עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש ברשותי את הלוח הנל ואת הקשיח של WD 500 גיגה 16B לפני יומיים הרכבתי את המחשב שלי וניסיתי להתקין עליו XP ... לאחר שהוא הגיע לפני הקטע של הפרמוט ראיתי שאני בכלל שה XP בעיברתי והחלטתי להחליף אז עשיתי ריסטרט כדי להתקין אחד באנגלית לאחר שהכנסתי את הדיסק השני המחשב נתקע ממש בהתחלה בהודעה של verifying dmi pool data חשבתי שהדיסק דפוק אז הלכתי לחנות ושמהאמרו לי דווקא שהוא בסדר התברר שהוא עשה לו CLEAR משהו איזו תוכנה שיש אותה באתר של היצרן חזרתי הביתה הכנסתי את הדיסק XP באנגלית ואז הוא הגיע לשלב של הפירמוט והפירמוט לקח המון זמן יותר משעה לאחר מכן כשהוא עשה ריסטרט נכנסתי לביוס לראות אולי צריך לשנות שמה משהו בקשר לביוס... יצאתי ממנו ואז כשהוא חזרהוא נתקע לי אחרי שההתקנה העתיקה את …

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  2. Started by tripple,

יש לי לוח אם 848p neo-v, קניתי לי שני זכרונות high density ddr400 1G של סמסונג דגם K4H510438D-ZCCC הדלקתי את המחשב וכל מה שנדלק זה הלוח אם והמנורה בקידמת המחשב - בלי הכוננים והמסך וכלום בעצם... בדקתי את המגבלות של הלוח ורשום שם שהוא מסוגל להתמודד עם DDR400 עד 2G, אז מה הקטע שלו? מצאתי את המאמר (אל דאגה - זה לא חופר) - http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/products/dram/downloads/applicationnote/pc3200dimm_spd_program.pdf באתר של סמסונג , נגיד וזה קשור לבעיה שלי... איך אני מבצע את העניין?

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by גבי ק,

היי, קניתי דיסק סיגייט 500 גיגה 32 מגה CACHE. לאחר כחודשיים הBIOS הפסיק לזהות אותו. יש לכם מושג מדוע זה קורה? איך אני יכול לסדר את זה? האם מישהו נתקל בדבר כזה? האם יש אפשרות לשמור על המידע? תודה למגיבים...

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  4. Started by Slavikik,

רציתי לפרמט את המחשב של חבר שלי.אז התחלתי בפירמוט רק את השלב הראשון כאילו נכנסתי חילקחתי את הכונן ל C-D ואז הוא פירמט עשה ריסטרט ואז כאשר צריך לעלות המסך שבוא תהיה ההתקנה של הוינדוס אז אני מקבל את החלון הזה: http://img5.imageshack.us/my.php?image=mishaz.jpg והמספר שסימנתי כל כמה שניות עולה ואז כאשר הוא מגיע ל 200 אני מקבל את ההודעה הזאת: http://img14.imageshack.us/my.php?image=misha1x.jpg אז חשבתי שאולי צריך לשנות את ה FIRST BOOT לכונן קשיח אז שינתי ואותה הבעיה. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  5. צהוריים טובים לכם, רכשתי את הכרטיס קול הנ"ל לפני כשבוע ובנסיוני להתקין אותו, ממש בסוף כשהדרייברים מותקנים (ב-WIZARD), הוא נתקע ולא מסיים את ההתקנה. כל המחשב נתקע באותו רגע ולא חוזר לעצמו. הדבר מוביל גם אחרי ריסט לאי-זיהוי של צורבי ה-DVD שלי, הכרטיס קול OB אפילו ועוד משהו של PLUG & PLAY ב-DEVICE MANAGER. אם אני עושה את זה ב-SAFE-MODE, אז הוא כן מסיים את ההתקנה עד הסוף, רק שכאשר עושים ריסט ה-WINDOWS נתקע עוד ב-STARTUP שלו (הסימן הכחול פשוט נתקע ומפסיק לזוז, וזה נשאר ככה), ואז המחשב עולה רק אם בוחרים ב-LAST CONFIGURATIONS THAT WORKED. פרמטתי את המחשב, מאחר והוא גם ככה היה צריך פרמוט (אני מחזיק כבר את המערכת הפעלה יותר מ-5 שנים בלי פרמוט), ואחרי הפרמוט התקנתי אותו ונדמ…

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  6. Started by godfather5114,

שלום קניתי את הכרטיס למחשב הישן (AGP) המפרט של המחשב: לוח אם - ABIT NF7S, מעבד - ATHLON XP 2600, זיכרון פנימי - 512. הכל מעודכן כמו שצריך... המשחקים פשוט לא רוצים לעלות. תודה.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  7. היי יש לי בעיה מוזרה המחשב של אמא שלי פתאום הפסיק לעבוד הדלקתי את המחשב , עולה לשניה המסך של הפנטיום 4 ואז נעלם וכלום המסך עובד הכרטיס מסך עובד בדקתי חיבורים אין ציפצופים על כשל כלשהו בחומרה ניסיתי להכינס לביוס אבל גם זה לא מתאפשר. ואני מגיע למצב שכאילו המסך שחור וזהו. מה יכולה להיות הבעיה, החלפתי כבל של המסך כי חשבתי אולי הכבל דפוק ועדיין אותה הבעיה . מחשב ממש ישן פנטיום 4 עם כרטיס מסך גיפטרס 4 נראה לי ומסך של בנקיו LCD תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Burkey,

שלום, אני זקוק לעיצה בקשר לבעיית חומרה. יש לי פה מחשב ישן מהדור של פנטיום 4 הראשונים. לוח האם הוא של ASUS, מהראשונים שתמכו ב - DDR, כך שיש 4 סלוטים, שניים מהם של DDR ו - 2 של SDRAM ( ריקים , לא בשימוש ). כרטיס המסך הוא Onboard. לאחרונה המסך שהיה מחובר למחשב, מסך CRT של 17 אינץ, נשרף, ככל הנראה עקב בעיית חשמל. במקומו נרכש מסך Samsung של 19 אינץ, מהדגם החדש ביותר. המחשב עבד בסדר בהתחלה, המסך נראה היטב, אך לאחרונה התחילה תופעה מוזרה. מדי פעם, המסך אינו נדלק, כלומר, במקום להידלק, הוא מהבהב ( הנורית, לא המסך עצמו ). אם מכבים ומדליקים שוב את המחשב כשזה קורה, עדיין מקבלים מסך שחור, בתוספת של צפצוף של המחשב ( הדומה לזה שיש בבעיית חומרה כמו זיכרון וכו' ). הדבר אינו מסתדר עד שלא מנ…

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by emil001,

היי, אני לומד MCITP, תפריט ה-BIOS קצת מסובך לי. הבקשה שלי היא: אם למשהו יש הצעות בעניין לימוד תפריט ה-BIOS. איך אפשרי לזכור כל דבר ? מה באמת הכי חשוב לטכנאי לדעת ? מקשי קיצור בתפריט הביוס במידה ויש). כל דבר שקשור לעזרה בתפריט הביוס, יעזור לי מאוד. תודה רבה. אמיל. ד"א אני ממש מצטער, אם טעיתי בפורום חשבתי לנכון לעלות פה את האשכול הנ"ל. (אנשים מתמצאים פה יותר ב-BIOS)

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by davidcohen,

היי לפני כמה חודשים היה לי 7600gt , קניתי x1950xtx ושמתי את ה7600gt בצד. היום מכרתי את הx1950xtx וחיברתי את ה7600gt והמחשב לא נדלק , מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by LL@SS,

שלום! נשרף לי הלוח אם במחשב, הלכתי לחנות ,החליפו בחדש, הכל טוב ויפה, אני מגיע הביתה ועדיין לא עובד, ז"א אין פוסט בכלל, הזכרונות תקינים, הכרטיס מסך תקין, הכל נבדק בחנות ,גם אני בדקתי אותם אצל חבר שיש לו מערכת מבוססת INTEL ככה שחוץ מהמעבד בדקתי הכל, הלוח הקודם נשרף בוודאות כי זה קרה כתוצאה משקל שנכנס לי לכונן בצורה הזוייה, לא משנה, מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  12. במחשב שלי הייתה סיסמת ביוס, וכדי לאפס אותה הוצאתי את הסוללה שעל לוח האם והחזרתי אותה אחרי כ-20 שניות. הבעיה היא שמאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא לא מגיב לשום לחיצה על המקלדת עד שחלונות עולה (למשל, הוא לא מגיב למקשי החיצים שאני צריך לבחור האם אני רוצה להיכנס עם חלונות או עם לינוקס). הכפתור היחיד ששמתי לב שהוא מגיב אליו הוא del שמעביר אותי לביוס, אבל גם שם הוא לא מגיב לשום כפתור (גם לא לESC בכדי לצאת, מה שמחייב אותי לעשות אתחול). הדגם של לוח האם: rev 1.0 ,gigabyte ga-ma78gm-s2h. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by assafidan77,

קניתי עכבר Logitech v220 וחיברתי את ה-usb שלו שמתי לו בטרייה גדולה והאור האדום לא פועל זה שלמטה למה תודההה לעוזריםם..!!!!

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by tripple,

אהלן, נתונים כלליים של המחשב שלי: מעבד: pentium 4, 3GHZ זכרון: 2X DDR 512M (לא זוכר איזו חברה...משהו פושט עם C בהתחלה...) כ. מסך: radeon hp3650 512m ddr2 זכרון קשיח: 2X 80GB (אין לי שמץ איזו חברה, נראה לי WD) בכל אופן, אני מריץ עליו את oblivion על 1024X768 עם הקלות מסוימות בתצוגה על מנת שיפעל כראוי. התקנתי את pc accelerator, והפעלתי דרכו את כל הזירוזים למיניהם שהתוכנה יכולה להוציא מכרטיס (מצאתי שם כמה אופציות כאלה) והפעלתי את המשחק - הוא פעל ממש טוב למשך חצי שעה בערך ואז פתאום התחלתי לשמוע צרצורים כאלה מתוך המחשב, ובהתאם לצירצורים מופיעים גם לאגים מעצבנים במשחק. אני לא בטוח מאיפה זה בא, אבל יש לי הרגשה שזה מהזכרון הקשיח, אני חושב שיש לי איזו חוליה חלשה/תקלה חומרתית שמונע…

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  15. שלום =] יש לי 2 מסכים שניהם חיבור VGA עכשיו ככה. יש לי כרטיס מסך GeFore 7300 עם יציאת VGA ו DVI אבל אני לא מתכוון לחבר את שני המסכים על הכרטיס אחד יש לי את הכרטיס מסך המובה על הלוח אם , אבל המחשב לא מזהה אותו , מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה את הכרטיס מסך המובנה משם אני מאמין שאני כבר יודע מה צריך לעשות תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by IlanF,

המחשב שלי נתקע אחרי שחיברתי מדפסת בUSB, לחצתי ריסט והוא לא הגיב, אז ניתקתי אותו מהחשמל ומאז הוא לא עולה... מסך שחור, אין POST ואין צפצופים. ניסיתי לאפס ביוס אבל גם זה לא עזר. אני חושד שהלוח אם מת לי, (מצאתי איזה חלק מתכתי שהתעופף במחשב אחרי שחיברתי את הUSB וכנראה שקיצר משהו בדרך), איך אפשר לבדוק אותו אם אין לי לוח אם נוסף זמין?

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by A-L-o-n,

שלום, פעם אחת פתחתי ת'מחשב, נגעתי בהרדיסק ולפתע אני שמעתי צלצול די מוזר... ציואאאוו כזה... קול של בכי חחחחחח... מה זה יכול להיות? זה קרה לי פעמיים פעם אחת שנגעתי בו ופעם אחת סתם ככה שהייתי ליד המחשב... מסוכן? אם זה עדיין לא קורה אז זה בסדר?

• 39 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. המחשב קופא בעת התקנת משחק... מיואש כבר לא יודע מה לעשות! בבקשה עזרה אין לי מושג מה זה, עשיתי פירמוט וגם זה לא עזר. יכול להיות שזאת בעיה חומרתית או וירוס שיכול להשאר גם לאחר פירמוט?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי העיה די רצינית עם זיהוי של אחד מההארדיסקים במחשב. לאחר שפירמטתי את המחשב, הווינדוס לא מזהה לי כמו שצריך את אחד ההארד דיסקים, אני רואה אותו בניהול דיסקים אבל אין לידו אות כונן ולא ניתן גם לשייך לו אות (ורשום בסוגריים מחיצה לא מזוהה), האופצייה היחידה היא לאתחל אותו, דבר שלא בא בחשבון כי יש לי חומר חשוב עליו. עוד משהו מוזר זה שבמקום לראות את ההארד דיסק כיחידה אחת של 500GB הוא מחולק ל- 2 (אחד- 811.57GB והשני - 259.39GB!!!) עכשיו, עד כמה שהייתי שמח שההארד דיסק הזה יהפוך באורך פלא ל- 1 טרה, משהו מאוד לא הגיוני פה... מישהו יכול אולי לעזור לי בבעיה הזאת, איך אני גורם לווינדוס כן לזהות אותו או לפחות להוציא ממנו את כל החומר החשוב ואז לאתחל אותו? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  20. שלום לכולם. קניתי מחשב לפני שבועיים, כל פעם שאני מדליק משחק לפעמים זה שעה לפעמים יותר או פחות ואז המחשב נכבה בפיתאומיות ונדלק מחדש. המפרט: DualCore Intel Core 2 Duo, 2800 MHz Asus P5Q Pro System Memory- 2048 MB NVIDIA GeForce 9800 GTX+ (512 MB) ‏Thermaltake‎ - ‏V9 Mid Tower Black Gaming Case (No PSU)‎ ספק 600W המחשב רץ הכל טוב, רק במשחקיםהוא עושה בעיות.... הכרטיס מסך במנוחה על 45 מעלות מה יכולה להיות התקלה? בתודה מראש

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. שלום לכולם. יש לי בעייה המחשב נכבה לי כל הזמן זה יכול להיות אחרי שעתיים של עבודה ויכול להיות אחרי 3 דקות ששל עבודה . לפני שהוא נכבה הוא תוקע את מה שעשיתי כגון : ראיתי סרט שיחקתי במשחק או גלשתי באינטרנט... אחרי שהוא תוקע את המסך ל2 שניות מופיע מסך כחול שבו רשום: שהמחשב כיבה את עצמו כדי למנוע נזק..... הכי קל עכשיו זה לפרמט ולגמור עניין אבל אני רוצה לדעת אם ישנה עוד דרך שאפשר יהיה לפתור את הבעייה כי לפרמט זה קל אבל להחזיר את כל מה שיש על המחשב זה בעייתי... דרך אגב אני משתמש בויסטה SP1 המפרט של המחשב בחתימה... תודה מראש מתן.

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  22. יש לי שני מחשבים ישנים ואתמול החלפתי בין הלוחות (פלוס המעבד) בין המחשבים... היו כמה בעיות אבל בסופו של דבר הכונן קשיח, לוח א, מעבד, כרטיס מסך ובעצם הכל חוץ מהמארז נשארו ביחד... לא יודע למה.. אבל עכשיו אין לי סאונד במחשב... זו לא בעייה של דרייבר כי הסרתי והתקנתי דרייבר מתאים, וזו לא בעיה של קודקים כי לא נגעתי בהם.. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לתקן אותה? לוח אם http://www.biostar-usa.com/app/en-us/mb/content.php?S_ID=93 כרטיס קול מובנה תודה רבה על העזרה... זה ממש מתסכל עריכה: ניסיתי גם לפרמט וגם זה לא עזר..

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by spirit,

בוקר טוב-הבנתי שמדובר בקבצי מערכת,אך כיצד מגיעים לבעיה עצמה אשמח לקבל הסבר קצר תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  24. זה בעצם שתי בעיות שאני חושש שיש קשר ביניהן. הראשונה, המחשב לא עושה שום פוסט שום צפצוף (רק נדלק) ואחרי כמה הדלקות פתאום הוא כן עושה פוסט ועולה. זאת בעיה שכבר נמשכת חצי שנה. בזמן הזה החלפתי ספק, הארד דיסק, כרטיס מסך, עשיתי בדיקה לזכרונות והמסקנה שעולה זה שהלוח תקול, והחלפת לוח תחייב אותי בהחלפת זכרונות ומעבד גם, עלות לא קטנה שאני מעדיף לחסוך עכשיו כל עוד המחשב עובד איכשהו. הבעיה השניה שהיא זאת שמשגעת אותי עכשיו היא כזאת. זה התחיל בערך לפני חודש, הוינדוס טוען את עצמו איזה 2-3 דקות ואז יש מסך כחול וריסט וככה זה חוזר על עצמו ואי אפשר להעלות אותו. הפעלתי את הגיבוי שיש לי בעזרת הGHOST, ולאחר כמה ימים שוב פעם זה חזר, הוינדוס מסרב לעלות. וככה כל פעם אני מעלה מחדש את הגיבוי. אין לז…

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  25. כך, בזמן האחרון אני סובל מהתרסקויות חוזרות ונשנות על המחשב רנדומאליות. לפעמים הוא יכול לעבוד במשך שבוע ולא להתקע ואז הוא פתאום נתקע אבל טוטאלית ואי אפשר לפתוח שום תוכנה אלא בFORCE RESTART. בדקתי את הזיכרונות עם MEMTEST ואין שום שגיאות. הלוח הוא ג'יגהביטט 945GCMX-S2, מעבד 1600 דואל קור. כ.מסך ATI HD3450 משום שתקיעות היו בלתי נסבלות התקנתי מחדש את החלונות מ-0, אבל הן חזרו בתוך כמה ימים. נואש, החלטתי להמר או על הדיסק הקשוח(סרקתי אין שגיאות, לפעמים יש קבצים שכתובים דפוק אבל אין בד סקטורים) ועשיתי סריקה מלאה ולא היו שגיאות. נשארתי עם הלוח אם והספקבר. בזמנו שקניתי את המחשב רציתי מחשב שיהיה יציב אך ורק לישומים משרדיים וקצת סרטים, אז החלק הכי זול בכל המחשב היה המארז עם ספק…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים