עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by oded6188,

הרצתי Scan Disk וזה מצא לי כמה קבוצות של Bad Sectors. הסריקה סימנה את אותם מקומות כדי לא להשתמש בהם שוב... עכשיו השאלה היא אם זה מונע את ההתפשטות של הבאד סקטורס? או שברגע שמופיע הבאד סקטור הראשון אז צריך לזרוק את ההארד-דיסק לפח?

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  2. ניסיתי F8, לא עובד מה זה עוד יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  3. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם! לפני כשבוע בערך התקנתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA 43.51 ואחרי זמן קצר, כשאני עושה ריסטרט, וגם כשאני מכבה את המחשב, אז ישר המסך נכנס למצב out of frequency סופר לאחור 20 שניות, ואז מבצע את הפעולה שננתי לו. הבעייה הזאת הופיעה גם אחרי שהתקנתי דרייברים אחרים מכל מיני גירסאות. אודה לכם מאוד אם תוכלו לייעץ לי ולפתור לי את הבעייה. בתודה דודי הסטלן המקצועי!

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  4. שלום לכולםלא מזמן קניתי מחשב נייד חדשמעבד i7-6700hq 8giga וכרטיס מסך invidia 960m 4gigawindows 10ויש לי בעיה בכמה משחקים, בעיקר במשחקי רשת, שיש הרבה סקילים או שעומד לקרות משהו, המסך נקפא פתאום ל2 שניות ואז משתחרר, זה קורה מידי פעם ולפעמים מופיע סתם ככה במשחק . אני משחק עם משטח קירור , והכרטיס מסך שלי מעודכן.שאני הולך למנהל המשימות ולביצועים, אני רואה שבאותו רגע נתון, המעבד מגיע ל100 אחוז שימוש בדרך כלל הוא באזור ה 50 אחוז, ובאותו רגע קופץ ל100 וחוזר ל50.האם יש לזה פתרון ואפשר לעשות משהו עם זה? או שהמחשב פשוט לא עומד בעיבוד הגרפי של המשחק? הוספת זכרון פנימי עלול לעזור? מישהו נתקל בבעיה מסוג זה בעבר?

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  5. Started by RazorJunior,

במחשב של חבר שלי, כשמדליקים את המחשב, המסך לא עולה. בדקתי את כל החלקים במחשבים אחרים והבעיה היא בלוח... עכשיו, יש עדיין אחריות על הלוח אבל החנות פשטה רגל. מישהו יודע מי היבואן של ASUS? או למי אני יכול לפנות בשביל לקבל את האחריות? תודה

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  6. היי, התקנתי ווינדוס 7 עם כל העדכונים על מחשב חדש (i7-4770K, 16gb ram, Seagate 7200.14 1TB). בסך הכל, אין לי קריסות, התחממויות, או כל דבר תקין. הבעיה שנתקלתי בה קשורה לתיקיות ולהתנהגות של האסקפלורר. קשה לי קצת להסביר, אז אני אתן דוגמאות: א. בפתיחה של המחשב שלי לדוגמא, לוקח זמן לכוננים להופיע. ב. במחיקה של קבצים, לפעמים רק האייקון עצמו נשאר, והקובץ עצמו בפועל כבר מחוק. ג. בהעברת קבצים, למרות שהקבצים עברו, המעבר לא מופיע עד לעשיית רענון. ועוד כל מיני בעיות דומות. הדבר הראשון שחשבתי עליו הוא ההארד דיסק, אבל מבדיקה בhddtune, המצב שלו תקין. אשמח לעזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  7. שלום לכם. לפני יותר משבוע בערך קרה לי דבר מוזר אשר ממשיך עד היום. הבעיה היא שהמסך נדלק בהפעלת המחשב בצורה רגילה לכמה שניות, ואז נכבה (המסך נשאר דולק, הכוונה היא שהתצוגה פתאום נכבית). ואז שאני מכבה ומדליק שוב את המסך, התצוגה שוב עושה את אותו הדבר, וככה זה חוזר בערך 4-5 פעמים שאני צריך לעשות את אותן פעולות (לכבות ולהדליק) עד שהעניין מסתדר והמסך לא נכבה יותר. זה פשוט התחיל לעלות לי על העצבים, כל הזמן צריך לסדר את זה מחדש... חשוב לציין שמעולם זה לא קרה לי, ולא נגעתי בכלום. זה התחיל ביום אחד פתאום, ועד עכשיו זה נמשך. אז ככה. בוא נתחיל עם מה שעשיתי. *פתחתי וניקיתי את המארז בצורה יסודית מכל האבק, גם את המאווררים. וגם הוצאתי והכנסתי את הכרטיס מסך שוב. עשיתי את זה פעמיים כבר. - לא…

• 14 תגובות
    • 989 צפיות
  8. החלפתי היום לכ.מסך חדש, וכבר פעמיים המחשב נכבה לי באמצע משחק (HG:L), לחיצה חוזרת על כפתור ה-PWR לא עוזרת, אלא רק ניתוק של כבל החשמל מהספק והחזרתו ואז הפעלה של המחשב. מפרט מלא: Intel CoreDuo E6550 ASUS P5B motherboard CORSAIR CL4 800 1024gb X 2 BFG Geforce 8800GT OC2 512MB NEC DVD-RW ND-3540A WD 2500JS הספק הוא CoolerMaster RS-430-PCAR (400W)

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  9. Started by Shortboarder,

יש לי טלוויזיה של 12 אינץ LCD שטוחה וחמודה.אני מחבר אותה למחשב דרך ה Radeon9700 128 שיש לי ,ב TV OUT עכשיו שאני רואה סרטים הכל טוב ויפה,אבל ב Desktop ובכלל בעבודה בסביבת ווינדוס כולל משחקים,האיכות דיי ירודה,לא רואים ממש חדש. ובווינדוס אני אפילו לא מצליח לקרוא מה כתוב (משתמש ב 1024X768X32bit) פיתרונות??????

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  10. Started by asher323,

יש לי בעיה בהתקנת ווינדוס XP אני רוצה לציין שעל המחשב היה מותקן ווינדוס XP לפני התקנה זו שאני מבצע כרגע אבל יום אחד המחשב פשוט נתן מסך כחול עם הודעת שגיאה ביצעתי במחשב FDISK ופורמט והתחלתי בהתקנה של ווינדוס XP אני מגיע לשלב הזה: ראו תמונה מצורפת..... ואחרי זה הוא אומר לי שהוא לא מזהה את הדיסק הקשיח והאפשרות היחידה היא ללחוץ F3 ליציאה מהתקנת ווינדוס XP. ניסיתי להתקין ווינדוס 98se וזה כן עובד במחשב. כמו כן התקנתי על אותו דיסק קשיח את ווינדוס XP אבל במחשב אחר וזה עבד(במחשב אחר) ניסיתי גם להוסיף או להחליף את הזיכרון וגם זה לא עזר תוכלו להסביר לי מה יכול לגרום לבעיה זו? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  11. בחודשיים האחרונים המחשב שלי הפך איטי בהרבה משהיה קודם לכן. אמנם מדובר במחשב לא צעיר, כבן 4, אך מאחר ולא מותקנות עליו תוכנות כבדות במיוחד הוא עבד מצויין עד לאחרונה. לפני כשבוע פתחתי את המארז על מנת לראות אם משהוא אולי לא בסדר בפנים, ומצאתי כי המאורר האחורי, זה שיונק ומוציא את האויר החם מהמארז, אינו עובד. לאחר מכן הורדתי תוכנה לניטור טמפ' המעבד (Intel core 2 dou E7300) ונראה לי שהיא גבוהה עד גבוהה מאוד - בשעת מנוחה היא נעה סביב ה-65 מעלות, בשעת פעילות מינורית (נגן מוסיקה ודפדפן) היא סביב ה-77 מעלות ואם אני מפעיל סרט בברזולוציה גבוהה המעלות מרקיעות עד לכמעט 100. אני לא מבין גדול בטמפרטורות של מעבדים, אבל זה נראה לי חריג ורע. אגב, מאז שגיליתי שהמאורר לא עובד השארתי את דופן המ…

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by beibe,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד של חברת msi. רכיב בשקע אליו מתחבר המטען נשבר ולא ניתן לבצע טעינה. שלחתי את הנייד למעבדה של אייבורי, נאמר לי כי לא ניתן לתקן את השבר והפתרון הוא החלפת הלוח אם (עלות 800 ש"ח). האם מנסיונכם, הגיוני שלא ניתן לתקן את הרכיב אלא רק להחליף את כל הלוח אם ? אודה לתגובתכם בנושא, איתמר ביבה

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  13. Started by ludacris,

שלום יש לי לוח של EPOX ניקיתי אבק והחזרתי אותו עכשיו המחשב מקבל לשניה חשמל ונכבה למי שמבין בעניין ההודעה של הלוח היא C1 כלומר בתצוגת לד המיועדת לפתרון בעיות מסוג זה ניסיתי לנתק הכל... לא עוזר זכרונות כרטיסים נכבה אחרי שניה

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  14. Started by 0ri0r4984,

נשבר לי מסך של מחשב נייד toshiba satellite C660-2DL, אני רוצה להזמין חדש (אני יודע איך לתקן) האם אני חייב את הדגם הזה במדוייק, או שכל toshiba C660 יהיה טוב?

15. Started by GalGreenfield,

הי, חברים. לאחרונה פתאום, כנראה, נמחק לי מתאם הרשת החוטי של לוח האם P5QL-E מבית Asus. זה קרה לי באמצע גלישה, אם זה משנה משהו. אני לא מצליח למצוא מתאם רשת חוטי לכרטיס הרשת החוטי שמובנה בלוח האם ושמתאים ל-Windows 8 או 7 בגרסה של 64 סיביות (bits). אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. אני יכול לגלוש רק בצורה אל-חוטית ולא בצורה חוטית וזה פתרון זמני שאני לא רוצה להשתמש בו. ניסיתי הכל: להוריד מתאמים מהאתר של Asus, לנסות להשתמש במתאם שנמצא בדיסק שהגיע עם לוח האם, בדיקות חיבור, שינוי כבלים, יצירת רשתות חוטיות חדשות.... אני מודה מראש מאוד לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  16. שלום, כשהמחשב עולה, הוא לא מתחבר למודם אלא צריך להפעיל את החייגן בצורה ידנית. איך אני מגדיר באופן אוטומטי כשהמחשב עולה שהוא מיד יתחבר לאינטרנט?

17. Started by zone glide,

זה התחיל לי לפני חודשיים שלוש אני חושב.. בהתחלה הייתי בטוח שזה מהספק כוח, שאמנם התיישן וכבר היה לי אותו 6 שנים, ואחרי כמה ימים פתאום המחשב הפסיק לעבוד והספק פשוט היה גמור. אז החלפתי לספק חדש, לא היו רעשים למשך תקופה. עד שלפני שבוע בערך הרגשתי שהרעש חזר שוב, אולי זה רעש לא בדיוק אותו הדבר, אלא הפעם חריקות כאלה ולא תקתוקים. לא חושב שמדובר ב- Coil Whine או משהו כזה.. הקירור של הכרטיס תקין ושום דבר לא מפריע לקירור.. גיליתי שזה מגיע ממנו כי שאני משנה קצת את מהירות הקירור זה מפסיק קצת ואז חוזר, גם במצב מנוחה. ואני שם לב גם לאחרונה שלפעמים הכרטיס ב-54 מעלות במנוחה ולא ברור לי למה, לרב זה היה נמוך...

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  18. Started by QUBAQ,

שלום, * ההודעה יכולה להתאים למספר פורומים(חומרה, תמיכה טכנית, מחשבים ניידים), אך כאן הכי מתאימה לדעתי.מקווה שתקין מבחינת חוקי הפורום. רכשתי כרטיס זכרון DDR 3 4GB Kingston 1600Mhz 204 pin למחשב נייד. המחשב של חברת Fujitsu AH-532 מעבד של אינטל i7 שהגיע עם כרטיס זכרון 4gb samsung. ניתן להרחיב זכרון לפחות ל-8gb ויש בו 2 slots. המחשב חדש ולא נתקלתי בבעיה איתו בעבר. כאשר ניסיתי להכניס את הכרטיס החדש בנוסף לקיים או כאשר השארתי רק את הכרטיס החדש במחשב וביצעתי הדלקה האורות נדלקו אבל נותר מסך שחור. אין אפשרות לראות מערכת הפעלה וגם לא להגיע למסך של הביוס.רק מסך שחור. התקנתי את הכרטיס נכון ושמעתי קליק כשחיברתי אותו זה בוודאות לא נובע מחיבור לא נכון. אודה לעזרתכם, אני כבר לא יודע מה ל…

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by moshiko1967,

שלום לכולם.אני לא מבין הרבה במחשבים.רכשתי מחשב דיי חזק וכניראה שהעדכונים שהותקנו לא מתאימים למחשב. האם יש תוכנה שבודקת את ואומרת איזה עדכונים אני צריך איזו גרפיקה מתאימה לי לעריכת סירטונים ברמת hd המחשב שלי פשוט לא עובד נכון תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  20. אז ככה, ביקשו ממני לתקן מחשב. משהו מוזר כזה, עם לוח אם מבוסס על nForce2 עם סמפרון 2500+ ו 512MB. מותקן עליו XP SP3. טיפלתי בהכל חוץ מבעיה אחת מוזרה שמתרחשת גם כשמותקן כרטיס מסך חיצוני (רדאון 9600) וגם כשמוציאים אותו ומשתמשים במובנה בצ'יפסט (GF2 MX). הכרטיס מופיע תחת "Unknown" עם קוד שגיאה 10. ולכן המחשב מתנהג כאילו משתמשים בדרייבר VGA הרגיל של XP, מה שאומר אין את האצת החומרה הבסיסית שנותן הכרטיס, יש רק 3 רזולוציות בסיסיות לבחור מהן. התקנתי את הדרייברים מחדש גם של הכרטיס וגם של הצ'יפסט. לפני שאני מפרמט את המחשב (שלא כל כך בא לי לעשות, ואני מנסה להמנע מזה), האם יש למישהו רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  21. חיברתי מודם פקס חיצוני למחשב חדש ווינדוס 10 מנהל ההתקנים מזהה את ההתקן הגדרתי את הפקס כמו במחשב הקודם ואני לא מצליח לשלוח כשאני לוחץ שליחה מתחיל צילצול ולאחר דקה בערך יש הודעה לא ניתן לשלוח בעבות שגיאה לא צפויה מה לא עשיתי בסדר תודה אני פעם ראשונה בפורום אני מקוה שפניתי נכון

22. Started by DORAZABI,

התקנתי מקס פיין 3 ותוך כדי העידכון שלו נפתחה לי הודעה שאין לי מספיק ביצועים גבוהים וצריך לשנות את ערכת הצבעים לווינדוס 7 בייסיק....עשיתי את זה,זה טוב? או שצריך להחליף לקודמת?

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  23. במנהל ההתקנים ה pnp bios extension מסומן בסימן קריאה צהוב איך אני מסדר את זה? יש לי ווינדוס xp תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  24. Started by 111111,

לא מצליח לפרמט כונן קשיח, אין עליו וינדוס.. ניסיתי דרך הוינדוס, ניסיתי דרך פרטישין מג'יק, ללא הועיל.. הוא פשוט אומר שאין אפשרות לבצע פירמוט תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by lironshamir,

שלום, לא מזמן קניתי 8800GTS Leadtek 320 mb שיחקתי שיחקתי שיחקתי(למרות אזהרות של מבינים) ואז התפוצץ הספק כח(הישן). כנראה שמה ששבר אותו זה שהעלתי את הרזולוציה למקסימלית וזה כבר היה יותר מידי בשבילו. בכל אופן, צריך ספק חדש... אז קניתי את ה Corsair 520HX שהבנתי שהוא אמור להיות מספיק לכרטיס מסך הזה. השאלות שלי הם: 1) האם הספק הזה אמור להתחמם(Corsair 520HX) ? זה נורמלי? 2) יכול להיות שזה לא הכרטיס מסך זה זה שפיצץ את הספק הקודם? 3) האם הספק הזה (Corsair 520HX) באמת טוב ואמור להספיק בשביל הכרטיס מסך הזה? 4) יכול להיות שמטבעו של המעבד שלי .. זה מה שגורם לכל הטמפרטורות לעלות בתוך המארז?.. ולהשפיע על טמפרטורות הספק? 5)האם מערכת קירור טובה.. כמו של זלמן(היא שקטה?) למשל תפתור לי את כל…

• 10 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים