עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כולם אומרים פה שזה עוזר לביצועים של המחשב אולי אני יעדכן גם

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by Budi Franco,

בעיה בהתקנת DRIVER מה מומלץ לעשות תודה רבה מראש

3. Started by CyberSpider,

בהיותי חובב ניסויים, רציתי לבדוק שמישות לוח אם (Intel D815EEA) שקיבלתי לחג ;D טוב, לקחתי ת'מחשב שלי ופירקתי ממנו ת'מעבד (PIII socket370), חיברתי את כל העסק לספק, הדלקתי... התוצאה לא ממש הרשימה אותי כי לא קרה הרבה - פשוט לא נדלק. אפילו לא ציפצף (טוב, נו בטח, לא חיברתי לו ת'ספיקר)... התחלתי לחפש לאן מחברים את הספיקר המחורבן הזה ולא מצאתי . חשבתי לעצמי "טוב, לרכיב את המעבד בחזרה למחשב שלי, להכנס לרשת להוריד את הmanual של הלוח, ולהשתכל לאן מחברים את הספיקר"... פשוט, לא? וכך עשיתי - גיליתי שספיקר בכלל מובנה לכן אין לאן לחבר את הנוסף... זה עורר בי חששות - למה, אם יש לו ספיקר, הוא לא מצפצף?.. טוב, כנראה הלוח לא ממש שמיש oh well... :-\ הרכבתי את המחשב שלי בחזרה ונחשו מה…

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by Bruce,

שמתי לב שהמאוורר של הCPU בלוח שלי Gigabyte 965p-s3 לא מסתובב ברגע שאני מדליק את המחשב אלא עושה סיבוב או שתי מהיר ואז מפסיק ושוב סיבוב מהיר ומפסיק ורק שהwindows עולה הוא מסתובב ועובד נורמלי. האם יש קשר לעדכון ביוס שעשיתי? אני גם החלפתי ספק כוח אבל זה לא פתר את הבעיה. המחשב עצמו עובד מצוין לא נתקע או מרסט. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by rollita,

שלום, אני שוקל רכישת מחשב יד שניה (לא הוחלט עדיין נייח או נייד) כיצד אני יכול לוודא שכלל הרכיבים במחשב תקינית ועובדים לפני הרכישה על מנת שלא אעלה על תקלות לאחר ביצוע הקניה. הכוונה לתקלות חומרה שעולים עליהם רק אחרי שימוש ממושך במחשב במידה ולא נבדקו במכוון לפני הרכישה. לדוגמה, היה לי מחשב עם פגם בזיכרון שניתן היה להבחינו לאחר כמה שעות שימוש כשהמחשב איתחל את עצמו באמצע העבודה. אני מחפש תוכנה אחת מקיפה לכל רכיבי החומרה (בעדיפות על מס' רב של תוכנות בדיקה ייעודיות לכל רכיב בנפרד) תודה!

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  6. Started by gbrodny,

שלום חברים אני ממש זקוק לעזרתכם רכשתי לוח EPOX KT400 ומעבד XP2000 כפי שכולנו יודעים אלה עובדים במהירות FSB של 133 אבל הלוח שלי לא נדלק אם אני מעדכן את הביוס על המהירות הזאת ואני צריך לעשות ריסט ל CMOS ושוב הוא ב 100 דבר אשר מקצץ ב 300 MHZ לערך ממהירות השעון האמיתית של המעבד שלי וזה לפני אוברקלוק אם מישהו מכיר פתרון לבעיה בבקשה תעזרו לי תודה מראש GB

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by ScreameR,

רק לידע כללי, המסך נכבה לי פעמיים בזמן כתיבת ההודעה הזו.. :\ אז הכל התחיל שגיליתי שהמאורר של ה9500 שלי לא עובד, שלחתי אותו לפנדה (אויי איזה טעות !) למעבדה.. לקחתי את הMX440 הישן שלי, והכנסתי אותו במהרה לסלוט, לאחר מכן החלו תופעות מחרידות לקרות !המסך היקר שלי (LG FLATRON 795FT PLUS) נכבה מעצמו סתם ככה באמצע העבודה על המחשב לפעמים אחרי מספר שניות זה חוזר, ולפעמים לא ! ע-ז-ר-ה ! אני מיואש ! :-[

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by law89,

שואל בשביל מישהי שלא רשומה לפורום. הפלאפון שלה לא עובד. היא לא זוכרת את הסיסמה אבל בחשבון שלה מוגדר המספר פלאפון שלה. היא ניסתה לעשות שחזור סיסמה לפי מספר פלאפון, קיבלה קוד ואחרי זה ביקשו ממנה מג'ימייל לבחור איך לאפס כאשר היו שתי אופציות: 1. דרך חשבון מייל שהיה שייך לספק אינטרנט קודם והתיבה מזמן נסגרה 2. דרך החשבון מייל שאין לה את הסיסמה (שזה ממש מטומטם. אם אין את הסיסמה איך היא תכנס לחשבון כדי לאפס אותה?) האם יש לכם רעיונות מה ניתן לעשות? יש דרך ליצור קשר עם ג'ימייל? עוד שאלה אחת, היא לקחה לכמה טכנאים את הפלאפון ואמרו לה שאין כלום על הכרטיס זכרון (ושאי אפשר לתקן את הפלאפון). היו על הכרטיס דברים חשובים (חלקם סנטימנטליים). איך יכול להיות ש…

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  9. אהלן חברים, יש לי בעיה שלא הצלחתי לפתור כבר קרוב לחודשיים.. יש לי בעיה שהצג שלי במחשב מראה מסך שחור לאחר בערך כחצי דקה ללא שימוש במחשב, סוג של שומר מסך. זה מפריע לי בעיקר כשאני רואה סרטים, סרטונים, קורא וכו'.. מפרט: os: windows 10 CPU Type: Intel Pentium III Xeon, 2933 MHz Video Adapter: GeForce GT 730 ההגדרות שלי בpower settings כמובן מוגדרות כך שהמחשב לעולם לא ישן והמסך לעולם לא יכנס למצב של "שומר מסך". המסך מחובר בכבל DVI, והטלוויזיה מחוברת דרך כבל hdmi העובר דרך receiver. בדקתי והבעיה צצה גם במחשב וגם בטלוויזיה באותו זמן, ככה שאין בעיה עם אחד המסכים. לפני כמה חודשים רכשתי כרטיס מסך של nvidia, לא משהו…

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  10. Started by hanank9,

שלום לכם אז ככה המחשב שלי יחסית חדש וטוב:מעבד q8300 ,זכרון 4 gb ,לוח אם asus p5qc וכרטיס מסך 9600gt. לאחרונה התחלתי לשחק במחשק כמו cnc4 והמחשב היה קורס חשבתי שהבעיה במחשק ואז ששיקחתי במשחב אחר הוא שוב קרס ראיתי את הטמט של כרטיס מסך ובמנוחה הם מגיעים 65-70 האם זאת הסיבה שאר הטמפ תמונה:http://tinypic.com/view.php?pic=29zlna&s=5 אני מבקש עזרה..אולי זה לא הכרטיס מסך תעזרו לי ....מה צריך לעשות קירור לקנות מחכה לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  11. היום היית לי תקלה מאד מוזרה. התחיל עם זה שלא נתן לי להתחבר לאינטרנט. אז עשיתי ריסט, והמחשב פשוט לא עלה היה לי מסך שחור. לאחר מכן עשיתי עוד ריסט וזה לא עזר. אחרכך סגרתי את המחשב עם הכפתור של הספק כוח לכמה שניות וזה לא עזר. לאחר מכן סגרתי את המחשב לכמה דקות, והמחשב עלה. אני סורק עכשיו עם אנטי וירוס וכו' הטמפרטורה בסדר גמור, אני גם נוהג כל תקופה לנקות אותו. יש לי על הלוח אם מסך קטן והמספר שהופיע שם זה 25. על פי מה אני צריך לחפש אותו בגוגל?

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

פעם היו לי ארבע פרטישנים שתיים בכל הרד דיסק אחרי שהתקנתי וינדוז 2000פרו בתור NTFS ושיחקתי איתו קצת משחקים ושטויות נמאס לי אז רציתי למחוק אותו עכשיו מה אני בא למחוק והוא לא מוחק לי את הוינדוז הוא מוחק לי את המחציה הבאה בתור!! עכשיו אחרי שכל המידע במחיצה הכי חשובה שלי הלך לעולמו אמרתי טוב אין מה לעשות תמצא הכל מחדש... אבל מה כל המחיצה של הוינדוז 2000 נעלמה!! לאן?? איך אני מחזיר את זה?? מזמן לא עבדתי אם FDISK אז שכחתי מה אני צריך לעשות שם :-[ אהה ועוד משהו עכשיו המחיצה של הוינדוז נעלמה אז במקום נגיד היה כונן F הוא נהיה כונן E בבקשה עזרה :-\

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  13. Started by alexrebiner,

היי אני מנסה להסיר את גוגל כרום ושפוט התוכנה לא מפסיקה להיעלם מהמחשב ביצעתי הסרה מסודרת דרך תוכניות במחשב (windows 7) והתוכנה אינה מופיעה שם אני משתמש במספר תוכנות שעובדות WEB והם נפתחות לי עם כרום. ניסיתי לבצע הסרה ידנית ולמחוק TEMP של כרום אבל עדיין הדפדפן הזה נפתח לי. בנוסף הגדרתי שאקספלורר יהיה דפדפן הברירת מחדל ואחרי אתחול למחשב זה נפתח עם כרום. אודה לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  14. ראיתי את המכשיר הזה באיזה חנות... דרכו מנגנים מוסיקה (כנראה על ידי סטריימינג) מעניין אותי לדעת אם מישהו מכיר את המוצר ואם כן מה שמו ואיפה אפשר להשיג כזה..... תודה רבה לכל העוזרים....

15. שלום וברכה, המסך שלי מתמלא לאורך ולרוחב במשבצות צבעוניות ושחורות, מצורף קובץ תמונה. - המחשב עובד כרגיל בזמן האיתחול והעלה של החלונות, רק אחרי כמה דקות ספורות מזמן הכניסה לווינדוס מופיעה התקלה. - בsafe mode המסך עובד כרגיל. פרטי מערכת laptop hp pavilion dv3-4333ej intel core i3 WIN7 home premium 64bit דרייברים כרטיס מסך: - ATI Mobility Radeon HD 6370 - Intel® HD Graphics מה שניסיתי: - system restore לא פתר את הבעיה. - הרצתי כל מיני בדיקות בזמן איתחול המחשב, כמו לזיכרון ולהר-דיסק ולא מצא שום בעיה. - ניסתי disable לדרייברים של כרטיס המסך כאשר עשיתי disable לדרייבר Intel® HD Graphics בלבד לא מופיעה לי התקלה כלל(אני יכול לעבוד שעות עם המחשב בלי שום תקלה) אך התצוגה איטית…

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  16. אני בא להיכנס לביוס והוא מבקש ממני סיסמה איך אפשר לבטל את זה ?

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by rani255,

יש לי מחשב נייד (כבר כמה שנים) מסוג compac armada. המאוורר התחיל פתאום לעשות רעש, ובעזרת תוכנה ראיתי שהטמפרטורה הגיעה ל- 87 מעלות צלזיוס. לשקחתי את המחשב לתיקון, ושם החליפו לי מאוור. עכשיו כבר אין רעשים, אבל הטמפרטורה היא בסביבות 60 מעלות צלזיוס. רציתי לשאול אם זה בטווח הרצוי, או שהטמפרטורה צריכה להיות נמוכה יותר? ואם כן אז מה אפשר לעשות..? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  18. שלום, כשאני עושה RESTART או שאני מדליק את המחשב, כשמתבצע ה-BOOT אין לי את המסך הזה שבו רואים את כל הנתונים הבסיסיים של המחשב, יש מן סאונד כזה של שגיאה כמו במחשבים הישנים , צליל קצר כזה של טיק (למרות שאין שום הודעה של שגיאה) ואז ישר זה מדלג למסך ההפעלה של הווינדווס. בעיקרון זה לא שמשהו לא עובד כשורה אבל מה אני צריך לעשות כדי לראות את המסך הזה של הנתונים בהתחלה? יש למישהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  19. Started by D-M-X,

הדגם הוא 2500JS. הBIOS מזהה אותו, הWINDOWS מזהה אותו אבל הוא מבקש דרייבר או משהו בסגנון כלומר בDEVICE MANAGER הוא עם סימן שאלה צהוב ואין לי מושג מאיפה להביא כזה דבר ואני כמעט בטוח שלא צריך לזה דרייבר מה לעשות עם זה?

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by _dudi_,

היי עשיתי אינטרנט מהיר והמודם מחובר לכרטיס רשת אבל הכרטיס רשת כל הזמן עובד גם שאני מכבה את המחשב הנורה של הכרטיס רשת כל הזמן מהבהבת האם זה אמור להיות ככך?

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by CHIP1K,

היי חבר'ה, פתחתי כבר נושא לגבי הבעיה... ניסיתי לעדכן BIOS ולכבות C3,С6 REPORT. כל מה שעשיתי,חלק מזה פתר את הבעיה לחלק מהאנשים. אבל הבעיה חוזרת על עצמה... אשמח אם תעזרו לי בנושא. המפרט: Core i3 2120 Asus P8P67 B3 Sapphire ATI HD 5770 1GB 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Enermax 500

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  22. Started by most,

שלום, בעבודה אך גם במנוחה המחשב מאתחל כל פעם בנק' זמן אחרת החלפתי ספק, ניתקתי פלופי, חיבורי USB, מאוורר מארז לא ניתקתי: כונן אופטי וקשיח וכמובן מאוורר מעבד ניסיתי עם לינוקס לייב כדי לנטרל את הקשיח והמחשב לא אתחל אבל המערכת קפאה לי מס' פעמים (לאחר כל פעם שטענתי מחדש את המערכת)בזמן אחר. האם יכול להיות שהבעיה בזכרון (הוצאתי אותו ושמתי אותו בסלוט השני).

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by zahi101,

שלום, כשאני מדליק את המחשב שלי, הוא נתקע על המסך של לוח האם (ששם יש הוראות על איזה כפתור יש ללחוץ כדי להגיע לביוס וכדומה.) במקרה שלי ג'יגה בייט. יש לציין שאין באפשרותי להכנס לביוס, נורת המאמץ דולקת ללא הבהובים והמחשב תקוע עד שמכבים אותו. כמו כן, לפני שבוע בערך הייתה לי בעיה שהמחשב היה עושה ריסטרט על דעת עצמו והסקתי שזה נובע מהתחממות המעבד ולכן החלפתי משחה טרמית וזה פתר את הבעיה עד היום. אשמח שתעזרו לי, כל עזרה תתקבל בברכה, צחי.

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by red-x,

שלום, ברשותי מחשב עם מעבד פנטיום 4 2.4 גה"צ, windows XP. בשנה האחרונה החלפתי לו מאוורר מארז, והרחבתי זכרון ל-1 ג"ב. בשבוע האחרון המחשב פתאום ללא סיבה נראית לעין מאתחל את עצמו, לפעמים מספר פעמים אחד אחרי השני. חשוב להגיד שזה קורא מבלי טעינה של תכנה כבדה מסויימת, אלא פשוט באמצע עבודה, כאשר לעיתים קרובות רק הדפדפן כרום פועל. מה אני יכול לעשות כדי לקבוע את מקור הבעיה?

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  25. יש לי כרטיס רשת שמשום מה אחרי פירמוט הפסיק לעבוד הוא מדליק אור ירוק אבל המחשב לא קולט אותו והתקנתי מלא דרייברים בקיצור אמרו לי שיש מצב שהוא לא פעיל בביוס משהו יכול לירשום לי פרט פרט איך להיכנס לביוס ולשנות אותו למופעל? למה אני מפחד לגעת שם סתם ככה ולנסות תודה לעוזרים =]

• 3 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים