תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
[: אוקי ככה.. מצאתי מחשב.. פנטיום 4 2.6 , 256 זיכרון שהוספתי לו,80 ג'יגה הארדיסק ide ,לוח אם -P5S800-VM,וזהו כעיקרון. קיצר אני מתחיל לפרמט את המחשב מגיע לבחירת הכוננים ואז שם בוחר הכל טוב ואז המחשב עושה פירמוט,ומתי שהוא מעתיק את הקבצים הוא פשוט נתקע שם.. לא אומר שחסר קובץ פשוט לא זז.. זה לא טמפ' כי אז זה היה מתכבה וגם הטמפ' די נמוכות אז מה יכולה להיות הבעיה??!? הבעיה לא בדיסק פירמוט כי יש לו אפס שריטות והוא מקורי ופימטתי איתו לפני חודש מחשב אחר.. אז מה יכולה להיות הבעיה?! תודה עלוזרים
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרטיס מסך ATI Radeon X1650 256MB לאחרונה, כמעט כל המשחקים שאני מריץ, באיזשהו שלב קורסים. (PES,CRYSIS,COD4-5,Virtua Tennis) פשוט לאחר 10-20 דקות, המסך נהיה שחור, המחשב ממשיך לעבוד, ואני חייב להפעיל מחדש. מה עושים? זה המחשב שלי (תגידו אם צריך עוד פרטים): Core 2 Duo E4400 2.GHZ לוח אם - Gigabyte 945GCMX-S2 2G RAM ATI Radeon X1650 256MB ספק כוח - COLORSit 500W מה צריך לעשות - בדיקת טמפרטורה או משהו? (יש לי ATI TOOL אבל אין לי מושג). גם ראיתי בכמה אשכולות ואמרו לצלם MEMORY בCPU-Z, אז הנה: http://img261.imageshack.us/img261/2810/cpuzta2.jpg תודה רבה על העזרה..
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אז כאמור הלוח הוא גיגהבייט ga-ep35-ds3l מעבד E8400 המחשב הוא לא שלי אלא של אדם שלא מבין יותר מדי לכן אני לא יכול להגיד אם התופעה הזו זה משהו חדש או שזה היה תמיד, אני קורא לזה תופעה מכיוון שזו לא בדיוק תקלה, אבל זה עדיין מטריד אותי. מה שקורה זה ככה, כשאני מבצע שינוי בביוס (כשאני עושה save changes) המחשב נכבה לכמה שניות, נדלק לבד, נכבה שוב, נדלק, ככה מספר פעמים ואז נדלק לבד ועובד בסדר והשינויים נשמרים. מאנשים עם ניסיון עם בלוח האמור, זאת תופעה נפוצה? אם כן, מתוך עניין - למה זה קורה?
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, סידרתי כבלים במארז וגם החלפתי דיסק קשיח ומאז, שאני מדליק את המחשב הוא פועל אבל אני לא רואה כלום על המסך וגם לא מגיע חשמל למקלדת ולעכבר... השארתי את המחשב במצב כזה 3 דק' וזה לא השתנה...חשוב לציין גם שכאשר אני מדליק את המחשב כל המאווררים על 100%... עריכה: הבעיה הסתדרה (איפסתי ביוס..) אבל המקלדת והעכבר עדיין לא עובדים, יש פתרון למישהו? זה דיי דחוף... תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני אנימטורית ועוסקת בתלת מימד, לקחתי שלשום את המחשב מהחנות (לא הרכבתי אותו לבד) ויש איתו כל מיני בעיות. אשמח גם לתשובה חלקית, לכל טיפ ועצה!! :-[ 1. הבעיה הראשונה נוגעת לטמפרטורה: ה-cpu נע בין 48-51 וה-system בין 49-52 גם כשאני לא מבצעת פעולות שדורשות משאבים. הנתונים האלו הם לפי התוכנה שהגיעה עם הלוח אם-"USUS-AI SUITE" לפני כמה דקות המחשב איתחל את עצמו, אני לא יודעת אם הייתה התראה לפני כן ( כי יצאתי מהחדר לדקה.) errors שניתקלתי בהם: א. "microsoft visual c++ runtime library !runtime error Program: c:/program Files (x R6025 -pure virtual call לפי מה שהבנתי, זאת בעיה שקשורה לזמן ריצה ואפשר לראות אותה עם היישום DebugBreak אבל אני לא יודעת מה זה אומר בדיוק.. ב.…
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי יש על המחשב חומר לימודי ועבודות שאני צריך להגיש לאוניברסיטה. אז ככה, המחשב משמיע צפצופים ואין בכלל תמונה על המסך, חשבתי שאולי הלך הכרטיס מסך אז עשיתי בדיקה עם המחשב הישן והכרטיס בסדר גמור, גם עם הכרטיס הישן הבעיה ממשיכה. אחר כך חשבתי שזה אולי הלוח אם אבל אני רואה שהמאוורר שלו פועל כרגיל (המאוורר לא קשור לספק או מעבד אלא יושב ממש על הלוח אם, אין לי מושג מה הוא מקרר). מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של ASUS A8N SLI DELUXE יש לי 2GB ראם ניסתי להוסיף היום עוד 512 MB אבל הלוח אם שלי לא מזהה שהוספתי עוד 512 MB ומופיע לי רק 2 GB. למי שיש פתרון אשמח לדעת אותו.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב המדובר הוא של IBM פנטיום 4 לוח אם IBM דגם P6(ככה רשום עליו) עם דיסק קשיח ישן(IDE). למחשב יש רק חיבורי IDE ורציתי ללהגדיל לו את הדיסק הקשיח ולצרף צורב חדש. בכדי לחבר את הדיסק הקשיח והצורב החדשים(SATA) ללוח האם(IDE) קניתי בקר vt6421 של חברת Dynamode(מתחבר לסלוט ה-PCI). חיברתי אותו התקנתי את הדרייברים וחיברתי את הצורב והדיסק הקשיח והכל עובד יופי עד אשר אני מכניס קובץ כלשהו (לא חשוב איזה) לתוך הדיסק הקשיח החדש ומנסה להעלות מחדש את ה-xp המחשב מתחיל לעלות ונתקע באמצע. אם אני מנתק את הדיסק הקשיח מעלה את מערכת ההפעלה(שעולה ללא בעיות) ומחבר אותו לאחר שעלה אפשר לעבוד איתו ללא בעיות (ממש מוזר!). ניסיתי להעלות את המחשב ב-safe mode עם הדיסק הקשיח מחובר והוא כן עולה...…
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום אני היום משתמש במערכת הפעלה Win Xp Vista עד היום היו לי 2 ג'יגה של ראם והויסטרה קרא אותם והכל בסדר,אבל היום קניתי עוד 2 ג'יגה נוספים של ראם בתדר של 400Mhz והוינדוס מזהה לי רק 2800 מתוכם,כשאני נכנס לBios מופיעים לי אכן 4 דימים שבכל אחד ג'יגה של זיכרון,וזה שהמערכת פועלת על מצב "דו ערוצי" אבל הוא לא מנצל את כל הזיכרון, אם אתם יודעים אולי מהיא הסיבה?,חשבתי שיכול להיות שהספק כוח שלי לא מספיק חזק ,זה הגיוני??אני רץ על מעבד פנטיום 4 3000Mhz וכרטיס מסך 8600GT אז בבקשה אם מישהו יכול לתת לי ייעוץ,או דרך לגרום לכל הזיכרונות לעבוד אשמח מאוד....
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי, קודם כל מדובר בלוח אם ישן ASUS P4S800D-X. קניתי זיכרון חדש למחשב, 1GB בתדר 400 DDR1. אחריי, ששמתי את הזיכרון במקומו (ב-POST רשום שהוא קורא את הזיכרון), לפתע מערכת ההפעלה לא עולה לי ! המערכת נטענת, אך לפני שרואים את השולחן עבודה (המסך מתכבה). כמו-כן ניסיתי לבדוק עם הזיכרון הישן כרגע, אך הבעיה ממשיכה.. לוח אם: ASUS P4S800D-X. מעבד: intel P4 2000MHz זיכרון: 1GB DDR1 400MHz מערכת הפעלה: Win XP Pro SP3 כרטיס גרפי: ATI 9200 128MB (AGP) *לא יודע אם יכול להיות קשר אך מדובר במסך חדש לגמרי שקניתי לפני כשבוע, כרטיס מסך ישן מאוד. (ATI 9200) תודה רבה, אמיל.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
Probably caused by : Unknown_Image ( nv4_disp!CStereoRenderer::TargetConversion+463 ) Followup: MachineOwner --------- זה מהדרייבר של הכרטיס מסך ?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
החלפתי לאחרונה מכרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300 GT ל- ATI RADEON X1650. יש לי יציאת AGPx8. הבעיה שלי היא שמסך הפתיחה של הביוס (שרשום בו דגם לוח האם שלי) מופיע בצבעים מוזרים, וגם בביוס עצמו הצבעים קצת מוזרים. חוץ מזה אין לי בעיה עם הצבעים או משהו כזה. היום גם הפעלתי את המחשב בבוקר, וכשחזרתי בצהריים היה מסך כחול. אני יכול לחשוד בארבעה דברים: 1) הזיכרון של הכרטיס הוא DDR2 והזיכרון בלוח האם הוא DDR. זה משנה? 2) יכול להיות שהצ'יפסט פשוט לא תומך בכרטיס מסך? 3) בשביל לחבר את הכרטיס מסך לספק כוח הייתי צריך להשתמש בכבל שהיה באריזה של הכרטיס. יכול להיות שאני פשוט לא צריך לחבר את הכרטיס לספק? 4) יש לי רעשים מספק הכוח. יכול להיות שזה קשור? בבקשה תעזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קניתי מחשב בלי הארד דיסק וצורב ויש לי צורב והארד דיסק IDE ובלוח אם Gigabyte EP43 DS3L יש חיבור IDE אחד אבל כתוב שאפשר לחבר שתי כוננים לחיבור IDE אחד איך אני עושה את זה? כי פשוט חיברתי את זה ישר והדלקתי את המחשב וזה כותב לי inset system disk הכנסתי את הדיסק של gigabyte וזה לא מזהה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה מוזרה לאחרונה ולאחר שבדקתי שזה לא נובע מהגדרות של חיסכון באנרגיה או משהו כזה החלטתי לפנות אל מומחי הפורום. אוקי אז כולם מכירים את הגדרות החיסכון באנרגיה של כל מחשב ממוצע : קיימת אפשרות לגרום למחשב לישון לאחר מספר מסוים של דקות ולצג לכבות גם כן . אצלי ההגדרות היו שלאחר 20 דקות ללא שימוש במחשב הצג כבה ולאחר 30 שעה המחשב נכנס למצב שינה. מה שקרה זה שלאחר ש"הערתי" את המחשב , נורת החיווי של הצג עברה ממצב כבוי (כתום ) לפועל (ירוק) כמו שצריך , אבל בהבהובים רצופים של הנורה הירוקה במשך כ-5 דקות ! זה ממש מעצבן שיש לך מחשב טוב ומהיר אבל אתה לא יכול להיכנס אליו לפחות 5 דקות בכל פעם . המצב חזר על עצמו פעם אחר פעם וגם כאשר המחשב כבוי לגמרי ואני מדליק אותו המצב חו…
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מכבה את המחשב שלי דרך הווינדוז הוא מתחיל להיכבות וכל התוכנות נסגרות ואז פתאום מופיע לי מסך כחול שכתוב בו שיש איזה שגיאה במחשב והמחשב לא מצליח להיכבות והוא יעשה ריסטרט. מה זאת הבעיה הזאת ומה ניתן לעשות כדי לפתור אותה? עשיתי גם סריקה באנטי וירוס והוא לא גילה שום וירוס. הבעיה שזה כותב לי היא משהו כזה: BAD POOL HEADER
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
קניתי מחשב: E8400 Box Gigabyte EP43 DS3L 4GB Ram Excelrem CoolerMaster Centrium 590 Hiper 425W והיה לי בבית דיסק קשיח 250GB ראם עם חיבור IDE שמותקנת בו מערכת הפעלה והכל וכרטיס מסך HD3850 256MB של Gigabyte עכשיו הרכבתי את הכל דווקא הלך לא רע עכשיו אני חיברתי את כל החיבורים הדלקתי את המחשב והמסך לא נדלק איך אני יכול לפתור את זה? אולי לא הרכבתי משהו טוב? אולי זה בגלל שהדיסק קשיח כבר עם מערכת הפעלה וקבצים ?
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום , ביצעתי בדיקת טמפרטורה , voltage , fans בתוכנה PC wizard 2008 גרסה הכי חדשה . הערה- הבדיקה בוצעה בזמן מנוחה הנה התוצאות : איך התוצאות ? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחשב: פנטיום 4 1GB זיכרון מארז חדש עם איוורור טוב דיסק קשיח חדש המחשב אחרי התקנה חדשה של מערכת הפעלה (בכדי לשלול את האפשרות שזו בעית תוכנה). הוא יכול לעבוד שעות ללא בעיה ופתאום ריסטרט. יש מקרים שאחרי ריסטרט הוא עולה שוב ובאמצע העליה נכבה ומסרב להידלק שוב. רק אחרי ניתוק כבל החשמל מהספק והמתנה של לפחות חצי דקה הוא נדלק שוב. כמו כן במקרים של חיבור התקן USB למחשב הוא נכבה (המחשב). אני לא יודע אם זה ספק/לוח אם או משהו אחר. תודה לעוזרים אמיר
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב פה עם לוח ASUS P4S800MX עם מעבד 3GHz החלפתי לו את הגוף קירור ומאז הוא לא עולה, זאת לא פעם ראשונה שאני עושה את זה ואני עושה ממש מסודר ובהצלחה... כרגע הלוח לא מגיב, אין צפצוף, ואין תמונה.. ברגע שאני מוריד את הזיכרונות הוא מצפצץ צפצוף ארוך, אבל חוןץ מזה כלום... ניסיתי כל דבר שאני מכיר, הוצאת סוללה, מחיקת הCMOS לא עזר, יש למישהו רעיון!?
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הספק שלי מוצא מתח מאוד נמוך -- במקום 3.3 הוא מוציא 2.41 איכשהו זה גורם למסך שלי למצמץ בבקשה הצילו.... לא בדקתי מתח היוצא מהספק בעזרת מד מתח _ אני מתבסס על הנתונים שאני רואה בביוס_ אפשר להעלות את המתח באיזשהו אופן? ממש לא בא לי לקנות ספק חדש.
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סט של מיקרוסופט עכבר ומקלדת Wireless Optical Desktop 1000 עכשיו.. בגלל שזה מחובר בUSB וזה אלחוטי המקלדת לא עובדת שהמחשב נדלק ואחרי המסך של הביוס היא כאילו לא עובדת. עכשיו יש דרך כלשהי להגדיר שהמקלדת כן תעבוד אחרי הביוס למשל עם אני רוצה להפעיל תמחשב בSAFE MODE אני לא יכול ואני צריך לקחת מקלדת אחרת כדי שזה יעבוד ממש לא כיף ולא נוח לעשות אתזה.. האם יש דרך כלשהי ? תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב כבר איזה חצי שעה כול פעם שאני באיזה משחק למשל COD 4 WOW ואפילו Football Manager 2009 וכו' אחרי כמה זמן (לפעמים חמש דוקת לפעמים חצי שעה)המחשב קורס יש קצת קווים על המסך ואז אחרי כמה זמן המסך מחשיך המשחב לא נכבה אבל הוא לא מגיב לשום דבר וצריך לכבות אותו ולהתחיל אותו מחדש כדי שהוא יפעל זה ממש משגע אותי כי אי אפשר לשחק באף משחק הרבה זמן כי זה תמיד נתקע אפילו במשחק לא כבד יחסית כמו Football Manager 2009!!! כבר ניסיתי הכול הלכתי לKSP כדי שיבדקו מה הבעיה הם אמרו שזה הכרטיס מסך החליפו לי אותו וזה המשיך , פרמטתי את המחשב וזה לא עזר, עידכנתי את הדרייברים וזה גם לא עזר שום דבר לא פעל לי! עכשיו ראיתי שהודעה אחרת בפורום הזה הודעה דומה : http://hwzone.co.il/community/i…
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אז ככה חברה זה נשמע טיפשי לפי הכותרת אבל יש לי 3ג'יגה זיכרון ויש לי ווינדוס xp professional sv 3 והבנתי שהוא יכול לנצל רק עד 2 ג'יגה אני רוצה לדעת באמת אם ה3 ג'יגה האלה אכן קיימים כי יש לי 1ג'יגה זיכרון שהוא 512X2 כלומר 2 סטיקים של kingston ddr2 ויש לי עוד 2 סטיקים של kingston ddr2 1024X2 שאותם שידרגתי לא מזמן (+- 3 חודש....) חשבתי אולי הם מתנגשים כי בעבר היה לי ויסטה והוא הראה/זיהה רק 2 ג'יגה זיכרון..... לא יודע למה.... עכשיו אני חושב שהזכרונות מתנגשים כי תזכרונות של ה 1024 לקחתי עם 800hz ותזכרונות של ה 512 לקחתי עם 667hz בזמנו.....(לפני שנתיים+-) אין לי מושג כי אני לא מבין גדול בזה אבל לפי מה שעולה על הדעת זו יכולה להיות סיבה הגיונית... מה שמביא אותי אליכם השפציונר…
-
- 16 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אני מחבר את המיקרופון שלי למחשב המחשב אומר שהוא קולט אותו אבל שאני מדבר המיקרופון לא עובד (המיקרופון עובד במחשב השני שלי)
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך Palit Geforce 9600GT Super 1G 256Bit עכשיו שמתי את הכרטיס במחשב הדלקתי את המחשב והופיע לי הודעה של nvidia שאומרת שהכרטיס מסך לא מקבל מספיק מתח משהו כזה והוא הוריד מהביצועים שלו כדי לא לגרום נזק משהו כזה... עכשיו ראיתי שקבלתי שתי כבלים http://www.unix.com.ua/news/img/4387-2.jpg סתכלו בתמונה של הכרטיס מסך בצד שמאל למעלה על הלוח של הכרטיס עצמו יש חיבור כזה עכשיו חברתי לשם ואז בצד השני של הכבל יש כמו שתי כניסות כאלה של משהו שאני צריך לדחוף עליו משהו עומד ראיתי את זה על הלוח אם למטה בצד שמאל כזה בערך.. חברתי את שתיהם לשם עכשיו קבלתי עוד כבל שמתחבר לצד ימין למעלה כזה של הכרטיס על הלוח בצבע שחור בקצה של התמונה כזה לפי מה שהבנתי זה מעביר מתח לכרטיס אז בצד השני ש…
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-