עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MoMo-P,

אהלן, יש לי לוח אם P5B של אסוס .. אני חייב לעדכן את הביוס וההוראות האתר של אסוס: http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us אני קצת לא מבין למה הם מתכוונים שם. יצרתי דיסקט אתחול וצרפתי אליו את הקובץ AFUDOS אבל אז אין לי מקום מספיק בשביל P5B.rom . ואחרי שאני מתחיל את המחשב מחדש ומעלה את הדיסקט אתחול איפה הוא אמור למצוא את הקובץ ROM ?!? אני דיי משתגע מזה וישבתי על זה 3 שעות... בבקשה, עזרה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  2. Started by אבי11,

שלום אשמח אם מישהו יכול לעזור. יש לי לוח אם של ג'יגהביט GA 945GCM S2L ואחיו מחובר דיסק קשיח בחיבור IDE. עד כאן הכל בסדר. אני רוצה לחבר אליו צורב DVD בחיבור SATA אבל אז הביוס עולה נורא לאט ובסוף נותן לי הודעה להכניס SYSTEM DISK וכו' אני מניח שהוא ניגש לחפש קודם בDVD למרות שבביוס מוגדר לו לגשת ראשון לדיסק הקשיח. האם מישהו יודע איזה שינויים להגדיר כדי שיעבוד נכון?

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  3. שלום לכולם שבוע שעבר התחדשתי לי במחשב חדש ומאז יש לי תופעה קצת מוזרה, אחרי שאני מכבה את המחשב העכבר נשאר דולק,האור האדום של האינפרא עדיין נשאר. לפני שהחלפתי את המחשב זה לא היה ככה,מישהו יכול להסביר לי מה הסיבה לזה?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  4. Started by roma,

שלום לכולם! לחבר שלי יש בעיה ! מידי פעם שהוא מדליק את המחשב מופיע מסך כחול וכתוב במסך שהמחשב לא מוצא את העכבר ומבקש להמשיך לעבוד בלי העכבר.(כניסה ps/2) . ב- DEVICE MANAGER הוא לא מראה את העכבר(כאשר הוא מראה את המסך הכחול). ברוב המיקרים המחשב כן מוצא את העכבר אבל לפעמים העכבר מפסיק לעבוד(כאשר הוא כבר נמצא בווינדוס) ואז המחשב ניתקע מבלי שום עומס גם כאשר שום תוכנה לא פועלת! המחשב כבר בן שנתיים וזה אף פעם לא קרה... בבקשה מישהו יכול לעזור לי??? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  5. Started by Jack_g,

מאז שהתקנתי את ה DIRECTX9 אני לא מצליח להריץ את 3DMARK2003 אני מאמין שזה אמורלהיות כך מכיוון שהתוכנה מבוססת על DX8.1. השאלה היא האם יש אולי איזה תלאי או דרך אחרת שניתן לתקן את זה? כי אחרת אני לא יכול להתשמש ב 3DMARK2001 לבדיקות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by snipa,

יש לי windows xp pro ושאני רוצה לגרור בשולחן העבודה סמלים ממקום אחד למקום אחר אני לא מצליח פשוט הם לא זזים מה לעשות בקשה?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  7. שלום, קניתי את הצורב של MSI 52X32X52 וכשאני מחבר אותו כמה שניות אחרי שהמחשב עולה בדיוק כשהוא אמרו לזהות חומרה חדשה הוא עושה ריסטרט... חיברתי את הצורב במחשב אחר והכל עובד מצוין וחיברתי עוד 2 צורבים אחרים על המחשב שלי וזה עושה את אותה בעיה... למישהו זה קרה? מישהו ידוע איך לפתור את זה? אמרו לי לפרמט את המחשב אבל אני מעדיף לוודא שאפשר בדרך אחרת... תודה רבה רבה מראש, ניר.

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  8. טוב קודם כל שלום אני חד עכשיו הנה הבעיה טוב היתה לי בעיה עם איזה קובץ שדפק לי תווינדאוס(עשה ריסטרט כל פעם שהווידאוס נטען) אז חיברתי תכונן הקשיח של המחשב הדפוק לשלי ומחקתי תקובץ שהרס תווינדאוס שחזרתי תכונן למחשב הדפוק הכל פעל טוב חוץ מזה שהוא לא זיהה לי תכוננים של הדיסקים :<<< בבקשה תעזרו תכנאי יקר מידי :<

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by liiight,

עשיתי סליבינג וחיברתי שני מולקסים הפוך ... יצא קצת עשן משני הכוננים ועכשיו שניהם לא עובדים. יש מה לעשות חוץ מלנסות לממש אחריות?

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by Pleiadian,

יש לי בעיה שכבר חושים אני לא מצליח לפתור: המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש מלא אנשים אמרו לי שזה בעיה בספק כוח שלי (משהו 300W ג'נרי), אז החלפתי אותו לThermaltake 360W Dual Fan וזה לא עזר. יש לי AthlonXP 1700+ Thoroughbred עם אוברקלוק ל-2200MHz (1.825V), וגם ב stock speeds/voltages זה עדיין עושה לי בעיות. יש לי תחושה שמשהו לא מקבל מספיק כוח או משהו כזה. יש לי כם Corsair XMS PC3200 @ 2-2-2-5, יכול להיות שהטיימינגס האלה הם הגורם לבעיה?

11. Started by The UnKnown,

זה קורה בעיקר באמצע משחק (פיפ"א 2004) , אני משחק פתאום יש טוט כזה די גבוה כמו צפצוף מוזר כזה, ולפעמים הוא חוזר יותר מפעם אחת. מה זה יכול להיות? מה מקור הצפצוף?

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by hagay5112,

אהלן חבר'ה לא מזמן קניתי מחשב: rtx 2080 super i7 9700k 32gb ram 3200mhz gigabyte z390 aouros pro 750w ספק כח Corsair h100i pro liquid cooler Dell alienware aw2518h 240hz g-sync. יש המון stutter ו input lag הם פשוט מרגישים גועליים. נסיתי ניטור טמפרטורות=תקין, הפעלתי g sync הכל במשחקים על low, ביטלתי hpet.אני רץ עם standbylist.פירמטתי את ווינדוס 10.פינגים תקינים לגמרי. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  13. Started by thekingofquality,

היי חברים קניתי כרטיס מסך radeon r7 360 ומשום מה כשאני מנסה להתקין את הדרייברים דרך הדיסק הוא כמעט מגיע לסוף ועוצר בלי שגיאה בלי כלום פשוט עוצר.ניסיתי להוריד דרייברים באופן ידני דרך האתר שלהם אבל גם זה לא עוזר.אשמח לדעת מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה תודה הכרטיס מסך הזה צריך חיבור pci-express 3 ובלוח האם שלי ישנו חיבור pci 2.0 הבנתי שזה אותו חיבור וזה מתחבר ככה. יש לי במחשב 2 תושבות אחת בצבע כחול אליה חיברתי את כרטיס המסך ואחת בצבע שחור שאין עלייה כלום-כרגע הוא מזהה רק את הכרטיס ה-onboard כיוון שלא עשיתי התקנה (כיוון שזה לא מסתיים) אני לא מבין גדול במחשבים ממש צריך עזרה מקווה שבאתי למקום הנכון. תודה.

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  14. Started by itaym85,

שלום רציתי להבין מה בדיוק קרה במקרה הבא: צפיתי בטלוויזיה באמצעות התקן USB בו השתמשתי גם לצרכים אחרים לפתע הטלוויזיה הפסיקה לזהות אותו פירמטתי וניסיתי לשנות סוג מערכת קבצים וכו' - אך הדבר לא עזר (במחשבים הוא דווקא עבד טוב בהעברת מידע) כבר התייאשתי אבל אז החלטתי לנסות לעשות את אותם דברים דרך MiniTool Partition Wizard הדבר עזר והטלוויזיה מזהה את הUSB מה לדעתכם העניין כאן?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  15. Started by ofir667,

שלום, כתבתי כאן לפני שבוע-שבועיים על כך שהמחשב שלי עושה רסטרט לעצמו ומביא לי את המסך boot failure ולפעמים עושה בעיות בשולחן עבודה.. על פי המסך שתיארתי לטכנאי בחברה הוא אמר שזה קורה לפעמים שלוח האם מתקשה "לקרוא" את כל הזכרונות.. יש לי לוח אם gigabyte z68x-ud3h-b3 ויש לי 16gb - ארבע סטיקים של ארבע. הוא הציע לי לשים שני סטיקים של 8.. אני לא מבין בזה כל כך, יש דרך לבדוק את התאימות של לוח האם והזכרונות? מה לעשות?

16. Started by FordF13,

ראיתי סירטון ביוטיוב של איזה חננה גאון והוא הגדיל 8 גיג'ה ל 12 גיגה ללא תוספת זיכרון !!!! חינם לגמרי משהו מטורף אני מת לנסות את זה , השאלה אם זה יכול לדפוק לי את החומרה במחשב / זיכרונות ...?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  17. Started by marosa,

יש למישהו מושג איך ניתן להפעיל חיישן טמפ' בלוח אם K8NF-9 של GIGABYTE?? ואם קיים בכלל חיישן כזה?? ב EVERSET אין לו זכר...

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  18. Started by 111111,

(ביצעתי חיפוש ולא נמצאה תשובה) יש ברשותי 3 כוננים שאלתי היא האם אני יכול לפרמט שניים מהכוננים מבלי לגעת בשלישי כאשר אחד מהכוננים המיועדים לפירמוט הם של הווינדוס? ואם כן האם אני עושה זאת בדרך הרגילה או בדרך אחרת? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by re5pect,

המחשב נדלק, על המסך מופיעה ההודעה no video input. ניסיתי עם כמה כרטיסי מסך, כמה מסכים.. גם ריסט ביוס.. כלום לא עזר. מה עוד אפשר לעשות? ניסיתי לחבר בלי HDD ואופטיים.. לא עזר. ניסיתי ספק אחר.. גם לא עזר. הבעיה היא בלוח אם, אך הוא לא שרוף, כמובן שהוא כבר לא באחריות. איזה בעיות בלוח אם יכולות לגרום לכך?

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  20. Started by yoavb,

שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם ABIT Readon 9600XT. בתקופה האחרונה המאוורר שלו משמיע רעש בלתי נסבל. בדיקה זריזה ברשת מעלה שזוהי בעייה נפוצה למדי בכרטיסים מסדרה זו (חסכו על הרכיב הזה, מסתבר). שקלתי לפרק את המאוורר ולנקות אותו, אבל נתקלתי בקושי להסיר את כיסוי הפלסטיק השקוף של הציר (תמונה מצורפת). השאלה אם במצב כזה מומלץ: א. לפרק את המאוורר ולשמן אותו (איך זה נעשה? נראה שהכיסוי מקובע למקומו, אולי בהדבקה) ב. להחליף את המאוורר ולהשאיר את צלעות הקירור הקיימות. ג. להחליף את המאוורר + צלעות קירור. אודה אם במידה ואתן ממליצים על אופציה ב או ג, תפנו אותי למוצרים מתאימים. תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  21. רכשתי היום Samsung 960BF ויש לי גוון צהוב ומעצבן על הצג...זה מסתדר לפעמים כשאני מזיז קצת את קצה הכבל שמחובר למסך מצד אחד ולמחשב מצד שני, נראה כמו מגע רופף? משום מה היתה לי את אותה הבעיה גם במסך הישן שהיה מסך CRT של חברת CTX. איך לדעתכם ניתן לפתור את זה? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 919 צפיות
  22. מחשב חדש, התקנת המערכת התבצעה במעבדה. (WINXP SP2) כשהמחשב עולה, המקלדת לא עובדת (בביוס היא עובדת) - במנהל ההתקנים היא מופיעה בסימן קריאה (Device could not start). אחרי DISABLE / ENABLE במנהל ההתקנים המקלדת עובדת, עד שמכבים את המחשב... מה יכול לגרום לזה? מקלדת PS/2 רגילה, עובדת ללא בעיות במחשב אחר. ניסיתי גם מקלדת אחרת. לוח K8NF-9.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  23. Started by yonir,

התקנתי את SpeedFan על המחשב החדש שקניתי וקבילתי את התוצאת הבאות: עם כל מיני מספרים לא הגיוניים.. (טמפ' -55 מעלות, מתח +12V רשום שהוא 0.32V וכו') מה זה אמור להיות.. ? החיישנים לא בסדר? יכול להיות שיש בעיה אמיתית?

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  24. Started by amitdavidi,

שלום היה לי דיסק קשיח 80 ג'יגה(נראה לי של מאקסטור)עם חיבור SATA1 ובאפר 8 וקניתי עוד דיסק קשיח של 320 ג'יגה של WD שמחובר בSATA2 ויש לו 16 באפר וכשניסיתי לחבר אותו הוינדוס לא עלה וכשחיברתי אותו כשהוינדוס פועל הוינדוס עבד נורא לאט. כשניסיתי לפרמט ולהתקין עליו וינדוס אז טענתי את הדרייברים וזה בכל זאת אמר לי שאין דיסקים קשיחים מחוברים. בינתיים גם הוינדוס שהיה מותקן על ה80 כבר הפסיק לעבוד,והוא פשוט מכבה את המחשב ומפעיל אותו מחדש בזמן הטעינה של הוינדוס. יש פיתרונות?זה די דחוף לי אני כרגע בלי מחשב.

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  25. Started by מישה,

אז ככה לפעמים כששיחקתי במשחק כמו gta vice city פתאום, לאחר מספר דקות משחק טובות קיבלתי את ההודעה עם המסך הכחול המפורסם "ווינדוס חייב לעשות ריסטארט כדי למנוע נזק למחשב שלך ... בלה בלה בלה" ובתחתית המסך היה כתוב : beginning dump of physical memmory physical memmory dump complete אותו זמן היה לי 256 מגה זכרון ראם הוספתי עוד כרטיס של 512 ( שניהם במהירות של 333 מגהרץ ) והחלטתי לנסות להתקין את המשחק מדיסק אחר .. ויומיים ראשונים שיחקתי אפילו שעות במשחק והכל היה אחלה אבל אח"כ שוב, פתאום סתם ככה שוב התחלתי לקבל את ההודעה הזאת וכמובן שלא שיחקתי במשחק בינתיים, והיום לפתע באמצע שום דבר, לא הפעלתי שום תוכנה, שום משחק, חוץ מהדברים שפעלו ברקע קיבלתי שוב את ההודעה הזאת בהתחלה חשדת…

• 5 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.