תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
רכשתי כבל HDMI 4K לצורך צפיה במחשב דרך הטלויזיה וראיתי שאין את החיבורים המתאימים במחשב מה אני צריך לעשות? להחליף כרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים האחרונים של NVIDIA ה - 29.42 ולפני זה השתמשתי באפשרות של תיקוני צבע - (האפשרות שמאפרת לשנות את החדות הדיגיטלית, בהירות, ניגודיות והגאמה) שכל פעם שהפעלתי מחדש את המחשב זה אוטומטית הפעיל את ההגדרות שאני כיוונתי.. בכל אופן עכשיו לאחר ההתקנה של הדרייברים זה לא חוזר לי להגדרות שאני הגדרתי. למרות שמסומנת האפשרות "החל הגדרות אלה באתחול" מישהו יודע מה מקור הבעייה ?! ואיך אפשר לפתור אותה ?
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר תוכנה (רצוי חינמית) שבה אני טוען לשם קובץ וורד או pdf, ומסמן מיקום שבו הוא מדביק את החתימה האלקטרונית ? יש לי כבר לוח גרפי לחתימה אלקטרונית - אבל אני לא יודע איך ליישם את זה בפועל. המטרה היא שזה יחסוך לי זמן להדפיס ולסרוק. אני אשמח אם יש דרך לייצר טופס pdf שבו אני צריך למלא את השם (במקלדת) וכשאני לוחץ על אזור החתימה - מספיק שהלקוח חותם בחתימה אלקטרונית ואז שומר את הקובץ חתום. ממש ממש ממש ממש אודה למי שיכול לעזור / לכוון.... תודה, עומר
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אז ככה מדובר במחשב פנטיום 4 סוקט 478 : נקראתי לבדוק את המחשב מכיוון שהוא סובל מאיטיות יתר+תקיעות . ולעיתים אין תצוגה(מחשב דולק ) בתור התחלה הצעתי לו להחליף מחשב הרי הוא בסה"כ מעוניין באינטרנט... (ומה שיש לו כרגע : WINXP 512MB GFORCE 5200 התקנה נקיה) כאשר פתחתי את המחשב לבדוק מאוררים וכו' , ראיתי שם כרטיס מסך עם קבלים נפוחים ו2 סטיקים של זכרונת DDR 1 256 MB עם מגעים חרוכים את הזכרונות ניקיתי, כולל סלוטים, מאורר של המעבד היה מרעיש, מאורר של הצ'יפסט לא עבד, החלפתי 2 מאוררים והצעתי לו להחליף כרטיס מסך ולשדרג את הזכרונות ללפחות 1 ג'יגה , הוא הביא את החלקים ועדיין המחשב לא נדלק ... אחרי כל ההצלבות האפשריות , הצלבתי מעבד שמתי לו במקום P4 3.0 שמתי CELERON 2.4 (הסקתי מזה שהמעבד ה…
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן. עברתי לפני כחודשיים דירה ועשיתי תשתית כבלים חדשה. האינטרנט כרדע מחובר כך: מודם הוט מחובר לנתב טלפוני MP202B של נטוויזן שמשמש כחייגן וטלפון ומשם לנתב חדש לגמרי TP-Link WR841N שמחובר עם כבל למחשב אחד ואלחוטית לאחר. כשאני עובד בלי הראוטר האינטרנט מתנתק לי משהו כמו אחת לשלושה ימים, וחוזר אחרי הוצאה מהחשמל של המודם. כשאני עובד עם הראוטר, כמה פעמים ביום האינטרנט נופל. במקרה כזה אני יכול להתחבר לאי.פי גם של המודם וגם של החייגן, אבל לא לראוטר. בנוסף ניתוק הראוטר וחיבור המחשב ישירות לחייגן פותרת את הבעיה מיידית. ניתוק הראוטר מהחשמל פותר את הבעיה תוך כמה דקות, ואם אני לא עושה כלום, האינטרנט חוזר אחרי כ-20 דקות. בשאר הזמן הראוטר עובד בסדר. אולי יש לכם רעיונות?? חבר המליץ לי ל…
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, סבא שלי פנה אלי בטענה שהמחשב שלו לא עובד. חשבתי שאני שוב אגלה שהעכבר לא מחובר, או משהו בסגנון, אבל האמת שהפעם זה נראה רציני. כשמדליקים את המחשב עולה המסך הראשון של הביוס, ושם זה נעצר. המקלדת לא מגיבה (בשניה או שתיים הראשונות עוד נדלקות בה הנורות, אבל מיד הן קבות) והמסך מופיע שורה נורמאלית - שורה דהויה. המאווררים עובדים בצורה תקינה, ניסיתי לאפס ביוס ע"י הסרת הסוללה ל 10 דקות, ניקיתי, העברתי את הסטיק זיכרון לסלוט השני, וכלום לא עוזר. כרגע פשוט נגמרו לי הרעיונות. המחשב הוא intel celeron 2.4GHz עם כרטיסים מובנים וזיכרון DDR 256 והוא בן שלוש שנים. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי חברה הצורב שלי נתקע פיסית בזמן שהוצאתי דיסק (אין לי מושג איך זה קרה), ניסיתי להוציא אותו (eject) דרך המחשב שלי ודרך הכפתור שבצורב אבל כלום לא קרה דחפתי אותו למקום שהוא אמור להיות ומאז הוא תקוע שם והוא לא קולט גם מהeject של המחשב שלי וגם מהכפתור שבצורב. יש למישהו מושג איך להחזיר אותו למקום שהוא כן יפעל? תודה.
-
- 14 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום רב , יש לי תקלה שאני לא עולה על מיקומה : פתאום המחשב לא רוצה להעלות , ונדלקות (ללא הפסקה) שני הנורות הלד שעל המארז , ורק המאווררים פועלים . עשיתי את הפעולות הבאות : קניתי סוללת ביוס חדשה . ניתקתי את רוב הרכיבים (כולל זכרונות , כרטיסים) . ללא כ. מסך המחשב ציפצף אבל עדיין נדלק באותו מצב . ניסיתי לחבר כ.מסך + זכרון בודד (במקור יש 1GB X 2) . יש לציין כי מדובר במחשב ישן יחסית (עם חומרה איכותית) וספק כוח חדש יחסית של OCZ . כמו כן , לאחרונה הייתה לי בעיה עם ה-DUAL BIOS בלוח האם (מידי פעם הביוס המשני עידכן את הביוס הראשי ללא שום הסבר בהפעלה . בקיצור אני לא יודע מה פגום : המארז , הלוח , המעבד . אשמח לקבל רעיונות אם יש . תודה מראש , ג'ו
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון קרה לי משהו דיי מוזר במשחק HITMAN שיחקתי עד כה בסדר גמור והיום אני נכנס ונגיד אני נכנס למעלית או חדר או משהו אני שומע מהאוזניות לא מהמחשב כזה סאונד ZZZZ Z Z ZZ כאילו משהו נתקע כזה וזה עובד על 2 FPS ממש ככה לא יודע ואז אחרי כמה שניות זה עובד והכל כזה טס במשחק כאילו זה משלים מה שהיה אמור להיות בזמן ה 2 FPS זה קרה לי גם לאחרונה ב FARCRY 3.. משהו יודע אולי מה הבעיה ? בחיים לא היה לי דבר כזה יש לי HD6870
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש והגעתי למסקנה שמשתלם לי יותר לקנות חלקים נפרדים מחנויות שונות ולהרכיב בעצמי. כיוון שמעולם לא הרכבתי מחשב בעבר (רק הרדיסק, צורבים, זכרונות וכו'), רציתי לשאול האם זה מסובך או שזה פשוט כמו שזה נשמע? צפיתי בכמה סרטונים ביוטיוב שמסבירים איך להרכיב מחשב וזה נראה מאוד פשוט, אוליי למעט החלק של חיבור כל הכבלים של ספק הכוח לחלקים השונים. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
המחשב במפרט היום קבלתי אותו הרכבתי אותו המחשב עובד הביוס עובד אני מנסה להתקין ווינדוס - ובאמצע ההתקנה(כל פעם במקום אחר ) הוא עושה ריסט בביוס בטלתי את ה halt on לגמרי ועדיין הוא עושה ריסט המאווררים עובדים בסדר גמור , טמפ המעבד 39/40 גם אחרי ארבע נסיונות להתקין אם משהו יודע איך לבטל בביוס את הריסט לגמרי אשמח כי נראה לי שהמחשב בסדר גמור וסתם עושה ריסט עשיתי load optimaizad - לא עזר load fail safe - גם לא עזר יהודה. עריכה: למדתי מספר כשמתקינים ווינדוס צריך לבטל את האנטי ווירוס/הגנה כנגד שינויים בביוס חיפשתי בביוס ולא מצאתי את זה משהו יודע איך נקראת ההגדרה הזאת ?
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי מחשב חדש שהגיע מורכב. יש עליו לוח אם h310m של גיגהבייט. את המחשב הזמנתי ללא הארדיסק ווינדווס, כי תכננתי להעביר את ההארדיסק הישן שלי שעליו כבר מותקן ווינדוס. הבעיה היא, שזה לא עובד. ניסיתי לחבר שני הארדיסקים שונים, ובשני המקרים המחשב נתקע בשלב הbios. חיברתי את הכבל הרחב שיוצא מהספק ואת הsata מהלוח אם לכוננים. מה זה יכול להיות? האם באופן אוטומטי המחשב אמור לזהות כונן שיש עליו ווינדוס ולהתחיל את הבוט ממנו? או שבפעם הראשונה צריך להגדיר משהו בbios? אם זה המקרה, אז אני מסתבך שם כי כל המערכת של הביוס בלוח אם החדש הזה נראה אחר לחלוטין ואני לא מתמצא בזה. בישן אני ידעתי איך לקבוע את סדר הboot, וכאן אני לא מוצא. מישהו מכיר את הלוח אם ויש לו רעיון לא…
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. לאחר שנשרף לי הכרטיס הקודם ATi HD4850 הביאו לי כרטיס מסך חדש מהיצרן (ATi HD4870) ואיך שחיברתי אותו התחילו לי בעיות ... פירמטתי את המחשב וכמו שתמיד הייתי עושה הייתי מתקין את הדרייברים של הלוח אם ואחר כך את הדרייברים של הכרטיס מסך. אחרי שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם, דבר ראשון לא כל הדרייברים הותקנו ודבר שני כשהמחשב ביקש לעשות ריסטרט הופיעה לי הודעה שחייב לסיים את התוכנית RTHDCPL ואחרי שסיימתי אותה ידנית המחשב פשוט היה קפוא בתמונת רקע ואחרי איזה 3-4 דקות המחשב עשה ריסטרט. חשבתי שזה סתם איזה בעיה בהתקנת ה - Windows אז עשיתי שוב פורמט ... שוב אותו דבר ... כל מה שאני מנסה לעשות במחשב, הוא פשוט נתקע ולא מגיב ועדיין לעשות כיבוי או ריסטרט לוקח בערך 5 דקות. התק…
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שהגדרתי במחשב אליו מחוברת המדפסת לשתף מדפסת, נכנסתי ללוח בקרה הגדרות שיתוף מתקדמות לציבורי : לגילוי רשת, ולשיתוף קבצים ותיקיות ,ומסמן בנקודה -הפעל, לוחץ אישור . אבל עדיין נשאר מוגדר בנקודה השניה בטל. מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
חבריה שלום היה לי שרשרת של תקלות בסוף הגעתי למסקנה שזה הכרטיס מסך היום רכשתי חדש והתקנתי ושוב תקלה החלפתי ההתקנה הסלוט אחר והכל תקין מה הבעיה שיכולה לגרום לההבדל הין הסלוטים של כרטיס PCIE הלוח אם שלי מסוג GB CA 965P- DS4 אשמח לקבל תגובה בברכה :s05:
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום , היום כאשר בטעות ניסיתי להכניס יותר את הכרטיס מסך שלא יעשה רעש המחשב חיבה את ההארדיסק ואחר כך שנכנסתי לוינדוס היו לי מלא בעיות(שאני רגיל אליהם וכל פעם מסדר אותם מחדש) כרגיל סידרתי ולאחר שעשיתי restart אז שהעליתי את הוינדוס הוא עשה ERROR וכל פעם שהייתי עושה משהו כמו לפתוח קובץ מהדיסקCD למדיה פלייר הוא היה מכבה את ההארדיסק. עכשיו , אני בא להתקין וינדוס מחדש והופה גם שם יש בעיות חסרים קבצים בהתקנה כאילו ודברים. אחר כך עלתה התקנת הוינדוס וכאשר המחשב הגיע (בהתקנה אחרי הגדרות שפה ואיזור) לCopying Files הוא הגיע לחצי ואז עלו כאילו מלא קבצים חסרים. הוינדוס בסוף הותקן אבל היו מלא בעיות, לא היה paint הלכתי לעשות עוד פעם התקנה של וינדוס... באתי להתקין והכל היה בסדר בהתקנה הכחו…
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין ווינדוס (XP) זה מגיע למסך הכחול ורושם: .Setup did not find any hard disk driver installed in your computer Make sure any hard disk drives are powerd on and properly connected to ypur computer, and that any disk-related hardware configuration is correct. this may involve running a manufactorer-suplied diagnostic or setup program. ואז הוא מבקש רק ללחוץ על הF3 כדי לעשות ריסט. המחשב זה hp pavilion dv6000 תעזרו בבקשה..אין לי כ''כ מושג במחשבים ניידים אשמח לכל עזרה קטנטנה, תודה!
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
טוב, חבר שלי קנה powercolor radeon 9550 מנעה מחשבים. לוח האם שלו קצת ישן MSI 6391, APGX4. הכרטיס אמור לעבוד אבל זה לא קורה, לאחר התקנת הדרייברים (מאתר ATI ומאתר POWERCOLOR,וכמובן מה CD) ה WINDOWS לא עולה, הוא עושה restart בעת עליית ה windows. בכל מקרה עידכנתי את הביוס. ולא עזר, עוד רעיונות בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח כשנתיים. לפתע, אתמול כשהדלקתי אותו הוא עשה רעש כרגיל, אבל מההתחלה המסך לא הראה שמשהו קורה. לא הBIOS, לא התחלת הווינדוס, לא כלום. חיברתי את המסך למחשב הנייד שלי כדי לבדוק אולי הבעיה היא המסך, אבל הוא עבד כמו שצריך. איך אני יכול לזהות מהי התקלה? איך להבחין בין אם זו תקלה של הכונן קשיח, או הלוח אם? אשמח לכל עזרה אפשרית בהקדם!! תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני בערך חודש חודשיים בהתחלה הכל היה סבבה אבל אחרי איזה שבועיים בערך המחשב התחיל לעשות רעש קצר כזה שהוא נדלק ממה זה יכול להיות והאם אפשר לתקן את זה? זה בערך המפרט של המחשב asus A8N-E לוח אם GIGABITE 6600GT כרטיס מסך ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? AMD ?160GB SATA II 7200RPM 8MB? WD ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ?NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? תודה מראש .. :2gunsfiring:
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, בטעות דפקתי שני רגלים של הציפ' :-[ ואני לא יודע אם או איך אני יכול להחליף את המעבד שלי אז... תגובות בשמחה אני לךא יודע אם זה המקום המתאים בפורום
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שזה ה-O.C של המערכת אז הורדתי לדפולט לאחר מכן השארתי סטיק אחד של זכרון ועדיין אותה הבעיה,מוזר שאני מפעיל 3DMARK הכל עובד בסדר גמור.
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש בעיה עם הלוח כנראה , הוא התחיל להשמיע צפצופים כאלו שלא היו, והוא היה מצוין עד עכשיו. השאלה מה היא הבעיה?? ניסיתי להחליף זיכרון , מעבדים, הוצאתי את כל הכרטיסים ואת כל ההראד דיסקים והסידירומים ושום דבר לא עוזר... מה נראית לכם הבעיה??? (מצורף לינק לקובץ הצפצוף שהקלטתי עם ה-MP3) http://bnk.web.lsrv.co.il/bips.wav העתק ישר למדיה פלייר וזה יעבוד תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש: AMD Athlon 64 3000 Venice Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 Leadtek WinFast PX6600 GT Enermax 420W EG425P-VE Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD GeIL DDR PC-3200 / 400MHz / 1GB (2X512MB) / Value Dual Channel המחשב עבד מצוין מרגע ההפעלה הראשונה בחודש הזה, לא היו כל תקלות, משחקים כבדים רצו חלק ללא בעיות, והטמפרטורות היו תקינות לחלוטין. מערכת ההפעלה שמותקנת היא Windows XP Pro SP2 במחשב הותקנה תוכנת גיבוי ושחזור Norton GoBack 4 . התוכנה עבדה ללא רבב וכן השתמשתי בה לשחזורים מספר פעמים, ולא היו כל תקלות. (זוהי תוכנה שיושבת עמוק יותר ממערכת הפעלה ועולה לפניה בזמן האתחול) היום אחה"צ ביצעתי עדכון לתוכנה זו (בעזרת Norton LiveUpdate), כאש…
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולםאני מנסה כבר זמן די רב לחבר את המחשב שלי למסך הטלוויזיה כך שאוכל לראות את המחשב שלי על המסך הגדול של הטלוויזיה.לאחר שניסיתי מספר פעמים עם כבל HDMI פשוט וללא הצלחה , החלטתי לנסות עם כבל שהוא גם DVI וגם HDMIאת הDVI חיברתי למחשב ואת הHDMI חיברתי לטלוויזיה , ולא ראיתי כלום. שום דבר לא מופיע. מדובר בטלויזיה חדשה , וגם המחשב שלי הוא מחשב שנמצא מעל הממוצע מבחינת ביצועים. הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce gtx 750 . (אני מזכיר שגם כבל HDMI רגיל לא עבד , אז אם יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת,גם זה מאוד יועיל)יש למישהו רעיון איך ניתן לטפל בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-