תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שהמחשב מתאמץ הוא עושה מסכים כחולים ואז צריך לעשות ריסט המסכים הכלחולים ריקים לא כתוב עליהם כלום אני חושב שזו בעיית זיכרון כי לפני שהחלפתי לוח אם זה גם עשה ריסטים ואחרי שהחלפתי זה ממשיך בדקתי גם ב MEMTEST וזה הראה שגיאות אבל איך אני יכול להיות בטוח שאני יחליף זכרונות וזה יסתדר? דרך אגב איזה זכרונות מומלץ לקנות ו זכרונות שעובדים על DC אילו זכרונות מיוחדים או ש 2 באותו נפח ואותו סוג יהיו על DC לבד? תודה לעזורים
-
- 15 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מחשב של דוד שלי היה אצלי בגלל הכרטיס מסך כנראה קיצר לו את כל המחשב וגרם לשריפת הלוח והספק. העפתי את הכרטיס מסך ושמתי לוח וספק חדשים עכשיו המחשב סוף סוף נדלק בלי צפצופים ובלי בעיות, אני מחבר את הלוח ישירות למסך דרך VGA והמחשב אני שומע שהדיסק קשיח עובד ועולה, כל המאווררים עובדים, הנורה שעל הלוח נדלקת וגם העכבר והמקלדת דלוקים. הבעיה נראת לי רק תצוגה ואין לי אפשרות לחבר כרטיס מסך אחר כי במחשב שלי הכרטיס מסך הוא ענק ולא יכנס בלוח פה. מה אני יכול לעשות?
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם הכונן החיצוני שלי של חברת WD אני מחבר את הכונן לחשמל ולמחשב (3.5 אינץ) אבל המחשב לא מזהה אותו. לא שלי ולא בעוד כמה מחשבים שניסיתי, ניסיתי להחליף לו גם קבל נתונים וגם זה לא עובד. הנורת חשמל מהבהבת זה סימן שהוא כן מקבל חשמל אני לא יודע מה הבעיה אולי מישהו כן יודע איך לסדר את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי פנטיום 4 ישן ואני רוצה לנסות לגרום לו לעבוד. המחשב הגיע ללא ספק כוח והמעבד היה מחוץ לסוקט. הפרדתי את המעבד מהקירור, יישרתי את הפינים וחיברתי את המעבד לסוקט(נראה לי שזה עבד בסדר) ואת הקירור מעל(ללא משחה טרמית בנתיים - אני רק רוצה לבדוק שהכל בסדר). אחרי כן חיברתי את הספק. המחשב נדלק אבל יש ביפ ארוך והוא בעצם לא עולה, ניסיתי לנתק את כל רכיבי החומרה חוץ מהמעבד וזיכרון(יש כמה, כל פעם ניסיתי אחד אחר בסוקט אחר) אך עדיין יש ביפ ארוך. איך אני יכול להתקדם מכאן? הגיוני שהחוסר במשחה טרמית גורם לבעיות אפילו אם זה ל-5 שניות? תודה
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי קיבלתי את הנייד. הוא הגיע עם אופיס 365. התקנתי אופיס פרופיישנואל ונכנסתי ואני רואה שעדיין זה נכנס לאופיס שהגיע עם המחשב. לא ניתן להתקין אופיס פרו במחשב נייד שהגיע עם וינדאוס מותקן? ושאלה שניה, מה זה האור שיוצא מתחתית המסך היכן שיש חץ אדום?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בעיית מתח כלשהי במחשב, היה לי אותה גם לפני שעברתי דירה. הבעיה מתחלקת ל-2 תקלות. הראשונה, התקני Usb שלפעמים מפסיקים לתפקד ואני צריך לנתק אותם לכמה דקות ולחבר שוב כדי שיעבדו, ניתן דוגמה. יש לי כ- 6 יציאות usb מהלוח אם, אם אני משתמש ב-3 יציאות במקביל, התקן אחד פתאום מפסיק לעבוד, למשל המתאם רשת wifi דולק, אבל המחשב לא מזהה תמיד, אומנם אם אני מנתק ומחבר במקום אחר, הוא יכול פתאום לעבוד. אני מרגיש שזה משגע את המתאם רשת, המודם תקין, המחשב מזהה את המתאם ומראה לי שהWifi מחובר, אבל אין אינטרנט או יש אבל טוען דפי אינטרנט בצורה איטית להחריד. או לחלופין, אם אני מחבר את הטלפון כדי להעביר ולגבות קבצים, קצב ההעברה איטי מהרגיל ובמקביל המחשב מתחיל לעבוד…
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הי. יש לי מהשבוע האחרון בעיה של טעינה בלפטופ. כשאני מחבר אותו לחשמל, הנורית טעינה נדלקת, ול-2-3 שניות יש חיווי של הפס בטריה בוינדוס שעולה מלמטה למעלה, ואז הוא מפסיק. בהודעה רשום plugged in, charging, אבל בפועל, האחוזים לא עולים. כל עוד אני משאיר את המחשב מחובר לחשמל, האחוזים של הבטריה גם לא יורדים, אבל אם מנתקים הם יורדים ולא עולים בחזרה. המחשב זה של Toshiba Satellite C75D-B AMD A8-6410 APU window 8.1 64bit בטריה- DC10.8v ניסיתי להוציא ולהחזיר את הבטריה, הסרה והתקנה מחדש לדרייבר. מה עוד אפשר לנסות? האם צריך בטריה חדשה?
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום היה לי תקלה בWIN10 ולאחר מכן נדרשתי לעדכן כל הדרייברים והאפליקציות מחדש ובצעתי עדכונים במערכת הבקרה לזמני שינה של המחשב והמסך לצערי המסך נשאר דלוק ולא נכנס לשינה למרות תכנות בלוח הבקרה בכניסה בהתחל בגישה לכבה או צא יש פרמטר לשינה וזה כן עובד אך לא באופן אוטומטי איך אני מאלץ המסך לכנס לשינה האופן אוטומטי אשמח לפיתרון תודה
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אתמול בזמן משחק המחשב נתקע (תמונה סטאטית, סאונד צורם בלופ). נסיון לסגור את המשחק באמצעות מערכת ההפעלה לא צלח, ולכן עשיתי ריסט. אחרי הריסט, המחשב לא מבצע POST. הממצאים כרגע: 1. הדלקת המחשב מפעילה את כל האורות והמאווררים, אך אין צפצוף (הביפ היחיד שמעיד שהPOST תקין, או כל צפצוף אחר) ואין תצוגה. 2. המצב הנ"ל המשיך לאחר הסרת כרטיס המסך ואיפוס הביוס, עם חיבור לכרטיס המובנה, כך שכרטיס המסך אינו אשם. 3. נבדק עם כל סטיק זכרון בנפרד, ללא שינוי. אז גם הזכרון לא אשם. 4. וזה החלק המוזר: נסיון להפעיל את המחשב ללא זכרונות כלל הביא לצפצופי התלונה הרגילים מצד הלוח על כך שלא זוהה זכרון. האם מזה יש להסיק שגם הלוח לא אשם, אם לכאורה הוא מנסה לבצע POST ומחזיר שגיאה הגיונית? יצויין שהמחשב נרכש…
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מחליף לכונן SSD במחשב ומעוניין להתקין מחדש את הווינדוס. השתמשתי בתוכנה של מייקרוסופט, Media creation tool, ושמתי לב שכאשר אני מסמן את Use recommended settings הוא נותן לי את הבחירה של ה-Windows הרגיל (Pro?) ולא Home. הבעיה שלי עם זה שלפי מה שאני רואה כן מותקן לי Windows 10 Home במחשב. השאלה שלי היא האם לא לסמן את ה-Checkbox הזה ולבחור ב-Home או כן לסמן את ה-Checkbox. האם יהיו לי בעיות בהתקנה? עוד שתי שאלות: 1. ה-Windows home הוא למעשה Windows home single language. מה הכוונה? יהיו בעיות עם כתיבה בעברית? (לא מעוניין בממשק עברי) 2. האם יש סיכוי לבעיה עם ה-Product key? האם כדאי למצוא תוכנות שיגידו לי מה הוא ולא להיתקל בתקלות? (הבנתי שמה שאנ…
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיה מוזרה קיימת אצלי ואשמח לעזרתכם. במקור,היו מותקנים אצלי 2 כונני 640GB במצב Raid 0 כך שבסה"כ היה לי נפח של 1.2TB מזוהה בתור כונן אחד. הכונן 'האחד' הזה היה, עם פרטישן, מחולק ל-2, כאשר C היה מוגדר 150GB ככונן ראשי ו-D ככונן משני עם השאר, כלומר 1TB. עכשיו.. היום הוספתי כונן SSD, מתוך כוונה להפכו ל-C ואת 2 הקודמים שיהיו בנפרד עם ה-640 שלהם. מה שקרה זה, שה-SSD מזוהה בצורה תקינה בתור C, אחד מהקודמים מזוהה בצורה תקינה כ-600GB והאחר...מזוהה בתור 450GB.. השאלה שלי היא, לאן נעלמו 150GB והאם אפשר לתקן זאת? תודה מראש :-)
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב הינו נייח שפת מערכת ההפעלה : עברית קצב הביט, 64 סיביות תארו את התקלה, במידת הצורך הוסיפו תמונה: המעבד שלי הינו E8400 בעל 2ליבות של 3Ghz ופתאום המחשב מראה לי ליבה אחת שהיא 2.67GhZ למה? ממתי התקלה קיימת? שבוע. האם בוצעו שינויים כלשהם בחומרה, או שהתקנתם תוכנות לאחרונה? לא.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הבעיה היא למעשה של חבר ואני מנסה לעזור לו. מידי פעם המחשב שלו קורס ללא מסך כחול. למעשה בכול פעם שהו מפעיל את המחשב הוא מקבל הודעה . fan error, press F1 to resume אני משער שמדובר על בעיית מאוורר, היות והו טוען שגם יש לא רעשים כשהו מדליק את המחשב. אשמח לקבל עזרה מאחד הטכנאים פה בפורום.
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המסך 2208WFP הוא עבד אחלה בחלה, אבל גיליתי כשאני משחק במחשב לאחר דקה או 2 של משחק, המסך פתאום מושחר, וכתוב שהוא נכנס למצב חיסכון בחשמל. אין דרך לצאת מזה חוץ לעשות ריסט או לכבות , חיברתי דרך הDVI ואין לי חיבור אחר בכרטיס X19550... אממ אני לא יודע אם הבעיה מהמסך או מהמחשב, כי לא שיחקתי במשחק הרבה זמן כבר לפני שקיבלתי תמסך. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת. :s05: :(
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כבר כמעט שנה יש לי בעיה במחשב, בכל פעם שאני מדליקה אותו יש רעש חזק של מגרסה במשך 5 דקות ואז זה מפסיק לגמרי. זה לא הפריע לי כי בכל מקרה המחשב נשאר דולק כמעט כל הזמן ככה שדי שכחתי מזה עד שבלילה שמעתי רעש מוזר של שריטות אז כיביתי את המחשב ושניסיתי להדליק אותו שוב בבוקר בנוסף לרעש המגרסה הרחתי טיפה ריח שרוף. ממש קצת. כיביתי מייד את המחשב אפילו לא חיכיתי שהווינדוס יעלה השאלה שלי היא מה יכולה להיות הבעיה? משום מה שזה המאוורר אבל יכול להיות שגם הספק התקלקל? ואם כן, יהיה נזק להארד דיסק? תודה לכל מי שיכול לעזור !!!
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לאחר שאני מפעיל את המחשב , ותהליך ה POST מתבצע המחשב מבקש ממני תמיד ללחוץ F1 . (אני מקווה ש POST זה התהליך הראשון איפה שנכנסים לביוס ) נכנסתילביוס , ולא ראיתי שם כלום. זה התחיל להופיע אחרי שהצאתי את הסוללה כדי לאפס את הלוח.
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי לוחאם p5kse של אסוס יש לו כרטיס קול מובנה של realtek אחרי התקנה מלאה של חלונות נשאר לי pci device אחד עם הערה צהובה שלא נמצא לה דרייבר בדיסקים שקיבלתי אני לא יודע אם זה קשור אבל גם אחרי התקנה ידנית של הדרייברים של הסאונד (בדיסק המצורף) מבחינת המערכת עדיין אין לי audio device במחשב האם אני מפספס משהו? תודה
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום , לחבר שלי יש הארד דיסק אחד מחובר ועובד, שיש עליו מערכת הפעלה וינדוס 98. עכשיו אני רוצה לחבר לו עוד הארד דיסק בנוסף, בלי לפגו בנתונים שיש על אותו דיסק, שעליו גם מותקן וינדוס 98. איך עושים את זה? מספיק רק לחבר את כבל ה IDE ואת מקור המתח? או שצריך להגדיר משהו? נ.ב. התקנתי וינאמפ על המחשב ווינדוס 98 (וינאמפ רגיל שעובד על XP ) וניסיתי להפעיל סרט ולא הצלחתי , שמעו רק קול ללא וידאו., למה זה קרה? אשמח אם תוכלו לתת לי תוכנה חינמים שרצה טוב על וינדוס 98 ואני יוכל לראות סרטים למיניהם לכל הפורמטים. וגם ניסיתי לחבר אם פי שלוש ודיסק נייד ליו אס בי ולא הצלחתי זה קשור איכשהו ל זה שזה וינדוס 98? יש איזה דרייבר בשביל זה? אנא תענו לי בהקדם תודה מראש, דני
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אתמול בלילה פתחתי את המחשב לאחר שהוא היה סגור בשבת, וראיתי שהמסך לא עולה. שיחקתי עם החיבורים, החלפתי שקעים וכלום (הבעיה היא לא שהמסך אינו מזוהה ע"י המחשב, אלא שהוא פשוט לא מקבל חשמל/לא עובד פיזית). המסך הוא מסך LCD של יונדאי, דגם ImageQuest L50A. המסך (והמחשב) מחוברים לאל-פסק (UPS), ככה שאני לא חושב שמדובר בקיפצת מתח או משהו כזה.. הבעיה היא שאני לא יכול ממש לדעת איפה הבעיה.. יכול להיות הכבל חשמל, יכול להיות השנאי (שלפני שנתיים נדפק לי והחלפתי אותו לשנאי חדש), ואולי זה המסך שנשרף. המסך בן 3 ומשהו.. חוץ מהשנאי הוא מעולם לא עשה לי בעיות. אין פיקסלים שרופים, לא עיוותי תמונה ולא כלום. יכול להיות שהוא פשוט ניצל את כל תוחלת החיים שלו ומת?
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לפני כשבוע בערך קניתי כרטיס מסך חדש, GV-R9000 Pro שזהו בעצם כרטיס מבוסס על הRADEON9000pro של חברת GIGABYTE עם 128מ"ב זכרון העובד במהירות של 275 (550) והליבה עובדת על מהירות של 275מ"ה, במחיר של 719 ש"ח!!. אני די התלהבתי מהכרטיס בהתחלה, ביחס לכרטיס ה Riva TNT2 הישן שהיה לי, חשבתי שכמעט כל המשחקים יעבדו בלפחות 30fps ברוזולוציה של 800 על 600 (אני לא צריך יותר מזה, יש לי מסך 15 אינץ') אז עשיתי עליו בדיקות ומה שמרגיזזז$#@! אותי מאוד מאוד זה שאני מפעיל את DOOM III ואפילו על רוזולוציה של 640 על 480 הוא עובד לי במהירות של מקסימום 10 fps!!!!! איך ייתכן????? וגם כשאני עושה בנצ'מרק ב 3dmark 2003 אני מקבל ציון 960 ובבדיקה השנייה קיבלתי ממוצע של 7fps!! תקנו אותי עם אני טועה אבל זה לא נ…
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי [iSO] של סרט מסויים. אני הצלחתי לחלץ מתוך את הקבצים עם WinISO, אבל כשאני מנסה להפעיל את הקובץ מתוך התקייה שלי ה MPEG2 עם הPowerDVD Delux שלי הוא לא עובד כשורה. (מסך שברובו ירוק עם קולות מוזרים). איך אני יכול לצפות בסרט בלי לצרוב אותו על תקליטור? תודה רבה על התמיכה. ד"א: המקור של הסרט הוא סרט של חבר שלי שרצה לעשות העתק שאני אוכל לצפות בו, אבל עכשיו אני לא בטוח מה עושים עם זה.
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
המערכת: חלונות 2000 , GBVRXP 1800XP , SOUND ON BOARD . התקנתי כרטיס קול PCI של CRATIVE (דגם VIBRA 128) וכמובן שעשיתי דיסאיבל לסאונד ציפ שעל הבורד דרך ה BIOS. הכרטיס קול שהתקנתי עבד לי בערך איזה שבוע עד שעכשיו המחשב גם נהיה לי איטי נורא (קצת עבר לו) אבל קול - אין. אין שום הודעת שגיעה, אין איקסים או סימני קריאה ברשימת חומרה והכל נראה תקין. אבל קול כאמור, אין. ועכשיו קיבלתי את ההודעה הזאת. אני מכיר את ההודעה הזאת בעיקר ממחשבים נשאים וכרטיסי PCMICA שמוציאים אותם בזמן שהמחשב עובד. אבל לקבל הודעה כזו על כרטיס PCI? ואט דה פאק? מצטער על הקישור לתפוז, לא ראיתי דרך אחרת לעלות תמונה לפורום תודה לכל הפונים.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום אז ככה עשיתי פורמט למחשב שלי וקרה דבר מוזר מאוד לאחר שהתקנתי עליו xp. המחשב עולה בפעם הראשונה טוב והכול אבל אם אני עושה ריסט הוא אומר לי שהוא צריך דיסקט הצלה! כאילו ההארדיס ריק ואין עליו שום מערכת הפעלה! ואם אני מכניס את ה xp עם הבוט המחשב עולה טוב הוא כותב לי ללחוץ על מקש כלשהו אם אני רוצה לעשות בוט מהדיסק אני לא לוחץ על כלום והמחשב עולה טוב לxp. ניסיתי לפרמט עוד פעמים אחרי זה ולא פתר תבעיה והדיסק xp תקין כי התקנתי איתו על עוד מחשב ששם לא מצאתי את הבעיה הזאת.... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כל ניסיון להפעיל את החייגן עם עלייה ראשונית של הווינדוס נתקל בהשהייה של 10-15 שניות (ה - icon מה - taskbar נשאר "לחוץ") ורק אח"כ מופיע חלון ההתחברות. המודם תקין, נבדק ע"י בזק, חובר בהצלחה ל - laptop ועובד תקין. כמו כן לאחר שמתחברים - הכל עובד בסדר וגם הפעלת חייגן נוספת (אחרי הראשונה) מהירה ותקינה. ANY IDEAS??? ??? ??? ???
-
- 14 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בשעה טובה עברתי לADSL איך שולחים פקסים ישירות ממעבד התמלילים? ??? ???
-
- 13 תגובות
- 933 צפיות
-