עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ברגע ששני המסכים פועלים הרמקולים לא עובדים, ברגע שאני מכבה את המסך הנוסף הכל עובד. אשמח לעזרתכם , תודה רבה, יום טוב!

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by Steelgod,

יש לי בעייה שאני לא שומע שום קול במחשב ומקבל כל מיני שגיאות אז הנה תמונה של כל השגיאות. במדייה פלייר אני מנסה לשמוע מוזיקה ומקבל שגיאה C00D11BA: Cannot play the file בהגדרות סאונד זה אומר שלא קיים שום דבר של סאונד http://img356.imageshack.us/img356/5499/untitledvo8.jpg כאשר בחוצץ של הHardware קיים כרטיס http://img97.imageshack.us/img97/1156/untitled1ns8.jpg ובנוסף בוולים קונטרולר מופיע עוד שגיאה והתוכנה נסגרת http://img149.imageshack.us/img149/5210/untitled2ld9.jpg בבקשה עזרו לי לפתור בעייה זאת כי אני ממש רוצה לשמוע מוזיקה ובכללי לשמוע צלילים. תודה

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by Danypat,

קניתי מחשב חדש ובזמן המשחקים cod4 ו pes 2012 דמו. המשב קורס נתקע על מסך שחור וגם הסאונד נתקע. ואפשר לצאת רק עם restart מפרט מחשב: מעבד Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 מארז Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm זיכרון micron rendition 4gb ddr3 1333 דיסק קשיח samsung 500g לוח אם Gigabyte GA-H61M-D2 BULK כרטיס מסך Sapphire 6750 512MB GDDR5 DVI HDMI DP תודה רבה

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  4. מישהו שמע על הבעיה המוזרה הזאת ? הסידי פשוט מת מרגע שהוינדוס עולה, אפילו מתח הוא לא מקבל... למערכת הפעלה לא נראה לי זה קשור זה קרה לי בוינדוס 98 , 2000, ואקספי. אז זה משאיר את הבעיה לשלישיה הבאה: לסידירום עצמו, ללוח אם ולבסוף לספק. מישהו יכול לעזור ?

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by ITSIK86,

יש לחבר שלי בעיה הוא כל פעם מפרמט את המחשב שלו והמחשב מזהה רק כונן אחד עם 127 גיגה ובעצם יש לו במחשב 200 גיגה! ויש לו הארדיסק אחד למה זה לא מזהה לו את הכל? אחרי פירמוט נוצר לו רק כונן אחד של C ויש בו 127 גיגה... ובכלל כל פעם יש לו כל מיני שגיאות בוינדוס שקשור לקוננים---volume boot בקיצור יש בעיה שקשורה להאריסק אולי מה הבעיה בעצםם??

• 12 תגובות
    • 953 צפיות
  6. Started by zack,

קניתי מחשב מסוגAMD לוח אם של GIGABYTE קניתי הכול בחלקים והרכבתי אותו .התקנתי מערכת WINDWOS XP אחרי שהמחשב קולט את הכרטיס תלת מימד לוקח לו 5 דקות עד שהוא ממשיך הלאה. לאחר ההתקנה הפעלתי מחדש את המחשב והוא עדיין ביקש ממני BOOT CD למעשה המחשב עולה רק עם הדיסק של הWINDOWS וצריך להתקין כול פעם מחדש. אמרו לי לעדכן את גירסת ה BIOS שזו הבעיה. התקנתי מחדש WINDOWS התקנתי את עידכון גירסת הBIOS וזה לא עזר. יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  7. האם זה בסדר שה PAGE FILE בגודל כזה כי אני זוכר שבדרך כלל לא היתי עובר את ה 160 מגה. ואם זה בעיה אז איך אני יכול להקטין אותו? המעבר על 100% Usage אבל זה בסדר כי אני מריץ UD . תודה לכל מי שיכול לעזור או לזרוק איזה עצם.

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  8. מה נשמע, יש לי כרטיס טלוויזיה שמחובר לממיר HD של הוט (הקטן הזה). כשקניתי את המחשב התקינו לי תוכנה שנקראת PRESTO PVR שדרכה צפיתי. עכשיו עשיתי פורמט ואין לי דרך להתקין את התוכנה (יש הורדה שלה באתר של GIGABYTE - היצרן של כרטיס הטלוויזיה אבל אין לי CD KEY). ניסיתי להגדיר את הכרטיס שיעבוד דרך ה-WINDOWS MEDIA CENTER אבל החרא הזה לא נותן להשלים את התהליך כי אין לי שלט מיוחד. מישהו יכול לעזור? אני משתגע פה 0.0 הדגם של הכרטיס הוא: GT PTV TAF RH

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  9. Started by BneXt,

היום בצהריים נכנסתי למשחק אחד במחשב וראיתי שיש DELAY קטן בין הפעולה שאני עושה במשחק לבין הזמן שהקול נשמע, למשל אני יורה ב-CS עם אקדח ירייה אחת אז הרעש של הירייה מגיע 3 שניות אחרי, זה קורה לי בכל המשחקים וגם בסרטים. טוב אז ככה מחקתי את הדרייבר של הקול (Realtek AC97 audio) והתקנתי אותו בחזרה... בסיום ההתקנה עשיתי כמובן ריסט למחשב הפעלתי זה מצא לי חומרה חדשה התקנתי ובסוף זה כותב לי : (AC'97 this device cannot start(code 10) הדרייבר לא עובד ואין לי סאונד במחשב. עכשיו מה בעיה כאן? למישהו יש פתרון ויכול להביא לי אותו? תודה...

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  10. Started by t_elad,

לחבר שלי יש בעיה במחשב. המחשב מאתחל את עצמו כל הזמן, מיד לאחר המסך של בחירת מצב הפעלה של WINDOWS (מצב בטוח, רגיל וכל השאר). המחשב היה מחובר לאימיול יממה שלמה, יכול להיות שנפגע מוירוס. מה לעשות???

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by MaxZ,

שלום. המחשב שלי עולה, ופועל כמו שצריך אבל הוא מצפצף. יש כזה צפצוף ארוך שמסתיים כל 10 דק', ז"א שהוא מצפצף ברצף 10 דק', זה ממש ממש מפריע. המעלות של המחשב סבירות ביותר, המעבד על 35, הכרטיס על 58 (HD4870) והארד דיסק על 39. מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by yairel1,

שלוםלאחרונה התקנתי את וינדוס 7 . המחשב רץ יפה מאוד אבל יש בעיה אחת!הכרטיס מסך לא עובד לי ,כשאני רואה אותו במנהל ההתקנים אני רואה עליו הודעת שגיאה שאומרת שאין למחשב מספיק משאבים להריץ את ההתקן הנידרש וזה כותב לי שזה קוד 12הכרטיס מסך הוא - NEVIDIA GFORCE 7300 הזיכרון הוא - ג'יגה 2 יש לציין שבווינדוס XP הכרטיס מסך עובד מצוין..אשמח לתשובה , יאיר

13. Started by rubin180,

שלום לכולם. לפני שאני אתחיל אני רוצה לומר שזו בעיה עם הלוח המסוים הזה לכן אני פונה במיוחד לבעלי הלוח המסויים הזה (P5Q PRO) הרכבתי את המערכת החדשה שלי עם הלוח והכל חדש חוץ מהזכרונות (1GIG DDR2 667MHZ) המערכת ממש לא יצבה (כשאני אומר ממש אני מתכוון לזה במלוא מובן המילה) המערכת מתרסקת כל כמה שניות -דקות לכן אני כותב תהודעה פה מהר לא יודע מתי המערכת תביא תcrash הבא שלה. בדקתי בפורומים של אסוס ובגוגל ויש מאות אנשים עם הלוח הנ'ל שיש להם את אותה בעיה ועוד לא מצאתי שום פיתרון. ניסיתי עם מערכת הפעלה XP SP2 ו-SP3 כרגע אני עם VISTA SP1 וגם לא עוזר אנשים שעידכנו ביוס ויש להם זכרונות טובים בהרבה משלי סובלים מאותה בעיה. אני מפחד לעדכן ביוס כי אם המערכת תיתקע (סיכוי של 1 ל1 ) אז אני יכ…

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  14. Started by pudi2001,

מפעם לפעם מאוורר המעבד I9 חדש מתחיל להשתולל , למה?? למישהו זה קורה???

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  15. אני צריך עזרה בקשר למחשב של חברה שלי. המחשב אמנם ישן, אבל השאלה שלי היא אם המפרט שלו מצדיק את האיטיות. כשמדליקים את המחשב, וכשהווינדוס עולה, לוקח לו המון זמן "להתעשת". אם אני אלחץ על הדפדפן למשל, כמה שניות לאחר שהווינדוס עלה- אצטרך לחכות כמה דקות ארוכות עד שהוא ייפתח. כלומר, כשהווינדוס עולה, צריך לחכות לפחות כ-5 דק' כדי שהמחשב יתעשת ורק אז אוכל להפעיל דברים. ובלי קשר לזה, המחשב איטי גם באופן כללי. אז המפרט הוא: מעבד: INTEL E2160 1.8GHZ זיכרון: 2GB מערכת הפעלה: WINDOWS XP אז השאלה שלי אם המפרט מצדיק את האיטיות, או שיש בעיה אחרת? האם פרמוט יכול לעזור, או אולי מעבר לווינדוס 7?

• 14 תגובות
    • 952 צפיות
  16. Started by Ameralis Zaiir,

שמתי לב למשהו ממש מוזר... הלוח שלי נשאר "עובד", יש עליו לד בקרה שנשאר דלוק גם לאחר הכיבוי, וגם שמתי לב שהמנורה על הסוויץ' של המחשב שלי נשארת דלוקה לאחר הכיבוי של המחשב. אבל המאוורר של המעבד (שמחובר גם הוא ללוח) נכבה. זה יכול להיות בעייה בספק? בלוח? אולי בכלל זה האופי של הלוח? מידע דרוש לוח ABIT SR7-8X ספק 350W Tsunami

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by DoR TnT,

מחשב של דוד שלי היה אצלי בגלל הכרטיס מסך כנראה קיצר לו את כל המחשב וגרם לשריפת הלוח והספק. העפתי את הכרטיס מסך ושמתי לוח וספק חדשים עכשיו המחשב סוף סוף נדלק בלי צפצופים ובלי בעיות, אני מחבר את הלוח ישירות למסך דרך VGA והמחשב אני שומע שהדיסק קשיח עובד ועולה, כל המאווררים עובדים, הנורה שעל הלוח נדלקת וגם העכבר והמקלדת דלוקים. הבעיה נראת לי רק תצוגה ואין לי אפשרות לחבר כרטיס מסך אחר כי במחשב שלי הכרטיס מסך הוא ענק ולא יכנס בלוח פה. מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  18. Started by idan,

: : :ציפצופים ב HARD DISK יש לי ציפצופים שאני מחבר אותו אחרי כמה זמן הוא מצפצף ואחרי שהוא מצפצף אז אני עשיתי ריסט ועושה לי BOOT FAILED :

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by CyberBot,

לוח אם: GA-P35-DS3L הבעיה:הביוס לא מזהה לי את ההארד דיסק (SATA2) הוא אפילו ברשימה של הכוננים לא רשום לי רק הDVD לא שמתי ג'מפרים כי רשום שלא צריך דחוף!!! דגם ההארד דיסק: WD-320-AAKS

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  20. Started by brk2k,

כבר כמה חודשים לא נכנס לאתר שלהם ניסיתי בכתובת המלאה ובכתובת המקוצרת ולא נכנס!! מה לעשות?!!

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  21. מה אני צריך כדי לחבר מגבר למחשב? איזה חוטים, אם אפשר עם תמונות אני ישמח!

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  22. Started by dante123,

אני אשמח ללינק עם מדריך כזה (עדיפות ראשונה עם תמונות, עדיפות שניה בעברית). תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by Henry55,

יש לי את המחשב הזה: MJ105 Hasee. אני חושב שיש בעיה בחריץ של הזיכרון ראם. הזיכרון המקורי שהמחשב בא איתו היה 2 גיגה , החלפתי אותו למרות שהוא תקין - הוא עובד במחשב אחר , ושמתי במקומו זיכרון 1 גיגה שעבד בהתחלה ואז הפסיק לעבוד. המחשב נדלק (המסך לא נדלק) ואחרי כמה שניות יש מין כיבוי חלקי כזה - המאוורר נכבה. האם מישהו מכיר את הבעיה? כמו כן , יש בעיה נוספת : הכבל שמחבר את המקלדת ללוח התנתק , פתחתי את המחשב ושמתי לב שהכבל מאד קצר - אני לא רואה דרך לחבר אותו.באופן כללי המחשב הזה מורכב מבפנים בצורה הזויה , לא הגיונית ולא נוחה בעליל (וראיתי הרבה מחשבים מבפנים).זה נראה שהסינים האלה לא ממש טובים בתכנון , או שהם בונים על זה שבמקרה של תקלה פשוט תזרוק את המחשב. מישהו יודע איך אפשר בכל זאת…

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  24. טוף... מדובר פה על לוח אם של חבר, שלא משנה כמה חיפושים הרצתי בגוגל וכמה נסיונות התקנה ניסיתי(מהדיסק שבא עם הלוח עד לקודקים של AC'97 ו-SiS מהאינטרנט) הוא פשוט מסרב להפיק סאונד. להלן מידע מ-CPU-Z: Mainboard and chipset Motherboard manufacturer ECS Motherboard model P4S5MG/GL+, 1.0 BIOS vendor American Megatrends Inc. BIOS revision 07.00T BIOS release date 04/02/01 Chipset SiS 650 rev. 01 Southbridge SiS LPC Bridge rev. 04 Sensor chip ITE IT8705 Graphic Interface AGP AGP Status enabled, rev. 3.0 AGP Data Transfer Rate 4x AGP Max Rate 4x AGP Side Band Addressing supported, enabled הכל(והקול) עבד מצויין עד שבחוכמתו הרבה הוריד את הווירוס שמטייל כיום באיי.סי.קיו ודפק לעצמו …

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  25. היי ניתקלתי בבעיה מוזרה ומעצבנת!! בערך אחרי 10 דקות המסך פתאום ניכבה ולא ניתן להדלקה בשום דרך ( אני לא כוותי את זה בהגדרות ) חשבתי שזה הכרטיס מסך אז החלטתי להחליף לאותו כרטיס רק חדש ( inno3d g-force fx 5600 128 mb ) אבל אחר כך זה גם עשה בעיות !!!!!! אז חשבתי שזה המסך ( LG LCD ls11 או משהו כזה ) אז לקחתי עוד 3 מסכים אחרים וזה גם עשה את הבעיה, ואת המסך שלי חיברתי למחשב אחר ולא היה את הבעיה! אני כבר ממש אבל ממש מעוצבן אני לא יודע מה זה כבר יכול ליהיות ( חשבתי אולי זה בעית חום ) אולי מישהו מכם יודע מה הבעיה \ איך לפתור אותה ??????

• 6 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים