עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by LinkTree,

שלום שלום, המחשב שלי כאילו מאבד כוח, אני מדליק אותו הוא מתחיל לרוץ ואז הכל נכבה - אמנם האור שנכנס חשמל דלוק (הנורה הירוקה במארז) אבל ה HD והמאווררים כבו - כמו גם הלוח. אחר כך אני צריך לנתק את החשמל בשביל שהוא ידלק מחדש, הלך לי הספק ? אתם יכולים לראות את המפרט שלי לפרטי המחשב. תודה תודה :'(

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  2. שלום, התחדשתי במחשב חדש, הרכבתי את כל החלקים לבד בבית, אבל בהדלקה שומעים שהמאווררים מתחילים לעבוד, וגם הHD. אבל המסך לא נדלק, למרות שהוא מחובר. אין צפצופים אבל נדלקים 4 לדים בלוח אם של PHASE LED. המקלדת גם לא מגיבה (NUM/CAPS לא נדלקים) אם המפרט משנה אז: I5+NINJA2 P55UD2 CHIEFTEC650W 5850 SAMSUNG F3 500GB ניתקתי הכל, וחיברתי הכל מהתחלה. עדיין אין תצוגה. גם המחבר של ה8 פין, וגם הגדול יותר מחוברים היטב ללוח אם הכ.מסך מוכנס טוב למקום, וסגור עם 2 ברגים. 2 כבלי המתח מחוברים לספק. המחשב נדלק, כל המאווררים נדלקים. גם של כ.המסך, גם של המעבד, גם של הספק, וגם 3 המאווררים של המארז. אין צפצופים. 4 לדים של PHASE דולקים בלוח אם. המקלדת עדיין לא מגיבה. לא נדלקים הלדים של הNUM\CAPS. איפה …

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by Shlomi Liber,

אני כרגע בתשתית הוט על 30 מגה כי אני לא צריך יותר..לרוב משתמש באינטרנט של הפון ובקושי במחשב. והספק בזק בינלאומי שאמר שלא ניתן יותר לחדש חבילות של 30 והכי נמוך שלהם זה 200 מגה. השאלה אם ניתן יהיה לגלוש ככה ולא יהיו תקלות בחווית הגלישה? נציגי התמיכה שלהם אמרו שיהיו בעיות אבל אני לא סומך עליהם מניסיון ארוך שנים

4. כשמפעילים על קובץ את "פתח באמצעות"... ובוחרים בתוכנה כלשהיא המותקנת במחשב, המערכת "זוכרת" בחירה זו, ובפעמים הבאות היא מציגה תוכנה זו בתפריט התוכנות האפשריות ל"פתוח" באמצעותן את הקובץ. איך אפשר "להשכיח" מהמערכת את הבקשה ההיסטורית. זאת אומרת למחוק את התוכנה מרשימת התוכנות האפשריות עבור סיומת X ???

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  5. Started by timtim,

שלום! כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש, האינטרנט שלי נפתח מלא פעמים והוא לא מפסיק. עד אחרי איזה חמש דקות הוא מפסיק ואז אני עושה עלב "סיים מסימה". ועשיתי אנטי ווירוס. בדיקת שגיאות וכלום לא עוזר. :asthanos: מה אני צריך לעשות שזה לא יקרה יותר? (אני לא רוצה לפרמט) למה זה קורה בכלל?

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  6. Started by uzana2004,

לחבר שלי יש כרטיס מסוג 6600GT מעלות במנוחה:54 74 במאמץ... משום מה במסכים מסויימים במשחק הכל נראה ככה: [attachment deleted by admin]

7. Started by DJO,

קניתי מחבר שלי סורק USB ARTEC , זה עבד טוב אצלו והוא יבוא עוד כמה ימים לנסות לפתור את הבעיה אצלי אבל חשבתי שאתם תדעו .. הורדתי דרייברים מהאתר שלהם נראה שהכל מותקן טוב מבקש ריסטרט ואז הופ. יכול להיות שהבעיה היא ששכחתי להסיר את הסורק UMAX הפררלי שלי קודם ( :AR15: ). בכל מקרה הסרתי את שניהם ומחקתי *UMAX* .. בכל מקרה, נדמה לי שה TAWIN נדפק.. שאני בא לסרוק אז יש קצת אורות וקצת קולות מהסורק אבל יש הודעת שגיאה. קיצר, הלפ.

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  8. קניתי חלקים לפי המלצה פה בHW לוח אם GA-Z68MA-D2H-B3 מעבדIntel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד1 1ספק כוחSeasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail1זיכרון2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM32כרטיס מסךGigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Retail - בקניית מחשב חדש בלבד 1 והבעיה היא שהלוח אם לא מזהה לי את הכרטיס מסך חיברתי אותו בלוח בPSI 16 ומי שמכיר את GTX 570 הוא מצריך הספק של 2 PSIX מהספק של 6 פינים. מה עושים???? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  9. קניתי מחשב חדש, התחלתי להתקין בו את הווינדוס אחר כך דרייברים... עכשיו בא לי בעיה... כל פעם שאני מוריד איזה התקנה או מתקין משחק זה אומר לי שהקבצים דפוקים (כל התקנה של משהו בדוק!) ואני לא מבין את הבעיה הנה דוגמאות: גם, המחשב עושה לעצמו לפעמים רסטארים ואז שאני מדליק ושלוח דו"ח שגיאות אז זה אומר לי שיש בעיה עם הדרייברים של התקן כלשהו. אני לא בטוח ששתי הבעיות קשורות אבל אולי הן כן. תדה רבה לכל העוזרים

10. Started by MDK,

פתאום היום מקס פיין 2 החליט להפסיק לפעול בהגדרות הבאות: 1600X1200@high כאשר מופעל דרך המשחק הAA על 2 או 4 המשחק קורס ומודיע הודעת שגיאה כזו: an error has occured in the graphics engine .try to downgrade your screen mode and\or other settings by pressing the options menu in MAX PAYNE startup dialog MAX PAYNE requires a directx 9 compatible display adapter Error P_D3D::alocate MAP - create texture failed: out of videomemory כאשר אני מפעיל על AAX3 זה עובד... : וכאשר ביטלתי את הTRIPLEBUFFER זה הפעיל גם AAX2 נורא מוזר שתבינו, רק היום פתאום זה תוקע לי את ההודעת שגיאה הזו! זה מה שמוזר!

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  11. אהלן אהלן חברי הפורום אני חדש כאן והחלטתי לשתף אותכם באוסף סרטוני ההדרכות שלי כאן אסביר לכם איך להשתלט על מחשב מכל מקום, בכל זמן , בכל רגע ובכל זמן בעצם שתהיו עם הסמארטפון שלכם… אזז ברוכים הבאים למדריך: איך להשתלט על מחשב דרך הטלפון אז תתארו לכם סיטואציה, אתם יושבים בעבודה, בלימודים , או בכל מקום אשר תחפצו. ואתם ממש ממש חייבים לגשת כרגע למחשב האישי שלכם או לאותם מחשבים שאתם נוהגים להשתמש בהם באופן קבוע. הבעיה מתחילה בזה שאתם לא יכולים, וחבל… אז ידוע לנו שהיום יש שלל ותכנות ואתרים ל "שליטה מרחוק". אבל , מניסיוני האישי אני בא ואומר , עדיין לא נתקלתי בתוכנה מספיק טובה אשר לא נופלת ומקרטעת עם שלל בעיות חיבור שונות. …

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  12. הבאתי היום את המחשב מדוד שלי. ניסיתי לעשות את כל מה שכתוב בטראבלשוט של LENOVO ולא עזר כלום, יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 14 תגובות
    • 965 צפיות
  13. אז ככה, הלך לי הראד דיסק אחד ונשארתי עם לוח אם עם צ'יפסט של via ודיסק קשיח מסוג sata שלהלוח אם לא קורא. אני צריך לפרמט את המחשב עוד היום כי הווידוס היה מותקן על ההארד דיסק שנישרף, מה אני צריך לעשות עכשיו (חוץ מלחפש דיסק קשיח חדש)? תודה לכל העוזרים.....

14. Started by TaMiRn2,

רציתי לדעת אם יש התקן בלן טות' פנימי(pci) ואם כן אז איפה אפשר להשיג כזה?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  15. היי יש לי מחשב שאומנם די ישן אבל בזמן האחרון הוא עובד מאוד מאוד לאט. מדובר על לפטופ של HP עם מעבד Intel Dual core שבקושי מריץ סרטוני וידאו ו- windows 7. בנוסף החל מאתמול המחשב לא מזהה את התקני ה- USB שאני מחשב. העכבר לא עובד ואני חייב להשתמש בעכבר משטח הזה שיש במחשב. כמובן שניסיתי לחבר עכבר אחר וגם הוא לא עובד. המחשב כותב שהוא לא מזהה את הדרייבר. ניסיתי לעדכן את הדרייבר דרך מנהל ההתקנים וזה עדיין לא עובד. אותן הבעיות (העכבר USB שלא עבד והמחשב האיטי) היו לי כבר לפני כחודש. אחרי שניתי סריקות וירוסים עם כמה תוכנות- כלום לא עזר ופירמטתי. אחרי הפירמוט, המחשב עדיין היה איטי, העכבר שמחחובר ב- USB חזר לעבוד, אבל הינה רק לחודש בערך. מה אפשר לעשות? הורדתי את הגרסאת Trial של kasper…

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  16. Started by oxygen25,

שלום יש לי בעיה עם msiexec.exe כשאני רוצה להתקין משהו או למחוק קופץ לי חלון ואומר נתקלת בבעית msiexec.exe תעזרו לי בבקשה לסדר את הבעיה הזאת

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by reem,

כל פעם שאני מתחיל לדבר בסקייפ ניהיה מסך כחול והמחשב עושה לעצמו ריסטרת . רציתי לדעת איך אני מאבחן מה הבעיה ? ולמה זה קורה ? ואיך אני פותר את זה שזה יפסיק ?!? יש לי וינדוס XP (המחשב חזר מפירמוט מה שעושה את זה עוד יותר מוזר ) קראתי שצריך לשים לב למספרים שרשומים במסך הכחול כידי לדעת מה הבעייה , אבל הבעייה שהמסך הכחול מופיע לשנייה ואני לא מספיק לראות כלום ! יש דרך למצוא את מספר השגיאה ?!?! עשיתי בדיקת וירוסים , ואין שום וירוס , עשיתי בדיקת שגיאות למחשב והכל בסדר (נראה לי ) תודה רבה !!

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  18. Started by volcane,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם המחשב שאין לי מושג מהי :. לפעמים המחשב מאתחל את עצמו. למשל, בעת גלישה באינטרנט, לפתע המחשב מבצע ריסטרט ללא שום התראה או משהו.... בזמן האחרון "קפצו" לי פעמיים חלונות כחולים (כמו בתמונה). ניסיתי לחשוב מה הבעיה, אבל אין לי תשובה. המחשב אצלי קרוב לשנה ומאז לא הותקנה שום חומרה חדשה, אין לי הרבה דברים על המחשב, כ-20 ג'יגה מתוך 80, כל העידכונים של הווינדוס מותקנים... אשמח, אם למישהו יש איזה כיוון. לינק לתמונה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/h/i/g/h/w/a/y/s/t/a/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200208271106025392/200407171220293839/CIMG0457.JPG

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  19. שלום יש לי מקלדת אלחוטית microsoft wireless multimedia 1004 סט עכבר ומקלדת אלחוטי מותקן על win7 עד לפני יומיים הגל עבד תקין עכשיו האותיות לא מגיבות או כשלוחצים על אות מקבלים את האות לידה דוגמא m n . פעולות שבוצעו לחיצה על הלחצן למטה במקלדת וביחידה המשדרת ,החלפה של היחידה בכניסת usb במחשב הורדה של הדרייבר במנהל התקנים והתקנה מחדש עדין לא הצלחתי אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  20. Started by Satlan,

לאחר כמה שינויים בביוס (אובר) אני מקבל הודעה כזאת ... והוא אומר לי F1 להמשיך DEL לביוס מה זה אמור להיות?

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  21. מחשב HTPC שמחובר לפלזמה דרך כרטיס מסך ATI הדלקתי את הפלזמה ובמקום הרקע של המחשב ראו רק שורות של פיקסלים וסמן של עכבר שלא זז. גם ממחשבים אחרים לא היה ניתן דרך הרשת להגיע למחשב. עשיתי RESET ידני ( כיבוי והדלקה) באתחול רואים שהוא מזהה רק את כונן הDVD ב IDE 3 אבל לא רואים שמזהה את ההרד דיסק. לאחר מכם נתקע עם הודעה של DISK BOOT FAILURE הדברים שניסיתי: 1. אתחול חדש. 2. שינוי בביוס של ה BOOT והחזרה לHD 3. החלפת כבל ESATA של הHD 4. חיבור לכניסה אחרת על לוח האם של הכבל. 5. חיבור הHD במחשב אחר ללוח האם עם כבל חדש. לא עזר. הHD די חדש - כחצי שנה 500GB של WESTERN האם הHD הלך לעולמו בטרם עת? האם יש עוד משהו שכדאי לי לבדוק? תודה!

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  22. Started by ablabl,

אז ככה בזמן האחרון למחשב שלי יש נפילות בזמן מאמץ בינוני עד חזק הוחלפה משחה תרמית נעשה סדר וניקוי מחדש למחשב עד הפרט האחרון. ועדיין קריסות בזמן מאמץ בינוני. חשבתי שאולי זה הספק (SS 620W) ולכן בדקתי אותו בOCCT ומכאן לשאלה הבאה האם זה תקין? (אין OC כרגע בעבר היה אבל כרגע אין) אם אפשר רעיונות לגבי סיבות קריסה (נבדק חום..מגיע גג ל52 מעלות בOCCT) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  23. Started by stavko,

בקיצור הבעיה היא כזו, כל כמה רגעים אני שומה מן צליל קצר מאוד משהו משונה, ואז אחרי הצליל פתאם כל הסאונד נכבה. לא משנה מה אני שומע , youtube מדיה פלייר סרטים הכל.. ופשוט אני צריך להפעיל כל הזמן מחדש. אז מישהו מכיר בעיה כזאת? שמע על זה פעם? מערכת VISTA

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  24. אז ניתקתי מאוורר מאוורר והגעתי למסקנה שמאוורר הספק הוא המרעיש איך ניתן לסדר את זה בעיקרון ? אפשר לפתוח את הספק ? ניתן איך שהו לנתק את מאוורר הספק בצורה כל שהי בלי לפתוח כי גם אם אפתח שם את העסק איך שהו לא נראה לי שאצליח לסדר את זה משימון רגיל ... ??? תודה .

• 3 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים