תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
בס"ד בדקות האחרונות נתקלתי בהפעלה מחודשת של המחשב במסך כחול (הפעם השניה שזה קורא) כל הדרייברים של המחשב מעודכנים כולל ה BIOS עשיתי בדיקת MEMTEST , אין כל בעייה בזכרונות הבעייה איננה קשורה לחומרת המחשב אלא לפי הנראה לעין כשראיתי במסך הכחול שם קובץ הקשור לדרייברים של הכרטיס מסך ATI 6970 2GB סיומת קובץ SYS אני מבקש עזרה שמאוד תעזור לי מי יכול בבקשה לנתח את הקובץ ה DMP , אני לא כ"כ מבין בעניין הזה של ה DMP אוכל לזהות את מקור הבעייה להורדת הקובץ לניתוח http://www.fileflyer.com/view/KI1oKAH תודה למי שיעזור שבוע טוב ומבורך ושקט בע"ה
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
קודם כל שלום , אני חדש בפורום נעים להכיר , אז ככה , קניתי מחשב חדש לפני 4 ימים בערך הנה קצת מידע עליו: מעבד : AMD Phenom II X4 810 כרטיס מסך:Points of view nvidia 9500 GT לוח אם: MA790X-UD4P זיכרון: 4GB Ram של Gail עם צלעות קירור דיסק קשיח: 500 GB של Wester Digital הזמנתי את המחשב מורכב מחברת Ivory , טכנית לא אמורה להיות שום בעיה , קיבלתי אותו כבר בנוי ומוכן לשימוש , החלטתי להתקין Windows 7 , שם נתקלתי בFreeze הראשון שלי וחשבתי שזה קשור למערכת הפעלה עצמה אז החלפתי ל Vista ושם קרה אותו הדבר , לא ברור לי אם זה משהו ששחכתי לעשות כי לא נגעתי בBios ובCmos בכלל פשוט התקנתי את המערכת הפעלה , מאווררים יש לי הרבה במחשב , ניסיתי כל אתר שקיים ברשת לפתור את הבעיה , בסוף הגעתי לפה בתק…
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
המחשב פועל באופן תקין אבל המסך שלו לא נדלק, ניסיתי להחליף כרטיס מסך לאחד שעובד וגם לא עובד החלפתי סלוטים לזיכרון עשיתי איפוס ביוס ועדיין אין כלום ואפילו אין רמז לבעיה הזאת המחשב עושה רעש שהוא עובד והכול תקין והמסך פשוט לא נדלק כמובן שניסיתי על כמה מסכים את זה ולא עובד אשמח אם למישו יש עוד אופציה שיכולה לעזור לי לפתור את התקלה תודה..
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הכל עובד - המחשב וגם המסך - פתחתי את המחשב אין ריח של שרוף או משהו. אבל אין תצוגה, הוא מזפזפ לי בין no video input לבין sleep mode. לא הבנתי מהיכן זה הגיע וכיצד ניתן לפתור את זה. ניסיתי לחבר מחדש את הכרטיס מסך ואת הזכרונות גם לא עזר. חיברתי מסך אחר יש את אותה בעיה ככה שזה גם לא המסך. תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, אז הבעיה שלי היא כזאת, ברגע שאני מדליק את המחשב והוא מציג לי בכיתוב הלבן, memory runs at dual channel... מיד לאחר מכן מופיע השורה של Detecting IDE Drivers... בשלב הזה הבוט אפ מפסיק לעלות והוא נתקע. מעולם זה לא קרה לי בעבר. יש לי 2 כוננים של הארדיסקים, אחד של WD 500GB, והשני של סמסונג SPINPOINT F3 1TB. בנוסף מחובר גם הDVD ROM. ההארדיסק של הWD 500GB הוא משהו כמו בן 3-4 שנים. וההארדיסק של סמסונג הוא משהו כמו בן שנתיים. הסמסונג מחובר בחריץ של הSATAII0, והWD מחובר בSATAII1, הDVD מחובר בSATAII2. הלוח הוא GigaByte GA-31M-ES2L וידאתי כי כל הכבלים מחוברים כמו שצריך. כרגע ניתקתי את הDVD והWD לגמרי והכל רץ כמו צריך. מה עוד ניתן לעשות לבדוק איפה התקלה? האם יכול להיות שמדובר בס…
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול, ב8 ל12 2009, קיבלתי את המחשב שלי מתיקון. המחשב שהה אצל FOXPC במשך חודש, והועבר לTMS, ואז המשבר הגדול ביניהם התרחש. ככה התגלגלו העניינים, ולאחר 5 חודשים (חצי שנה !!! ) קיבלתי את המחשב שלי. הוספתי עוד 2006 ש"ח להחלפת כרטיסים מפני שTMS לא יכלה להשיג את הכרטיסים שלי (TWINTECH 9600GT XT) והם הוחלפו בGIGABYTE 9800GT עם קירור שווה ערך, בתוספת של 103 ש"ח לכל כרטיס. המחשב שלי נשלח למסע הזה מפני שהכרטיס העליון הפיק רעש סטטי חזק שעובר דרך הראש (יש לי 2 כרטיסים) קיבלתי אתמול את המחשב, חוץ מהרעש הוא היה בסדר, אז יש כמה סריטות על המארז כי המחשב נשלח לחיפה על ידי FOX בלי מארז, אבל לא נורא. אבל זה לא חשוב כרגע הפעלתי SIMS 3, המחשב קפא לאחר 20 דקות, לא נורא, ה…
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הי, יש לי מסך למחשב 19 אינץ' שלפני שבוע שבק חיים. אופי תקלה: מסך לא נדלק. מסרתי אותו למעבדה ובתיקון החליפו ספק כשבאתי לביתי המסך דלק אולם הצבעים שלו השתנו והפכו להיות לא טבעיים, יש איזושהיא תקלה בצבע - הוא לא עשיר וחד כמו שהיה לפני כן. שיחקתי עם כל הגדרות התצוגה במסך ובמחשב אך שום דבר לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? דגם FP93GX, Benq
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שמתי לב שהמאוורר של הCPU בלוח שלי Gigabyte 965p-s3 לא מסתובב ברגע שאני מדליק את המחשב אלא עושה סיבוב או שתי מהיר ואז מפסיק ושוב סיבוב מהיר ומפסיק ורק שהwindows עולה הוא מסתובב ועובד נורמלי. האם יש קשר לעדכון ביוס שעשיתי? אני גם החלפתי ספק כוח אבל זה לא פתר את הבעיה. המחשב עצמו עובד מצוין לא נתקע או מרסט. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה. המחשב שלי כבר בן שנה המפרט שלו הוא intel pentium 4 3ghz gigabyte 81915me-gl 1024 ram gigabyte geforce 6600gt בכל מקרה הייתה לי בעיה לפני 3 חודשים עם הכרטיס מסך והחליפו לי אותו בחדש במסגרת האחריות, כמובן שאת הכרטיס שמתי באפיק pcie x16 והכל עבד בסדר שמתי לב לקצת ירידה בביצועים אבל לא יחסתי לזה חשיבות. לא ממזמן הרצתי 3d mark ויצא לי 3000 נזכרתי שקיבלתי 3300+- בחודש הראשון שקיבלתי את המחשב ולא הבנתי למה. המחשב שלי מפורמט כבר חודש ונקי מאוד אין וירוסים וספייור אז זה לא נראה לי הגיוני כל כך. עכשיו הסתכלתי בדרייברים של nvidia שהתקנתי את החדשים היום וגיליתי שכתוב בbus pcie express x4 בדקתי גם בeverest והיה כתוב pcie 16x@4x בדקתי שוב את המחשב וראיתי שעדין …
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי מחשב AND 3200+ עם לוח אם של ASUS A8N-VM וזכרון אחד 512 של PQI לפעמים שאני מפעיל תמחשב הוא מראה לי שיש לי 512 זיכרון רגיל ולפעמים הוא מראה לי 448 בחלון הזה: הזיכרון יושב על DIMM_A1 שבלוח והוא כובת לי תמיד "הרחבת כתובת פיזית" והשאלה שלי מה זה ההרחבת כתובת הפיזית הזאת?? ולמה הוא רושם לי שיש לי 448 במקום 512 לפעמים?? תודה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ומסך כחול שאומר לי שהחומרה או התוכנה שלי לא מותקנות טוב. בדקתי את כל החיבורים, ונראה לי שהכל בסדר. יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ברשותי מצלמה דיגיטלית של UAT דגם HE 501A . כמו כן אפשר לראות אותה בלינק הזה : http://www.haimei.com/digital_camera/100k.htm מה שאני צריך זה דרייבר למצלמה שמותאם ל XP . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
רק לידע כללי, המסך נכבה לי פעמיים בזמן כתיבת ההודעה הזו.. :\ אז הכל התחיל שגיליתי שהמאורר של ה9500 שלי לא עובד, שלחתי אותו לפנדה (אויי איזה טעות !) למעבדה.. לקחתי את הMX440 הישן שלי, והכנסתי אותו במהרה לסלוט, לאחר מכן החלו תופעות מחרידות לקרות !המסך היקר שלי (LG FLATRON 795FT PLUS) נכבה מעצמו סתם ככה באמצע העבודה על המחשב לפעמים אחרי מספר שניות זה חוזר, ולפעמים לא ! ע-ז-ר-ה ! אני מיואש ! :-[
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן בקר SCSI של Adaptec-AHA-2940. מחוברים אליו צורב SCSI וגם CD-Rom SCSI ובנוסף סורק של HP - כמובן SCSI. שני הכוננים הם פנימיים. לאחרונה מופיעה לי מדי פעם הודעת שגיאה ב-Event Viewer (אני עובד עם Windows XP Pro) שאומרת: The driver detected a controller error on \Device\Scsi\aic78xx1. ההודעה מופיעה הרבה פעמים תוך מספר שניות. כאשר זה קורה כונני ה-CD-Rom מופיעים אך לא נגישים, רק restart פותר את הבעייה. בדקתי במספר מקומות באינטרנט והבנתי שהבעייה יכולה לנבוע מכמה אפשרויות: 1. בקר SCSI לא תקין. 2. אחד מההתקנים המחוברים לא תקין. 3. בעייה ב-termination. אפשרות מספר אחת היא הפחות נפוצה. שתי שאלות: 1. כיצד ניתן לאבחן איזה התקן גורם לבעייה? 2. כיצד או איפה ניתן ללמוד כיצד…
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה הרכבתי את המחשב החדש והתקנתי מערכת הפעלה. תודה לכם שעזרתם לי בפורום בכל שאלה ששאלתי. שאלה: שהמחשב עולה מופיע לי שהוא מזהה את הארד דיסק בתור ATA133, וזה למרות שיש לי HD מסוג SATAII . איך אפשר לדעת שהכונן עובד ב SATAII? תודה
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
תישמעו היום הדלקתי את המחשב מהורדה בלילה ואני רואה הוא בקושי זז פתחתי SPEED FAN וזה הראה הלוח ב 56 מעלות פתחתי אותו אני רואה אני מאורר לא עובד, [כול פעם שאני מדליק תמחשב אני נותן לו דחיפה קטנה עם האצבע כדאי שיסתובב] אני מסובב אותו הוא עושה סיבוב ומפסיק עכשיו אחרי 5 דקות עבודה [אחרי ריסט] הוא התחיל להיסתובב אבל הוא מיסתובב לאט ובקושי. עזרה ???
-
- 17 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי מסך samsung syncmaster 959nf וכרטיס מסך: Geforce 4 440mx 128mb. כאשר אני מגדיר את הרזולוציה ל-60HZ, רואים תמונה חדה, ולעומת זאת, ב-85HZ התמונה לא ממש חדה. שאלתי היא האם טישטוש זה נובע מחוסר איכות כרטיס המסך או חוסר תמיכתו באיכות גבוהה בתדרים כאלה, או שהמסך פשוט מיטשטש כאשר אני מעלה את קצב הריענון ואין לזה כל קשר לכרטיס מסך... אם הבעיה היא הכרטיס מסך, אז כיצד אדע איזה כרטיס מסך לקנות שיפעל האיכות יותר גבוהה (חברה, סוגי זיכרונות ועוד...) תודה!
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך להרכיב HD של S-ATA דרך הסבר בעברית או אנגלית לא משנה אני שולט טוב מאוד בשפות אם זה משנה הHD של WD
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר עכשיו הדפדפן והסקייפ עובד אבל משחקים לא עובדים למשל GUNZ / LEAGUE OF LEGENDS פשוט לא מתחברים לסרבר - could not connect to the server שגיאות כאלה עכשיו היה לי NORTON ANTIVIRUS על המחשב ומחקתי אותו וגם ה-FIREWALL מכובה איך אפשר לפתור את זה?
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום המקום, מאז שרכשתי את המחשב היו לי בעיות יציבות , הרצה של OCCT תמיד נגמרה בשגיאה כזאת או אחרת , היו לי מדי פעם גם מסכים כחולים (לעיטים רחוקות), פתרתי את זה פחות או יותר על ידי שינוי הגדרות הPWM בביוס , מAuto לPerf , בשלב הזה הצלחתי להריץ את OCCT בLinpack עם AVX ליותר מ20 דקות בלי שגיאה ובלי בעיה, החלטתי להחליף את הספק (הייתי צריך ספק למחשב נוסף בבית ,ובגלל שאני בכל מקרה מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך בקרוב החלטי פשוט לקנות חדש- הישן רשום עדיין במפרט בצד) . הספק החדש הוא S12II 520W של Seasonic ,אחד הספקים המומלצים פה , אז אחרי שעות של פירוק הספק הישן וכל הכבלים במארז והתקנה של החדש (בעיקר מציאת מקום לכל הכבלים בספק הזה) הפעלתי את המחשב בלי בעיה והרצתי את OCCT לב…
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ראיתי את המכשיר הזה באיזה חנות... דרכו מנגנים מוסיקה (כנראה על ידי סטריימינג) מעניין אותי לדעת אם מישהו מכיר את המוצר ואם כן מה שמו ואיפה אפשר להשיג כזה..... תודה רבה לכל העוזרים....
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני כל פעם מתלבט הבעיה שלי היא כזאת 1.יותר בריא לעניים 2.יותר קל לתפעול שליטה על כמה שיותר תכנים מוצעים מהמחשב דוגמא פרט בחלק עליון ופרט בחלק תחתון רוצה שתהיה לי שליטה על כל הפרטים וזהו בכללי אני לא כל כך מתעסק עם זה פשוט בזמן האחרון זה מפריע לי כל הגדרה יש לה את היתרונות והחס.. שלה אני יודע שזה לפי טעם אבל רציתי לדעת מה אתם ממליצים\ חושבים ? עריכה*: כרגע אני על 125% וזה בסדר פשוט זה מגדיל את התוכנות בדרך כלל וזהו כמובן תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נאלצתי להתקין מחדש את המחשב שלי (בן 4), ולצערי לא הצלחתי למצוא את הדיסקים שאיתם המחשב הגיע . ניסיתי לאתר את הדרייברים המתאימים, ונראה שהרוב עובד, אך השמע דרך חיבור ה HDMI (שמחובר לטלוויזיה - זה HTPC) אינו עובד. זה המפרט שקניתי: [table][tr][td][/td][/tr][tr][td] קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP 197737 1 [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][tr][td] לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L 39264 5 [/td][/tr][tr][td] כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7628Ig PCI EW-7628Ig 6 [/td][/tr][tr][td] מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray IE5200ay 7 [/td][/tr][tr][td] מארז כולל ספק Antec NSK2480 380W NSK2480 8 [/td][/tr][tr][td] זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-…
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש שתי בעיות שקורות באופן קבוע בדפדפן כרום למשל באתר זאפ - כל לחיצה על לינק כלשהו פותח לי כרטיסיה חדשה של about:blank בשורה למעלה כך שאחרי כמה דקות של גלישה באתר, השורה למעלה מוצפת בכרטיסיות ריקות.. כמו שתראו פה http://up368.siz.co.il/up3/y2jyibd5ijny.jpg ------ הבעיה השניה שלי היא בפייסבוק.. שאני לוחץ על לינק הוא מתחיל לטעון את הדף ונתקע באמצע [כאילו הוא לא מצליח לטעון את הדף עד הסוף] כמו בתמונה אם אני לוחץ F5 זה מסתדר.. אבל זה מציק.. קורה כל הזמן! http://up369.siz.co.il/up1/4tomyqzdwqyn.jpg -------- מישהו נתקל בבעיות האלה בעבר? יודעים מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש: asus p5q ocz 4g 800h hd4870 wd 500g cm 600w את המחשב קניתי לפני שבוע,לפני כיומיים התחילו להיות לי מסכים כחולים. עכשיו אני לא מצאתי את אותה השיגאה שהייתה לי במסך הכחול ברשת ככה שאין לי ממש מושג מאיפה נובעת הבעיה. בעיקרון יש לי vista ulti 32bit לא חוקית. העלתי את הקובץ minidump: http://rapidshare.com/files/163173431/Mini110508-01.rar.html בבקשה מישהו יכול לנתח לי הבעיה ולהסביר לי מאיפה היא נובעת,נראה לי שזאת בעיה של תוכנה כל שהיא כי כל הדרייברים שלי מעודכנים ומתאימים. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-