עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by NIR40,

ה OCCT מראה 20 מעלות יותר בCPU ביחס לBIOS (הטמפרטורה נבדקה בביוס עצמו למרות שמוצגת כאן ב PCPROBE. לא יכול לעשות בדיקת מאמץ כתוצאה מכך נא עזרתכם תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  2. Started by D.A.Y.C,

שלום. אתמול הורדתי אפקט בשם element לאפטר אפקט שמוסיף והופך דברים לתלת מימדיים אחרי שהתקנתי לחצתי על האפקט וזה עשה לי חלון כזה לחצתי על OK לחצתי על scene setup וזה פתח לי חלון כזה מה אפשר לעשות? זה דחוף!

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  3. Started by RS4,

ניסיתי לצרוב גם דרך המדיה פלייר וגם דרך הנרו 8 בנרו הוא לא נותן לי בכלל אפשרות ללחוץ BURN וגם לבחור את אפשרות מהירות הצריבה ובמדיה פלייר הוא רושם לי להכניס דיסק ריק למרות שיש בפנים דיסק ריק לצריבה אחר כך בדקתי תזה במחשב השני שלי ושם אותו דיסק נצרב בהצלחה... אבל כשאני מנסה לצרוב דיסק DVD הוא צורב אותו ללא בעיות או שאני מחליף כמה דיסקים רגילים לצריבה ואז פתאום הוא צורב אבל בדרך כלל הוא לא בסדר כאילו הוא לא מזהה תדיסק שבכונן מה יכולה להיות הבעיה נראה לכם שזה הצורב עצמו נדפק?

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  4. Started by Kaze,

קודם כל שלום , אני חדש בפורום נעים להכיר , אז ככה , קניתי מחשב חדש לפני 4 ימים בערך הנה קצת מידע עליו: מעבד : AMD Phenom II X4 810 כרטיס מסך:Points of view nvidia 9500 GT לוח אם: MA790X-UD4P זיכרון: 4GB Ram של Gail עם צלעות קירור דיסק קשיח: 500 GB של Wester Digital הזמנתי את המחשב מורכב מחברת Ivory , טכנית לא אמורה להיות שום בעיה , קיבלתי אותו כבר בנוי ומוכן לשימוש , החלטתי להתקין Windows 7 , שם נתקלתי בFreeze הראשון שלי וחשבתי שזה קשור למערכת הפעלה עצמה אז החלפתי ל Vista ושם קרה אותו הדבר , לא ברור לי אם זה משהו ששחכתי לעשות כי לא נגעתי בBios ובCmos בכלל פשוט התקנתי את המערכת הפעלה , מאווררים יש לי הרבה במחשב , ניסיתי כל אתר שקיים ברשת לפתור את הבעיה , בסוף הגעתי לפה בתק…

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by Noam Yizraeli,

שלום לכולם, לצורך שיפור ביצועים מוסיף כרטיס גרפי RTX2070 super לגיימינג ותכנות מקביל. רציתי להתייעץ לגבי התאמה בין לוח האם לסטיקים של הראם עבור dual channel. לוח אם: Z370M D3H ראם: שני סטיקים של CT8G4DFD824A 8gb כל אחד. ניסיתי לבדוק בביוס אם יש אפשרות של xmp ובאינטרנט ראיתי שבגירסת הביוס שיש לי אמורה להיות האפשרות אז אני מניח שאחד מהחלקים או שניהם לא מתאים ל dual channel. האם הבעיה היא בהתאמה של החלקים? ואם כן איזה כדי להחליף או כיצד לבדוק איזה מהם? או שהבעיה יכולה להיות בכלל בגרסת הביוס? מודה על כל עזרה, נועם.

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  6. Started by IDOnoach,

יש לי WIN7 64 ואני מעוניין להכין USB עם WIN7 64 למחשב חדש שקיבלתי. התוכנה המקורית של הוינדוס לא מאפשרת לי לעשות את זה. היא טוענה שתוכנה אחרת משמשת בכונן ולא מאפשרת לי להתקין. מישהו מכיר את הבעיה? למישהו יש רעיון לפתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  7. שלום לכולם שבוע שעבר התחדשתי לי במחשב חדש ומאז יש לי תופעה קצת מוזרה, אחרי שאני מכבה את המחשב העכבר נשאר דולק,האור האדום של האינפרא עדיין נשאר. לפני שהחלפתי את המחשב זה לא היה ככה,מישהו יכול להסביר לי מה הסיבה לזה?

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by amisha,

יש לי את הלוח P4C800 הידוע , אני רוצה להתקין לו את הדרייבר ל USB2.0 . מאיפה אני משיג את הדרייבר עצמו ? הבנתי שיש גם דרייבר מיוחד משהו של אינטל לצ'יפסט , זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  9. כמו שכתוב בכותרת אני כל פעם מתלבט הבעיה שלי היא כזאת 1.יותר בריא לעניים 2.יותר קל לתפעול שליטה על כמה שיותר תכנים מוצעים מהמחשב דוגמא פרט בחלק עליון ופרט בחלק תחתון רוצה שתהיה לי שליטה על כל הפרטים וזהו בכללי אני לא כל כך מתעסק עם זה פשוט בזמן האחרון זה מפריע לי כל הגדרה יש לה את היתרונות והחס.. שלה אני יודע שזה לפי טעם אבל רציתי לדעת מה אתם ממליצים\ חושבים ? עריכה*: כרגע אני על 125% וזה בסדר פשוט זה מגדיל את התוכנות בדרך כלל וזהו כמובן תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  10. Started by jwinter,

משום מה התוכנית מתעקשת על לעשות ריסט כל פעם שאני מריץ אותה. יש איזה דרך להתאים אותה לWINDOWS XP?

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  11. Started by eitan10,

<blockquote> באמצע צריבה ובמקביל הדיסק און קי היה מחובר למחשב, המחשב עשה ריסטרט , עולה לי מסך עם מספרים ומשפט :Verifying DMI pool data נסיתי לתקן עם דיסק התקנה ולא הצלחתי. יש לי גם דיסק תיקון וכותב שאין אפשרות ויש בעייה בחיבורים של הארד דיסק או USB או בצורב. אין אפשרות להגיע ל SAFE MODE או ל F8 . רק F12 מסרתי למעבדה יש לי עדיין אחריות של KSP שיבדקו את החיבורים. האם מישהו נתקל בבעייה וותר אותה ללא פירמוט ?ׂ נסיתי גם עם הדיסק ולאחר מכן עשיתי REPAIR ולא תיקן כלום.</blockquote>

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  12. בזמן האחרון אני משחק בNFSU2 וכל כמה זמן באקראיות המשחק קורס. יש לי גם כמה משחקים שעובדים בסדר גמור והם יותר כבדים ויש כמה שגם קורסים. החלטתי לבדוק טמפרטורות, יש לי תוכנה שנקראת: INTEL DESKTOP UTILITIES (יש תמונה) ותוכנה של הכרטיס מסך: WINFOX. אני לא יודע אם זה הבעיה אבל הטמפרטורות נראות לי קצת גבוהות. תודה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 939 צפיות
  13. Started by iakovl,

ה- FLYVIDEO 98 שלי לא עובד ב-XP ובלינוקס RED HAT 8.0 ואין לי מושג איך אני יכול לתקן את המצב. למישהו יש פתרונות ???

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  14. Started by יוסי עדן,

כבר כחודש יש לי במחשב מין רעשים כמו נתק של הכרטיס קול ורעשים מלווים אני משדר בסטרימינג לרוב. הרעשים והניתוקים באים גם בלי שידור בקטנות שגולש במחשב בדקתי עם רמקולים וגם בלי ורק עם אוזניות וגם הרעשים היו שניתקתי כרטיס קול ועברתי למובנה של המחשב הרעשים לא באים תמיד לרוב שאני עובר במחשב בתקיות או באנטנרט הצילוווווווווווווווווווווווו מצרף סירטון שתבינו מה הניתוק ב 17 שניות זה בדיוק הנתק החזק תודה רבה רבה https://www.youtube.com/watch?v=CoovgNJxdfc&feature=youtu.be

15. קניתי Radeon 9600 Pro 256mb של Gexcube מחקתי ת'דריבר של הכרטיס הקודם Geforce 2 GTS 64mb התקנתי ת'דריבר הכי עדכני שהורדתי מהאתר של ATI כן..ה-catalist 3.8 והפעלתי מחדש את המחשב. עכשיו המחשב זוחל...ממש אפשר לראות למשל כשאני מזיז חלון\סוגר חלון\לוחץ על משהו עד כמה המחשב זוחל... שום משחק לא עובד...ניסיתי להפעיל America's Army וגם GunBound ושניהם לא עבדו... חוץ מזה אני מצליח להגיע רק ל 100hz ב-1024X768 שימו לב למפרט שלי...דרך אגב, אתם המלצתם לי על הכרטיס הזה, אני כמובן לא מאשים אותכם, אתם יכולים לעשות רק טוב כמו שעשיתם עד עכשיו...ברור לי שמשהו לא בסדר וזה יסתדר...או שלא... זה הכל, אני חייב עזרה...בבקשה תעזרו לי! תודה מראש!

16. למקרה שזה לא ברור מהכותרת, כשהרכבתי לוח אם היום בבוקר בטעות חיברתי את אחת מכניסות הUSB הקדמיות ללוח האם הפוך, כלומר הPW חובר לGRND והDT+ לDT-. אחרי שהכנסתי את כונן הUSB לכניסה הזו הוא לא מזוהה והאור בו לא נדלק. אבוד, או שיש מה לעשות איתו?

17. לפני חודשיים שלחתי לפנדה את הR9500 שלי לתיקון כי המאורר שלו לא עבד, חשבתי שזאת הסיבה שלפעמים המסך נכבה ומשמיע טיקים ולאחר מכן התמונה מתכווצת ומתעוותת אך מתברר שזה לא נכון... יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? הורדתי את הדרייברים הכי חדשים

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  18. אני מנסה להתקין XP על מחשב כלשהו, הדיסק בפנים, אני מדליק את המחשב, והוא פותח לי תפריט הגדרות BIOS בלי שביקשתי. כשאני מדפדף שם בין התפריטים, באחד מהם רשום שבBOOT הקודם שלו הייתה לו בעיה עם המהירות של המעבד ושעכשיו הוא בSAFE MODE. אבל רשום בביוס שהמעבד על 2400MHz בדיוק כמו שרשום על המעבד. בנוסף רשום גם שהוא על מכפלה 18 של 133/33, אבל כמובן שאי אפשר לשנות את זה כשאני במוד של 2.4 ולא של יידני. מה הבעיה שלו? תודה!

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  19. Started by or7755,

אהלן חברים...צריך את עזרתכם אתמול בלילה המחשב עבד רגיל לא הייתה שום בעייה...היום לאחר הלדקה הווינדוס לא עולה ועולה ישר הbios בדקתי את החומרה והכל תקין לפני כל הדלקה יש צפצוף של מכשיר קטן שחברתי המסמל שהחומרה תקינה... החלטתי להתקין את הווינדוס מחדש כלא חשבתי על רעיונות לפתרון שאני מגיע לבחירה של איפה להתקין שני הכוננים ssd שבו מותקן הווינדוס ו hdd ריקים ורשום עליהם drive unlocated space בכונן השלישי של mve כן מזהו ככונן g ומראה ש130 גב בשימוש...איך יכול להיות ששתי הכוננים נמחקו או לא מזהוים כי בלוח אם בביוס כן מזהוים לי 2 הכוננים

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  20. שלום לכולם אתמול, ב8 ל12 2009, קיבלתי את המחשב שלי מתיקון. המחשב שהה אצל FOXPC במשך חודש, והועבר לTMS, ואז המשבר הגדול ביניהם התרחש. ככה התגלגלו העניינים, ולאחר 5 חודשים (חצי שנה !!! ) קיבלתי את המחשב שלי. הוספתי עוד 2006 ש"ח להחלפת כרטיסים מפני שTMS לא יכלה להשיג את הכרטיסים שלי (TWINTECH 9600GT XT) והם הוחלפו בGIGABYTE 9800GT עם קירור שווה ערך, בתוספת של 103 ש"ח לכל כרטיס. המחשב שלי נשלח למסע הזה מפני שהכרטיס העליון הפיק רעש סטטי חזק שעובר דרך הראש (יש לי 2 כרטיסים) קיבלתי אתמול את המחשב, חוץ מהרעש הוא היה בסדר, אז יש כמה סריטות על המארז כי המחשב נשלח לחיפה על ידי FOX בלי מארז, אבל לא נורא. אבל זה לא חשוב כרגע הפעלתי SIMS 3, המחשב קפא לאחר 20 דקות, לא נורא, ה…

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  21. Started by House M.D.,

יש ברשותי נייד מדגם Dell n5010. לאחרונה שמתי לב לבעיה מוזרה. זה התחיל בכך שחצי מחיבורי ה USB הפסיקו לתפקד והאייקון של הבלוטוס נעלם לגמרי. נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שאכן אחד מהבקרים של ה USB לא מותקן והבלוטוס בכלל לא נמצא. לחצתי על update driver על הבקר של ה USB וזה התקין גם אותו וגם משום מה מצא את הבלוטוס והתקין אותו. ניסיתי לפני זה להתקין את הבלוטוס עם הדרייבר מהחברה והדרייבר טען שאין התקן בלוטוס, רק אחרי התקנת הבקר של ה USB הבלוטוס זוהה משום מה. הכול עבד טוב עד ההפעלה מחדש, ואחר כך עוד פעם אותו סיפור... לא עובדים החיבורים הנ"ל, מתקין מחדש את הבקר USB, זה מוצא גם אותו וגם את הבלוטוס, ועובד עד ההפעלה מחדש. מה ניתן לעשות בקשר לבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  22. Started by abyss20,

מצטער שלא עניתי לפני אבל הצלחתי להכניס את הזרונות והצלחתי לחבר את כל השאר אבל יש לי בעיה אחרת כשאני מדליק את המחשב יש צפצוף אחד שאני לא יודע מה הוא אומר ולא כתוב בחוברת ההפעלה עליו יש לי לוח DFI 975X/G אבל המחשב כן נדלק ולא מראה שןום אזהרה ודרך אגב יש למישהו מדריך טוב מה עושים אחרי שמסיימים את התקנת החומרה איך מתקינים את הווינדוס

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by yuval1235,

[TABLE] [TR] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%][/TD] [TD=width: 35%][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=wi…

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  24. נגיד האיקון של האקספולורר הוא הפך לאיקון של הסל מיחזור תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  25. Started by ophir87,

לאחרונה המחשב התחיל לעשות ריסטרטים בצורה לא צפויה, אני חושב שזו בעיה של זכרונות. לאחר שהמחשב עולה מופיעה ההודעה הבאה: "חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000008 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\020911-65296-01.dmp C:\Users\paran\AppData\Local\Temp\WER-2983015-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d ‏‏אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה…

דיונים חדשים בפורומים