עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, ראשית אני מתנצל על הסיפור הארוך - אני רוצה להיות מדויק עם הפרטים והפעולות שביצעתי. המפרט בצד וגם למטה. קרה לי משהו מוזר כשהפעלתי את המחשב אתמול - עלה המסך עם הלוגו של של ASUS וזהו. פה הוא נתקע ולא המשיך לעלות ולא נתן לי להיכנס ל-setup של ה-bios. ניסיתי לעשות reset ולחצתי מההתחלה על DEL כדי להיכנס ל-setup, יש הודעה Entering setup... אבל בזה זה נגמר ונתקע. עשיתי שוב reset ולחצתי על TAB כדי לראות את ההודעות (במקום הלוגו), הוא זיהה את המעבד ובדיקת הזיכרון עברה בהצלחה, אבל הוא נתקע. לאחר עוד כמה נסיונות, כיביתי וניתקתי חלק מהכוננים (קשיח SATA ו-2 ה-DVD) אז הוא עבר את שלב הלוגו והציג את בסוף הודעות ה-BIOS את ההודעה: **Warning*** Your system maybe overclock fail or POST in…

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by daniel0089,

אני רוצה לעדכן ביוס כי שאני מדליק את המחשב אז הוא נדלק ואז נכסה כזה ואז נדלק שוב ואמרו לי שזה בגלל שהביוס ישן.. יש לי לוח אם של ABIT IB9, אשמח אם תסבירו לי איך לעדכן... זה מסוכן? אשמח לכל מה שיכול לקרות, איך עושים,כמה זמן זה לקוח וכו'... תודה.

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  3. קניתי מחשב חדש לפני שבועיים, ומאז הבעיות לא חולפות, יש לי 2 בעיות עיקריות: 1. לא משנה, עשיתי את מה שהיה בFAQ פה וחשבתי בהתחלה שזה מאט, אבל זה לא, אז הבעיה תוקנה, הבעיה השנייה היא העיקרית בכל מקרה: 2. יש לי בעיות בקריאת מכל מני אתרים באינטרנט, וגם תמונות ופלאש לפעמים: - במכל מני אתרים, חלק מהפלאש לא עובד וחלק כן (באותו אתר), אותו דבר עם תמונות, אני נכנס לפה וחלק מהתמונות שמימין לשם הפורום פועלות, חלק לא. - באתר www.one.co.il חסר לי הלוגו העליון, לפעמים כמה תמונות לא פועלות, ובצד ימין איפה שהקטגוריות, אני רואה רק את שמות הקטגוריות, בלי התוכן בהן (למשל קטגוריית כדורגל ישראלי, אז מתחת אני ישר רואה את קטגורית כדורגל עולמי, אין לי את התוכן שמתחת לכדורגל ישראלי). - באתר Gamer אנ…

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  4. אהלן.... פתחתי את המחשב של אחותי AMD ATHLON משהו..... וניסיתי לחבר מאוור ישירות לחיבור מולקס של הספק... זאת אומרת עם הקבלים של המאוורר... זה גרם לקצר.... המחשב נכבה... אחרי ניתוק וחיבור קבל החשמל המחשב חזר לפעול... אבל זה מביא אותו למצב בחירה בין: safe mode safe mode with network עוד איזה safemode last known configs start windows normaly עכשיו על אפשרות שאני לא זה עושה ריסטרט למחשב ומחזיר אותי לותו מקום... מה זה<?! אני חושב שזה ההארד דיסק?.. האם זה הגיוני? בגלל שכשניתקתי את הסידירום והשארתי את ההארד דיסק (IDE) מחובר לבד אז שום דבר לא עלה על המסך והמסך בכלל לא קיבל אותות... המחשב רק השמיע קולות ציפצוף.... מה אתם חושבים שזה? איך לבדוק מה זה? תודה מראש לעוזרים....

5. Started by Lipman,

בניתי 3 מחשבים 2 של אינטל עם מעבדים של סלרון ואחד אתלון 64 ביט של AMD והבעיה היא כזאת שלושתם עבדו הכול בסדר אבל היו איטיים ניסיתי לבודד רכיב רכיב וכלום לעומת זאת לחבר שלי יש פנטיום 4 ישן עם לוח פולק עממי והכול רץ שם ...אצלי על הנייר הכול חדש מתקדם ועדיין איטי ..אם בשלושת המחשבים יש איטיות אז זה כבר אומר שהבעיה לא בלוח ולא במעבד או בספק כח או בזיכרונות ... הדיסק הקשיח חדש Sata 1.5 GB / 150MB/S בנפח 120GB. יכול להיות שאני שוכח לעשות משהו ובגלל זה יש איטיות מחפירה ? אני חייב לציין שבשלושת המחשבים עשיתי פירמוט דרך ה XP אבל פירמוט מלא .. לא מהיר אולי פה הבעיה צריך לפרמט קודם כל מה DOS ? הקטע שהדיסק הקשיח ממש חדש קיבלתי אותו באריזה בלי וירוסים בלי קבצים בלי כלום אפילו פירמוט מה…

• 14 תגובות
    • 907 צפיות
  6. היי, יש לי מעבד של Intel 3.4Ghz שהוא Daul Core, ראו תמונה: אבל ב Task Manager אני רואה רק גרף אחד של CPU (תמונה שנייה) איך אני מסדר את זה? איך אני אראה שני גרפים של CPU ב Task manager? האם הביצועים שלי נפגעים כתוצאה מכך? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by Loui1410,

אתמול הבאתי את המחשב מהתיקון, ואמרו לי (BUG) שהיה בעיה בלוח-אם והם החליפו אותו, אבל בדיוק לאותו דגם... כשאני מכניס את הMP3 לUSB שבקדמת המחשב (השניים האלו...) מופיעה בווינדוס הודעת שגיאה "USB Device Not Recognized" שכתוב בה: One of the USB devices attached to this computer has malfactioned, and Windows does not recognize it. For assistance in solving this problem, click this message. לפני החלפת הלוח אם תמיד שקעי הUSB האלו עבדו, וגם אין בעיה בMP3 כי השגיאה הזו מופיעה עם כל מכשיר אחר... ממה הבעיה הזאת ומה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by mggold,

שלום לכולם, ברשותי מחשב הכולל : intel i7 2.8ghz לוח אם: x58-pro-e msi זיכרון : 6gb 1333mhz ddr3 כ.מסך: g-force 9800 512MB מערכת : win7 64 bit לבעיה, מופיעים מספר סימפטומים שלא ברור הקשר בינהם: 1. במשחקים מסוימים כמו מאפיה 2, splinter cell:conviction כל כמה דקות המשחק עוצר לדקה בערך ואז חוזר לעצמו ולפעמים קורס לגמרי ויוצא. התופעה יכולה לקרות מיד כשאני מפעיל את המשחק או חצי שעה אחרי , לא קבוע. ע"פ ה- event viewer מקור הקובץ שמעורב בקריסה הוא nvd3dum.dll שקשור ל-nvidia. ניסיתי לעדכן מספר פעמים את הדרייבר של כ.המסך אך לא יצא מזה כלום. 2. מדי פעם, שוב ללא זמן קבוע, אחת לשבוע או לכמה ימים, פתאום מופיעים פיקסלים משום מקום על המסך וזזים עם כל שינוי של תמונה במסך או כל תזוזה של ה…

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by madnaor,

אז ככה לפני כחודש בערך התחילה בעיה אחרי זמן פעולה של כ5 שעות הווינדווז לפתע משתגע הסמלים נעלמים הכיתוב נעלם בכל הכפתורים כולל ה"התחל" ועולות השגיאות של "אין דיי משאבים לבצע את הפעולה" על כל דבר שאני עושה בנוסף לכך כל ההורדות נעצרות ובטורנטים הוא רושם שאין דיי משאבים... לאחר כמה שניות כל כפתור שאני לוחץ לא עובד כולל ההתחל וכולל מקש ימני. אם אני עוזב את המחשב במצב הזה הוא מרסט את עצמו עם מסך כחול לאחר 10 דקות. לאחר הריסט הוא חוזר לעצמו עד שעוברות עוד 5 שעות בערך ואז הבלאגן מתחיל שוב. יש לי 4 סלוטים של 1 ג'גה כל אחד של זכרונות ניסיתי להוציא זוג זוג ולראות אם משהו משתנה אך המקרה חוזר על עצמו בכל מצב. יש לי XP וביצעתי כבר עשרות סריקות לווירוסים ורוגלות. מה לעשות?!…

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  10. הבעיה : המחשב קופא בצורה רנדומאלית ודורש ריסטרט. אפשר להיות סתם בwindows או משחק ופתאום יהיה בזזזזזז התמונה תעצר ואין שום תגובה לכלום חוץ מריסטרט. אני לא יודע אם זה הספק כוח שלא מצליח להחזיק את המערכת (מפרט בחתימה). או שיש בעיה בדיסקים הקשיחים : WD5000AAKS X2 WD2500KS ST31000528AS תודה רבה לעוזרים.. עריכה: הביוס מעודכן לביוס הכי חדש, אין בכלל מסכים כחולים, הטמפרטורה של הרכיבים נורמאלית ואפשר לשלול בעיות תוכנה.

11. שלום לכולם... כותרת... מישהו יודע מה עושים אם זה? the application was unable to start correctly 0xc00000a5 ? זה קורה שפותחים את הכרום או שפותחים עוד דף או עוברים בין דפים...!?

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  12. שלום, מערכת חלונות 7 שלי (English GUI) מתנהגת בצורה משונה. כשאני מקליד טקסט, מתקבלות אותיות בודדות, כשאני מקליד על חלון אחד, הוא מתחלף בחלון אחר תוך כדי עבודה, וכו'. התקנתי את את TuneUp Utilities והרצתי בדיקה, אשר דווחה, בין השאר על כך ש Windows reports that the "NVIDIA PORT IO Control Driver" device is not working properly. נכנסתי ל- Device Manager, חפשתי את ה- driver המתאים. כל שמצאתי ששייך ל- Nvidia הוא אחד מה- Display Adapters, כלומר NVIDIA GeForce 9500 GT. לא מצאתי את ה- PORT IO Control Driver. איך מתגברים על בעיה זו?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  13. היי, נתקלתי בתקלה מוזרה שלא ראיתי עד היום, כאשר אני מפעיל את המחשב אני רואה רק מסך שחור וכאשר ה Windows עולה המסך נדלק ומופיע ה Windows על המסך. אך כאשר אני מחבר מסך נוסף לכרטיס מסך אני רואה את תצוגת ה Boot על המסך המשני ואת ה Windows על המסך הראשי. ניסיתי לחפש בהגדרות תצוגה של ה Windows, ניסיתי בהגדרות תצוגה של Nvidia, ניסיתי למחוק את ה Driver של Nvidia ולהתקין מחדש התקנה נקייה (כמובן שאחרי Restart של המערכת) אך ללא הועיל . חיפשתי בגוגל גם באנגלית ומצאתי כמה אנשים שמתארים את הבעיה אבל לא מצאתי פיתרון. לרוב מדברים על Dual Boot שאין לי. ניסיתי גם פריקת קבלים. וגם ניסיתי לנתק את הכרטיס מסך ולחבר שוב, שום דבר לא עזר. פרטי המערכת: Windows 7 Ultimate x64 Gigabyte …

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  14. ברגע שאני מחבר את הכבל מתח המחשב מתחיל לעבוד ישר, הוא לא מגיב כפתורים של המארז אלה רק לכיבויי על ידי הוצאת הכבל מהחשמל. המחשב לא עולה המסך לא נדלק. אין פוסט אין ציפצופים אין כלום. הוצאתי את כל ההרדיסקים החלפתי ספק אבל שום דבר לא משתנה... ברגע שמחברים לחשמל ישר מתחיל לפעול... לוח TYAN S2865 K8E כרטיס מסך MSI 6600 LE זכרונות OCZ PLATINUM EDITION DUAL CHANEL 1024X2.

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  15. Started by napster911,

היי, יש לי לפטופ של לנובו ולאחרונה אחרי שאני מזיז את המחשב (כשהוא דלוק) המסך פשוט מתחיל לרצד בקויים אופקיים צבעוניים. אי אפשר להוציא את המחשב מהקריז הזה אלא רק ע"י כיבוי בלחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. מישהו מכיר את הבעיה? ממה זה נובע? נ.ב עם או בלי קשר,שקע האוזניות הפסיק לעבוד ביחד עם הצרה הנ"ל (לידיעה) תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  16. ללוח אם המחשב מפסיק לעבוד שאני מוציא אותו המחשב עובד אבל לא עולה מה יכולה להיות הסיבה? מה התפקיד של השקע הקטן? (השקע הקטן השמאלי בתמונה )

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  17. [table][tr][td] שלום, חיברתי היום את המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI TO HDMI, אך ישנה בעיה. ישנם רעשים מעצבנים וחזקים מהרמקולים של הטלוויזיה. אין לי מושג מה לעשות. תעזרו בבקשה.[/td][/tr][/table]

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  18. יש לי רק פורט אחד של PS2 במחשב, מיועד למקלדת. ניסיתי לחבר אליו עכבר, לא עבד. מה שונה בין החיבורים? אני מניח שזה רק משהו שקשור להגדרות. יש דרך לגרום לזה לעבוד? הרעיון הוא לחבר לפורט הזה מפצל PS2 כדי שאוכל לחבר אליו גם את המקלדת וגם את העכבר - אני צריך לחבר את הKVM. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  19. Started by tvazana,

יש ברשותי לוח אם asus maximus viii hero ויצא עדכון ביוס חדש ללוח (בגרסה המקורית הכל עבד פיקס) וכמובן שעדכנתי, העדכון עבר בהצלחה ולאחר שהמחשב עלה פתאום עשה לי מסך כחול בשגיאת memory management ...כמובן שבינתיים החזרתי לגרסה המקורית וכרגע עובד רגיל. העדכון יכול לגרום לשגיאה הזו?

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  20. היי, התוכנה speedfan מראה שהטמפרטורה של המחשב גבוהה. האם יש משהו שאפשר לעשות? (להחליף מאוורר?) איך אני יודע מה זה tempX? תודה

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  21. Started by megahertz8,

למרות שאני יודע שזאת בעיה שקוראת מדי פעם במסכים של LG, בכל זאת זה מאוד מאוד מעצבן. הבעיה למי שלא מכיר: יש לי מסך F900B מסדרת Flatron, מדובר במסך CRT כמובן, והבעיה היא שפעם בכמה זמן הוא מתחיל לצפצף, וזה לא עובר עד שאני מכבה את המסך (ואז כשאני מדליק אותו שוב הוא חוזר לצפצף). הרעש עצמו הוא High pitch, כלומר מאוד מאוד גבוה, ומפריע מאוד. אפשר לטפל בעניין? או שצריך ללכת לחנות שמכרה לי את המסך? תודה מראש, ערן.

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  22. Started by ReDeViL,

שלום לכם יש לי בעיה במחשב כל פעם שאני עוזב נגיד את המחשב לרבע שעה בערך הוא נתקע ואני צריך להפעיל מחדש את המחשב שהמחשב לא בפעולה (והוא דולק) הוא נתקע מה הבעיה? אני מאוד יודה לכם אם תענו לי יש לי פנטיום 3 667

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  23. Started by yanme,

יש לי בעיה אני משחק UT שאני משחק אופליין יש לי 60 FPS יציב שאני משחק אונליין יש לי 40 יציב לא יודע מה הבעיה כאילו שהמחשב משתמש בכרטיס רשת אז מה מעמיס על המחשב התקנתי VIA 4 IN 1 הכי חדש וגם ניסיתי לשים עוד איזה סווג של גירסא יותר ישנה בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  24. Started by baba1,

הבעיה: יש לי פסים אנכיים על המסך, המופיעים בקבוצות. כשאני גורר אייקון על שולחן העבודה נוצר שובל של סימנים אחריו. במשחקים יש הפרעות שונות בתמונה. המחשב חדש עם כרטיס מסך 9800 pro של msi. המסך עצמו ישן - ctx pr705f 17. ניסיתי להקטין קצב ריענון וזה לא עזר. שיניתי צבע מ- 32 ביט ל- 16 ביט וזה עזר לא רע (לא לגמרי) אבל לא כך אני רוצה לעבוד. המסך מוגדר כמסך הכנס-הפעל. הורדתי מהאתר של ctx דרייבר של המסך הספציפי הזה תואם ל-windows xp אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה הבעיה??

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  25. שלום למי שקורא אני חדש בפורום .. יש לי בעייה מעצבנת ... אני רוצה לעשות רשת אבל כשאני מוסיף כרטיס רשת נוסף הלוח לא מזהה לי אותו ..!! ערכתי בדיקה קטנה חיברתי את הכרטיס הרשת החדש ל מודם (ROUTER) של נזק (בזק) והוא לא הראה לי נורה של LINK דולקת !!! לפי זה קבעתי שהלוח לא מזהה לי תכרטיס .. האים יש איזה ג'אמפר בלוח אם שעושה מין combo לשתי כרטיסי הרשת .. בבקשה תעזרו לי אני השתגעתי כבר ??? תודה רבה מראש DeMoN :-\

• 5 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.