עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rjjb7,

יש לי מפצל USB ל-4 של MULLER כשאני מנסה לחבר אליו את ההארדיסק החיצוני שלי (500GB WD) הוא לא מזהה אותו. הנורה של ההארדיסק נדלקת אבל המחשב לא מזהה את הכונן כנ"ל גם כשאני מחבר אליו את הצורב החיצוני האם זה בגלל שאין לו מספיק מתח עבורם? נ.ב. יש למפצל יציאה קטנה למתח בנוסף למיני USB

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ערב טוב,או לא כלכך לחלקנו. הגעתי לפני כחצי שעה מהבסיס,והדלקתי את המחשב שלי וזה מה שראיתי: איך שהמחשב נדלק,נשמעים צפצופים קטועים ולאחר מכן המחשב נכבה ואז נדלק שוב לבד ושוב צפצופים ואז שוב נכבה וכן הלאה. בעבר נתקלתי בצפצופים דומים במחשב של אבא,ובד"כ הוצאת הזכרון הפנימי והכנסתו שוב למקום פותר את הבעיה,ניסיתי גם על שלי. אחרי זה המחשב נדלק,בלי שום צפצופים ולא מתכבה יותר לבד,אבל שומדבר לא עולה גם לא הדוס והמסך בכלל לא נדלק(נורה צהובה דולקת) ולפי מה שנראה לעין המאוורר של הקירור שעל המעבד מסתובב לאט יותר מהרגיל והמחשב בהתחלה משמיע כמה נקישות מוזרות שלא בדיוק הבנתי מאיפה הן באות... מה זה יכול להיות? זה הרס לי את כל האפטר ומצב הרוח...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by michael1232,

בוקר טוב. בעת הפעלת המחשב הוא נדלק נכבה לשנייה ואז משמיע צפצוף שהכול תקין ואז מעלה את המסך ואת הביוס. בזמן האחרון יש לי בעיה שלאחר הדלקה הוא נכבה אבל במקום להתעורר אחרי שניה הוא פשוט נתקע אין צליל והמנורה מחווה שמחשב חושב. כיבוי מלא וניסיון שני או שלישי לפעמים מצליחים להפעיל את המחשב. מפרט המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2733 MHz (8 x 342) Motherboard Name Abit IP35-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 DIMM1: Transcend JM800QLU-2G 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) BIOS Type Award (07/19/07) Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (10…

4. תקשיבו אני שעות על גבי שעות פשוט נשבר לי מנסה למצוא את האופציה בBIOS לקנפג את המצב HDMI /DVI ואני פשוט לא מוצא אין אצלי בBIOS אפשרות כזאת זה הגיוני??? לכל BIOS אמור להיות אפשרות לבחור לכבות מצב DVI ולהפעיל HDMI או להפך ... לבחור עדיפות לחיבור חיצוני..ץ. חרשתי את כל האינטרט את כל גוגל חרשתי ולא מוצא פיתרון בשום פורום שום מקור שום מקום!!! ניסיתי אפילו לחרוש על מקורות של מידע על הלוח אם ואין בMANUAL שום מידע בBIOS על זה חוץ ממידע על הגדרות בסיסיות... מקווה שאתה המומחים תושיעו אותי... ד"א הדגם של הלוח אם :msi g41tm-E43 לא שזה אמור לשנות משהו הדגם כי כמעט בכל BIOS אמורה להופיע האפשרויות האלו...

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by xzfzx,

שלום היום הדלקתי את המחשב והוא לא מגיע למסך בחירה בין windows 7 לvista הוא פשוט רושם boot from cd/dvd ואז נתקע... אז הלכתי לביוס ועשיתי שהדבר היחיד שיעלה יהיה הכונן הקשיח...וזה עדיין נתקע... זה מאוד ירגיע אותי אם תגידו לי שאין צורך לפרמט כי יש לי על המחשב עבודת גמר...שעוד לא גמורה בבקשה תעזרו לי.. תודה! עריכה: הוא עלה...אבל עכשיו הכונן האופטי לא עובד..וגם אחד המאווררים בנוסף אני לא יודע יודע אם זה קשור לחומה כשאני בחרתי windows 7 הוא לא יכל לעלות אותו עשיתי ריסטרט בחרתי ויסטה וזה עובד אבל כמו שאמרתי הכונן האופטי ומאוורר לא עובד

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Rapture,

הבעיה קיימת כבר חודשיים, ואין לי מושג מה הבעיה בדיוק באמצע משחק כמו COD MW או פיפא (דמו) מופיע לי מסך כחול, והוא מופיע בדרך כלל אם לא תמיד כאשר טוענים שלב ב COD או במקרה של פיפא כשעושים PAUSE למשחק ! תמונה : http://i52.tinypic.com/2agm7m8.jpg קשה לראות מה רשום במסך הכחול כי זה מיד עושה ריסיט.. הטמפרטורות של הרכיבים מתחת ל60 אפילו במאמץ מפרט : E8400 לוח אם Asus P5KPL-CM 2GB זיכרון 550W CHIEFTEC כרטיס מסך INNO 460GTX תודה לעזורים !!

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  7. לא ידעתי איך בידיוק לתמצת את הבעיות שיש לי כרגע מדובר במחשב מאוד ישן (משהו כמו 5 שנים) לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב והמסך לא ממש הגיב כלומר במקום שהנורה שלו תהפך לירוקה היא נשארה כתומה היה גם איזה מסך כחול שקפץ לפעמים המסך כן נדלק ויש בו כל מיני צבעים לפעמים הוינדואס עולה והוא כאילו תקוע (כלומר אני לא יכול להזיז את העכבר) אם אני נותן למחשב מכה מקדימה או מהצד ומנסה מידי פעם להדליק מחדש, אז הוא לפעמים עולה אחרי כמה ניסיונות כל תזוזה קטנה של המארז עלולה לגרום לו להיתקע ולמסך לההפך לשחור לדעתי כנראה מדובר באיזה חוט רופף, אבל מכיוון שאין לי ידע של טכנאי, אשמח לשמוע את דעתכם. אולי זה בגלל שהוא כבר ישן, גם זאת אופציה. בכל אופן, אני בנתיים פותח נושא לקניית מחשב חדש במידה ואני לא…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Php-Styler,

שלום , יש ברשותי מחשב שמפרטו: 2 גיגה ראם 500 גיגה ארד דיסק E6550 מעבד של אינטל 2.33GH מערכת הפעלה 32 סיביות . ווינדוס 7 וולטימט עכשיו הוא נכבה לי כל כמה זמן או יכול להיכבות כמה בפרקי זמן קצרים מאוד ואין לי מושג מה קורה , מכוון שהורדתי את האפשרות שיהיו מסכים כחולים עוד שהמחשב היה טוב אז אני עוד יכול לעבוד עם המחשב אם אני ישנה עכשיו את האפשרות היו לי כל הזמן מסכים כחולים . קצת רקע: בעבר לפני 5 חודשים קרה לי בעיה שהיו לי מסכים כחולים ולא יכלתי להיכנס למחשב בכלל גם דרך SAFE MODE לא היה אפשר וזה נבע מניקוי שעשיתי למחשב בפנים מאבק , ולאחר מכן לא היה ברירה אלה להביא אותו לטכנאי ששילמנו לו 150 ש"ח והוא לא אמר את הבעיה אלה אמר שהוא ניקה כמה דברים במילים אחרות התחמק . עכשיו אני לא …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by alergic,

אני לא יודע אם זה בעיית החומרה, אתם תשפטו: לאחרונה דוד שלי חווה בעיות עם המחשב כך שהוא מתכבה ללא סיבה מיוחדת. כשהוא הביא לי את המחשב עשיתי את הבדיקות הבאות: בדיקת טמפרטורת המעבד - לא חריג. החלפת הארד דיסק - עדין מתכבה. החלפת כבל IDE- עדין מתכבה. הדברים שלא בדקתי ואין לי את האמצעים לבדוק: החלפת ספק כח החלפת צורב DVD הבעיה מתחילה כשווינדוס מגיע לחלון שבו הסמל של מיקרוסופט מתחבר ביחד מארבע צבעים. כמו כן מצב בטוח לא עובד. BOOT מהדיסק גם לא עובד. אני עכשיו מפרק את כל המחשב לחלקיו ומרכיב שוב (אולי קצר כלשהו). תודה מראש על כל עזרה.

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by godis,

אהלן, המחשב שלי עכשיו חזר מתיקון והחליפו לי לוח אם ל - G41M-ES2L. יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים: 1. wd 250g שהוא המאסטר. 2. seagate 500g שהוא המשני. המחשב מזהה את שני הדיסקים הקשיחים בביוס וגם במנהל ההתקנים אך הכונן של הדיסק המשני לא מופיע לי במחשב שלי ואין לי איך לגשת אליו. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  11. התקנתי את המחשב שלי מחדש וחסר לי דרייבר לכרטיס קול לאחר בפעלת Cpuz הוא הראה לי את דגם הלוח ולאחר מכן הורדתי והתקנתי את הכרטיס (AC97) בכל אופן לאחר ההתקנה הוא ביקש לעשות אתחול ונחשו מה קרה אחרי ההפעלה מחדש?...בדיוק! כלום. אני מצרף צילום מסך של דגם הלוח ושל מנהל ההתקנים אשמח מאוד אם תעזרו לי לפענח את נושא השלמת התקנת כרטיס הקול..חשוב לציין כי או כרטיס מובנה. [attachment deleted by admin]

12. * מחשב נייח * סוג מערכת הפעלה, כמה ביטים? WINDOWS XP 32 BIT באנגלית התקלה היא כזאת: הייתי בקיובאייס 5, ופתאום המסך החשיך אבל המחשב המשיך לעבוד, ז"א הוא עדיין השמיע רעש רגיל כאילו לא נכבה.. ניסיתי להזיז את העכבר, ניסיתי להדליק ולכבות את המסך... לא עזר כלום אז כיביתי ידנית את המחשב ע"י הכפתור שבמארז. אחרי שכיביתי את המחשב, הוא הפסיק לעשות את הרעש של המאווררים, ואכן המחשב התכבה - -- אבל! האור של המארז נשאר עדיין דולק בכאילו המחשב דולק. אז ניתקתי את המחשב משקע החשמל וחיכיתי כמה שניות וחיברתי חזרה. הדלקתי את המחשב והוא נדלק סבבה אבל המסך לא פועל... הקטע הוא שהמסך עצמו פועל הוא פשוט רושם לי "NO SIGNAL" זה מסך של LG ... הוא די חדש אין לי איתו בעיות ולפי מה שאני רואה הוא עוב…

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. מחשב נכבה לאחר זמן קצר אך מבצע כיבוי מסודר של WINDOWS XP ? מה יכולה להיות הסיבה? בעיית ספק? מאוררים נראים פועלים -בוצע ניסיון להתקנת WIN מחדש אך גם באמצע ההתקנה המחשב כבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by jecka777,

שלום רב! יש לי בעיה במחשב חדש שהרכבתי: כאשר מדליקים אותו, הוא לא מדליק מסך. אם אני אכבה אותו ומיד אדליק פעם נוספת, הוא יידלק ללא כל בעיה. אם אני אכבה אותו ואמתין 10 דקות - התופעה תחזור על עצמה. מפרט טכני: לוח - INTEL DP45SG מעבד: E8400 כ. מסך: NVDIA 240 המחשב נקי מאבק, המעבד, הכ. מסך והזיכרון שמישים, המחשב אינו מוציא צפצופים או מתחמם. אשמח לתגובתכם / עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by martins,

שלום, אתמול פרקתי את המחשב לצורכי ניקוי המאוורים(3 כאלה) אחרי ההרכבה חזרה מופיע לי בהפעלה של המחשב מסך שרשום בו: CPU FAN ERROR המחשב מצפצף 3 פעמים ועולה, האלה שלי מה אני יכול לעשות כדי להעלים את הבעיה? אלו הנתונים שהוצאתי מBIOS ו תוכנה EVEREST BIOS: Сpu temp - 33 c MB Temp - 37 c Cpu fan speed -N/A Cpu q-fan control - enabled cpu fan profile - optimal chassis fan 1 speed - 2636 kbm chassis fan 2 speed - N/A chassis q+fan control - N/A Vcore voltage - 1.304 V voltage 3.3 v - 3.296 v voltage 5v - 5.232 v voltage 12v - 12.20 v לאחר מכן הורדתי את התוכנה אורסט וזה מה שמופיע שם: sensor type - HDD Gpu sensor type - driver Temperatures: Motherbord - 37 c Gpu - 59 Seagate - 40 c …

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. Started by House M.D.,

יש לי בעיה מוזרה במחשב, כאשר מתבצעת העברת קבצים , התקנת תוכנה, הורדת קובץ - בקיצור כל פעולה הקשורה להעברת קבצים, נשמע רעש סטטי מהרמקולים\אוזניות. הרעש נפסק מייד עם סיום ההעברה\הורדה. האם מישהו נתקל פעם בבעיה כזו? הדרייברים של הכרטיס קול מותקנים והוא עובד כראוי, אבל גם באמצע השמעת שיר הרעש קיים אם יש העברת קבצים ברקע.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי לוח של ASUS דגם P5VD1-X , הלוח כלל חיבור SATA ולמרות זאת הוא לא מקבל את הדיסק הקשיח החדש מסוג SATA שחיברתי אליו. שיניתי בביוס ל-SATA ,לא מקבל אותו. בדקתי את הדיסק במחשב אחר והוא תקין.מה עושים?יש למישהו רעיון? דבר שני, יש לא SLOT 1 של PCIE ואני מנסה להפעיל ולחבר לו כרטיס מסך מסוג PCIE דגם GEFORCE 9300 GS . שיניתי בביוס להגדרה עבור PCIE והוא פשוט לא רואה את הכרטיס. יש למישהו רעיון מה עושים או מה יכולה להיות הבעיה? הכרטיס עובד על מחשב אחר... תודה מראש TANGUSH

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  18. לאחר שרכשתי מחשב חדש לפני כחודש, התחלתי לאט לאט לשחק במשחקים מהשנים האחרונות שפספסתי כשלא הייתי בתחום. קודם התחלתי עם NFS SHIFT שאיתו לא היו לי בעיות וסך הכל הייתי מבסות מהמחשב, ולאחר מכן עברתי לקרייסיס. היום הלכתי לחנות מחשבים הקרובה והשתדרגתי לי עם עוד סטיק של 2 ג'יגה זיכרון ועכבר MX518 כדי להיות מוכן ב100% למשחק אך כמה הייתי גדולה העכזבה כאשר כבר בשעה השניה של המשחק הוא התחיל לעשות לי צרות. באמצע המשחק הכל נתקע וכשאני פותח את task manager אני רואה שתי שורות - Crysis - Running crysis DX10 - Mar 11 2008 - Not Responding ניסיתי להריץ חיפוש ברשת, ונתקלתי בעוד מס' רב של פוסטים דומים ברחבי הרשת אך ללא פתרון באף אחד מהם. אשמח לקבל הכוונה ופתרון במידה והבעיה …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום רב המחשב של אשתי כבן שנתיים ובזמן האחרון באמצע עבודה על המחשב הוא נכבה באופן פתאומי (אין מסך כחול או שם תקלת תוכנה נראית לעין) הדבר קורה באופן ספורדי וללא חוקיות כך שאני חושד שיכול להיות שהתקלה נמצאת בספק הכח. אודה לתשובה ולאבחנות מלומדות (כי אשתי משגעת אותי עם זה )

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by nikon,

לפני שאני שולך את ה pc שלי למעבדה, האם יש תוכנה כל שהיא שבודקת בעייות בחומרת המחשב ? המחשב שלי לאחר שאני מעיר אותו משינה, עובר למסך כחול ואז עושה restart הייתה לי את הבעיה הזאת בחלונות xp ועכשיו יש לי את הבעיה הזאת בחלונות 7 לכן אני בטוח שהבעיה בחומרה. אבל אין לי מושג מה זה, ובגלל שאני לא מתלהב מלתת את המחשב למעבדה מבלי לדעת היכן הבעיה? אני אשמח לדעת אם יש תוכנה שסורקת את כל החומרה במחשב ? תודה! רשימת המפרט הנוכחית שלי היא. מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח אם : Gigabyte EP45-DS3L קירור פסיבי : ThermalRight Ultra-120 כרטיס גרפי : ATI Radeon HD 3850 - 256.00 MB RAM 4GB

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by nizans,

גיליתי שהכרטיס מסך - 285GTX לא מוציא קול דרך HDMI אחרי בדיקה גיליתי שצריך להיות כבל SPDIF שמחבר בין הלוח אם לכרטיס ואין לי אותו. מאיפה אני יכול להשיג כבל כזה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by efiyak,

בדקתי את הדיסק עם תוכנת HD Tune וקיבלתי את התוצאה המופיעה בצילום המצורף האם יש אפשרות לתקן את הבעיה או שצריך לזרוק את הדיסק? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by אליאורן,

שלום לכולם יש לי בעיה רצינית בהתקנה של WIN 7 אני נכנס לבוט והכל מעלה לי את החלון של ללחוץ על כפתור כלשהו כדי להיכנס להתקנה טוען קבצים והכל מגיע לחלון של הווינדוס (רקע של ווינדוס 7) וזהו. לא מופיע שום דבר... צריך להיות חלון של בחירת שפה, התקנה ודברים כאלה אבל אין לי כלום מגיע לרקע וזהו.. למה זה קורה ? תודה לכולם

24. Started by The-Magician,

יש לי בעיה במחשב, המחשב מסרב לעלות לווינדוס יש לי מסך כחול כזה אבל אין לי הודעת שגיאה הגירסא של הווינדוס היא Windows 7 Ultimate אני כרגע כותב מהמחשב אבל במצב בטוח

25. Started by Arik_V,

שלום. חיפשתי תשובה ברחבי הפורום ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לעזור. מסך המחשב שלי לא נדלק לאחר חזרה ממצב שינה. יש צורך לשחק עם הכבל של החשמל, להוציא מהחשמל ולחבר שוב וכ"ד ורק אז (וגם לא מיד אלא רק לאחר כ-20 דקות) הוא נדלק. המוזר הוא שאני עובד על המחשב כל היום והוא לא כבה פתאום אף פעם ועובד תקין. רק כשהוא נכנס למצב שינה יש בעייה "להעיר" אותו. הוחלף כרטיס מסך לפני כחודשיים וספק כוח לפני כחודש. התופעה התחילה כשבוע לאחר החלפת ספק הכוח. אשמח למסור אינפורמציה נוספת, רק תגידו מה... תודה מראש על עזרתכם ושיהיה שבוע נפלא אריק.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.