עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avivey,

הי, ניסיתי לנקות את המאוורר של הכרטיס מסך, והצלחתי להרוס אותו: עכשיו כשאני מדליק את המחשב, צריך לעזור לו "להתניע." איפה אני יכול לקנות חדש? (או ישן שעובד, גם טוב לי). הכרטיס הוא מהדגם הזה: http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&prod_no=949 צירפתי שתי תמונות - אחת מראה את המאוורר וה-heat sink עם סרגל (קוטר המאוורר הוא טיפה פחות מ-40מ"מ, החיבורים של ה-heat sink בדיוק 80 מ"מ) ואת החיבור לכרטיס (שני פינים). התמונה השנייה מציגה את האחורה של הכרטיס - בנוסף לחיבורים הקיימים של ה-sink (פינה שמאלית תחתונה) יש עוד 4 חורים בריבוע של בערך 45 מ"מ. המאוורר מחובר ל-heat-sink בעזרת שלושה ברגים קטנים - אפשר לראות פינה של אחד מהם בתמונה הראשונה. מישהו מכיר? תודה…

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by יוליוס,

קופצת לי כל כמה שעות הודעה באנטי וירוס eset / איך אני מוצא את המקור של זה ומוחק ? http://www.up2me.co.il/imgs/77584864.png

3. Started by edoson,

אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ומסך כחול שאומר לי שהחומרה או התוכנה שלי לא מותקנות טוב. בדקתי את כל החיבורים, ונראה לי שהכל בסדר. יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  4. Started by law89,

היי הורדתי דיסק אתחול של וינדאוס לכונן SSD. להפתעתי כל הכונן נמחק והכונן הפך להיות כונן של בערך 30 ג'יגה. נאלצתי לעשות מחיצות לכונן כדי לאפשר לעצמי גישה לשאר האחסון, אך הייתי חייב לבצע אתחול לאותה מחיצה שיצרתי. האם אין דרך לבצע זאת ללא מחיקה של כל הכונן?

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  5. Started by yomax82,

שלום לכולם יש לי בעייה בלוח אם p5b deluxe asus הכל מחובר והמסך לא נדלק עכשיו! מסך תקין כרטיס מסך תקין זיכונות תקינים מעבד תקין והלוח עדיין לא נותן שום beep מה זה יכול ליהיות? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 974 צפיות
  6. Started by WarNet,

היי,כשאני מחבר את המדפסת(Canon MX455) או את הטלפון(Nexus 5) אז אין שום תגובה במחשב שציוד חובר. בטלפון יש טעינה כך שהמתח עובד אבל שום דבר חוץ מזה אין מה יכול להיות הבעיה? לוח אם:990XA-UD3

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  7. Started by Dark_Phantom,

אז ככה: לפני שנה בערך קניתי מדפסת canon s300 , שללא ספק מדפסת טובה מאוד ואכן נהנתי ממנה. הבעיה התחילה לפני כמה חודשים שאחרי שקניתי דיו שחור חלופי למדפסת והיא הפסיקה להדפיס בשחור. זה היה מוזר היות וגם לפני זה השתמשתי בדיו חלופי והיא לא עשתה שום בעיות. אוקי, אם הבעיה בדיו קניתי לה דיו שחור מקורי ועשיתי לה ניקוי ראש מדפסת עמוק דרך התוכנה של וינדוס. לצערי עדיין היא לא התחילה להדפיס בשחור. למישהו יש עוד פתרון אולי חוץ מלקנות ראש הדפסה חדש אם בכלל יש כזה?

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  8. שלום,יש לאבא שלי במחשב בעיה מוזרה,המחשב עובד כל השבוע ברצף חלק,ואחרי שבת שהוא מכובה יש בעיה בהפעלה, המחשב נדלק ונכבה אחרי כמה שניות,ניסיתי עם ספק כוח אחר ולא עזר,ניקיתי את המאווררים+פלוס החלפת משחה טרמית, וגם לא עזר,הלוח אם נראה בסדר ללא קבלים נפוחים. הדבר היחיד שעזר זה הוצאת הסטיקים של הזיכרון ופריקת מתח.כרגע החזרתי רק 2 סטיקים מתוך 4,והמחשב הצליח לעלות. מחשב ישן,לוח אם מ2011,מעבד i3 3220. אשמח לרעיונות שלכם לפיתרון הנושא,כמו כן מצרף תמונה של הסטיק זיכרון,כי אני לא יודע איזה מתח זיכרון מתאים למחשב, וחשבתי אולי לקנות 2 סטיקים חדשים וזה יפתור את הבעיה.

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  9. Started by aviv5g,

המחשב מתרסט ללא שום סיבה בין אם אני משחק או בין אם אני סתם גולש באינרנט לא מופיע מסך כחול והמחשב לא קוופא,המעבד תקין לחלוטין לא עובד על המקסימום אף פעם. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  10. Started by Gute,

שלום יש לי בעיה במחשב כאשר אני מחבר למחשב את הUSB זה מראה לי שהוא מתקין מנהל התקן ואז זה נעלם ולא מופיע דבר. ניסיתי להחליף מיקום ולהחליף דיסק און קיי אך עדיין לא עובד. במנהל ההתקנים יש לי סימן קריאה צהוב,לחצתי על עדכן מנהל התקן אך זה רושם שגיאה (לא ניתן לעדכן) עשיתי ריסט לא עזר מחקתי וירוסים לא עזר מה אוכל לעשות אני מתחרפן, אני מתכוון לעשות פרמוט למחשב אך הבעיה היא שאין לי אפשרות לגבות אלא אם כן אני יכול לבצע פרמוט שזה ישמור לי את כל הקבצים והתמונות ולאחר מכן לגבות את הכל על דיסק און קיי ואז לבצע פרמוט/איפוס מלא. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  11. Started by izikd,

שלום, אומנם זה לא הסורק שלי אלא של חבר שלי. אז ככה יש לו סורק HP ScanJet 2200 ולא מזמן הוא התחיל לסרוק מוזר, יש מין שני קוים אדומים באמצע הסריקה. אז חשבנו אולי זה איזה בעיה במחשב או משהו אז הלכנו אליי והתקנו את הזורק ואותו דבר.. משהו מוזר.. משהו נתקל פעם? (צירפתי את הסריקה, סריקה ריקה ללא כלום)

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  12. איך ניתן לדעת אם הבעיה במחשב הם הזכרונות? (זו שאלה כללית, אין לי כרגע בעיה ספציפית) אם המחשב נדלק ןכעבור כמה שניות (5+) הוא נכבה ספונטנית מעצמו (בין אם הוא הגיע למערכת ההפעלה ובין אם לא) על מה מעידה התקלה? האם הבעיה בספק הכח של המחשב? אם ישנה בעיה בספק הכח של המחשב, המחשב ידלק בכלל? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  13. יש לי כרטיס Wi-Fi כזה שמתחבר לUSB דגם TP LINK TL-WN620G והבעיה היא שהוא נכבה במצב שינה ולא נדלק חזרה כשאני מדליק את המחשב.... יש לו דרייברים עדכניים. נכנסתי למנהל ההתקנים ולמכשיר והורדתי את הווי מהשורה "אפשר למחשב לכבות את המכשיר" (משהו כזה) וזה עדיין לא הצליח.... מה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  14. Started by V-rs,

רציתי לדעת מה זה בכלל הACPI ומה האופציה הזאת נותנת. ולמה להשאיר אותה בENBALE? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  15. Started by IIIways,

שאלה מעניינת, כי לגעת במסך אסור... כך שזה בעיה לנקות אותו : יש עצות?

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  16. המחשב שלי עושה מידי פעם ריסטים לא רצויים לפעמים יש יום שלם שאני לא מקבט ריססט. אבל שומעים צפצוף לשניה של ההארד דיסק ואז ישר יש ריסט ... אין מסך כחול וגם כיוונתי אוטומטית שאם יהיו שגיאות המחשב לא יפעיל עצמו מחדש ויראה לי מסך כחול וזה בכל זאת לא מראה לי... חוששני שיש בעיות עם המתחים אולי ספק הכח לא עומד בעומס או משהו... ללמרות שזה ספק חדש של פנטיום 4 - 480W . ואם אתה מציעים שאני אתן לכם את המתחים שאני מקבל מספק הכוח אז בקשה : CPU Core 1.37 V +3.3 V 3.38 V +5 V 5.26 V +12 V 12.48 V +5 V Standby 5.12 V מבחינת המתחים יש סיבה לדאגה ??? דבר שני שעשיתי זה בדקתי באמצעות התוכנה WinDbg והתוצאות הם : Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 9C, {4, 80545ff0, b…

• 12 תגובות
    • 974 צפיות
  17. אהלן, כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיה שהמסך נכנס למצב שינה ולא יוצא ממנו או שפשוט המסך הופך ללבן וגם אז לא יוצא ממנו... לרוב זה קורה תוך כדי משחק אבל זה קורה הרבה פעמים גם סתם ככה תוך כדי גלישה באינטרנט\עבודה בוורד וכו'. החלפתי כרטיס מסך וזה לא פתר את הבעיה, ניסיתי גם להשתמש במסך אחר וזה גם לא פתר את הבעיה... אני תקוע ואין לי מושג מה הפתרון, אם מישהו יוכל לעזור לי ככה שאני יוכל להשתמש במחשב בלי הצורך לעשות ריסטרט כל כמה דקות זה יהיה מצוין! מפרט: מעבד intel core2 cpu 6300 @ 1.86GHz 1.86 GHz RAM 2 GB כ"מ nvidia geforce GT 630 מסך samsung syncmaster t190 win 7 תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  18. המסך הכחול שעולה אם עושים ריסט אז הוא לא מופיע לי יותר וזה קרה מאז שהמרתי את הכוננים מ fat32 ל ntfs למה??

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  19. היום התחדשתי לי במחשב נייד חדש מדגם GIGABYTE W468N. לאחר שהתקנתי את המערכת הפעלה, הכנסתי את הדיסק עם כל הדרייברים, דיסק שקיבלתי מג'יגבייט. נראה שהכל עובד טוב ויפה חוץ מהכרטיס רשת. זאת הפעם הראשונה שלי עם רשת אלחוטית, אז יכול להיות שיש משהו שאני לא מבין. כל פעם שאני מנסה להתקין דריבר לכרטיס רשת, ממשיכה לקפוץ לי הודעה של DRIVER NOT INSTALLED וקופץ לי חלון של INTEL WIRELESS TROUBLESHOOTER רק שהוא לא ממש יעיל. המחשב שלי בכלל לא מזהה את הרכיב. כשאני מפעיל בפותר בעיות הזה דיאגנוסטיקה, אני מקבל ב HARDWARE TEST "wireless hardware is not bound to transport driver" ניסיתי להוריד גם דריבר מהאתר של אינטל, אך גם זה היה ללא הצלחה. יכול להיות שהבעיה היא בחומרה, או שאני עושה משהו לא …

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by BHXHO2,

חיברתי את כולם אבל הווינדוס מזהה את הכונן dvd כונן רגיל ולא dvd איך אני יכול לסדר את זה יתיאה אחת של ide מהלוח אם הצורב והdvd יציאה שני רק הארדיסק צורב על סליו dvd על מאסטר ארדיסק על cs לוח עם דגם p4ma של via תודה ניסים

• 12 תגובות
    • 974 צפיות
  21. שלום רציתי לדעת אם אני ישים ללוח זיכרון יותר מהיר, חוץ מזה שזה יוריד לי מהירות זה יעבוד?

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  22. Started by Yuval933,

קניתי אתמול עכבר חדש של razer Copperhead. התקנתי את הדרייבר, והעכבר פועל אבל שאני נכנס לדרייבר כדי לערוך מקשים הוא אומר לי שהוא לא מזהה אותו וללחוץ "ok" על מנת שהוא יסרוק את חיבורי הusb תמונה: http://img381.imageshack.us/img381/3687/112143uw3.jpg אני עושה ok ושום דבר לא קורה, אני חוזר לתוכנה ושוב זה קורה. לא החלפתי בין החיבורים מאז שהתקנתי את הדרייבר. עזרהה ???

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  23. שלום. התקנתי את התוכנה הזאת: http://www.hamar.sk/sphere/version.htm שהמליצו עלייה בפורום ווינדוס, ועכשיו בגלל זה כל המסך שלי נדפק בתצוגה שלו... יש מעיין רשת על המסך, כאילו שראים את ההבדים ביין הפיקסלים והתצוגה לא מאוזנת במיקום שלה על המסך... הסרתי את התוכנה, וגם התקנתי מחדש את הדריוורים של ATI ושם דבר לא עזר... יש למישהוא רעיון?

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  24. Started by חיים כוכבי,

ברשותי מדפסת ברדר J430W הזרקת דיו האם ניתן למלא את ראשי הדיו באמצעות ערכת מילוי כלשהי? אם כן היכן ניתן להשיגה? ואיפה יש סירטון המסביר את אופן המילוי?תודה!

25. בטעות קירבתי חפץ עם מגנט למסך, ועכשיו הוא ככה יותר. ניסיתי לעשות לו degauss אבל זה לא עזר הרבה. מה עוד אני יכול לנסות?

• 2 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים