תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
חיברתי למחשב כ.קול עם הבקר משחק למחשב הכרטיס קול זוהה ע"י אקספי אוטומט ועכשיו חיברתי תהגה והדוושה למבקר עצמו ואני לא יודע איך מפעילים אותו ... אני בחרתי שם ב 2 צירים ו 4 כפתורים והוא לא מגיב אליו..!! ההגה לא של חברה מוכרת ולא רשום עליו כלום.. מה אני עושה?! צריך אולי להתקין את כל ההתקנה של הכ.קול עם הבקר שיהיה שם עוד אופציות או משו?!
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכבר חושים אני לא מצליח לפתור: המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש מלא אנשים אמרו לי שזה בעיה בספק כוח שלי (משהו 300W ג'נרי), אז החלפתי אותו לThermaltake 360W Dual Fan וזה לא עזר. יש לי AthlonXP 1700+ Thoroughbred עם אוברקלוק ל-2200MHz (1.825V), וגם ב stock speeds/voltages זה עדיין עושה לי בעיות. יש לי תחושה שמשהו לא מקבל מספיק כוח או משהו כזה. יש לי כם Corsair XMS PC3200 @ 2-2-2-5, יכול להיות שהטיימינגס האלה הם הגורם לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שלום : בעיה 1 : המחשב נידלק למספר שניות ונכבה . נורית h.d לא דולקת . בעיה 2 : מסך גם לא עובד אשמח לקבל תשובות תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך של radeon 1950x pro של saphire. הבעיה הופיעה לא מזמן, לפני זה הוא עבד מצוין. מה שקורה הוא שאחרי שאני משחק במשחק כבד כ 10 דקות, המחשב ניתקע והמסך מיתנתק ל no signal. בדקתי את כל המאווררים, כולל הזה שנימצא על הכרטיס עצמו, כולם עובדים, אבל לכל מיקרה גם ניקיתי אותם. כמו כן אני לא חושב שזאת בעיית חום כי הוא לא מתחמם יותר מדי, ונישאר יחסית חם, וגם יש לי מארז גדול עם ארבעה מאוורירים והכל מסודר בו לזרימת אוויר טובה. במשחקים הקלים (ישנים) זה לא קורה לי והכל עובד ניפלא. התקנתי גם מחדש את הדרייבר מהדיסק שהגיעה איתו, וזה לא עזר. עוד תופעה שיש היא שעם אני מסתכל סרט בווינדווס מדיה פלייר, ושם אותו על pause אז אחרי כ-5 דקות התוכנה ניתקעת, אני לא יודע עם זה קשו…
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום: קניתי את הדבר הזה: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/527 בשביל להפעיל אנטנטה לקלוט שידורי טיוי (1,2,10) אבל לא משנה חיברתי את זה למחשב ובצד של המאריך דיסק אונכי והוא אומר שהוא לא מצליח לקלוט למה? יש למישהו רעיון מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
בקיצור הבעיה היא כזו, כל כמה רגעים אני שומה מן צליל קצר מאוד משהו משונה, ואז אחרי הצליל פתאם כל הסאונד נכבה. לא משנה מה אני שומע , youtube מדיה פלייר סרטים הכל.. ופשוט אני צריך להפעיל כל הזמן מחדש. אז מישהו מכיר בעיה כזאת? שמע על זה פעם? מערכת VISTA
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
קודם כול לא היה פורום אחר שיכלתי לרשום את ההודעה אז רשמתי כאן האם יש הבדל בין כבל IDE שמוחובר לHARDDISK לבין הכבל IDE שמחובר לCD ואם לא אז למה אצל הכבל של הארדדיסק שהוא בצבע אפור ככה יותר רשום 150V בעוד הכבל של הCD הבהיר יותר רשום 300V מה זה משנה בעצם ( כי אני יודע שאפשר לחבר עם שניהם (תקנו אותי עם אני טועה ))
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום. אתמול הורדתי אפקט בשם element לאפטר אפקט שמוסיף והופך דברים לתלת מימדיים אחרי שהתקנתי לחצתי על האפקט וזה עשה לי חלון כזה לחצתי על OK לחצתי על scene setup וזה פתח לי חלון כזה מה אפשר לעשות? זה דחוף!
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם,אז ככה החלה להופיע בעייה חדשה (XP 32 ) כאשר אני נכנס למשחקים (ביניהם BORDERLANDS CSS DOTA) העכבר והמחשב זזים בסדר גמור,אבל כאשר אני מנסה להזיז גם את העכבר ולוחץ על כפתור-2 כפתורים במקביל המחשב פשוט מקרטע בצורה מטורפת,או שלפעמים נהיה דיליי בתגובת המחשב,כלומר אם אני מנסה ללכת קדימה ואז זז ימינה שמאלה אני לא יכול להזיז את העכבר ,המחשב לא מגיב לשום פקודה ואז פתאום הוא עושה את כל הפעולות במכה. לפעמים קורה גם שהלוח אם מצפצף והמחשב לא מגיב ואחרי כמה שניות זה עובר וחוזר שוב ושוב. זוהי תופעה דיי חדשה,וגם כדאי לציין שלאחר שאני עושה SLEEP וחוזר , לפעמים הוא עושה ריסטרט ואומר שהייתה שגיאה בווינדוס ואני צריך ללחוץ 50 פעם על סגור כי ההודעה חוזרת על עצמה כל פעם. בכל מקרה אני…
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
חברים בבקשה עזרה - יש לי בעיה מוזרה במחשב ניד שלי מיסוג קומפאקט איוו אם אני מכניס DVD לכונן אז הוא מתחיל ליפעול ואם אני מכניס CD-R או דיסק של מוזיקה( לא צרוב אלא מקורי) או דיסק שצרובים בו דטה כמו מצגות וכו את כל אלו הוא לא מזהה - פשוט לא מתחיל ליפעול - כאילו שאין דיסק בכונן מה לעזאזל זה יכול להיות? תודה :s05:
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב יחסית ישן שעד עכשיו היה משמש רק כעמדה לגלישה ופה ושם לקבצי Word וExcel. אבל בזמן האחרון אי אפשר לגלוש במחשב כל כמה זמן שמשתמשים בו האינטרנט הופך להיות ממש איטי וכל דף לוקח כמעט מעל 6-7 דקות לעלות. המחשב היה מחובר עד עכשיו בצורה אלחוטית עם מתאם של TP-link מדגם 822n ואתמול חיברתי את המחשב ישירות למודם של הוט ''אריס'' ועדיין יוצא מצב שכל כמה זמן הגלישה ממש איטית (בדיקת מהירות אפילו לא עולה), עד למצב שיוצא שאני גולש בצורה תקינה. אני נמצא בחיבור ללא חייגן, הנציגים של הוט אומרים ספק והספק אומר הוט. שאני בודק את האייפי שלי הוא או האייפי של החיבור ללא חייגן או 192.168.100.100, הוט לא מוכנים לבדוק את המודם בטענה שזה המחשב שלי או אומרים שהספק שלי ניתק אותי. הדברים …
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
הייתי באילת ,הבאתי לחבר את הMP3 , הוא הוסיף שירים וכו' חיברתי את MP3 למחשב כדי להטעין , עשיתי ריסט והמחשב הפסיק לתפקד עד שהוצאתי את הMP3 מהUSB סתם מעניין אותי מה קרה שם. בתודה א.ב
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
בכל כניסה חדשה לאתר כלשהו באינטרנט המחשב חושב הרבה זמן,ובסוף מופיעה הודיעה:יש צורך באבחון רשת.ברגע שאני מפעיל את אבחון הרשת האתר מופיע.בהמשך אין בעיה בכניסה נוספת לאתר זה.איני מצליח לפתור את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב קצת עתיק שהחל להיכבות מעצמו, ולפני שאני קונה חדש, אני רוצה לנסות לפתור את הבעיה. המחשב נכבה בלי קשר למאמץ ובלי קשר להתחממות, וזה נראה די אקראי - לפעמים שתי דקות אחרי ההדלקה, ולפעמים שעה+. כשהמחשב נכבה, המסך הוא הראשון שמפסיק לעבוד; אחרי כמה שניות המעבד מתחיל להיתקע (אם אני מנגן שיר, אז קטע של שניה חוזר על עצמו שוב ושוב); ולאחר כמה שניות נוספות המחשב פשוט מכבה את עצמו. לפעמים אחרי שהוא נכבה אני גם לא מצליח להדליק אותו מחדש - נשמעת סדרת צפצופים קצרים והוא נכבה שוב. לוח האם שלי הוא Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) ולא הצלחתי למצוא ברשת תיאור לצפצופים. חוץ מלוח-אם, מה עוד יכול לגרום לבעיה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי חברים קניתי כרטיס מסך radeon r7 360 ומשום מה כשאני מנסה להתקין את הדרייברים דרך הדיסק הוא כמעט מגיע לסוף ועוצר בלי שגיאה בלי כלום פשוט עוצר.ניסיתי להוריד דרייברים באופן ידני דרך האתר שלהם אבל גם זה לא עוזר.אשמח לדעת מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה תודה הכרטיס מסך הזה צריך חיבור pci-express 3 ובלוח האם שלי ישנו חיבור pci 2.0 הבנתי שזה אותו חיבור וזה מתחבר ככה. יש לי במחשב 2 תושבות אחת בצבע כחול אליה חיברתי את כרטיס המסך ואחת בצבע שחור שאין עלייה כלום-כרגע הוא מזהה רק את הכרטיס ה-onboard כיוון שלא עשיתי התקנה (כיוון שזה לא מסתיים) אני לא מבין גדול במחשבים ממש צריך עזרה מקווה שבאתי למקום הנכון. תודה.
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מצטער על הבהלה... אבל יש לי בעיה נוראית עם המאורר.. היום ואתמול המחשב פתאום נתקע לי ושום דבר לא פעל.. היום פתחתי את המחשב ונראה לי שאני מבין למה.. המאוורר של המעבד מתנהג באופן מוזר.. עם התחלת הרצת המחשב המאורר עושה סיבוב ומפסיק את הפעולה..שוב עושה סיבוב ומפסיק להסתובב.. כאילו הוא מנסה להתסתובב אבל משהו חוסם אותו.. יש לציין ששום דבר לא חוסם אותו.....ואחרי כמה הרצות של המחשב זה אכן פתאום מתחיל להתסובב אבל רוב הפעמים לא.. המעבד בקושי בן 3 חודשים...הוא E6300 קונרו... האם יש אולי איזה משהו שלוקח לו את החשמל? (כמובן המעבד מחובר לCPU FAN שעל הלוח אם (GA-945P-3S)) או שהמעבד פשוט דפוק? יש לפנות לחנות אולי שחליפו לי? תשובה מהירה חשובה לי.. תודה..מת עליכם.. אולי מישהו יודע על תוכנת …
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
רק אתמול הייתה לי הזדמנות להוציא את המחשב החדש (מפרט בצד) מהקרטונים ולהתקין את ווינדאוס. החלקים עצמם הורכבו בחנות, כל מה שנשאר לי לעשות זה להרכיב את הדיסק הקשיח (סיגייט ברקודה 500GB) ומאוורר 120MM מקדימה. בנוגע למאוורר, אין לי מושג איך לפרק את החלק הקדמי במארז הזה כדי להוסיף שם מאורר. מישהו יודע ויכול לתת הדרכה בכמה מילים? בנוגע לדיסק קשיח, סה"כ השחלתי אותו במסילה במקום המיועד, ויש תופסן מיוחד במארז שתופס אותו במקום. אבל התופסן רק מצד אחד, כשבצד השני אין כלום שתופס. זה נראה יחסית מקובע למקום, אבל תקין?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שהגיע עם כבל מתח שהתקע שלו הוא בעל שתי "שיניים" עגולות שלא מתאימות לשקעים שיש לי בבית (3 חורים שטוחים) המחשב הוא קטן בעל ספק של 200 האם אני חייב לקנות ממיר כלשהו או שאני יכול להשתמש בכבל מספק ישן (של 300)? תודה (שאלה טפשית... אבל לא בא לי לשרוף את המחשב או משהו....)
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, קודם כל מפרט המחשב מעבד: AMD XP 2600+ זיכרון: kingmax DDR400 לוחאם: ABIT NF7 הבעיה - אם אני מבצע ריסטרט, המחשב לפעמים מזהה את המעבד כ AMD 1150MHZ במקום AMD 2600+ שהוא מזהה בד"כ. בנוסף הזיכרון עובר ממצב של DDR333 למצב של DDR200 המצב ניתן לתיקון בעזרת כניסה לביוס והעלאה מחדש של האפשרויות השמורות. חשוב לציין שהוא לפעמים מעביר למצב האיטי גם בריסטרט, כלומר שהמחשב עדיין מקבל חשמל, כך שלא סביר שמדובר בסוללה. והמחשב לא נכבה, לא בעזרת תוכנה, לא בעזרת כפתור וגם לא בעזרת לחיצה בת 4 שניות על הכפתור, אלא רק בניתוק חשמל. האם הלוח-אם נדפק ? או שזה משהו אחר?
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב P4 שסוחב כ-3 שנים. לאחרונה הוא קורס לי המון אז החלטתי לפתוח, לנקות, לבדוק קצת קבלים וכו'. פתחתי, ניקיתי עם ספריי לחץ אויר, פתחתי את הספק וראיתי שם כמה קבלים "תפוחים". חיברתי את המחשב מחדש, הוא עבד כרבע שעה ונסגר. אה, וגם יצא ממנו ריח שרוף. ;D חשוב לציין ששכחתי להדק את הקליפסים של ה-Heat sink של המעבד כאשר הדלקתי אותו לאחר הניקוי. מאז המחשב נדלק, יש נורה ירוקה על הלוח אך אין צפצוף, אין תצוגה והוא גם לא נכבה באמצעות הכפתור, רק באמצעות ניתוק החשמל. (מן הסתם) היום קניתי ספק חדש ומכיוון שפתחתי את ה-Heat sink, החלפתי משחה תרמית אך עדיין, שום דבר לא עובד. ניסיתי להפעיל את המחשב על ריק (בלי זיכרון, בלי שום כרטיס, בלי כוננים ובלי סוללה), הגשר התחתון והמעבד ל…
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי בשעה טובה כרטיס מסך חדש 128MB inno3d geforce 4 ti 4200 התקנתי אותו, התקנתי דטונייטור הכי עדכניים, אני מתחיל לשחק, אחרי 10 דקות של משחק, המסך פשוט נכבה (המחשב נשאר דלוק) וכשאני לוחץ על הכפתור של המסך הוא לא נדלק יותר ועושה גם צפצופים מהרמקולים, המחשב קפוא ---> ריסטרט. ביקרתי בפורום עם שרשור ענק על הבעיה הזאת, וניסיתי כל מה שהוצע שם: ניסיתי 2 גירסאות דטונייטור 41.09 ו-42.30, הורדתי VIA 4 in 1, הורדתי VIA test driver, וידאתי שהכרטיס מסך לבד עם IRQ משלו, הורדתי refresh rate fix, ניסיתי לבטל fast write, ביטלתי APM, הביוס שלי מעודכן, בקיצור ניסיתי כל מה שאפשר חוץ מהדברים שדופקים את הפרפורמנס לגמרי (להוריד AGP לX1 וכאלה) חשוב לציין שהכרטיס הקוד…
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אוקי היה לי windwos xp pro היה לי וירוס האיטרנאט לא גלש מלא פרסומות בלאגן שלם עכשיו אחרי שפרטמתי לא משנה הראה לי מסך כחול vodex משהו לא יודע מה אז עשיתי fdisk מחקתי לגמרי c d e ועכשיו רציתי לחלק ! הבעיה היא לא ידעתי מה שווה מה הוא רושם לי 10748- מאה אלף ביט משהו שווה 100 אחוז אז כל פעם ניסיתי משהו אחר וכל פעם היה עושה ליאת c 14 אחוז 15 ואז יצרתי את d והוא עשה אותו 95 אחוז עכשיו אני עושה שווה בשווה כמו שהיה לי מקודם ... יש לי 80 גגה אני התקנתי בנתיים 98 כי אני גם ככה רוצה לפרמט זה זמני אני רוצה xp אבל שלוש כוננים אלף תודות אנשים !!!
-
- 14 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום כאשר מתקינים את הדרייוורים החדשים , ומריצים סרט , עושים לו ZOOM , מחכים 20 30 שניות , והמסך מחשיך , אני לפחות ניסיתי במדיה פלייר , לאחר שהמסך מחשיך , אי אפשר לראות יותר סרטים עד שלא עושים הדלקה מחדש. מישהו יודע איך אני שולח את המידע הזה ל NVIDIA ? אם מישהו מכם יעשה את זה במקומי זה גם יהיה נחמד. הדריוור , הכי "חדש" שלא עושה את הבעיה הזאת הוא : 41.09 ! אשמח לשמוע תגובות.
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לאחר שידרוג הווינדוס 10 באנגלית אך ניתן להפוך לעברית תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
כל פעם שאני או סוגר את המחשב או שם אותו במצב שינה (מחשב נייד) אז כשאני פותח אותו הלינקים בשולחן עבודה זזים מעצמם.. עשיתי בדיקת ווירוסים ואין לי משהו יודע מה זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-