תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
כשאני מנסה לעלות את המחשב נכתבת לי הודעה NTLDR IS MISSING והווינדוס לא עולה -אלא הוא מציע לי לעשות ריסטרט עזרה!!!
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב. פתאום קרה לי משהו מוזר אתמול וגרר אותי למשך כל היום.המשהו המוזר הזה כאשר אני בא להוריד איזה קובץ בהורדה ישירה (לא קשור לגודל הקובץ נע בין5 20 מגה) המחשב נדלק לי מחדש. ממה יכול לנבוע הבעיה? אני משתמש ב-windows 7 ultimate אני צריך אולי איזה תוכנת מנהל הורדות? תודה רבה לעוזרים. בן.
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש ברשותי כרטיס קול אונבורד ורמקולים (יחסית פשוטים) של לוג'יטק. אחרי שהתקנתי את הדרייברים שמגיעים עם הדיסק של הלוח ואחרי שהגדרתי 5.1 בהגדרות סאונד בלוח הבקרה אני עדיין לא מקבל סאונד מהרמקולים האחוריים ולפעמים גם מהסנטר. ניסיתי גם להוריד דרייברים יותר מעודכנים מהאתר של רילטק והבעיה עדיין לא הסתדרה. הלוח אם שברשותי הוא Asus p8p67-m B3 והכרטיס קול שעליו לדעתי-Realtek HD Audio מערכת הפעלה Win7 64 Bit זקוק נואשות לעזרה! תודה.
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה כשאני מדליק משחק מסויים אחרי כדקה של משחק הכל נתקע, הקול נתקע על אותו צליל , מופיע מסך כחול כזה מלא פסים וכותב : nv4_disp.dll -adress.......... beginning dump of physical memory
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
לאחר שידרוג הווינדוס 10 באנגלית אך ניתן להפוך לעברית תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
כשאני עושה Restart למחשב המסך מתכבה ולא משנה כמה זמן אני מחכה הוא לא נדלק, אבל אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו שוב המסך נידלק בלי בעיות. ניסיתי להחליף מסכים וזה לא עזר. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? תודה אנשים
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שקנוי בלי ווינדוס התקנתי עליו דיסק תקין שהתקנתי עליו עוד על הרבה מחשבים והוא לא עולה עושה ריסטם בסוף ההתקנה
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי מחשב ישן בן 6 ששכב באחסון שנתיים, לפני הוא עבד טוב. הוצאתי אותו ולאחר ניקוי אבק ניסיתי להדליק, המאווררים מסתובבים אבל אין תמונה. ניסיתי להדליק לאחר ניתוק זכרונות \ HD \ כרטיס מסך...אותה תוצאה - מאווררים מסתובבים אבל אין תמונה, אין שום צפצוף רעיונות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
אהלן. המסכים הכחולים האלה לא מוכנים לעזוב אותי במנוחה!! ניתחתי את קבצי המינידאמפ עם התוכנה וכמעט בכולם (6 קבצים , תוך יומיים, מאז שהתקנתי את הווינדוס XP SP2 מחדש), והקובץ האשם שגורם לכל הקריסות האלה הוא- NVENETFD.sys הדפוק הזה!! זיהיתי את המיקום שלו במחשב והוא נמצא בתיקייה drivers בתוך תיקיית ה- windows. מדובר בקובץ- Nvidia Networking Function Driver. כלומר- בעיה עם הדרייבר של Nvidia לכרטיס הרשת. ואני גם מעלה תמונה שלו- ברגע שגילתי את הבעיה הזו, הורדתי את הדרייברים הכי חדשים של Nvidia ל- nForce4, הלא הם- 6.66. הם פשוט לא עשו כלום! המסכים הכחולים נמשכו. הסרתי אותם, והתקנתי את הדרייברים העתיקים שבאו עם לוח האם- ללא שינוי- המסכים הכחולים נמשכים. עשיתי חיפוש …
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וחזק (לעבודה מקצועית) לפני פחות מחודשיים. היום השמיע קולות, ולא הסכים לעלות או לעבור לביוס. לאחר ניתוק הכונן הקשיח (שעליו המידע אבל לא מערכת ההפעלה) - עלה כמו שצריך. הדיאגנוזה - הכונן הקשיח תקול. הכונן הוא: toshiba, p300 3TB, 64MB, SATA 3.5" 7200RPM. חברת המחשבים מוכנה (מן הסתם) להחליף את הכונן, אבל לא לוקחים אחריות על המידע ובטח לא מוכנים לשלם על השחזור. פחות מחודשיים! מה אני אמורה לעשות במצב כזה? הגיוני שכונן - שאמור ליות מומלץ וטוב - יתקלקל אחרי חודש וחצי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של לנובו מהדגם lenovo v14 iil 82c400sdiv מעבד I5 המחשב הוא לצורך שימוש אישי, בעיקר זום וכדומה (אני סטודנטית). לאחר כמה חודשים המסך התחיל לרצד, להיטשטש, משהו לא ברור כזה, כאילו כל הטקסטים של מערכת ההפעלה עצמה הכפילו את עצמן. רק לאחר ריסטרט הבעיה הזו נעלמה. ראוי לציין שזה מחשב *חדש* מהניילון- לא מחודש. בנוסף לריצודים מידי פעם המסך נהיה שחור לכמה שניות, לפעמים אפילו חצי דקה או יותר אבל התוכנות עדיין רצו ברקע (למשל באמצע שיחת שום המסך החשיך, אבל עדיין היה סאונד), הותקנה מערכת הפעלה מחדש, וזו לא הייתה הבעיה. הותקנו גם דרייברים חדשים מטעם לנובו, וזה לא עזר המחשב חובר למסך טלוויזיה, והתקלה הייתה רק במחשב עצמו ולא על המסך הגדול.…
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי לוח Gigabyte K8NS (סוקט 754). המחשב עבד יפה מאוד, עד שהחלטתי להחליף לו את הזכרונות בזכרונות עם תזמונים טובים יותר. מאז הוא לא עושה POST, ומצפצף צפצופים ארוכים עם הפסקה קצרה ביניהם, בלי הפסקה. לפי מה שקראתי זה אומר בעיה בזכרונות. אז החזרתי את הזכרונות הישנים - לא עזר. ניסיתי גם את הזכרונות (הישנים והחדשים) במחשב אחר - כולם עובדים טוב. אז מה, נהרס לי הלוח, או שיש עוד מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי 2 מחיצות אחת של הווינדואוס ואחת של דברים אחרים אז במחיצה של הווינדואוס כל שנייה נעלמים מגבייטים כל פעםש אני עושה ריענון ובודק מה מצב המחיצה כל פעם זה פחות ופחות ואני לא מוריד כלום...מה אפשר לעשות שהם לא יעלמו ויחזרו לי כל הGB שנעלמו?
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
הייתי באילת ,הבאתי לחבר את הMP3 , הוא הוסיף שירים וכו' חיברתי את MP3 למחשב כדי להטעין , עשיתי ריסט והמחשב הפסיק לתפקד עד שהוצאתי את הMP3 מהUSB סתם מעניין אותי מה קרה שם. בתודה א.ב
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי מחשב חדש לאחרונה וביצעתי התקנה של מערכת הפעלה חדשה עצמאית (Windows 10 pro). נאמר לי שאצטרך דבר ראשון בסיום ההתקנה להוריד דרייבים לכל רכיבי החומרה במחשב, אך המחשב אינו מצליח להתחבר לאינטרנט. כרגע הוא דורש ממני Ethernet Cable. בדירה שלי ישנה האפשרות לWIFI בלבד ואין לי כבל אינטרנט לחבר. האם יש עידכון מסויים שצריך להוריד או שמדובר ברכיב שחסר לי במחשב עצמו (PCIe wifi לדוגמא). יש לי לוח אם מסוג TUF-GAMING-B550-PLUS AMD B550 (Ryzen AM4) ATX gaming motherboard with PCIe 4.0 יש לציין כי כבר ניסיתי להוריד דרייבר Lan של לוח האם מכאן דרך מחשב אח…
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
-
שלום לפעמים כשאני משחק יש לי תקיעות בסאונד(הקול חוזר על עצמו כמה פעמים והתמונה רצה) זה קוראה בעיקר בסרטוני פתיחה של שלבים או בקרדיטים לא זכור לי שדבר כזה קראה במהלך המשחק עצמו! הדבר הזה מעצבן כי אני לא מצליח להבין את העלילה כי לפעמים חצי מזה אני לא שומע הוא חוזר על מילה אחד איזה כמה פעמים ואז יש שקט לכמה שניות ואז שוב... מה שמוזר שהדבר התחיל(ככול שזכור לי) מאז שהחלפתי את הכרטיס מסך שלי(6600GT) ב2600XT אז שיחקתי ב-COD4 ופתאום ראיתי שיש תקיעות בסרטונים שבין השלבים עכשיו החליפו לי את ה2600XT(כי הוא נידפק) ב4650 ועדין יש את זה.... משהו יודע אך לפתור את זה? תודה מראש ערכה: מפרט מלא בצד
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
לא מצליח לראות במחשב שלי כונן משני ולטפעל אותו כאילו איננו הכונן מחובר כמו שצריך , הבאיוס מזהה אותו במחשב שלי ברשימת ההתקנים מופיע מיד אחרי הראשי אך במחשב שלי מופיע רק כונן C וכונן התקליטורים בדקתי בבאיוס הוא מזוהה בשמו כל ה-setup של הביוס רגילה מה יכולה ליהיות הסיבה ? איך יוצאים מזה ? (החלפתי כונן קשיח אחר וגם הוא לא מזוהה ) המערכת היא WIN98SE
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי כונן dvd של lg היום בבוקר עבד כמו שצריך והנה אני בא ליראות סרט לתומי ויהפוך ה-dvd עורו והיה למשהו מוזר ביותר כך מופיע שמו ב-Device Manager L D D R M D D 0 0 פשוט מאוד אין לי מושג מה קרה מה זה אומר ומה לעזזאל הבעיה בביוס הזיהוי יותר הגיוני ונכון ד"א איך מוסיפים לת'רדים תמונות אני הוסיף אם תסבירו לי איך עושים זאת ותודה מראש מאיר ok אז ככה לאחר שניסיתי הכל (כימעט) הפעלתי את המחשב מההתחלה winxp מודיע לי כי יש לי חומרה לא מזוהה לחצתי על ההודעה (מה שאני לא עושה בדרך כלל אני פשוט לא אוהב את המדריכים של win בכלל לא 98 ולא xp הם פשוט לא עוזרים ) ו win xp שולח אותי לעזרה כמובן שרציתי ליסגור אותו מייד אך הספקתי לקרוא בחטף כי ממולץ להסיר התקן זה ולהתקינו מחדש ( מה שעשיתי…
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
יואו בטעות הפלתי אותו ואני ממש אבל ממש פוחד שזה המעבד... בבקשה תגידו לי שזה משהו אחר... בבקשה! עריכה : מרוב לחץ שכחתי לציין כי זה קורה בהפעלת המחשב ולא מופיע מסך.
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש והגעתי למסקנה שמשתלם לי יותר לקנות חלקים נפרדים מחנויות שונות ולהרכיב בעצמי. כיוון שמעולם לא הרכבתי מחשב בעבר (רק הרדיסק, צורבים, זכרונות וכו'), רציתי לשאול האם זה מסובך או שזה פשוט כמו שזה נשמע? צפיתי בכמה סרטונים ביוטיוב שמסבירים איך להרכיב מחשב וזה נראה מאוד פשוט, אוליי למעט החלק של חיבור כל הכבלים של ספק הכוח לחלקים השונים. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים לא נכנס לאתר שלהם ניסיתי בכתובת המלאה ובכתובת המקוצרת ולא נכנס!! מה לעשות?!!
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שהגדרתי במחשב אליו מחוברת המדפסת לשתף מדפסת, נכנסתי ללוח בקרה הגדרות שיתוף מתקדמות לציבורי : לגילוי רשת, ולשיתוף קבצים ותיקיות ,ומסמן בנקודה -הפעל, לוחץ אישור . אבל עדיין נשאר מוגדר בנקודה השניה בטל. מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי,כשאני מחבר את המדפסת(Canon MX455) או את הטלפון(Nexus 5) אז אין שום תגובה במחשב שציוד חובר. בטלפון יש טעינה כך שהמתח עובד אבל שום דבר חוץ מזה אין מה יכול להיות הבעיה? לוח אם:990XA-UD3
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחשב בן כמה ימים ושמתי לב שבשימוש רגיל ולא חריג הסוללה מתרוקנת דיי מהר של בערך 3 שעות. האם זה הגיוני ומה אפשר לעשות או לבדוק כדיי לוודא שהסוללה תקינה?? זה המחשב : https://www.gigabyte.com/Laptop/AERO-16--Intel-12th-Gen/sp#sp תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
- 1 follower
-