עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by EdenM,

יש לי מחשב שנתיים וחצי בערך לא היה לי שום בעיה איתו, כל וירוס שהיה סידרתי אותו המחשב עובד מצויין מצויין. זה התחיל לי ממזמן [לא הורדתי תוכנה או משהו] אני ניכנס לסקייפ המחשב ניתקע, אני מפעיל סרט על הנגן הרגיל של הווינדאוס ניתקע [שירים לא] - ביגלל זה הורדתי נגן אחר BS PLAYER, אני מפעיל משחק GHOST ONLINE שרק הורדתי לוחץ START ניתקע. היה לי עוד כמה תוכניות שאני לא זוכר את שמם שהיה ניתקע לי פשוט מחקתי.. השתמשתי בתוכנות הבאות: Malwarebytes Anti-Malware, ComboFix, UnHackMe, HitmanPro, SUPERAntiSpyware Alternate Startועדיין תוקע.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by FinaLMakeRr,

שלום לכולם! הכבל HDMI שלי נשבר ואני חייב לדעת איך מתקנים אותו! פשוט הכבל עובר דרך הקיר ואין לי אפשרות להחליפו באחר. ראו שלוש תמונות מצורפות!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. ערב טוב לכולם, יש לי במחשב שלושה קשיחים. 80GB של מערכת ההפעלה, 320 ו-500 לאחסון. שני קשיחי האחסון מדי פעם מופיעים בעליה, ומדי פעם לא. ה-320 נוטה להעלם יותר. חיזקתי את החיבורים שלהם, גם המתח וגם ה-DATA, וזה לא עזר. מה שעוד גורם לי לחשוד בספק הכוח זה פיצפוצים וניצוצות ששומעים ממנו כשאני מדליק את המחשב, או כשאני רק מתקרב לכבל החשמל שלו. להחליף ספק, או ששני הקשיחים פשוט עומדים למות? אני תיכף אתן פה תמונת מידע ה-SMART שלהם. עריכה: http://speccy.piriform.com/results/In4qBvm0OWOn8ZY5ptbhJqe הנה.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by ng400,

שלום לכולם, מקווה שלא טעיתי בפורום... יש לי לוח אם של ג'יגהבייט H55M-USB3 שלפי מה שנכתב בהרדוור סיקרטס אמור לכלול שני פורטים של פיירווייר (אני רואה אחד מהם בפאנל האחורי) הנשלטים על ידי צ'יפ של טקסס אינסטרומנטס - TSB43AB22A. הבעיה: אני מחבר את מצלמת הווידאו לחיבור, והמחשב לא מזהה אותה. כל הדרייברים של לוח האם מותקנים. מה עלולה להיות הבעיה? יכול להיות שיש דרייבר נפרד? איך מגיעים אליו? גיגלתי וגיגלתי, אבל לא מוצא. מערכת הפעלה: חלונות 7 תודה

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  5. מערכת הפעלה ווינדאוס 7 64BIT הבעיה התחילה להתרחש מהבוקר, בזמן שימוש רגיל בוורד וגלישה, המחשב פשוט נכבה ואי אפשר להפעיל אותו! הוא מופעל לבד 5-15 דקות אחרי. ואז זה חוזר על עצמו, שוב בצורה רנדומלית, נכבה שוב וכן הלאה. לבנתיים זה קרה כבר 8 פעמים מהבוקר! באחת הפעמים, אחרי שווינדאוס עלה, קיבלתי הודעה שכרטיס הקול לא פעיל, אבל זה נפתר אחרי ריסטרט שלי לבד. מה יכול להיות הבעיה כאן? יש לי אחריות על המחשב, אבל זה לשלם דלק, לבזבז שעתיים בזמן תקופת המבחנים וכנראה שיקחו את המחשב אצלם לכמה ימים. אז ממש בעייתי מבחינתי.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by orpee1,

מפרט המחשב שלי : מעבד Intel Core i5 2400 Socket 1155 3.1GHZ 6MB לוח אם ASRock H61M/U3S3 זכרון Transcend DDR3 4GB 1333*2 כרטיס מסך His ATI Radeon 6770 1GB DDR5 הארדיסק SAMSUNG_HD103SJ SATA 1000GB אז ככה, יש לי מחשב בן 5 חודשים בערך.מהחודש ה 2 בערך התחילו לי מסכי BSOD לעיתים רחוקות יחסית(נניח פעם בשבוע). את ההרידסק יש לציין העברתי מהמחשב הישן עליו היה XP, התקנתי ווינדוס 7 והסרתי את המערכת הפעלה הישנה דרך הניקוי דיסק של W7. היום המסכים הכחולים מאוד התגברו ומאתמול בלילה ובאופן שוטף כל הפעלה של מסנג'ר מיידית יוצר BSOD אבל עם קובץ SYS ספציפי : asmthub3.sys העליתי בעבר בעיה כאן לגבי ה BSOD וכחלק מהייעוץ אז ומידע כללי אלה הדברים שביצעתי עד עכשיו : עדכנתי BIOS CHK…

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by naor132,

ישלי מחשב ובו שתי כוננים C ו D כונן D הוא מלא למרות שאין בוא כלום Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us איך פותרים את זה??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by noodle,

שלום לכם, מחשב קופא כאשר לאחר זמן פעילות מסויים. לא ניתן לבצע שום פעולה, רק לאתחל את המחשב, הרצתי סריקת וירוסים עם nod32 ולא היה שום ממצא חשוב. ניקית את המחשב מפנים ולא שמתי לב לשום דבר חריג, מדדתי טמפרטורות עם speedfan והכל בגדר הנורמלי, אין קבלים נפוחים. ניסיתי לפרמט לוינדוס 7 אבל בגם בתהליך ההתקנה המחשב קופא. כרגע אין וינדוס מותקן כי לא הצלחתי להתקין. אני מניח שזו בעיית חומרה. מערכת: E6300, 4GB RAM פרסמתי כבר פוסט על זה מזמן אבל לא הייתה תגובה וכעת יש לי זמן לטפל בזה אז אבקש את עזרתכם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  9. ברשותי אוזניות ZAGGsmartbuds וסמארטפון HTC Desire S. אולי חודש מאז ששמעתי מוזיקה פעם אחרונה ולאחרונה אחרי שאני מחבר אוזניות לסמארטפון ומסובב חיבור שלהם, נגינה של מוזיקה נפסקת או נשמע רק ערוץ אחד עד שאני מסובב שוב ותופס "מצב מוצלח" או מנתק ומחבר שוב. האם צריך לנקות כניסה 3.5 של סמארטפון וגם חיבור 3.5 של אוזניות? אם מה מותר לנקות כדי לא לגרום נזק? תודה.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  10. שלום לכולם, פעם ראשונה שאני מחבר את המחשב נייד לLCD הסלוני שלי. אני מעוניין שאותה התמונה תוצג גם בנייד וגם במסך (לא אכפת לי שבנייד הרזולוציה משתנה).כאשר אני לוחץ על FN ו 2 (הנייד הינו דל), יש לי כמה אופציות:מחשב בלבד - ברור לחלוטין מה זה אומר.שכפלהרחבמקרן בלבד - ברור לחלוטין מה זה אומר.כאשר אני לוחץ על שכפל, הרזולוציה משתנה בנייד ובLCD הוא כאילו במסך נוסף.איך עושים שבעצם אותה התמונה תוצג גם פה וגם פה.. מה אני לא מגדיר נכון?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by תומתום,

שלום ותודה מראש על הסבלנות. לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה. החיבור עבד יומיים ומשום מה הפסיק לעבוד. כשעבד החיבור, אופציה אחת ויחידה של רזולוציה היתה מתאימה, עכשיו משום מה גם היא לא עובדת . אין מסך שלא הייתי בו או רזולוציה שלא בחרתי בה. בזמן החלפת רזולוציות במחשב, הLCD מקפץ ומקבל אות מהמחשב אך לאחר מכן טוען שהוא לא תומך בפורמט הוידאו. (Unsuported video format) כרטיס המסך - GeForce 8800GT הטלויזיה - Toshiba Regza RV733 37inch הכבל הוא HDMI ל-HDMI שבצד אחד מתחבר למתאם DVI (יציאה שנייה בגי' פורס) ובצד שני לממיר אות דיגיטלי לאנלוגי - משם כבל VGA ל VGA שמתחבר לLCD. עזרתכם בבקשה, תומתום

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by SMAZ,

יש לי בעיה שהתחילה פתאום כשהמחשב פשוט נתקע על כול דבר:משחקים,סרטים,תוכנות,איטנרט ופעולות שונות במחשב. יש לי ווינדוס 7 64 ביט ובוא יש זיכרון 6 גיגה אחרי כמה זמן מצאתי כי המחשב רואה שיש 6 גיגה אבל רק גיגה ניתנים לשימוש בדיקת זכורונות לא העלתה שום בעיה עשיתי גם להוריד ולהגדיר את Maximum Memory configured אבל זה לא עזר לי חוץ מי זה אני לא יודע מה לעשות כדאי לסדר את הבעיה למישהו יש פיתרון לזה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום רב לכולם! המחשב היה עובד טוב מאוד עד לא מזמן בזמן האחרון הוא עושה הפעלה מחדש ומודיע תהודעה הזאת הוא עושה שחזור זה יכול לקרות כמה פעמים ביום ויום אחרי יום מדובר במערכת הפעלה ווינדוס 7 בהודעה רשום ווינדוס ביצע שחזור לאחר יציאה בלתי צפיוי או משהוא דומה לזה חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.48 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: 89956FFC BCP2: 00000001 BCP3: 849BC7D0 BCP4: 00000001 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product:256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\081312-16796-01.dmp C:\Users\ישראל\AppData\Local\Temp\WER-39125-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו …

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  14. שלום ניסיתי לפנות 50gb ממחיצה D לטובת C עם תוכנת EaseUS partition master במחיצה C היו 20gb פנויים לפני השינוי, כשהסרתי 50gb מD ולחצתי apply, הכל עבד מצוין כשהוספתי את החלק הזה לC התוכנה מבקשת לבצע אתחול ע״י לבצע את איחוד לC מאותו רגע כשאישרתי אתחול, המחשב לא עולה יותר ותקוע על המסך הראשוני עם הלוגו של אינטל ולוח האם גם לתפריט bios ולשאר התפריטים הוא לא נכנס הוא נתקע במסך הזיהוי חומרה מחוברת (כוננים, USB וכו׳) תודה למי שיכול לעזור

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  15. אהלן! קיבלתי לפני כשבוע מחשב "חדש" בערך משנת 2006 אני חושב. המפרט: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ NVIDIA GeForce 6100, AMD Hammer 1GB RAM בעיקרון, חשבתי להשתמש בו כמחשב הראשי שלי, לאינטרנט ועבודה משרדית, לא יותר... הבעיה, שהשימוש בו לא חלק, בלשון המעטה. הוא ממש מרגיש חנוק, אפילו כרגע שאני רק כותב כאן בפורום ולא יותר מזה - הכל איטי. פתיחת חלון של אינטרנט לוקחת מספר שניות ומתבצעת כאילו בשני שלבים של פתיחה עד שהוא עולה. טאב חדש - לוקח זמן, מעבר בינהים לוקח זמן. פתיחת שיר - לוקח זמן. על פי מה שאני יודע, זה לא אמור להיות עד כדי כך גרוע במפרט הנ"ל. סה"כ מעבד כפול ליבה, ושימושים בסיסיים לגמרי. אפילו ניסיתי להתקין אבונטו , והמצב לא רק שלא השתפר, אלא נהיה יו…

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  16. Started by ofekd23,

שלום היום למדתי על Certificate ואני הבנתי מה זה בדיוק בסרבר אם משהוא יכול להסביר לי בבקשה תודה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  17. 0x0000007b (0x80786b50,0xc0000034 המחשב עולה, אבל רק לאחר שבוחרים בתיקון של הוינדוס, הוינדוס מחפש מה לתקן, לא מוצא כלום ונותן לי להפעיל את המחשב כרגיל. התקיעה מתרחשת כש4 העיגולים של הסמל של וינדוס מסתובבים, והמסך הכחול עצמו מוצג לפחות משניה. אשמח לעזרה, תודה!

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by Yakim Peled,

המחשב שלי פועל מוזר מאד בשעות האחרונות ואני נשבע שלא עשיתי שום דבר. למעשה, אין לי מושג אין לעשות את זה בכלל. 1. הגלגלת המרכזית של העכבר כבר לא מעלה ומורידה את הדף כפי שזה היה מימים ימימה אלא מגדילה ומקטינה את הדף, כמו Ctrl + ו- Ctrl - 2. כשאני לוחץ על לינק הוא פותח לי טאב חדש. זה יכול להיות מעצבן מאד שכן אין לי אפשרות לשנות את הדף בו אני נמצא כרגע. הנ"ל תקף בכל דפדפן, כרום, אקספלורר ופיירפוקס.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  19. היי לכולם, יש ברשותי מחשב דלל vostro v131 עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 ואקספלורר 9 לאחרונה (יומיים כבר) מופיעה הודעה מאוד מציקה שמפריעה לגלישה באינטרנט... אשר מופיעה כל הזמן.... רענון דף, פתיחת דף חדש, סגירת דף קיים ובכלל..... מצורפת תמונה.... אשמח לכל עזרה בעניין. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by ykg,

היי, יש לי בעיה קצת מוזרה שאני לא מצליח למצוא לה פתרון ברשת. הייתה לנו הפסקת חשמל בבית ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב, ממש מרגע ההדלקה (הרבה לפני עליית הווינדוס) המחשב משמיע צליל "דינג דונג" מעצבן בטירוף ,מהספיקר הפנימי שלו. זה קורה לי תמדי אחרי הפסקת חשמל אבל הפעם זה לא עובר. יש לציין שהמחשב עובד מצוין עולה והכל פשוט הצליל הזה לא מפסיק. בד"כ את הטמפרטורה והיא בסדר (53C על המעבד). אין לי מושג מה זה אני רק בטוח שזה קשור איכשהוא להפסקת החשמל שהייתה. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by alons126,

היי אני רוצה לפרמט את המחשב מכל מיני סיבות אבל כשאני מדליק את המחשב ומופיע המסך שבוא נכנסים לביוס, משנים דיסק אתחול וכו' רק האופציה של הביוס פועלת וכשהוא אומר לי ללחוץ על כל כפתור כדי להפעיל את הדיסק התקנה הוא לא מגיב ללחיצות שלי בביוס עצמו ובוינדווס הכול פועל כמו שצריך מה הבעיה פה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by GalGreenfield,

הי, חברים. לאחרונה פתאום, כנראה, נמחק לי מתאם הרשת החוטי של לוח האם P5QL-E מבית Asus. זה קרה לי באמצע גלישה, אם זה משנה משהו. אני לא מצליח למצוא מתאם רשת חוטי לכרטיס הרשת החוטי שמובנה בלוח האם ושמתאים ל-Windows 8 או 7 בגרסה של 64 סיביות (bits). אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. אני יכול לגלוש רק בצורה אל-חוטית ולא בצורה חוטית וזה פתרון זמני שאני לא רוצה להשתמש בו. ניסיתי הכל: להוריד מתאמים מהאתר של Asus, לנסות להשתמש במתאם שנמצא בדיסק שהגיע עם לוח האם, בדיקות חיבור, שינוי כבלים, יצירת רשתות חוטיות חדשות.... אני מודה מראש מאוד לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  23. Started by קלוקיי,

שבת שלום. יש לי כרטיס מסך בן 4 שנים. לאחרונה התחילו לי ארטיפקטים ומלא זיופים בצבעים שונים (זיופים בעיקר על גוון אדום), על המסך. עכשיו הבעיה היא, שאני לא יודע עם כרטיס המסך הוא מקור הבעיה, או שגורם אחר גורם לבעיה. אז בקיצור איך אני יכול לדעת בוודאות מה גורם לעיוותים עללו?, תודה רבה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by 343,

המחשב הינו נייח או נייד? מיני נייד</blockquote>מהו קצב הביט, 32 או 64 סיביות? 32 תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: שאני מדליק את המחשב יש לי את זה Windows Boot Manager windows failed to start. A recent hardware or software change might be the :cause. to fix the problem . A. insert your windows installation disc and restart your computer . B. choose your language setting, and then click next . C. click repair you computer if you do not have this disk, contact your system administrator or computer . manufacturer for assistance Status : 0xc000000f . info: the boot selection failed because a required device is inaccessibie ושאני לוחץ על אנטר או על ESC המחשב מתכבה…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by yochze,

היי, יש לי מערכת מחשב לוח אם GIGABYTE-965P-S3 עם מעבד אינטל e6400 ו-2GB זיכרון. ספק כוח חדש של SUPERSONIC. המחשב נכבה לפני כמה שבועות ומאז לא נדלק. כשלוחצים על ON הוא נדלק לכמה שניות (מסך לא מספיק לעלות) ונכבה שוב.. ככה בלופ אינסופי. חשבתי שזה אולי הספק - החלפתי אותו וזה לא עזר. אחרי כן חשבתי שאולי המעבד מתחמם מהר מדי ולא מקבל מספיק קירור. החלפתי המשחה הטרמית, ניקיתי מאווררים, שאבתי אבק. אך גם זה - לא עזר. הסתכלתי על הלוח אם ולא ראיתי חלקים מנופחים או משהו בסגנון. יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.