תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
קרה לכם פעם שרציתם לחבר מכשיר חדש לאינטרנט אבל שכחתם את סיסמת הווייפיי? יש דרך פשוטה. הסיסמה נמצאת במחשב שכבר מחובר לווייפיי שלכם: פותחים בלוח הבקרה את מרכז הרשת והשיתוף, מסתכלים בצילום מסך המצורף, ויש לכם את הסיסמה. (כן, ברור... ועושים כמו הצילום מסך. יש ללחוץ לפי הסדר שציינתי במספרים)
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אהלן . דבר ראשון מפרט נמצא בחתימה יש לי בעיה, והיא צצה רק בזמן שאני משחק מסך כלשהו. במיוחד ב FarCry3 . ברגע שאני מפעיל משחק כלשהו המחשב נותן לי זימזום אזהרה כלשהיא.... הזמזום בוקע מהספיקר שיש בלוח אם. בדקתי אם זה בגלל התחממות-זה לא בגלל זה- המחשב בטמפרטות שלא עוקפות את ה40 מעלות כנל הכרטיס מסך בדקתי אם זה בגלל שמשהו לא מחובר כראוי-הכל מחובר מעולה בדקתי אם זה בגלל שאחד המאוורים לא פועל-כולם פועלים כולל ה2 שעל הכרטיס מסך , אבל שמתי לב שבלי שום קשר אם אני יעצור את המאוורר של המעבד ( שהוא על מצב אוטומטי-רוב הזמן לא מדליק את עצמו) אז יופיע הזמזום הזה שוב. אני מזכיר שוב, המחשב מקורר מעולה, לא בטמפרטורה גבוהה,אין משהו שמפריע למאווררים להסתובב, והתקלה צצה רק שאני משחק מש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה ביצע אתר hwzone פעולת שיפור ותחזוקה. מאז הוא מתנהל אצלי באיטיות רבה (מה שלא היה קודם). האם הבעיה ידועה או שהיא קיימת רק אצלי??? איך/ מה לעשות כדי לשפר את המצב?? בברכה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
HELP !! התקנתי עדכון ביוס ללוח A7V. ביוס 1010beta01. (באמצעות תוכנה של אסוס , תחת ווינדוס) בדקתי טוב טוב שזה העדכון המתאים ללוח המתאים, וגם התוכנה עושה זאת בעצמה, ואישרה לי להמשיך (אחרת היא לא נותנת): ההתקנה הייתה בסדר, ללא הפרעות. הודעת "הצלחה" בסוף. כשאתחלתי את המחשב -יש "טעינה" של ההרד-דיסק ושאר אורות נורמליים, אבל המסך נכבה ולא נדלק... :'( כיביתי המחשב,ניתקתי מהחשמל, חיברתי, חיכיתי - כלום. מה עושים !? (אני במחשב לא שלי)
-
שלום וברכה היום אני עשיתי עדכון למחשב הישן שלי שהיה בו גרסה ישנה של ווינדוס 7 ועדכנתי אותו עם ווינדוס 10 והמחשב לא נותן לי לעדכן את ההגדרות של המחשב כי הוא אומר שהווינדוס לא מופעל האם יש פתרון לזה תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח אם: asus p4s800d dualchannel ומאוורר שכרגע לא מחובר: כתוב עליו GWE DC BRUSHLESS model: sp1280m dc12v 0.18a GOOD WINDY ואני לא מוצא חיבור על הלוח אם שמתאים לחיבור של המאוורר. קיים בכלל חיבור למאוורר הזה בלוח האם שיש לי? יש לו חיבור שונה משאר המאווררים שיש לי במחשב
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי חברים שבוע טוב לכולם במחשב של סבתא שלי השתנה העיצוב ואין לי מושג איך להחזיר אותו זה די מרגיש לי כמו ווירוס אבל לא יודע תגידו אתם אשמח לעזרה להלן תמונה: הכל ממש השתנה היה שולחן רקע רגיל
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני חדש פה =) רציתי לדעת עם בעיות כגון אלה: http://www.youtube.com/watch?v=DXOX2ML05U0 קורות בגלל התחממות כרטיס המסך\המחשב? אם כן, אפשר בבקשה תוכנה חינמית ופשוטה שתוכל לבדוק לי את המעלות של רכיבי המחשב ואולי אפילו תשווה אותם לאחרים? חיפשתי בסטיקי ולא מצאתי, אולי כדי שתוסיפו את זה לשם כי זאת נראית לי בעיה מאוד נפוצה תודה =)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, בבקשה עזרתכם בבעיה הבאה: לא מזמן קניתי כרטיס מסך MSI R9800Pro. מאז שהתקנתי אותו התמונה על המסך נמוכה מידי, אבל רק מחוץ ל-windows (כלומר, כשהמחשב מתחיל, בתפריט הביוס וכו'). בתוך ה-windows זה הסתדר ברגע שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס. כמובן עשיתי מה שאפשר עם הכפתורים של המסך עצמו אבל עדיין אני לא יכול לראות את השליש התחתון של התצוגה. תודה לעונים וגם למי שקרא אבל לא יכל לעזור!
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אנלא מבין כל פעם שאני משחק MOHAA או RTCW המחשב שלי פשוט FREEZE אני לא ידעתי מה לעשות עד שהעלתי את ה VOLTAGE של המעבד ב5% עכשיו זה עובד יופי אבל אני לא יכול להבין למה הוא לא עבד טוב בלי זה ?? הרי אין שום OVERCLOCK ואחרי שהעלתי את הVOLTAGE החום של המעבד עומד עך 61C(!) בIDLE מה לעשות ???
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז רציתי לנקות אבק במארז שלי [מארז ג'נרי, מאד ישן], הוצאתי את שני הברגים מאחור אך המארז לא נפתח. אבל כפי שזה ניראה הבעיה היא לא בברגים אלה בחלק הקידמי, זאת אומרת כשאני מושך את הדלת מאחורה רק החלק האחורי ניפתח למשהו כמו 1-2 ס"מ~, וככל שמתקדמים לחלק הקידמי, החלק הפתוח הולך וקטן. הבנתם אותי?
-
- 12 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש נקנה לפני שבוע הכל מותקן ועובד יפה הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לצור תיקיה חדשה אני יוצר אבל לא רואה את התקיה רק שאני חוזר אחורה ועוד פעם קדימה התקיה מופיע אותו דבר גם שאני מעתיק קבצים בקיצור צריך לרענן בכדי לראות השמח לעזרה בדחיפות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הסיפור? אני נתקל בזה בשתי תוכנות כשאני מפעיל אותם, התוכנות ניידות אך תקינות - נבדקו במחשב אחר. ניידות אחרות כן עובדות. ווינדוס 7 חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות רלוונטיות.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה של ווינדוס 7 64 ביט לפני שבוע החלה תקלה מעצבנת הקשורה לכיבוי צג כמו שאתם מכירים מתבצע כיבוי צג במחשב לאחר 10 דק' ואז בלחיצה על העכבר או מקשי המקלדת המסך נדלק וחוזר לשולחן העבודה של ווינדוס, הבעיה אצלי שאני לוחץ, המסך נדלק אבל נשאר שחור ולא מצליח לחזור לשולחן העבודה אלא אם אני לוחץ ctrl+alt+del תודה מראש לעוזרים=)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם יש בעיות תאימות בין XP למצלמה של LG lpc-uc35? המצלמה לא מזוהה נכון ומותקנת להתקנים אחרים. דווקא התקני USB אמורים להיות הכי פחות בעיתיים לא?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המשחק Counter strike source ואני הייתי משחק בוא פעם ולפעמיים היה מצב שפשוט המשחק נתקע והמשחק עבד חלק והכל .. ועכשיו הורדתי משחק למחשב Mini Ninjas ואני משחק והכל טוב ויפה ואחרי 10 דקות משהו כזה המשחק נתקע וזה יוצא מהמשחק ורושם לי : המחשב גם אחרי פורמט וזה עדיין ממשיך, הדרייברים מעודכנים, ניסיתי לנקות את המחשב מבפנים, אין וירוסים ובדקתי באתר שאתה בודק אם המחשב שלך מחזיק את המשחק וראיתי שהוא מחזיק מפרט מחשב:
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
נעלמו לי קבצים בהתקן נייד. איך אפשר לשחזר אותם? תודה , ישראל.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
המעבד Q6600 וכ.מ 5830 (לא יודע עד כמה הוא רלוונטי) ובכל זאת חלק מהסרטים ב-1080p עובדים ב-FPS נמוך. אפילו בדקתי וגיליתי שסרט ששוקל כפול מסרט אחר שרץ גרוע עובד בלי בעיה. משתמש בנגן VLC, מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע מה יש למחשב הוא השתגע לי מאז ה OC שעשיתי לו (והורדתי אותו!, עכשיו אני ללא OC! ) המחשב מתרסק לי במשחקים. ואני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה... זה . 1. לוח. 2 מעבד. 3. כרטיס מסך ( קשה לי להאמין שהוא גורם לזה ) נגיד אני משחק איזה 20-30 דקות לפעמים יותר... ובום המחשב נתקע יוצא לחלון שחור, עם צלילים תקועים ברגע ואז אני צריך לעשות RESTART והכל חוזר . :'( האם יש דרך לעלות על התקלה ? שחכתי גם זיכרונות.. 4. זיכרונות.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
זה התחיל שהמחשב נתקע פתאום עשיתי ריסט אבל לאחר מכן לא ראו כלום במסך, לאחר כמה דקות כן ראו שהדלקתי את המחשב אבל הכל היה מעוות היה ברור שזה כרטיס המסך שעושה בעיות, אז פתחתי תמחשב וניסיתי להוציא אותו ולנקות אותו אך לא היה ניתן להוציא אותו כאילו הוא מולחם לסלוט של הלוח, לבסוף הצלחתי להוציא את הכרטיס מסך לנקות ולהחזיר ומאז שאני מדליק תמחשב לא רואים כלום במסך ויש צפצוף ארוך ו 2 צפצופים קצרים בעת פתיחת המחשב , בדקתי וגיליתי שזאת התראה על בעיה בכרטיס מסך, פתחתי תמחשב שוב הוצאתי תכרטיס מסך והחלפתי בכרטיס אחר שקיבלתי מחבר, אך גם זה לא עבד להפתעתי, נראה לי שיש בעיה בסלוט של הלוח אם תקנו אותי אם אני טועה, עכשיו זה בעיה להשיג לוח של AGP וסוקט של פנטיום 4 לא מצאתי באף חנות שחיפשתי ומחש…
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם ! חבר שלי מעוניין לקנות למחשב הישן שלו כרטיס מסך עם יציאת DVI/HDMI. לאחר בירור מול חבר שלו (הוא אישית לא מבין במחשבים) הוא אמר לי שהוא צריך כרטיס PCIE1 - אמרתי לו שכמעט ואין כאלה בחנויות ולא יקרה כלום אם יקנה כרטיס PCIE2 (כדוגמת GT210). החבר שלו טוען שזה לא יעבוד, המעבדה באייבורי טוענים גם כן שלא יעבוד. קראתי בוויקיפדיה באנגלית, ורשום שם: היכן הנני טועה ? מה אני לא יודע ? תודה רבה !!!
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים קשיחים, ועוד כונן ssd שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. כשאני מפעיל משחקים קצת כבדים שמותקנים על אחד הכוננים, לעיתים לאחר כמה דקות המחשב קורס. אני חושד שאחד הכוננים האלו תקול, אבל אני לא יודע האם יתכן שהוא יקריס מחשב גם עם המשחק שמופעל מותקן על הכונן השני. השאלה היא, האם זה יתכן, והאם תיתכן אפשרות שאך ורק ניתוק הכונן התקול יפתור את כל בעיית הקריסה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. פתחתי את התוכנה Imgburn, הכנסתי דיסק. לחצתי Create ISO from cd ואז העכבר הפסיק להגיב לכמה שניות, וקיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: http://www.fastup.co.il/images/66923597.jpg http://www.up2me.co.il/images/21662351.jpg (ככה זה קורה כל פעם שהמחשב מנסה לקרוא דיסק) מה הבעיה? חומרה, תוכנה? יש ממה לחשוש? מפרט: מחשב נייד Aspire 5740G i7 620M, כרטיס מסך Radeon Mobility HD 5650, זיכרון 4 ג'יגה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 זכרונות של 16G של חברת HyperX מהירות 3466 חיברתי אותם ללוח אם ואז אני רואה בתוכנת CPU-Z שהם רצים רק על 2400 חפרתי קצת וגיליתי שאני צריך להפעיל בביוס את XML עשיתי לו ENABLE ועדיין זה רץ לי על 2400 לא יותר. מישהו יודע מה הבעיה? ראיתי שעוד אנשים זה קרה להם בפורומים שונים אבל אין לאף אחד תשובה אם יש פה מישהו שמבין אשמח לתשובה מפרט המחשב: לוח אם x299 gigabyte gaming 7 מעבד: i7-7820X ד 8 ליבות
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
- 1 follower
-