עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shai888,

אני רוצה לפרמט את המחשב הגדרתי בBIOS שיטען קודם מה CD אז הוא כותב LOADING CD לשניה והוא לא נותן לי הזדמנות אפילו ללחוץ הENTER כדי לטעון הוא ישר קופץ אל ההרד דיסק.. אפילו לא שומעים שהסי די עושה משהו כמו בדרך כלל יש למישהו פיתרון? (המחשב מזהה את הCD שלי ב BIOS)

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  2. Started by shayh,

שלום, קורה לי, כבר בפעם השלשית, שכונן הדיסקים במחשב שלי לא נפתח, עכשיו אני משתמש בLG DVDRW H-42 DUAL LAYER והוא לא נפתח, חוץ מלהדליק מחדש את המחשב (לא עזר) יש פתרון לסידור הבעיה חוץ מלקנות כונן חדש? זה משהו נפוץ שקורה בכונני דיסקים או שיכול להיות שמשהו באופן השימוש שלי בכונן לא תקין? תודה

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  3. שלום,יש לי כרטיס מסך 6800 גי טי ל agp/ החלפתי לו משחה טרמית-אך לצערי שמתי משחה על משחה קיימת וכנראה נגרם נזק..יש מלא ריבועים ונקודות על המסך- ולעיתים אפילו הווינדוס לא עולה. מה עושים.?האם יש אפשרות לתקן.??איך אני יודע שהכרטיס נשרף?או שאפשר עדיין לתקן את זה?ןוהאפ מישהו מכיר מקום שיכול לבדוק ולתת לי חוות דעת מקתועית?תודה רבה

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  4. שלום =] יש לי 2 מסכים שניהם חיבור VGA עכשיו ככה. יש לי כרטיס מסך GeFore 7300 עם יציאת VGA ו DVI אבל אני לא מתכוון לחבר את שני המסכים על הכרטיס אחד יש לי את הכרטיס מסך המובה על הלוח אם , אבל המחשב לא מזהה אותו , מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה את הכרטיס מסך המובנה משם אני מאמין שאני כבר יודע מה צריך לעשות תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by A-L-o-n,

שלום, פעם אחת פתחתי ת'מחשב, נגעתי בהרדיסק ולפתע אני שמעתי צלצול די מוזר... ציואאאוו כזה... קול של בכי חחחחחח... מה זה יכול להיות? זה קרה לי פעמיים פעם אחת שנגעתי בו ופעם אחת סתם ככה שהייתי ליד המחשב... מסוכן? אם זה עדיין לא קורה אז זה בסדר?

• 39 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Andrey22,

יש לי ריסטים ואני צריך לפתוח קובץ dumprep כדי לדעת מה התקלה.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by M4z3,

אהלן, עשיתי פורמט לפני מספר ימים, ולאחריו הופיעה לי תקלה מוזרה: כל משחק שאני מעלה על המחשב, עולה בלי בעיה, עובד כ3 דקות ולאחר מכן משבית את המחשב לגמרי, כך שרק ריסט עוזר להעלות אותו. הכרטיס מסך שברשותי הוא 6800XT. עדכנתי את הדרייברים הכי חדשים ויש לי DX מעודכן גם כן. למישהו יש רעיון לסיבה שיכולה לגרום לתקלה מסוג זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by assafidan77,

קניתי עכבר Logitech v220 וחיברתי את ה-usb שלו שמתי לו בטרייה גדולה והאור האדום לא פועל זה שלמטה למה תודההה לעוזריםם..!!!!

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  9. Started by tripple,

אהלן, נתונים כלליים של המחשב שלי: מעבד: pentium 4, 3GHZ זכרון: 2X DDR 512M (לא זוכר איזו חברה...משהו פושט עם C בהתחלה...) כ. מסך: radeon hp3650 512m ddr2 זכרון קשיח: 2X 80GB (אין לי שמץ איזו חברה, נראה לי WD) בכל אופן, אני מריץ עליו את oblivion על 1024X768 עם הקלות מסוימות בתצוגה על מנת שיפעל כראוי. התקנתי את pc accelerator, והפעלתי דרכו את כל הזירוזים למיניהם שהתוכנה יכולה להוציא מכרטיס (מצאתי שם כמה אופציות כאלה) והפעלתי את המשחק - הוא פעל ממש טוב למשך חצי שעה בערך ואז פתאום התחלתי לשמוע צרצורים כאלה מתוך המחשב, ובהתאם לצירצורים מופיעים גם לאגים מעצבנים במשחק. אני לא בטוח מאיפה זה בא, אבל יש לי הרגשה שזה מהזכרון הקשיח, אני חושב שיש לי איזו חוליה חלשה/תקלה חומרתית שמונע…

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by Burkey,

שלום, אני זקוק לעיצה בקשר לבעיית חומרה. יש לי פה מחשב ישן מהדור של פנטיום 4 הראשונים. לוח האם הוא של ASUS, מהראשונים שתמכו ב - DDR, כך שיש 4 סלוטים, שניים מהם של DDR ו - 2 של SDRAM ( ריקים , לא בשימוש ). כרטיס המסך הוא Onboard. לאחרונה המסך שהיה מחובר למחשב, מסך CRT של 17 אינץ, נשרף, ככל הנראה עקב בעיית חשמל. במקומו נרכש מסך Samsung של 19 אינץ, מהדגם החדש ביותר. המחשב עבד בסדר בהתחלה, המסך נראה היטב, אך לאחרונה התחילה תופעה מוזרה. מדי פעם, המסך אינו נדלק, כלומר, במקום להידלק, הוא מהבהב ( הנורית, לא המסך עצמו ). אם מכבים ומדליקים שוב את המחשב כשזה קורה, עדיין מקבלים מסך שחור, בתוספת של צפצוף של המחשב ( הדומה לזה שיש בבעיית חומרה כמו זיכרון וכו' ). הדבר אינו מסתדר עד שלא מנ…

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by גבי ק,

היי, קניתי דיסק סיגייט 500 גיגה 32 מגה CACHE. לאחר כחודשיים הBIOS הפסיק לזהות אותו. יש לכם מושג מדוע זה קורה? איך אני יכול לסדר את זה? האם מישהו נתקל בדבר כזה? האם יש אפשרות לשמור על המידע? תודה למגיבים...

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  12. כל שעה קבוע במדויק מה עליי לעשות?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  13. כל פעם שאני משחק לדוגמא בפיפ"א 09 .. המחשב פשוט נכבה לקראת סוף משחק או שסתם אני מפעיל נגיד אימיול ואחרי כמה זמן שאני חוזר למחשב אני רואה שהוא נכבה פרטים על המחשב: AMD 3200+ 64 processor 2 ghz 960 ram win xp sp 3 כמו כן לפעמים אני לא מצליח להדליק את המחשב.. ורק אחרי הוצאה והחזרת כבל החשמל הוא נדלק חשבתי תמיד זה משהו בחשמל, אבק,- ניקיתי הכל לא עזר אולי צריך איזה פרמוט או משהו ?? אמשח לעזרה .

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  14. כשאני מפעיל את המחשב אין רעש מהרמקולים בתוך המחשב ולא מופיע כלום על המסך שיאפשר לי לפתור את הבעיה.. תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  15. Started by tripple,

יש לי לוח אם 848p neo-v, קניתי לי שני זכרונות high density ddr400 1G של סמסונג דגם K4H510438D-ZCCC הדלקתי את המחשב וכל מה שנדלק זה הלוח אם והמנורה בקידמת המחשב - בלי הכוננים והמסך וכלום בעצם... בדקתי את המגבלות של הלוח ורשום שם שהוא מסוגל להתמודד עם DDR400 עד 2G, אז מה הקטע שלו? מצאתי את המאמר (אל דאגה - זה לא חופר) - http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/products/dram/downloads/applicationnote/pc3200dimm_spd_program.pdf באתר של סמסונג , נגיד וזה קשור לבעיה שלי... איך אני מבצע את העניין?

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  16. ברשותי מחשב UMPC מדגם ASUS R2H מזה כשנתיים. לאחרונה החלו להשמע תקתוקים בזמן גישה לדיסק ובזמן BOOT - ככל הנראה מהכונן הקשיח. בנוסף, קרסה לי מערכת ההפעלה פעם אחת ללא סיבה נראית לעין אם כי מאז השחזור ממחיצת היצרן זה לא קרה שוב. תופעה חדשה יחסית מתרחשת כשמנסים לעשות UNZIP לארכיבים גדולים או להעתיק קבצים גדולים - ברוב המקרים (9 מתוך 10) המחשב מבצע RESTART באמצע הפעולה ללא כל התרעה מוקדמת. גם תופעות כמו קריסה של EXPLORER או תקיעות של יישומים מופיעות לעיתים קרובות יותר בזמן האחרון. למען הגילוי הנאות, המחשב באמת משמש ליעודו המקורי ונמצא הרבה בתנועה כך שלא מן הנמנע שהוא ספג לא מעט טלטולים ותנאים לא אופטימליים מבחינת טמפרטורה במהלך השנתיים שלו ב"שירות". הניחוש שלי הוא שמדוב…

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by gal,

היי לכולם, היום החלפתי לוח+מעבד.הלוח הוא gigabyte ep43-ds3l והמעבד הוא CORE 2 DUO E8400.איך שבאתי להתקין XP המחשב קפא.ניסיתי הלוך ושוב ואחרי זה פשוט קיבלתי הודעה על המסך BIOS RECOVERY הופיעו מלא נקודות והמחשב נכבה ונדלק אחרי כמה שניות שוב.במנורות שעל הלוח יש את PHASE LED 3 נורות היו ירוקות והרביעית אדומה.בכל מקרה אחרי דיון בפורום ספקים אמרו לי שהספק שלי (במפרט בצד) מספיק להחזיק מערכת כזו.האם הלוח שמכרו לי לא תקין או שהספק? מה נשמע לכם? בכל מקרה זה מעצבן רצח התחלתי את השדרוג ברגל שמאל

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. אז הבעיה היא כזאת... החלפתי קירור ל88GT שלי והחזרתי והכל סבבה אבל לא ראו כלום על המסך.. ניסיתי לחבר את ה7600GS וכן ראו על המסך... האם הבעיה היא באמת ב8800GT? רק החלפתי קירור, מה כבר קרה לו? *ראיתי מין ג'אמפר כזה, יש מצב צריך לעשות איתו משהו לאחר החלפת קירור? תודה על העזרה.. זה דחוף!

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by sernapo,

כרגע מחוברת למחשב שלי מקלדת PS/2, ניסיתי לחבר לו עוד מקלדת המקלדת השניה היא גם PS/2 אבל עם מתאם USB. המחשב מזהה אותה ואומר שתקינה. אבל הוא לא מגיב לשום כפתור שאני לוחץ עליה. האם יש הגבלה חומרתית לחבר 2 מקלדות PS/2 למחשב למרות שאחת עם מתאם USB? ואם לא, האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  20. Started by Slavikik,

רציתי לפרמט את המחשב של חבר שלי.אז התחלתי בפירמוט רק את השלב הראשון כאילו נכנסתי חילקחתי את הכונן ל C-D ואז הוא פירמט עשה ריסטרט ואז כאשר צריך לעלות המסך שבוא תהיה ההתקנה של הוינדוס אז אני מקבל את החלון הזה: http://img5.imageshack.us/my.php?image=mishaz.jpg והמספר שסימנתי כל כמה שניות עולה ואז כאשר הוא מגיע ל 200 אני מקבל את ההודעה הזאת: http://img14.imageshack.us/my.php?image=misha1x.jpg אז חשבתי שאולי צריך לשנות את ה FIRST BOOT לכונן קשיח אז שינתי ואותה הבעיה. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by eyal1506,

תמונה: קבצי DMP: 1. http://fs08n5.sendspace.com/dl/35e844f20cc565454c8962322db6aa3e/49bad9321454fcfe/3k33gm/Mini031309-02.dmp 2. http://fs10n2.sendspace.com/dl/8dcd23e7294cc04c018af28e2736c5cf/49bad95622499203/7sgsjz/Mini031309-03.dmp (זה ה dmp האחרון) תודה :s05:

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  22. ברגע שאני משחק ברשת במשחק בלאק הוק דאון. אני מקבל מסך כחול וזאת השגיאה של המסך הכחול: ‏‏סוג אירוע: ‏‏שגיאה ‏‏מקור אירוע: System Error ‏‏קטגוריית אירוע: (102) ‏‏מזהה אירוע: 1003 ‏‏תאריך: 13/03/2009 ‏‏שעה: 19:40:52 ‏‏משתמש: ‏‏לא זמין ‏‏מחשב: GUY ‏‏תיאור: ‏‏קוד שגיאה 1000008e, פרמטר1 c000001d, פרמטר2 e3a6b895, פרמטר3 a15a688c, פרמטר4 00000000.‏‏ לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- [url]http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp[/url]. ‏‏נתונים: 0000: 53 79 73 74 65 6d 20 45 System E 0008: 72 72 6f 72 20 20 45 72 rror Er 0010: 72 6f 72 20 63 6f 64 65 ror code 0018: 20 31 30 30 30 30 30 38 1000008 0020: 65 20 20 50 61 72 61 6d e Param 0028: 65 74 65 72 73 …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. זה בעצם שתי בעיות שאני חושש שיש קשר ביניהן. הראשונה, המחשב לא עושה שום פוסט שום צפצוף (רק נדלק) ואחרי כמה הדלקות פתאום הוא כן עושה פוסט ועולה. זאת בעיה שכבר נמשכת חצי שנה. בזמן הזה החלפתי ספק, הארד דיסק, כרטיס מסך, עשיתי בדיקה לזכרונות והמסקנה שעולה זה שהלוח תקול, והחלפת לוח תחייב אותי בהחלפת זכרונות ומעבד גם, עלות לא קטנה שאני מעדיף לחסוך עכשיו כל עוד המחשב עובד איכשהו. הבעיה השניה שהיא זאת שמשגעת אותי עכשיו היא כזאת. זה התחיל בערך לפני חודש, הוינדוס טוען את עצמו איזה 2-3 דקות ואז יש מסך כחול וריסט וככה זה חוזר על עצמו ואי אפשר להעלות אותו. הפעלתי את הגיבוי שיש לי בעזרת הGHOST, ולאחר כמה ימים שוב פעם זה חזר, הוינדוס מסרב לעלות. וככה כל פעם אני מעלה מחדש את הגיבוי. אין לז…

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  24. Started by dark crystal,

הכרטיס קול פתאום לא עושה כלום, במחשב בבקרה של הכרטיס רואים שיש קול אבל אני לא שומע כלום דרך הרמקולים. הבעיה התחילה אחרי שניקיתי את המחשב, וחזיקתי והרכבתי מחדש את הכרטיס קול ושום דבר לא משנה.. שאני עושה שיחזור מערכת לכמה ימים אחרוה הבעיה מסתדרת אך אחרי כמה דקות המחשב קופא והבעיה חוזרת.. למישהו יש מושג מה זה?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  25. ברשותי מחשב ישן למדי: P4-3.2G לוח 915G (תושבת 775) ספק HEC-300W AR-TF כרטיס מסך NVIDIA 7300GS עד היום עבד ללא כל תקלה אך כעת פשוט לא מגיב לכפתור ההדלקה: * נוריות לוח האם דולקות (ליד חיבור ה-)24PIN * כל שאר המחשב מת (כל המאווררים עומדים, נוריות LAN כבויות) * החלפה בספק חדש מהקופסה לא שינתה במאום. * מהספק הקיים נשמע מעין קול דק של חריקה עם החיבור למתח. * אין התחממות או ריח שרוף. המלצות/רעיונות? תודה, גונן.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים