תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי, לאחרונה אני מרגיש שהמחשב שלי נעשה מאוד איטי אחרי שאני מתקין עליו משהו או שאני עושה פעולת העתקה. בנוסף המחשב מעתיק קבצים מאוד לאט מכונן לכונן (יש לציין שזהו אותו הארד דיסק עם כוננים נפרדים). כמו כן גם במשחקים, לאחר שאני משחק רבע שעה בערך , מתחילים להיות יותר קרטועים ותקיעות. בדקתי קצב העתקה מכונן C ל D , העברתי 2.5GB ב 6 דקות... האם זה סביר? יש אפשרות לבדוק אם יש בעייה כל שהיא בהארד דיסק? מבדיקה שעשיתי ההארד דיסק הוציא ציון של 1288 ב PCMARK 2002 מפרט מחשב: Athlon 3500+ 64bit Asus A8v-mx ddr 256X2 266mhz
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מפרט: ePox 8RDA3+ AMDXP 2500+ Barthon TwinMos 256DDR x2 GigaCube Radeon 9600 Pro WD 80GB 8MB התקלה: קורה בעיקר במשחק קאונטר-סטרייק, המחשב פשוט קופא לגמרי... התקלה הזאת קרתה לי בעבר ולאחר כמה חודשים שנלחמתי עם המחשב היא נפסקה אך כעבור חודשיים היא חזרה מה שמוזר זה שאני יודע שלא שיניתי כלום במחשב שיחקתי בלילה הכל עבד תקין כיביתי את המחשב הדלקתי בבוקר המחשב חזר למצב של תקיעות ! ניסיתי כל פתרון אפשרי כבר דרייברים לכרטיס מסך מתחים לכרטיס דרך הביוס את הביוס עדכנתי הרצתי בדיקה על הזכרונות(mem86) כלום שום דבר לא עוזר תעזרו לי בבקשה לפני שאני מאבד את שפיותי
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי מעבד i5-3470 לוח asus P8H77-M LE בהנחה שאני לא עומד להחליף את כל השילוש, האם יש מעבד משומש מדורות קודמים שאני יכול להכניס במקום הקיים, על הלוח הקיים, ולהרגיש שיפור משמעותי? העבודה לרוב משרדית פשוטה, שום תוכנות כבדות, המשחקים המועטים שאני משחק פעם בכמה חודשים אם בכלל הם משנים קודמות בטווח עד 3 לאחור.. לא צופה התקנה של משחקים מודרניים בעתיד. הכרטיס גראפי GTX 1070
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מאתמול התחילו לי מסכים כחולים. יש לי ווינדוס וויסטה 64ביט וכרטיס מסך של ATI HD4870. אתמול התקנתי את הדרייברים החדשים (8.9) בלי למחוק את הישנים. אחרי הריסטרט אם אני לא טועה נהיה לי מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט. מאז זה קורה כל פעם שאני מדליק את המחשב - הוא נדלק לדקה בערך ואז עובר למסך כחול ועושה ריסטרט. לפי דעתי זה בגלל הדרייברים, אבל הפעלתי את המחשב דרך safe mode, עשיתי שחזור מערכת ואחרי שעשיתי את זה אפילו הsafe mode לא עובד. גם אם אני עושה safe mode וגם אם אני עושה מצב רגיל אני פשוט מקבל מסך שחור עם הסמן (עכבר) שאותו אני יכול להזיז במסך אבל רואים רק שחור.. ההבדל היחיד הוא שבמצב רגיל המסך הכחול חוזר אחרי דקה ובsafe mode אני פשוט רואה מסך שחור ואני יכול לזוז עם העכבר. הנה מה…
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כשגרתי בארה"ב קניתי case + ספק כוח בארה"ב עכשיו החשמל שם הוא שונה מבארץ ולפני כמה ימים שאמא שלי הביאה את המחשב לארץ ניסיתי לחבר אותו לחשמל ואז הוא עשה לי קצר בבית ורק לאחר הקצר שמתי לב שהספק היה מכוון ל115V במקום ל230V. ואז שיניתי את ההספק חשמל בספק וזה המשיך לעשות קצר. בכל מקרה קניתי היום ספק כוח חדש 500V. אחרי שחיברתי ראיתי שהכל עובד, הוא מספק כוח ללוח אם, כל המאוורים פועלים הכל עעובד יופי אבל המסך לא נדלק. בדקתי את זה עם שני מסכים וזה לא עבד לי. לאחר מכן שיחקתי קצת עם הכרטיס מסך, ניקיתי קצת אבק ואת החיבורים שלו וזה עבד לי לכמה דקות/ ואז חיברתי אותו למסך אחר וזה עדין עבד בלי בעיות. ואז פתאום המחשב נתקע. לא הגיב לכלום אז עשיתי ריסט ומאז הוא לא חוזר. ניסיתי שוב פעם לשחק ש…
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני לא מצליח להוציא ת'קירור סטוק של מעבד פנטיום 4 זה נראה מסובך רצח , ניסתי להעזר בuser manual זה לא עזר לי בגרוש , שיחררתי ת'קליפסים ומשכתי כלפי חוץ וזה לא יצא לוח- p4s533-vm
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כונן של 2T (למיטב זכורני) של WD passport לא מזוהה ע"H המחשב וכנראה ש ה boot master נדפק. מבין שלושת הכוננים שלי הוא הכי חדש (נקנה לפני 3 4 שנים) ונדפק שנתיים אחרי שנרכש. התפנה לי זמן ואני רוצה ל"שבת" על זה ולנסות להציל לבד את המידע. לא לוקח לחברה חיצונית כי זה הון ולא בטוח בכלל שיש שם משהו שלא מגובה גם במקום אחר. זה המקום לשאול על תוכנה מומלצת / סרטון שמסביר איך לפרק את הכונן וכו'? או לעבור לפורום אמצעי אחסון?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, ביצעתי clone למערכת ההפעלה (כלומר לכונן C) לכונן אחר ורציתי שהוא יפעל ככונן הראשי. הגדרתי ב-BIOS שהוא ירוץ קודם, הגדרתי אותו כ-ACTIVE בהגדרות של הדיסקים - ועדיין הווינדוס עולה על כונן C. רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום רב, מדובר במחשב בן כמעט 9 שנים, מסוג פנטיום 3 450 עם 384 מ"ב זיכרון, כונן של 40 ג"ב שמריץ וינדוס XP. לפני כמה חודשים החלה תופעה של קריסת המערכת. מה שקורה שאני עובד על המחשב, פתאום מתקבלת הודעת שגיאה כחולה, ותוך שנייה אחת ההארד דיסק נכבה, המערכת קורסת ועושה ריסט באופי מיידי, ואח"כ בשלב ה- BOOT הוא נדלק שוב והוינדוס עולה כרגיל. בנוסף המחשב פועל באופן איטי מאוד יחסית למה שהיה פעם, וכמו כן נתקע לעיתים קרובות. במצב כזה ניתן להזיז את סמן העכבר כרגיל אבל החלון שבו אני עובד תקוע עד שמשתחרר לבד אח"כ שוב. לגבי הניסיונות שלי: 1. המאווררים פורקו, נוקו ושומנו ע"י WD40, פנים המארז נוקה ע"י ספריי דחוס בלחץ אוויר. -כל הפעולות הבאות נעשו במצב בטוח- 2. בדיקת וירוסים ע"י תוכנת אנטי ויר…
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן חברה : ביצעתי פעולה של - HIDDEN לתקיות שלי, מסמכים, מוזיקה, תמונות וכו' עשיתי טעות, כי עכשיו אני לא יכול למצוא את כל התקיות האלה ומלא דברים נעלמו לי אני בבעיה לא קטנה פה. בתודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יום אחד אני פשוט פותח את המשחק, זה מראה לי שהשמירה שלי נמחקה, אז אני לוחץ: "New Game" והמשחק פשוט קורס, בכל פעם שאני נכנס. חרשתי שעות על האינטרנט ושום דבר לא עבד. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
חברה מה עושים... חיברתי לוח מעבד זכרון וכרטיס מסך והמחשב לא נדלק בכלל אין כלום! ניסיתי ספקים אחרים... והכי מעצבן שאתמול הוא עבד למשהו יש רעיונות? בדקתי גם את 2 החוטים שמגיעים מהכפתור ללוח אם תודה רבה יניב
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי מערכת XP שמותקנת בערך 4 חודשים בדרך כלל במצב כזה שכל המחשב מתחיל להאיט בטירוף, אני עושה פורמט אבל אין לי כוח לעשות שוב פורמט זה מעייף אותי (במיוחד הWINDOWS UPDATE שלוקח שעות) אני מנקה SPYWARE ואין לי הרבה תוכנות רצות ברקע.. (הרצתי מאחה+סורק דיסק, לפני שבועיים בערך) אני יסביר: למשל, שאני מחליף רקע, לוקח לו כמה שניות עד שהוא מתעדכן (שאני לוחץ OK) שאני עושה לינק "פתח בחלון חדש" לוקח לו גם כמה שניות, מה שלא היה קורה פעם לפעמים גם אחרי שאני מקליד סיסמא לאימייל באווטלוק החלון כזה קופא לכמה שניות וגם שאני עושה שינוי שם, או העתק לקובץ - מידי פעם זה לוקח לו כמה שניות לעקל מה שביקשתי.. כל מיני דברים קטנים מעצבים כאלה שלא קראו לי בדרך כלל מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי שתי הארד דיסיקים: 1) IBM\HITACHI 120 GB 2)WESTERN DIGITAK 40 GB שתייהם 7200RPM ןשתייהם 8 מגבייט BUFFER הם מחולקים ככה HD: [C:] 8.66/10.54 GB [D] 0.82/9.76 GB [E] 104.46/104.47 GB [F] 28.xx GB על דיסק F התרנתי LINUX על C היה לי WINDOWS XP NTFS ה LINUX עבד אבל אז ניסיתי לעלות את ה WINDOWS בכדי לעשות זאת יש תוכנה בשם LILO הבעייה הייתה ש LILO לא תומך ב NTFS , ניסיתי לנוציא את הארד דיסק של ה 40 גיגה אשר היה על PRIMARY SLAVE ומצב היה ככה: 120 גיגה היה על PRIMARY MASTER הצורב SEC MASTER והDVDR על SEC SLAVE טוב אני מעלה את המחשב והוא אומר לי שאין PRIMARY SLAVE טוב אני מנסה בכל זאת לעשות BOOT (כי אני מפגר) ומה שקורה הוא שהוא רושם לי 0101010101010101001001010101 טוב אני מכב…
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יחסית חדש mac pro מדובר ב רגיל dvi חיברתי מסך של סמסונג אליו עם ואחרי זמן דקה או שתיים הוא עובר פתאם במסך ל"שלג" כמו בטלויזיות הישנות כשאין קליטה האם מישהו נתקל בזה? ואולי יודע איך לפתור את זה? ניסיתי לאתחל לשחק עם ההגדרות של התצוגה של המסך וכלום תודה
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום רב, אני בזמן האחרון חווה בצרה של קצרי חשמל באיזור שלי, ועקב כך כמובן המחשב נכבה. אני משתמש ב BITLORD ומוריד טורנט השוקל 90 גיגה. כבר כמה פעמים קרה, כאשר אני בשלב של כ 90% מההורדה (אזי אמורים להמצא במחשב סביבות ה80 גיגה) ופתאום קופץ החשמל. אני מדליק את המחשב מחדש, ורואה שההורדה מתחילה מחדש ( 😡 ) ! השאלה - זה תקין<? אם המחשב נכבה פתאומית במהלך הורדת טורנטים, הכל אוטומטית נמחק? והאם יש דרך שהקבצים שבהורדה לא ימחקו אם קרה הדבר ושוב המחשב נכבה ? רב תודות על העזרה
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הי חברים. שידרגתי מ logitech brio ל logitech mx brio. השתמשתי בעבר ב Logitech Capture להקלטת ווידאו, אך התוכנה כבר לא נתמכת ע"י היצרן ולא מזהה את המצלמה. ניסיתי את תוכנת ה Camera המובנית בווינדוס 11 אך לצערי היא מתעקשת להקליט באיכות נמוכה ורק ב 1080P. ניסיית תוכנות חלופיות כגון OBS Studio ו Bandicam ועוד אך כולם יותר ממוקדות לסטרימינג והרבה הרבה יותר מידיי "מתוסבכות" למה שאני צריך, ז"א נטו הקלטה של הווידאו מהמצלמה. אשמח להמלצות רצוי מנסיון.
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
- 2 followers
-
-
מה אני עושה באנריל הוא נתפס כל 10 שניות בערך על 1024 768 וכל השאר על נורמל, ובפיפא בכלל הוא מקרטע כל 10-20 שניות קירטוע רציני!! זה לא קשור לחום כי הוא על איזה 35 - 40 ומקסימום 45 מעלות. מה אני עושה בבקשה עזרה?
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן התקלקל לי הכרטיס מסך דגם : HD4670 לכן החברה החליפה לי לכרטיס GT220 בכרטיס הנ"ל בכל פעם שאני מוציא את החיבור של VGA (הזכר) יוצא איתו הברגים הפנימיים של צד נקבה לפי התמונה כאן: (התמונה צונזרה ) האם אפשר לטפל בזה או לממש אחריות יום טוב וחג שמח. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כרטיס מסך r7 360 amd , אני משתמש בריבוי צגים כשבגדול לא הצטרכתי להגדיר שום דבר הכרטיס פשוט "הבין אותי" תצוגה מרכזית משוכפלת clone יציאת dvi וכן hdmi , והרחבת הדסקטופ עם מתאם display adapter ל dvi הכל עבד מצויין בלי שום תקלות , קניתי מגבר עם כניסות hdmi איכשהו אחרי מאבקים לא קלים הצלחתי לסדר גם אותו דרך יציאת hdmi שיהיה בשיכפול מדוייק עם ה dvi , אבל כשאני מכבה את המגבר stby הוא מחזיר לי את התצוגה ל הרחבת תצוגה גם ב hdmi וגם ב display adapter כך שאינני רואה את האייקונים בתצוגה המרכזית במחשב, מישהו מתמצה בזה ויכול לעזור לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ואני רוצה להתקין תדרייברים שלכרטיס מסך והוא דורש .Net framework ושאני מתחיל תהתקנה של זה זה רושם An error accoured while windows installer was initializing. Setup will now close יש דרך לתקן את זה?!? :s05: תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שמעו אין לי כרטיס רשת רגיל במחשב השני יש לי כרטיס רשת ב usb כאילו חיצוני שמחובר דרך usb ושאני נכנס להגדרות רשת הוא אומר לי שאני יכול להגדיר כאן כרטיסי רשת שמחוברים פיזית למחשב שלי! איפה אני יכול להתקין את הכרטיס רשת שלי??
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך להרכיב HD של S-ATA דרך הסבר בעברית או אנגלית לא משנה אני שולט טוב מאוד בשפות אם זה משנה הHD של WD
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לא מצליח לאשר תוכנות שמופעלות עם UAC USER ACSESS CONTROL נותן לי רק תאופציה לבחור ב no ולא ב yes מה עושים? אני האדמניסטור במחשב
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כאשר המחשב מבצע פעולות הקשורות ל-CLIPBOARD, כגון העתקה והדבקה (בעיקר קורה בסייר או במחשב שלי), מופיעה ההודעה הבאה: Explorer.exe - שגיאה במערכת -------------------------- ההוראה ב-" 0x0000000", ביצעה הפנייה לזיכרון ב- "000000x0", לזיכרון לא היתה אפשרות להיות "read". לחץ על אישור כדי לסיים או על ביטול כדי לפתור באגים ??? ??? בלחיצה על אישור - אם יש לי מזל - התוכנית רק נסגרת וה-CLIPBOARD נמחק, אם אין לי מזל - המחשב נתקע, תפריט ההתחלה וסרגל הכלים מתחבאים, ושולחן העבודה ריק. זהו לא וירוס !! (אז מה זה?) אשמח לקבל עזרה ;D
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-