עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by u_o,

טוב כמה בעיות .. שהמחשב עולה מבקש להכניס דיסק BOOT (WINDOWS ) וזה קרה לי פתאום ממש הוינדאוס 7 שלי נעלם אני נכנס דרך ההתקנה של WINDOWS 7 לCMD ואני רואה שם שיש את כל הקבצים שלי חוץ מתיקית WINDOWS כניראה כל הוינדאוס נמחק עכשיו אני מנסה להתקין אותו מחדש מגיע לתפריט בחירת המחיצות ואני לא רואה כלום אין כונן C או הארד דירב מסויים שאפשר להתקין עליו ולעשות פורמט מה עושים ? האם אני חייב לעשות פורמט לא דרך ההתקנה של הCD ואז הוא ימצא לי את הכונן ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי , יש לי usb 16GB , ואני מנסה להעביר אליו קובץ גדול יותר מ4GB , וזה לא נותן לי ? יש לזה פתרון ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מחשב נייח של אינטל דגם הלוח d845pt מדליק את המחשב וזה מראה לי את השגיאה שרשומה בכותרת ניסיתי כמעט הכל בשביל לפתור את זה.. הוצאתי סוללה החלפתי סוללה איפסתי CMOS ניסיתי לעשות עדכון ביוס דרך פלופי אפילו.. וגם דרך USB בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by shaithebest,

חג שמח מחשב נייח שנכבה לי כל הזמן, נכנסתי לביוס וראיתי שטמפרטורת מאוורר על 70 מעלות. החלפתי למאוורר מעבד חדש ועדיין לא עזר, גם הוספתי משחה טרמית. החלפתי ספק כוח לא עזר שמתץי מאווררי מארז חדשים ולא עזר מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות שהחיישן טמפרטורה שבלוח האם דפוק וצריך להחליף לוח? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by יובל צידיקר,

המסך מדגם 2333HD הוא היה מחובר למחשב אצל אחותי וכשלקחתי אותו אליי הוא עבד אבל שהחזרתי אותו אליה הוא הפסיק לעבוד ועכשיו הוא רק נדלק ולא מראה כלום המסך לא מגיב אי אפשר להעביר SOURCE ואי אפשר להיכנס לMENU עזרה בבקשה !!!

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  6. מערכת ווינדוס 7 כרטיס gtx 260 יש לי בעייה של שינוי בהירות מסך לפי רמת הכהות בתצוגה זה מופיע גם בניגון סרטים אך בעיקר במחינת מורגשות בזמן גלישה ברקע כהה בהירות המסך יורדת אני מניח שזה משהו בהגדרות אבל לא מצאתי איפה אפשר לבטל את זה אם מישהו יכול לעזור אז תודה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום לכולם, הצלחתי לחבר את המחשב לטלוויזת LCD,בחיבור VGA.זה עבר יחסית ללא תקלות,חוץ מן העובדה שאני לא מצליחה לשמוע סאונד.ניסיתי דרך ההגדרות ללא הועיל,ורק רציתי לדעת היכן בדיוק הבעיה,האם זה בכבל?בעיית חומרה?וכו'.לפי הבנתי מפשפוש באינטרנט,זה קשור לחיבור HDMI שאמור להיות במחשב בכל מה שקשור לLCD.מה אני בדיוק אמורה לעשות...?אשמח ל-כ-ל עצה,טיפ וכו'. המשך יום נעים לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by -Tal-,

היי, היום פתחתי את המחשב שלי וניקיתי אותו עם ספריי לחץ אוויר (פעולה שביצעתי כבר מספר פעמים בעבר...) החזרתי את המחשב לחיבורים ואחרי שימוש רגיל של 30-45 דק' מחשב קפא, העכבר לא זז והתמונה נתקעה. מאז הפעם הראשונה המחשב קפא כבר יותר מ 3-4 פעמים כאשר בפעם האחרונה גם קפץ לי החלון הכחול המוכר ולאחר מכן המחשב עשה ריסטרט מעצמו. בדקתי את המחשב עם MEMTEST86+ היו לי PASS 2, אז נראה לי שהזיכרון תקין.. בדקתי את ה HD עם תוכנה שהורדתי מהאתר של WD וגם הוא הראה כתקין. המאוורים כולם עובדים והטמפ' נכון לעכשיו הן: 34 מעלות בהארדיסק 26 מעלות בלוח אם 40 מעלות ב CORE #1 47 מעלות ב CORE #2 מה עוד יכול לגרום למחשב לקפוא? מסך כחול? פירמוט יכול לעזור? תודה..

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  9. שלום לכולם וחג שמח !! לצערי, בלי שום סיבה, אתמול חיבור DVI אחד מתוך השניים בכרטיס המסך שלי (ATi HD4870) שבק חיים .. ברגע שמפעילים את המחשב כמובן שהוא לא עולה, כל 2 שניות שומעים אותו מפעיל את עצמו מחדש .. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו למחשב אחר וזה עושה אותו דבר .. ברגע שמחברים את המסך לחיבור ה - DVI השני, הכל עובד כרגיל .. בגלל שהטלוויזיה שלי בחדר מחוברת למחשב זה חשוב לי ואני צריך את זה .. אז יש לי כמה שאלות שאני אשמח שתענו לי עליהם (בבקשה רק מי שבאמת יודע) .. ראיתי באינטרנט מפצל DVI .. 1. אם אני מחבר 2 חיבורי DVI על DVI אחד בכרטיס מסך זה יעבוד ? - זה לא ייצור עומס על הכרטיס מסך ועם הזמן זה יישרף או יתקלקל ? 2. ב - CCC יש אפשרות לשלב בין 2 המסכים שיעבדו במקביל וכמו כן…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום. קניתי עכבר ג'נרי ללא שם של חברה כזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150709130101&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 העכבר הגיע ללא דיסק דרייברים. ובבדיקה ב EBAY רשום שלא צריך דרייברים. ניסיתי לחבר למחשב שלי (WIN 7 64 BIT) והוא ניסה להתקין דרייברים. בתחילה הציג התקנת HID Wireless Mouse. אח"כ עבר להתקנת USB Input Device ונתקע שם. הוא לא הצליח להתקין דרייברים לזה ועכשיו זה עם סימן קריאה צהוב ב DEVICE MANAGER. למרות זאת הצלחתי להפעיל את העכבר על 2 מחשבים אחרים שהם WINDOWS 7 32 BIT ולא כמו שלי WINDOWS 7 64 BIT. ניסיתי חיפושים באינטרנט ולא הצלחתי. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by EVGA,

המחשב נכבה לי בפתאומיות ועושה ריסטרט לפעמיים במשחק או סתם בגלישה באיטרנט , חשבתי משהו מתחמם ניקיתי תמחשב מאבק ועדיין יש את הבעיה , מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by magoraia,

שלום מחשב נייד של Dell שנפל התחיל לעבוד מאוד מאוד לאט מיד לאחר שנפל. מה ניתן לעשות ? המחשב בן 4 שנים. תודה אמיר 8)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by תינוק22,

שלום, יש לי במחשב בקר מאוורים דיגיטלי הנקרא : http://www.scythe-usa.com/product/acc/077/km03_detail.html לצערי הכבל החשמל שהוא פיזית נראה זהה לכבל של פלופי אבד לי , ושאלתי האם אני יכול לחבר כבל חשמל של פלופי ,והאם זה יכול לשרוף את המוצר בטעות? תודה

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by HilaX3,

שלום, אשמח לעזרה לגבי מחשב שלאחרונה פירמטתי. חשוב לי לציין שכבר חיפשתי בגוגל פתרונות לבעיה הזאת אבל לא מצאתי משהו מדוייק (אחד אמר לנקות, אבל אני בטוחה שאין קשר למהירות.) מדובר במחשב פנטיום, 2.00GHZ 1GB זיכרון. לפני הפירמוט הווינדוס עבד בסדר, ועכשיו אחרי הפירמוט, כשאני גוללת למטה באינטרנט/לוח הבקרה, זה זז לאט. התקנתי כבר את הדיסק הזה על מחשב אחר וזה עבד חלק. רק במחשב הזה זה עושה את זה. ניסיתי ווינדוס אחר, ואותה בעיה. אשמח לפתרונות. (מערכת הפעלה של ווינדוס XP PRO, SP3) תודה, הילה

• 4 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. Started by The-Magician,

זה הדגם HP Pavilion dv61330ejהמחשב מגיע לווינדוס ומתי שכל התוכנות עולות הוא לא מפסיק לחשוב אני הרצתי נוד32 עשיתי סריקה מחקתי את כל מה שהוא מצא אח"כ הרצתי ווינדוס דיפנדר ואח"כ עשיתי איחוי לכונן, זה לא מסתדר לי אני צריך להעלות אותו במצב בטוח ואז לעשות שיחזור מערכת אין לי מושג מה עשו במשב זה לא רק אני משתמש בו מה אפשר לעשות מבלי לפרמט?? **אגב, אני כותב עכשיו מהמחשב, כל פעם שאני רוצה להשתמש בו אני צריך להפעיל אותו במצב בטוח ואז לעשות שיחזור**

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by roei86,

שלום חברים, אני מנסה להתקין WIN7 אך הוא נתקע במן לולאה אין סופית של "ההגדרות יתחילו אחרי הפעלה מחדש של המחשב"... בכל מקרה, התקנתי XP, עובד! מה שאני יכוך לומר לכם: מעבד: intel core 2 quad q9450 לוח אם: Gigabyte GA-EP35C-DS3R זכרון: 2GB מישהו יכול להדריך? לתת עצות? לעזור? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by golesh77,

שלום חברים: נתקלתי בבעיה שטרם פגשתי.מסך המכב מחשיך ואינו מציג.גם ב REBOOT לא ניתן לראות כלום (הכוונה לתהליך ה BOOT).המסך נראה תקין ועובד, בדקתי אותו על מחשב אחר, ובדקתי גם על המחשב הבעייתי עם מסך ממחשב תקין, והתופעה עודנה קיימת. איייני יודע אם זה קשור, אבל לאחר שהוצאתי את הסוללה מלוח האם, הדלקתי, והחזרתי את הסוללה, המסך נדלק שוב.אולם לאחר שכבה המסך שוב לא הצלחתי לחזור על תהליך הוצאת הסוללה. כמו כן, כאשר המסך "משתף פעולה" הוא עובד ומציג גם לאחר עליית מערכת ההפעלה.ולאחר שעה או יותר, התופעה חוזרת. רעיונות ? תודה מראש (-:

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by Impreza,

כפי שניתן לראות שאני לוחץ מהמחשב שלי שני קליקים על הכונן הנשלף הוא רושם Error אבל אם אני לוחץ איפה שמוקף בעיגול זה כן פותח מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  19. מפרט מחשב מעבד q8300 קירור רגיל זיכרון 4 ג'יגה קינגסטון לוח אם גיגהבייט ga-ep43 כרטיס מסך gefprce 9800gt קירור רגיל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Spook,

שלום, לפני כשבוע התקנתי כרטיס מסך חדש Sapphire Radeon HD 7850 OC, על מחשב שהוא גם כן חדש (כבן שבוע). במקביל (אני חושב שלאחר ההתקנה זה התחיל), המחשב התחיל תופעה שכשאני מגיע בבוקר אליו הוא לא מגיב לי. המחשב לא נכבה (האורות שלו עדיין פועלים) הספריות שלו שב-Share עדיין אפשר לגשת אליהן מהרשת אבל המסך לא מתעורר כשאני לוחץ על מקשים במקלדת. המחשב מוגדר לא לעבור ל-Sleep או Hibernate ב-Power Options. הסתכלתי בהגדרות ב-BIOS וההגדרה היחידה שלא ממש ידעתי מה היא עושה היא pcie2 link aspm שנמצאת על Disable. המפרט של המחשב: מעבד AMD Phenom II x6 1055T 2.8Ghz קירור Arctic freezer 7 pro לוח אם ASRock 880GMH/U3S3 זיכרון GSkill DDR3 8GB (2x4GB) 1333Mhz 9-9-9-24 Ares כונן A-DATA S510 120GB SS…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by maverick85,

ברשותי מסך פיליפס 23" מדגם בריליאנס 239cl לאחרונה נתתי את המסך לתיקון על תקלה שבה המסך היה נכבה מעצמו הוחלף במסך איזהו רכיב שנקרא כרטיס LCD והתקלה נפתרה כאשר חיברתי את המסך שוב שמתי לב לתופעה מוזרה כאשר יש אובייקטים נעים על המסך התמונה סביבם ועליהם נראית כאילו מרושתת בהרבה נקודות שחורות קטנות הדבר ניראה בבירור כאשר לדוגמה ,גוררים חולון על השולחן עבודה אז במסגרת הכחולה של החלון ניתן לראות בבירור מלא נקודות כמו כן הדבר ניראה גם במשחקים מסוימים או שגוללים דף מטה (בעיקר על רקעים ירוקים ,אפורים וכחול בהיר ). חיברתי את המסך למחשב אחר , החלפתי כבלים ... ואותה התופעה נתתי את המסך שוב לתיקון ... ובמעבדה אומרים שהם לא מצאו כלום ...ושלדעתם המסך תקין (לא הייתי יכול להראו…

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  22. Started by rOnka,

התעוררתי היום בבוקר הדלקתי את המחשב ופתאום אני קולט שהרזולוציה שאני נימצא בה היא 800X600(כשאני בדרך כלל על 1920X1020 משהו כזה). ישר ניכנסתי לשנות רזולוציה חשבתי אולי אחי הקטן עשה שטויות ואני רואה שהרזולוציה הכי גדולה שאני יכול לשנות אליה היא 1280X1024. אמרתי לעצמי בטח בעיה בדרייברים ניכנסתי לאתר של NVIDIA(ברשותי Geforce 9800 gt) הורדתי את הדרייבר העדכני וכלום לא השתנה פשוט. ניכנסתי לDEVICE MANAGER ושמתי לב שאיפה שכתוב את הכרטיס מסך שלי יש מין משולש וסימן קריאה בתוכו. כשאני ניכנס לזה כתוב לי windows has stopped this device because it has reported problems. (code 43) יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ברשותי ווינדוס 7 64BIT.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by 2Fluffy4U,

שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי את הגירסה העדכנית של הדרייבים לכרטיסי המסך של ATI 12.4, כאשר שיחקתי בסקיירים אחרי כ- 20 דקות המשחק פשוט נתקע והייתי צריך לסגור אותו בטסק מנג'ר. בדקתי טמפרטורות וראיתי שמהר מאד (גם המאוורר הרעיש יותר מבדרך כלל) הכרטיס שלי מגיע ל - 79 מעלות.. דבר שלא קרה בעבר לפני התקנת הדרייבר. רציתי לשנמך, לגירסה ישנה יותר ועשיתי driver sweeper ב - safemode, ובסוף החלטתי לתת לדרייבר הזה צ'אנס נוסף בגלל שעשיתי את ההסרה המלאה של הדרייבר.. אלא שכעת הוא לא מזהה את תוכנת ה - CATALYST, ונותן הודעה של Cli. implemantaition. עצות? אני כבר מותש מהסרות והתקנות.. מה גם שכעת הקונטרול פאנל לא מזהה בכלל את תוכנת הקאטליסט.. המון תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sroolik3,

שלום, כאשר אני מחבר את הכונן החיצוני למחשב הנורה של הכונן מתחילה להבהב והמחשב מזהה כניסת usb. הבעיה היא שהמחשב לא מצליח לקרוא את הכונן הנייד- לא במחשב שלי ולא במנהל הדיסקים. ניסיתי לחבר את הכונן למחשב אחר ונתקלתי באותה בעיה. מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  25. היי שלום לכולם, יש לי בעיה מתסכלת מאוד שהחמירה עד מצב קיצוני שיש כיום, שאני משחק ב CRYSIS או BF3 , לאחר מספר שניות בודדות - המחשב כולו נתקע עם באז של הקול. הטמפ של המעבד והכרטיס מסך לא גבוהות, לא עשיתי שינוי מיוחד מאז שהמצב החמיר, נסיתי להתקין מחדש דרייברים עדכניים לכרטיס מסך וכריס קול ללא מענה. אני ממש לא יודע מאיפה להתחיל, קורה לפעמים שגם ה WINDOWS נתקע כולו. מאיפה להתחיל בככל ? אודה לעוזרים כרגע אין OC למעבד, והכרטיס מסך בסטוק.

• 4 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.