עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by NoamS,

שלום מדובר במחשב עם מעבד AMD , חצי ג'יגה זכרון וכרטיס מסך של nVidia מדגם 7300LE. יום בהיר אחד (ממש ככה) מדליקים את המחשב ואין תמונה. חיברתי את המסך למחשב אחר - עובד. אז זה לא המסך. אולי הכבל? לקחתי כבל אחר, עדיין לא עובד. זה לא הכבל. אולי ה-BIOS? הוצאתי סוללה, החזרתי. כלום. אותה בעיה אין תמונה. שמתי לב שכאשר מדליקים את המחשב הנורית של הכונן הקשיח לא נכבת. אולי תקלה בכונן מונעת מהמחשב לאתחל? ניתקתי את כל הכוננים...את הDVD הכל. עדיין כלום... אציין שכאשר המחשב פועל ומנתקים את כבל הDVI ומחברים שוב המסך "מזהה" שיש חיבור או אין חיבור. המסך נכנס לpower saving mode. אז כרטיס המסך כאילו "תקין חלקית"? יש משהו שפיספסתי?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  2. שלום לכולם ובוקר טוב. פתאום קרה לי משהו מוזר אתמול וגרר אותי למשך כל היום.המשהו המוזר הזה כאשר אני בא להוריד איזה קובץ בהורדה ישירה (לא קשור לגודל הקובץ נע בין5 20 מגה) המחשב נדלק לי מחדש. ממה יכול לנבוע הבעיה? אני משתמש ב-windows 7 ultimate אני צריך אולי איזה תוכנת מנהל הורדות? תודה רבה לעוזרים. בן.

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  3. יש לי כרטיס Wi-Fi כזה שמתחבר לUSB דגם TP LINK TL-WN620G והבעיה היא שהוא נכבה במצב שינה ולא נדלק חזרה כשאני מדליק את המחשב.... יש לו דרייברים עדכניים. נכנסתי למנהל ההתקנים ולמכשיר והורדתי את הווי מהשורה "אפשר למחשב לכבות את המכשיר" (משהו כזה) וזה עדיין לא הצליח.... מה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by Lior4543,

היי, אז הסיפור הוא כזה, אני קם בבוקר, מנסה להפעיל את המחשב, עולה רגיל והכל, איך שהוא מסיים את הטעינה של הווינדוס (7), אני מקבל מסך כחול מהיר, והמחשב מבצע ריסטרט וכך חוזר חלילה, ניסתי את הדברים הבאים: 1. ההעברת ההארד דיסק למחשב אחר, ושם הוא לא זוהה, וברגע שחובר לבדו ללוח אם, קרתה את אותה התקלה. 2. ניסתי לתקן את ההארד דיסק עם הדיסק של הווינדוס, ושוב נתן לי שגיאה שהוא לא מזהה ווינדוס. 3. ניסתי להתקין מחדש ההתקנה נתקעת לפני המידע על הדיסקים הזמינים.. אגב שמתי לב שההארד דיסק כן מזוהה בביוס! תגידו לי בבקשה אם יש דרך להציל את המידע, זה מידע נורא יקר לי.. עוד משהו, אני כבר קיבלתי את זה שהלך לי ההארד דיסק, ואני מתכנן לקנות ecogreen 1.5T, איך הוא ביחס לברקודה 7200 שיש לי עכשיו? יות…

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  5. Started by ravit307,

היי, האם יש לי דרך לדעת מה כתובת ה-IP של המחשב הנייח הביתי שלי, כאשר אינני בבית? כלומר, לבדוק זאת מהנייד מרחוק? אני שואלת מאחר ואין לי IP קבוע, ויש לי מצלמות, כך שאם ה-IP משתנה עלי לעדכן את החדש באפליקציית המצלמות כדי לצפות בהן מהנייד מרחוק... תודה!

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  6. Started by SPONER,

צרבתי עם התוכנה :IMGBURN הגדרתי בביוס שהכונן יעלה ראשון , ומערכת ההפעלה עולה כרגיל . הערה: הגדרתי בביוס כשהדיסק היה בפנים , ככה ראיתי שהיה כתוב שצריך תודה.

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  7. Started by alex542,

לאחר לחיצה על כפתור ההדלקה הכל נדלק מלבד המסך לאחר חצי דקה דקה המסך נדלק והכל בסדר. בעיה זו החלה לקרות לאחרונה,בדקתי בעזרת כרטיס בדיקה וקיבלתי את הקוד 25. הבעיה כנראה בכרטיס מסך? אם כן מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  8. יש שתי בעיות שקורות באופן קבוע בדפדפן כרום למשל באתר זאפ - כל לחיצה על לינק כלשהו פותח לי כרטיסיה חדשה של about:blank בשורה למעלה כך שאחרי כמה דקות של גלישה באתר, השורה למעלה מוצפת בכרטיסיות ריקות.. כמו שתראו פה http://up368.siz.co.il/up3/y2jyibd5ijny.jpg ------ הבעיה השניה שלי היא בפייסבוק.. שאני לוחץ על לינק הוא מתחיל לטעון את הדף ונתקע באמצע [כאילו הוא לא מצליח לטעון את הדף עד הסוף] כמו בתמונה אם אני לוחץ F5 זה מסתדר.. אבל זה מציק.. קורה כל הזמן! http://up369.siz.co.il/up1/4tomyqzdwqyn.jpg -------- מישהו נתקל בבעיות האלה בעבר? יודעים מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  9. בעיה נפתרה! את כבל ה-DP העברתי דרך חור מאחורי המסך שאמור לסדר את כל הכבלים, וברגע שהסרתי אותו מהמעבר דרך אותו חור התצוגה הסתדרה. כנראה שההשחלה דרך אותו חור, יחד עם כבל החשמל וכבל ה-USB, גרמה ללחץ מסוים על הכבל DP ושיבש את הקליטה, מאוד מוזר.

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  10. Started by ER_BOGO,

יש לי מחשב שבא עם הארד דיסק WD 120 SATA ואני מעוניין לחבר גם את הארד דיסק הישן ( MAXTOR 40GB) ל IDE איך אני עושה את זה (ואם כדאי בכלל) (MASTER SLAVE ) וכו. ?

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  11. אז ככה... הרכבתי מערכת מחשב חדשה לגמריי עם הלוח-אם הבא: Gigabyte GA-M51GM-S2G זיכרון DDR 512MB DIGMA 667MHZ מעבד סמפרון AM2 3000 וכו... המחשב עבד סבבה למשך שבוע... פתאום כלום! אני מדליק את המחשב.. הוא נדלק.. אבל אין שום צפצוף של ביוס ואין תצוגה במסך (כרטיס מסך מובנה) ניסיתי כמה דברים.. לבדוק אם הזיכרון נדפק... אז הוצאתי אותו והדלקתי ואז צפצף... והבנתי שזה לא הזיכרון קראתי איפשהו על שיטה ניסיתי ולא עבד (בגדול זה היה לנתק הכל מהלוח... לאפס ביוס במשך דקה לחבר שוב לחכות עוד דקה ולהדליק) קיצר התחרפנתי... למישהו יש מושג מה אני עושה? לדעתי זה 4 אופציות ואני רוצה פשוט להיות בטוח מה מהם הבעיה: 1. ספק (למרות שהכל דולק) 2. מעבד.. (אין לי איך לוודא שאכן זה המעבד) 3. לוח אם הלך 4. אי …

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  12. אני משתמש במחשב עם לוח אם של אינטל DP55WG עם מעבד i3, והיה מורכב עליו כרטיס של אנוידיה 9800GT והכל עבד כמו שצריך (לאחר שביצעתי עדכון אחרון לביוס, לפני כן הייתה בעיה דומה לנוכחית גם עם הכרטיס 9800GT). היום החלפתי את ה- 9800GT בכרטיס AMD Sapphire HD 5750, שהיה מורכב וגם פעל במחשב אחר בבית (ועדיין עובד על כל מחשב אחר בבית), והמחשב לא עולה. אין תמונה, והלוח מציג באמצעות LED את הודעת השגיאה Eb שמשמעותה calling video bios והוא לא ממשיך בעליית המערכת (אפילו לא מגיע לביוס). ניסיתי להכניס HD 6850 במקום, וגם איתו יש בעיה זהה. לעומת זאת, כאשר אני מכניס כרטיס של אנוידיה 8500GT (שבמזל שכב לי איפשהו בבית) המחשב כן מצליח לעלות, וכן מצליח להכנס לביוס. ניסיתי באופן שיטתי לכבות ולהפעיל אפש…

13. Started by omri_ro,

יש לי שלושה מחשבים שלאחד מהם מחוברת מדפסת ומותקנת עליו מע' WINDOWS 7 32BIT. שני מחשבים נוספים מחוברים ברשתבאחג WIN7 32BIT ובשני WIN7 64BIT, מהמחשב עם ה32 הדפסתי ללא כל בעיה. במחשב עם ה64 הוא מוסיף מדפסת רשת אבל ההדפסה לא נשלחת למדפסת.

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  14. Started by yyy123,

התקנתי במחשב את המשחק call of duty black ops הראשון ויש מצבים שהמשחק נתקע לי לפעמים למה זה ככה? יש מצב יש וירוסים במשחק או שהמעבד שלי חלש? יש לי מעבד intel pentuim 3ghz זיכרון פנימי יש לי 4GB DDR3 וכרטיס מסך חזק gtx 750 ti 2gb מה הבעיה פה לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  15. Started by AdiD,

אני רוצה להעביר קבצים ממחשב אחד לשני, ניסיתי לעשות דרך "קבוצה ביתית" אבל בשני המחשבים אני יכול ליצור קבוצות אבל לא להתחבר לקבוצה של האחר.. האם יש לזה פתרון כלשהו או דרך אחרת להעביר קבצים?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  16. הייתי באילת ,הבאתי לחבר את הMP3 , הוא הוסיף שירים וכו' חיברתי את MP3 למחשב כדי להטעין , עשיתי ריסט והמחשב הפסיק לתפקד עד שהוצאתי את הMP3 מהUSB סתם מעניין אותי מה קרה שם. בתודה א.ב

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  17. Started by Oranili,

יש לי עכברר עם לחצנים מהצדדים שמעבירים קדימה אחורה עכשיו התקנתי 98 .. והדבר הזה לא עובד ... איך אפשר להפעיל את זה ? תודה

• 14 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by Natali Cheyni,

לא מצליחה לסנכרן בין אנשי הקשר בחשבון הגוגל שלי למכשיר שלי (בחשבון הגוגל יש 227 אנשי קרס והם לא מסתנכרנים ולא מוצגים במכשיר הסלורי-ONEPLUS 3) כאשר אני נכנסת להגדרות של חשבון גוגל אין לי בכלל את האופציה של אנשי קשר (יש כרום, דריב, ג'ימיל, מפות יומן חדשות, חנות) ניסיתי למחוק את החשבון ולחזיר זה לא עזר עדין לא מסונכרן אין את האפשרות של לסנכרן אנשי קשר אוטומטית או ידנית מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  19. Started by Money_Man,

מצטער על הבהלה... אבל יש לי בעיה נוראית עם המאורר.. היום ואתמול המחשב פתאום נתקע לי ושום דבר לא פעל.. היום פתחתי את המחשב ונראה לי שאני מבין למה.. המאוורר של המעבד מתנהג באופן מוזר.. עם התחלת הרצת המחשב המאורר עושה סיבוב ומפסיק את הפעולה..שוב עושה סיבוב ומפסיק להסתובב.. כאילו הוא מנסה להתסתובב אבל משהו חוסם אותו.. יש לציין ששום דבר לא חוסם אותו.....ואחרי כמה הרצות של המחשב זה אכן פתאום מתחיל להתסובב אבל רוב הפעמים לא.. המעבד בקושי בן 3 חודשים...הוא E6300 קונרו... האם יש אולי איזה משהו שלוקח לו את החשמל? (כמובן המעבד מחובר לCPU FAN שעל הלוח אם (GA-945P-3S)) או שהמעבד פשוט דפוק? יש לפנות לחנות אולי שחליפו לי? תשובה מהירה חשובה לי.. תודה..מת עליכם.. אולי מישהו יודע על תוכנת …

• 12 תגובות
    • 951 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום לפעמים כשאני משחק יש לי תקיעות בסאונד(הקול חוזר על עצמו כמה פעמים והתמונה רצה) זה קוראה בעיקר בסרטוני פתיחה של שלבים או בקרדיטים לא זכור לי שדבר כזה קראה במהלך המשחק עצמו! הדבר הזה מעצבן כי אני לא מצליח להבין את העלילה כי לפעמים חצי מזה אני לא שומע הוא חוזר על מילה אחד איזה כמה פעמים ואז יש שקט לכמה שניות ואז שוב... מה שמוזר שהדבר התחיל(ככול שזכור לי) מאז שהחלפתי את הכרטיס מסך שלי(6600GT) ב2600XT אז שיחקתי ב-COD4 ופתאום ראיתי שיש תקיעות בסרטונים שבין השלבים עכשיו החליפו לי את ה2600XT(כי הוא נידפק) ב4650 ועדין יש את זה.... משהו יודע אך לפתור את זה? תודה מראש ערכה: מפרט מלא בצד

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  21. יש לי כונן dvd של lg היום בבוקר עבד כמו שצריך והנה אני בא ליראות סרט לתומי ויהפוך ה-dvd עורו והיה למשהו מוזר ביותר כך מופיע שמו ב-Device Manager L D D R M D D 0 0 פשוט מאוד אין לי מושג מה קרה מה זה אומר ומה לעזזאל הבעיה בביוס הזיהוי יותר הגיוני ונכון ד"א איך מוסיפים לת'רדים תמונות אני הוסיף אם תסבירו לי איך עושים זאת ותודה מראש מאיר ok אז ככה לאחר שניסיתי הכל (כימעט) הפעלתי את המחשב מההתחלה winxp מודיע לי כי יש לי חומרה לא מזוהה לחצתי על ההודעה (מה שאני לא עושה בדרך כלל אני פשוט לא אוהב את המדריכים של win בכלל לא 98 ולא xp הם פשוט לא עוזרים ) ו win xp שולח אותי לעזרה כמובן שרציתי ליסגור אותו מייד אך הספקתי לקרוא בחטף כי ממולץ להסיר התקן זה ולהתקינו מחדש ( מה שעשיתי…

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  22. Started by redead,

מדובר במחשב של אח שלי אז עדיין לא יצא לי לראות איך ולמה זה קורה אבל לפי מה שהוא טוען המחשב יכול להיות אפילו דולק 3 ימים ברצף וזה פתאום מכלום להחבא פשוט! עוד משהו שהוא טוען זה שאם הוא משתמש בישומים שקשורים למוזיקה אז המחשב נכבה יותר מהר.. למישהו יש איזשהו שמץ של מושג מה הבעיה או מה לבדוק? תודה..

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by tal hw king,

שלום דבר ראשון זה רק אני או שלעוד אנשים הדריברים החדשים של הכרטיס מסך עושה בעיות? פרסמתי פה בעבר שיש לי בעייה כזו אבל הצלחתי להתגבר עליה אבל מיד לאחר שהתקנתי את הדריברים החדשים (4.6) כול המסך השתגע! והוא לא הצליח להתגבר על הבעייה, אבל מחקתי את הדריברים והתקנתי את הדריבר הישן והטוב מהסידי! ואז זה הסתדר...... אבל אז באתי לשחק אנריל ברשת והמסך עושה לי בעיות. קודם כול ה FPS שלי ירד לרמה כזו נמוכה שזה לא היה נורמאלי, כאילו שאני משחק עם מחשב שלא סוחב את המשחק! כאשר שחקתי עם עצמי (לא ברשת) אז הוא עבד יופי! בפעם הראשונה הוא כיבה לי את המסך אחריי שהו נתקע! בפעם השניה בכלל לא הראה לי תמונה רק מסך טורקיז כזה שהופיע עליו צורה מוזרה שנעלמה אחריי איזה דקה בערך אחריי התענה ארוכההההההההה…

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  24. Started by ORrrr,

נכנסתי לאתר של ג'יגה בייט, חיפשתי עדכוני ביוס, בחרתי את הדגם של הלוח שלי, בחרתי את העדכון האחרוןן בשבילו, מפעיל ו.. Chipset is not supported. יש לי F4 כרגע מה שהורדתי זה F6. מושג? מישהו? תודה מראש.

25. Started by singera,

כאשר אני מחבר HUB USB של מסך 795 למחשב שלי (ראו במפרט מחשב צריבות וDIVX) ההתקנים לא מצליחים להסתנכרן מול הHUB והמחשב כשאני מחבר את הHUB לAMD הכל תקין. נכון להיום כל ההתקנים USB מחוברים ישורות ללוח (מדפסת, מקלדת, MP3) המזל זה שבה CUSL יש 7 יציאות USB במחשב ראשי שלי (אטלון 2100) המקלדת, העכבר, מודם 56600, MP3 מחוברים לHUB שבמסך (700P) והכל תקין והג'וייסטיק, מצלמת האינטרנט (שהיא גם מצלמה דיגיטלית בסיסית) והמצלמה הדיגיטלית (minolta f100) מחוברים לHUB של הGTXP ולפעמים יש תקלת סינכרון הבעברת תמונות מהדיגיטלית למחשב (קורה בחלק מהפורטים של הGTXP) להזכירכם כי בלוח gb-7vrxp יש 8 יציאות USB עכשיו השאלה: למה יש תקלות בGTXP ובCUSL?? ???

• 2 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים