עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש: AMD Athlon 64 3000 Venice Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 Leadtek WinFast PX6600 GT Enermax 420W EG425P-VE Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD GeIL DDR PC-3200 / 400MHz / 1GB (2X512MB) / Value Dual Channel המחשב עבד מצוין מרגע ההפעלה הראשונה בחודש הזה, לא היו כל תקלות, משחקים כבדים רצו חלק ללא בעיות, והטמפרטורות היו תקינות לחלוטין. מערכת ההפעלה שמותקנת היא Windows XP Pro SP2 במחשב הותקנה תוכנת גיבוי ושחזור Norton GoBack 4 . התוכנה עבדה ללא רבב וכן השתמשתי בה לשחזורים מספר פעמים, ולא היו כל תקלות. (זוהי תוכנה שיושבת עמוק יותר ממערכת הפעלה ועולה לפניה בזמן האתחול) היום אחה"צ ביצעתי עדכון לתוכנה זו (בעזרת Norton LiveUpdate), כאש…

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  2. Started by Danypat,

קניתי מחשב חדש ובזמן המשחקים cod4 ו pes 2012 דמו. המשב קורס נתקע על מסך שחור וגם הסאונד נתקע. ואפשר לצאת רק עם restart מפרט מחשב: מעבד Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 מארז Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm זיכרון micron rendition 4gb ddr3 1333 דיסק קשיח samsung 500g לוח אם Gigabyte GA-H61M-D2 BULK כרטיס מסך Sapphire 6750 512MB GDDR5 DVI HDMI DP תודה רבה

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  3. Started by EG,

מה אני עושה באנריל הוא נתפס כל 10 שניות בערך על 1024 768 וכל השאר על נורמל, ובפיפא בכלל הוא מקרטע כל 10-20 שניות קירטוע רציני!! זה לא קשור לחום כי הוא על איזה 35 - 40 ומקסימום 45 מעלות. מה אני עושה בבקשה עזרה?

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  4. Started by Saikodan,

יש לי ספק של FSP, דגם Everest 500W כרטיס מסך GTX 260 OC של ג'יגהבייט הארדיסק חצי טרה של סמסונג ו4 מאווררים שונים על המחשב(לא כולל הכרטיס מסך) המחשב קופא לי מדי פעם ופעם אחת אפילו הכרטיס מסך הפסיק לעבוד כראוי החליפו לי זכרונות אבל לי יש תחושה שהספק שלי לא מספיק מישהו יכול לעזור לי? אני אובד עצות.

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  5. Started by Yuval933,

קניתי אתמול עכבר חדש של razer Copperhead. התקנתי את הדרייבר, והעכבר פועל אבל שאני נכנס לדרייבר כדי לערוך מקשים הוא אומר לי שהוא לא מזהה אותו וללחוץ "ok" על מנת שהוא יסרוק את חיבורי הusb תמונה: http://img381.imageshack.us/img381/3687/112143uw3.jpg אני עושה ok ושום דבר לא קורה, אני חוזר לתוכנה ושוב זה קורה. לא החלפתי בין החיבורים מאז שהתקנתי את הדרייבר. עזרהה ???

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by yanivd28,

כרטיס מסך r7 360 amd , אני משתמש בריבוי צגים כשבגדול לא הצטרכתי להגדיר שום דבר הכרטיס פשוט "הבין אותי" תצוגה מרכזית משוכפלת clone יציאת dvi וכן hdmi , והרחבת הדסקטופ עם מתאם display adapter ל dvi הכל עבד מצויין בלי שום תקלות , קניתי מגבר עם כניסות hdmi איכשהו אחרי מאבקים לא קלים הצלחתי לסדר גם אותו דרך יציאת hdmi שיהיה בשיכפול מדוייק עם ה dvi , אבל כשאני מכבה את המגבר stby הוא מחזיר לי את התצוגה ל הרחבת תצוגה גם ב hdmi וגם ב display adapter כך שאינני רואה את האייקונים בתצוגה המרכזית במחשב, מישהו מתמצה בזה ויכול לעזור לי? תודה

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  7. Started by djhenrya,

ברשותי השילוב הנל,בויסטה אני מקבל שגיאה 34 וההתקן מסרב לעלות. הבעיה נעלמת כשאני מקבע מערכת הפעלה עם ליבה אחת במקום רעיונות ?2

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  8. היי, מישהו מכיר תוכנה (רצוי חינמית) שבה אני טוען לשם קובץ וורד או pdf, ומסמן מיקום שבו הוא מדביק את החתימה האלקטרונית ? יש לי כבר לוח גרפי לחתימה אלקטרונית - אבל אני לא יודע איך ליישם את זה בפועל. המטרה היא שזה יחסוך לי זמן להדפיס ולסרוק. אני אשמח אם יש דרך לייצר טופס pdf שבו אני צריך למלא את השם (במקלדת) וכשאני לוחץ על אזור החתימה - מספיק שהלקוח חותם בחתימה אלקטרונית ואז שומר את הקובץ חתום. ממש ממש ממש ממש אודה למי שיכול לעזור / לכוון.... תודה, עומר

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  9. שמעו אין לי כרטיס רשת רגיל במחשב השני יש לי כרטיס רשת ב usb כאילו חיצוני שמחובר דרך usb ושאני נכנס להגדרות רשת הוא אומר לי שאני יכול להגדיר כאן כרטיסי רשת שמחוברים פיזית למחשב שלי! איפה אני יכול להתקין את הכרטיס רשת שלי??

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  10. אתם יודעים איפה שזה רושם מתקין את Windos אז זה נתקע על 34 דקות כבר יותר משעה וחצי ... נסיתי לעשות פורמט שוב אבל עדיין זה ככה... זה אמור להיות ככה או שיש בעיה?

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  11. Started by tiger2014,

לא מצליח לאשר תוכנות שמופעלות עם UAC USER ACSESS CONTROL נותן לי רק תאופציה לבחור ב no ולא ב yes מה עושים? אני האדמניסטור במחשב

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  12. Started by lee.,

אהלן. עברתי לפני כחודשיים דירה ועשיתי תשתית כבלים חדשה. האינטרנט כרדע מחובר כך: מודם הוט מחובר לנתב טלפוני MP202B של נטוויזן שמשמש כחייגן וטלפון ומשם לנתב חדש לגמרי TP-Link WR841N שמחובר עם כבל למחשב אחד ואלחוטית לאחר. כשאני עובד בלי הראוטר האינטרנט מתנתק לי משהו כמו אחת לשלושה ימים, וחוזר אחרי הוצאה מהחשמל של המודם. כשאני עובד עם הראוטר, כמה פעמים ביום האינטרנט נופל. במקרה כזה אני יכול להתחבר לאי.פי גם של המודם וגם של החייגן, אבל לא לראוטר. בנוסף ניתוק הראוטר וחיבור המחשב ישירות לחייגן פותרת את הבעיה מיידית. ניתוק הראוטר מהחשמל פותר את הבעיה תוך כמה דקות, ואם אני לא עושה כלום, האינטרנט חוזר אחרי כ-20 דקות. בשאר הזמן הראוטר עובד בסדר. אולי יש לכם רעיונות?? חבר המליץ לי ל…

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  13. Started by lior505,

ישלי שתי כרטיסי מסך shappire 6850 ובמשחק קרייסיס 3 ישלי FPS טוב אבך הבעיה שנגיד ישלי 60 FPS פתאום זה נתקע לשניה וחוזר ל60 ואז נתקע וחוזר ל60 לא משנה אם אני עושה על LOW או על HIGH או על רזולוציה נמוכה או גבוה אני יכול להגיע ל100 FPS ועדיין יהיה תתקיעה המעצבנת הזאת למה??? בבקשה תעזרו

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  14. לא קבצים ולא פלאגינים... מדובר בטאבלט טרנספורמר TF300 של אייסוס משום מה לא פותח שום קובץ גם לא סרטים מאתרים שאינם תומכים במנועי צפיה ישירה (כותב מחפש פלאגין) מישהו יודע למה ??????? :s05: תודה למשיב.

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by Oranili,

יש לי עכברר עם לחצנים מהצדדים שמעבירים קדימה אחורה עכשיו התקנתי 98 .. והדבר הזה לא עובד ... איך אפשר להפעיל את זה ? תודה

• 14 תגובות
    • 958 צפיות
  16. Started by DoR TnT,

מחשב של דוד שלי היה אצלי בגלל הכרטיס מסך כנראה קיצר לו את כל המחשב וגרם לשריפת הלוח והספק. העפתי את הכרטיס מסך ושמתי לוח וספק חדשים עכשיו המחשב סוף סוף נדלק בלי צפצופים ובלי בעיות, אני מחבר את הלוח ישירות למסך דרך VGA והמחשב אני שומע שהדיסק קשיח עובד ועולה, כל המאווררים עובדים, הנורה שעל הלוח נדלקת וגם העכבר והמקלדת דלוקים. הבעיה נראת לי רק תצוגה ואין לי אפשרות לחבר כרטיס מסך אחר כי במחשב שלי הכרטיס מסך הוא ענק ולא יכנס בלוח פה. מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  17. שלום לפורום תמיכה טכנית ובכלל למערכת הפורומים HWZONE... אני חדש פה... אני מקווה להנות פה אז אם יש לכם פנייה או שאלה או סתם בא לכם לדבר אני תמיד באייסיקיו טוב אז עכשיו לבעייה... יש לי מחשב חדש ומאוד חזק ואפשר לומר מחשב מותג... הבעייה היא שהבחנתי שכאשר אני נמצא בתוכנות מסוימות מופיע לי מסך המוות הכחול ושמתי לב שזה קורה בתדירות מקסימלית כאשר אני משתמש בתוכנה LH EMULE או NOVA TORRENT ששתיהן תוכנות P2P... בקיצור החיים שלי נהיו קשים מאוד ובמצבי אני לא מסוגל להשתמש בתוכנות שיתוף קבצים... נ.ב חשוב- בבעייה רשום לי- STOP_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL... עוד נ.ב כל הדרייברים חדשים וכבר ניסיתי לפרמט...שקלתי לקחת את המחשב לתיקון אבל אני לא מרגיש שלם עם העובדה שתוכנות מסוימות גו…

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  18. מה אני צריך כדי לחבר מגבר למחשב? איזה חוטים, אם אפשר עם תמונות אני ישמח!

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  19. Started by Yehudaa,

המחשב במפרט היום קבלתי אותו הרכבתי אותו המחשב עובד הביוס עובד אני מנסה להתקין ווינדוס - ובאמצע ההתקנה(כל פעם במקום אחר ) הוא עושה ריסט בביוס בטלתי את ה halt on לגמרי ועדיין הוא עושה ריסט המאווררים עובדים בסדר גמור , טמפ המעבד 39/40 גם אחרי ארבע נסיונות להתקין אם משהו יודע איך לבטל בביוס את הריסט לגמרי אשמח כי נראה לי שהמחשב בסדר גמור וסתם עושה ריסט עשיתי load optimaizad - לא עזר load fail safe - גם לא עזר יהודה. עריכה: למדתי מספר כשמתקינים ווינדוס צריך לבטל את האנטי ווירוס/הגנה כנגד שינויים בביוס חיפשתי בביוס ולא מצאתי את זה משהו יודע איך נקראת ההגדרה הזאת ?

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  20. Started by ORrrr,

נכנסתי לאתר של ג'יגה בייט, חיפשתי עדכוני ביוס, בחרתי את הדגם של הלוח שלי, בחרתי את העדכון האחרוןן בשבילו, מפעיל ו.. Chipset is not supported. יש לי F4 כרגע מה שהורדתי זה F6. מושג? מישהו? תודה מראש.

21. שלום, ביצעתי clone למערכת ההפעלה (כלומר לכונן C) לכונן אחר ורציתי שהוא יפעל ככונן הראשי. הגדרתי ב-BIOS שהוא ירוץ קודם, הגדרתי אותו כ-ACTIVE בהגדרות של הדיסקים - ועדיין הווינדוס עולה על כונן C. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  22. Started by besti,

קיבלתי ללא תשלום !!! הבעלים הקודם ניסה ולא הצליח... WIPE .? זאת תוכנת מחיקה?

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  23. Started by omri123,

יש לי שתי בעיות במחשב 1. אני עובד עם "כרום" ולפני כמה חודשים הוא התחיל להתריע לי על plugin shokwave not respons או shokwave flash has crashed ניסיתי להתקין עידכונים חדשים והכל אבל כלום לא עוזר (לא יודע אם זה קשור אבל זה קורה לי בעיקר כשהרבה חלונות פתוחים יחד, בעיקר יוטיוב). 2. מאז שקניתי את המחשב (אני כמעט בטוח), ישנה תופעה מוזרה שכאשר אני עושה ריסטרט למחשב הוא ניתקע בלופ של ריסטרט שמגיע רק לשלב הראשון שהלוח אם מזהה את הרכיבים ולא מגיע להעלאת הווינ, הבעיה מסתדרת רק כאשר אני מכבה את המחשב ומפעיל מחדש, אמרו לי פעם שכנראה אחד החיבורים או הכרטיסים בלוח אם לא מחובר כמו שצריך (נבדק ונמצא תקין) או שאני צריך לעדכן את הביוס למרות שאני כמעט בטוח שבהתחלה זה לא היה ככה, יש לי את המחש…

24. Started by TheSlidead,

שלום לכולם, פתחתי את הנושא בתצוגה וגרפיקה, אבל לא ממש קיבלתי תגובות, אז חשבתי שאולי כאן המקום הנכון. אני רוצה לחבר את הממיר הדיגטלי שלי (HOT) למחשב, כך שאני אוכל לראות גם במחשב את הכבלים. איך אני מחבר את הממיר כך שאוכל לראות גם בטלוויזיה וגם במסך מחשב יחד את הכבלים? איזה כבל צריך? יש לי כרטיס מסך ATI X1650Pro וכרטיס טלוויזיה MSI TV@aniwhere Master. את שאר המפרט אתם יכולים לראותף בצד ימין... תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  25. חברה מה עושים... חיברתי לוח מעבד זכרון וכרטיס מסך והמחשב לא נדלק בכלל אין כלום! ניסיתי ספקים אחרים... והכי מעצבן שאתמול הוא עבד למשהו יש רעיונות? בדקתי גם את 2 החוטים שמגיעים מהכפתור ללוח אם תודה רבה יניב

• 4 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים