עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני כמה ימים התחילו להופיע לי צבעים במסך תוך כדי שהשתמשתי בו, ואחרי דקה הוא נכבה. ניסיתי להפעיל שוב והוא פעל טוב במשך חצי שעה עד ששוב פעם הופיעו צבעים ואחרי דקה הוא נכבה. למחרת כשפתחתי את המחשב כבר לא ראיתי מסך נורמלי אלא קצת צבעים ומסך שחור, ולא היו צפצופים שמראים על הבעיה. ניסיתי לבדוק מה הבעיה בכל מיני דרכים: הפעלתי את הזיכרון RAM במחשב אחר והמחשב השני פעל כרגיל (כשהמחשב שלי נדלק ללא זיכרון היו שתי צפצופים) חלפתי בטרייה של הBIOS. הפעלתי את המחשב כשהוא מחובר רק למטען, בטרייה, לוח אם, מעבד, זיכרון RAM, ומסך (כרטיס מסך נראה לי מובנה בלוח אם) והמחשב נדלק אבל לא הופיע שום דבר על המסך. ניסיתי לנתק הכל ולנקות (לא יודע אם היה ניקוי מאוד יסודי) ולהחזיר והמחשב נדלק אבל המ…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by TheDiesel,

כשאני גולש באינטרנט או מפעיל משחק המחשב מופעל מחדש. זה קורה כמה פעמים ביום והיום זה היה השיא, כשהפעלתי שני משחקים ובכל משחק המחשב הופעל מחדש ארבע פעמים כל משחק. מישהו יודע מה הבעיה?

3. זה הופיע מיד אחרי התקנת הוינדוס... מה זה?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  4. היי לאחרונה המחשב התחיל להוציא ריח שרוף בדקתי טמפרטורה והכל תקין בכל הרכיבים, כשאני מדליק אותו הוא קורס כעבור בין 3 דקות ל 15 שעה. מה יכולה להיות הבעיה המחשב דיי ישן בין 6 שנים בערך אם לא יותר המפרט הוא AMD 3000+ s775 לוח אם epox 3j משהו כרטיס מסך 6800GT זיכרון 1GB הוחלפה משחה טרמית ומאוור למעבד. מארז מאסטר קול אלייט

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by 8-Ball,

אחרי שהמחשב שלי דלוק יחסית הרבה זמן (20 שעות נגיד) הוא עושה רעשים מוזרים הרעשים יחסית חלשים אבל עדיין אפשר לשמוע אותם, זה רעש של חריקה רעש בכלל לא חזק, המחשב לא חם או משהו, האיוורור בסדר גמור, איך אני מגלה את מקור הרעש?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. ברגע שאני מפעיל משחק מחשב .. עם הגדרות ממש חלשות .. המחשב ניקפא ומה שניתן לעשות זה רק ריסט .. מה גורם הבעייה ואיך ניתן לפתור אותה?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by thinkp,

שלום, יש לי בעיה במחשב שאצלי בבית הוא לא נדלק.. לקחתי אותו לאחי הוא החליף מאוורר שהיה שרוף ואצלו הוא עבד כמו שצריך אז הוא הביא לי גם כרטיס מסך למקרה שיש לי בעיה בכרטיס מסך. הגעתי הביתה והמחשב לא עובד, בדקתי את המסך עם מחשב נייד והמסך תקין. חיברתי את הכרטיס מסך השני למחשב וגם אין תמונה. ניסיתי בלי מפצל חשמל אולי זה משפיע וגם לא עובד.. מה יכולה להיות הבעיה במחשב?? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by womry,

שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי כרטיס נוסף של זכרון 128MB 133MHZ sdram כדי להאיץ מחשב ישן עם לוח אם עלום. המחשב מזהה רק 64MB במקום 128MB. הזכרון הוא של kingston, ובאמת כתוב עליו שהוא 128MB, אממה יש עליו פחות צ'יפים מבכרטיס זכרון השני שלי (אבל אני די בטוח, שזה לא אומר כלום לגבי הכרטיס הזה). מישהו מכיר בעיה כזאת?

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  9. הלוח עצמו יחסית ישן MSI משו.. שאני מחבר את ההארד דיסק ואת הכונן דיסקים הוא מזהה רק אחד מהם..ניסיתי לשחק עם הסלייב/מאסטר לא הולך.. יש אולי עוד עצות? כי אין לי איך להתקין ווינדוס..

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  10. היי, יש לי בעיה שכבר באמת שברתי איתה את הראש ולכן אני פונה לעזרתכם. קודם כל רקע: קיבלתי מחשב משומש ללא הארד דיסק, המחשב הוא פנטיום 4 1700 asus p4b חיברתי למחשב את ההארד דיסק שלי מהמחשב הישן שהוא רק 20ג"ב ide כמובן שאת ההארד דיסק חיברתי לprimary master וסידרתי את הbios בהתאם (גם סידרתי שיעשה ממנו boot) והנה המחשב עולה אבל לא מזהה את הכונן, הוא מזהה אותו בבדיקה שהוא מריץ אבל לא מזהה אותו ככונן. הכנסתי דיסקט הפעלה, המערכת מזהה את הכונן cd rom שלי ואת הכונן דיסקטים אבל לא את ההארד דיסק. ניסיתי עם כמה כוננים והתשובה זהה, ניסיתי גם להחליף כבל Ide ועדיין, ניסיתי אפילו להשתמש בכניסה של הslave ועדיין, זה כאילו למחשב יש משהו נגד כוננים קשיחים. ראוי לציון שהכונן עובד (אפילו ברגע זה …

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  11. יש לי נגן של איי ריבר , פתאום כשאני מחבר אותו למחשב דרך ה USB מופיע לי למטה החץ הירוק של safely remove hardware אבל הוא לא מראה לי אותו בmy computer כך שאיו לי גישה אליו... ניסיתי בחיבורי USB אחרים+ נגנים אחרים , ואותה הבעיה... כשאני עושה לו safely remove hardware הנגן מראה הודעת התנתקות... יש איזה זיהוי , אבל משום מה לא מוחלט... לפני שבועיים הוצאתי הארדיסק אחד מהשניים שיש לי... אולי זה קשור? גם התוכנה של האיי ריבר לא מזהה אותו... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אז ככה אני רוצה לעשות שהמחשב יתחיל לפעול מהסידירום. יש לי הרד דיסק שיושב על כבל משלו מוגדר בM והCD המדובר שיושב על כבל משלו וגם מוגדר כM (גאמפרים) הסתכלתי בביוס ולא מצאתי את ה CD רק כונן A וההרד דיסק אבל ברגע שהמחשב עובר את הקטע שהוא סופר תזיכרון הוא מראה שיש סידירום וגם בטבלה שיש מסך אחרי מה עושים? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by shaiar,

יש לי כונן DVD וצורב DVD, שניהם של LG. עד לא מזמן הם עבדו בסדר, אבל משום מה פתאום המחשב מזהה אותם רק ככונני CD-ROM. לפי מה שראיתי ב BIOS, זה נראה שגם שם הם מזוהים ככונני CD רגילים. מישהו יודע איך אני מסדר את זה???

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by gshhar,

יש לי את הלוח יש A7N8X דלוקס וכשמדליקים את המחשב באיזה שלב המחשב אומר איזה משהו (זה משהו של הלוח שמדבר בקול אנוש) והוא אומר משהו על הזיכרון אבל עכשיו הוא אומר לי משהו כמו SYSTEM MEMORY FAILED. יש לי שני סטיקים זהים של קורסייר 256M 3200 וגם אני רואה שהווינדוס(XP PRO) מזהה 512. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  15. שלום לכולם קניתי זכרון של חברת OCZ בנפח 512 כשאני מחבר אותו למחשב המחשב מזהה את הזכרון כ256 בלבד עכשיו ניסיתי לעדכן את הביוס וזה לא עובד- אולי אני צריך גרסה יותר חדשה ממה שמצאתי? דגם הלוח אם Intel 845PESV תודה

• 10 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by THE-MASTER,

המחשב של חבר שלי מזהה כאילו יש לו כונן DVD אך לא קיים לו בכלל כונן כזה איך מסירים את הכונן.............

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  17. יש לי בעיה. שאני לוחץ כפתור ימני על המחשב שלי manage ןאז על מנהל ההתקנים מופיעים לי סימני קריאה צהובים על כל הכונני cd ןdvd שלי ואני לא מצליח לראות את הכוננים האלו במחשב שלי רק את ההארד דיסק ואת הפלופי אני ישמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by eli_xXx,

בס"ד שלום, יש לי מחשב עם 12GB RAM שמחולק ל-3 סלוטים, 4GB כל אחד. הבעיה היא שכל פעם שמפעילים את המחשב הוא מזהה כמות אחרת, או 4 או 8 או 12. בדקתי כמה וכמה פעמים אם הם יושבים טוב בתושבות וגם בדקתי אחד אחד בניפרד וכולם עובדים. המחשב לא זז ממקומו ככה שזה ממש מוזר לי שזה קורה.. יש רעיונות איפה הבעיה? המפרט שלי: לוח אם: asus rampage iii formula מעבד: intel core i7-990x זיכרון: G.SKILL SNIPER F3-12800CL9T-12GBSR כרטיס מסך: asus gtx580 ספק כוח: thermaltake 850w toughpower gold תודה!

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. יש לי צורב DVD אבל המחשב מזהה לי אותו ככונן דיסקים רגיל.. למה? ???

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by joey#1,

שלום, מאחר ואח שלי היתגייס לצבא אין מי שיעזור לי, אז באתי אליכם... ועכשיו לבעייה שלי: היום בבוקר הדלקתי את המחשב, ולפני שהווינדוס עלה, ניהיה לי הודעת אזהרה שהיה כתוב בה (בערך) ש"המעבד עבר אוברקלוקינג. להמשיך לחץ f1, לביוס לחץ del." הבעייה היא שהמעבד לא עבר אוברקלוקינג, והמחשב מזהה את המעבד כחלש יותר. עד היום זה קרה לי מספר פעמים ואח שלי סידר את זה דרך הביוס.. אני לא מומחה ולא רוצה לקחת סיכון, אז באתי לשאול אתכם מה לעשות..(?) תודה.

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. יש לי כול פעם שאני מדליק את המחשב זיהו של המחשב שאומר controller i simple communications מה זה ואיך אני מתקין אותו? אני נותן לו התקנה חוזרת ושיחפש לבד אבל הוא לא מתקין לי אותו

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  22. שלום, קניתי בארהב 2gb ראם(2 סטיקים של 1), התקנתי אותם היום (יש לי לוח אם P4s800d-x של Asus). יש לי גם Xp וגם ויסטה על המחשב\ שניהם מזהים באפשרויות של המחשב שלי רק ג'יגה ראם יחיד, כך גם הביוס, אך שאני נכנס לcpu-z, אני רואה 2gb של ראם.כבר צלצלתי לאסוס בארהב, הם לא ממש עוזרים והנציגים שם לא אדיבים במיוחד, עדכנתי גירסת ביוס, זה לא עזר וכבר נמאס לי לבזבז כסף בשיחות חוץ אז למישהו כאן יש פיתרון? תודה מראש, עידן

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by 25sagiv,

שלום כולם יש לי בעיה של ram יש לי 64 סיביות ובמקום לארות לי 4ram כזה כותב נתנוים לשימוש 2ram בימקום 4 ram

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  24. Started by piniz,

רציתי לנקות תמחשב והוצאתי תזיכרונות והכל , אני בא להחזיר כבר כמה פעמים שאני מחזיר ומוציא ורשום לי במחשב זיכרון מותקן RAM : 8 GB , אבל רק 3.99 GB ניתנים לשימוש אלה הזיכרונות שיש לי G skills 2x2GB 1600MHZ 7-8-7-24 G skills Ripjaws 2x2GB 1600MHZ 7-7-7-24 duel channel בביוס זה מזהה רק 4 GB וזה הדגם של הלוח אם GIGABYTE P55A UD3 אשמח אם מישהו יעזור לי בנושא ,אם הזיכרונות לא היו תקינים אז הייתי יודע אבל מכיוון שנראה לי שהכל תקין אז אין שום סיבה שלא יהיה 8 GB ..פשוט

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by omri9180,

שלום, יש לי 3 זכרונות במחשב 2 ocen 256 200Mh'z ואחד super talent 256 200Mh'z עכשיו עם אני שם אותם בסדר של אחד OCEN אחד SUPERTALEN ואז עוד OCEN אז זה גורם לתקיעות ומסכים כחולים והוא מזהה לי גם 512 ועם אני שם אותם בסדר 2 1supertalen ocen אז הכל עובד חלק אבל הוא עדיין מזהה לי רק 512 http://www.siz.co.il/my.php?i=uedn51zwwmgq.jpg super talent http://www.siz.co.il/my.php?i=kdmndvmed44o.jpg ocen x2 פה הוא מזהה לי 768 http://www.siz.co.il/my.php?i=rmzmmgjiklwv.jpg רק פה הוא מזהה עכשיו יש לי עוד שאלה יש לי גם מעבד pentium4 2.80 Gh'z prescott ושאני נכנס למנהל משימות הוא מראה לי שיש לי שני ליבות זה נכון או שזה סתם באג תודה להעונים

• 4 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.