תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
התקנתי מקס פיין 3 ותוך כדי העידכון שלו נפתחה לי הודעה שאין לי מספיק ביצועים גבוהים וצריך לשנות את ערכת הצבעים לווינדוס 7 בייסיק....עשיתי את זה,זה טוב? או שצריך להחליף לקודמת?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום רב, א)בנוסף ל2 סטיקים של 2 ג'יגה ,רכשתי סטיק 4 ג'יגה התואם לסטיקים הקיימים, הוא תקין ומזוהה אך ישנה בעיה , כאשר שני הסטיקים עובדים בדואל צ'אנל ו מוסיפים את הסטיק החדש המחשב לא עולה , כאשר לא עובדים בדואל צ'נל המחשב עולה. האם כדאי לקנות סטיק נוסף של 4 ג'יגה כדי שגם הסטיק החדש יעבוד בדואל צ'אנל והאם זה יפתור את הבעיה? ב)ניסיתי להתקין מערכת הפעלה וינדוס 7 64 ביט , אך כל פעם התקנה כרסה בסביבות 27 אחוז Error code: 0x80070570 כאשר היו כל הסטיקים פנים (כולל החדש) כאשר הורדתי את הסטיק החדש של 4 ג'יגה ההתקנה בוצעה בהצלחה , מה יכולה להיות בעיה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
ללא כל הודעת שגיאה פשוט שום דבר לא קורה...
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
תיאור הבעיה: לא תמיד ה BOOT מצליח במחשב. במיוחד יש בעיה כאשר מדובר ב BOOT קר (לאחר שהמחשב לא פעל) בד"כ מה שקורה זה שהמחשב נדלק (יש מתח, נוריות, מאווררים מסתובבים, אין תצוגה) ומיד נכבה, ומנסה להפעיל את עצמו מחדש. זה קורה עד פעמיים ואז המחשב נדלק, יש POST והמערכת הפעלה עולה (64 WIN7) קוד ביפים בPOST: (אין כבר טבלאות ביפים לתקלות ?? לא מצאתי בחיפוש ללוח שלי, ואין במדריך למשתמש...) 2 ביפים קצרים - פאוזה - 6 ביפים בעיה 2 (נגזרת של הראשונה ?): לפעמים בהפעלה, במקלדת נדלקות 3 נוריות (ולא נכבות) בצורה שנראית אקראית (לפעמים כל הנוריות דולקות, לפעמים חלקן), ולאחר מסך בדיקות הPOST, המקלדת קפואה. לא עוזר ניתוק וחיבור מחדש המצב נשאר זהה. לפעמים גם כיבוי לא עוזר, ורק ניתוק מהחשמל "משחרר…
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אלהן , אין לי מושג איך להסביר את הבעיה שיש לי במחשב כי אין לה איזה תמונה או דרך להסביר אותה אני פשוט אתחיל מהתחלה : לפני זמן מה מחקתי את האנטי וירוס שלי וכל יום התעצלתי להוריד חדש , לאחר זמן מה חדר לי למחשב וירוס שגרם למערכת שלי לצרוך המון כוח , כאילו במנהל משימות היה המון צריכה של כוח מה שלא היה בעבר , עשיתי פירמוט סרקתי את המחשב (nod32) ולא נמצאו שום וירוסים למינהם . כיום המחשב עושה לי את אותם בעיות שלפני הפירמוט לדוגמא : שאני רואה סרט או שומע שיר וגולש בפייסבוק למשל אז השירים כאלה נשמעים מגעיל עם תקיעות קטנות בין השירים וגם לפעמים השיר פתאום הופך להיות בסלאו מושן , וגם העכבר עושה לי בעיות למשל שאני בא להעתיק משהו הוא מסמן לי סתם דברים ועושה בעיות שאני לא חושב שזה ויר…
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מצבי דיי נואש אני צריך עזרה חברים. יש לי מסכים כחולים פעם ביום בערך אוליי פעמיים אפילו שאני נמצא בשולחן עבודה. כבר עשיתי בדיקה ב-MEMTEST 86 ואין לי שום שגיאה. פירמטתי את המחשב כבר 3 פעמים והתקנתי דרייברים הכי עדכניים וחדשים שיש. אפילו ניתחתי קבצי MINIDUMP על ידי התוכנה שיש בסטיקי לבדיקה, WINDBG . היום שהיה לי MINIDUMP מסך כחול, אז בניתוח קבצי MINI DUMP הוא אמר לי CAUSED BY NTFS.SYS. כבר הרבה פעמים היה לי מיני דאמפ בחודש האחרון, ולא הצלחתי לפתור את הבעיה מה לעשות? אני דיי חושד שיש לי בעיה בחומרה. שקיבלתי את הלוח אם קצת משהו היה עקום והזרתי אותו למקום, אחד החיבורים ב-IO PANEL . תעזרו לי PLZ. האם לשלוח את המחשב לבדיקה במעבדה?
-
- 13 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חשב בקושי שבוע עובד מותקן אליו וינדוס ויסטה אתמול שמתי את הכרטיס הטלויזיה שרכשתי לא היה בעיות כלל ההתקנה של הדרייברים הלכה חלקה וגם של התוכנות של הכרטיס טלויזיה אבל לא יודע מזה אבל כשאתמול הלכתי מהבית כשחזרתי ראיתי את המסך של המחשב לבן הריסטים לא עזרו ולא כלום אחרי כל ריסט אפילו את התמונה הראשונית שמציג הלוח אם המחשב לא מציג אלא תמונה לבנה כשאני מוציא את הכרטיס טלויזיה הבעיה עדיין ממשיכה אבל אחרי הרבה ריסטים וכניסה לביוס ויציאה ממנו זה מסתדר ופועל חלק אז כיביתי את המחשב והכנסתי שוב את הכרטיס טלויזיה לראות עם יש התנגשויות והוינדוס לא מוצא התנגשויות בין הכרטיס טלויזיה למשהו במחשב מה לפי דעתכם יכולה להיות הסיבה למסך לבן פתאומי ? יש לי כרטיס מסך ATI RAD…
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
עוד הוכחה שחלונות 11 היא "אותה גברת בשינוי אדרת", והפעם, מדובר בשימוש בכונן ב- 100 אחוז גם כשלא נעשה כל שימוש במחשב, כפי שיש בלא מעט מקרים בחלונות 10. אז הנה כמה דרכים לתיקון הבעיה - https://beebom.com/how-fix-100-disk-usage-windows-11/amp/
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה (אני חושב שזה בעיה) הנקודה חמה של המחשב שלי כל הזמן דלוקה אפי אם אני לא מחובר לאינטרנט זה בעיה? מה אני יכול לעשות
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מחשב חדש מלפני חודש משום מה מוציא רעשים מהמארז למישהו יש מושג יכול להיות שמשהו נכנס במאוורר או משהו?? ולמה מעבד amd2200 עם שני מאווררים + קירור וולקנו7 אחרי שאני משחק באיזה משחק ויוצא ו אני נכנס למנהל יישומים או איך שתקראו לזה (task manager) והמעבד לפעמים על 50% מאמץ ואחרי שניה זה יורד ל 0%-2% ?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר שבוע בערך יש לי המון וירוסים שלא מצליח למחוק. התוכנות אנרטי וירוס שיש: symantec endpoint protection malwarebytes anti malware. מצורפים צילומים מסך. הבעיה היא שהנאטי וירוס של נורטון כל הזמן מתריע שהוא מוצא עוד ועוד ועוד, ואם אני מבצע סריקה ומוחק את הכל, אפילו ידנית לאחר ריסט הם נאספים שוב ושוב. אותו דבר עם malwarbyes , כאן הוא מצא 41, אבל ממש כמה דקות לפני הוא מצא 90 וזה לאחר ריסט. ניסיתי למחוק את הקבצים בתקייה אפילו ב safe mod וזה לא עזר. מדובר באותה תקיית TEMP. מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
עדכון: הבעיה נגרמת על ידי ShudtownKernelTime ארוך. מה זה יכול להיות? היי. יש לי מחשב שכבר הפעלתי בו Verbose shutdown (ברגע כיבוי אני רואה בדיוק את הפעולות שמתבצעות כמו גישה לpolicy וכו) והכיבוי הארוך נמשך רק אחרי כל הפעולות כשעל המסך מופיע Shutdown. למשל: אני מכבה את המחשב ומופיעים כיתובים: 1. Shutting down 2. Doing something to group policy 3. Closing services 4. עוד משהו.... 5. Shutting down ומכאן זה נמשך לנצח (שעות ארוכות) עד שנכבה. ב-Event viewer אני לא רואה משהו חריג. מערכת הפעלה Windows 7 Enterprise עם Encryption של תוכנת SecureDoc. יכול להיות הבעיה בתוכנת ה-Encryption? למרות ש-Bitloc…
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שיו אני פוחד שישרף לי הספק יש אפשרות להשאיר מחשב דלוק גם בהפסקת חשמל ????
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
טוב אז הלפטופ שלי לא הכי ישן בעולם, אבל ההאר דיסק שלי עושה את הרעש חשיבה האופפיני של הארדיסקים בני 80 פירקתי את הלפטופ לחלקים הכי קטנים שלו , הייצור הזה פשוט נקי , לא סתם נקי , נקי דנדש, החברה הזו יודעת למדר את החלקים החשובים, יש אבק רק ברמקולים טיפה וטיפה במאוורר קיצר אין לי מושג למה זה אבל זה מציק לי, הוא היה הרבה יותר שקט פעם, יש אולי דרך לשפר את המצב או אולי סיבה אחרת שתוכל להסביר את זה? משהו שאני אוכל אולי להגיד לחברה .
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים של מייקרוסופט דגם 1000. מה לא ניסיתי, הם לא עובדים במחשב מסויים (לא נבדק על מחשב אחר). הדרך היחידה שהם יעבדו, זה להעלות את המחשב בלי חיבור ה USB של המקלט, ולאחר שהכל עלה, לחבר חזרה, ואז החיבור מזוהה. התקנתי את הדרייבים ומחקתי אותם כמה פעמים ועדיין הבעיה נשארה. איפסתי את הביוס. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, אני חושב שזה בעיה בחיבורי USB וההגדרות שלהם. שיחקתי םע כל מני הגדרות בביוס אבל לשווא. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
ב-WINDOWS XP היתה לי את התופעה הזו אחרי שהפעלתי משחק מרוצים ברנאהוט. קרה לי פעם אחת היה כתוב משהו על DRIVER של כ.מסך..
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
file:///C:/Users/eyaly/Desktop/Untitled Project/Untitled Project.html כאן אפשר ליראות
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אתמול בלילה פתחתי את המחשב לאחר שהוא היה סגור בשבת, וראיתי שהמסך לא עולה. שיחקתי עם החיבורים, החלפתי שקעים וכלום (הבעיה היא לא שהמסך אינו מזוהה ע"י המחשב, אלא שהוא פשוט לא מקבל חשמל/לא עובד פיזית). המסך הוא מסך LCD של יונדאי, דגם ImageQuest L50A. המסך (והמחשב) מחוברים לאל-פסק (UPS), ככה שאני לא חושב שמדובר בקיפצת מתח או משהו כזה.. הבעיה היא שאני לא יכול ממש לדעת איפה הבעיה.. יכול להיות הכבל חשמל, יכול להיות השנאי (שלפני שנתיים נדפק לי והחלפתי אותו לשנאי חדש), ואולי זה המסך שנשרף. המסך בן 3 ומשהו.. חוץ מהשנאי הוא מעולם לא עשה לי בעיות. אין פיקסלים שרופים, לא עיוותי תמונה ולא כלום. יכול להיות שהוא פשוט ניצל את כל תוחלת החיים שלו ומת?
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
-
צהריים טובים. לי קוראים איליה. אני חדש פה בפורום ומכיוון שקיבלתי את הרושם שאתם מקצוענים ברצוני לאתגר אותכם בבעיה קלה שנתקלתי בה. -אתמול הרכבתי לחבר שלי מחשב חדש שהוא קנה, הוא קנה לוח אם וכרטיס מסך תומכי פיסיאיי אקספרסס כרטיס מסך: Gainward 6600 לוח אם של גיגהבייט: Ga-81915P הרכבתי לו את כל החלקים במחשב כהרגלי, אני משוכנע שכל החלקים חוברו כהלכה מכיוון שיש לי ניסיון רב בהרכבות. אך מסיבה מסוימת קרתה תקלה מאוד מוזרה ולא צפויה שאנני מצליח לפענח את המקור שלה. כל החלקים חוברו ועברו בדיקה מקיפה לסינון בעיות חיבור. כל החלקים מקבלים חשמל ועובדים בצורה תקינה כולל הכרטיס מסך , אני יודע זאת מכיוון שהמאורר על גבי הכרטיס מסך פועל. הבעיה היא שהכרטיס לא מוציא תמונה על גבי ה…
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הבאתי היום את המחשב מדוד שלי. ניסיתי לעשות את כל מה שכתוב בטראבלשוט של LENOVO ולא עזר כלום, יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אנשים לא יודע מה עובר על המחשב שלי אתמול השארתי את המחשב שלי דלוק בלילה ובבוקר מצאתי אותו שהוא אחרי ריסט חשבתי בטח איזה באג או משהו ואמרתי לעצמי חפיף פתאום אני גולש באינטרנט והמסך הופך להיתו שחור ובמקום מוצג לי מסך כחול לכמה רגעים ואחרי המסך הכחול המחשב עשה ריסט למי מה שהצלחתי לראות מהמסך הכחול היה שם משהו שכתוב כך 00000000000000X3894712938423948 0000000000000000000000000X999999999\ משהו עם מספרים ומפריד בניהם האות X לא הצלחתי לראות עוד אני יודע בדרך כלל שדבר כזה נגרם כתוצאה מהתגשות בין הזכרונות יש לי 2 זכרונות של OCZ דואל משהו המחשב בן שבוע וכמה ימים חייב עזרה מה יכולה להיות הבעיה לשגיאה שכזאת לא פעלו באותו זמן הרבה תוכנות אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה לדבר הז…
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שבימים האחרונים הכונן c שלי מתמלא לבד, הוא 68 GB, לא מותקן עליו שום תוכנה או משחקים למיניהם. כרגע יש 400 מגה, הורדתי CCleaner, הוא החזיר לי 4.5 GB, ביצעתי איחוי דיסק, זה החזיר לי עוד 1 GB, מחקתי תקיית temp, מחקתי הסטוריה של האינטרנט, שום דבר לא עוזר, אחרי חצי שעה שוב 400 מגה פנויים. אשמח לעזרה! אם זה משנה אני משתמש בוינדוס 8
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
חיברתי למחשב פאנל USB של ASUS בשם: ASUS USB/MIR 1.11 עם חיבור SATA כזה... ואני מחבר אליו USB אבל כשאני מחבר אל ה USB משהו הוא כותב לי USB Device Not Recongized כאילו ה USB לא מזוהה... יש לי לוח אם P4V8X-MX תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-