עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כבר לא יודע מה לעשות.. כל הזמן הייתי מקבל מסכים כחולים וריסטים פעם ב.. ש לי WINDOWS XP SP3 עשיתי בדיקות HDD, זיכרונות, טמפרטורות.. עשיתי גם תיקון של וינדוס.. והכל נמצא תקין.. ואף לפני כמה ימים התקנתי וינדוס מחדש... בדקתי עם תוכנה METEMSET לבדיקת זיכרונות, ועם תוכנה S&M שבודקת את המעבד, מאווררים, זיכרונות והארדיסק.. והכל תקין.. ועוד כמה תוכנות.. ולפני כמה דקות שוב היה מסך כחול עם ה STOP Ntfs.sys בבקשה מישהו יכול להגיד איפה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור? אולי משהו עם קבצי מערכת שצריך לשנות.. לא יודע.. כי מבחינת החומרה בדקתי עם המון תוכנות והכל תקין.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. הי, יש לי מחשב נייד מדגם Sony Vaio VGN-FZ21Z כל פעם שאני מנסה להעביר קבצים גדולים דרך הרשת האלחוטית (העברת קבצים דרך רשת Adhoc, דרך הראוטר, הורדת קבצים גדולים, או הרבה עדכוני ווינדוז) המחשב קופא. אין מסך כחול, אין הודעת שגיאה, פשוט קופא. זה קורה רק כשהקובץ או ההורדה הם קבצים גדולים - זה קורה אחרי בערך 20 דקות של העברה. אחרי הפעם הראשונה, זה קורה שוב ושוב באופן מיידי אם אני מנסה פעם נוספת. כרטיס הרשת כאן הוא Intel 4965AGN, הורדתי את הדרייבר המעודכן ביותר מהאתר של אינטל. מערכת הפעלה: ווינדוז ויסטה Home Premium מקווה שמישהו יכול לעזור, כי אני לא מצליח למצוא שום דבר באינטרנט בנושא הזה. תודה

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by zohan,

שלום המחשב לא מגיב כשאני מחבר דיסק און קי/פלאפון או כל דבר אחר שמתחבר לUSB הבעיה קיימת בכל הכניסות גם הקדמיות וגם האחוריות לא מופיע כונן נשלף במחשב שלי, אבל ההתקן מקבל חשמל למשל כשאני מחבר את הפלאפון שלי הוא נטען אבל לא נפתח במחשב הכונן מערכת ההפעלה היא win XP ולוח האם שלי הוא MSI 865PE (הבנתי שזה יכול להיות קשור) ניסיתי לחבר את ההתקנים במחשב אחר והם עבדו מצויין כך שהבעיה היא לא בהם תודה מראש על העזרה

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by benr,

שלום, השבוע פירמטתי מחשב של חבר. במהלך הפירמוט הכל עבר בסדר (עשרות ריסטרטים...), שהוא הרכיב את המחשב אצלו בבית הוא סיפר לי שאחרי שהוא הדליק את המחשב, הוא נתקע על מסך שחור. כלומר, לא נתן אפילו את ההודעות הרגילות של הביוס ולוח האם. אחרי כיבוי אלים, הXP עבד והכל בסדר. ואז שוב, בהפעלה הבאה אותו סיפור. מה יכולה להיות הבעיה? לדעתי היא קשורה לHD, או אולי לכרטיס מסך. יש אפשרות לבדוק את זה?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  5. Started by oded6188,

לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל לפעול ממש באיטיות, אז החלטתי לפרמט אותו אבל הבעיה היא שגם אחרי הפורמט המחשב עדיין לא זז, אני לא מצליח להתקין כמעט שום דבר בלי שההתקנה תיתקע בהתחלה חשבתי שאולי הדיסק התקנה של הווינדוס לא תקין - אבל גם דיסק אחר מביא לי את אותה התוצאה איך אפשר לפתור את זה?

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  6. Started by yosda-boy,

שלום רב, כאשר אני משחק במשחקי רשת כגון:half life 2 counter strike source המסך שלי ניסגר אחרי כ-30 דקות של משחק וכתוב לי:''power saving mode'' ענו לי כבר על השאלה... אבל אשמח לקבל פירוט מצאתי את ההגדרות אבל אני לא מוצא שום טיימר... סוג מסך:LG Flatron L1953TR בתודה מראש yosda-boy

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by Shay08,

יש בעיה במחשב הוא לא נדלק יותר נכון הוא נדלק לשניה קטנה וכבה ושוב נדלק ושוב כבה עד שמנתקים מהחשמל

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  8. שלום יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ מעבד 2 גיגה זיכרון 6800 גי טי הרדיסק 500 גיגה סאטה 2 של סיגייט. לאחרונה למשל שאני רואה סרט אז הוא נתקע כזה כל פעם,אני מנסה להעביר קובץ מ כונןמ c ל d לוקח ו 40 דקות,שבמצב רגיל היה 3 דק'. מישהו יודע מהי הבעייה ואיך לפתור אותה?אני מנסה להימנע מלהתקין ווינדוס מחדש

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by אבירמי,

שלום,תמיד שאני נכנס למשחק שהורדתי בשם קאונטר סטרייק אחרי כמה דקות שאני משחק יש לי על המסך קווים צבעוניים ואחרי 10 שניות בערך המסך נעשה שחור וצריך לנתק את המחשב ולחבר מחדש כדי שהמחשב יפעל שוב למה?איך פותרים בעיה זו? אשמח לתשובה מהירה תודה מקרב לב !

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  10. מדי פעם אני שומע "טיק" חלש מהדיסק קשיח.מדובר על מחשב נייד DELL XPS M1530 תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by Holography,

כפי שמבואר בכותרת המחשב קורס בצורה רנדומלית, בין אם בסביבת חלונות ובין אם זה תוך כדי ה-post או ה-boot. הוא לא מציג מסכים כחולים לפני הקריסה, והאינטואיציה שלי אמרה שמשהו בזכרונות לא בסדר, ניסיתי לעבוד עם סטיק אחד מתוך השניים - הבעיה נותרה בעינה, ולאחר מכן שמתי את הסטיק השני והוצאתי את הראשון - אך ללא הועיל. כבר השתגעתי - משהו נתקל בדבר כזה?

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by saimonh5,

שלום. יש לי ארד דיסק שני שאני רוצה לחבר למחשב,הוא היה מחובר לפני כשבועים ויש בו תוכן שאני צריך. אתמול חיברתי את הארד דיסק,והוא התחבר הוא מופיע "במחשב שלי". כאשר אני נכנס אליו הוא שואל אותי, "הדיסק בכונן לא מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת?" השאלה שלי היא,האם אפשר לחבר את הארד דיסק בלי לאתחל אותו?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by Svinka !,

שלום לכולם... יש לי את המחשב שבחתימה, קניתי אותו לפני כ3 חודשים. היום ניתקתי אותו מהחשמל(כמו שצריך... יענו כיביתי את הספק ואחרי זה ניתקתי)... ועכשיו החזרתי את המחשב לפעולה ומה שקרה לי פעמים ברצף זה שהמחשב פשוט קפא לי פעמיים בזמן גלישה באינטרנט... פשוט קפה ואחרי זה לא הצלחתי להדליק אותו עד שלא ניתקתי מהחשב והחזרתי. מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים עריכה: בעיה נוספת שלי היא שהמחשב עומד על 1.7 GB RAM שימוש בזכרון -.-... האם זה בסדר?

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  14. שלום המחשב בן כחצי שנה כאשר בחודשיים הראשונים בערך עבדתי עם עכבר מסוים (שהשתמשתי בו גם במחשב הקודם) והכל עבד יופי. לאחר אותה תקופה החלפתי עכבר (שני העכברים הם עכברים אופטיים בסיסיים של מיקרוסופט). מאז ההחלפה, פעם ב3-4 שבועות בעת הפעלת המחשב העכבר לא עובד. הוינדוס עולה כאשר סמן העכבר מופיע באמצע המסך אבל אין תגובה מצד העכבר ובתוכנה everest מופיע העכבר כunknown. לאחר הפעלה מחדש במצב הזה, העכבר שב לעבוד כרגיל וגם האוורסט מזהה אותו כעכבר ps/2 סטנדרטי. האם הבעיה הינה בעכבר או שיכול להיות משהו אחר במחשב? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  15. עשיתי תיקון קבצים כמו שהסברתם בתרד התחל הפעלה CMD = והפקודה באנגלית ... זה סיים ותקע את המקלדת האור של NUM LOCK נשארה תקועה אחרי ריסט זה נשאר תקוע שכיביתי את המחשב והדלקתי זה עבר ... מה קורה שם ? יש לי יותר מ 400 קבצים רגסטרי דפוקים ותקלות מוזרות ואף טכנאי לא עלה על הבעיה. אני מתחרפנת התרד הראשון שפתחתי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=385166.0

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  16. Started by nir_n7,

שלום חברים יש לי בעיה ומקווה שתוכלו לעזור.. אז ככה : לוח אם-MSI G31M3-F V2 GLAN את העידכון כבר הורדתי מהאתר של MSI , העידכון הכי חדש לגרסא הספציפית של הדגם הספציפי, אין מה לדאוג . *אין לי כונן דיסקטים על המחשב! ... נכנסתי לDXDIAG והופתעתי לגלות שהביוס הנוכחי שלי הוא ""DEFULT SISTEM BIOS" זה מסביר למה אין לי מתחים בעמוד הביוס שלי ועוד הרבה פונקציות שחסרות .. אני חייב לעדכן את הלוח חברים ..(אני עושה OC ..) האם יש כאן מישהו שיכול לתת לי הנחיות מדויקות כיצד לבצע את העידכון הזה?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  17. [: אוקי ככה.. מצאתי מחשב.. פנטיום 4 2.6 , 256 זיכרון שהוספתי לו,80 ג'יגה הארדיסק ide ,לוח אם -P5S800-VM,וזהו כעיקרון. קיצר אני מתחיל לפרמט את המחשב מגיע לבחירת הכוננים ואז שם בוחר הכל טוב ואז המחשב עושה פירמוט,ומתי שהוא מעתיק את הקבצים הוא פשוט נתקע שם.. לא אומר שחסר קובץ פשוט לא זז.. זה לא טמפ' כי אז זה היה מתכבה וגם הטמפ' די נמוכות אז מה יכולה להיות הבעיה??!? הבעיה לא בדיסק פירמוט כי יש לו אפס שריטות והוא מקורי ופימטתי איתו לפני חודש מחשב אחר.. אז מה יכולה להיות הבעיה?! תודה עלוזרים

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by nitayya,

אז ככה, יש לי כרטיס מסך ATI Radeon X1650 256MB לאחרונה, כמעט כל המשחקים שאני מריץ, באיזשהו שלב קורסים. (PES,CRYSIS,COD4-5,Virtua Tennis) פשוט לאחר 10-20 דקות, המסך נהיה שחור, המחשב ממשיך לעבוד, ואני חייב להפעיל מחדש. מה עושים? זה המחשב שלי (תגידו אם צריך עוד פרטים): Core 2 Duo E4400 2.GHZ לוח אם - Gigabyte 945GCMX-S2 2G RAM ATI Radeon X1650 256MB ספק כוח - COLORSit 500W מה צריך לעשות - בדיקת טמפרטורה או משהו? (יש לי ATI TOOL אבל אין לי מושג). גם ראיתי בכמה אשכולות ואמרו לצלם MEMORY בCPU-Z, אז הנה: http://img261.imageshack.us/img261/2810/cpuzta2.jpg תודה רבה על העזרה..

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  19. אז כאמור הלוח הוא גיגהבייט ga-ep35-ds3l מעבד E8400 המחשב הוא לא שלי אלא של אדם שלא מבין יותר מדי לכן אני לא יכול להגיד אם התופעה הזו זה משהו חדש או שזה היה תמיד, אני קורא לזה תופעה מכיוון שזו לא בדיוק תקלה, אבל זה עדיין מטריד אותי. מה שקורה זה ככה, כשאני מבצע שינוי בביוס (כשאני עושה save changes) המחשב נכבה לכמה שניות, נדלק לבד, נכבה שוב, נדלק, ככה מספר פעמים ואז נדלק לבד ועובד בסדר והשינויים נשמרים. מאנשים עם ניסיון עם בלוח האמור, זאת תופעה נפוצה? אם כן, מתוך עניין - למה זה קורה?

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  20. שלום לכולם, סידרתי כבלים במארז וגם החלפתי דיסק קשיח ומאז, שאני מדליק את המחשב הוא פועל אבל אני לא רואה כלום על המסך וגם לא מגיע חשמל למקלדת ולעכבר... השארתי את המחשב במצב כזה 3 דק' וזה לא השתנה...חשוב לציין גם שכאשר אני מדליק את המחשב כל המאווררים על 100%... עריכה: הבעיה הסתדרה (איפסתי ביוס..) אבל המקלדת והעכבר עדיין לא עובדים, יש פתרון למישהו? זה דיי דחוף... תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  21. אני אנימטורית ועוסקת בתלת מימד, לקחתי שלשום את המחשב מהחנות (לא הרכבתי אותו לבד) ויש איתו כל מיני בעיות. אשמח גם לתשובה חלקית, לכל טיפ ועצה!! :-[ 1. הבעיה הראשונה נוגעת לטמפרטורה: ה-cpu נע בין 48-51 וה-system בין 49-52 גם כשאני לא מבצעת פעולות שדורשות משאבים. הנתונים האלו הם לפי התוכנה שהגיעה עם הלוח אם-"USUS-AI SUITE" לפני כמה דקות המחשב איתחל את עצמו, אני לא יודעת אם הייתה התראה לפני כן ( כי יצאתי מהחדר לדקה.) errors שניתקלתי בהם: א. "microsoft visual c++ runtime library !runtime error Program: c:/program Files (x R6025 -pure virtual call לפי מה שהבנתי, זאת בעיה שקשורה לזמן ריצה ואפשר לראות אותה עם היישום DebugBreak אבל אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק.. ב.…

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  22. Started by jara14,

שלום, אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי יש על המחשב חומר לימודי ועבודות שאני צריך להגיש לאוניברסיטה. אז ככה, המחשב משמיע צפצופים ואין בכלל תמונה על המסך, חשבתי שאולי הלך הכרטיס מסך אז עשיתי בדיקה עם המחשב הישן והכרטיס בסדר גמור, גם עם הכרטיס הישן הבעיה ממשיכה. אחר כך חשבתי שזה אולי הלוח אם אבל אני רואה שהמאוורר שלו פועל כרגיל (המאוורר לא קשור לספק או מעבד אלא יושב ממש על הלוח אם, אין לי מושג מה הוא מקרר). מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by michaelr,

שלום יש לי לוח אם של ASUS A8N SLI DELUXE יש לי 2GB ראם ניסתי להוסיף היום עוד 512 MB אבל הלוח אם שלי לא מזהה שהוספתי עוד 512 MB ומופיע לי רק 2 GB. למי שיש פתרון אשמח לדעת אותו.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  24. שלום לכולם המחשב המדובר הוא של IBM פנטיום 4 לוח אם IBM דגם P6(ככה רשום עליו) עם דיסק קשיח ישן(IDE). למחשב יש רק חיבורי IDE ורציתי ללהגדיל לו את הדיסק הקשיח ולצרף צורב חדש. בכדי לחבר את הדיסק הקשיח והצורב החדשים(SATA) ללוח האם(IDE) קניתי בקר vt6421 של חברת Dynamode(מתחבר לסלוט ה-PCI). חיברתי אותו התקנתי את הדרייברים וחיברתי את הצורב והדיסק הקשיח והכל עובד יופי עד אשר אני מכניס קובץ כלשהו (לא חשוב איזה) לתוך הדיסק הקשיח החדש ומנסה להעלות מחדש את ה-xp המחשב מתחיל לעלות ונתקע באמצע. אם אני מנתק את הדיסק הקשיח מעלה את מערכת ההפעלה(שעולה ללא בעיות) ומחבר אותו לאחר שעלה אפשר לעבוד איתו ללא בעיות (ממש מוזר!). ניסיתי להעלות את המחשב ב-safe mode עם הדיסק הקשיח מחובר והוא כן עולה...…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  25. שלום אני היום משתמש במערכת הפעלה Win Xp Vista עד היום היו לי 2 ג'יגה של ראם והויסטרה קרא אותם והכל בסדר,אבל היום קניתי עוד 2 ג'יגה נוספים של ראם בתדר של 400Mhz והוינדוס מזהה לי רק 2800 מתוכם,כשאני נכנס לBios מופיעים לי אכן 4 דימים שבכל אחד ג'יגה של זיכרון,וזה שהמערכת פועלת על מצב "דו ערוצי" אבל הוא לא מנצל את כל הזיכרון, אם אתם יודעים אולי מהיא הסיבה?,חשבתי שיכול להיות שהספק כוח שלי לא מספיק חזק ,זה הגיוני??אני רץ על מעבד פנטיום 4 3000Mhz וכרטיס מסך 8600GT אז בבקשה אם מישהו יכול לתת לי ייעוץ,או דרך לגרום לכל הזיכרונות לעבוד אשמח מאוד....

• 5 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.