עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, קניתי ואספתי ממש אתמול את המחשב הבא: נרכש מ- KSP: מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1485 1 1485 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS Price Units Total P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a 575 1 575 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 380 1 380 כרטיסי מסך‏ Sapphire Price Units Total HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1420 1 1420 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II 395 1 395 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Price Units Total Freezer 7 P…

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  2. שלום, בימים האחרונים רכשתי מערכת מחשב חדשה.. המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Gigabyte EP45-DS3L Hitachi 500GB WD 250GB HIS ATI HD4850 1GB GDDR3 2x2GB OCZ 1066Mhz REAPER VERSION ZM-460-APS המערכת הפעלה שרצה עליו לבינתיים היא ה Windows Vista Ultimate SP1 - 32BIT בהתחלה הוא היה עולה לפעמים ומרסט את עצמו תוך כדי ה Boot LOGO אחרי זה זה עבר..התקנתי GTA IV שפועל על ההגדרות הכי גבוהות בערך בלי לעבור יותר מדי את הזכרון של הכרטיס.. והמשחק קורס באמצע , המסך כותב NO SIGNAL ויש צפצופים מהרמקול. זה קרה גם כשסתם גלשתי ב IE אבל פשוט תמונה קופאת ולא ניתן ללחוץ CTRL ALT DEL או משהו בסגנון. אבל במשחק זה קורה תמיד. ניסיתי גם לחבר ספק של EzCool 500WATT רק לכ.מ…

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  3. כמו שאתם יכולים ליראות תמערכת שלי בצד לא צריכה להיות כל בעיה, אבל המחשב ליפעמים ניתקע המסך פשוט קופא ללא כל סיבה, גם בOC וגם ללא מישהו יכול לכוון אותי לכיוון מסויים מה יכול ליגרום לזה ?

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by Moty_p,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך מובנה במחשב, ויש בוא 2 יציאות, האחת היא DVI והשניה היא כמובן AGP עכשיו, הבעיה שלי היא שהנתונים נשלחים ליציאת ה AGP ואני רוצה שה DVI יעבוד ולא ה AGP איך אפשר לשנות את זה?

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  5. המחשב נתקע קופא לא זז חדש מIVORY עבר רק חודש מאז שקניתי אותו זה בעיה במחשב ? או שיכול להיות וירוס או משהו בווינדוס שהתקנתי ?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  6. הזמנתי מחשב חדש לפני כשבוע ואמרו לי שיש בעיה במפרט שלי ולא ניתן לעשות RAID בגלל שהצורב שבחרתי בחיבור SATA הלוח אם הוא GIGABYTE EP45-UD3LR האם זה נשמע לכם הגיוני?? הם אמרו שמערכת ההפעלה לא מזהה את ה RAID. חשוב לציין שניסו גם VISTA וגם XP. לי זה ממש לא נשמע הגיוני, הם אמרו שהם ניסו עוד 5-6 לוחות אם ואף אחד מהם לא עבד. וברגע שניסו לחבר צורב בחיבור IDE המחשב עלה ולא היו בעיות מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  7. שלום. המפרט שלי הוא: לוח אם: MSI intel 945GM3-F מעבד: E2140 conroe דיסק קשיח: WD 250GB SATA 2 צורב DVD כרטיס מסך MSI R4830 OC 512MB ספק HEC 500 W כשאני מודד את המהירות שלו (מעמיס את המחשב ל100%) הוא לא מגיע למהירות האמורה 1.6GHZ = 8X200 אלא אך ורק ל 8X133 = 1066GHZ. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 12 תגובות
    • 777 צפיות
  8. שלום רב מגש כונן CD משולב צורב תקוע ולא רוצה להיפתח. כאשר לוחצים על הכפתור שלו נדלקת הנורה הירוקה ונשמעים 2 קולות וזהו. המגש נפתח רק ע"י מכות חזקות מחפץ כלשהו, ונסגר אוטומטית. כשאני שם אצבע כדי לתפוס אותו ושם דיסק, לוקח הרבה זמן עד שהדיסק מסתובב, שומעים שהוא מנסה. מה יכולה להיות הבעיה? כל הפרטים על המחשב והצורב במפרט בצד. תודה מראש, גיא.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by jammblues,

שלום רב, לאחרונה הספק שלי החליט להפיץ ריח של פלסטיק שרוף. ניקיתי אותו מאבק (הייתה כמות די גדולה), והוא עדיין מפיץ ריח. יש לציין שזה מארז COOLERMASTER 690 והספק יושב למטה, כך שהוא צובר לי המון אבק (המאוורר מכוון לרצפה). באופן כללי המחשב נקי ואפילו נקי מאוד מאבק, פשוט הפתח איוורור של הספק לא היה גלוי לעין, כך שפיספסתי אותו בכל ניקיון. האם צריך להחליף ספק? לתת לזה עוד קצת זמן, אולי הניקיון יעזור? משהו אחר? ניר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אוקיי קודם כל- מתי זה קורה? מיד כשמערכת ההפעלה פועלת, לפעמים זה קורה ולפעמים זה לא קורה, רנדומלי לחלוטין. כשאני מפעיל את המערכת ואני רואה את זה, אני מפעיל מחדש שוב ושוב עד שזה לא קיים. מה שאני כן יכול לומר זה שלרוב המערכת פועלת עם הבעיה, רוב הסיכויים שאני אתקל בבעיה בהפעלה ראשונה. מה זה? http://picasaweb.google.com/nikewk/Desktop?feat=directlink כשזה נוכח ביצועי המערכת קצת ירודים, לוקח יותר זמן מהרגיל בשביל לגשת לתיקיות מסוימות, וכשאני מפעיל חלונות אז הצבעים שלהם מתהפכים כל כמה שניות. מה ניסיתי? מיד חשבתי שזה כרטיס המסך, וזה לדעתי עדיין החשוד העיקרי. פירקתי את כרטיס המסך, על הדרך בדקתי שהקירור יושב כמו שצריך וכמו כן גם הקירורים של הזיכרונות (שעל גבי הכרטיס)- הכל היה …

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by philip_s,

הבעיה שלי היא שהמחשב עולה אבל אין תמונה במסך. ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה וגם אין תמונה. כמו כן, חיברתי את המסך מחשב למחשב אחר והמסך כן עבד, לכן הבעיה כנראה נמצאת במחשב. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT טלוויזית LCD של אלקטרה.. לא מותג, אבל היא HDREADY והמסך ברזולוציה 1366 768 אם עוד פרטים שלה משנים אפשר לראות פה http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=3900 חיברתי בכבל שמתחבר ב DVI מהמחשב ל HDMI בגב הטלוויזיה. בכל רזולוציה שאני מנסה לקבוע במחשב חוץ מ 480x720 יש קווים ירוקים בעיקר מוזרים על צג הטלוויזיה רק ברזולוציה הזאת אין שום בעיה... הכבל עצמו חדש ועלה 105 שקלים. בנוסף התצוגה לא מושלמת גם ברזולוציה הזאת כי חלק קטן מהתמונה לא מופיע למעשה על הטלוויזיה, הוא כאילו "בשוליים" ולא רואים אותו. איך מטפלים ומה אפשר לבדוק ? אשמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  13. שלום אני מחפש עידכון ביוס ל acer n1996 ms-6772 ver1... תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  14. יש לי שני כרטיסי זיכרון שנפחו של כול אחד מהם הוא 1gb . הזיכרונות הללו עובדים במהירות 1333mhz כמו שהם אמורים להיות. לפני זמן קצר קניתי עוד שני כרטיסי זיכרון שנפחו של כול אחד מהם הוא 2gb , גם הם אמורים לעבוד במהירות של 1333mhz אולם הם עובדים במהירות של 1066mhz . כול ארבעת הכרטיסים הם של אותו יצרן ואותו הדגם בדיוק, ההבדל היחיד הוא בנפחי הכרטיסים. עידכנתי את הביוס ועדיין שום דבר לא השתנה. מדובר בזכרונות ocz ddr3 1333mhz platinum edition 7-7-7-20 כמו כן התזמון של הזיכרונות החדשים שקניתי הוא 7-7-7-16 , שזה גם לא מה שצריך להיות. בבקשה שמישהו יביא לי פתרון.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  15. אהלן אנשים , לאחרונה אני שם לב שהמחשב ממש מתחמם (המאוור פשוט מפסיק לעבוד ואני צריך לסובב אותו כדי שיחזור לעבוד) גם אני מקבל הודעת שגיאה מהכרטיס מסך אומרים לי שזה בגלל הספק כוח שלי ואני צריך להחליף אותו במידה וכן , איזה ספק מומלץ לי ? הוספתי את המפרט של המחשב שלי INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU תודה !!

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by EviLeader,

שלום לכולם, אתם יכולים לראות פוסט שלי בפורום של WINDOWS. אני מחזיק בVISTA חוקי, הלכתי לישון, התעוררתי בבוקר והמחשב כותב לי "DISK BOOT FAILURE". חיפשתי אחרי תשובות, אפילו דיברתי עם נציג MICROSOFT בסביבות החצי שעה - "בעיית חומרה". 2 בעיות שמופיעות בהתקנה של VISTA: 1. בהתקנה של VISTA, תחת "תקן את מחשבך", אני לא רואה שום מע' הפעלה מותקנת. 2. בהתקנה של VISTA, תחת "התקן כעת" ולאחר השמת הסריאל, ההתקנה נתקעת. בתוכנה של SEAGATE שנועדה למצוא בעיות בכונן הקשיח: 1. לפעמים הוא כותב לי שהכונן הקשיח לא מגיב לפקודות ושאנסה לחבר אותו מדש. 2. פעם אחת הוא דווקא עשה את 2 המבחנים (גם הSHORT וגם הLONG) אבל אז הוביל אותי לרשימה שלמה של שגיאות. מה ניסיתי עד עכשיו: 1. ניסיתי להעביר את הכונן בין …

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. כשאני מדליק את המחשב מערכת ההפעלה עולה עד לשלב של הטעינה של הווינדוז אחרי זה מגיע מסך שחור ואז BSOD לפחות משניה והמחשב מבצע ריסט ניסיתי לפרוק את הספק, נסיתי לאתחל את הבאיוז - לא עזר הבעיה התחילה לאחר שניסיתי לחבר בIDE שני כונניי דיסקים, המחשב עלה אך לא זיהה אף אחד מהם, כיביתי את המחשב והגדרתי אחד כמאסטר והשני בסלייב ומאז התחילה הבעיה ניסיתי להחזיר את המצב לקדמותו ע"י החזרה של כונן יחיד כשהג'מפר על CS (ככה היה בהתחלה - לא יודע מה זה אומר) אבל שוב, ללא הצלחה. ניסיתי להפעיל את המחשב בכל מיני סיטוציות, כגון שהקבל IDE מנותק או שהכרטיס TV מנותק (הוא ישן לפעמים עושה בעיות) ושוב, ללא הצלחה אני מיואש וחייב את המחשב בדחיפות. יש הצעות ? מפרט מלא בצד.

• 17 תגובות
    • 924 צפיות
  18. Started by The_MG,

הבעיה קוראת בזמן כתיבה, אי אפשר פשוט לכתוב עליו כלום. כתוב גם משו כמו" כתיבה מושהית נכשלה" הדיסק הוא 500GB של סטיג'ט. מערכת הפעלה XP, הדיסק הוא לא הדיסק הראשי אלה דיסק נטול MICROSFT. חיפשתי מדריכים לתיקון ושום דבר לא עזר, כיביתי את האפשרות של הזיכרון מטמון וכמה פקודות ב regdit. עשיתי כמעט כל מה שהיה כתוב באתר של מיקרוסופט וכלום לא עבד. אשמח אם מישו יוכל לעזור :s05:

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by tzatza,

המחשב שלי( לא המחשב ממנו אני כותב) קרס כנראה שמישהו התקין איזה וירוס. הרבה זמן כל פעם יש רעש של צפצוף שמפעילים את המחשב ובזמן האחרון תוכנות לא הצליחו להיפתח והיו כל מיני הודעות. וגם החיבור לרשת נעלם ניסיתי לעשות ניקיו זה לא עזר. ומרגע שהמחשב שוב עלה מחדש המסך כניסה של היוזרים בXP הפך לכמו של WIN 2000 ואז שעושים LOGIN פשוט נתקע ורושם שזה מתחבר וזהו. רציתי לגבות את הנתונים אבל זה נראה לא אפשרי אני רוצה לפרמט את המחשב .. .. איך אני יכול לעשות זאת ... למה אני זקוק דיסקט, דיסק וכו' ?? אשמח לפירוט והאם יש פתרון להיכנס לקחת את הקבצים ואולי לפרמט אם יש מהWIN עצמו או משהו

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  20. יש לי בעיה נורא מוזרה.......אני כותב עכשיו ממצב סייפ מוד כי זה המצב היחיד שעובד. יש לי רעש בלתי נסבל מהמחשב כבר חודשים ...ופתחתי אותו לבדוק ממה זה נובע. אז זה לא מהמאוור של הספק...לא מהמאוור שכתוב עליו איטנל ...זה בסוף ממאוור קטן כזה שיש עליו ברזל שכתוב עליו msi ויש עליו מדבקה שכתוב עליה eumax 12v/0.14e המאוור הזה שעושה צבעים כאלה של ירוק כחול ואדום קטן כזה. עכשיו גילתי שהוא גורם לכל הרעש ......אז ניתקתי את הברגים שלו וניסיתי להרכיב מחדש בדרך שבה הוא יעשה פחות רעש. גם לא כל כך ידעתי איך מרכיבים אותו בחזרה הוא יושב על מין ברזל כזה שלא הבנתי מה התפקיד של המאוור הזה בכלל ? עכשיו הבעיה : שהרכבתי מחדש את המחשב...שוב אותו רעש מופיע..אז אמרתי לא נורא אין מה לעשות אולי זה מאוורר …

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Ornit_R,

רקע כללי: מערכת הפעלה Xp Pro. יש לי צורב DVD+RW משהו באזור השנתיים לדעתי. צורבת תמיד עם Nero. אתמול ניסיתי לצרוב דיסק, הפעולה כביכול הצליחה, לאחר מכן כשהכנסתי את הדיסק לכונן שוב (בשביל שיקרא אותו) הכונן לא הגיב אליו ולא קרא אותו. ניסיתי לקרוא את הדיסק הספציפי גם במקום אחר וגם לא הלך. הכנסתי דיסק אחר (צרוב כבר, שנקרא בעבר ע"י הצורב שלי) והוא גם לא זיהה אותו. ניסיתי עוד כמה דיסקים - וכלום. הכונן DVD פשוט הפסיק לקרוא אותם. :-( מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? עד אתמול (עד שהצריבה כביכול נכשלה) לא היו איתו שום בעיות...

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  22. Started by SoleKiller,

קיצר הAMD שלי החליט להשתתק היה קצת ריח של פלסטיק שרוף אמרתי לעצמי שזה בטח הכרטיס מסך מתנקם בי שלא החלפתי לו מאוורר, וואלה לא הכבל נשרף בתוך הספק כוח קצר? הארכה מסריחה? בעיה ברשת חשמל? מה דעתכם? וכמובן האם להחליף רק ספק כוח או שנראה לכם שצריך עוד משהו

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  23. Started by piggy_thrower,

הי במחשב פנטיום 4 שלי, כרטיס המסך המובנה החליט לחדול לעבוד. כשהמחשב עולה לא מופיעה שום תמונה על הצג CRT שלי (לא עובר אות - החיבור הוא VGA רגיל) החלפתי מסך , והתופעה המשיכה, לכן הסקתי שהבעיה היא בכרטיס המסך המובנה. יש לי כרטיס מסך נוסף ששמתי ב-AGP, הבעיה היא שאני לא רואה כלוםעל המסך כדי שאוכל לתת פקודה למחשב איך להתחיל לעבוד מעכשיו דרך הכרטיס AGP ולא דרך הכרטיס מסך המובנה. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by שימי71,

שלום לכולם יש לי בעיה עם כרטיס אלחוטי למחשב נייח ואני מחפש דרייבר להתקנתו דגם COHIBA 3887 REV0 יצויין כי הכרטיס עבד מצוין ,אבל נאלצתי לפרמט את המחשב וכשבאתי לחבר את הכרטיס מתקבלת הודעה "לא ניתן להתקין חמרה זו" המחשב מזהה את הכרטיס. היה לי הדרייבר של הכרטיס אך הוא נעלם,הורדתי אותו מאתר לדרייברים וגם אותו אני לא מצליח למצוא אודה לכל העוזרים בפתרון הבעיה הראוטר הוא מדגם אדימקס מערכת הפעלה חלונות XP תודה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  25. חיברתי כבל USB ממחשב למחשב וכלום לא קרה האם יש איזושהיא דרך להעביר ישירות קבצים בלי שימוש בהארד דיסק נייד וכו?...

• 1 תגובה
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים