עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by cheneilat,

שלום לכולם, היום לראשונה המחשב שלי נכבה בעת מאמץ. יש לי מעבד Q9550 עם מערכת הפעלה WIN7. המחשב משמש בעיקר לצורכי הפקת מוזיקה וכל מה שמסביב מצריך מהמחשב המון כוח עבודה אבל בחיים לא הגעתי למצב שהוא נכבה ממאמץ. מתי זה קורה בדרך כלל? שרכיב מסויים מגיע לטמפ' מסויימת? מה צריך לעשות? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yossidaga,

תודה לעוזרים, אז ככה יש ברשותי מחשב של לנובו מדגם G550, הבעיה היא שכונן סי אצלי יש לו 190GB והכל מלא, הקטע הוא שאין לי כלום על המחשב מלבד קבצי וורד מכיוון שמדובר במחשב לנטו צורכי עבודה ולימודים, מימה יכולה הבעיה הזאת לנבוע????

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי 2 דיסקים קשיחים ובשתיהם יש ווינדוס 7 נפרדים מהתקנה זהה. באחד מהם (זה שאני משתמש בו לרוב), הזכרון מתמלא לגמרי תוך כמה דקות, המחשב מפסיק להגיב ואז חייבים הפעלה מחדש. בווינדוס השני הכל עובד טוב. אני חושש שזה איזה ווירוס וניסיתי להריץ אנטי ווירוס מהווינדוס התקין וגם מsafe mode של הווינדוס שנתקע אבל זה לא עזר. יש למישהו רעיון? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  4. שלום קיבלתי מחשב ישנן עם לוח אם GA-8VM800PMD-775-RH על הלוח היה כרטיס מסך שרוף כל הקבלים היו מפוצצים אז הוצאתי אותו וחיברתי לכרטיס המובנה בלוח אבל ברגע שהדלקתי את המחשב הוא ציפצף צפוצוף ארוך הפסקה ארוך הפסקה ולא היה תצוגה כמובן כי הוא לא מצא כרטיס מסך איך אני מפעיל את הכרטיס המובנה בלי שום תצוגה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ilan2525,

מה שיטת הסימון של לוחות האם של גיגבייט ?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by HilaX3,

ראשית, מצטערת אם זה לא שייך לפה. עכשיו, חשוב לי לציין שאני שומרת על המחשב שלי. אני מנקה אותו פעם בחודש-חודשיים, הכבלים בפנים מסודרים (יחסית) וכל המאווררים נקיים. אך במשך זמן ארוך, הקירור של הכרטיס מסך מרעיש לא משנה מה אני עושה. ניסיתי לנקות אותו בצורה עדינה עם מברשות מאבק - לא עזר. זה גורם לרעש מאוד חזק מהמחשב שלי לצאת וזה בלתי נסבל עד כדי כך שאיבדתי את החשק לגמרי להפעיל את המחשב מחדש/לכבות אותו בכלל. אשמח לדעת מה אני צריכה לעשות בשביל להפסיק את הרעש. כרטיס מסך: Redeon HD 5770 Sapphire, הקירור העדכני שלו, לא היישן והסגור. אשמח לעזרה בנוגע לזה, ובנוסף, צילמתי תמונה מSPEEDFAN, ואשמח לדעת מזה הדבר שמסומן "באש", ואני מניחה שזה אומר טמפרטורה גבוהה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  7. Started by Riaz3r,

שאלה קצת מוזרה, אני פשוט רוצה לדעת אם יש אולי דרך יותר טובה מאיך שעבדתי עד היום יש ברשותיים 2 הארדיסקים, 500GB WD - בן 4 שנים בערך 1TB SpinPoint F3 Samsung - בן שנתיים בערך. ומזה יצרתי 3 כוננים סה"כ: C - 80GB - Windows 7 64bit D - 850GB - שומר בעיקר לתוכנות, משחקים, סרטים, סדרות, הורדות. E - 500GB - שמור בעיקר לגיבויים שאני צריך. ---- את C ו D יצרתי מה1TB. את E יצרתי מה500GB. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לפי מה שהבנתי עדיף כבר לעשות מחיצה גדולה יותר לWindows ולשמור שם את הדברים שאני משתמש בהם הכי הרבה, בין אם זה משחקים או תוכנות וכד'.. השאלה אם זה קריטי או שעדיף כבר להמשיך באותה דרך שאני כבר עובד...

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  8. Started by etelsh4,

אני רואה סרטון ביוטיוב (המקרה קרה לי פעמיים היום) או סרטון נגיד באתר Sport 5 והמסך נהיה ירוך עד שהסאונד מתחיל להיתקע ונשאר על אותו הדבר כמו רעש תקוע ואז המערכת מגיעה לי לכאן: מה זה הדבר הזה? מה אני צריך לעשות כדי לפתור את זה? המחשב חדש לגמרי וכבר מלא בעיות.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by N1Ahi,

אני משחק איזה רבע שעה, פתאום המסך הופך לשחור ואז יש הודעה במסך No Signal .... והמעלות של הכרטיסי מסך ומעבד מאמץ מלא בתוכנה OCCT מעולות ... אז מה יכול להיות הבעיה ? יש מצב שזה המסך עצמו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by erezb84,

שלום, היום בבוקר ביצעתי ריסטרט למחשב (הוא היה קצת איטי) ומאז הוא לא מוכן לעלות ותקוע על המסך פתיחה (תמונה מצורפת.) מישהו מכיר את התופעה?.. אשמח לעזרה, תודה! בטעות שלח 2 הודעות...אפשר למחוק אחת.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  11. שלום לחברי הפורום . אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה שהופיע אצלי : לפני יומיים , שלוש המעבד שלי (2500K) כל הזמן במאמץ גבוה וכמעט מגיע ל-100% , וזה בלי שאני מפעיל במערכת הפעלה משהו כבד , כל מה שמופעל זה גם היה לפני התופעה הזאת ואני לא יודע איך להסביר אותה ולטפל בה . כיבוי וריסט למחשב לא עוזרים , כי אחרי שהמחשב מופעל ונכנס למערכת ההפעלה זה שוב מתחיל . ניסיתי להיכנס לטאסק מנג'ר אבל יש שם כל כך הרבה תהליכים שעובדים שאני פשוט הולך לאיבוד ואין לי מושג איזה מהתהליכים הרבים האלו הוא שגורם למאמץ המעבד . אני רק יכול להגיד שלאחרונה (גם כן לפני 2-4 ימים) התקנתי במחשב תוכנת אנטיוירוס NOD32 גירסא 5 , אבל גם לפני זה הוא היה מותקן אצלי , פשוט הסרתי אותו והתקנתי , אחרי שהורדתי מאתר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. יש לי לוח אם P55-US3L של גי'גבייט. לאחרונה צצה לי הודעה בחלונות 7 (64) שיש עדכון ל USB 3.0 host controller, עם קישור שמוביל לאתר לא מתפקד של אינטל. בנסיון להוריד מאתר הדרייברים של אינטל, מופיע רק עדכון ללוחות של אינטל, ואכן ניסיון התקנה שלו נכשל על "דרישות מינימום". בדף לוח האם באתר של ג'יגבייט לא מופיע דרייבר לעדכון ל USB. יש למישהו רעיון איך לעדכן? או שפשוט להתעלם מההודעה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם , רכשתי אתמול HDD חדש אחרי שהHDD הקודם שלי התפגר,WD250G ת.נ.צ.ב.ה הדגם החדש הוא Hitachi HDS721010DLE630 1TB התקנתי ווינדוס, התקנתי דרייברים ואלו הבעיות מכאן והלאה: אין לי סאונד, במקום סאונד יש רעשים של שריטות וצפצופים מוזרים. אני מקבל BSOD שנכבים מיד (מופיעים לשנייה, בקושי מספיק לקרוא מה רשום) , כתוב שזה כתוצאה מDisplay Drivers שנכבו ולא מצליחים לאתחל את עצמם. לפני הBSOD לעיתים מופיעים גם קווים אפורים על המסך. ניסיתי כבר עשרות פעמים למחוק ולהתקין דרייברים (דרך הDevice Manager, דרך Driver Sweeper, בשימוש עם Safe Mode וכו' וכו') גם של הRealtek (OnBoard sound driver( וגם של AMD. הגרסאות של הדרייבר סאונד הן מהאתר של REALTEK והן מדף הדגם של לוח האם שלי בא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן, עשיתי פורמט למחשב של אחותי והתקנתי דרייברים לכרטיס המסך. המחשב עבד מעולה לפני הדרייברים (רק ברזולוציה של 800 על 600). התקנתי דרייברים ל- GF FX5200 שלה ומאז כשהמחשב עולה, אני רואה רק את מסך הטעינה של הוינדוס ולאחר מכן מסך שחור. המחשב ממשיך לעבוד אבל אני לא רואה כלום. השאלה היא האם יש אופציה להחזיר את המצב לקדמותו או שצריך לעשות פורמט? מדובר ב- win xp sp3. תודה, MODY.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by etelsh4,

יש לי כמה בעיות במחשב שלי שאין לי דרך לטפל בהם (למרות שניסיתי אבל ללא הצלחה), יש לי את המפרט הבא: Intel i5 2500K 3.30GHz 6950 2GB CF 8GB RAM במשחקים יש לי בעיה של ירידות FPS וזה לא אמור להיות ככה ושאלתי את כל מה שאני יכול רק לשאול, אכן יש בעיה ואין לי מושג איך לטפל בזה, היה לי OC שהחנות TMS עשו לי (שהזמנתי מהם את המחשב) 4.30GHz קרה משהו למחשב והביוס עשה ריסטרט לעצמו או משהו כזה וה-OC נמחק וכל שאר הדברים שהיו בביוס או משהו כזה לא זוכר בדיוק, מה אפשר לעשות? לפנות ל-TMS שיעשו לי שוב? ואגב עוד בעיה של מסך כחול אני אצטט את הבעיה שכתבתי כאן בפורום: אגב היום שוב פעם ניסיתי לפתור את זה, במצב בטוח הסרתי את הדרייבר הנוכחי והתקנתי אחד ישן יותר (כל הדרייברים שהיו הם התאימו אז…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by GMTK,

שלום לכולם. הזמנתי תמחשב ואני זקוק לטיפים(:. מפרט: מעבד: [..] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1085 לוח אם: [..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766 זיכרון: [..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪731 כמות:2 מארז: [..] FRACTAL DESIGN DEFINE R3 BLACK FRONT USB3 ₪551 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W ₪421 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN III - זמין במלאי ₪205 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ! ₪439 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5…

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  17. איך קוראים לתוכנה שאיתה אני יכול לבדוק את הנתונים של המעבד, זיכרון...? בhiren's boot cd זכיתי במחשב ולא הביאו לי מיפרט... אגב יש למישהו מדריך לhiren's boot cd (לא למשהו ספציפי, סיקור של התוכנות....)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מלוח האם בוקע רעש HUMMING סוג של רחישה חשמלית לא יציבה עולה/יורדת. לוח האם Intal DP35DP. בודדתי את לוח האם מהמארז בעזרת רפידות (לפני כן ערכתי בדיקה מקיפה ביותר שכללה את כל המאווררים, דיסקים קשיחים, חוטים, מגעים וכ'ו על מנת לוודא באופן מוחלט שאכן הרעש נובע מלוח האם). אפילו החלפתי ספק ומאוורר למעבד כל זאת בנסיון להשקיט את הרחישה אבל זה רק הצליח במעט לצמצם אותה.. חשוב לי לציין שכל זה יושב במארז Antec Sonata שהוא מאוד שקט מטבעו אבל אפילו הוא לא מצליח לאטום את הרחישה שבוקעת מתוך חלל המחשב. הייתי שמח לקבל הצעות נוספות לפני שהפנה להחלפה של לוח-האם, דבר שכרוך בהוצעה של כ-300 ₪. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by coorva,

שלום רב עקב ניתוקים חוזרים ונשנים מהאינטרנט הועלתה אפשרות שיתכן שהסיבה לכך היא לא בתשתית של החברה אלא אצלי בכרטיס רשת שנמצא על לוח האם asrock z68 . האם ניתן לבדוק את הכרטיס על ידי תוכנה כלשהיא ע"מ לוודא שהוא לא זה שגורם לניתוקים מהאינטרנט? תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Toxic321,

שבת שלום, אתמול עברנו לטריפל של הוט, טכנאי הגיע חיבר את מכשיר ההוטבוקס של הוט לאינטרנט מבלי לגעת במחשב כלל. האינטרנט עובד והכל סבבה אבל, מאז שאני מחובר לאינטרנט המחשב שלי פשוט עגלה מהלכת, הווינדוס אקספלרור כל הזמן נתקע ולא מגיב, שעה לוקח לו לפתוח את הפיירפוקס או את שורת הפתיחה, הוא נתקע המווווווון. ניתקתי את הכבל שמחבר בין האינטרנט להוטבוקס ועשיתי ריסט למחשב והוא חזר לפעול כרגיל. אני באמת לא יודע מה להגיד זה אף פעם לא קרה לי וזה נראה לי מאוד מוזר שכתוצאה מהתחברות לאינטרנט המחשב יואט ויעשה בעיות בצורה כזו משמעותית. עשיתי סריקת ווירוסים וספיוורים ולא מצאתי כלום. עדכון!!! המחשב נתקע לא רק בפיירפוקס או באקספלורר גם בסתם תוכניות פשוטות שאני מנסה להיכנס אליהן, אפילו ללוח בקרה ז…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by OferS16,

לפני כשבוע קניתי SSD והבנתי שכדאי שTRIM יעבוד והSSD ישמור על האיכות שלו לאורך זמן אני צריך להעביר את ההגדרות בלוח לAHCI אך כשנכסתי לביוס מצאתי שיש שתי מקומות עם האפשרות לשנות לAHCI אז איני יודע איזה מהם לשנות ,לקחתי תמונות כדאי שיהיה יותר ברור (מצטער על האיכות הגרועה אך זה מהאייפון 3GS שלי) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  22. אז ככה, ביקשו ממני לתקן מחשב. משהו מוזר כזה, עם לוח אם מבוסס על nForce2 עם סמפרון 2500+ ו 512MB. מותקן עליו XP SP3. טיפלתי בהכל חוץ מבעיה אחת מוזרה שמתרחשת גם כשמותקן כרטיס מסך חיצוני (רדאון 9600) וגם כשמוציאים אותו ומשתמשים במובנה בצ'יפסט (GF2 MX). הכרטיס מופיע תחת "Unknown" עם קוד שגיאה 10. ולכן המחשב מתנהג כאילו משתמשים בדרייבר VGA הרגיל של XP, מה שאומר אין את האצת החומרה הבסיסית שנותן הכרטיס, יש רק 3 רזולוציות בסיסיות לבחור מהן. התקנתי את הדרייברים מחדש גם של הכרטיס וגם של הצ'יפסט. לפני שאני מפרמט את המחשב (שלא כל כך בא לי לעשות, ואני מנסה להמנע מזה), האם יש למישהו רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  23. שלום לכולם. לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש, והחלטתי להעביר כרטיס טלוויזיה PCI מדגם Asus Tc 7314. הכרטיס היה מחובר ללוח אם בחיבור נוסף מלבד הסלוט עצמו, וקצת התקשתי בניתוק. לאחר שהצלחתי לנתק אותו וחיברתי את המחשב מחדש אין תצוגה בכלל, וגם אין שום צפצוף תקלה מהלוח אם. ניסיתי לנתק ולחבר את הכרטיס מסך מספר פעמים, וגם את הכונן הקשיח, ואפילו להוציא ולהכניס את הסוללה של הלוח אם, אבל שוםדבר לא עזר. לוח אם׃ ASUS A8V DELUXE כרטיס מסך׃ GeForce 6800GT תודה רבה מראש לכל מי שינסה לעזור.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by itay1973,

שלום אני אחראי מחשוב בעבודה ,די חדש ואין לי רקע בתחום ( רק מוטיבציה ורצון ללמוד ) יש לי כמה מחשבים בעמדה ואני עובד עם KVM יש לי כמה סוגים של KVM : 2 יצאות ,4 יציאות , USB, ו ירוק סגול ( לא יודע איך קוראים לזה ) הבעיה מתחילה עם ה KVM החדשים שיש להם כניסות של usb לעכבר ולמקלדת המכשיר או המחשב לא מזהה את החיבור וזה ממש מציק. מה לדעתכם הסיבה? האם זה קשור למחשבים ( לציין בעבודה יש 3 רשתות שונות וכמובן הרשאות וכו' וכו' ) האם צריך דרייברים ? לציין שהבעיה התחילה במעבר למחשבים חדשים ווינדוס 7 אם זה משנה. איתי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום ! מישהו מכיר מדריך איך להכין DOK של פירמוט (WIN7) והתקנה ?

• 4 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.