תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להתקין WIN XP קיבלתי שגיאה בזמן הפורמט. עכשיו אני מנסה עם WIN 7 ואני מקבל את השגיאה the file or directory d:\windows\system32\logfile is corrupt and unreadble.please run the chkdsk utility/ אני ממש נואש אשמח לכל עזרה אפשרית.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קיבלתי היום מחשב חדש מ IVORY. התחלתי בהתקנת מערכת הפעלה. ברגע שהגעתי לשלב פירמוט הכונן הקשיח שמעתי קול נפץ חזק. מיד כיביתי את המחשב וטסתי למעבדה של IVORY. הטכנאי שבדק את המחשב במקום הראה לי שדיסק מערכת ההפעלה התרסק בתוך הכונן לרסיסים! הוא החליף את הכונן (DVD של סוני) ואני נשארתי בלי דיסק מערכת ההפעלה. שאלותי לפורום: 1) האם סביר שדיסק יתרסק סתם כך או שסביר יותר שהנזק נגרם בגלל כונן תקול. 2) האם מיקרוסופט יסכימו לתת לי דיסק חדש במקום זה שהתרסק?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
חבר'ה, מבקש את עזרתכם להגדרת הפקס למחשב. המדפסת (משולבת) HP OFFIECJET J4580, ניסיתי להגדיר את הפקס לפי חוברת היצרן, פשוט לא מצליח. אבקש עזרה מפורטת אם זה אפשרי. תודה רבה! ושבת שלום!
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר כבר 2 מסכים למחשב שלי אבל לא מצליח כלומר המחשב לא מזהה את המסך, זה אומר שהבעיה היא בכרטיס מסך שלי ? או שיש בעיה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אז ככה אני הולך לפרמט וכזה בקיצור כשאני מכניס תדיסק למחשב, עושה ריכסט אחרי זה זה אומר ללחוץ על כפתור כלשהו אבל המקלדת לא עובדת , היא עצמה תקינה אבל לא מגיבה במקומות לפני שהוינדוס עולה זאת אומרת, לא יכול גם להכנס לביוס במחשב אחר היא כן עובדת. אנלא יודע מה לעשות עכשיו .. המקלדת היא אלחוטיט, ויש תדבר הזה שבלעדו אין קליטה למקלדת. ועליו יש 3 נורות שמראות מה כן עובד זה מראה שרק משקי הF1 וכו עובדם ואחרי שאני כבר מפעיל תוינדוהיס,נדלק עוד נורה שהיא אומרת שהמקלדת עובדת וסוללות והכל שמתי חדשות ועדיין אותו דבר
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן, מדובר על המפרט שהפרופיל שלי, שעליו מותקן win7 x64. התקלה הופיעה רק אחרי התקנת הwin7, אבל עושה רושם שהתקלה היא חומרתית. התקלה היא באמצם תקיעה של המחשב, בדרך כלל בפתיחת טאב או תוכנה חדשה - אבל לעיתים גם באמצע משחק. המחשב קופא\נתקע למשך מספר שניות עד ששומעים "תיק" מהמחשב. יש לי חשד לגבי הHDDים, אבל לא בא לי להאמין שאחד מהם תקול.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחשב שבאתי להתקין עליו WINDOWS XP פשוט מצפצף כשאני מדליק אותו, ונכבה, בלי שום סימן מהמסך. מה אפשר לעשות? התסריט המלא והמפורט הוא: הטילו עלי את המשימה להתקין ווינדוס על מחשב ישן של חבר. המחשב הגיע אלי אחרי שהייתה בו בעיה כלשהי שפתרו אותה ע"י החלפת הזכרונות ל512MB 400MHz DDR. הכנסתי את הדיסק של הXP והמחשב נדלק, עלתה ההתחלה של הווינדוס, הוא כבר החל לטעון קבצים ואז נכבה פתאום. הדלקתי אותו שוב, והמחשב רשם שיש לו בעיה של POWER, וביקש שאני אסתכל על התפריט אתחול, איפה שאפשר לקנפג את כל ההספקים, מהירויות וכו'. לחצי ESC בשביל לדלג על התפריט, והוא נכבה שוב. אחרי כמה נסיונות חוזרים, הוא רשם שהמהירות שעון של המעבד לא נכונה או משהו כזה, אז פתחתי את המארז, ניתקתי את המאוורר …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, מדובר על מחשב P4 עם מ"ה WIN XP עליו. בזמן האחרון, מידי פעם המחשב פשוט קופא, כלומר לא ניתן לעשות כלום (לא להזיז את העכבר ולא לעשות CTRL+ALT+DEL). כיצד ניתן לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם מעבד פנטיום 4 2.4 גה"צ, windows XP. בשנה האחרונה החלפתי לו מאוורר מארז, והרחבתי זכרון ל-1 ג"ב. בשבוע האחרון המחשב פתאום ללא סיבה נראית לעין מאתחל את עצמו, לפעמים מספר פעמים אחד אחרי השני. חשוב להגיד שזה קורא מבלי טעינה של תכנה כבדה מסויימת, אלא פשוט באמצע עבודה, כאשר לעיתים קרובות רק הדפדפן כרום פועל. מה אני יכול לעשות כדי לקבוע את מקור הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
המחשב מרסטרט בלי הודעה מוקדמת. לפעמים מגיע למצב שהוא מרסטר בלופ (מגיע למערכת ההפעלה וקורס). מערכת ההפעלה הי וינ7 שהותקנה לא מכבר. כל המפרט חדש: ספק כח סיסוניק S12II 620W לוח אם ג'יגהבייט 770TA-UD3 זכרונות קורסאייר XMS3 (במתח 1.64 ובתזמונים של 8-8-8-24), נבדקו בממטסט שלוש שעות וחצי ונמצאו תקינים. מעבד AMD 435. הארד דיסק סמסונג טרה SJ (או JS, לא זוכר ) איך אני יכול לבודד את מקור הבעיה? (עדיף מבלי לבדוק עם מעבד אחר) יכול להיות שמשהו אחר גורם לבעיה (מלבד שי הגורמים שבכותרת)? הדו"ח לאחר הקריסה שהתקבל ממערכת ההפעלה: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 3b BCP1: 0000…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף !!! המחשב נדלק אבל לא עולה המאוורים עובדים אבל אין כלום
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה קניתי טלויזיה LCD של sharp דגם LC-42X20E . ברשותי יש אקסבוקס,ממיק יס מקס וממיר HD. האקסבוקס שלי מחובר עם כבל HDMI ולפני מספר חודשים,אחרי שהכל עבד מצוין, הפסיק הסאונד לעבוד ונאלצתי לחבר לו עוד כבל ישירות לטלויזיה בנוסף לHDMI. גם היס HD מחובר עם כבל HDMI, ולאחרונה קנינו מערכת קולנוע ביתית חדשה והסאונד דרכה עבד דרך כל הממירים מצוין. הסאונד ביס HD הפסיק לעבוד כשאני מחבר אותו לטלויזיה ונאלצנו לחבר את המערכת קולנוע ביתית ישירות לממיר בכדי שיעבוד. עכשיו אין לי סאונד באקסבוקס ולא בממיר HD כשאני מחבר אותם ישירות לטלויזיה עם HDMI. יכול להיות שיש בעיה בטלויזיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחשב די ישן. זה קורה לאחרונה די הרבה. פתאום אחרי שהמחשב יוצא לשומר מסך ולפעמים באמצע העבודה. המסך כותב NO SIGNAL. כדאי לסדר את זה, צריך לנתק את הכ. מסך המלוח אם ולהחזיר אותו והוא חוזר לפעול. זה הפך למטרד רציני. התקלה מוכרת? במה מדובר? בתקלה כ. מסך? מסך? לוח-אם? אשמח לעזרה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, אתמול בזמן שניקיתי את חדר העבודה נפל המסך מחשב על הרצפה וחטף מכה לא נעימה מאז כל פעם כשאני מדליק את המחשב בזמן עליית המחשב התמונה "מופיעה-נעלמת" וכאשר מערכת ההפעלה עולה המסך פשוט מפסיק להראות תמונה למרות שהוא עדיין פועל (המנורה עדיין עובדת) כאשר אני לוחץ על כפתור הSOURCE התמונה חוזרת לשנייה ומיד נעלמת שוב פעם. יש למישהו מושג מה הבעיה ועד כמה אני צריך מסך חדש? תודה מראש לעוזרים. דרך אגב, המסך הוא SAMSUNG 226BW LCD
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לפטופ חדש של דל, עם כמובן וינדוס 7 אמיתי. אתמול בלילה כיביתי אותו רגיל. היום בבוקר ניסיתי להדליק אותו ועם ההדלקה הוא ננכנס למסך שחור שכתוב בו windows error recovery ואני צריך לבחור האם להעלות וינדוס נורמלית (ואז הוא פשוט עושה לעצמו ריסטרט) או לבחור באופציה LAUNCH STARTUP REPAIR, שאם אני בוחר את זה הוא עושה בדיקה של תיקון עצמי אבל נותן הודעה שהוא לא הצליח לתקן את עצמו. כיביתי אתמול את הוינדוס רגיל, ולא התקנתי שום חומרה חדשה. מישהו יכול לעזור??
-
- 4 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכם.. קניתי מחשב חדש עכשיו אני רוצה לחבר לו עוד דיסק קשיח 160GB (SATA) הבעיה פה שבדיסק קשיח הזה יש לי קבצים חשובים ביותר ואני רוצה שווינדוס 7 יציג לו אותו ככונן אבל שלא יאתחל לי אותו וימחק לי את הקבצים .. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? אין אני מגדיר אותו ככונן? כי אני לא רואה אותו במחשב שלי... תודה מראש ! :s05:
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום כבר כמעט חודשיים יש לי קריסות במחשב סתם ככה גם אם אני לא נוגע בו.. לפעמים רואים את הBSOD ולפעמים סתם רואים מסך שחור פתחתי את הקובץ dmp האחרון אבל אני לא ממש מבין מה הסיבה שם כתוב שם גם VISTA_DRIVER_FAULT וגם memory_corruption ומז"א השורה "Some register values may be zeroed or incorrect" ? Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.12.0002.633 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\MEMORY.DMP] Kernel Summary Dump File: Only kernel address space is available Symbol search path is: SRV*c:\symbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url] Executable search path is: Windows 7 Kernel Version 7600 MP (2 …
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם D: כבר זמן מה יש לי בעיה די מפגרת במחשב כל נגיעה בוא או מתקיעה אותו או עושה קראש וגם כשאני משחק פתאום זה עןשה לי קראש שקשור לקבצי דאמפ לא יודע פשוט איך כותבים את זה באנגלית וגם יש קבוע פעם שהמחשב קופא וזה תמיד קורה כמעט באותו יום ופעם אחת בשבוע :s07: ויש עוד בעיה לפעמים כשאני גם נותן בתעות מכה למארז המחשב נכבה נדלק מחדש ועושה הOC נחשל למשהוא תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
המחשב נדלק , אך לא מופיע כלום במסך ואין ציפצוף מלוח אם בדקתי עם ספק כוח אחר , אותה בעיה. זה לוח אם או מעבד תקול? אם זה לוח אם ואני מחליף ללוח אם אחר ומשאיר אותו מעבד . ראיתי שיש מדריך בלינקיה עבור זה , אך השאלה אם זה יעבוד כמו שזה אמור לעבוד או שזה משהו זמני בשביל בדיקות ? בנוסף הוצאתי את כל הסטיקים של ראם , והלוח מצפצף ציפצוף ערוך. תודה
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9800gtx 512 מגה יש לי אותו כמה שנים קניתי אותו אייך שהוא יצא זה כרטיס גדול ועבה מאוד הטמפרטורה של בין 66-67 האם זה נורמלי ואם לא איך אני מוריד לו תתמפרטורה גדי שלא יתחמם
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה התחלתי לקבל מסכים כחולים. משיטוט ובדיקה באינטרנט למדתי והצלחתי למצוא את קובץ ה-dmp שנוצר, והעלתי אותו לאינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. אם זה יעזור, בכל הפעמים בהם קיבלתי מסכים כחולים, uTorrent היה פתוח. http://www.sendspace.com/file/8gq1y4 - זהו קובץ ה-dmp. תודה מראש! אני כבר נואש...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מופיעה לי השגיאה הזאת כל פעם אחרי זמן מסויים שאני משחק במשחקים. קראתי קצת באינטרנט וכנראה שזה בעקבות הTDR שיש בווינדוס 7, שברגע שהFPS יורד מ20 הוא פשוט מכבה את היישום. איך אני יכול לבטל את זה? יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נווידיה.
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה אשרתי את המחשב פתוח בלילה בתוך משחק לא משנו גבוה זה: http://www.gameogre.com/reviewdirectory/upload/Supreme%20Destiny.jpg זה הפרטים של החשב: intel core 2 duel e8500 hd 4850 ram 4g בקיצור מחשב טוב ואני לא יודע מה הבעיה כשאני מנסה להדליק את המחשב לפעמים הוא נדלק לפעימם לא ועוד דבר חשוב הוא יותר איטי ב50% ויותר אני לא יודע למה איך אני יכול לבדוק מה קרה או נשרף?
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
באמצע שום כלום הוא פשוט נתקע, המסך נהיה משהו שחור עם קווים ואין לי מושג למה זה קורה, זה התחיל לאחר שניקיתי את המחשב בעזרת הספריי מגעים, ואת האבק במעבד נקיתי בעדינות עם מקל אוזניים, לא מצליח לראות קשר מיוחד, זו תקלה שפעם ראשונה קורת לי בנוסף, כרגע איני יכול לעלות את ה windows גם לא ב safe mode כנראה שזו לא בעיה של של הארד דיסק כי יש לי 2 מערכות ב2 כוננים שונים ושניהם לא מצליחים לעלות
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
קניתי הרד דיסק של WD 1TB. ההרד דיסק אמור להיות בעל כונן ורטואלי ועליו תוכנת התקנה כלשהי. לאחר שפרמטתי את המחש שלי כונן זה אינו מופיע יותר ובמנהל ההתקנים מופיע לי ש wd ses device usb device חסר דרייבר מישהו יודע איך אני פותר את זה. כל הבעיה עם ההרד דיסק הזה הוא שיש עליו 500GB של סרטי חתונה (אז אני לא יכול למחוק או להעביר אותם לשום מקום) וההרד דיסק גורם לתוכנת העריכה שגיאות ונפילות בעת דגימת סרטים להרד דיסק. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-