עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by איציק1122,

היי חבר'ה, הבעיה הזו התחילה לא מזמן וזה קורה מתי שאני מכבה את המחשב לגמרי "כיבוי". כשאני עושה כיבוי ללילה ומדליק אותו בבוקר על הפעם הראשונה הוא נתקע לגמרי כל סרגל הכלים כל המחשב נתקע והפיתרון היחיד הוא פשוט לעשות ריסטארט דרך המחשב עצמו ליד כפתור ההפעלה בכפתור הריסט. עכשיו זה לא טוב וזה לא הפיתרון לעשות ככה כל פעם! מה אפשר לעשות בבקשה שזה יתוקן? יש לי WINDOWS 7 64BIT מקורי הום פירמיום. היו לי בעיות עם הווינדוס מההתחלה כבר למרות שפרמטו לי כמה פעמים ואחרי כמה פעמים הכל יסתדר. עשיתי סריקת וירוסים.

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by mashas,

שלום לאחרונה התחילה לי בעיה של ריסטים עצמיים של המחשב. יש לציין שהמחשב לא חדש 4-5 שנים, הייתה בעבר בעיית חימום יתר שנפתרה בעבר וכרגע המחשב עומד פתוח ועדיין יש ריסטים. האם עדיין זו יכולה להיות בעיה של חימום יתר? המאוורים נראים נקיים ועובדים. חשבתי על כמה כיוונים: 1.חימום יתר - למרות שהמחשב עומד פתוח? 2.יכול להיות שיש בעיה עם ההארד דיסק? 3. אפשרות של בעיית תוכנה אולי- להתקין ווידוס מחדש?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  3. הסיפור קצת מוזר וארוך אני אנסה לנסח אותו הכי טוב שאני יכול. יש לי שני מחשבים, אחד ממש ממש ממש ישן, מעבד סלרון, 256MB זיכרון, 40 גיגה הארדיסק, geforce 2 mx400 בקיצור גרוטה שלא שווה אגורה. הבעיה במחשב הזה היא שלפני חודש בערך ראיתי פסים על המסך, ואז המחשב קפא ועשה ריסט. ידעתי שזה כנראה הכרטיס מסך ואז לקחתי את הכרטיס מסך מהמחשב החדש יותר (geforce 6800GT) וחיברתי למחשב הישן יותר. ואז הווינדוס עלה והכל היה בסדר אבל בערך חצי דקה אחרי שהווינדוס עולה הוא עושה ריסט. קבוע. במחשב השני, AMD 3500, זיכרון 512MB, 40 גיגה הארדיסק, geforce 6800GT. הבעיות במחשב הזה היו, 1. שחיברתי אותו למסך המסך לא זיהה את הכרטיס והמסך כתוצאה מזה לא עלה. אבל שלקחתי אותו למעבדה הוא חיבר למסך שלו וזה עבד. …

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  4. שלום לכולם הלילה קרתה הפסקת חשמל שבזמנה המחשב היה כבוי, כמו כן שמעתי רעש של קצר חשמלי יתכן שמהמחשב כאשר ניסיתי להלדליק את מחשב הוא לא נדלק. ניסיתי לחבות ולהלדליק את המפסק בספק אצמו, לנתק את המחשב מהחשמל ואף לחברו לשקע אחר. כל הציוד ההיכפי עובד (מסך, רמקולים, מודם וראותר) הספק enermax liberty 400W שנחשב לאיכוטי... המפרט: CPU: Core 2 duo E6300 MB: DFI Infinity 975X Power Supply: Enermax liberty 400W תודה

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  5. מסך של ORTEL 17 אינץ וזה MODEL: 765 60/50 Hz

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  6. אורח
    Started by אורח,

נראה לי שמצאתי פיתרון לבעיית הקריסות שהייתה לי, המחשב שלי היה קורס לפעמים בBOOT כשהייתי עושה ריסטנט או מכבה ומדליק אותו מחדש. עכשיו הוצאתי את ההארד דיסק הנייד שלי מהUSB ובנתיים הכל כרגיל ואין קריסות, אז זה כנראה בגלל הקשיח הנייד. עכשיו מה עושים? אני עדיין צריך את ההארד דיסק הנייד ולא בא לי כל פעם להוציא אותו ולהכניס אותו כל פעם שאני עושה ריסט, מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  7. אני מחליף לכונן SSD במחשב ומעוניין להתקין מחדש את הווינדוס. השתמשתי בתוכנה של מייקרוסופט, Media creation tool, ושמתי לב שכאשר אני מסמן את Use recommended settings הוא נותן לי את הבחירה של ה-Windows הרגיל (Pro?) ולא Home. הבעיה שלי עם זה שלפי מה שאני רואה כן מותקן לי Windows 10 Home במחשב. השאלה שלי היא האם לא לסמן את ה-Checkbox הזה ולבחור ב-Home או כן לסמן את ה-Checkbox. האם יהיו לי בעיות בהתקנה? עוד שתי שאלות: 1. ה-Windows home הוא למעשה Windows home single language. מה הכוונה? יהיו בעיות עם כתיבה בעברית? (לא מעוניין בממשק עברי) 2. האם יש סיכוי לבעיה עם ה-Product key? האם כדאי למצוא תוכנות שיגידו לי מה הוא ולא להיתקל בתקלות? (הבנתי שמה שאנ…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  8. הוינדוס כבר עלה לי, הספקתי לעשות כמה דברים, ואחרי כמה דקות המחשב נתקע לי וכלום לא זז כאן. קפצה לי הודעה והיה כתוב בה ככה: {כתיבה מושהית נכשלה}- ל-windows לא הייתה אפשרות לשמור את כל הנתונים עבור הקובץ .......... ואז רשום שמה איזה משהו על הLOCAL \DOCUMEMNTS AND SETTIND ואז עוד איזה משהו כזה.///settings\Temporary Internet Files\content משהו עם מספרים אנערף.. הנתונים אבדו. ייתכן ששגיאה זו נגרמה עקב כשל של חומרת המחשב או של החיבור לרשת. נסר לשמור קובץ זה במקום שונה. לא בדיוק ידעתי איך לכתוב איך הקובץ שרשום בהודעה הזאת כי הסתבכתי, אבל זה פחות או יותר מה שהיה רשום שמה. אני לא מבין מה הבעיה במחשב שפתאום צצה לי...עד 10 בבוקר הכל היה טוב ויפה ועבד חלק. ב14:00 בצהריים שעליתי שוב פע…

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  9. אוקי,זה ממש נמאס מאתמול התחילה בעיה מוזרה,של תקיעות של המחשב רנדומאליות... ביצעתי סריקה לERRORS גם על כונן C וגם על כונן D והמחשב בסדר גומר ביצעתי איחוי דיסק בשני הכונני,וכמו כן גם הרצתי סריקה של NORTON ANTI VIRUS במצב רגיל ובמצב SAFE MODE והוא לא זיהה כלום גם התוכנות AD AWARE וSPYBOT-SEARCH&DESTROY לא מזהות שום דבר ....במצב SAFE MODE המחשב לא נתקע,אולם מהרגע שאני נכנס לווינדוס כרגיל-המחשב מתחיל להתקע....התקיעה הראשונה לאחר פתיחת מחשב [ בערך 20 דקות עד חצי שעה ] המחשב נתקע...רק ריסט עוזר פה...ולאחר הריסט,המחשב יתחיל להתקע תוך 2 עד 3 דקות,ובכל ריסט זה רק מחמיר [עד שזה מגיע למצב בו מסך המחשב נתקע במסך הפתיחה] לאחרונה התקנתי גם ZONE ALARM [אתמול....] ומאז התקנתו הוא חסם …

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by -Zen,

שיחקתי עם הכפתורים של המסך, אתם יודעים הבהירות וכל זה, בקיצור מה שקרה שהבהירות במסך ירדה, למרות שהכל שם על 100% ואני חושב שאולי זה בגלל שנגעתי שם במשהו, יכול להיות זה במחשב אין לי מושג. המסך כזה נהיה חשוך יותר ולא כמו שהוא היה בהיר, יש לי מסך MAG, ניסיתי כבר: להוציא תכרטיס מסך ולהכניס שוב, להתקין דרייבר חדש. שיחקתי אפילו עם הבהירות של כרטיס המסך אבל זה עושה את זה בהיר וחסר צבעים כזה, אני לא יודע מה אפשר לעשות. אני גם משחק במשחק רשת CS, ובמקומות חשוכים לא רואים כלום, שלפני זה ראיתי הכל. תעזרו לי בבקשה :-[ תודה.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  11. היי יש לי מחשב שאומנם די ישן אבל בזמן האחרון הוא עובד מאוד מאוד לאט. מדובר על לפטופ של HP עם מעבד Intel Dual core שבקושי מריץ סרטוני וידאו ו- windows 7. בנוסף החל מאתמול המחשב לא מזהה את התקני ה- USB שאני מחשב. העכבר לא עובד ואני חייב להשתמש בעכבר משטח הזה שיש במחשב. כמובן שניסיתי לחבר עכבר אחר וגם הוא לא עובד. המחשב כותב שהוא לא מזהה את הדרייבר. ניסיתי לעדכן את הדרייבר דרך מנהל ההתקנים וזה עדיין לא עובד. אותן הבעיות (העכבר USB שלא עבד והמחשב האיטי) היו לי כבר לפני כחודש. אחרי שניתי סריקות וירוסים עם כמה תוכנות- כלום לא עזר ופירמטתי. אחרי הפירמוט, המחשב עדיין היה איטי, העכבר שמחחובר ב- USB חזר לעבוד, אבל הינה רק לחודש בערך. מה אפשר לעשות? הורדתי את הגרסאת Trial של kasper…

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  12. Started by reem,

כל פעם שאני מתחיל לדבר בסקייפ ניהיה מסך כחול והמחשב עושה לעצמו ריסטרת . רציתי לדעת איך אני מאבחן מה הבעיה ? ולמה זה קורה ? ואיך אני פותר את זה שזה יפסיק ?!? יש לי וינדוס XP (המחשב חזר מפירמוט מה שעושה את זה עוד יותר מוזר ) קראתי שצריך לשים לב למספרים שרשומים במסך הכחול כידי לדעת מה הבעייה , אבל הבעייה שהמסך הכחול מופיע לשנייה ואני לא מספיק לראות כלום ! יש דרך למצוא את מספר השגיאה ?!?! עשיתי בדיקת וירוסים , ואין שום וירוס , עשיתי בדיקת שגיאות למחשב והכל בסדר (נראה לי ) תודה רבה !!

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by TheKiLLEr,

שלום לכם, ישלי פה בעיה עם המחשב.. אני מדליק הכל טוב ויפה גולש באינטרנט, משחק, שם שירים וכל זה..ואחרי כמה זמן שיש עומס על המחשב וזה, המחשב נתקע לשניות ומתכבה לבד.. שמתי לב שהכרטיס מסך ממש מתחמם..החלפתי לאחר ועדיין אותו קטע הכרטיס מתחמם ,נתקע ומתכבה ישירות, בדקתי בBIOS את הטמפרטורה של המעבד זה עולה ויורד..משו בסביבות 55-60 שיש עומס, פירמטתי תמחשב לא עזר, במחשב שלי מותקנים 4 מאוררים גם. איך אפשר להיפטר מהבעיה הזו? מקווה שתענו לי בהקדם האפשרי.. תודה מראש הנה תמונה מתוכנת SPEEDFAN: http://www.sup.co.il/52934432

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by amir.o,

יש לי לוח אם של gigabyte מדגם 8ie ואני לא מצליח למדוד טמפרטורות ,לא של המעבד ולא של שום דבר אחר וגם מהירות של מאווררים. השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת אם יש לי חיישנים למדידות האלה ?

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  15. Started by amit.w1986,

ברגע שאני מפעיל את המחשב יש את הקטע שהמחשב קורא את כול החומרה שלו.. אז מה שקורה אצלי הוא נתקע בשורה הראשונה (השורה הראשונה מציינת את דגם הלוח-אם) לפחות 3 דקות ולוקח לו בערך כ 10 דקות לעלות. אם אני מנסה לעשות ריסט המחשב יעלה כמו שצריך בפעם השניה. אני חושד אולי שהייתה בעיה של חשמל ויכול להיות שאולי הלוח קיבל איזשהו קצר האם ייתכן? לוח-אם GIGABYTE EP43 UD3L אני אשמח לקבל הצעות נ.ב המחשב נקנה בערך לפניי שנתיים כמה זמן אחריות אמורה להיות על הלוח אם ?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  16. אם כשמדליקים את המחשב אז הוא נכבה בעלייה שלו, נדלק שוב לבד ואז נכבה שוב לבד ככה כמה פעמים.. עד שבסוף המחשב כן עולה כרגיל ואז אין כלום.. בהכרח קיימת בעיה בספק הכוח? חוץ מזה, התחילו להיות הרבה ארטיפקטים במחשב ואני חושש שהספק כוח גם דפק את הכרטיס מסך..

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  17. שלום היום אחה"צ עשיתי ריסטרט, לא אחרי התקנה מיוחדת או משהו כזה, המחשב כיבה את עצמו וכשנדלק שוב פשוט המסך שחור ואי אפשר לעשות כלום. לא מגיב לשום לחצן, ניסיתי להגיע לביוס וכלום. פעם זה כבר קרה לי, הדבר הראשון שבדקתי היה הכרטיס מסך, הוא היה חם מאוד, הוצאתי אותו, קיררתי אותו הכנסתי חזרה והמחשב עבד. פעם אחרת זה קרה וגם אחרי הקירור לא הצלחתי בשום אופן לגרום למחשב לעלות והנחתי שהכרטיס מסך זו הבעייה, הוא היה ישן מאוד כבר והחלפתי אותו. המחשב עבד בסדר, עד לפני לא מזמן, זה התחיל שוב, זה קרה עם הכרטיס מסך החדש אבל אחרי יום המחשב חזר לעבוד, לא מצאתי מה בדיוק הייתה הבעיה. היום זה קרה שוב, אני לא מצליח להעלות את המחשב, הכרטיס מסך נראה בסדר גמור. עכשיו, לא סביר מבחינתי ששני כרטיסי מסך (ש…

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  18. לפני כחודש המסך שלי (בן שמונה בערך) התחלי לעשות בעיות. הוא מקבל סיגנאל מהמחשב ל2-3 שניות ואז מפסיק. היה לי במקרה מסך ישן נוסף אז חיברתי אותו והמשכתי לעבוד. אחרי כמה שבועות גם המשך הזה התחיל לעשות בעיות. לא מזהה את המחשב %95 אחוז מהפעמים שאני מדליק את המחשב. כשהוא כן מזהה את המחשב הכל עובד מצוין. אני צריך לעשות דיי הרבה הפעלות מחדש עד שהוא קולט טת הסיגנאל. חיברתי את שני המסכים ללפטופ והייתה אותה בעיה. לפני שאני רץ לקנות מסך חדש - איך אני יכול לדעת בוודאות שהבעיה היא במסך ? או אולי יותר נכון לשאול, רק במסך ?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  19. Started by orzilca,

מידי פעם ניהיה לי מסך כחול שאני לא מספיק לראות ממש מה כתוב בו כי אחרי שניה המחשב עושה ריסטרט אבל מה שאני מספיק לראות זה חלק מהשם של הקובץ והוא מתחיל ב ATI אז שיערתי לעצמי שזה הדרייבר של הכרטיס מסך שגורם לזה ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש וזה לא עזר :\ המחשב חדש O_o יש למישהו רעיון? מישהו נתקל בבעיה הזאת? נ.ב שכחתי לציין שיש לי ווינדוס איכספי

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  20. Started by RonCohen,

משהו יודע מה התחליף לalt Enter בווינדוס 8 כי אני צריך להגדיל משחק וזה לא עובד ובווינדוס 7 זה עובד

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  21. איך אני גורם שהמקלדת תעבוד בעברית ובאנגלית ב-XP ניסתי את כל מה שידוע לי והמחשב פשוט משתגע כל פעם זה עובד באופן מאד משונה ממה שאני מכיר מישהו יכול להדריך אותי שלב שלב כדי שלא יהיה בעיות בכתיבה באופיס במעבר מאנגלית לעיברית ולהפך

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  22. שלום לכולם, בעיה מוזרה קיימת אצלי ואשמח לעזרתכם. במקור,היו מותקנים אצלי 2 כונני 640GB במצב Raid 0 כך שבסה"כ היה לי נפח של 1.2TB מזוהה בתור כונן אחד. הכונן 'האחד' הזה היה, עם פרטישן, מחולק ל-2, כאשר C היה מוגדר 150GB ככונן ראשי ו-D ככונן משני עם השאר, כלומר 1TB. עכשיו.. היום הוספתי כונן SSD, מתוך כוונה להפכו ל-C ואת 2 הקודמים שיהיו בנפרד עם ה-640 שלהם. מה שקרה זה, שה-SSD מזוהה בצורה תקינה בתור C, אחד מהקודמים מזוהה בצורה תקינה כ-600GB והאחר...מזוהה בתור 450GB.. השאלה שלי היא, לאן נעלמו 150GB והאם אפשר לתקן זאת? תודה מראש :-)

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  23. Started by almor12,

שלום, יש לי מחשב יחסית ישן שעד עכשיו היה משמש רק כעמדה לגלישה ופה ושם לקבצי Word וExcel. אבל בזמן האחרון אי אפשר לגלוש במחשב כל כמה זמן שמשתמשים בו האינטרנט הופך להיות ממש איטי וכל דף לוקח כמעט מעל 6-7 דקות לעלות. המחשב היה מחובר עד עכשיו בצורה אלחוטית עם מתאם של TP-link מדגם 822n ואתמול חיברתי את המחשב ישירות למודם של הוט ''אריס'' ועדיין יוצא מצב שכל כמה זמן הגלישה ממש איטית (בדיקת מהירות אפילו לא עולה), עד למצב שיוצא שאני גולש בצורה תקינה. אני נמצא בחיבור ללא חייגן, הנציגים של הוט אומרים ספק והספק אומר הוט. שאני בודק את האייפי שלי הוא או האייפי של החיבור ללא חייגן או 192.168.100.100, הוט לא מוכנים לבדוק את המודם בטענה שזה המחשב שלי או אומרים שהספק שלי ניתק אותי. הדברים …

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  24. Started by ori24,

ביומיים האחרונים התחלתי לקבל הודעת שגיאה מהווינדוס 7 לגבי זה שיש שגיאה בדיסק הקשיח ועליי לגבות מיד את כל הנתונים. שאני מאתחל את המחשב אז קופצת לי הודעת השגיאה הבאה: SEC Master Hard Disk: S.M.A.R.T. Status Bad, Backup, and Replace ואז רק אחרי לחיצה על F1 ההוינדוס עולה. אני חייב לציין שאני לא מרגיש שום שינוי בפעילות של המחשב,הכל רגיל. מה עושים בשגיאה כזו? הדיסק קשיח הוא מסוג SEGATE 3500410AS SATA 2,יש לי אותו כבר עוד מעט 3 שנים והוא עדיין באחריות. תודה מראש לעונים!

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  25. מה עושים ???? אני הולך לבדוק אם אחד הטלפונים בבית לא מחוברים למפצל אלא ישר לקו... בבקשה תציעו משהו שיכול לעזור לי אי אפשר ככה

• 9 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים