עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Mooglix,

אהלן, היום רכשתי מחשב חדש ולצערי הרב קיימת בעית קריסה מפרט: ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB‎ ‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E‎ GIGABYTE ‏2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC‎ DDRII 800 ‏HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 2.0‎ GIGABYTE עובד על ויסטה 32. הבעיה היא שמדי פעם, ביחוד בפעולה קצת מאומצת (למשל אני צופה בתמונה ברזולוציה גבוהה ועושה עליה זום הלוך ושוב במהירות) התצוגה משתבשת לחלוטין מתמלא שלג צבעוני או מסך לבן או שחור והמחשב קופא ואז אין ברירה אלא לעשות ריסטרט. אני חושב שויסטה הציגה שהבעיה קשורה להתקני וידאו... ניסיתי להתקין שוב את הדרייבר של הכרטיס מסך אך התקלה ממשיכה. מה לעשות? [br]פורסם בתאריך: 6.01.2009 בשעה 22:…

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by borisdog,

שלום, לפני 3 שבועות קניתי מערכת מחשב בפנדה Q6600 p43-ds3l OCZ Reaper 1066 mhz 1gbx2 הבעיות התחילו מהרגע הראשון, המערכת התרסקה מיד בהתקנת וינדוס, והצלחתי לעלות את המחשב רק ב800mhz, או לחילופין ב1066 אך לא בDual .Channel במהלך השבועיים, המחשב התחיל להתרסק כם ב800 mhz. שבועיים אחרי החליפו לי זכרונות והרד-דיסק (שגם "שבק-חיים" מסיבה לא ברורה). עכשיו אותו בעיה חזרה (עם זכרונות חדשים מאותו דגם), לא מצליח לעבור MEMTEST (לא תמיד) ב1066, ניסיתי כל הVolatgeים בין 1.8-2.3 כולל, ממשיך לקבל BSOD. האם מישהו נתקל בבעיות דומות? ו/או יודע מה הגדרות שאני צריך לשים בביוס? תודה.

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by wrecker,

חבר שלי יש זכרון 1GBX2 800MHZ , לוח אם של ג'יגבייט אני לא זוכר את הדגם אבל מהיקרים ולא הפשוטים SLI 16X שנקנה לפני שנה וחצי.. מעבד 5600 של AMD הוא קנה עוד זוג זכרונות של 2GB כל אחד גם 800MHZ אבל ברגע שהוא מחבר זה מזוהה כ 667 MHZ ולא כ 800MHZ כשהוא מחבר את ה2GBX2 זה מזהה 800MHZ .. רק שהוא מחבר את ה1X1 וה 2X2 זה פתאום 667MHZ.. הוא משתמש בווינדוס ויסטה 64 ככה שאין בעיה בזיהוי של 6GB.... מה יכולה להיות הבעיה? יש לו ספק חזק ואיכותי ככה שאין בעיה של חשמל, תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  4. אז ככה חברה זה נשמע טיפשי לפי הכותרת אבל יש לי 3ג'יגה זיכרון ויש לי ווינדוס xp professional sv 3 והבנתי שהוא יכול לנצל רק עד 2 ג'יגה אני רוצה לדעת באמת אם ה3 ג'יגה האלה אכן קיימים כי יש לי 1ג'יגה זיכרון שהוא 512X2 כלומר 2 סטיקים של kingston ddr2 ויש לי עוד 2 סטיקים של kingston ddr2 1024X2 שאותם שידרגתי לא מזמן (+- 3 חודש....) חשבתי אולי הם מתנגשים כי בעבר היה לי ויסטה והוא הראה/זיהה רק 2 ג'יגה זיכרון..... לא יודע למה.... עכשיו אני חושב שהזכרונות מתנגשים כי תזכרונות של ה 1024 לקחתי עם 800hz ותזכרונות של ה 512 לקחתי עם 667hz בזמנו.....(לפני שנתיים+-) אין לי מושג כי אני לא מבין גדול בזה אבל לפי מה שעולה על הדעת זו יכולה להיות סיבה הגיונית... מה שמביא אותי אליכם השפציונר…

• 16 תגובות
    • 5.9k צפיות
  5. Started by eyals,

שלום רב יש לי בעיה קטנה, כל פעם שהעכבר זז הוא גורם לרעש. בדר"כ ע"י דפיקות עליו (חזקות) או הפעלת כוח אחר הרעש מפסיק, אבל ברור כי זהו לא פתרון לטווח ארוך. יש למישהו רעיון לפתרון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by alonezer,

שלום, קניתי טלויזיה חדשה לחדר LCD ואני רציתי לחבר את המחשב שלי לטלויזיה עם כרטיס טלויזיה אבל המחשב שלי עם 64 ביט ו4 ראם והכרטיס טלויזיה לא תומך בזה. אז לקחתי מחשב אחר שיש לנו בבית עם כרטיס טלויזיה וGEFORCE 8400GS וראיתי שהוא עושה בעיות ויש מסךך שחור לכמה שניות מידי פעם וויסטה כותב שהוא נכבה והדליק את עצמו(הכרטיס מסך) עידכנתי דרייברים להכי חדשים. וזה עכשיו הוא לי בעיות אחרי כמה זמן שהוא בשימוש הצבעים נמרחים ונתקע המחשב. חיברתי את המסך בVGA ללוח אם ואין את הבעיה הזאת שהמחשב נתקע. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך.. מה ניתן לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  7. Started by okarmi,

שלום לכולם, הפרד המקורי נפתח בפורום Windows אבל הבעיה היא כנראה בעיית חומרה ולכן אני מפסיק שם את הדיון ופותח אותו כאן. מפרט רלוונטי לבעיה: לוח האם הוא http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4S61 ומערכת ההפעלה היא Win XP Home SP3 צילום של מנהל ההתקנים: תיאור הבעיה: בחודש האחרון יש לי בעיות עם חיבורי הUSB במחשב של חברה שלי. (כרגע אני נחסוך מכם את כל הסיפור עם הוירוס שהיה והקספרסקי שבהתחלה חשבתי הסיר את הוירוס בצורה אלימה מידי). הבעיה היא שמתי שאני מחבר דיסק און קי או את המדפסת אני מקבל התקן לא מזוהה למרות שמתי שאני מחבר את העט עכבר למחשב אז הוא עובד בסדר גמור. WorkAround: אחרי הרבה שעות ועצות מחברים והפורום (תודה ELior021) מצאתי WorkAround שאולי באמת יכול …

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by גליטו,

שלום לכולם....אני רושם את ההודעה הזאת גם בבעיות בתוכנה או חיפוש תוכנה וגם בחומרה כי אני לא יודע מה הבעיה ואיפה היא ...אז שינסו לעזור לי בשני המקומות כי לא כולם נכנסים להכול ...אז אני מצטער מראש...ובבקשה אל תחסמו את זה ...תודה קניתי מחשב לפני 3 חודשים בערך ויש לי איתו כמה בעיות... יש למישהו איזה תוכנה או איזה אפשרות לבדוק אם כול החלקים של המחשב שקבלתי תקינים ? כי אולי קבלתי חלקים פגומים או משהו כי מהתחלה זה לא עבד כמו שצריך וחלק כמו שמחשב חדש אמור לעבוד ... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by AloNs01,

משום מה הכונן דיסקים לא נקלט במחשב... אפשר לפתוח ולסגור אותו, אבל אין אותו במחשב שלי וכל דיסק שאני שם לא עולה כלום... מה אני עושה פה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  10. שלום. אני התקנתי משחק , נכנסתי והמסך התחיל להבהב כזה, יצאתי מהמשחק , מחקתי אותו , נכנסתי למשחק אחר וגם שם הוא הבהב . מה הבעיה? במסך? כאילו ככה המסך לא עושה בעיות, סרטים וסתם כשאני עובד הכל בסדר, רק במשחקים וזה לא היה ככה, רק לפני כמה ימים שיחקתי והיה בסדר.. חוץ מזה המסך והמפרט די חדישים...חודש בערך. המסך הוא T220P . דרייבר של כרטיס מסך מותקן 8.12. תודה. המשך יום נעים.

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by גיורא,

אז ככה הבעייה אצלי היא ככה יש לי ווינדוס 98 לא se אני אם כרטיס זיכרון של 256 ddr ושאני בדק אותו דרך מאפיינים המחשב שלי רשום לי שם רק 64 בדקתי בהפעלה ובביוס ושם מראה לי מלא כלומר 256 החלפתי כמה יזכרונות חדשים ובכולם זה אותה בעייה כל מה שאני לא שם הוא מראה לי רק 64 וכל הכרטיסים תקינים למה זה יכול להיות יש מצב שבגלל שזה לא se אז הוא לא קורא את הכרטיס באופן תקין או זה יכולה להיות בעייה אחרת אשמ אם מישהו באמת תותח יוכל לעזור לי כי המחשב איטי אצלי לאללה וזה לא נראה שהוא עובד על 256

12. Started by zohan,

שלום המחשב לא מגיב כשאני מחבר דיסק און קי/פלאפון או כל דבר אחר שמתחבר לUSB הבעיה קיימת בכל הכניסות גם הקדמיות וגם האחוריות לא מופיע כונן נשלף במחשב שלי, אבל ההתקן מקבל חשמל למשל כשאני מחבר את הפלאפון שלי הוא נטען אבל לא נפתח במחשב הכונן מערכת ההפעלה היא win XP ולוח האם שלי הוא MSI 865PE (הבנתי שזה יכול להיות קשור) ניסיתי לחבר את ההתקנים במחשב אחר והם עבדו מצויין כך שהבעיה היא לא בהם תודה מראש על העזרה

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. Started by yosda-boy,

שלום רב, כאשר אני משחק במשחקי רשת כגון: Counter Strike Source\Half Life 2 \Rising Eagle אחרי מי 10 עד 30 של מישחק, המסך נסגר וכתוב:.Power Saving Mode אבל המחשב נשאר פתוח והכל נראה בסדר במחשב... אשמח לדעת איך להוריד את ה-Mode הזה, הוא ממש מעצבן אותי!. מישהוא בפורום אמר לי להוריד איזה טיימר בהגדרות של המסך, אבל לא ראיתי שום טיימר או משהוא בסגנון. אשמח אם מישהוא יוכל לפרט קצת יותר איך אני מוריד את ה-Mode הזה. בתודה מראש yosda boy.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  14. אז כאמור הלוח הוא גיגהבייט ga-ep35-ds3l מעבד E8400 המחשב הוא לא שלי אלא של אדם שלא מבין יותר מדי לכן אני לא יכול להגיד אם התופעה הזו זה משהו חדש או שזה היה תמיד, אני קורא לזה תופעה מכיוון שזו לא בדיוק תקלה, אבל זה עדיין מטריד אותי. מה שקורה זה ככה, כשאני מבצע שינוי בביוס (כשאני עושה save changes) המחשב נכבה לכמה שניות, נדלק לבד, נכבה שוב, נדלק, ככה מספר פעמים ואז נדלק לבד ועובד בסדר והשינויים נשמרים. מאנשים עם ניסיון עם בלוח האמור, זאת תופעה נפוצה? אם כן, מתוך עניין - למה זה קורה?

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by Jesper,

בעיה שקורה במחשב של אבא שלי בעבודה: יש לו Disk On Key ישן של KINGSTON, בנפח 128 מגה, שהוא קיבל במתנה והוא משתמש בו במחשב בעבודה כבר הרבה זמן. בזמן האחרון 128 מגה כבר לא מספיקים לו אז הוא קנה Disk On Key חדש של SanDisk בנפח 4 ג'יגה. אבל, הוא אומר שהמחשב שלו בעבודה לפעמים לא מזהה את ה-Disk On Key. כלומר, לפעמים כשהוא מחבר את הדיסק המחשב מזהה אותו, ולפעמים הוא מחבר את הדיסק והמחשב לא מזהה אותו בכלל. לכן הוא נתן לי את ה-SanDisk וקנה דיסק של KINGSTON בנפח 4 ג'יגה, בגלל שהוא אומר שלהרבה אנשים אצלם במשרד יש Disk On Key של KINGSTON ולכולם הוא עובד. אבל, כשהוא חיבר את הדיסק החדש שהוא קנה המחשב שלו בכלל לא זיהה אותו. יש לכם רעיונות למה זה קורה? ידוע לי שיהיה לכם קשה להבין מה מקור ה…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by reformy,

הי מוזר מאוד: יש לי מפצל usb שאמור לעבוד ב- usb2. אם אני מכניס אותו ישירות למחשב אני מקבל not recognized. אם אני מכניס אותו למפצל usb אחר שיש לי (בפד של העכבר), הוא עובד יופי אבל כusb1, כלומר flashdisk שאני מכניס אליו עובד אבל נותן הודעת this device can work faster. אגב - המפצל של הפד של העכבר הוא מפצל usb2. כבר מוזר מאוד (ומעצבן). יש לי מפצל אחר, שהוא גם מחמם כוס קפה. הוא נותן בדיוק את אותם סימפטומים שציינתי, אבל הוא מוגדר כמפצל usb1.1. כבר מוזר - האם למרות שהמפצל החדש אמור להיות usb2 הוא בעצם usb1 (לפי תאימות הסימפטומים)? ובכלל, האם מפצל usb1 שמכניסים לפורט של usb2 אמור לעשות בעיות כאלו? אני מקווה שלא בלבלתי מדי, אבל זה אחרי מחקר וניסויים בשעה האחרונה. אגב - הכל נוסה גם…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by STi,

היי יש לי מחשב פה עם לוח ASUS P4S800MX עם מעבד 3GHz החלפתי לו את הגוף קירור ומאז הוא לא עולה, זאת לא פעם ראשונה שאני עושה את זה ואני עושה ממש מסודר ובהצלחה... כרגע הלוח לא מגיב, אין צפצוף, ואין תמונה.. ברגע שאני מוריד את הזיכרונות הוא מצפצץ צפצוף ארוך, אבל חוןץ מזה כלום... ניסיתי כל דבר שאני מכיר, הוצאת סוללה, מחיקת הCMOS לא עזר, יש למישהו רעיון!?

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  18. כבר לא יודע מה לעשות.. כל הזמן הייתי מקבל מסכים כחולים וריסטים פעם ב.. ש לי WINDOWS XP SP3 עשיתי בדיקות HDD, זיכרונות, טמפרטורות.. עשיתי גם תיקון של וינדוס.. והכל נמצא תקין.. ואף לפני כמה ימים התקנתי וינדוס מחדש... בדקתי עם תוכנה METEMSET לבדיקת זיכרונות, ועם תוכנה S&M שבודקת את המעבד, מאווררים, זיכרונות והארדיסק.. והכל תקין.. ועוד כמה תוכנות.. ולפני כמה דקות שוב היה מסך כחול עם ה STOP Ntfs.sys בבקשה מישהו יכול להגיד איפה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור? אולי משהו עם קבצי מערכת שצריך לשנות.. לא יודע.. כי מבחינת החומרה בדקתי עם המון תוכנות והכל תקין.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Doctor Robert,

שלום , בדקתי איזשהו כרטיס רשת במחשב שלי, כדי לשלול בעיות במחשב השני ולאמת שהכרטיס רשת אכן פגום. אבל זאת לא הבעיה. הבעיה היא שאחרי שהוצאתי את הכרטיס מהמחשב, הוא החליט פתאום לא לעלות. הוא עולה בד"כ רק אחרי שמוציאים את הבטריה של הלוח אם (CMOS) לכמה דקות ומחזירים. אבל שוב, ברגע שמכבים את המחשב, הוא שוב לא עולה וצריך שוב להוציא את הבטריה. חשוב לציין שהתקנתי 1001 פעמים כרטיסים שונים במחשבים, כך שאין סיכוי כזה גדול שעשיתי פעולה לא נכונה... למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by danuskun,

היי.. אז כך יש לי מחשב מבוסס P4 כבר דיי ישן, בן 4 שנים פחות או יותר ובשנה - שנה וחצי האחרונות החלה בעיה מוזרה. בהתחלה היה לי ווינדוס XP שפעל והכל היה נחמד, רק שמדי פעם הוא נתקע. פשוט המקלדת העכבר המסך כלום לא מגיב והפתרון היחידי זה ריסט. מדי פעם זה היה ככה אבל הייתי מסתדר. לאחר מכן אבא שלי הוסיף לי ג'יגה זיכרון כאות הערכה לציונים שלי ;D וכעת כשהיה לי 1.5 ג'יגה זיכרון החלטתי לנסות את מזלי בווינדוס ויסטה התקנתי הום פרימיום והכל היה תקין עד ששוב - הבעיה הזו חזרה והמחשב חזר להתקע. עם הזמן זה התגבר והבעיה החריפה והמחשב התחיל להתקע בתדירות יותר ויותר גבוהה. לפני שבוע החלטתי שנמאס לי ופירמטתי וחזרתי לXP. הXP הראשון שהתקנתי היה קצת מוזר- כל מיני תוספות כמו ג'אווה וקודקים שבאו בהת…

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by yellow devil,

שלום, במחשב פעל משחק(FIFA) והשארתי את המשחק פועל לחצי שעה בערך שחזרתי למחשב הוא היה תקוע אז כיביתי אותו ואחר כך שהדלקתי אותו המחשב לא עלה. זה מדליק את המחשב ואחרי כמה שניות המחשב משמיע 2 ציפצופים ואז עולה מסך עם הודעה שגיעה נראה לי,הנה התמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=4ydmaootycd2.jpg

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  22. Started by Swed,

שלום לכולם יש לי סט של מיקרוסופט עכבר ומקלדת Wireless Optical Desktop 1000 עכשיו.. בגלל שזה מחובר בUSB וזה אלחוטי המקלדת לא עובדת שהמחשב נדלק ואחרי המסך של הביוס היא כאילו לא עובדת. עכשיו יש דרך כלשהי להגדיר שהמקלדת כן תעבוד אחרי הביוס למשל עם אני רוצה להפעיל תמחשב בSAFE MODE אני לא יכול ואני צריך לקחת מקלדת אחרת כדי שזה יעבוד ממש לא כיף ולא נוח לעשות אתזה.. האם יש דרך כלשהי ? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  23. החלפתי לאחרונה מכרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300 GT ל- ATI RADEON X1650. יש לי יציאת AGPx8. הבעיה שלי היא שמסך הפתיחה של הביוס (שרשום בו דגם לוח האם שלי) מופיע בצבעים מוזרים, וגם בביוס עצמו הצבעים קצת מוזרים. חוץ מזה אין לי בעיה עם הצבעים או משהו כזה. היום גם הפעלתי את המחשב בבוקר, וכשחזרתי בצהריים היה מסך כחול. אני יכול לחשוד בארבעה דברים: 1) הזיכרון של הכרטיס הוא DDR2 והזיכרון בלוח האם הוא DDR. זה משנה? 2) יכול להיות שהצ'יפסט פשוט לא תומך בכרטיס מסך? 3) בשביל לחבר את הכרטיס מסך לספק כוח הייתי צריך להשתמש בכבל שהיה באריזה של הכרטיס. יכול להיות שאני פשוט לא צריך לחבר את הכרטיס לספק? 4) יש לי רעשים מספק הכוח. יכול להיות שזה קשור? בבקשה תעזרו לי.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  24. יש לי מחשב עם לוח אם mini-itx DG45FC של אינטל וכרטיס טלויזיה Compro VideoMate E900F לאחרונה Windows עושה לי רעשים כאילו מחברים ומנתקים התקן USB המון פעמים רצוף והמסך קופץ כמו כן אם יש יישום וידיאו המצב מחמיר במיוחד עם ה MCE התקנתי דרייברים מחדש ולא עזר, בדקתי לעדכונים והמערכת מעודכנת. מישהו נתקל בתופעה הזו ? אני גם לא רואה שום דבר חריג ב Event Viewer שניה לאחר שזה קורה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by motorishta,

סידרתי את כל החוטים אצלי במארז, אחרי הסידור אני מדליק את המחשב ולפתע הוא לא עולה ויש ריח של שרוף, ניתקתי ישר את הכבל חשמל הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו שוב, הוצאתי בנוסף זיכרון אחד מתוך 2 ולפתע הכל עובד כרגיל. חיברתי שוב את 2 הזיכרונות יחד ושוב המחשב לא עולה, הוצאתי את 2 הזכרונות וחיברתי אחד מהם והוא כן עולה, הוצאתי את האחד הזה והכנסתי את השני והוא לא עולה, נסיתי להחליף למקומות החרים והוא גם שם לא עולה (רק המאווררים נדלקים, אין את הצליל של ההדלקה והמסך נשאר שחור) הלכתי היום ל-ksp שמשם נקנה המחשב, אבל הלכתי רק עם הזיכרון, ולהפתעתי שם הוא כן עולה להם. הגעתי הביתה בחיוך עד לרגע שחיברתי אותו, והתברר שהוא שוב לא עובד. מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים