תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, היום קיבלתי (סוף סןף) את החלקים האחרונים למחשב החדש שלי. בין ביתר - לוח אם GA965PDS3P ומאוורר Zalman 7700CU. הכל מורכב, עובד יופי, חוץ מדבר אחד מוזר בנוגע למאוורר: המאוורר מגיע עם מכשיר שליטה בעצמה. אם המאוורר מחובר בעזרת המכשיר לחיבור של הCPU FAN בלוח, הוא לא עובד. אם הוא מחובר ללא המכשיר, הוא מחכה כמה שנית, מתחיל לעבוד אבל רק במהירות של 600-800 RPM. אם הוא מחובר לחיבור הPOWER FAN, הוא עובד רגיל (לפחות נראה כך), אבל הלוח מוריד את מהירות המעבד (לחצי!!!) בגלל זה! למרות שחום המעבד עומד על 12 מעלות וטמפרטורת הלוח על 44. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הולך פה?
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי ניתקלתי בבעיה מוזרה ומעצבנת!! בערך אחרי 10 דקות המסך פתאום ניכבה ולא ניתן להדלקה בשום דרך ( אני לא כוותי את זה בהגדרות ) חשבתי שזה הכרטיס מסך אז החלטתי להחליף לאותו כרטיס רק חדש ( inno3d g-force fx 5600 128 mb ) אבל אחר כך זה גם עשה בעיות !!!!!! אז חשבתי שזה המסך ( LG LCD ls11 או משהו כזה ) אז לקחתי עוד 3 מסכים אחרים וזה גם עשה את הבעיה, ואת המסך שלי חיברתי למחשב אחר ולא היה את הבעיה! אני כבר ממש אבל ממש מעוצבן אני לא יודע מה זה כבר יכול ליהיות ( חשבתי אולי זה בעית חום ) אולי מישהו מכם יודע מה הבעיה \ איך לפתור אותה ??????
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום מדובר במחשב עם מעבד AMD , חצי ג'יגה זכרון וכרטיס מסך של nVidia מדגם 7300LE. יום בהיר אחד (ממש ככה) מדליקים את המחשב ואין תמונה. חיברתי את המסך למחשב אחר - עובד. אז זה לא המסך. אולי הכבל? לקחתי כבל אחר, עדיין לא עובד. זה לא הכבל. אולי ה-BIOS? הוצאתי סוללה, החזרתי. כלום. אותה בעיה אין תמונה. שמתי לב שכאשר מדליקים את המחשב הנורית של הכונן הקשיח לא נכבת. אולי תקלה בכונן מונעת מהמחשב לאתחל? ניתקתי את כל הכוננים...את הDVD הכל. עדיין כלום... אציין שכאשר המחשב פועל ומנתקים את כבל הDVI ומחברים שוב המסך "מזהה" שיש חיבור או אין חיבור. המסך נכנס לpower saving mode. אז כרטיס המסך כאילו "תקין חלקית"? יש משהו שפיספסתי?
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכם (: קניתי מחשב לפני שנה וחצי (נובמבר 2011) ובזמן הזה אמא שלי חפרה לי לנקות אותו, ידעתי שהיא צודקת אבל לא עשיתי כלום, לא יודע למה.. עכשיו אני רואה שהוא פול אבק, בתוך הכרטיס מסך, מאחורי המאווררים, משהו מזוויע, כל מקום גושים של אבק, לא פלא ירדו הביצועים. מה לעשות? בינתיים ניקיתי אותו ממש בכללי כזה עם מברשת רכה, במאווררים ובכרטיס. איך אני אמור לנקות? לשלוח לתיקון? בבקשה עזרה מהירה (:
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם הכונן החיצוני שלי של חברת WD אני מחבר את הכונן לחשמל ולמחשב (3.5 אינץ) אבל המחשב לא מזהה אותו. לא שלי ולא בעוד כמה מחשבים שניסיתי, ניסיתי להחליף לו גם קבל נתונים וגם זה לא עובד. הנורת חשמל מהבהבת זה סימן שהוא כן מקבל חשמל אני לא יודע מה הבעיה אולי מישהו כן יודע איך לסדר את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הוא מראה לי את זה כשאני נכנס לוינדוס: מה זה? בעיה בחומרה? ואיך אני מתקן את זה?
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הכותרת די אומרת הכל, אבל בכל זאת: היה לי 8800GT במחשב, במקור עם לוח P35. הלוח נשרף בשלב כלשהו והוחלף לG41, עדיין PCIE 1. הכרטיס עבד מצויין. לא מזמן שדרגתי לHD4890 והGT הונח אחר כבוד בצד. לפני יומיים חבר שלי החליט לקנות מחשב חדש כי שלו כבר ממש לא סוחב. הוא לא בדיוק גיימר (לפחות לא מעבר לדברים כמו SC2 או DRAGON AGE), אז חשבתי לעצמי שאני אביא לו את ה8800GT ואחסוך לו הוצאה מיותרת של קניית כרטיס מקביל. קנינו את שאר הרכיבים (Athlon X3 כלשהו, לוח אם Gigabyte 760G ספק כוח חביב - pro 82+ 425W ושאר ירקות), הרכבנו - המחשב לא עובד. אחרי שהתייאשנו מלהבין מה הבעיה חזרנו לחנות, שם התברר שהזכרונות תקולים (שני הסטיקים. מה הסיכויים?) - אבל על הדרך התברר שגם אחרי החלפתם המחשב לא מצליח להציג…
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אהלן, כנראה בגלל כיבוי בזמן פעולה או הדלקה, אחד הקבצים של ווינדוס נדפק - בעת טעינת WINDOWS מוצג מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט. ניסיתי להתקין BARTPE ל-USB ולעשות ממנו בוט - כיביתי בביוס כל התקן בוט אחר מלבדו והוא עולה יפה עד לרגע שהוא מציג מסך טעינה - ואז עושה ריסטרט מחדש. הוא תקוע במעין BOOTLOOP. לפני שאני מתחיל לפרמט, יש אופציות נוספות? המחשב של אמא ויש שם הרבה מסמכים חשובים.
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP ואני לא מצליח להתקין USB 2.0 כי ה Windows Update לא מוצא את העדכון שצריך להוריד. איפה אני יכול להוריד את זה במקום אחר או להתקין את זה בצורה אחרת.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי בעייה שאני לא שומע שום קול במחשב ומקבל כל מיני שגיאות אז הנה תמונה של כל השגיאות. במדייה פלייר אני מנסה לשמוע מוזיקה ומקבל שגיאה C00D11BA: Cannot play the file בהגדרות סאונד זה אומר שלא קיים שום דבר של סאונד http://img356.imageshack.us/img356/5499/untitledvo8.jpg כאשר בחוצץ של הHardware קיים כרטיס http://img97.imageshack.us/img97/1156/untitled1ns8.jpg ובנוסף בוולים קונטרולר מופיע עוד שגיאה והתוכנה נסגרת http://img149.imageshack.us/img149/5210/untitled2ld9.jpg בבקשה עזרו לי לפתור בעייה זאת כי אני ממש רוצה לשמוע מוזיקה ובכללי לשמוע צלילים. תודה
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היום התחדשתי לי במחשב נייד חדש מדגם GIGABYTE W468N. לאחר שהתקנתי את המערכת הפעלה, הכנסתי את הדיסק עם כל הדרייברים, דיסק שקיבלתי מג'יגבייט. נראה שהכל עובד טוב ויפה חוץ מהכרטיס רשת. זאת הפעם הראשונה שלי עם רשת אלחוטית, אז יכול להיות שיש משהו שאני לא מבין. כל פעם שאני מנסה להתקין דריבר לכרטיס רשת, ממשיכה לקפוץ לי הודעה של DRIVER NOT INSTALLED וקופץ לי חלון של INTEL WIRELESS TROUBLESHOOTER רק שהוא לא ממש יעיל. המחשב שלי בכלל לא מזהה את הרכיב. כשאני מפעיל בפותר בעיות הזה דיאגנוסטיקה, אני מקבל ב HARDWARE TEST "wireless hardware is not bound to transport driver" ניסיתי להוריד גם דריבר מהאתר של אינטל, אך גם זה היה ללא הצלחה. יכול להיות שהבעיה היא בחומרה, או שאני עושה משהו לא …
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הדלקתי היום את המחשב ופתאום הוא לא עולה אין לי מושג מה קורה, אני מדליק את המחשב, פתאום גם המאוורר של הקירור INFINITY לא עובד בכלל, ואיפה שיש נורה אדומה קטנה בכרטיס מסך, אז היא פתאום מהבהבת. אין לי מושג מה הבעיה, לא עשיתי בכלל משהו חדש, לא שיחקתי עם שום דבר וישר זה קרה. אין שום דבר שעולה על המסך... לא ביוס ולא כלום, רק מסך שחור [כלומר שלא נדלק אפילו המסך] * שאני מנסה להדליק את המחשב, כל המאווררים והלדים דולקים [רק המאוורר של הקירור לא עובד...] מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום,חזרתי לפורום בגלל תקלה טכנית שאני זקוק לעזרה לפני משהו כמו 4 חודשים קניתי מחשב חדש AMD Athlon 3000+ 64Bit Asus K8V SE Deluxe Kingston 512MB DDR RAM Maxtor 80GB 7200RPM PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit Windows XP SP2 [firewall disabled] עכשיו,לאחרונה אני נתקל בתקלות שמתחילות מאוד מאוד להטריד בהתחלה,הייתה תקלה משונה מאוד שכיחה...פעם בהרבה זמן שהייתי יוצא מאיזה משחק לאחר זמן משחק רב,המחשב היה קופץ למסך כחול ומפעיל את עצמו מחדש. אבל לאחרונה התקלה נהייתה נפוצה יותר,ואז נעלמה באופן פתאומי,ובמקומה החלה תקלה גרועה בהרבה עכשיו,כל פעם שאני פותח כל יישום תלת מימדי [או בקיצור-כל יישום EXE],נפתח לי תהליך חדש בשם CCAPP.EXE,התהליך לוקח 29,000K זיכרון,והוא לא מסכים להסגיר [כל נסיום ל…
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים האחרונים של NVIDIA ה - 29.42 ולפני זה השתמשתי באפשרות של תיקוני צבע - (האפשרות שמאפרת לשנות את החדות הדיגיטלית, בהירות, ניגודיות והגאמה) שכל פעם שהפעלתי מחדש את המחשב זה אוטומטית הפעיל את ההגדרות שאני כיוונתי.. בכל אופן עכשיו לאחר ההתקנה של הדרייברים זה לא חוזר לי להגדרות שאני הגדרתי. למרות שמסומנת האפשרות "החל הגדרות אלה באתחול" מישהו יודע מה מקור הבעייה ?! ואיך אפשר לפתור אותה ?
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
האם זה בסדר שה PAGE FILE בגודל כזה כי אני זוכר שבדרך כלל לא היתי עובר את ה 160 מגה. ואם זה בעיה אז איך אני יכול להקטין אותו? המעבר על 100% Usage אבל זה בסדר כי אני מריץ UD . תודה לכל מי שיכול לעזור או לזרוק איזה עצם.
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
מה נשמע, יש לי כרטיס טלוויזיה שמחובר לממיר HD של הוט (הקטן הזה). כשקניתי את המחשב התקינו לי תוכנה שנקראת PRESTO PVR שדרכה צפיתי. עכשיו עשיתי פורמט ואין לי דרך להתקין את התוכנה (יש הורדה שלה באתר של GIGABYTE - היצרן של כרטיס הטלוויזיה אבל אין לי CD KEY). ניסיתי להגדיר את הכרטיס שיעבוד דרך ה-WINDOWS MEDIA CENTER אבל החרא הזה לא נותן להשלים את התהליך כי אין לי שלט מיוחד. מישהו יכול לעזור? אני משתגע פה 0.0 הדגם של הכרטיס הוא: GT PTV TAF RH
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
לאחר שאני מפעיל את המחשב , ותהליך ה POST מתבצע המחשב מבקש ממני תמיד ללחוץ F1 . (אני מקווה ש POST זה התהליך הראשון איפה שנכנסים לביוס ) נכנסתילביוס , ולא ראיתי שם כלום. זה התחיל להופיע אחרי שהצאתי את הסוללה כדי לאפס את הלוח.
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אז ככה מדובר במחשב פנטיום 4 סוקט 478 : נקראתי לבדוק את המחשב מכיוון שהוא סובל מאיטיות יתר+תקיעות . ולעיתים אין תצוגה(מחשב דולק ) בתור התחלה הצעתי לו להחליף מחשב הרי הוא בסה"כ מעוניין באינטרנט... (ומה שיש לו כרגע : WINXP 512MB GFORCE 5200 התקנה נקיה) כאשר פתחתי את המחשב לבדוק מאוררים וכו' , ראיתי שם כרטיס מסך עם קבלים נפוחים ו2 סטיקים של זכרונת DDR 1 256 MB עם מגעים חרוכים את הזכרונות ניקיתי, כולל סלוטים, מאורר של המעבד היה מרעיש, מאורר של הצ'יפסט לא עבד, החלפתי 2 מאוררים והצעתי לו להחליף כרטיס מסך ולשדרג את הזכרונות ללפחות 1 ג'יגה , הוא הביא את החלקים ועדיין המחשב לא נדלק ... אחרי כל ההצלבות האפשריות , הצלבתי מעבד שמתי לו במקום P4 3.0 שמתי CELERON 2.4 (הסקתי מזה שהמעבד ה…
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח משנת 2006, מאז החורף האחרון לפני שנה הוא התחיל לעשות לי בעיות מאוד מוזרות שנורא קשה לתאר אותם יש לי הרגשה שאם יותר מידי קר, המחשב יכול פתאום לקפוא ולהתקע, ואחרי קצת זמן שניהיה חם אז המחשב מחזיק הרבה יותר זמן, ככה זה היה חוזר על עצמו מידי שבוע שבועיים בחורף לפני שבועיים הוצאתי אותו לניקוי אבק סיימתי עליו בקבוק אויר דחוס נתתי לו 5 דקות מנוחה ואז חיברתי אותו, בהתחלה עשה לי רעשים מאודדד מוזרים עם צלילים מהירים של תקיעות כאלו, כיביתי והדלקתי ואז שלב ה POST נתקע במסך, אבל שמעתי את הוינדוס עולה עם הצלילי עליה והכל, כיביתי והדלקתי שוב ואז פתאום הכל התחיל לעבור רגיל... מאז שבועיים הוא עבד טוב היום (יום חורפי וקר) שוב המחשב קפא, כיביתי והדלקתי, ואז פתאום המסך לא הרא…
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלוםלאחרונה התקנתי את וינדוס 7 . המחשב רץ יפה מאוד אבל יש בעיה אחת!הכרטיס מסך לא עובד לי ,כשאני רואה אותו במנהל ההתקנים אני רואה עליו הודעת שגיאה שאומרת שאין למחשב מספיק משאבים להריץ את ההתקן הנידרש וזה כותב לי שזה קוד 12הכרטיס מסך הוא - NEVIDIA GFORCE 7300 הזיכרון הוא - ג'יגה 2 יש לציין שבווינדוס XP הכרטיס מסך עובד מצוין..אשמח לתשובה , יאיר
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שאני אתחיל אני רוצה לומר שזו בעיה עם הלוח המסוים הזה לכן אני פונה במיוחד לבעלי הלוח המסויים הזה (P5Q PRO) הרכבתי את המערכת החדשה שלי עם הלוח והכל חדש חוץ מהזכרונות (1GIG DDR2 667MHZ) המערכת ממש לא יצבה (כשאני אומר ממש אני מתכוון לזה במלוא מובן המילה) המערכת מתרסקת כל כמה שניות -דקות לכן אני כותב תהודעה פה מהר לא יודע מתי המערכת תביא תcrash הבא שלה. בדקתי בפורומים של אסוס ובגוגל ויש מאות אנשים עם הלוח הנ'ל שיש להם את אותה בעיה ועוד לא מצאתי שום פיתרון. ניסיתי עם מערכת הפעלה XP SP2 ו-SP3 כרגע אני עם VISTA SP1 וגם לא עוזר אנשים שעידכנו ביוס ויש להם זכרונות טובים בהרבה משלי סובלים מאותה בעיה. אני מפחד לעדכן ביוס כי אם המערכת תיתקע (סיכוי של 1 ל1 ) אז אני יכ…
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקשר למחשב של חברה שלי. המחשב אמנם ישן, אבל השאלה שלי היא אם המפרט שלו מצדיק את האיטיות. כשמדליקים את המחשב, וכשהווינדוס עולה, לוקח לו המון זמן "להתעשת". אם אני אלחץ על הדפדפן למשל, כמה שניות לאחר שהווינדוס עלה- אצטרך לחכות כמה דקות ארוכות עד שהוא ייפתח. כלומר, כשהווינדוס עולה, צריך לחכות לפחות כ-5 דק' כדי שהמחשב יתעשת ורק אז אוכל להפעיל דברים. ובלי קשר לזה, המחשב איטי גם באופן כללי. אז המפרט הוא: מעבד: INTEL E2160 1.8GHZ זיכרון: 2GB מערכת הפעלה: WINDOWS XP אז השאלה שלי אם המפרט מצדיק את האיטיות, או שיש בעיה אחרת? האם פרמוט יכול לעזור, או אולי מעבר לווינדוס 7?
-
- 14 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי , אני רוצה להתקין כונן SSD נוסף בלפטופ שלי - DELL XPS 15 9570 , בפירוט הטכני כתוב שניתן לחבר כונן HDD בגול 2.5' SATA GEN 3 האם ניתן לחבר גם כונן SATA SSD בגודל 2.5' ? או שנדרש מתאם או שבכלל אי אפשר ? מצרף שתי סרטונים של אנשים שהצליחו
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו נתקל בשגיאה כזאת בעת עליית המחשב אני לא מצליח גם למצוא על זה מידע בגוגל אודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב פנטיום 4 2GHZ לוח אם של ASUS P4S800D זיכרון DDR 256 X 2 כרטיס מסך GEFORCE 6200 הבעיה שלי כשאני מנסה להפעיל סרטי Blu-Ray הם הולכים בדי תקיעות רוב הזמן. אני רוצה לחבר את המחשב לLCD בחיבור HDMI. השאלה שלי אם אני אוסיף עוד X זיכרון ואחליף לכרטיס מסך Y. האם אני אוכל לצפות בסרטי Blu-Ray בצורה חלקה או שאין מנוס מלהחליף מעבד והוא בעצם צוואר הבקבוק? מכיוון שאני לא משחק במחשב, אני לא רוצה כל כך להשקיע ולקנות מחשב חדש. הייתי מעדיף אם אפשר להסתפק רק בהחלפת כרטיס מסך והוספת זיכרון. אגב החיבור של הכרטיס מסך הוא AGPX8. תודה.
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-