תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לפני שאני אתחיל אני רוצה לומר שזו בעיה עם הלוח המסוים הזה לכן אני פונה במיוחד לבעלי הלוח המסויים הזה (P5Q PRO) הרכבתי את המערכת החדשה שלי עם הלוח והכל חדש חוץ מהזכרונות (1GIG DDR2 667MHZ) המערכת ממש לא יצבה (כשאני אומר ממש אני מתכוון לזה במלוא מובן המילה) המערכת מתרסקת כל כמה שניות -דקות לכן אני כותב תהודעה פה מהר לא יודע מתי המערכת תביא תcrash הבא שלה. בדקתי בפורומים של אסוס ובגוגל ויש מאות אנשים עם הלוח הנ'ל שיש להם את אותה בעיה ועוד לא מצאתי שום פיתרון. ניסיתי עם מערכת הפעלה XP SP2 ו-SP3 כרגע אני עם VISTA SP1 וגם לא עוזר אנשים שעידכנו ביוס ויש להם זכרונות טובים בהרבה משלי סובלים מאותה בעיה. אני מפחד לעדכן ביוס כי אם המערכת תיתקע (סיכוי של 1 ל1 ) אז אני יכ…
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום פעם ראשונה שעשיתי בSTAND BY למחשב (ע"י התחל -->TURN OFF) חזרתי למחשב אחרי שעה ככה... והמחשב היה כמו מכובה אבל ראיתי שעדיין המנורות עובדות - קיבל עדיין זרם מהחשמל... הזזתי את העכבר וציפיתי לראות את הצג אבל זה לא קרה ...גם להדליק את המסך מחדש וזה לא עזר (אין לי על המקלדת את המקשי כיבוי ושינה..) משהו מוכן להסביר לי מה הקטע של הSTAND BY ובמה הוא עוזר (חוץ מצריכת חשמל אפסית) ואיך אפשר להפעיל אותו ללא ריסט?! תודה לכולם ביי
-
- 14 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחלתי לקבל הודעות שגיעה מוינדוס שהדיסק הקשיח עומד למות ומומלץ לגבות את המידע. עם ההודעות האלה הגיעו גם תקיעות ומסכים כחולים. גיביתי את המידע והחלפתי את הדיסק, התקנתי גירסה חדשה של וינדוס 7 64 ביט על הדיסק החדש. מאז אני שוב חווה תקיעות וקפיאות של המחשב מידי פעם. לפעמים הוא חוזר להגיב לפעמים הוא נתקע וצריך להפעיל מחדש. למישהו יש איזה כיוון?
-
- 14 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אהלן. הורדתי תוכנה מהאתר HWZONE שהיא אומרת את כל החומרה של מחשב וטיפים(SISANDRA) אז כתוב בטיפ של המעבד שהמאוור של המעבד לא פועל יותר... יש לי גפ את התוכנה MBM 5 ובתוכנה הזאת כתוב שהטמפרטור של המעבד היא 37 ככה... וזה אחרי שהמחשב דולק שעה... יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 זה הגיוני שהמאוור לא פועל? אם כן מה לעשות?!??! תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חדש. I5 750 2 GB זכירון כרטיס מסך 210G בקיצור באמצע המשחק המשחק נתקע וחוזר רק אחרי שאני יוצא מהמסך של המשחק ואז חוזר אליו.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני פה בשביל לוודא שאני לא טועה - המפרט בצד אציין כי זו לא פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב ושעה לפני שהתחלתי להרכיב את המחשב הזה הרכבתי מחשב אחר והכל היה פיקס. סיימתי להרכיב את המפרט שיש לי פה בצד ימין < ומיד לאחר ההדלקה אני מקבל 5 ביפים (לפי המקרא של Gigabyte מדובר על בעיה במעבד) למען הסר ספק, ניתקתי את הכרטיס מסך וניסיתי לעלות את המחשב עם הכרטיס מסך המובנה - אותו סיפור 5 ביפים, נכבה, נדלק וחוזר חלילה הוצאתי את המעבד מהסוקט בדקתי שאין פינים עקומים, בדקתי את החיבור של הספק ללוח אם אלפי פעמים - לפחות שעה של ניסיונות דיאגנוסטיקה כושלים שבסוף הגעתי למסקנה כי המעבד פגום. המעבד נרכש היום בגרסאת TRAY, כיצד עלי להתנהל נכון מעכשיו? לגשת לחנות ולטעון כי המעבד פגום ?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מחפש אתר שניתן לעלות אליו קבצים והוא מספק לינק להורדה שלהם (לא מעוניין לשתף דרך חשבון ג'ימייל). אני צריך גם שהלינק יהיה זמין לפחות לחצי שנה. מישהו מכיר משהו רלוונטי? ניסיתי את imgur, אבל אני שם לב שזה פוגע באיכות קול (וגם לא מספק לינק להורדה).
-
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, במחשב מדגם intel celeron d 346 בבדיקה באמצעות תוכנת EVEREST מראה כי הטמפ' של המעבד היא 60 מעלות!! למיטב ידיעתי זו טמפ' גבוהה מאד שעלולה להשפיע קשות על ביצועי המחשב. אולם הפעלתי את התוכנה מייד עם הפעלת המחשב לאחר שזה היה כבוי במשך כל הלילה. האם ייתכן כי הוא ישר מתחמם כל כך? כמו כן מבדיקה שעשיתי לו מאוורר המעבד עובד לאט (עם הפעלת המחשב הוא עובד מאד מהר ומרעיש גם למשך כשנייה או שתיים) ואז חוזר לעבודה שקטה שמוציאה מן הסתם פחות אוויר
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי ללמוד על נושא החומרה באינטרנט, ועכשיו אני מתחיל+ אני כבר יודע לאן כל דבר הולך בחיבורי לוח האם, וקצת עבודה עם משחה טרמית וניקוי וכאלה יודע מושגים של ראם וסטה וכאלה, אבל אני רוצה להיכנס יותר לעומק למשל, איך לפי המפרטים של המחשב אני יודע מה טיבו איזו חומרה מתאימה לאיזה מחשב? איך פותרים תקלות טכניות ובעיות ברמת ההתקנים והביוס, כאלה דברים ויותר איפה אני יכול למצוא חומר טוב ועדכני ללמוד את זה, אתרים פורומים ספרים וכו'... תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אהלן , אתמול , חזרתי מותש מהבית חולים , הלכתי לישון , ואחרי איזה שעה אני פתאום שומע רעש מוזר , אני לא בדיוק יכול להגדיר אותו , אבל זה היה מעין בום חשמלי כזה . לא יחסתי לזה כל חשיבות , אבל אחר כך , ניסיתי להדליק את המחשב אבל פשוט לא הצלחתי , הוא פשוט לא נדלק. מה לדעתכם יכל לקרות , ואיזה רכיב הוא הדפוק? יכול להיות שאם הספק נשרף , הוא שרף יחד איתו את הלוח אם? (המחשב היה מכובה כאשר זה קרה). תודה. עריכה : עוד קצת אינפורמציה : המערכת: AMD 3000+ (עם היטסטיק מקורי) Twinmoss 1024MB DDR 3200 GigaByte GeForce 6600GT GigaByte K8NF9 מארז מסדרת 6A עם ספק HEC 300 לא נראה לי שזה הכרטיס מסך כי המחשב בכלל לא נדלק , זה לא שהוא נדלק ופשוט אין תמונה , אין פשוט זרימת חשמל.
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי ניתקלתי בבעיה מוזרה ומעצבנת!! בערך אחרי 10 דקות המסך פתאום ניכבה ולא ניתן להדלקה בשום דרך ( אני לא כוותי את זה בהגדרות ) חשבתי שזה הכרטיס מסך אז החלטתי להחליף לאותו כרטיס רק חדש ( inno3d g-force fx 5600 128 mb ) אבל אחר כך זה גם עשה בעיות !!!!!! אז חשבתי שזה המסך ( LG LCD ls11 או משהו כזה ) אז לקחתי עוד 3 מסכים אחרים וזה גם עשה את הבעיה, ואת המסך שלי חיברתי למחשב אחר ולא היה את הבעיה! אני כבר ממש אבל ממש מעוצבן אני לא יודע מה זה כבר יכול ליהיות ( חשבתי אולי זה בעית חום ) אולי מישהו מכם יודע מה הבעיה \ איך לפתור אותה ??????
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אז ככה הכל התחיל שיום אחד הדלקתי את המחשב והוא לא העלה לי ביוס מה שעשיתי הוצאתי את הסוללה והחזרתי ואז זה העלה לי שגיאה בהגדרת הביוס לחץ כאן לברירת מחדל (תמונה לחצו כאן) בכל מקרה מאותו יום המחשב שלי לא עובד אם אתה לא מנתק סוללה ומחבר. לקחתי את המחשב למעבדת מחשבים הוא החליף לי סוללה של ביוס, המחשב עבד במעבדה אבל שהגעתי הביתה שוב הייתה את השגיאה . לא חזרתי לטכנאי כי הוא נימצא רחוק ויש פקקים (תל אביב חח ) בכל מקרה ככה השארתי את המחשב במצב שינה כל הזמן ולא כיביתי אותו ואז היום הגיע השיא עשיתי למחשב ריסטרט כי הוא ניתקע ואז הוא לא העלה ביוס הוצאתי סוללה החזרתי לא עבד ובנוסף הוא היה מתכבה אחרי 5 שניות ונדלק אחרי 5 שניות ככה בלופים אז שיחקתי עם הזכרונות לא עבד ואז הוצאתי 2 כרטי…
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכם (: קניתי מחשב לפני שנה וחצי (נובמבר 2011) ובזמן הזה אמא שלי חפרה לי לנקות אותו, ידעתי שהיא צודקת אבל לא עשיתי כלום, לא יודע למה.. עכשיו אני רואה שהוא פול אבק, בתוך הכרטיס מסך, מאחורי המאווררים, משהו מזוויע, כל מקום גושים של אבק, לא פלא ירדו הביצועים. מה לעשות? בינתיים ניקיתי אותו ממש בכללי כזה עם מברשת רכה, במאווררים ובכרטיס. איך אני אמור לנקות? לשלוח לתיקון? בבקשה עזרה מהירה (:
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gtx 550 ti הדריברים האחרונים גרמו לי לבעיית החום. בדקתי פה בפורום ולסדרה של הכרטיסים האלה עדיף 314.22. התקנתי אותו ובעיית החום נעלמה הקטע הוא שאני לא יכול להישאר מאחורה ולכן רציתי לדעת לאיזה דריבר שנמצא מעל לגרסה הזאת אני יכול לעדכן ושלא יעשה לי את הבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היום בבוקר שיחקתי ב Starcraft II (משחק דיי כבד למחשב שלי) ופתאום המחשב עושה ריסטרט, המסכים של הביוס עולים ופתאום אני מריח ריח ממש מוזר מהמחשב כמו פלסטיק שרוף. כיביתי אותו, פתחתי ולא ראיתי משהו שלא בסדר, הדלקתי שוב והוא פעל עד הערב. עוד פעם - אני משחק והוא עושה ריסט, ריח שרוף... מהניסיון שלי ריח שרוף בדרך כלל יוצא מהספק אבל לא כך היה, לא ידעתי מאיפה הוא יוצא אבל הרגשתי שזה איפשהוא בסביבות המעבד. החלטתי להוציא את הקירור (אולי המעבד שרוף?) הוצאתי את הקירור והמעבד דווקא בסדר-אבל ראיתי את חיבור ה4פין שהיה מוסתר על ידי הקירור, כולו שחור. בכמה מקומות הבידוד נמס וזה פשוט עשה קצר... יש שם שני כבלים שניים שחורים ושניים צהובים אז הצהובים נהפכו לשחורים כמעט לגמרי... נאלצתי לחתוך חלק…
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
כאשר אני עושה ריסט למחשב הוא מציג לי הודעת שגיאה: disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart ואז שעושים את זה אז הוא חוזר לאוטו מצב אותה הודעת שגיאה... מה עושים!?
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אני צריך בבקשה עזרה שום משחק לא עובד לי בכלל אפילו משחק ישן זה מחשב חדש ואני לא יודע מה הבעיה יש לי דרייברים מעודכנים כמה שרק אני יודע אני צריך עזרה בבקשה[br]פורסם בתאריך: 2.01.2007 בשעה 21:58:07 סליחה..!!מדובר בכרטיס מסך Intel® 82945G Express Chipset Family זה מפעיל לי תמשחק נותן לי לשחק בדיוק שנייה או אפילו בכלל לא נותן או שמפעיל תמחשב מחדש או שעושה לי צבעים על המסך ונתקע כל המחשב מה אני עושה במצב כזה בבקשה תעזרו לי זה מחשב חדש חדש הבנתי שהכרטיס מכיל 128 מגבייט אך זה יכול להיות שהוא א מקבל לי אף משחק תודה לעוזרים..
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
חברה מה עושים... חיברתי לוח מעבד זכרון וכרטיס מסך והמחשב לא נדלק בכלל אין כלום! ניסיתי ספקים אחרים... והכי מעצבן שאתמול הוא עבד למשהו יש רעיונות? בדקתי גם את 2 החוטים שמגיעים מהכפתור ללוח אם תודה רבה יניב
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הרבה פעמים צריך להדליק ולכבות עד שבכלל המחשב עולה כל המידע מהביוס: ------------------ המעבד- כתוב לי 2600+ (AMD) לפעמים המחשב עולה כשהמעבד נראה ככה: 1150MHZ = 11.5X100 ולפעמים הוא עולה ככה: 1909MHZ = 11.5X166 (הטמפרטורות סבירות בשני המקרים) מה הפיתרון?
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת: לפעמים כשלא נוגעים במחשב הרבה זמן- הוא נתקע, מה זה אומר נתקע? העכבר לא מגיב- הסמן לא זז, אבל אני כן יכול לעבוד עם המקלדת.. והעכבר מחובר ורואים אור אדום בחלק התחתון שלו... כשאני עושה ריסטרט כמובן זה מסתדר והכל בסדר, אבל בגדול זה ממש מציק... יש למישהו רעיון למה ומדוע?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
-
המאוורר בכרטיס מסך של המחשב הישן שלי (RIVA TNT) עושה רעשים מטורפים.. אפשר להוריד אותו בשביל לנקות או שכמו שבמעבד יש משחה תרמית וצריך למרוח חדשה אם מורידים אותו (או כל סיבה אחרת שבגללה לא כדאי להוריד אותו ולהחזיר)?
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולםאני מנסה כבר זמן די רב לחבר את המחשב שלי למסך הטלוויזיה כך שאוכל לראות את המחשב שלי על המסך הגדול של הטלוויזיה.לאחר שניסיתי מספר פעמים עם כבל HDMI פשוט וללא הצלחה , החלטתי לנסות עם כבל שהוא גם DVI וגם HDMIאת הDVI חיברתי למחשב ואת הHDMI חיברתי לטלוויזיה , ולא ראיתי כלום. שום דבר לא מופיע. מדובר בטלויזיה חדשה , וגם המחשב שלי הוא מחשב שנמצא מעל הממוצע מבחינת ביצועים. הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce gtx 750 . (אני מזכיר שגם כבל HDMI רגיל לא עבד , אז אם יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת,גם זה מאוד יועיל)יש למישהו רעיון איך ניתן לטפל בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הדלקתי היום את המחשב ופתאום הוא לא עולה אין לי מושג מה קורה, אני מדליק את המחשב, פתאום גם המאוורר של הקירור INFINITY לא עובד בכלל, ואיפה שיש נורה אדומה קטנה בכרטיס מסך, אז היא פתאום מהבהבת. אין לי מושג מה הבעיה, לא עשיתי בכלל משהו חדש, לא שיחקתי עם שום דבר וישר זה קרה. אין שום דבר שעולה על המסך... לא ביוס ולא כלום, רק מסך שחור [כלומר שלא נדלק אפילו המסך] * שאני מנסה להדליק את המחשב, כל המאווררים והלדים דולקים [רק המאוורר של הקירור לא עובד...] מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הבעיה שהם תקינים כי כשאני בודק אותם הם תקינים לחלוטין [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-