תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק קשיח WD250GB SATA בניסיון לחבר אותו כדיסק חיצוני עם קופסא, הוא העלה עשן. הדיסק המשיך לעבוד - וכרגע עוד עובד. עם איזה כלים ניתן לבדוק את תקינותו - או אורך חייו? כרגע הוא נראה שעובד בסדר גמור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הבעיה שלי היא שהצורבים שלי ישנים והם ללא כניסת SATA וכך גם ההארד דיסק. והבעיה שיש בלוח אם רק מקום אחד לחיבור פינים, ושאני מנסה לחבר את הצורבים ביחד עם ההארד דיסק באותה כניסה בלוח, המחשב לא עולה ונותן שגיאה. האם יש דרך לחבר שני צורבים והארד דיסק ללוח אם עם חיבור פינים אחד? או שאני חייב לקנות צורבים עם חיבורי SATA? הלוח: http://www.skypc.co.il/pl_product~38470~83~0.htm
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי בעיה שצצה רק בחודשיים האחרונים משהו כזה כל משחק שאני מתחיל לשחק,גם הכבדים יותר וגם הפחות,קורס לי המחשב אחרי רבע שעה של משחק בערך ככה סתם בוינדוס זה לא קורה,רק כשהמחשב מתאמץ בעצם במסך פתאום הכל נהיה שחור,ומופיעה הודעה שהמסך מנותק מהמחשב,והמחשב פשוט נתקע,וריסט לא פותר את הבעיה כי עדיין המסך רושם שהוא מנותק אז חייבים לכבות את המחשב ולהדליק מחדש בעיה מוזרה,יכול להיות שזה טמפרטורה אבל לא נראה לי כי בחיים זה לא קרה אז למה שעכשיו המחשב יתחמם פתאום יותר מדיי 1950 PRO מעבד 3600X2 2GB RAM
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
hello, when i turn on my computer it show me the post and everything but when you hear the sound of the windows vista the display stops to work. Now I'm on the safe mode and it working (that's way I'm writing in English) Thanks.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב שהספק שלו נשרף, אז הוא שם ספק חדש. חשבנו שזה יפתור את הבעיה, ניסיתי להדליק את המחשב ושום דבר לא קרה. לא היה אפילו מתח שהגיע לספק. יש למישהו מושג למה ומה עושים? תודה. נ.ב. בוא נאמר ורשמתי הודעה בפורום ואני מעוניין בעוד שבועיים לקרוא אותה שוב, איך אני מוצא אותה?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אוקיי המחשב נדלק אבל שום דבר לא עולה לא הביוס הכרטיס מסך לא נדלק הוא לא מגיע למצב בכלל של טעינת בווט הוא נדלק ונכנס למצב מושהה כזה המסך נכנס לכתום אין את הטווווו הראשוני בקיצור משהו לא בסדר חוששני שזה או לוח אם או זכרונות מקווה שזכרונות הבעיה שאני לא מספיק מבין בשביל להצביע על הבעיה, יש לי 2 זכרונות ככה שהסיכוי שזה הם קלוש וזה מותיר אותי עם לוח האם יתכן? במה אין סיכוי שהבעיה: כרטיס מסך, ספק אולי אפילו מעבד? בכל אופן לכל פרט אחר שאתם זקוקים לו תשאלו אין צורך בהסברים מורחבים , אני לא טיפש במחשבים יש לציין שזה מחשב של 5שנים + הא שכחתי לציין אפילו POST הוא לא מבצע דבר חשוב, מהרגע שאני מדליק אותו, אני לא רואה כלום, כלומר שום כלום מפרט בפרופיל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כמה ימים וכשאני משחק בGTA IV (אולי בעוד משחקים לא הספקתי פשוט) אחרי כמה שניות-דקה של משחק התמונה קופאת ומופיעים ריבועים מוזרים, ואני לא יכול לעשות CTRL+ALT+DELETE וכאלה.. עדכנתי את כל הדרייברים ולא עשיתי אוברקלוק או כלום, הטמפרטורות בסדר ושל הכרטיס מסך- 55 במצב רגיל ועד 70 במשחק יש לכם מושג מה זה? המחשב שלי:processor: e8400 3.0ghz mother board: gigabyte ep43-ds3l graphic card: sapphire hd4870 512mb ram: 2x2gb ocz power supply: corsair 550 hard disk: western digital 500mb sata 2 16mb all in nzxt tempest
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המחשב כל הזמן מופיע לי מסך כחול גם אחרי שהחלפתי דיסק קשיח זכרונות וגם מערכת הפעלה היה לי אק פי ועכשיו ויסטה וזה עדין ממשיך מישהו יכול לעזור לי 0x00000050(0xafbffefc,0x00000001,0x8c0d3f03,0x00000002 radss.sys-address 8c0d3f03 base at8c0bd000, datestamp 47918a82 וגם 0x00000050(0x997156ed,0x00000000,0x92d71185,0x00000000 win32k.sys-address 92d71185 base at 92cb0000. batestamp 48d1b9ef בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך דגם SAPPHIRE HD 4870 X2 2G GDDR5 PCI-E וכל פעם שאני מתחיל לשחק משחק המחשב ניתקע לי או שהמסך ניהיה שחור או שאני מקבל מסך כחול מישהוא יכול להגיד לי מה צריך לעשות בתודה yosyosyos ואם זה בעייה של דרייברים אז מאיפו אני מוריד אותם כי ניכנסתי לאתר של החברה והורדתי חדשים וזה לא עובד
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
לאחרונה הותקן לי במחשב ויסטה וכל הגדרות הסאונד שלי התאפסו. עכשיו כל פעם שאני מתקרב למיקרופון הוא עושה רעשים שיוצאים מהספיקרים, וגם כשנאי מכבה ומדליק אותו הוא עושה מין רעש סטטי כזה קצר... הממשק סאונד פה בויסטה ממש שונה ואני לא יודע איך לעשות שהבעיה לא תקרה כמו שעשיתי ב-XP. עזרה בבקשה! D:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי כונן כבר כ 3 חודשים ופתאוןם יש איתו בעיה מאוד מוזרה... אני מצליח לראות אותו על המחשב שלי אבל ברגע שאני מנסה לעשות איזה שהוא משהו שקשור אליו המחשב נתקע~!!! גם ניסיתי לעשות בדיקה ב tuneup והתוכנה נתקעה ברגע שניגשתי על הכונן!!! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי הארד דיסק דגם WD5000AAKS sata/16MB יש ברשותי מערכת הפעלה windows xp pro sp2 (מקורי כמובן) וכאשר אני מנסה להתקין לאחר כמה זמן אני מקבל מסך כחול עם הערה שווינדוס ניתק את עצמו מחשש לפגיעה בחומרת המחשב (משהו כזה), בלה בלה בלה, אם הכנסת חומרה חדשה אז להוציא אותה (משהו בסגנון). דיברתי עם החנות הם אמרו שזה מכיוון שההארד דיסק הוא SATA 2 וצריך להוסיף צ'ופצ'יק קטן בשביל לעשותו SATA 1 בדיעבד הבנתי שבעצם מדובר בג'אמפר (לא שיש לי מושג מה זה אומר) ועדיין מופיע אותו מסך כחול מעצבן עם אותה תקלה. הלוח אם שלי : gigabyte M51GM-S2G פה סוג חיבור SATA ההארד דיסק המדובר : WD5000AAKS פה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ליפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש המיפרט של המחשב יופיע בהמשך חשוב לציין שבירשותי עותק מקורי של vista 32 המחשב התחיל לעשות מסכים כחולים וריסטרטים ואני ממש לא יודע מה הבעיה עוד חשוב לציין שהתקנתי את המישחקים crysis (ההמשך) וfar cry 2 , call of duty 5 שמתי לב שבמהלך הפעלת המשחקים far cry 2+crysis התופעה מיתרחשת(מסכים כחולים) אני לא יודע עם זה קשור למשחקים הנ"ל או לא אבל כאשר אני משחק את המשחק call of duty 5 התופעה של מסכים כחולים עדיין ואני מדגיש עיין לא קרתה בבקשה עזרו לי להבין למה מחשב שהוא בן יומיים עושה ריסטרטים+מסך כחול המיפרט שלי הוא : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1429 לוח אם: ASUS P5Q-E ¤911 מסך: SAMSUNG …
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגה בייט עם מעבד אינטל Q6600 ואני חושב ביוס של AWARD (הכחול הסטנדרטי) משום מה שאני רוצה לאתחל את המחשב דרך הUSB ולא ההארדיסק הוא שומר את ההגדרות אבל בפועל מעלה את ההארדיסק. למרות שבבדיקה לאחר מכן בהגדרות כתוב במפורש שהDEVICE הראשון הוא USB HDD. אניפשוט משתגע המחשב לא מקשיב לי, אולי זה תופעה ידועה? יש הצעות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פרטי מחשב : E8400 כרטיס מסך: 9500 GT DDR2 512 יש לי את המחשב כ 3 חודשים(מחשב חדש יחסית). פירוט הבעיה: פעמיים שלוש ביום המחשב ניתקע לי ללא כול סיבה ניראת לעין. זה יכול להתרחש כאשר אני משחק משחק פלאש פשוט או סתם גולש ב ynet. כשזה קורה הרמקול משמיע סאונד קצר של הפרעות(רעש לבן כזה) ואז המחשב ניתקע, ורק ריסט מוציא אותו מיזה. בנוסף, לפעמים(לא תמיד) אני גם רואה מעין שיבוש קל בתמונת המסך עצמו כשהוא ניתקע. (כאילו מריחת צבע קלה ביותר, ממש מינורי אבל קיים) עוד פרט אולי חשוב: בחודש חודשיים הראשונים, הבעיה היתה מתרחשת בתדירות הרבה יותר נמוכה (פעם אחת ב 3-4 ימים, ועם הזמן זה עלה) שאלתי: מזה יכול להיות בהנחה שזה לא וירוס (הרצתי כמה אנטי וירוסים וזה לא מצא לי)? איך אני יכול לדעת מהי הבעי…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
כאשר מחברים את האייפון למחשב הוא נותן שגיאה עליית מתח ביציאת ה HUB וזה ממשיך ככה איך אפשר לסדר את זה??? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי כולם, בהמשך ל- Thread הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=379836.msg3300096#msg3300096 הבעיה שלי עוד נמשכת. היו כמה התפתחויות אבל אני זקוק לעזרתכם ולא רק בפאן הטכני. אני אפרט בקצרה את הבעיה שלי למי שאין כח לקרוא את הכל - יש לי מחשב כזה - Intel C2Q 6600 GA-EP43-DS3L 2GB DDR2 Ram OCZ Reaper 8500 1066Mhz HPC CL 5-5-5 @ 2.1V Corsair PSU 450W Sapphire HD4850 עכשיו כשאני שם את הזכרונות שלי ב- Dual Channel המחשב שלי קורס מהר מאוד, ואפילו MemTest קורס תוך כמה שניות. כשאני שם את הזכרונות ב- SingleChannel המחשב עובד טוב יותר, MemTest כמעט תמיד עובד בלי בעיות, אבל לפעמים הוא נתקע. וחוץ מזה בפעילות כללית של המחשב יוצאים לי מדי פעם BSOD, משחקים קורסים\מעיפים BSO…
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום. נכון שלפעמים שרוצים להתקין מערכת הפעלה ואז באמצע ההתקנה מופיע לך הודעה שהWINDOWS לא מזהה את ההר דיסק שלך? אז הביאו לי פתרון ,שאני יכול להכנס לביוס ולהפוך את המחשב למצב PATA. השאלה שלי היא כזאת: האם זה מוריד מביצועי המחשב? תודה.
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
משתמש בנרו 8. הבעייה התחילה לאחרונה, בכל מהירות צריבה. קובץ LOG מצורף. האם הבעיה בצורב או במקום אחר? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
דוד שלי הביא לי מחשב ישן שהיה אצלו.. בערך שנה לא הדליקו אותו.. המחשב עצמו נדלק והמסך לא.. יכול להיות שהכרטיס מסך הלך?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המחשב כל הזמן מופיע לי מסך כחול גם אחרי שהחלפתי דיסק קשיח זכרונות וגם מערכת הפעלה היה לי אק פי ועכשיו ויסטה וזה עדין ממשיך מישהו יכול לעזור לי 0x00000050(0xafbffefc,0x00000001,0x8c0d3f03,0x00000002 radss.sys-address 8c0d3f03 base at8c0bd000, datestamp 47918a82 וגם 0x00000050(0x997156ed,0x00000000,0x92d71185,0x00000000 win32k.sys-address 92d71185 base at 92cb0000. batestamp 48d1b9ef בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
טוב הבעיה המחורבנת הזו שלפי המחקר הקטן שעשיתי באינטרנט חזרה, היא הייתה קיימת בדרייברים ישנים יותר ועכשיו גם בדרייבר 8.12. להלן תמונה: http://zix.co.il/viewer.php?id=802528103.jpg אם מישהו כאן יודע איך לטפל בבעיה בבקשה עזרה, אני מתקין בפעם השלישית את הדרייבר מחדש[8.12] אם הוא לא יפעל אני יתקין ישן יותר.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, בקשר להוספת זכרון ram למחשב.. על מנת להוסיף זכרון ram למחשב אני חייב לקנות בדיוק אותו זכרון שיש לי?אותה חברה אותו ddr אותו ghz,הכל? תודה..
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לי למצוא זכרון למחשב.. בכל האתרים אני רואה שרשום זכרון למחשב נייד \: מישו יכול לעזור לי? יש לי במחשב ceon ddr2 1gb (667)333 mhz ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה אחד.. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש בעבודה , הכל טוב ויפה אבל ה- VOLUME שם מאוד מאוד נמוך. בתור אחד שיושב כל היום עם אוזניות , זה מאוד מאוד מציק. האם ניתן לבדוק / לעשות משהו בנידון? האם יש תוכנות בעזרתם אולי אפשר להגביר את ה-VOLUME? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-