עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Chura,

לפני שרכשתי את הכרטיס, חבר אמר לי שה7900GT שלו בסוף כל משחק נותן לו אררור או משהו... אמרתי כנראה דרייברים או משו, אז קניתי בכל זאת... עכשיו שחברה שלי יוצאת מהSIMS למשל, בום ERROR בסוף... זה מילא, עכשיו גם באמצע משחק... איך זה ייתכן ???

• 14 תגובות
    • 922 צפיות
  2. אוקיי חברה אז ככה: לוח למעבד 478... נשרף... קניתי חדש... האם כשאני אשים עליו את כל הרכיבים הוא יעלה או שיהיו לי בעיות? או שצריך דריברים של המעבד או משהו או שפשוט מחברים וזה עובד? מה שאני יודע על בטוח זה שאני אצתרך לפרמט כי ההארדיק לא יזהה.. אבל חוץ מזה הוא יזהה את הכל או שאצתרך להגדיר דברים בביוס וכו' ? תודה לצוות HW רועי

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  3. שלום, מפרט המחשב שלי הוא: Intel Core i5-760 Gigabyte GA-P55-USB3L שני סטיקים של Kingston 99P5471-002 2GB DDR3 1333mhz Zotach GTX460 1GB Seasonic S12II 520W מערכת הפעלה: Win7 64bit קניתי ממישהו בפורום לפני כחצי שנה סט זכרונות של G.SKILL מסוג Sniper 2 X 4GB F3-10555CL9D-8GBSR, הרכבתי אותם במחשב והם עבדו ללא בעיה מיוחדת. לאחר תקופה מסוימת החלו להופיע לי מסכים כחולים, המחשב היה נתקע פתאום ללא הודעה ועושה ריסטרט. הרצתי MEMTEST והזכרונות עברו את כל הבדיקות, אולם אותן הבעיות המשיכו לצוץ. בחינה של קבצי ה-DUMP מראה שה-bug check code הוא 0x00000124 והקובץ הסורר הוא hal.dll. בינתיים הוצאתי את הזכרונות החדשים והשארתי את הסט הישן והכל עובד כמו שצריך. מהן האפשרויות העומדו…

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  4. כל פעם שהמחשב "קצת מתאמץ" הוא חוזר לערכה הבסיסית וזה בלתי נסבל האם יש דרך לפתור זאת? להוסיף למקום בו "חסר זכרון", זכרון? תודה

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  5. Started by most,

שלום, בעבודה אך גם במנוחה המחשב מאתחל כל פעם בנק' זמן אחרת החלפתי ספק, ניתקתי פלופי, חיבורי USB, מאוורר מארז לא ניתקתי: כונן אופטי וקשיח וכמובן מאוורר מעבד ניסיתי עם לינוקס לייב כדי לנטרל את הקשיח והמחשב לא אתחל אבל המערכת קפאה לי מס' פעמים (לאחר כל פעם שטענתי מחדש את המערכת)בזמן אחר. האם יכול להיות שהבעיה בזכרון (הוצאתי אותו ושמתי אותו בסלוט השני).

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  6. שלום רב, במחשב בן כמה שנים של אחי בעל לוח אם MS7095 (כרטיס מסך OB)התחילו בעיות לפני כמה חודשים. בהתחלה המסך היה מראה שאין אות והמחשב נראה כאילו הוא ממשיך לעבוד. כאשר ניסיתי לסדר את העניין והשכבתי את המחשב הכל עבד כמו שצריך, אבל עכשיו גם זה לא עובד. המסך מראה שאין שידור גם כאשר אני מנסה לשים כרטיס מסך AGP ישן ולראות דרכו. העניין שלעיתים זה כן עובד ואני לא מבין מה העניין. בדקתי קבלים שרופים או כל פגם פיזי נראה לעין ולא הבחנתי בכלום. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? יש מצב שהלוח אם סיים את הקריירה? כדאי ללכת לטכנאי וזהו, או שביקור אצלו יעלה לי כבר כמו לוח אם חדש? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  7. יש לי כרטיס רשת שמשום מה אחרי פירמוט הפסיק לעבוד הוא מדליק אור ירוק אבל המחשב לא קולט אותו והתקנתי מלא דרייברים בקיצור אמרו לי שיש מצב שהוא לא פעיל בביוס משהו יכול לירשום לי פרט פרט איך להיכנס לביוס ולשנות אותו למופעל? למה אני מפחד לגעת שם סתם ככה ולנסות תודה לעוזרים =]

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  8. כתוב לי להריץ בדיקות זיכרון, אני מניח שיש קשר לעובדה שהמחשב שלי עושה קולות של מסור חשמלי קטן מאז שהחליפו לי דיסק קשיח וזה קורה בשלב שכתוב לי setup is loading files או משהו כזה לפני שאני מתחיל עם הפרמוט והתקנה מה לעשות? (הייתי ממליץ לא לקנות שום דבר מאיבורי, אבל למיטב הבנתי אסור להגיד כלום על חנויות ספציפיות, אז אני לא אומר לכם שאיבורי רק הרסו לי את המחשב שקניתי מהם במקום לתקן) אגב, יש דרך להריץ Windows XP (את המערכת הפעלה, בלי להתקין על הדיסק הקשיח) מדיסק? אבא שלי טוען שכן, אני לא חושב, אבל בכל מקרה, נראה, הוא אומר שזה יכול לפתור את הבעייה

• 14 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by logos,

ואני בטוח שזה אמיתי כי הXP הודיע לי פתאום שנגמר המקום של הזיכרון הווירטואלי! וכל זה קרה בשניה, שניה אחת הניצול היה על 150 בשניה קפץ ל700!! הייתי שם צילום מסך אבל נבהלתי שהמחשב נתקע והכל ועשיתי ריסטרט בלי לחשוב... WTF HAPPEN???

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  10. Started by koraldon,

שלום, קודם כל מפרט המחשב מעבד: AMD XP 2600+ זיכרון: kingmax DDR400 לוחאם: ABIT NF7 הבעיה - אם אני מבצע ריסטרט, המחשב לפעמים מזהה את המעבד כ AMD 1150MHZ במקום AMD 2600+ שהוא מזהה בד"כ. בנוסף הזיכרון עובר ממצב של DDR333 למצב של DDR200 המצב ניתן לתיקון בעזרת כניסה לביוס והעלאה מחדש של האפשרויות השמורות. חשוב לציין שהוא לפעמים מעביר למצב האיטי גם בריסטרט, כלומר שהמחשב עדיין מקבל חשמל, כך שלא סביר שמדובר בסוללה. והמחשב לא נכבה, לא בעזרת תוכנה, לא בעזרת כפתור וגם לא בעזרת לחיצה בת 4 שניות על הכפתור, אלא רק בניתוק חשמל. האם הלוח-אם נדפק ? או שזה משהו אחר?

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by singera,

כאשר אני מחבר HUB USB של מסך 795 למחשב שלי (ראו במפרט מחשב צריבות וDIVX) ההתקנים לא מצליחים להסתנכרן מול הHUB והמחשב כשאני מחבר את הHUB לAMD הכל תקין. נכון להיום כל ההתקנים USB מחוברים ישורות ללוח (מדפסת, מקלדת, MP3) המזל זה שבה CUSL יש 7 יציאות USB במחשב ראשי שלי (אטלון 2100) המקלדת, העכבר, מודם 56600, MP3 מחוברים לHUB שבמסך (700P) והכל תקין והג'וייסטיק, מצלמת האינטרנט (שהיא גם מצלמה דיגיטלית בסיסית) והמצלמה הדיגיטלית (minolta f100) מחוברים לHUB של הGTXP ולפעמים יש תקלת סינכרון הבעברת תמונות מהדיגיטלית למחשב (קורה בחלק מהפורטים של הGTXP) להזכירכם כי בלוח gb-7vrxp יש 8 יציאות USB עכשיו השאלה: למה יש תקלות בGTXP ובCUSL?? ???

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  12. שלום לפורום תמיכה טכנית ובכלל למערכת הפורומים HWZONE... אני חדש פה... אני מקווה להנות פה אז אם יש לכם פנייה או שאלה או סתם בא לכם לדבר אני תמיד באייסיקיו טוב אז עכשיו לבעייה... יש לי מחשב חדש ומאוד חזק ואפשר לומר מחשב מותג... הבעייה היא שהבחנתי שכאשר אני נמצא בתוכנות מסוימות מופיע לי מסך המוות הכחול ושמתי לב שזה קורה בתדירות מקסימלית כאשר אני משתמש בתוכנה LH EMULE או NOVA TORRENT ששתיהן תוכנות P2P... בקיצור החיים שלי נהיו קשים מאוד ובמצבי אני לא מסוגל להשתמש בתוכנות שיתוף קבצים... נ.ב חשוב- בבעייה רשום לי- STOP_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL... עוד נ.ב כל הדרייברים חדשים וכבר ניסיתי לפרמט...שקלתי לקחת את המחשב לתיקון אבל אני לא מרגיש שלם עם העובדה שתוכנות מסוימות גו…

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  13. Started by גואר,

כל הזמן יש לי באינטרנט ריבוע שבתוכו איקס אדום. מישהו יודע למה?

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  14. שלום כאשר מתקינים את הדרייוורים החדשים , ומריצים סרט , עושים לו ZOOM , מחכים 20 30 שניות , והמסך מחשיך , אני לפחות ניסיתי במדיה פלייר , לאחר שהמסך מחשיך , אי אפשר לראות יותר סרטים עד שלא עושים הדלקה מחדש. מישהו יודע איך אני שולח את המידע הזה ל NVIDIA ? אם מישהו מכם יעשה את זה במקומי זה גם יהיה נחמד. הדריוור , הכי "חדש" שלא עושה את הבעיה הזאת הוא : 41.09 ! אשמח לשמוע תגובות.

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  15. Started by tal^_^,

ביום יומים האחרונים מופיעים לי מסכים כחולים ב XP שאורמים שזה קשור לקובץ win32k.sys, מישהו יכול לזרוק לי עצם בבקשה?

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  16. Started by srolik,

קודם כול לא היה פורום אחר שיכלתי לרשום את ההודעה אז רשמתי כאן האם יש הבדל בין כבל IDE שמוחובר לHARDDISK לבין הכבל IDE שמחובר לCD ואם לא אז למה אצל הכבל של הארדדיסק שהוא בצבע אפור ככה יותר רשום 150V בעוד הכבל של הCD הבהיר יותר רשום 300V מה זה משנה בעצם ( כי אני יודע שאפשר לחבר עם שניהם (תקנו אותי עם אני טועה ))

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  17. Started by BONO,

כשאני משחק Counter Strike הוא נתקע לי באמצע לפעמים (לא במקום, שלב, או זמן מסוים) ואז אני חיייב לעשות ריסטרט המחשב לפעמים עובד לאט בחלק מהמשחקים עם גראפיקה לא כל כך טובה פעם הכל היה עובד חלק המפרט שלי: HardWare Cpu: Amd Athlon XP 2000 Mother Board: Giga-Byte GA-7VAXP Memory: Corsair 256 MB DDR 3200 CAS 2 Hard Disc: Maxtor 80 GB 7200 Video Card: Giga-byte MAYA II Radeon 9700 Pro Sound Card: Hercules Game Theatre XP 6.1 SoftWare Windows XP Pro DirectX 9.0 Catalyst 3.0 All The System Have The Latests Drivers

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  18. Started by nissim_y,

וירוס bugbear מחק לי את notepad. מהיכן אפשר להוריד את notepad.exe ??

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by nim901,

כבר בערך חודש שהמחשב מחליט להתכבות מתי שבא לו אפילו אחרי שפירמטתי המחשב לא עמד יותר מכמה שעות בלי להתרסק. אין בעיה של חום כי אני יכול לקודד 4 סרטים ברצף וזה לא מתכבה. מה שעוד מוזר וכרגע גיליתי שכל פעם שזה מתכבה אז זה רק בזמן שאני מוריד מהמירק למה זה? :-X

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  20. שלום. קניתי לפני כמה חודשים(מעל חצי שנה)רמקולים 2.1 של קריאייטיב(creative) עד עכשיו הם עבדו בסדר והכל אבל לא ממזמן גיליתי שרמקול אחד לא עובד. ניסיתי לשחק בהגדרות וכלום לא השתנה. החלפתי את בין הרמקולים וחיברתי את שמאל לימין וימין לשמאל והרמקול ה"מקולקל" עבד. זה אומר שיש בעיה בחיבור או מהשו כזה לא? מה אני יכול לעשות עם זה חוץ מללכת לחנות בה קניתי את הרמקולים כי אני מעדיף אפשרות זו כאפשרות אחרונה. מה יכולה להיות הבעיה חוץ מזה? ניסיתי לראות אולי הרמקולים באחת התוכנות מכוונים רק על צד אחד אבל לא זה לא היה זה. מה אני עושה.? ושוב מה זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  21. יש לי מערכת XP שמותקנת בערך 4 חודשים בדרך כלל במצב כזה שכל המחשב מתחיל להאיט בטירוף, אני עושה פורמט אבל אין לי כוח לעשות שוב פורמט זה מעייף אותי (במיוחד הWINDOWS UPDATE שלוקח שעות) אני מנקה SPYWARE ואין לי הרבה תוכנות רצות ברקע.. (הרצתי מאחה+סורק דיסק, לפני שבועיים בערך) אני יסביר: למשל, שאני מחליף רקע, לוקח לו כמה שניות עד שהוא מתעדכן (שאני לוחץ OK) שאני עושה לינק "פתח בחלון חדש" לוקח לו גם כמה שניות, מה שלא היה קורה פעם לפעמים גם אחרי שאני מקליד סיסמא לאימייל באווטלוק החלון כזה קופא לכמה שניות וגם שאני עושה שינוי שם, או העתק לקובץ - מידי פעם זה לוקח לו כמה שניות לעקל מה שביקשתי.. כל מיני דברים קטנים מעצבים כאלה שלא קראו לי בדרך כלל מה עושים?

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  22. Started by tfo,

יש לי שתי הארד דיסיקים: 1) IBM\HITACHI 120 GB 2)WESTERN DIGITAK 40 GB שתייהם 7200RPM ןשתייהם 8 מגבייט BUFFER הם מחולקים ככה HD: [C:] 8.66/10.54 GB [D] 0.82/9.76 GB [E] 104.46/104.47 GB [F] 28.xx GB על דיסק F התרנתי LINUX על C היה לי WINDOWS XP NTFS ה LINUX עבד אבל אז ניסיתי לעלות את ה WINDOWS בכדי לעשות זאת יש תוכנה בשם LILO הבעייה הייתה ש LILO לא תומך ב NTFS , ניסיתי לנוציא את הארד דיסק של ה 40 גיגה אשר היה על PRIMARY SLAVE ומצב היה ככה: 120 גיגה היה על PRIMARY MASTER הצורב SEC MASTER והDVDR על SEC SLAVE טוב אני מעלה את המחשב והוא אומר לי שאין PRIMARY SLAVE טוב אני מנסה בכל זאת לעשות BOOT (כי אני מפגר) ומה שקורה הוא שהוא רושם לי 0101010101010101001001010101 טוב אני מכב…

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by h_yoav,

בזמן האחרון יש יש לי מלא מסכים כחולים מה אני יכול לעשות? ולפעמיים המחשב נתקע גם בלי מסך כחול הוא נתקע בתמונה האחרונה שהוא הראה או שהסמך נהיה שחור או שהוא מפעיל את עצמו מחדש ולפעמיים גם הוא כותב כמו שנגיד למסך לא מחובר כלום אז המסך כותב sync out of range אין לי בעיות של חום במחשב מה זה יכול להיות?

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by hen1235,

טוב קניתי דיסק קשיח: WD800JD. הלוח אם שלי הוא: K8NS PRO. אני רוצה לחבר את הכונן לבד ולהתקין עליו ווינדוס. הבנתי שבכדי לעשות את זה אני צריך בזמן ההתקנה להכניס את הדיסקט עם הדריברים וללחוץ F6. לא ממש הצלחתי להבין באתר של GIGABYTE איזה דריברים אני צריך לכונן SATA. לינק לרשימת הדריברים ללוח שלי: http://www.giga-byte.com/Support/motherboard/Driver_Model.aspx?ClassValue=motherboard&ProductID=1783&ProductName=GA-K8NS%20Pro יש לי כמה שאלות: 1. איזה דריבר אני צריך מבין הרשימה? 2. מה הקשר של RAID לכל הנושא של ה-SATA? 3. האם אפשר ליצור מערך RAID בין כונן IDE לבין כונן SATA? 4. אם התשובה ל-3 היא לא, איך אני יכול להעביר קבצים מכונן SATA לכונן IDE? 5. כדי ליצור מערך…

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  25. חברים בבקשה עזרה - יש לי בעיה מוזרה במחשב ניד שלי מיסוג קומפאקט איוו אם אני מכניס DVD לכונן אז הוא מתחיל ליפעול ואם אני מכניס CD-R או דיסק של מוזיקה( לא צרוב אלא מקורי) או דיסק שצרובים בו דטה כמו מצגות וכו את כל אלו הוא לא מזהה - פשוט לא מתחיל ליפעול - כאילו שאין דיסק בכונן מה לעזאזל זה יכול להיות? תודה :s05:

• 6 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.