תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם שבוע שעבר התחדשתי לי במחשב חדש ומאז יש לי תופעה קצת מוזרה, אחרי שאני מכבה את המחשב העכבר נשאר דולק,האור האדום של האינפרא עדיין נשאר. לפני שהחלפתי את המחשב זה לא היה ככה,מישהו יכול להסביר לי מה הסיבה לזה?
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי שלח את המחשב שלו לתיקון כי המחשב לא עלה, (הפסיק לעלות אחרי שהגיע לתמונה של הלוח אם ממש בהתחלה) ואז טכנאי אחד החליף לו את זה, אז אמרתי לחבר שלי שיבקש ממנו את הארד דיסק (אולי בכל זאת הוא עובד). אז חיברתי את זה למחשב שלי, לי יש הארד דיסק בS-ATA, והארד דיסק שהוא הביא לי זה IDE: WD caviar 120GB. חיברתי אותו בתור סלייב, והמחשב לא עבר את ההודעה של הלוח אם. אחרי זה ניתקתי את הארד דיסק שלי שהוא S-ATA וחיברתי את הארד דיסק שהוא הביא לי על מאסטר. ואותה בעיה, לא עובר את המסך של הלוח אם. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי מחשב חדש לאחרונה וביצעתי התקנה של מערכת הפעלה חדשה עצמאית (Windows 10 pro). נאמר לי שאצטרך דבר ראשון בסיום ההתקנה להוריד דרייבים לכל רכיבי החומרה במחשב, אך המחשב אינו מצליח להתחבר לאינטרנט. כרגע הוא דורש ממני Ethernet Cable. בדירה שלי ישנה האפשרות לWIFI בלבד ואין לי כבל אינטרנט לחבר. האם יש עידכון מסויים שצריך להוריד או שמדובר ברכיב שחסר לי במחשב עצמו (PCIe wifi לדוגמא). יש לי לוח אם מסוג TUF-GAMING-B550-PLUS AMD B550 (Ryzen AM4) ATX gaming motherboard with PCIe 4.0 יש לציין כי כבר ניסיתי להוריד דרייבר Lan של לוח האם מכאן דרך מחשב אח…
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת הגוגל כרום מנתק לי את השם משתמש באופן אוטמטי ורושם לי הערה כתומה "שגיאת סנכרון" עכשיו נכנסתי אז אין את ההודעה בקיצור כל פעם זה מנתק לי ואני צריך להקליד מחדש כל פעם סיסמא עכשיו מחק לי את כל השמירות של האימיילים בפייסבוק לא יודע מה זה למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה מאוד, כשאני מדליק את המחשב הכל הולך כרגיל אבל לא רואים כלום על המסך, הכפתור פשוט ממשיך להבהב, זו לא בעיה במסך)אני עובד עליו עכשיו על מחשב אחר ( . גם כשאני מפעיל את המחשב, נורת הLAN על המודם ADSL שלי מתחילה לפעול. יש לי שתי יציאות בכרטיס מסך ושניהן לא עובדות וניסיתי עם שתי מוניטורים שונים. הלוח אם שלי זה EPOX 8RGA+ והכרטיס מסך זה הGF4 המובנה בו. יש לכם מושג מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
עשיתי סליבינג וחיברתי שני מולקסים הפוך ... יצא קצת עשן משני הכוננים ועכשיו שניהם לא עובדים. יש מה לעשות חוץ מלנסות לממש אחריות?
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כבל רשת שרץ מטרים בתוך הקיר. כרגע אין לי סבלנות להחליף אותו. אמרו לי שאפשר לחבר את המחשב הנייח לראוטר עם מתאם כנ"ל. עד שאחליט סופית מה אני עושה עם הכבל, איזה מתאם מומלץ ומה העלויות?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
- 2 followers
-
-
כמו שחלקכם יודעים, רכשתי מחשב שנפל במשלוח ולכן הוחזר לחנות. המצב כרגע הוא שיש לי SSD שנקנה ממקום אחר עם מערכת הפעלה וכל התוכנות שאני צריך ועם הדרייברים של המחשב הקודם. הזמנתי היום מחשב חדש. המעבד אותו מעבד אך שאר החלקים שונים (לוח אם של ASUS במקום ג'יגהבייט וכו'). האם יש לי דרך פשוטה למחוק את הדרייברים הקודמים ולהתקין את החדשים או שעדיף כדי לא ליצור בעיות עתידיות לפרמט את הכונן ולהתקין הכל מחדש?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, קניתי בשעה טובה ומוצלחת מחשב נייד,חיברתי אאותו לרשת הביתית והוא מצליח להתקשר עם שני המחשבים האחרים ואפילו להעביר קבצים מהמחשבים האחרים אליו. אבל אני לא מצליח להיכנס דרכו לשום אתר אינטרנט למשיהו יש מושג מה קורה כאן?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ראיתי סירטון ביוטיוב של איזה חננה גאון והוא הגדיל 8 גיג'ה ל 12 גיגה ללא תוספת זיכרון !!!! חינם לגמרי משהו מטורף אני מת לנסות את זה , השאלה אם זה יכול לדפוק לי את החומרה במחשב / זיכרונות ...?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי אני משתמש בגוגל כרום כבר הרבה זמן ועל כמה מחשבים ואף פעם לא קרה לי משהוא כזה לפני כמה ימים הדפדפן עדכן לי גירסה לגירסה 20 ומאז נהיה איטי יותר ויותר (הכוונה בממשק הדפדפן עצמו) ומקרטע ולפעמים נתקע ניסיתי להתקין גירסאות אחרות שלו ולנקות את כול המטמון ואפילו ביטלתי הרחבות וזה לא שינה כל דבר יש למישהו מושג איך אני מסדר את הבעיה הזאת? בינתיים עברתי ל-FF 13...
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
במחשב שלי (אפשר להציץ במפרט) מותקן פנטיום4 1.8 עם הקירור הגנרי שהגיע איתו, המארז הוא מארז מידי זול, בנוסף מאוורר שמכניס אויר בקדמת המארז ומאוורר שמוציא אויר בגב המארז - מאווררים פשוטים שעולים 20-25 ש"ח. בלי שום סוג של OC, בלי שום קירור פעיל אחר. הכבלים במארז מקופלים יפה בצד, ושום דבר לא מפריע למאווררים. בשבוע שבועיים האחרונים יצא לי לחזור הביתה ולמצוא את המחשב כבוי למרות שהוא הושאר עובד. רק ביום שבת יצא לי לראות שהמעבד עובר את קו ה60 מעלות, מתחיל לעשות קולות של "חם לי" דרך הspeaker וכבה בסופו של דבר. בדקתי וגיליתי שהמאוורר הקידמי שמכניס אויר הפסיק לעבוד, החלפתי אותו, ועדיין בישומים כבדים המעבד מגיע לטמפרטורות קרובות מאד לרף ה60 מעלות (הרף שאני קבעתי בביוס שיתחיל לצפצף). ה…
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אין לי כונן דיסקטים והבנתי שאפשר להשתמש בדיסק און קיי. מישהו מכיר את זה או שמכיר מדריך טוב? נ.ב אני מעדיף להפוך אותו לboot disk של partition magic ולא לרגיל של windows תודה!
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, אני בשלבי התקנת ווינדוס, ושאני מנסה להעלות את הווינדוס מההארדיסק אני מקבל את השגיאה הבאה: PXE-E61 media test faliure, check cable סדר הבוט שלי בסדר גמור, המחשב שלי לא מנסה לעשות בוט מרשת ולא כלום מה גורם לשגיאה? ואיך אפשר לפתור? בכל הפעמים ששאלו את זה פה, אף אחד לא באמת ענה.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום כאשר מתקינים את הדרייוורים החדשים , ומריצים סרט , עושים לו ZOOM , מחכים 20 30 שניות , והמסך מחשיך , אני לפחות ניסיתי במדיה פלייר , לאחר שהמסך מחשיך , אי אפשר לראות יותר סרטים עד שלא עושים הדלקה מחדש. מישהו יודע איך אני שולח את המידע הזה ל NVIDIA ? אם מישהו מכם יעשה את זה במקומי זה גם יהיה נחמד. הדריוור , הכי "חדש" שלא עושה את הבעיה הזאת הוא : 41.09 ! אשמח לשמוע תגובות.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כאשר אני עושה ריסט למחשב הוא מציג לי הודעת שגיאה: disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart ואז שעושים את זה אז הוא חוזר לאוטו מצב אותה הודעת שגיאה... מה עושים!?
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום! רציתי לקבל עזרה קודם המיפרט E6500 2GB RAM 8400GS HEC 500WTT עכשיו הבעיה היא,בינתיים הוא ניתקע רק פעמיים מאז הקנייה ועבר משהוא כמו חודשיים,זה קרה לי פעם אחת ב NFS CARBON ההמחשב קפה לגמרי עם צליל שחוזר על עצמו,משהוא כמו טזזז בלי הפסקה והנורה האדומה של ההארד דיסק ניכבת שהמחשב תקוע,גם שאחי הקטן היה באינטרנט במשחק פלאש המחשב קפה עם הצליל האחרון למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש ברשותי נייד מדגם Dell n5010. לאחרונה שמתי לב לבעיה מוזרה. זה התחיל בכך שחצי מחיבורי ה USB הפסיקו לתפקד והאייקון של הבלוטוס נעלם לגמרי. נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שאכן אחד מהבקרים של ה USB לא מותקן והבלוטוס בכלל לא נמצא. לחצתי על update driver על הבקר של ה USB וזה התקין גם אותו וגם משום מה מצא את הבלוטוס והתקין אותו. ניסיתי לפני זה להתקין את הבלוטוס עם הדרייבר מהחברה והדרייבר טען שאין התקן בלוטוס, רק אחרי התקנת הבקר של ה USB הבלוטוס זוהה משום מה. הכול עבד טוב עד ההפעלה מחדש, ואחר כך עוד פעם אותו סיפור... לא עובדים החיבורים הנ"ל, מתקין מחדש את הבקר USB, זה מוצא גם אותו וגם את הבלוטוס, ועובד עד ההפעלה מחדש. מה ניתן לעשות בקשר לבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הכותרת די אומרת הכל, אבל בכל זאת: היה לי 8800GT במחשב, במקור עם לוח P35. הלוח נשרף בשלב כלשהו והוחלף לG41, עדיין PCIE 1. הכרטיס עבד מצויין. לא מזמן שדרגתי לHD4890 והGT הונח אחר כבוד בצד. לפני יומיים חבר שלי החליט לקנות מחשב חדש כי שלו כבר ממש לא סוחב. הוא לא בדיוק גיימר (לפחות לא מעבר לדברים כמו SC2 או DRAGON AGE), אז חשבתי לעצמי שאני אביא לו את ה8800GT ואחסוך לו הוצאה מיותרת של קניית כרטיס מקביל. קנינו את שאר הרכיבים (Athlon X3 כלשהו, לוח אם Gigabyte 760G ספק כוח חביב - pro 82+ 425W ושאר ירקות), הרכבנו - המחשב לא עובד. אחרי שהתייאשנו מלהבין מה הבעיה חזרנו לחנות, שם התברר שהזכרונות תקולים (שני הסטיקים. מה הסיכויים?) - אבל על הדרך התברר שגם אחרי החלפתם המחשב לא מצליח להציג…
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום היה לי דיסק קשיח 80 ג'יגה(נראה לי של מאקסטור)עם חיבור SATA1 ובאפר 8 וקניתי עוד דיסק קשיח של 320 ג'יגה של WD שמחובר בSATA2 ויש לו 16 באפר וכשניסיתי לחבר אותו הוינדוס לא עלה וכשחיברתי אותו כשהוינדוס פועל הוינדוס עבד נורא לאט. כשניסיתי לפרמט ולהתקין עליו וינדוס אז טענתי את הדרייברים וזה בכל זאת אמר לי שאין דיסקים קשיחים מחוברים. בינתיים גם הוינדוס שהיה מותקן על ה80 כבר הפסיק לעבוד,והוא פשוט מכבה את המחשב ומפעיל אותו מחדש בזמן הטעינה של הוינדוס. יש פיתרונות?זה די דחוף לי אני כרגע בלי מחשב.
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב התחיל לעשות ריסטרטים בצורה לא צפויה, אני חושב שזו בעיה של זכרונות. לאחר שהמחשב עולה מופיעה ההודעה הבאה: "חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 0000000000000000 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000008 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\020911-65296-01.dmp C:\Users\paran\AppData\Local\Temp\WER-2983015-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמינה…
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכבר חושים אני לא מצליח לפתור: המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש מלא אנשים אמרו לי שזה בעיה בספק כוח שלי (משהו 300W ג'נרי), אז החלפתי אותו לThermaltake 360W Dual Fan וזה לא עזר. יש לי AthlonXP 1700+ Thoroughbred עם אוברקלוק ל-2200MHz (1.825V), וגם ב stock speeds/voltages זה עדיין עושה לי בעיות. יש לי תחושה שמשהו לא מקבל מספיק כוח או משהו כזה. יש לי כם Corsair XMS PC3200 @ 2-2-2-5, יכול להיות שהטיימינגס האלה הם הגורם לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם ABIT Readon 9600XT. בתקופה האחרונה המאוורר שלו משמיע רעש בלתי נסבל. בדיקה זריזה ברשת מעלה שזוהי בעייה נפוצה למדי בכרטיסים מסדרה זו (חסכו על הרכיב הזה, מסתבר). שקלתי לפרק את המאוורר ולנקות אותו, אבל נתקלתי בקושי להסיר את כיסוי הפלסטיק השקוף של הציר (תמונה מצורפת). השאלה אם במצב כזה מומלץ: א. לפרק את המאוורר ולשמן אותו (איך זה נעשה? נראה שהכיסוי מקובע למקומו, אולי בהדבקה) ב. להחליף את המאוורר ולהשאיר את צלעות הקירור הקיימות. ג. להחליף את המאוורר + צלעות קירור. אודה אם במידה ואתן ממליצים על אופציה ב או ג, תפנו אותי למוצרים מתאימים. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם! לחבר שלי יש בעיה ! מידי פעם שהוא מדליק את המחשב מופיע מסך כחול וכתוב במסך שהמחשב לא מוצא את העכבר ומבקש להמשיך לעבוד בלי העכבר.(כניסה ps/2) . ב- DEVICE MANAGER הוא לא מראה את העכבר(כאשר הוא מראה את המסך הכחול). ברוב המיקרים המחשב כן מוצא את העכבר אבל לפעמים העכבר מפסיק לעבוד(כאשר הוא כבר נמצא בווינדוס) ואז המחשב ניתקע מבלי שום עומס גם כאשר שום תוכנה לא פועלת! המחשב כבר בן שנתיים וזה אף פעם לא קרה... בבקשה מישהו יכול לעזור לי??? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
השאלה בכותרת......אין לי מושג מה זה צריבת ביוס ......והבנתי שאפשר לעשות את זה דרך כרטיס PCI ..מה זה אומר???? מישהו יכול להביא לי איזה לינק להסבר(עדיף בעיברית) תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-