תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
היי חברים, קודם כל אני מצטער אם כבר נשאל פה על התקלה הזאת, לא מצאתי בנעוץ. אז זה הסיפור: לפני בערך שבועיים המחשב התחיל לעשות ריסטרט (בתוך מערכת הפעלה) אחרי כמה זמן של שימוש. אחרי פעמיים שזה קרה גיליתי שהמאוורר של המעבד בקושי זז והסיבה היא התחממות יתר. העברתי את המחשב לחבר שעוסק בתחום, לא היה לו את החומרים לתיקון אז הוא העביר לאיש מקצוע אחר שטען שהבעיה הייתה המשחה התרמית (והחליף אותה) [בעוד שאני חשבתי שיהיה צורך להחליף את המאוורר כולו]. ביקשתי מהחבר שיבדוק את המחשב, הוא אמר שהמאוורר עובד כמו שצריך ומע' ההפעלה עלתה והכל בסדר, וקיבלתי את המחשב חזרה. כשניסיתי להפעיל בעצמי, אף אחד מהתקני הקלט/פלט לא הראה סימני חיים, המחשב השמיע רצף צפצופים שלפעמים פסק אחרי בערך 20 ולפעמים לא פ…
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי בעיה שלא הצלחתי לפתור כבר קרוב לחודשיים.. יש לי בעיה שהצג שלי במחשב מראה מסך שחור לאחר בערך כחצי דקה ללא שימוש במחשב, סוג של שומר מסך. זה מפריע לי בעיקר כשאני רואה סרטים, סרטונים, קורא וכו'.. מפרט: os: windows 10 CPU Type: Intel Pentium III Xeon, 2933 MHz Video Adapter: GeForce GT 730 ההגדרות שלי בpower settings כמובן מוגדרות כך שהמחשב לעולם לא ישן והמסך לעולם לא יכנס למצב של "שומר מסך". המסך מחובר בכבל DVI, והטלוויזיה מחוברת דרך כבל hdmi העובר דרך receiver. בדקתי והבעיה צצה גם במחשב וגם בטלוויזיה באותו זמן, ככה שאין בעיה עם אחד המסכים. לפני כמה חודשים רכשתי כרטיס מסך של nvidia, לא משהו…
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום! רציתי לקבל עזרה קודם המיפרט E6500 2GB RAM 8400GS HEC 500WTT עכשיו הבעיה היא,בינתיים הוא ניתקע רק פעמיים מאז הקנייה ועבר משהוא כמו חודשיים,זה קרה לי פעם אחת ב NFS CARBON ההמחשב קפה לגמרי עם צליל שחוזר על עצמו,משהוא כמו טזזז בלי הפסקה והנורה האדומה של ההארד דיסק ניכבת שהמחשב תקוע,גם שאחי הקטן היה באינטרנט במשחק פלאש המחשב קפה עם הצליל האחרון למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שאלה מעניינת, כי לגעת במסך אסור... כך שזה בעיה לנקות אותו : יש עצות?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי חדש, הוא לא עושה בעיות מיוחדות, והכל עולה בו - מלא משחקים חדשים שהבאתי עולים בו פרפקט אבל רק שני אלה עושים בעיות... הם עולים.. אבל לדוגמא במידנייט קלאב הכל עולה, אני בוחר מכונית ואז המסך נתקע בקטע של ה LOADING, המשחק ממשיך לפעול, אני שומע את הרכב זז קדימה ואחורה, ואת המנוע אבל המסך תקוע במסך שחור... אין לי מושג מה זה וזה קורה רק כאן...
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי אני מנסה להסיר את גוגל כרום ושפוט התוכנה לא מפסיקה להיעלם מהמחשב ביצעתי הסרה מסודרת דרך תוכניות במחשב (windows 7) והתוכנה אינה מופיעה שם אני משתמש במספר תוכנות שעובדות WEB והם נפתחות לי עם כרום. ניסיתי לבצע הסרה ידנית ולמחוק TEMP של כרום אבל עדיין הדפדפן הזה נפתח לי. בנוסף הגדרתי שאקספלורר יהיה דפדפן הברירת מחדל ואחרי אתחול למחשב זה נפתח עם כרום. אודה לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
האם זה כאן ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
המחשב נכבה ונדלק פתאומי במשקים אבל לא בכל המשחקים למשל בקרייסס הוא לא עושה ריסט אבל ברוב המשחקים הוא עושה ריסט מה יכולה להיות בעיה תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני חייב לציין שהמליצו לי לבוא לפה בחום! אז ככה יש לי כרטיס (בקר) סל SCSI של חברת בסלוגיק ואני לא יודע איפה לחפש דריברים מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
ההרד דיסק מחובר דרך אחת כניסות הUSB. והכל עובד טוב ויפה ברגע שאני מחבר את הכבל של הHDMI, יש לומר אפילו רק נוגע עם המגעים שלו במגעים של החיבור! ההרד דיסק מתחיל לעשות קולות ומופיעות לי הודעות שהרד דיסק צריך לעבור פורמט לפני שאני אוכל להשתמש בו. עם זאת כאשר אני מחבר את ההרד דיסק דרך יציאת USB אחרת אין לי את הבעיה הזו. איזו סוג של בעיה זו? חלוקת כוח ליציאות ע"י הספק או מה? המחשב הוא מחשב נייד, והדיסק קשיח הוא 3.5 ככה שאת הכוח שהוא לו מקבל חיצונית תודה
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר עכשיו הדפדפן והסקייפ עובד אבל משחקים לא עובדים למשל GUNZ / LEAGUE OF LEGENDS פשוט לא מתחברים לסרבר - could not connect to the server שגיאות כאלה עכשיו היה לי NORTON ANTIVIRUS על המחשב ומחקתי אותו וגם ה-FIREWALL מכובה איך אפשר לפתור את זה?
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני בא להיכנס לביוס והוא מבקש ממני סיסמה איך אפשר לבטל את זה ?
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
ה OCCT מראה 20 מעלות יותר בCPU ביחס לBIOS (הטמפרטורה נבדקה בביוס עצמו למרות שמוצגת כאן ב PCPROBE. לא יכול לעשות בדיקת מאמץ כתוצאה מכך נא עזרתכם תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נאלצתי להתקין מחדש את המחשב שלי (בן 4), ולצערי לא הצלחתי למצוא את הדיסקים שאיתם המחשב הגיע . ניסיתי לאתר את הדרייברים המתאימים, ונראה שהרוב עובד, אך השמע דרך חיבור ה HDMI (שמחובר לטלוויזיה - זה HTPC) אינו עובד. זה המפרט שקניתי: [table][tr][td][/td][/tr][tr][td] קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP 197737 1 [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td] לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L 39264 5 [/td][/tr][tr][td] כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7628Ig PCI EW-7628Ig 6 [/td][/tr][tr][td] מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray IE5200ay 7 [/td][/tr][tr][td] מארז כולל ספק Antec NSK2480 380W NSK2480 8 [/td][/tr][tr][td] זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-…
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה. אני ממש נואש... שמעתי שזהו אתר שבטוח ידעו מה הבעיה או לפחות מה אפשר לעשות. זה סיפור קצת ארוך: לפני כ-7 חודשים קניתי מחשב. את המחשב קניתי מיבואן של אינטל ומהחנות KSP בראשון לציון. כל המחשב עלה לי (הבוקסה עצמה) כ-6 וחצי אלף. לאחר שבוע מהרכבת המחשב התגלתה בעיה: המחשב שלי עושה לי ריסטים. זה קורה כאשר אני מפעיל משחק, או שומע מוזיקה או כל דבר אחר. פתאון, ללא שום התרעה הוא זורק לי ריסט ומתחיל את עצמו מהתחלה. בחודשיים הראשונים שלחתי ליבואן של אינטל לבדיקה והם לא הצליחו למצוא את הבעיה. השארתי את המחשב 5 חודשים בצד, פשוט לא נגעתי בו, השתמשתי במחשב הישן שלי. לפני שבוע נמאס לי ואמרתי שאני חייב לתקן אותו. הלכתי למישהו שמבין במחשבים, והבאתי לי את המחשב. הוא בדק לי אותו…
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי WIN7 64 ואני מעוניין להכין USB עם WIN7 64 למחשב חדש שקיבלתי. התוכנה המקורית של הוינדוס לא מאפשרת לי לעשות את זה. היא טוענה שתוכנה אחרת משמשת בכונן ולא מאפשרת לי להתקין. מישהו מכיר את הבעיה? למישהו יש רעיון לפתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
אני מחבר את ההארד דיסק בחוטים שלו ואני הולך לביוס והוא לא מופיע.... מה לעשות?? אני חייב אותו!! בבקשה עזרה אייסי 442002829 אני מתחנן! ניסיתי בכל מיני דרכים לחבר את החוטים אבל עדיין הוא לא מופיע בביוס בפעם הראשונה הוא כן הופיע ושהמחשב עלה היה כתוב לי שהוא מזהה אותו ובאמת ניהיה לי עוד כונן בפעם השנייה הוא לא זיהה אותו בביוס וככה עד הפעם ה555 אני מנסה לחבר...והוא לא מזהה אני מת כבר!!! בבקשה. שוב: 442002829
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת(אולי זה צריך להיות כך?), הצורב לא יתן לי לצרוב יותר מעל מהירות x40 בעצם Nero מזהה את הצורב כאשר המהירות צריבה המקסימלית שלו היא x40 אז אם זה כך, למה רשום על הצורב שהוא אמור לצרוב על 52 לשכתב על 32 ולקרוא 52? או שזה פשוט בעיה אצלי?
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגה בייט 8IEX לפנטיום 4 ואין לי מושג איפה משנים את יחס הזכרון ואת שינוי ה400\533 של המעבד בלוח יש רק של ג'אמפר אחד של איפוס הביוס ובחוברת של הלוח גם לא מוסבר שום דבר בקשר לזה
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום כבר כמה חודשים שלאחר שווינדוס 10 מעדכן את המחשב אני לא מצליח להתחבר לצג הנוסף. אני לוחץ על על שכפול המסך בהודעות בצד שמאל למטה ומאתחל את המחשב אך זה לא עוזר. בפעמים האחרונות מצאתי את העדכון האחרון, מחקתי אותו והצלחתי כעת זה כבר לא מצליח, היום ביטלתי את העדכון האוטמטי של ווינדוס אבל הוא לא נותן לבטל לגמרי את העדכונים. איך לגרום למחשב לזהות את המסך הנוסף? תודה
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מקווה שאני מפרסם את זה בפורום הנכון, מאחר שאני לא יודע מה גורם לבעיה אני רק יכול להניח שזו בעיית חומרה. לאחרונה רכשנו מחשב מקצועי לעבודת מוסיקה. המחשב של Boxx מסידרה 8520 שלהם: WS DUAL XEON X5650 2.66GHz 12GB DDR3-1333 REG ECC NVIDIA Quadro FX 580 Microsoft Windows 7 Ultimate Edition 64-Bit התוכנה שאנו עובדים איתה היא Cakewalk Sonar 8.5 לאחר שימוש קצר התחלנו להתקל בתופעה שהתוכנה Sonar נתקעת. תוך זמן קצר גילינו שיש קשר ישיר להדלקת וכיבוי האורות בחדר לתופעת התקעות התוכנה. בדקנו הדלקת וכיבוי של תריס חשמלי, נורות פלורסנט, נורות קוורץ וכולם גרמו לאותה תוצאה. חשוב לציין שהמחשב מחובר ל-UPS ONLINE. ניתקנו את ה-UPS מהחשמל, ובודדנו את המערכת כך שהיא פועלת רק על הסולל…
-
- 13 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, המדפסת שבנדון מדפיסה מאוד לאט (דף בשעה!). לא ברור לי בדיוק מה הבעיה. אני רק יכול לציין שהחלפתי דיו צבעוני (מקורי) לא מזמן. מערכת ההפעלה שברשותי: חלונות 7 64 ביט. אודה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי מסך LG FLATRON 775FT שעובד כבר שנתיים בלי בעיות, פתאום 5 שעות אחרי שחיברתי אליו מחשב חדש הוא נכבה ולא נדלק, כמו כן הרחתי ריח של פלסטיק שרוף שעולה מהמסך. מה יכול לגרום לזה? צריך לציין שהמסך לא מחובר לחשמל דרך המחשב אלה ישירות למפצל החשמל. גם לא נראה לי שיש קשר בין זה שחיברתי אותו למחשב חדש
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש יש לי מלא מסכים כחולים מה אני יכול לעשות? ולפעמיים המחשב נתקע גם בלי מסך כחול הוא נתקע בתמונה האחרונה שהוא הראה או שהסמך נהיה שחור או שהוא מפעיל את עצמו מחדש ולפעמיים גם הוא כותב כמו שנגיד למסך לא מחובר כלום אז המסך כותב sync out of range אין לי בעיות של חום במחשב מה זה יכול להיות?
-
- 11 תגובות
- 947 צפיות
-