עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב, יש לי בעיה במחשב וכך גם בבהפעלת שלושת המחשבים האחרים שיש ברשותי. לפני כמה זמן היה לי בעיה במחשב אז החלפתי למחשב אחר משומש ועכשיו יש לי את אותה הבעיה במחשב הזה. המחשב נידלק,אך אין שום דבר על המסך. זה לא בעיה של הכרטיס מסך ולא בעיה של המסך זה בטוח מבדיקות שונות שאני עשיתי להם. איזה בעיות חומרה יכולות לגרום למצב של המחשב עכשיו?

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  2. שלום, יש לי מחשב משרדי פשוט, להלן המפרט, ואני מעוניין להוסיף לו כרטיס מסך שכבר קיים ברשותי - MSI_GeForce_GTX_1050 כאשר אני מחבר את כרטיס המסך המחשב לא עולה, אני רואה מסך שחור ואפילו לא מגיע לאפשרות לפתוח BIOS. אני חושד שהבעיה היא ספק הכוח, אשמח בבקשה לעזרה

3. Started by PayneBack3251,

שלום אחים שלי אני במצב אנוש... היום קניתי מארז חדש פירקתי הכל מהישן העברתי לחדש עכשיו אני בא מדליק את המחשב הוא עושה לי ide hdd eror atapi incompatible משהו כזה... אז בדקתי דרך הביוס מה מחובר ב ide שאני עושה auto שם... הוא הראה לי שאין סידירום ואין הארדיסק... אז ניתקתי את הארדיסק והשארתי רק סידירום ובביוס הוא הראה שלי את הסידירום! אז חיברתי את הארדיסק וניתקתי את הסידירום וזה עבד... אבל המחשב ממש צולע...כל הזמן הנורה של הארדיסק דולקת בפנאל של המארז...והמחשב ממש איטי מבדרך כלל! וכמובן שהסידירום לא מחובר ואני רוצה אותו...מה לעשות!? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  4. אוקי היה לי windwos xp pro היה לי וירוס האיטרנאט לא גלש מלא פרסומות בלאגן שלם עכשיו אחרי שפרטמתי לא משנה הראה לי מסך כחול vodex משהו לא יודע מה אז עשיתי fdisk מחקתי לגמרי c d e ועכשיו רציתי לחלק ! הבעיה היא לא ידעתי מה שווה מה הוא רושם לי 10748- מאה אלף ביט משהו שווה 100 אחוז אז כל פעם ניסיתי משהו אחר וכל פעם היה עושה ליאת c 14 אחוז 15 ואז יצרתי את d והוא עשה אותו 95 אחוז עכשיו אני עושה שווה בשווה כמו שהיה לי מקודם ... יש לי 80 גגה אני התקנתי בנתיים 98 כי אני גם ככה רוצה לפרמט זה זמני אני רוצה xp אבל שלוש כוננים אלף תודות אנשים !!!

• 14 תגובות
    • 965 צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך gtx 550 ti הדריברים האחרונים גרמו לי לבעיית החום. בדקתי פה בפורום ולסדרה של הכרטיסים האלה עדיף 314.22. התקנתי אותו ובעיית החום נעלמה הקטע הוא שאני לא יכול להישאר מאחורה ולכן רציתי לדעת לאיזה דריבר שנמצא מעל לגרסה הזאת אני יכול לעדכן ושלא יעשה לי את הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  6. שלום, קיבלתי פנטיום 4 ישן ואני רוצה לנסות לגרום לו לעבוד. המחשב הגיע ללא ספק כוח והמעבד היה מחוץ לסוקט. הפרדתי את המעבד מהקירור, יישרתי את הפינים וחיברתי את המעבד לסוקט(נראה לי שזה עבד בסדר) ואת הקירור מעל(ללא משחה טרמית בנתיים - אני רק רוצה לבדוק שהכל בסדר). אחרי כן חיברתי את הספק. המחשב נדלק אבל יש ביפ ארוך והוא בעצם לא עולה, ניסיתי לנתק את כל רכיבי החומרה חוץ מהמעבד וזיכרון(יש כמה, כל פעם ניסיתי אחד אחר בסוקט אחר) אך עדיין יש ביפ ארוך. איך אני יכול להתקדם מכאן? הגיוני שהחוסר במשחה טרמית גורם לבעיות אפילו אם זה ל-5 שניות? תודה

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  7. איך ניתן לדעת אם הבעיה במחשב הם הזכרונות? (זו שאלה כללית, אין לי כרגע בעיה ספציפית) אם המחשב נדלק ןכעבור כמה שניות (5+) הוא נכבה ספונטנית מעצמו (בין אם הוא הגיע למערכת ההפעלה ובין אם לא) על מה מעידה התקלה? האם הבעיה בספק הכח של המחשב? אם ישנה בעיה בספק הכח של המחשב, המחשב ידלק בכלל? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  8. Started by darkman,

המאוורר התחיל להרעיש ושום מכה לא עזרה אז החלטתי להחליף אותו במאורר מהספק של המחשב הישן שלי 1)הוצאתי מהספק הישן את המאוורר (לא הייתי בעיה כי החוטים לא היו מולחמים) 2)חתכתי את החוטים של המאוורר בספק המקורי 3)חיברתי את החוטים של המאורר הישן בחוטים החשופים שהיו שיכים למאורר המקולקל (אשר היו מולחמים בספק המקורי) (שחור לשחור אדום לאדום עטפתי עם איזולירבנד, ובדקתי ששום חוט לא נוגע בשני ולא מפריע למאורר וסגרתי את הכל) *המחשב עובד* עכשיו האם עשיתי כמו שצריך? האם זה יגרום לבעיות בעתיד? להחליף ספק?

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by elliirraaz,

שלום אני חדש ורציתי לדעת ולהבין פה כמה דברים שמדברים עליהם פה דבר ראשון: מה זה הדבר הזה של התיזמונים של זכרון , איך יודעים כמה יש ובכלל ידע קטן עליו דבר שני: מה זה ציפים , שמעתי את המילה הזאת פה ולא הבנתי מהי בכלל... דבר שלישי: מה זאת אומרת האפשרות שלוח אם לא מתאים או עושה בעיות עם המעבד מה הקטע של הדבר הזה... דבר רביעי: מה זה באס... דבר חמישי: מה ההבדל בין הדיסקים הקשיחים שהם ide לבין sata מה כל אחד מהם... עכשיו רציתי לדעת ולהיתעניין בזה כי : אני אמור לקנות מחשב של amd 64 ושמעתי פה כמה דברים על הלוח האם והאפשרות שהמעבד לא קשור אל הלוח אם אז כל הדברים פה בילבלו אותי תודה רבההה מראששש תנו לי היצע בקשה לקניית זכרון ולוח אם טובים לא ממש יקרים במכירים סבירי…

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  10. צהריים טובים, יש לי בעיה במחשב, כשאני מדליק אותו אחריי כמה שניות הוא עושה צפצוץ כפול וריסט באופו קבוע.. השאלה שלי - במה יכולה להיות התקלה? לוח-אם? מעבד ? זכרון? מודה מראש לכל העוזרים...

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  11. Started by yonir,

המאוורר בכרטיס מסך של המחשב הישן שלי (RIVA TNT) עושה רעשים מטורפים.. אפשר להוריד אותו בשביל לנקות או שכמו שבמעבד יש משחה תרמית וצריך למרוח חדשה אם מורידים אותו (או כל סיבה אחרת שבגללה לא כדאי להוריד אותו ולהחזיר)?

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  12. Started by oded6188,

המחשב הנייד שלי לא מניע, אחרי הרבה ניסויים הגעתי למסקנה שהצ'יפ CMOS שעליו צרוב הביוס, שרוף. הזמנתי צ'יפ צרוב מהאתר: www.badflash.com... (כמו שכתוב באחד המדריכים כאן באתר)... עכשיו השאלה היא מה אני צריך לעשות כשאני אקבל את הצ'יפ? רק להכניס אותו במקום האחד הישן? או שיש עוד איזהי פעולה שאני צריך לעשות? (להוציא את הסוללת גיבוי... אנערף מה עוד אפשר לעשות)... תודה.

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  13. Started by dj_poo,

בוקר טוב חבר'ה, ככה יש לי בעיה במחשב כאשר אני מנסה להדליק אותו הוא מראה שווינדוס בטעינה והכול טוב ויפה ואז הוא לא מעלה את הווינדוס, אז מה שאני עשיתי לפני שהעלתי את המחשב לחצתי F8 והעלתי אותו דרך ה VGA מוד ועכשיו הרזלוציה מגעילה ולא נוח להשתמש במחשב . מה אפשר לעשות בנוגע לזה.. איך מסדרים דבר כזה חשוב לציין שהמחשב עובד על ווינדוס אקס פי המחשב חדש עם כרטיס מסך מאוד חזק תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  14. בעיה נפתרה! את כבל ה-DP העברתי דרך חור מאחורי המסך שאמור לסדר את כל הכבלים, וברגע שהסרתי אותו מהמעבר דרך אותו חור התצוגה הסתדרה. כנראה שההשחלה דרך אותו חור, יחד עם כבל החשמל וכבל ה-USB, גרמה ללחץ מסוים על הכבל DP ושיבש את הקליטה, מאוד מוזר.

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  15. יש לי בעיה, קניתי כרטיס טלוויזיה Theater 550 PRO דף המוצר : http://www.tul.com.tw/global/productlist.aspx?folderid=7&cat1=45&cat2=129&cat3=315 עכשיו שאני מחבר אותו למחשב , המחשב לא עולה לא רואים כלום ושאני מנתק אותו המחשב עולה טוב והכל מדובר במחשב AMD 64 BIT עם לוח אם של ג'יגהבייט NFORCE 4 ושחיברתי אותו למחשב פנטיום 4 עם לוח אם ASUS P4P800 הכרטיס פעל טוב יכולה להיות בעיה בין הלוח אם לכרטיס טלוויזיה או כרטיס מסך לכרטיס טלוויזיה ? מה הבעיה אם מישהו יודע תודה על העזרה איתי

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  16. אני משתמש בפונקציה האוטומאטית של XBMC להורדת תרגומים והם מוצגים כג'יבריש. הבעיה נפתרת לקובץ תרגום כאשר אני יוצא מהתכנה, פותח את הקובץ עם אדיטור כמו למשל Notepad++ וממיר את הקובץ ל-UTF8. אחרי ביצוע הפעולה הזו ואתחול של הסרט התרגום מוצג כהלכה. אז עובד לי, אבל די מעיק שצריך לצאת למע' ההפעלה. שינוי של ה-Character Set של XBMC לעברית (ISO/Windows) לא עשה את העבודה. אשמח לדעת אם מישהו התמודד עם הבעיה הזו בהצלחה. תודה!

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by Mister-G,

מכיוון ששמעתי כל-כך הרבה על הפורום הזה החלטתי גם לעבור להגיב בו אז אני חדש פה (לא באתר רק בפורום) ולהתחלה של חברות ביני ולבין האנשים פה ובכלל לעזרה אני צריך שתעזרו לי במשהו (לא הצליחו בשום פורום אחר חוץ מלומר לפרמט ולהחליף ווינדוס מה שלא ממש עוזר לי).... קיצר התקנתי משחק בשם GENERALS ואחרי זה יש לי בעיה ב DIRECT X שכתוב לי כשאני נכנס Direct Sound ,Direct Show and System Info לא עובדים וגם כשהפעלתי 3DMARK2001 (בלי קול!.רמז) זה פעל וכשהפעלתי משחקים זה לא פעל וכשנכנסתי למערכת ולמנהל ההתקנים והפכתי את בקרי קול ושמע ללא פעיל (SB LIVE משהו) אז משחקים פעלו אבל בלי קול, קיצר אני חושב שזו בעיה ב DIRECT X ואני לא מצליח להוריד את ה DX9.0a שלי למחוק ולהוריד דיירקט איקס 8.1 זה…

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  18. Started by hatem_abed,

המחשב נדלק ונכבה אחרי כמו שניות. בודדתי את הלוח האם חברתי לו ספק כוח חדש(ללא זכרונות וללא שום התקן המחובר אליו)- הפעלתי ואחרי כמה שנויות הוא נכבה- הוצאתי את המעבד והדלקתי והמשיך לעבוד ללא בעיה! אז יכול להיות שהבעיה במעבד!

19. Started by amitbatito,

יש לי מחשב ויש בו בעיה הווינדוס לא עולה בו אני צריך לפרמט אותו למחשב יש לוח אם מסוג asus p4s800d-x וצריך להכין לו דיסקט raid מיוחד שבהתקנה צריך להכניס אותו ורק ככה הוא מזהה את הדריברים של הדיסק קשיח(ככה הוא אומר) הצלחתי להכין את הדיסקט והוא עבר את השלב הזה אבל אחרי שאני בוחר איזה כונן לפרמט ואחרי שהוא מפרמט שהוא מתקין את הווינדוס הוא עוד פעם רושם לי את הבעיה הזאת והדיסקט בפנים... מה אפשר לעשות?? בבקשה זה מאוד דחוף לי תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by Gedalya,

שלום, לפני כשבוע קיבלתי מחשב חדש, שמפרטו: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ThermalTake Blue ORB FX AM2/775/939 Gigabyte GA-P35-DS3L ANTEC SONATA III 500W ZALMAN ZM-F3 120mm KINGSTON DDR2 2GB 800MHz PC6400 x2 Seagate 500GB Sata II 32MB TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail הוספתי לו צורב DVD מהמחשב הקודם, ודיסק קשיח (שעליו במחשב הקודם הייתה מותקנת Windows Vista Ultimate) בעיקר לצורך העברת קבצים מהמחשב הקודם. התקנתי במחשב החדש (על הדיסק הקשיח החדש) Windows XP SP2, העברתי והתקנתי הכל אבל יש כמה בעיות רציניות: 1. הרבה פעמים כשהמחשב עולה וכבר אפשר לראות את מסך הטעינה של הווינדוס, הוא עושה לעצמו בשלב זה ריסטרט פתאומי, ולאחר מכן מציג הודעה בסגנון: We're sorry fo…

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  21. Started by maormaor1,

יש לי בעיה מאוד מוזרה... (הבעיה מתייחסת לכונן של הXBOX אבל אין שוני בין כונן כזה לכונן מחשב!) כל משחק שאני צורב במחשב שלי הXBOX לא מזהה אותו בכלל וכותב לי Open Tray כשאני נותן לאבא שלי לצרוב את זה בעבודה הוא מצליח! אני והוא עושים בדיוק אותו דבר, הDVD תומך ב-DL והוא של LG אני לא מבין איך זה יכול להיות ! אחרי הצריבה המחשב מזהה שיש קבצים בדיסק! השוותי בין 2 הדיסקים שאני צרבתי והדיסיקם שאבא שלי צרב ואין הבדל מבחינת קבצים, כל הקבצים קיימים ב-2 הדיסקים. מישהו יודע מה הבעיה?! זה ברור שהבעיה היא בצורב אבל איך זה יכול להיות!? כאילו הצריבה הסתיימה ויש קבצים בדיסק אבל למרות זה הXBOX לא מזזה את המשחק . תודה מראש לעוזרים!$!@$!@

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  22. Started by moshe_91,

מה המצב חבר'ה ?.. לאחר שנשרף לי הכרטיס הקודם ATi HD4850 הביאו לי כרטיס מסך חדש מהיצרן (ATi HD4870) ואיך שחיברתי אותו התחילו לי בעיות ... פירמטתי את המחשב וכמו שתמיד הייתי עושה הייתי מתקין את הדרייברים של הלוח אם ואחר כך את הדרייברים של הכרטיס מסך. אחרי שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם, דבר ראשון לא כל הדרייברים הותקנו ודבר שני כשהמחשב ביקש לעשות ריסטרט הופיעה לי הודעה שחייב לסיים את התוכנית RTHDCPL ואחרי שסיימתי אותה ידנית המחשב פשוט היה קפוא בתמונת רקע ואחרי איזה 3-4 דקות המחשב עשה ריסטרט. חשבתי שזה סתם איזה בעיה בהתקנת ה - Windows אז עשיתי שוב פורמט ... שוב אותו דבר ... כל מה שאני מנסה לעשות במחשב, הוא פשוט נתקע ולא מגיב ועדיין לעשות כיבוי או ריסטרט לוקח בערך 5 דקות. התק…

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  23. Started by okarmi,

שלום לכולם, הפרד המקורי נפתח בפורום Windows אבל הבעיה היא כנראה בעיית חומרה ולכן אני מפסיק שם את הדיון ופותח אותו כאן. מפרט רלוונטי לבעיה: לוח האם הוא http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4S61 ומערכת ההפעלה היא Win XP Home SP3 צילום של מנהל ההתקנים: תיאור הבעיה: בחודש האחרון יש לי בעיות עם חיבורי הUSB במחשב של חברה שלי. (כרגע אני נחסוך מכם את כל הסיפור עם הוירוס שהיה והקספרסקי שבהתחלה חשבתי הסיר את הוירוס בצורה אלימה מידי). הבעיה היא שמתי שאני מחבר דיסק און קי או את המדפסת אני מקבל התקן לא מזוהה למרות שמתי שאני מחבר את העט עכבר למחשב אז הוא עובד בסדר גמור. WorkAround: אחרי הרבה שעות ועצות מחברים והפורום (תודה ELior021) מצאתי WorkAround שאולי באמת יכול …

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  24. Started by J0HNiE,

כשגרתי בארה"ב קניתי case + ספק כוח בארה"ב עכשיו החשמל שם הוא שונה מבארץ ולפני כמה ימים שאמא שלי הביאה את המחשב לארץ ניסיתי לחבר אותו לחשמל ואז הוא עשה לי קצר בבית ורק לאחר הקצר שמתי לב שהספק היה מכוון ל115V במקום ל230V. ואז שיניתי את ההספק חשמל בספק וזה המשיך לעשות קצר. בכל מקרה קניתי היום ספק כוח חדש 500V. אחרי שחיברתי ראיתי שהכל עובד, הוא מספק כוח ללוח אם, כל המאוורים פועלים הכל עעובד יופי אבל המסך לא נדלק. בדקתי את זה עם שני מסכים וזה לא עבד לי. לאחר מכן שיחקתי קצת עם הכרטיס מסך, ניקיתי קצת אבק ואת החיבורים שלו וזה עבד לי לכמה דקות/ ואז חיברתי אותו למסך אחר וזה עדין עבד בלי בעיות. ואז פתאום המחשב נתקע. לא הגיב לכלום אז עשיתי ריסט ומאז הוא לא חוזר. ניסיתי שוב פעם לשחק ש…

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  25. Started by nir007,

יש לי חבר שהוא לוחץ על הכפתור המחשב והמחשב לא נידלק (כלום לא רואים..) אז הבעיה היא או בלוח אם/ספק כוח נכון ? אלה האפשרויות היחידות..לא?

• 13 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים