תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
פתאום היום מקס פיין 2 החליט להפסיק לפעול בהגדרות הבאות: 1600X1200@high כאשר מופעל דרך המשחק הAA על 2 או 4 המשחק קורס ומודיע הודעת שגיאה כזו: an error has occured in the graphics engine .try to downgrade your screen mode and\or other settings by pressing the options menu in MAX PAYNE startup dialog MAX PAYNE requires a directx 9 compatible display adapter Error P_D3D::alocate MAP - create texture failed: out of videomemory כאשר אני מפעיל על AAX3 זה עובד... : וכאשר ביטלתי את הTRIPLEBUFFER זה הפעיל גם AAX2 נורא מוזר שתבינו, רק היום פתאום זה תוקע לי את ההודעת שגיאה הזו! זה מה שמוזר!
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון... הבעיה שלי היא כזו...בהפעלת המשחק המסך נכנס למצב של "POWER SEVING MODE" ונכבה... הקולות של המשחק נשמעים ברקע אבל המסך שחור...בכיבוי המסך והדלקה נירשם על המסך "POWER SEVING MODE" המסך מחובר למחשב עם כבל "DVI"...למחשב מחובר גם מסך טלויזיה עם כבל "HDMI" וגם שם המסך הופך לשחור כאשר המשחק עולה...על המחשב מותקנים גם המשחקים "FAR CRY 3" ו "NEED FOR SPEED החדש" ואתם אין לי שום בעיה... המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד-Core i7 3960X Extreme לוח אם-Gigabyte X79-UD3 s2011 זיכרונות-4x4 GB DDR3 כרטיס מסך-Sapphire Radeon Vapor-X HD 7970 OC GHZ Edition 6GB GDDR5 כונן קשיח-WD 1TB כונן SSD- אינטל 240GB מערכת הפעלה- WINDOWS 8 - 64 BI…
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום רב הבוקר קרתה לי תקלה מוזרה החיבור החוויה עם כבל לא עובד באתרים, אבל ווצאפ נגיד עובד ועוד, דרך וויפי כן עובד בטלפון שלי וגם דרך דונגל שחיברתי למחשב מה יכולה להיות הבעיה??? אני מחובר להוט סיבים תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
מחשב חדש, התקנת המערכת התבצעה במעבדה. (WINXP SP2) כשהמחשב עולה, המקלדת לא עובדת (בביוס היא עובדת) - במנהל ההתקנים היא מופיעה בסימן קריאה (Device could not start). אחרי DISABLE / ENABLE במנהל ההתקנים המקלדת עובדת, עד שמכבים את המחשב... מה יכול לגרום לזה? מקלדת PS/2 רגילה, עובדת ללא בעיות במחשב אחר. ניסיתי גם מקלדת אחרת. לוח K8NF-9.
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
במערכת XP PROFESIONAL הוא לפתע אינו מזהה את הצורב או את הCD ROM למרות שניסתי להכנס דרך המחשב שלי לתת לו לחפש חומרה חדשה הוא זיהה אותה אך אינו מוצא את הדריוור שלה ואז מסמן את החומרה עם סימן קריאה. דחוווווף. תודה רבה לנותנים יד או רגל בעיניין.
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שבימים האחרונים הכונן c שלי מתמלא לבד, הוא 68 GB, לא מותקן עליו שום תוכנה או משחקים למיניהם. כרגע יש 400 מגה, הורדתי CCleaner, הוא החזיר לי 4.5 GB, ביצעתי איחוי דיסק, זה החזיר לי עוד 1 GB, מחקתי תקיית temp, מחקתי הסטוריה של האינטרנט, שום דבר לא עוזר, אחרי חצי שעה שוב 400 מגה פנויים. אשמח לעזרה! אם זה משנה אני משתמש בוינדוס 8
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
חבר'ה שלום התקנתי לאחרונה כרטיס קול 5.1 של קריאטיב מסיבות מובנות,,, כמובן שנאלצתי להסיר התקנה של הכרטיס המובנה בלוח אם, הבעיה היא שהמחשב עולה הוא רושם כמובן שהוא גילה חומרה חדשה (כרטיס הקול כמובן) איך אני מבטל את זה באופן שההודעה לא תחזור שוב? בבקשה הסבר מפורט אם אפשר,,, בתודה
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
טוב אז יש לי מחשב חדש 64 ביט והוא פשוט לא זז אני בטוח שזה משהו בהארדיסק... לפני שהתקנתי את הוינדוס הייתי חייב בRAID להוסיף אותו בSTIRPE ואין לי מושג מה זה אבל המחשב בקושי זז זה לא התקין לי בלי ששמתי אותו בRAID וזה גם אומר שלא מותקן לי HPA DRIVE בבקשה תעזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
לפני כשבוע בערך קניתי כרטיס מסך חדש, GV-R9000 Pro שזהו בעצם כרטיס מבוסס על הRADEON9000pro של חברת GIGABYTE עם 128מ"ב זכרון העובד במהירות של 275 (550) והליבה עובדת על מהירות של 275מ"ה, במחיר של 719 ש"ח!!. אני די התלהבתי מהכרטיס בהתחלה, ביחס לכרטיס ה Riva TNT2 הישן שהיה לי, חשבתי שכמעט כל המשחקים יעבדו בלפחות 30fps ברוזולוציה של 800 על 600 (אני לא צריך יותר מזה, יש לי מסך 15 אינץ') אז עשיתי עליו בדיקות ומה שמרגיזזז$#@! אותי מאוד מאוד זה שאני מפעיל את DOOM III ואפילו על רוזולוציה של 640 על 480 הוא עובד לי במהירות של מקסימום 10 fps!!!!! איך ייתכן????? וגם כשאני עושה בנצ'מרק ב 3dmark 2003 אני מקבל ציון 960 ובבדיקה השנייה קיבלתי ממוצע של 7fps!! תקנו אותי עם אני טועה אבל זה לא נ…
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
זה התחיל לפני 7 חודשים בערך שפתאום כל פעם שאני עושה ריסט או מפעיל את המחשב, אז הוא לוקח איזה 3-4 דקות עד שאני מקבל פוסט. אמרתי טוב ננסה לבדוק מה קורה וחיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי לזה פתרון אז למדתי לחיות עם זה, ואז לפני בערך 4-5 חודשים הכרטיס שלי נשרף (8800GTX) כי עכשיו הוא בכלל לא נתן לי פוסט, טוב אז הלכתי לחנות וקניתי HD5750 ועם הכרטיס עדיין הייתה את הבעיה של העליה הארוכה אבל פחות זמן בערך דקה שתיים לקח למחשב לקבל פוסט, זה היה לפני 4-5 חודש.. לפני שבוע המחשב התחרפן, עם הכרטיס HD5750 אני לא מצליח להכנס לווינדוס רק עם כרטיס יותר חלש שהיה לי בבית HD4550 אבל גם איתו הבעיות המשיכו, לכן הוצאתי 2 סטיקים של 2GB כל אחד והפעלתי המחשב עלה והכול בסדר לאחר כמה שעות שוב פעם עשיתי …
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש Bracket לחיישן טביעת אצבע ל HP Probook 450 G6. מדובר על Bracket kit L45097-001 כמו בתמונה המצורפת. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אפשרות לקנות אותו. יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
- 1 follower
-
-
אז נתחיל... מחשב הינו נייח בקצב של 32 ביט. בעיות שקורות הם :1. כל פעם שיורדים עם הגלגלת למטה אז בקצה העליון של המסך יש מין קפיצות כאלה.במשחקים אחרי כמה דקות המשחק מתחיל להיות עם תקיעות שהולכות וגוברות (סגרתי את כל היישומים האחרים שפועלים כולל דפדפנים והורדות...) [*]ממתי התקלה קיימת? מהיום D: [*]הסיבוך מתחיל במה שהיה בזמן האחרון : במשך כמה חודשם המחשב נתקע והיה פעמים שלא היה עולה בכלל (לא היו שומעים את צליל ההפעלה) הייתי מחכה שבוע ואז הוא היה עולה אבל שוב אחרי כמה זמן הוא היה מפסיק לעבוד ולא עולה ... קיצר לקחתי אותו 3 פעמים ל KSP ... פעם ראשונה אמרו שניקו תמחשב וחיברו את המגעים טוב יותר - המחשב הגיע הביתה וקרס .. חח פעם שנייה אמרו שאין שום בעיה בכלל לפעמים יש בעיות במח…
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי לא מניע, אחרי הרבה ניסויים הגעתי למסקנה שהצ'יפ CMOS שעליו צרוב הביוס, שרוף. הזמנתי צ'יפ צרוב מהאתר: www.badflash.com... (כמו שכתוב באחד המדריכים כאן באתר)... עכשיו השאלה היא מה אני צריך לעשות כשאני אקבל את הצ'יפ? רק להכניס אותו במקום האחד הישן? או שיש עוד איזהי פעולה שאני צריך לעשות? (להוציא את הסוללת גיבוי... אנערף מה עוד אפשר לעשות)... תודה.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב של אמא שלי עבד, כמה תוכנות היו פתוחות (Word, Outlook, IE??). כשעברתי לידו שמתי לב למעביר וולטז'ים של 115V-230V. כמובן שהספק היה על 230V. אז אני לא יודע למה עשיתי את זה, אבל הייתי ממש אידיוט. ושיניתי את המתח ל- 115V. לפתע, נשמע רעש מוזר מהספק ויצא ממנו אור כחול! אני רוצה שתעזרו לי להבין מה בדיוק קרה, כי המחשב לא פועל יותר. אני לא רוצה תגובות כמו ''למה עשית את זה?!'' וכדומה, אלא תגובות שיעזרו לי לפתור את המצב. תודה מראש, עידו. :-\
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד LENOVO מערכת הפעלה win 7 home premium הבעיה בו זה שהמסך שלו נכבה בלי התראה אבל הנורות במחשב נשארות דולקות (שזה מראה שהוא דלוק), אז ככה: ניסיתי להוריד עדכונים, לא הצלחתי להפעיל את LENOVO UPDATE אבל עדכנתי ידני את הכרטיס מסך.. ניסיתי להפעיל עם מערכת הפעלה שונה (BOOT מ- USB) וזה גם קרה, ניסיתי להפעיל שירים לבדוק אם כשהמסך מתכבה המחשב ממשיך לפעול, המסך התכבה וגם השירים הפסיקו לעבוד.. ניסיתי לחבר למסך חיצוני, וגם הוא התכבה ביחד עם המסך של המחשב.. מה שהצליח זה שכאשר הפעלתי מזגן על קור או שמתי מתחת למחשב את הקרח הזה ששמים בצידנית (כיסיתי עם מגבת) אז הוא פעל אז אני משער שזה איזשהו רכיב שמתחמם אבל אני לא כל כך מבין בזה... אז.. אפשר עזרה? הצעות מזה יכול ל…
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ווינדוס 8 ולפני שעה המחשב קרס והייתי צריך לכבות ולהדליק אותו ידנית. אחרי שעשיתי זאת, יש לי סימן של x על הסאונד והאינטרנט בsystem tray. כשאני נכנס להגדרות רשת, אין שם אף מתאם, לא הethernet שהוא onboard ולא האלחוטי שהוא התקן usb למרות ששניהם מופיעים לי בdevice manager. כשאני עומד על האייקון של הרמקול אני מקבל הודעה the audio service is not running. יש לכן רעיון מאיפה להתחיל?
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי אני חדש כאן יש לי בעיה בהפעלה של המחשב שאני מדליק אני נתקל בהודעה הזאת אין לי כל כך ידע במחשבים אשמח אם תעזרו או שצריך טכנאי
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אתמול חזרתי הביתה בלילה וראיתי שהמסך מציג תמונה קצת מוזרה. הפונטים כמו כפולים עם רקע אדמדם, והתמונה מטושטשת באיזור הקצוות. בנוסף, בקצוות נוצרו קצוות אדומים כאלה. ממה יכולה להיגרם הבעיה? בדקתי את המסך במחשב אחר, וגם שם יש את הבעיה (אני כמעט בטוח) מצורפות תמונות נ.ב. ניסיתי Degauss לא עובד
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר שבוע בערך יש לי המון וירוסים שלא מצליח למחוק. התוכנות אנרטי וירוס שיש: symantec endpoint protection malwarebytes anti malware. מצורפים צילומים מסך. הבעיה היא שהנאטי וירוס של נורטון כל הזמן מתריע שהוא מוצא עוד ועוד ועוד, ואם אני מבצע סריקה ומוחק את הכל, אפילו ידנית לאחר ריסט הם נאספים שוב ושוב. אותו דבר עם malwarbyes , כאן הוא מצא 41, אבל ממש כמה דקות לפני הוא מצא 90 וזה לאחר ריסט. ניסיתי למחוק את הקבצים בתקייה אפילו ב safe mod וזה לא עזר. מדובר באותה תקיית TEMP. מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום לפורום תמיכה טכנית ובכלל למערכת הפורומים HWZONE... אני חדש פה... אני מקווה להנות פה אז אם יש לכם פנייה או שאלה או סתם בא לכם לדבר אני תמיד באייסיקיו טוב אז עכשיו לבעייה... יש לי מחשב חדש ומאוד חזק ואפשר לומר מחשב מותג... הבעייה היא שהבחנתי שכאשר אני נמצא בתוכנות מסוימות מופיע לי מסך המוות הכחול ושמתי לב שזה קורה בתדירות מקסימלית כאשר אני משתמש בתוכנה LH EMULE או NOVA TORRENT ששתיהן תוכנות P2P... בקיצור החיים שלי נהיו קשים מאוד ובמצבי אני לא מסוגל להשתמש בתוכנות שיתוף קבצים... נ.ב חשוב- בבעייה רשום לי- STOP_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL... עוד נ.ב כל הדרייברים חדשים וכבר ניסיתי לפרמט...שקלתי לקחת את המחשב לתיקון אבל אני לא מרגיש שלם עם העובדה שתוכנות מסוימות גו…
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אהלן, זאת לא כל-כך בעיה, יש לי ווינדוס 8, ברגע שהתקנתי 8.1 (מקורי, מחשב נייד שנרכש) מופיע לי ב"מחשב שלי" תיקיות ככה: השאלה שלי האם אני יכול לבטל את הופעת התיקיות שם ואיך. תודה
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אתמול בלילה פתחתי את המחשב לאחר שהוא היה סגור בשבת, וראיתי שהמסך לא עולה. שיחקתי עם החיבורים, החלפתי שקעים וכלום (הבעיה היא לא שהמסך אינו מזוהה ע"י המחשב, אלא שהוא פשוט לא מקבל חשמל/לא עובד פיזית). המסך הוא מסך LCD של יונדאי, דגם ImageQuest L50A. המסך (והמחשב) מחוברים לאל-פסק (UPS), ככה שאני לא חושב שמדובר בקיפצת מתח או משהו כזה.. הבעיה היא שאני לא יכול ממש לדעת איפה הבעיה.. יכול להיות הכבל חשמל, יכול להיות השנאי (שלפני שנתיים נדפק לי והחלפתי אותו לשנאי חדש), ואולי זה המסך שנשרף. המסך בן 3 ומשהו.. חוץ מהשנאי הוא מעולם לא עשה לי בעיות. אין פיקסלים שרופים, לא עיוותי תמונה ולא כלום. יכול להיות שהוא פשוט ניצל את כל תוחלת החיים שלו ומת?
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני רואה סרטים בצפייה ישירה אחרי דקה-שתייים הסרט נתקע (לא הקול-רק הוידאו), וכשאני מזיז את העכבר זה פתאום מסתדר. הסרט מראה שהוא נטען - יש לי אינטרנט מספיק מהיר וזה קורה בכל דפדפן מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום, אני חושד שיש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. מדובר בכרטיס מסך Fury X אשר נקנה לפני כשלוש שנים. אחרי שהוינדוס עולה (זה לא קורה לפני כן), ברגע שכרטיס המסך מתחיל קצת לעבוד אז אני מקבל מעין ריבועים צבעוניים אשר זזים עם העכבר (מצורפת תמונה ) אני משתמש בוינדוס 7. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים ואף פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס מחדש עם דרייברים חדשים ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה. כמובן שבדקתי שזאת לא בעיה במסך או בכבל וניסיתי בכל אחת מהיציאות של כרטיס המסך. מישהו נתקל בבעיה כזאת? רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, שגב.
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי מחשב בייתי ישן (5שנים) שהכניסה של ה hdmi נהרסה, כלומר החיבור . יש למישהו מושג האם ניתן להחליף עצמאית או כמה זה יעלה במעבדה? אני זו הדרך היחידה שלי לראות טלויזיה נורמלי (יש לי ילדים ואני רןאה עם אוזניות שמחבר למחשב, וגם מוריד המון טורנטים)
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
- 1 follower
-