עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Lord^Lior,

המחשב שלי: Pentium 4 2.4 ram - 256 ddr, 266 hz geforce 4 mx 440 128 ddr widnows xp pro אז ככה - הבעיה היא שכשאני משחק, לאחר משהו כמו 20 דקות המחשב נתקע לחלוטין, המסך שחור והמקלדת לא מגיבה, או לחילופין מסך כחול שאומר שהווינדוס ניסגר בכדי למנוע נזק למחשב שלי, ושאם המסך הזה מופיע יותר מפעם אחת אז אני צריך לבדוק חומרה חדשה שהתקנתי, ואפילו להסיר אותה אם הבעיה נמשכת. מה שכתוב יותר ארוך מזה, אבל זה הרעיון הכללי. אם צריך, אני יכול להעתיק אותו הנה. בנוסף, בסוף המסך כתוב Starting memory dump או משהו בסגנון. פעם אחת היה כתוב בהתחלה IRQ_DRIVER_NOT_LESS_OR_EQUAL. בעבר הלא רחוק בכלל היו לי בעיות עם הלוח אם (הראשון מת בנסיבות לא ברורות, ולאחר 3 ימים הלוח החדש שקניתי עשה בעיות דומות, אבל…

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by bluemail,

הdvd שלי משמיע רעשים ומודיע שחסר קובץ בווינדוס/ישן ולא מעלה כלום לעומת שהצורב עובד ללא בעיות יש הצעות???

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  3. Started by Mamimo,

טוב, חבר שלי קנה powercolor radeon 9550 מנעה מחשבים. לוח האם שלו קצת ישן MSI 6391, APGX4. הכרטיס אמור לעבוד אבל זה לא קורה, לאחר התקנת הדרייברים (מאתר ATI ומאתר POWERCOLOR,וכמובן מה CD) ה WINDOWS לא עולה, הוא עושה restart בעת עליית ה windows. בכל מקרה עידכנתי את הביוס. ולא עזר, עוד רעיונות בבקשה.

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by dany_tab,

שלום , לחבר שלי יש הארד דיסק אחד מחובר ועובד, שיש עליו מערכת הפעלה וינדוס 98. עכשיו אני רוצה לחבר לו עוד הארד דיסק בנוסף, בלי לפגו בנתונים שיש על אותו דיסק, שעליו גם מותקן וינדוס 98. איך עושים את זה? מספיק רק לחבר את כבל ה IDE ואת מקור המתח? או שצריך להגדיר משהו? נ.ב. התקנתי וינאמפ על המחשב ווינדוס 98 (וינאמפ רגיל שעובד על XP ) וניסיתי להפעיל סרט ולא הצלחתי , שמעו רק קול ללא וידאו., למה זה קרה? אשמח אם תוכלו לתת לי תוכנה חינמים שרצה טוב על וינדוס 98 ואני יוכל לראות סרטים למיניהם לכל הפורמטים. וגם ניסיתי לחבר אם פי שלוש ודיסק נייד ליו אס בי ולא הצלחתי זה קשור איכשהו ל זה שזה וינדוס 98? יש איזה דרייבר בשביל זה? אנא תענו לי בהקדם תודה מראש, דני

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  5. צהריים טובים לכולם, יש לי בעיה עם מחשב פנטיום 4 תושבת 478, לאחר הרכבת המחשב (דיסק 80G IDE, כונן DVD של סמסונג, זכרון 512MB DDR 333 וכרטיס מסך GF4 MX440) כאשר אני מחבר את המחשב לחשמל המחשב נדלק באופן אוטומטי ולא נכבה עד שאני מוציא את הכבל מהחשמל, בדקתי כבר ספק כח אחר, בדקתי את חיבורי הלדים ובדקתי זכרון, זקוק לעצות נוספות. בתודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by MoMo-P,

אהלן, יש לי לוח אם P5B של אסוס .. אני חייב לעדכן את הביוס וההוראות האתר של אסוס: http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us אני קצת לא מבין למה הם מתכוונים שם. יצרתי דיסקט אתחול וצרפתי אליו את הקובץ AFUDOS אבל אז אין לי מקום מספיק בשביל P5B.rom . ואחרי שאני מתחיל את המחשב מחדש ומעלה את הדיסקט אתחול איפה הוא אמור למצוא את הקובץ ROM ?!? אני דיי משתגע מזה וישבתי על זה 3 שעות... בבקשה, עזרה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by LEVAB,

שלום לכל הפורומניקים! כבר כמה ימים אני שובר את הראש, הבעיה היא כזאת פתאום ה USB במחשב שלי הפסיק לזהות כמה התקנים שמחוברים, אחד ההתקנים זה הוא כרטיס רשת אלחוטי, טוב כמובן שהיתי כמעט בטוח שהבעיה בו, אך לאחר מספר בדיקות על מחשבים אחרים (3 מחשבים), היבנתי שהוא תקין לחלוטין. הוקצור בכל פעם שאני מחבר את ההתקן למחשב (ושלא תחשבו שלא ניסיתי להתקין דריברים) קופצת הודעה USB NOT RECOGNIZED......., גם לאחר ניסיון של פירמוט והתקנת WINDOWS XP SP2 מחדש הבעיה לא נפתרה.

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  8. שלום לכולם, עשיתי שינמוך גירסא מ IE9 ל 8. לאחר השינמוך, שום דף מהמועדפים לא עבד. ניסיתי להוסיף מחדש כול מיני אתרים וקיבלתי הודעה Catastrophic failure. עשיתי כמובן uninstall ו install מחדש ל IE8. ניסיתי לרסט את כול ההגדרות. חיפשתי באינטרנט כול מיני פתרונות כמו לבטל את ה adds on וגם זה לא עזר... מישהו נתקל בבעיה ? אני חייב לעבוד עם exporer 8 בגלל שאני עובד עם Quality Center שלא תומך בשום גירסא אחרת או דפדפן אחר בצורה אופטימלית. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  9. יש לי כרטיס Wi-Fi כזה שמתחבר לUSB דגם TP LINK TL-WN620G והבעיה היא שהוא נכבה במצב שינה ולא נדלק חזרה כשאני מדליק את המחשב.... יש לו דרייברים עדכניים. נכנסתי למנהל ההתקנים ולמכשיר והורדתי את הווי מהשורה "אפשר למחשב לכבות את המכשיר" (משהו כזה) וזה עדיין לא הצליח.... מה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  10. Started by sleep_walker,

שלום! יש לי איזה תקלה מוזרה המחשב שלי לא בדיוק נכבה אלה הוא "קופא" כל המחשב עושה פריז אין עכבר אין מקלדת אין כלום...... התמונה קפואה גם, הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה ריסיט (מהקפתור לא מהווינדוס עצמו) לדעתי זה הלוח אם יש איזה דרך לבדוק את זה (ב-EVENT VIEWER) לא רשום כלום כלום. החלפתי כרטיס מסך, מאורר, יש לי ספק כח חזק 550 של חברה מאד טובה , אני פשוט כבר לא יודע מה לעשות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  11. Started by Lior4543,

היי, אז הסיפור הוא כזה, אני קם בבוקר, מנסה להפעיל את המחשב, עולה רגיל והכל, איך שהוא מסיים את הטעינה של הווינדוס (7), אני מקבל מסך כחול מהיר, והמחשב מבצע ריסטרט וכך חוזר חלילה, ניסתי את הדברים הבאים: 1. ההעברת ההארד דיסק למחשב אחר, ושם הוא לא זוהה, וברגע שחובר לבדו ללוח אם, קרתה את אותה התקלה. 2. ניסתי לתקן את ההארד דיסק עם הדיסק של הווינדוס, ושוב נתן לי שגיאה שהוא לא מזהה ווינדוס. 3. ניסתי להתקין מחדש ההתקנה נתקעת לפני המידע על הדיסקים הזמינים.. אגב שמתי לב שההארד דיסק כן מזוהה בביוס! תגידו לי בבקשה אם יש דרך להציל את המידע, זה מידע נורא יקר לי.. עוד משהו, אני כבר קיבלתי את זה שהלך לי ההארד דיסק, ואני מתכנן לקנות ecogreen 1.5T, איך הוא ביחס לברקודה 7200 שיש לי עכשיו? יות…

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  12. Started by tfo,

יש לי שתי הארד דיסיקים: 1) IBM\HITACHI 120 GB 2)WESTERN DIGITAK 40 GB שתייהם 7200RPM ןשתייהם 8 מגבייט BUFFER הם מחולקים ככה HD: [C:] 8.66/10.54 GB [D] 0.82/9.76 GB [E] 104.46/104.47 GB [F] 28.xx GB על דיסק F התרנתי LINUX על C היה לי WINDOWS XP NTFS ה LINUX עבד אבל אז ניסיתי לעלות את ה WINDOWS בכדי לעשות זאת יש תוכנה בשם LILO הבעייה הייתה ש LILO לא תומך ב NTFS , ניסיתי לנוציא את הארד דיסק של ה 40 גיגה אשר היה על PRIMARY SLAVE ומצב היה ככה: 120 גיגה היה על PRIMARY MASTER הצורב SEC MASTER והDVDR על SEC SLAVE טוב אני מעלה את המחשב והוא אומר לי שאין PRIMARY SLAVE טוב אני מנסה בכל זאת לעשות BOOT (כי אני מפגר) ומה שקורה הוא שהוא רושם לי 0101010101010101001001010101 טוב אני מכב…

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  13. שלום לחברי הפורום! לפני קצת יותר משנה קניתי צורב TEAC CD-W552E מ-KSP. בעת קניית הצורב רכשתי דיסקים ריקים של BENQ. צרבתי את כל הדיסקים במהירות מקסימלית של X52 ללא כל בעיה. כאשר נגמרו הדיסקים, רכשתי דיסקים של MEMOREX (לפני כשלושה חודשים) ואז התחילו בעיות. ברגע שצרבתי במהירות מקסימילית X52 קיבלתי הודאת שגיאה: Could not perform fixation. התחלתי לצרוב במהירות X32 ונראה היה שהבעיה נפתרה, אבל לאחר מספר דיסקים הבעיה חזרה גם במהירות X32. רכשתי דיסקים נוספים של RITEK וגם איתם יש בעיה. לאחרונה הבעיה אף החמירה וכעת אני מסוגל לצרוב בהצלחה רק במהירות X8 או X4. במידה ואני צורב במהירות הגבוהה מ-X8 אני מקבל את השגיאות הבאות: "Could not perform fixation" וגם "Could not perform End-of-Sessi…

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  14. Started by ravit307,

היי, האם יש לי דרך לדעת מה כתובת ה-IP של המחשב הנייח הביתי שלי, כאשר אינני בבית? כלומר, לבדוק זאת מהנייד מרחוק? אני שואלת מאחר ואין לי IP קבוע, ויש לי מצלמות, כך שאם ה-IP משתנה עלי לעדכן את החדש באפליקציית המצלמות כדי לצפות בהן מהנייד מרחוק... תודה!

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  15. שלום וסוף שבוע טוב. משום מה כל פעם שאני בא להתקין משחק (כל משחק כלשהו) הוא מתקין ואז באמצע ההתקנה המחשב נתקע ואיאפשר לעשות כלום.אלא להדליק מחדש.המחשב חדש.! מה הבעיה? :-[ התקלה השניה היא בעת הפעלת המחשב שהווינדוס עולה קופץ לי הודעת error שהיא חדשה לי מאז שהתקנתי תוכנה SUPERAntiSpyware כדי שיוכל לסדר לי את בעית ה-autorun שלא נותן להיכנס לכוננים.זה סודר אך אין לי מושג מה זאת ההודעה בעת הפעלת המחשב ההודעה היא משהו כזה error......nds(code 1) (הנקודות רשום שם משהו אך אני לא זוכר מה רשום שם)

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  16. אז ככה. את מחשבי קניתי לפני 3 שנים, עוד בתקופה שלא הייתי ער בענייני החומרה וקרה שקניתי אותו עם מארז וספק ג'נרי, ספק של Codegen 300W, אם אומר לכם משהו. בכל מקרה, עד לפני שבועיים לא היו בעיות מיוחדות, הספק החזיק את המחשב בגאווה. לפני שבועיים קניתי את הכרטיס מסך החדש שלי, X800GTO מרהיב שמחזיק עוד יציאת הספק בישבנו שמחייבת חיבור חשמל נוסף, ישירות מהספק. בנקודה הזאת התחלתי לדאוג. חיברתי את הכרטיס והוא עובד יופי. בדקתי את המתחים ואין קפיצות מוגזמות וכן אין התחממות מוגברת בתוך המחשב - אם יש קשר כלשהו. בסופ"ש האחרון קרה משהו שבאמת הדאיג אותי. בזמן צפיית סרט DVD, המחשב עשה לעצמו Restart. מוזר אמרתי, בטח לא משהו רציני. אני מפעיל מחדש את המחשב, ממשיך לצפות בסרט והפעם המחשב …

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  17. שלום, דיסק קשיח חיצוני פתאום הפסיק להיות מזוהה במחשבים, הוא מחובר דרך USB, ניסתי בשני מחשבים שונים והוא עדיין לא מזהה. אני מניח כי מדובר בתקלת חומרה, אבל, לפני שאני פונה למעבדה כדי לנסות לחלץ את הקבצים, האם יש דרך לבדוק את הבעיה מהבית? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  18. יש שתי בעיות שקורות באופן קבוע בדפדפן כרום למשל באתר זאפ - כל לחיצה על לינק כלשהו פותח לי כרטיסיה חדשה של about:blank בשורה למעלה כך שאחרי כמה דקות של גלישה באתר, השורה למעלה מוצפת בכרטיסיות ריקות.. כמו שתראו פה http://up368.siz.co.il/up3/y2jyibd5ijny.jpg ------ הבעיה השניה שלי היא בפייסבוק.. שאני לוחץ על לינק הוא מתחיל לטעון את הדף ונתקע באמצע [כאילו הוא לא מצליח לטעון את הדף עד הסוף] כמו בתמונה אם אני לוחץ F5 זה מסתדר.. אבל זה מציק.. קורה כל הזמן! http://up369.siz.co.il/up1/4tomyqzdwqyn.jpg -------- מישהו נתקל בבעיות האלה בעבר? יודעים מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  19. Started by ITSIK86,

יש לחבר שלי בעיה הוא כל פעם מפרמט את המחשב שלו והמחשב מזהה רק כונן אחד עם 127 גיגה ובעצם יש לו במחשב 200 גיגה! ויש לו הארדיסק אחד למה זה לא מזהה לו את הכל? אחרי פירמוט נוצר לו רק כונן אחד של C ויש בו 127 גיגה... ובכלל כל פעם יש לו כל מיני שגיאות בוינדוס שקשור לקוננים---volume boot בקיצור יש בעיה שקשורה להאריסק אולי מה הבעיה בעצםם??

• 12 תגובות
    • 960 צפיות
  20. Started by Pleiadian,

יש לי בעיה שכבר חושים אני לא מצליח לפתור: המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש מלא אנשים אמרו לי שזה בעיה בספק כוח שלי (משהו 300W ג'נרי), אז החלפתי אותו לThermaltake 360W Dual Fan וזה לא עזר. יש לי AthlonXP 1700+ Thoroughbred עם אוברקלוק ל-2200MHz (1.825V), וגם ב stock speeds/voltages זה עדיין עושה לי בעיות. יש לי תחושה שמשהו לא מקבל מספיק כוח או משהו כזה. יש לי כם Corsair XMS PC3200 @ 2-2-2-5, יכול להיות שהטיימינגס האלה הם הגורם לבעיה?

21. Started by emailaya,

יש לי לוחאם p5kse של אסוס יש לו כרטיס קול מובנה של realtek אחרי התקנה מלאה של חלונות נשאר לי pci device אחד עם הערה צהובה שלא נמצא לה דרייבר בדיסקים שקיבלתי אני לא יודע אם זה קשור אבל גם אחרי התקנה ידנית של הדרייברים של הסאונד (בדיסק המצורף) מבחינת המערכת עדיין אין לי audio device במחשב האם אני מפספס משהו? תודה

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  22. Started by TheHungryOne,

היי. יש לי לוח אם של Gigabyte מדגם 8I915P Duo (קישור למפרט שלו) ועליו כרטיס קול מובנה מסוג C-Media CMI9880. עד אתמול עבדתי עם Win XP והסאונד היה תקין ועבד מצוין. אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי Win 7. כשניסיתי להתקין את הדרייברים מאותו קובץ שהיה לי קודם, תכנית ההתקנה בכלל לא רצה ואני מקבל הודעת שגיאה שאפשר להתקין את הדרייבר הזה רק על win XP. בחיפוש באינטרנט מצאתי פורומים שמפרטים את אותה בעיה, נותנים לינקים לדרייברים ומסבירים איך לפתור את הנושא, אך כלום לא עזר. לפי ההמלצות שלהם, הסרתי את הדרייבר מה Device Manager, נתתי לו למצוא את החומרה מחדש ואז כשהוא ביקש להתחבר לאינטרנט כדי לעדכן את הדרייברים הפנתי אותו במקום זה לתיקייה שבה נמצא הדרייבר. הדרייבר הותקן, אפילו יש לי את התכ…

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  23. Started by ER_BOGO,

יש לי מחשב שבא עם הארד דיסק WD 120 SATA ואני מעוניין לחבר גם את הארד דיסק הישן ( MAXTOR 40GB) ל IDE איך אני עושה את זה (ואם כדאי בכלל) (MASTER SLAVE ) וכו. ?

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  24. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, עד אתמול הכל היה בסדר אני עובד עם לפטופ ועם עוד מסך שתמחבר אליו. אתמול הייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב ומאז המסך החליט שהוא לא עובד זתומרת זה שניה מראה את התמונה ושניה אחרי זה הוא מסך שחור. מה הבעיה? אפשר לתקן את זה? או שהלך המסך? תודה.

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  25. Started by matan13,

יוצא לי לעיתים קרובות שה-H.D לא מזוהה בביוס ובשל כך אני לא מגיע למערכת הפעלה. אחרי כיבוי או כמה ריסטארטים זה חוזר ויש פעמים שלא. במקרים שכיבוי\ריסטארט לא פותר, אני מנתק את הכבל IDE\SATA ומעביר לפורט אחר וזה מסתדר. איך ניתן לפתור את הנושא כך שלא יחזור ? איפה הבעיה ? בדיסק ? בלוח ? עידכון קושחה? אשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים