עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Jules Winnfield,

שלום, 1.המחשב לא נדלק מכפתור ההדלקה אלא רק כאשר מכניסים את כבל החשמל לספק. 2. עושה ציפצופים שנשמעים כך: צפצוף, המתנה של שניה, צפצוף, המתנה של שניה וכן הלאה וכן הלאה. הערה: הצפצופים נשמעים רק כאשר מחברים כרטיס מסך. 3.בהתחלה המחשב היה נדלק לכמה שניות ומתכבה ואז ניקתתי את שני הצורבים והכונן דיסקטים והוא התחיל לעבוד (החברה של הספק sunshine...משהו סיני כנראה) 4.מסך - המסך בן כ 5 שנים לא היה בשימוש כשנה וכשהיה בשימוש היה עושה לא מעט בעיות, עכשיו כשניסיתי לחבר אותו הוא לא נדלק כלל ועל המסך הייתה כתובה הודעה " no signal input". מפרט המחשב: פנטיום 4 לוח גי'גבייט דגם 7DXE rev.2 זכרון חצי גיגה. כרטיס מסך - יש כמה כרטיסים שניסינו להפעיל עם המסך(גם עם מסך שעובד על כרטיס אחר) והוא לא …

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  2. Started by aviram20,

היי חברים יש לי צורב דיוידי של אלג'י , לאחרונה קנניתי כבל מתאם מ IDE לUSB .. חיברתי את הצורב לכבל . ועכשיו הוא נהייה ''צורב USB '' חיברתי לחיבור המלוקס שלו גם חשמל והצורב עובד. אבל כשאני מחבר אותו למחשב (מע' XP ) המחשב אומר שיש אפשרות לעבוד על 2.0 .. וזהו הוא לא נותן לי לעבוד איתו.. אני מאוד רוצה לפרמט את ה EEE שלי אך ללא הצלחה מישהו מכיר את הבעיה ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי לוח אם מסוג Asus P4S800D, ויש לי צורב DVD SATA, מסוג Samsung SH-S183A. בחודש האחרון, פתאום, איני יכול יותר למצוא את הכונן 'במחשב שלי', ואחרי ששיחקי ברגיסטרי ע"פ הכתוב באתר התמיכה של SAMSUNG, אני עדיין לא מצליח לגרום למחשב למצוא אותו. מה עוד, שמידי פעם כשהמחשב עולה, הוא מקפיץ הודעה של זיהוי חומרה חדשה, ולא מצליח למצוא דבר. לפעמים הוא מזהה את הכונן אבל לא מראה אותו 'במחשב שלי'. ונוסף על הכל, אני לא יכול להעלות את הדיסק של Windows XP במקום הכונן הקשיח משום שבעוד שבמסך ההפעלה המחשב מזהה את הכונן, ה-BIOS לא נותן לי אותו כאפשרות ממנה לעשות BOOT. אשמח לעזרה, אני מבולבל פצצות.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. התחילה לי השבוע תופעה די מדאיגה. זה התחיל מצפצופים ב-Boot שלפי החוברת מתריעים על בעיה בכרטיס מסך שנפתרו אחרי שהוצאתי והכנסתי אותו שוב והמשיך בזה שיש לי כל הזמן קפיאות קטנות של המחשב לשניה שתיים. מה יכול לגרום לקפיאות האלה? זו יכולה להיות בעיה בכרטיס מסך? הרצתי איזה משחק כמה דקות והוא נראה סבבה.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by ski_farm,

לי יש מפצל USB אחד ל4 שקיבלתי מתנה מהבנק ואין עליו שום לוגו של יצרן בנוסף אותו התקן הוא גם גוף חימום אשר מקבל את הספקת הזרם מן פורט ה USB במחשב ההתקן עבד עד לזמן האחרון שבו המחשב אומר לי שזהו התקן לא מזוהה (בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב) ושאין לו דרייבר ולכן לא ניתן לעבוד עם המפצל כי המחשב לא "מתחיל" לזהות את ההתקנים שחוברו למפצל. חיברתי את המפצל לחשמל חיצוני בכדי למנוע בעיות של זרם ועדיין אותה בעייה המחשב ניסה למצוא את הדרייבר באינטרנט ונכשל ממתי מפצל USB צריך דרייבר ???? מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעייה החמורה הזאת ?? תודה רבה מראש ski farm

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  6. אתקנתי דיסק קשיח חדש עם חיבור SATA לאומת חיבור IDE שהיה קודם לכן. כשבתי להתקין לראשונה את מערכת ההפעלה קיבלתי הודעה שלמעשה אומרת שהמחשב לא מזהה דיסק. מה עלי לעשות במצב כזה? לוח האם שלי הוא: foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l הוא כולל בתוכו גם חיבור IDE וגם חיבור של SATA. כרגע חזרתי לעבוד עם הדיסק הישן והתקול שלי. ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הרמקול השמאלי שלי עושה צליל "בזזז" - מזכיר קצת אפקט של קליפ (דיסטורשן), למוסיקאים בינינו - אבל לא כל הזמן, וגם לא כל זמן שמנוגן משהו. אני חושב שזה תדרים מסויימים בווליום מסויים (מינימום), מה שגורם לצליל הזה. יכול להיות שזה רכיב פנימי שרועד בגלל התנודה של גלי הקול, אבל זאת רק השערה. רעיונות כלשהם לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  8. Started by ozba77,

איך אפשר להגדיר למחשב להפוך את הכיוונים של LEFT-RIGHT של הרמקולים? יש לי קצת בעיה למקם אותם הפוך, בגלל שהחוטים שבאים איתם מאוד קצרים. אני זוכר שפעם ראיתי שאפשר להפוך כיוון, אבל אני לא זוכר איפה זה תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by ביםצפד,

יש לי נייד של אסוס: eee 4g surf ביצעתי למחשב פירמוט ונתקלתי בבעיה מטרידה, משום מה לאחר שאני מתקין את התקן השמע שלו ( גם מהדיסק המקורי וגם מאתר הבית של אסוס)המחשב אומר לי, ועוד פעם אני מדגיש שהוא מתקין ואף מציין שההתקן הותקן בהצלחה, שהוא אינו מזהה התקן שמע במחשב... ואם לא הובן, אז אין לי סאונד! מאוד מאוד מתסכל... ...המלצות מה לעשות.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by bomsa400,

הי הבעיה היא שכאשר אני מריץ סרטון HD כמו למשל אחד מאלה מפה: http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx לדוגמא: http://download.microsoft.com/download/2/4/5/245bfb85-5394-4361-ba8c-c5b9906734cc/The_Rules_of_Attraction_1080.exe התמונה בסרט לא רצה באופן רציף, התמונה קופאת מידי פעם לחצי שנייה. הסאונד ממשיך לרוץ כרגיל. אחרי שהתמונה יוצאת מה "קפאון" שלה, התמונה משיגה את הסאונד וחוזרת לסינכרון מה יכול לגרום לזה ? איפה להתחיל ? כרטיס מסך ? גודל הזיכרון ? מסך ? הנה המפרט של הלפטופ שלי: Operating System: Windows Vista Home Premium* , Service Pack 1 (6.0.6001) Default Language: Hebrew DirectX* Version: 10.0 Physical Memory: 1013 M…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by emule2,

אז ככה לפתע שמתי לב שהצורב שלי שהוא דיי חדש לא קורא דיסקים של DVD יותר רק דיסקים של CD רגילים למישהו יש רעיון מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  12. Started by Rudo17,

שלום, היום קניתי מחשב נייד והתקנתי ווינדוס אקס פי .. בהתקנה חילקתי את הארדיסק לשתי חלקים 100 ו150. לא הייתי מרוצה ורציתי לעשות פירמוט מחדש ... במסך ההתקנה של האקס פי הוא כותב לי שהוא לא מזהה לי את הארדיסק. לכן, אני מתקין ויסטה אבל בהתקנה שלו לא מופיעה כל הארדיסק בשלמותו רק החלק של ה-100? כרגע המחשב בהתקנה עם הויסטה ... איך אני אוכל לאחד חזרה את הארדיסק ? תודה

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  13. Started by 125,

יש לי מחשב נוסף בבית והוא לא נדלק כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה נדלקת נורה אדומה והמחשב לא מגיב ולא נדלק, אין שום רעש ושום דבר . מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני מתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  14. Started by Ice-maniac,

שלום לכולם, יש לי מחשב שקרס לפני שבועיים, הצלחתי להחזיר אותו לחיים באמצעות ביצוע תיקון של הדיסק של ווינדוס XP (כבר הייתי בדרך לפרמט ולהתקין מחדש אבל העדפתי לתקן). כרגע הכול עובד בסדר פרט לעובדה שכאשר אני מכניס דיסק און קי או מצלמה הווינדוס מזהה שהכנסתי משהו ואומר שהוא מתקין את הדרייברים אך כעבור כמה שניות, זהו... כלום לא קורה ואני לא מסוגל להכנס אל התקני ה- USB ע"מ להוציא מהם מידע. ב- Device manager לא כתוב שיש תקלה בכל מה שקשור ל- USB או בכלל. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה מבלי לפרמט את הדיסק הקשיח? אולי להתקין מחדש את הדרייברים של הלוח אם?!? בבקשה, למיי שיש עצה אני אשמח להקשיב.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by benni81,

שלום לכולם! קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי בעצמי. אז הנה מפרט ואח"כ סיפור מוזר ביותר. לוח אם ASUS P5Q PRO מעבד E8400 ספק TT ToughPower 750W זכרון: 2x2GB Corsair DHX TwinX CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: EVGA GTX260 Core216 55nm 896MB הבעיה שכשאני מדליק מחשב אין תמונה על מסך, המאוורר על הכרטיס מסך לא פועל. בהתחלה חשבתי שהכרטיס מסך דפוק אך בדקתי אותו בלוח אם GIGABYTE עם צ'יפסט P35 במחשב ישן של חבר, והכרטיס עבד יופי - גם המאוורר עבד מרגע ההדלקה וגם הייתה תמונה על המסך מההתחלה וגם הWINDOWS עלה בלי בעיה. לקחנו את הכרטיס הישן של החבר - 8800GTS (שכמובן עובד אצלו) - וחיברנו למחשב שלי. המאוורר של 8800GTS מתחיל לעבוד אך אין תמונה על המסך. לצורך בדיקה ניתקנו כבל חשמלי (6-PIN) מה-8800GTS והלו…

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by cupero,

אתמול בזמן עבודה על המחשב הוא כבה לפתע ולא נדלק שוב. פירקתי את המחשב הבוקר וחיברתי את הספק שלו למחשב אחר, המחשב האחר נדלק. אחרי שחיברתי שוב את הספק למחשב התקול וניסיתי להדליק אותו, המחשב ריצד (מנורות הלד של המאווררים נדלקו לרגע) והפסיק לעבוד, תופעה זו חוזרת. אני חושב שמדובר בלוח אם. מכיוון והמחשב מאוד ישן, אם לוח אם נשרף המחשב הולך לפח. יש סיכוי שזה לא לוח אם? תודה

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by gjook,

המחשב שלי בעל חלונות xp לא נכבה גם דרך start -shut down וגם דרך לחיצה על כפתור הכיבוי , וגם על ידי לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי, הוא פשוט עושה ריסטרט..., הדרך היחידה (הלא בריאה מוטב לציין) לכבותו היא להוציא את כבל החשמל... אשמח לשמוע את עצותיכם המלומדות.. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. המפרט של המחשב שלי הוא : מעבד: intel core 2 quad Q6600 2.4GHz לוח אם: GigaByte דגם: ep45-ds3l (דגם חדש עלה לי בסביבות 600 שקל או יותר לא זוכר) כרטיסי זיכרון: 8.0GB of RAM DDR2 X2 2GB KINGSTONE 800Ghz X2 2GB Corsair 1066Ghz כרטיס מסך: Geforce 9800GT 1GB מערכת הפעלה : windows Vista Ultimate 64Bit עכשיו אני מאמין שרובכם יודעים מה דרישות המערכת המומלצות של המשחק הזה ולכאלה שלא אז זה פחות מהמחשב שלי הבעיה היא ש.. המשחק לא רץ חלק !!!!! למה ? ניסית לעלות את זה בווינדוס XP הורדתי עידכוני גירסה של המשחק של הכרטיס מסך ,של הלוח אם של מה לא ??? הורדתי 2 פלטות של כרטיס זיכרון כי אולי זה בעיה של קיבולות שונות ונוצר עומס או משהו... בדקתי בתוכנה CPU-Z עם כל החומרה של…

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  19. שלום יש מחשב לוח אם asus לפני שנתיים אין לנו אחריות.לקחתי לחנות מחשבים תיקון.הם בדקו בזיכרון נימצא תקין. בדקו דיסק קשיח וגם נימצא תקין.בדקו כרטיס מסך AGP נימצא תקין.היחלפנו ספק חשמל חדש באחריות ונימצא תקין.בדקנו חום מעבד נימצא תקין נורמלי. אני משתמש בחלנות XP H.E בעברית.זה קורה בבית בזמן עבודה גלישה אינטרנט ICQ או אתרים יומטיוב או שירים או קליפים.ופתאום ניכבה מחשב ונידלק באמצע עבודה.אני לא יודע מה הבעיה .בחנות אומרים שהכל תקין במעבדה.ובבית שלנו זה קורה, המחשבים שלנו מחוברים לרשת כל חדר יש נקודה רשת ויש אינטרנט בבית. מה יכולה להיות בעיה תקלה?למה המחשב ניכבה בבית? בתודה מראש מיכאל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by dodos,

אהלן חבר'ה, יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייח, בתקופה האחרונה לעיתים קרובות כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק אבל לא מעלה את מערכת ההפעלה וישנה הודעה שאומרת כי יש לבחור boot device מתאים, בביוס הכל בסדר, הגדרתי כבוט את ההארד דיסק ואחריו את הסידי וההיפך - שום דבר לא עוזר. אם אני מוציא מהחשמל ומחזיר ומדליק שוב - לרוב הבעיה "נפתרת" (עד לפעם הבאה) והווינדוס עולה עכשיו משום מה בנוסף לכל זה, כשהמחשב עולה הוא ממש תקוע... לא זז בכלל, שעה עד שהוא מגיב לכל לחיצה הכי קטנה ואילו כשהוא פועל במצב בטוח safe mode הוא מגיב יחסית בסדר אני אציין כי זו לא בעיה של חום או זכרונות וככל הנראה גם לא מעבד (לפי בדיקות שרכתי) החשד שלי הוא ספק הכח, הוא אמנם לא ג'נרי (HEC) אבל החשד העיקרי נעוץ בו כיוון שלפי ש…

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... יש לי בעיה מוזרה שמציקה לי כבר כמה זמן. כשאני משחק במשחקים מעט כבדים המחשב קופא אחרי 10 דקות למשך 15-20 שניות ואז מתחדש כאילו כלום לא קרה. הבעיה ממש מציקה, במיוחד כשמשחקים ברשת... משחקים מסויימים אפילו מקרטעים אחרי התקיעה הזאת לעוד איזה 10 דקות לפני שמסתדרים. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by dsane,

טוב, אז מההתחלה. יש לי לוח אם asus P5vdc-MX הארדדיסק של 80 GB של סמסונג (חיבור IDE) והארדדיסק של 500 GB של סגייט, זה עם התקלה. ניתקתי את הדיסק הקשיח של סמסונג מהמחשב וביצעתי עידכון קושחה לדיסק הקשיח של סגייט. מאותו רגע לא משנה מה ניסיתי אני לא מצליח לעשות boot מהכונן הקשיח. לוח האם מזהה את שני הכוננים ושניהם עובדים במחשבים אחרים (לא בדקתי אם אפשר לעשות BOOT מהם במחשבים אחרים אומנם אבל הם עבדו מול אחרים). ניסיתי כמובן לחבר רק עם כל אחד מהם בנפרד. יש לכם עוד ראיונות מה ניתן לעשות? אודה על כל רעיון, מתן.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by coben,

נעלם לי ה Local Area Connection, והכרטיס לא מופיע במנהל התקנים יותר.(כמובן שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט דרכו) שאני בוחר באפשרות show hidden devices אז מופיע לי ה packet scheduler miniport של הכרטיס, אבל לא הכרטיס עצמו. הכרטיס הוא realtek rtl 8168 על לוח ASUS (מובנה). דברים שניסיתי ולא עזרו: להתקין מחדש את הדרייבר. להסיר אותו בעזרת כלי של ASUS ולהתקין אותו שוב. windows update. windows restore ללפני הבעיה. מה לעשות ?? תודה.

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  24. מה קורה חבר'ה ?.. יש לי בעיה במחשב. הזמנתי לאחי חלקים חדשים למחשב והרכבתי אותם והכל עובד טוב ויפה אבל יש בעיה. החלטתי שאני רוצה לבדוק אם הזכרונות שהזמנתי לאחי (1GBx2 של OCZ) יעבדו יותר טוב (בגלל שהתזמונים שם נמוכים יותר משלי וגם ש - 1GBx2 יותר טוב מ - 512MBx4) מה - 512x4 שיש לי במחשב (2 של GEIL ו - 2 של OCZ). התקנתי אותם במחשב, העלתי את ההגדרות של ה - OC (טכנאי מחשבים עשה לי אותו) שהיו לי עם ארבעת הכרטיסים של 512 שהיו לי מקודם (שמתי את אותן ההגדרות כי אני יודע שה - 1GBx2 של ה - OCZ הם אותו דבר כמו ה - 512Mbx2 של ה - OCZ שיש לי רק ההבדל הוא התזמונים והמהירות) והמחשב עלה, נכנסתי ל - GTA IV וראיתי שיש שיפור קל איתם. כיביתי את המחשב והדלקתי אותו מחדש כדי לבדוק משחק אחר ששכחתי…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  25. Started by msa90,

שאני מעלה את המחשב יש לי שגיאה a disc read error occurred בבקשה תעזרו לי תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים