תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום! לפני קצת יותר משנה קניתי צורב TEAC CD-W552E מ-KSP. בעת קניית הצורב רכשתי דיסקים ריקים של BENQ. צרבתי את כל הדיסקים במהירות מקסימלית של X52 ללא כל בעיה. כאשר נגמרו הדיסקים, רכשתי דיסקים של MEMOREX (לפני כשלושה חודשים) ואז התחילו בעיות. ברגע שצרבתי במהירות מקסימילית X52 קיבלתי הודאת שגיאה: Could not perform fixation. התחלתי לצרוב במהירות X32 ונראה היה שהבעיה נפתרה, אבל לאחר מספר דיסקים הבעיה חזרה גם במהירות X32. רכשתי דיסקים נוספים של RITEK וגם איתם יש בעיה. לאחרונה הבעיה אף החמירה וכעת אני מסוגל לצרוב בהצלחה רק במהירות X8 או X4. במידה ואני צורב במהירות הגבוהה מ-X8 אני מקבל את השגיאות הבאות: "Could not perform fixation" וגם "Could not perform End-of-Sessi…
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב לפני 10 חודשים מ RSM. לפני שבועעים בערך החלו בעיות שהלכו והתגברו. משחקים היו קופאים לכמה שניות עד כמעט דקה או שהסאונד היה כאילו קופץ או "נמרח" אם זה הגיוני. אתמול המחשב לא הצליח אפילו לעשות ריסטרט. אין לי מושג איפה להתחיל אפילו. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות? או פשוט לתת את המחשב לטכנאי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים המחשב נכבה לי ומאז כל פעם שאני מנסה להדליק אותו הוא מגיע ללוגו של ווינדוס 7 ואז המסך מחשיך ואחרי כמה שניות מופיע מסך כחול והמחשב כבה ונדלק מחדש. בSAFE MODE המחשב עולה אחרי חיפוש באימטרנט הבנתי שהשגיאה במסך הכחול 0x00000116 קשורה לכרטיס מסך. מחקתי את הדרייברים בSAFE MODEת ואז המחשב עלה בלי בעיה. ברגע שהוא עולה ווינדוס מתקינה אוטומטית את הדרייבר ולא מצאתי דדרך לעצור את זה ואז הבעיה חוזרת. ניסיתי להתקין דרייבר חדש וגם זה לא עוזר. יש לי ווינדוס 7 כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 6600GT
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP ואני לא מצליח להתקין USB 2.0 כי ה Windows Update לא מוצא את העדכון שצריך להוריד. איפה אני יכול להוריד את זה במקום אחר או להתקין את זה בצורה אחרת.
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב A64 3000+ g6800NU 512ddr Adata PC3200 והכי חשוב בעניין הזה Epox 8kda3j עכשיו... בכל פעם שאני פותח את המחשב שלי מוצג חלון דוס (אולי חלון דוס שקשור לBIOS) שעליו רשומים כל המתחים והטמפרטורות של המעבד והצ'יפסט והמתח של הכ. מסך, ומעליו כתוב משהו בסגנון: "Warning! if you open the compter the system will work on safe mode. you need to enable CMOS frequencies to the CPU" משהו בסגנון הזה.. לא הבנתי את זה בכלל... עכשיו מתחת לכל אלה כתוב "to continue press F1" אני לוחץ כמובן והכל פועל כרגיל. עכשיו.. מה לעזאזל אני אמור לעשות כדי לבטל את החלון הזה, ושהמחשב ייפתח כרגיל בלי ללחוץ F1, ומה הם בכלל מבקשים ממני לעשות. אני אודה מאוד למי שיעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב דסקטופ , קיים בו כרגע SSD KORSAIR עם 120 ג'יגה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס 10. ביצעתי שכפול לדיסק SSD של SANDISK גם עם 120 GB בעזרת האקרוניקס (acronis true image 2020 bootable) הכל הלך חלק בתום השכפול החלפתי בין הדרייבים הגדרתי בביוס שיעלה דרך הסאן דיסק ומשום מה המחשב לא מצליח להתרומם (מצורף המסך שאני מקבל) מה יכולה להיות הבעיה ...?!?!? ה SSD הקיים עובד ב LEGASI כחלק מה TS ניסיתי לשנות בSSD החדש ל UEFI גם לא עזר כשאני מחזיר את ה SSD הישן הכל עובד פיקס ! אם יש למישהו היכרות בנושא אשמח לתובנות תודה ושבוע נפלא ....
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
- 1 follower
-
-
^^^ מזה זה אומר אי חושב שזה בעיה בבורד כי כשאי שם את העכבר והמקלדת תמיד עושה לי בעיות אומר שלא מחוברות במחשב אחר הן עובדות בלי בעיות מישהו יכול לעזור לי תודהה
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וחזק (לעבודה מקצועית) לפני פחות מחודשיים. היום השמיע קולות, ולא הסכים לעלות או לעבור לביוס. לאחר ניתוק הכונן הקשיח (שעליו המידע אבל לא מערכת ההפעלה) - עלה כמו שצריך. הדיאגנוזה - הכונן הקשיח תקול. הכונן הוא: toshiba, p300 3TB, 64MB, SATA 3.5" 7200RPM. חברת המחשבים מוכנה (מן הסתם) להחליף את הכונן, אבל לא לוקחים אחריות על המידע ובטח לא מוכנים לשלם על השחזור. פחות מחודשיים! מה אני אמורה לעשות במצב כזה? הגיוני שכונן - שאמור ליות מומלץ וטוב - יתקלקל אחרי חודש וחצי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול קיבלתי את המסך 2208WFP הוא עבד אחלה בחלה, אבל גיליתי כשאני משחק במחשב לאחר דקה או 2 של משחק, המסך פתאום מושחר, וכתוב שהוא נכנס למצב חיסכון בחשמל. אין דרך לצאת מזה חוץ לעשות ריסט או לכבות , חיברתי דרך הDVI ואין לי חיבור אחר בכרטיס X19550... אממ אני לא יודע אם הבעיה מהמסך או מהמחשב, כי לא שיחקתי במשחק הרבה זמן כבר לפני שקיבלתי תמסך. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת. :s05: :(
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום! ביום שישי האחרון המחשב שלי אבא שלי פתאום נכבה בזמן שהוא גלש בדפדפן. אחר כך כשהמחשב הושאר לעבוד במשך הלילה הוא נכבה גם. הכיבויים הרנדומאליים נמשכו ואני לקחתי את המחשב לבדיקה. המפרט- מעבד AMD ATHLON5200+ זיכרון ג'יגה DDR2 כרטיס מסך HD 3670 לוח אם ג'יגבייט GA-MA78GM- S2H בהתחלה הרצתי FUR MARK כשעתיים ברצף והמחשב לא קרס. אחר כך הרצתי בדיקת דיסק קשיח של SEAGATE שגם אמרה שהדיסק תקין. עשיתי ריסטרט והדלקתי בסייף מוד וכאן המחשב קרס פתאום. לקחתי מהמערכת של אבי כל חלק שאני יכול להרכיב על המחשב שלי והרכבתי. כרטיס המסך, הדיסק הקשיח והספק תקינים לגמרי. זאת אומרת שהבעייה היא או בלוח האם או במעבד עכשיו המחשב לא נידלק, כל המאוררים פועלים אבל האות למסך לא מגיע. איך אני יודע אם הבעיי…
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום, סבא שלי פנה אלי בטענה שהמחשב שלו לא עובד. חשבתי שאני שוב אגלה שהעכבר לא מחובר, או משהו בסגנון, אבל האמת שהפעם זה נראה רציני. כשמדליקים את המחשב עולה המסך הראשון של הביוס, ושם זה נעצר. המקלדת לא מגיבה (בשניה או שתיים הראשונות עוד נדלקות בה הנורות, אבל מיד הן קבות) והמסך מופיע שורה נורמאלית - שורה דהויה. המאווררים עובדים בצורה תקינה, ניסיתי לאפס ביוס ע"י הסרת הסוללה ל 10 דקות, ניקיתי, העברתי את הסטיק זיכרון לסלוט השני, וכלום לא עוזר. כרגע פשוט נגמרו לי הרעיונות. המחשב הוא intel celeron 2.4GHz עם כרטיסים מובנים וזיכרון DDR 256 והוא בן שלוש שנים. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחילה תופעה מאד מוזרה במחשב אני יושב עליו ופתאום בלי שום סיבה הוא פשוט נכבה ישר כאילו החשמל קופץ. בדקתי תקעים והם בסדר גמור. המחשב לא מבצע כיבוי פשוט נכבה. כשאני מדליק אותו שוב הוא כותב לי Over clocking Feild please run setup ... to enter setuP press F1 בחיים שלי לא התעסקתי עם אווברקלוקינג אין לי מושג מה קורה כאן. האם הבעיה ב CPU? או שזה במערכת XP? תודה רבה רבה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שמתי לב למשהו ממש מוזר... הלוח שלי נשאר "עובד", יש עליו לד בקרה שנשאר דלוק גם לאחר הכיבוי, וגם שמתי לב שהמנורה על הסוויץ' של המחשב שלי נשארת דלוקה לאחר הכיבוי של המחשב. אבל המאוורר של המעבד (שמחובר גם הוא ללוח) נכבה. זה יכול להיות בעייה בספק? בלוח? אולי בכלל זה האופי של הלוח? מידע דרוש לוח ABIT SR7-8X ספק 350W Tsunami
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים התחלתי לקבל הודעת שגיאה מהווינדוס 7 לגבי זה שיש שגיאה בדיסק הקשיח ועליי לגבות מיד את כל הנתונים. שאני מאתחל את המחשב אז קופצת לי הודעת השגיאה הבאה: SEC Master Hard Disk: S.M.A.R.T. Status Bad, Backup, and Replace ואז רק אחרי לחיצה על F1 ההוינדוס עולה. אני חייב לציין שאני לא מרגיש שום שינוי בפעילות של המחשב,הכל רגיל. מה עושים בשגיאה כזו? הדיסק קשיח הוא מסוג SEGATE 3500410AS SATA 2,יש לי אותו כבר עוד מעט 3 שנים והוא עדיין באחריות. תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, פירמטי את המחשב ליפני כמה ימים התקנתי את כול הדריברים והתקנתי משחק שהיה גם ליפני הפירמוט וכאשר אני נכנס למשחק אז הקול במשחק מקרטע ורק במשחק לא כשאני סתם במחשב שומע שירים הוא מקרטע חוזר להיות נורמלי ושוב מקרטע וכן הלאה ועכשיו ניסיתי להיכנס שוב למשחק והמשחק עצמו התחיל לקרטע גם באיכות הכי גבוה וגם בהכי נמוכנה מה הבעיה? ליפני הפירמוט לא הייתה לי את הבעיה הנ"ל תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום רב יש לי משחק שעובד על מסך רגיל של מחשב אבל שאני מנסה להפעיל אותו על מסך אחר המשחק לא עובד יש לי כרטיס nividia 1070 המשחק רץ חלק על 2 מסכים ועל מסך שאני רוצה שיעבוד הוא לא עובד רעיונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
ברשותי כונן קשיח של WESTERN DIGITAL 80GB IDE, שאותו חיברתי ככונן משני עליו שמרתי את כל התמונות שלי והמסמכים וזאת לאור חשש שמערכות הפעלה מדי פעם קורסות ויש צורך לפרמט את המחשב. (לכונן היו שתי מחיצות כאשר ) רעיון זה אכן הוכיח עצמו כיעיל עד שלאחרונה נעלמה לי מחיצה (לא זו עם התמונות) ושלשום נעלם לי הכונן מהמחשב לגמרי (כנראה שהייתי צריך להבין את איתותי הגסיסה של הכונן) . ב DISK MANAGMENT אני רואה את המחיצה אך אין לי אפשרות לעשות INITIALIZED (יש אפשרות לעשות ALLOCATE, שאין לי מושג מה זה). ניסיתי לחבר את הכונן למחשב אחר אבל לא ראיתי אפילו את המחיצה השניה (זו עם התמונות- אני מקווה). בכל מקרה האם יש אפשרות לנסות ולהריץ איזושהי תוכנה לחלץ את המידע או מאחר שמדובר (ככל הנראה) בבע…
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
המחשב שלי: Pentium 4 2.4 ram - 256 ddr, 266 hz geforce 4 mx 440 128 ddr widnows xp pro אז ככה - הבעיה היא שכשאני משחק, לאחר משהו כמו 20 דקות המחשב נתקע לחלוטין, המסך שחור והמקלדת לא מגיבה, או לחילופין מסך כחול שאומר שהווינדוס ניסגר בכדי למנוע נזק למחשב שלי, ושאם המסך הזה מופיע יותר מפעם אחת אז אני צריך לבדוק חומרה חדשה שהתקנתי, ואפילו להסיר אותה אם הבעיה נמשכת. מה שכתוב יותר ארוך מזה, אבל זה הרעיון הכללי. אם צריך, אני יכול להעתיק אותו הנה. בנוסף, בסוף המסך כתוב Starting memory dump או משהו בסגנון. פעם אחת היה כתוב בהתחלה IRQ_DRIVER_NOT_LESS_OR_EQUAL. בעבר הלא רחוק בכלל היו לי בעיות עם הלוח אם (הראשון מת בנסיבות לא ברורות, ולאחר 3 ימים הלוח החדש שקניתי עשה בעיות דומות, אבל…
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
קניתי Radeon 9600 Pro 256mb של Gexcube מחקתי ת'דריבר של הכרטיס הקודם Geforce 2 GTS 64mb התקנתי ת'דריבר הכי עדכני שהורדתי מהאתר של ATI כן..ה-catalist 3.8 והפעלתי מחדש את המחשב. עכשיו המחשב זוחל...ממש אפשר לראות למשל כשאני מזיז חלון\סוגר חלון\לוחץ על משהו עד כמה המחשב זוחל... שום משחק לא עובד...ניסיתי להפעיל America's Army וגם GunBound ושניהם לא עבדו... חוץ מזה אני מצליח להגיע רק ל 100hz ב-1024X768 שימו לב למפרט שלי...דרך אגב, אתם המלצתם לי על הכרטיס הזה, אני כמובן לא מאשים אותכם, אתם יכולים לעשות רק טוב כמו שעשיתם עד עכשיו...ברור לי שמשהו לא בסדר וזה יסתדר...או שלא... זה הכל, אני חייב עזרה...בבקשה תעזרו לי! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בעיה מוזרה: המקלדת מזוהה בביוס ועובדת ללא שום בעיה, ברגע שהWINDOWS מתחיל להטען הנורות של המקלדת נכבות והיא לא עובדת תחת WINDOWS יש לציין שהדרייבר שלה מותקן ומוגדר כתקין. גם הסרה של הדרייבר והפעלה מחדש לא פתרה את הבעיה. המקלדת מחוברת בחיבור PS2
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שהגדרתי במחשב אליו מחוברת המדפסת לשתף מדפסת, נכנסתי ללוח בקרה הגדרות שיתוף מתקדמות לציבורי : לגילוי רשת, ולשיתוף קבצים ותיקיות ,ומסמן בנקודה -הפעל, לוחץ אישור . אבל עדיין נשאר מוגדר בנקודה השניה בטל. מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
קניתי מחשב מקיי אס פי והיו לו המון מסכים כחולים. אחרי שבוע במעבדה שלהם אמר לי הטכנאי בסוף שהוא שכח לשים גמפר בהרד דיסק וזה גרם לכל הבעיות... הקטע הוא שההרד דיסק הוא בכלל SATA ועד כמה שידוע לי אין גמפרים לסטא..... הגיוני???? מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
המסך מרצד פתאום מבחינים בזה בעיקר בדברים שבצבע שחור. כגון השורת התחל של VISTA והתפריט התחל... וגם כאשר צופים בסרטים זה ניכר מאוד כי יש בסרטים חושך אז זה ממש מרצד. עשיתי את הדברים הבאים - החלפת כ. מסך מ3850 ל- HD2400PRO בדיוק אותו הדבר. חיבור ממיר דיגיטאלי למסך - שם לא מצאתי ריצודים הכל עבד חלק. עזרה ממישהו בבקשהה? :'(
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
הוינדוס כבר עלה לי, הספקתי לעשות כמה דברים, ואחרי כמה דקות המחשב נתקע לי וכלום לא זז כאן. קפצה לי הודעה והיה כתוב בה ככה: {כתיבה מושהית נכשלה}- ל-windows לא הייתה אפשרות לשמור את כל הנתונים עבור הקובץ .......... ואז רשום שמה איזה משהו על הLOCAL \DOCUMEMNTS AND SETTIND ואז עוד איזה משהו כזה.///settings\Temporary Internet Files\content משהו עם מספרים אנערף.. הנתונים אבדו. ייתכן ששגיאה זו נגרמה עקב כשל של חומרת המחשב או של החיבור לרשת. נסר לשמור קובץ זה במקום שונה. לא בדיוק ידעתי איך לכתוב איך הקובץ שרשום בהודעה הזאת כי הסתבכתי, אבל זה פחות או יותר מה שהיה רשום שמה. אני לא מבין מה הבעיה במחשב שפתאום צצה לי...עד 10 בבוקר הכל היה טוב ויפה ועבד חלק. ב14:00 בצהריים שעליתי שוב פע…
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
כרטיס מסך - 4850 של saphire . מעבד - 2140 עם OC ל3 ג'יגהרץ. 4 ג'יגה זכרון. ויסטה/XP.. שאני משחק בCOD למשל או כל משחק אחר ,אני מפעיל שני מסכים יחד(dual screen) רואה את המשחק על הTV 32 אינץ ואינטרנט וכד' במסך המחשב הרגיל(LCD),הטלויזיה מחוברת בHDMI . עכשיו ,תוך כמה דקות המחשב נכבה פשוט ולא נדלק לבד מחדש,בדקתי טמפ' (100 מעלות במאמץ בכרטיס מסך),ניקיתי אבק,כל מה שאפשר ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה... כשאני מנתק לגמרי את הHDMI שבכרטיס מסך הכל עובד מעולה והמחשב לא נכבה בכלל גם בזמן מאמץ.. מה הבעיה לדעתכם? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-