עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by aviv5g,

המחשב מתרסט ללא שום סיבה בין אם אני משחק או בין אם אני סתם גולש באינרנט לא מופיע מסך כחול והמחשב לא קוופא,המעבד תקין לחלוטין לא עובד על המקסימום אף פעם. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  2. Started by Donnd,

היום חזרתי הביתה הדלקתי את המחשב והוא הראה לי הודעה של "american megatrends" הוא לא נתן לי להיכנס למחשב, אני לא יודע מה הבעיה ניסיתי לכבות ולהדליק אבל עדיין הוא ממשיך להראות לי את ההודעה הזאת המחשב שלי מחשב טוב הוא בחיים לא עשה לי בעיות כאלו הוא אצלי כבר שנתיים וחצי אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אודה לכם.

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  3. אהלן חבר'ה, לפני חודשיים בערך המחשב עבד והכל טוב ויפה, ופתאום משום מקום העלה עשן ממש כאילו הדלקתי מדורה בחדר. שלחתי לKSP לבדיקה, הם החליפו לי את הספק (לשמחתי בחינם כי הוא היה עדיין בתקופת האחריות). אבל כשלקחתי את המחשב הטכנאי אמר לי שהמחשב עובד כרגע רק עם שתי זיכרונות ולא עם ה4 שהיו לי - הוא לא מצליח להפעיל את המחשב כשכולם מחוברים כמו פעם. הבעיה הייתה מוכרת לי כי זה קרה כמה פעמים בעבר. יש לי זוג זיכרונות של G.skill כל אחד 2GB DDR 2 ועוד זוג זיכרונות של אותה החברה, כל אחד 1GB DDR2 . סה"כ 6 GB. כשהלכתי לטכנאי מחשבים לידו הוא אמר שהלוח אם נדפק וצריך להחליף. אחרי שהתעסקתי עם העניין בבית, הגעתי למסקנה ששני הסלוטים הימניים של הזיכרונות בלוח אם לא עובדים עם אף זיכרון. ושני הס…

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  4. Started by Gute,

שלום יש לי בעיה במחשב כאשר אני מחבר למחשב את הUSB זה מראה לי שהוא מתקין מנהל התקן ואז זה נעלם ולא מופיע דבר. ניסיתי להחליף מיקום ולהחליף דיסק און קיי אך עדיין לא עובד. במנהל ההתקנים יש לי סימן קריאה צהוב,לחצתי על עדכן מנהל התקן אך זה רושם שגיאה (לא ניתן לעדכן) עשיתי ריסט לא עזר מחקתי וירוסים לא עזר מה אוכל לעשות אני מתחרפן, אני מתכוון לעשות פרמוט למחשב אך הבעיה היא שאין לי אפשרות לגבות אלא אם כן אני יכול לבצע פרמוט שזה ישמור לי את כל הקבצים והתמונות ולאחר מכן לגבות את הכל על דיסק און קיי ואז לבצע פרמוט/איפוס מלא. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  5. שלום, להלן שתי תמונות טמפרטורת המעבד, יש לציין כי המחשב נמצא בממ"ד ללא מזגן, יש לי שני מאווררים מכניסים ואחד מוציא. תמונה ראשונה כאשר המחשב במצב מנוחה ואני לא פותח שום חלון. http://imageshack.us/photo/my-images/687/screenhunter01jul191308.gif/ תמונה שנייה כאשר אני פותח מספר חלונות אינטרנט, האם הגיוני שהטמפרטורה תעלה בכ"כ הרבה? http://imageshack.us/photo/my-images/713/screenhunter02jul191312.gif/ בנוסף, בתוכנה everest תצוגת מהירות מאוורר ספק הכוח נעלמת לסירוגין ומתח 12V מציג 2.37V צירפתי שתי תמונות ובהן הדגשתי באדום את שתי הבעיות: מהירות המאוורר(power supply) מופיעה בתמונה הראשונה ובשנייה היא נעלמה כך זה קורה לסירוגין כל זמן שהתוכנה עובדת. במתחים מול מתח של 12V מופיע מ…

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  6. שלום. לאחרונה המחשב שלי החל לכבות את עצמו או להתקע לעיתים קרובות. זה קורה בדרך כלל כשאני מפעיל תוכנות רבות (לא תמיד, אבל רוב הפעמים). המחשב עבד עד לא מזמן בלי שום בעיה, ועכשיו אפילו אם אני מפעיל כמה תוכנות, אבל פחות ממה שהפעלתי בעבר, המחשב נתקע או נכבה. מה יכולה להיות הסיבה לזה וכיצד אפשר לתקן? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  7. Started by tbaba,

היי חברה, עשיתי למחשב שלי ניקיון מבפנים עם פן אחרי שהצטברו שם טונות של לכלוך. הרכבתי אותו בחזרה והפעלתי, יש מתח והמחשב פועל, אבל המסך לא מגיב בכלל, והספיקר הפנימי עושה צפצוף כל כמה שניות (לוח אם: gigabyte ga-k8n-sli), וזהו, הוא פשוט תקוע במצב הזה. אני מקווה שהחום של הפן לא הרס שם משהו, למרות שאני עושה את זה כבר שנים ואף פעם לא הייתה בעיה. תודה מראש על ההעזרה

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  8. Started by GunBlade,

שלום. כשאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי, עולה לי תוכנה שאינני רוצה שתעלה בכניסה (במקרה הזה, זוהי ההתקנה של Winrar). קיומה אינו תמוה, היות והרגע הסרתי וירוס אכזרי מהמחשב שלי, וציפיתי לתופעות לוואי מעניינות שכאלה. השאלה היא כזו: מאיפה יכול להיות ש Windows מעלה את התוכנה? המקומות שבהם חיפשתי הם: בתפריט ה Start ב Startup , ב MsConfig ב Startup, ב Win.ini, ב System.ini וב Registery. באף אחד מהם לא היה איזכור לתוכנה. היכן עוד אפשר להביט שלא חיפשתי? תודה.

9. Started by ShOw-Time,

יש לי מכשיר PSP חיברתי אותו עם כבר למחשב,אבל הוינודס לא קולט אותו שאני מחבר את הPSP למחשב אז ישר קופצת לי הודעה שזוהתה חומרה חדשה אבל רשום לי גם בהודעה קטנה שקופצת " UNKNOWN" מה עושים

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  10. Started by TheKiLLEr,

שלום לכם, ישלי פה בעיה עם המחשב.. אני מדליק הכל טוב ויפה גולש באינטרנט, משחק, שם שירים וכל זה..ואחרי כמה זמן שיש עומס על המחשב וזה, המחשב נתקע לשניות ומתכבה לבד.. שמתי לב שהכרטיס מסך ממש מתחמם..החלפתי לאחר ועדיין אותו קטע הכרטיס מתחמם ,נתקע ומתכבה ישירות, בדקתי בBIOS את הטמפרטורה של המעבד זה עולה ויורד..משו בסביבות 55-60 שיש עומס, פירמטתי תמחשב לא עזר, במחשב שלי מותקנים 4 מאוררים גם. איך אפשר להיפטר מהבעיה הזו? מקווה שתענו לי בהקדם האפשרי.. תודה מראש הנה תמונה מתוכנת SPEEDFAN: http://www.sup.co.il/52934432

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  11. Started by ilanb0,

אני צריך לשחזר PIN CODE בחשבון miles & more של הבן שלי. להלן הקישור: https://www.miles-and-more.com/row/en/account/my-profile/account-settings/forgotten-pin/set-pin.html?token=1f71a661-94cd-485a-b1eb-95f722b63ef9 כשלוחצים על הקישור, מופיע לשניה השדה לשינוי הקוד - ונעלם. גם בכרום וגם בדפדפן EDGE. מה עושים?

12. Started by CrackPot,

אז ככה, המחשב של אמא שלי עבד, כמה תוכנות היו פתוחות (Word, Outlook, IE??). כשעברתי לידו שמתי לב למעביר וולטז'ים של 115V-230V. כמובן שהספק היה על 230V. אז אני לא יודע למה עשיתי את זה, אבל הייתי ממש אידיוט. ושיניתי את המתח ל- 115V. לפתע, נשמע רעש מוזר מהספק ויצא ממנו אור כחול! אני רוצה שתעזרו לי להבין מה בדיוק קרה, כי המחשב לא פועל יותר. אני לא רוצה תגובות כמו ''למה עשית את זה?!'' וכדומה, אלא תגובות שיעזרו לי לפתור את המצב. תודה מראש, עידו. :-\

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by the king2006,

^^^ מזה זה אומר אי חושב שזה בעיה בבורד כי כשאי שם את העכבר והמקלדת תמיד עושה לי בעיות אומר שלא מחוברות במחשב אחר הן עובדות בלי בעיות מישהו יכול לעזור לי תודהה

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  14. Started by RonCohen,

משהו יודע מה התחליף לalt Enter בווינדוס 8 כי אני צריך להגדיל משחק וזה לא עובד ובווינדוס 7 זה עובד

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  15. שלום! ביום שישי האחרון המחשב שלי אבא שלי פתאום נכבה בזמן שהוא גלש בדפדפן. אחר כך כשהמחשב הושאר לעבוד במשך הלילה הוא נכבה גם. הכיבויים הרנדומאליים נמשכו ואני לקחתי את המחשב לבדיקה. המפרט- מעבד AMD ATHLON5200+ זיכרון ג'יגה DDR2 כרטיס מסך HD 3670 לוח אם ג'יגבייט GA-MA78GM- S2H בהתחלה הרצתי FUR MARK כשעתיים ברצף והמחשב לא קרס. אחר כך הרצתי בדיקת דיסק קשיח של SEAGATE שגם אמרה שהדיסק תקין. עשיתי ריסטרט והדלקתי בסייף מוד וכאן המחשב קרס פתאום. לקחתי מהמערכת של אבי כל חלק שאני יכול להרכיב על המחשב שלי והרכבתי. כרטיס המסך, הדיסק הקשיח והספק תקינים לגמרי. זאת אומרת שהבעייה היא או בלוח האם או במעבד עכשיו המחשב לא נידלק, כל המאוררים פועלים אבל האות למסך לא מגיע. איך אני יודע אם הבעיי…

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  16. החלפתי ספק וכנראה לא חיברתי נכון איזה חיבור כתוצאה מכך נוצר מצב שבו אני מחבר את המחשב לחשמל מייד מתחיל לעבוד ללא לחיצה על כפתור הפאוור היכן טעיתי :s05:

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  17. Started by DANTAL,

הי, בכל פעם שאני מדליק את המחשב , עולה האשף שמודיע לי שנמצאה חומרה חדשה Multimedia controler , מערכת ההפעלה Windows XP Pro. לא ברור לי איזו חומרה היא ה- Multimedia controler אני מנסה לאפשר לאשף לחפש באינטרנט את התוכנה הדרושה אך הוא אינו מוצא. כרטיס הקול שמותקן במחשב הוא של CREATIVE דגם Vibra 128 . ניסיתי לשלוח את האשף ל-CD המקורי של הכרטיס, אך הוא לא מוצא את התוכנה הדרושה איך פותרים את החידה??????? אודה על עזרתכם. ???

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  18. יש לי שני סטיקים זהים של זכרונות במהירות 133MHZ ובגדול 128MB כל אחד. כאשר אני מפעיל את שתיהם ביחד (בנוסף לזיכרון שיש לי כרגע- 128MB 133MHZ) המחשב עושה בעיות ולא פועל בצורה תקינה. אבל אם אני שם רק אחד מהם אז הכל בסדר. הבעיה היא לא בזכרונות ולא בסלוטי זה כבר נבדק. חושב לציין שהסטיק שכבר יש לי במחשב הוא בעל שבבי זכרון (הריבועים השחורים האלה) מצד אחד ושני הכרטיסים הזהים הם בעלי זכרונות משני הצדדים. ואני חייב לשים את הכרטיס הראשון (זה עם הזכרונות מצד אחד) כדי שהמחשב יפעל- אני לא יכול להפעיל אותו בלעדיו (גם אני לא יכול לשים את אחד מהבעיתיים במקומו) מישהו אמר לי שזה עושה בעיות בגלל שהסכום של כמות הזכרון חייב להיות במכפלה של 2 (כלומר 128*2 או דברים דומים) ו384 (128*3) MB ש…

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  19. Started by evman007,

יש לי בעיה חמורה. כל פעם שאני מדליק את המחשב לא עוברות יותר מעשר שניות והוא מפעיל את עצמו מחדש הוא לא ניתו להפעלה בשום מצב שניסיתי המחשב הוא פנטיום 4 2.4 עם מארז וספק גנריים אבל אין לי מושג איזה סוג של מעבד זה אם זה פרסקוט או רגיל כי זה לא מחשב שלי

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  20. Started by Tal14,

שלום לכולם, לפני משהו כמו 3 חודשים החלפתי חלקים במחשב שלי מאז הוא שקט אבל יש בעיה: המחשב שקט ותאום הוא עושה רעש כמו טנק ואז נותנים מכה ואז הוא שוב שקט ואז שוב ככה.. ד"א המחשב נמצא בתוך מרובע כזה צמוד לקיר,אולי כדאי להעביר את המחשב לדבר כזה על גלגלים כדי שיהיה לו יותר אוויר? המפרט של המחשב: Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack - DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard CPU Type AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NS (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce3 250, AMD Hammer System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award Mod…

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  21. Started by benor,

אני היום פתאום פותח את המחשב שלי, ורואה שלפתע אין כוננים בכלל אני מדבר על סידירום וצורב: (הכוננים החסרים) http://planet.nana.co.il/zvib3/Problem%2Epng והנה חלק מהבעיה: כנראה שיש בעיה בזיהוי http://planet.nana.co.il/zvib3/Problem%2Epng דרך אגב זה מה שזה רשם שלחצתי מאפינים על הכוננים: This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) יש לציין שלפני שגיליתי את הבעיה צרבתי דיסק ואז אחרי כמה זמן נכנסתי אל המחשב שלי ואז ראיתי שפתאום אין כונני דיסקים. יש לכם רעיון אחר לפתור את הבעיה חוץ מפרמוט? כי ממש אין לי כוח לפרמט עכשיו. עם אתם רוצים פרטים על המחשב תכנסו למפרט שלי

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  22. Started by imac,

זה התחיל לפני יומיים אני לוחץ על החייגן והוא לא נפתח עכשיו רציתי לנסות להתקין את הדריברים מחדש אבל משום מה אני החלון של הDEVICE MANAGER לא נפתח גם הNETWORK CONECTIONS לא נפתח גם ADD HARDWARE לא נפתח אז מה עשיתי נכנסתי לתקיה של הדריברים ועשיתי משם UNINSTAL ואחר כך הDEVICE MANAGER והשאר פעלו התקנתי דריברים מחדש טוב הפעלתי את המחשב מחדש ומה עוד הפעם אותה בעייה אני מתחנן תעזרו לי זה מעצבן כל הזמן שמדליקים את המחשב צריך להתקין מחדש את הדריברים משהו יודע למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  23. Started by Proww,

אהלן, זאת לא כל-כך בעיה, יש לי ווינדוס 8, ברגע שהתקנתי 8.1 (מקורי, מחשב נייד שנרכש) מופיע לי ב"מחשב שלי" תיקיות ככה: השאלה שלי האם אני יכול לבטל את הופעת התיקיות שם ואיך. תודה

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  24. Started by Cyron,

4-5 שניות לאחר הדלקה נכבה, אין ציפצופים כלל בדקתי עם ספק חלופי, גם עם זכרונות חלופיים - לא עזר בדקתי את המעבד על מחשב אחר - עבד מה שנותר בעצם הוא הלוח שכנראה מקולקל או מקצר. איך אפשר לוודא את התקלה ? האם ניתן לעשות משהו ? תודה

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  25. Started by יהודי,

בס"ד צהרים טובים יש לי סורק HP scanjet 4400c מחובר עם usb כאשר אני מחבר אותו וינדוס לא מזהה חומרה חדשה, עשיתי סריקה על חומרה חדשה וינדוס לא זיהה כלום יכול להיות שיש בעיה בכבל חשמל של הסורק והסורק יוכל לעבוד ? הסורק עבר בעבר, פשוט לתקופה מסויימת לא ההיתי צריך אותו אז ניתקתי ושמתי אותו בארון תודה

• 3 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים