עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מנסה לאבחן בעיה במחשב. המחשב נתקע כל כמה זמן ולפעמים נותן Blue screen שבו כתוב: beginnig dump of physical memory. רציתי לדעת אם תוכלו לכוון אותי קצת יותר אל הבעיה. האם היא בעיה בחומרה או במערכת עצמה. אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם המחשב שלי נתקע השבוע כבר פעמיים (כאשר את המוזיקה גם נעצרת או סתם עושה רעש של הצליל האחרון לפני התקיעה באופן רצוף) אני מתחיל להיות קצת פרנואיד בנושא כי זה מה שלקח ממני את המחשב הקודם ושרף לו את הלוח. בינתיים אני חושד בספק (ג'נרי של חברה בשם SPIRE, בטענה שזה מה שהיה לאייבורי במלאי) ובקירור למעבד שלא מונח טוב (פריזר 7 פרו) נראה לי יותר שזה הספק, מה אתם חושבים ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  3. שלום יש לי הארד דיסק של ובסון דיגטאל דגם wd5000aacs שקניתי אותו בחודש פברואר השנה ואתמול הוא הפסיק לעבוד המחשב לא מזאה אותו גם בהתקנת VISTA\XP אבל הביוס מזאה אותו בדקתי את זה בעוד מחשב וגם שם זה לא עובד ויש לי שם מלא חומר שאני חייב אותו . תודה מראוש על העזרה ושבת שלום

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  4. Started by levy18,

האלן אז ככה...יש לי הרבה שגיאות CRC במחשב כשאני פותח קבצי winrar ואני לא חושב שזה קשור לקבצים עצמם כי ה-sfv אומר שהכל תקין 100% וכל פעם יש שגיאות בקבצים שונים ואני אסביר לדוגמא יש לי קובץ שאני רוצה לפתוח והוא מחולק לעשרה חלקים בנסיון הראשון לפתיחה יש למשל שגיאות בקבצים 3,5,7 ובנסיון שני יש שגיאות בקבצים 2,4,5,9 לדוגמא אני חושב שזה קשור לזיכרון אשמח לעזרה...

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by lioryb,

שלום. אחרי שניתקתי את ה-HD שלי לצרכי תפעול בלעדיו (נסיון לתחל את המחשב דרך USB), חיברתי את ה-HD חזרה, והמחשב אינו יוצא מה-SPLASH SCREEN. ברגע שאני מנתק את ה-HD, המחשב יוצא ממנו, ומנסה לתחל כרגיל (וככה עליתי עם Ubuntu Live CD). האם זה אומר שה-HD קרס? הוא בן כחצי שנה בסה"כ, והרבה חומר אינו מגובה... ניסיתי גם לחבר את ה-HD לחריץ SATA אחר (במקום ה-CD DRIVE שממנו העליתי את ה-UBUNTU) וזה עדיין לא פתר את הבעיה. יש למישהו רעיון מה לנסות? (המפרט המלא מתואר בצד) אני חייב לגבות את המידע איכשהו...

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  6. יש לי לוח ישן שיש בו ציפסט של חברת VIA הוא לא מזהה לי הארד דיסק SATA, אחרי שעולה המחשב אני לוחץ TAB הוא מגיע להגדרות של הבקר רייד אבל תקוע ניסיתי לעשות F6 אחרי ההתקנה כולל עידכון דרך הפלופי שום דבר..? אני צריך למחוק את הדרייבר של הבקר ולהתקינו מחדש שיזהה את ההארד דיסק SATA תודה..? הלוח הוא kt600-a דגם ECS Elite group הציפסט הוא VT8237 זה הדרייבר מהאתר VIA SATA RAID Controller Driver מה עושים...?

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by seladlev,

היי המחשב שלי ישן P4 3GHZ המחשב החל לצפצף כשמדליקים אותו ואינו מראה תמונה על המסך כאשר אני מוציא את הזכרונות הוא נדלק אך לא מצפצף וכמובן לא רואים תמונה האם הזכרונות תקולים או שזה יכול להיות חלק אחר?

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  8. שלום, (אזהרת סיפור ארוך) התקלה היא כזו הדיסק הקשיח משמיע צליל הדומה לשריקה כזו כמו שקורה כש"שומעים צלצול באוזן" אחרי חשיפה לרעש חזק מידי. בהתחלה בכלל חשבתי שבאמת יש לי "צלצולים" באוזן (: הצליל עצמו הינו בטון קבוע ולא משתנה אם כי העוצמה כן משתנה (חזק יותר\ חלש יותר). התקלה מלווה בקפיאה של המחשב. הצלצול הזה לא נשמע כל הזמן אלא בא והולך והרגשתי היא שהדבר קורה כאשר כותבים\קוראים חומר לדיסק אם כי לעיתים זה קורה גם כשאני כלל לא ליד המחשב. התקלה מחמירה משמעותית אם כי לא מייד בזמן צפיה בסרטים. הצלצולים האלו הפסיקו להופיע אחרי שניתקתי את הדיסקים הקשיחים והמשכתי לעבוד (כמה שעות כדי באמת לראות שזה לא חוזר). התקלה הזו קרתה לפני כמה חודשים. בזמנו המחשב כולו נשלח למעבדה אחרת מהיכן שהמח…

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by lidor_abo,

חברה יש ליי בעיה שחוזרת על עצמה התקנת משחקיםםם נתקעת כללל הזמן באמצע ואין שום שגיאה זזה פשוט לא ממשיך להתקדם ניסיתי להתקין את המשחק רגיל לא דרך הדיימון טולסס ושוב אותה הבעיהה ושיוצאים מההתקנההה דרך מנהל המשימות זה פשוט לא נסגר עד שעושים הפעלה מחדשש ושאנ עושה הפעלה מחדש המחשב לא עושה ריסטרט עד שעושים ריסטט מיואששש אחרי החלפת לוח אם מאייבוריי...(ד"א בהתקנת תוכנות זה לא קורה) בבקשה תעזרו לי.

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  10. יש לי HD 500GB של SEAGATE BARAACUDA 7200.11 אתמול בערב כיביתי את המחשב ברגיל, היום בבוקר הוא לא מזהה את הHD לא בביוס ומבקש ממני להכניס דיסק איתחול כיוון שהוא לא מוצא את HD יש לציין שהHD חדש בערך חצי שנה מורכב על מחשב חזק וחדש גם בערך חצי שנה שאני הרכבתי, מעולם לא היו בעיות חומרה כלשהם. מישהו יודע על אילו שהם באגים בHD מסוג זה או מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב שמעתי שלאחרונה מיקרוסופט מייצרת תוכנות שאמורות "לדפוק" את המחשב לבעלי WIN לא חוקי, כנראה מותכנים ע"י העידכונים האוטומטיים, מה שלאחרונה בוצע אצלי זה עידכון אוטו', מישהו שמע על שמועות מסוג זה. בבקשה נא עזרו לי, אפרופו בדקתי את הHD הוא אכן מקבל מתח ועובד (מסתובב), חיברתי אותו למחשב אחר וגם הביוס שלו לא מזהה או הHD.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  11. אז ככה, קניתי לפני איזה שנה כרטיס פוסטקארד עם 4 ספרות דיגיטליות, הגיע איתו איזה חוברת קודים קטנה שלא הצלחתי לפענח אותה (והספיקה ללכת לאיבוד מאז) קניתי את הכרטיס במטרה להפסיק "לנחש" מה קורה כל פעם שיש צפצופים או מסכים שחורים בתקווה שזה יראה לי בדיוק מה להחליף אבל אני פשוט לא יודע איך להשתמש בדבר הזה... יש מישהו בעל ניסיון שמוכן לשפוך קצת אור על הכרטיס הזה? הוא מחליף קודים כמו משוגע ואני לא יודע מה זה אומר אף פעם! יש לי עכשיו מחשב שפעם בתקופה מחליט שהוא לא עולה עד שלא מוציאים ומחזירים את הכרטיס מסך שלו... אני מנסה לגלות תבעיה עם הפוסטקארד אבל אין לי מושג איך להתקדם עם זה... אשמח לשמוע קצת פרטים ממישהו שמשתמש בו...

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  12. Started by אבי11,

שלום יש לי דיסק קשיח WD 80 GB שעבד עד שנתן הודעת שגיאה שיש בעיה הם הווינדוס (לעשות תיקון). אלא שמתברר שכנראה הבעיה בדיסק שכן הביוס לא מזהה אותו אלא כותב WDC ROM ובמקום גדם הוא כותב SABRE. ניסיתי להכניס אותו כSLAVE תחת דיסק אחר כדי לנסות להוריד ממנו את החומר (החשוב לי שיש עליו) אבל גם זה לא הצליח. האם יש למישהו רעיון האם ואיך ניתן לחבר אותו ולהוריד את החומר (לא, אני לא מתכוון למעבדות שמתמחות בהצלת נתונים).

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by צפיד,

יש לי 4 GB RAM של REAPER OCZ תיזמונים: 3-4-4-15 הוצאתי את הזכרונות מהמחשב השני שלי כי החלטתי לשדרג אותם לטובת 8GB . הזכרונות תקינים במאה אחוז -עבדו ונבדקו שוב על מחשב אחר. בכל אופן על לוח ASUS P5Q-EM -לוח חדש ,תומך עד 16GB RAM בתדר 1066. העליתי מתחים ל 2.2 קבעתי את התדר ל800 ואת התיזמונים ידנית. שם 2 סטיקים(כל אחד 1 GB)-עובד מצויין. איתחול-המחשב עולה הכל בסדר. מוסיף את 2GB הנותרים- המחשב לא עולה(אין מסך). שם 3 סטיקים(3GB) - לא עולה. מישהו יכול לעזור???אולי אני מפספס משהו בהגדרות.

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by DrDevil29,

שלום אני צריך עזרה לדעת אם יש בעיה ומה ניתן לעשות איתה... בזמן האחרון הופיעו מספר תקלות עם המחשב שלי, טמפ' גבוהות בעיות עם הכרטיס קול בעיות עם הכרטיס רשת ובעיות עם הUSB באותו איזור.. ניסיתי לפרמט את המערכת ופירמטתי, הורדתי מאסוס את הדרייברים האחרונים שמתאימים לויסטה אך בכל זאת יש בעיות שונות ושחוזרות על עצמן הבעיות העיקריות הם: -התנתקויות פתאומיות מהרשת לבערך 10 שניות (מה שגורם להרבהה לאגים במשחקים) -בעיות עם הקול והמיקרופון (הופיעו רעשים מוזרים ברקע ואנשים שאני מדבר איתם בתוכנות כמו ונטרילו מתלוננים מהרעש שיוצא לי מהמיקרופון) הבעיה היא לא עם המיקרופון ולא עם האוזניות.. ניסיתי את שניהם על מחשב אחר והכל פעל מצויין.. אם זאת ניסיתי לחבר מיקרופון אחר למחשב שלי והרעשים קיימים …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש איך קוראים לכרטיס pci שבודק תקלות חומרה כמו שיש במעבדות מחשבים...תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by falken,

סתכלו בזמן האחורן המחשב התחיל להכניס אותי לחלון כחול כזה תמיד שאני נכנס למשחקים ששם רשום שיש בעיה בממורי סטיק והוא אומר לבדוק עם הממורי עם זה לא פעם ראשונה =/ היום רציתי לבדוק עם המשחב מתחתם נכנסתי לeverest וצילמתי לכם תמונה זה נראה בסדר ? http://img141.imageshack.us/img141/9271/57132149.jpg תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי מחשב נייח לפי המפרט: מעבד DUAL CORE 3.4GH לוח אם IGTEL 945GNT 2 הארד דיסקים: ראשי 500GB ומשני 160GB,חברת WD 3GB זכרוןRAM של KINGSTONE כ.מסך X300 של ATI ספק גנרי של 500W שלאחרונה הפסיק להיות שקט כמו שהיה בשנה וחצי הראשונות מערכת הפעלהVISTA שלא בעייתית כי איא אצלי כבר למעלה משנתיים ועד לאחרונה לא הו בעיות ויש עוד כמה מחשבים שהותקנו מאותו הדיסק וגם הם עובדים תקין.. כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי זמן ממושך שהיה מכובה בערך אחרי יום שלא הייתי בבית אז הוא אחרי שהוא עולה פעם ראשונה כעבור כמה שניות עד דקה הוא נכבה באופן פתאומי ומבצע RESTART לעצמו זה קורה ביו פעמיים לשלוש פעמים ואחרי זה הכל עובד כרגיל ואני חושש שזה הורס לי את המחשב ולא מצליח לגלות מה הבעייה. עכשיו …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם.. היום בבוקר החלטתי להכניס את הדיסק און קי שלי למחשב . הזיכרון הוא חדש ולא עבר איתחול.. כשהתחלתי להעביר קבצים, המחשב אחרי מספר דקות העברה, החליט להודיע שיש בעיה כלשהי (לצערי לא קראתי מה הבעיה), והפסיק את העברה.. לאחר מכן המחשב (למעט המדיה פלייר שהמשיך לעבוד) החליט להיתקע. שוב , בטיפשותי, החלטתי לעשות ריסט (מיותר לציין שלא הצלחתי להעלות את מנהל המשימות או לבצע כל פעולה).. כשהמחשב עלה, הוא נתקע לפני בדיקת הזיכרון (שנעשה כל הפעלה).. מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  19. שלום לכולם וחג עצמאות שמח. אשמח אם גולשים בעלי אותו כרטיס ספציפי כמו שלי יענו בכל אופן, יש לי את הכרטיס sparkle nvidia geforce 9500 gt (שימו לב ליצרן, אני מצרף תמונה של היציאה עצמה) ויש לי בו בעיה, יציאת הטלויזיה לא עובדת. קודם כל, מדובר על יציאה בעלת 9 חורים (מוזר, ב s-video רגיל יש 4) שצורף אליה מתאם. צהוב קטן. כל הניסיונות שלי להגדיר שיראו גם בטלויזיה וגם במחשב נכשלו. למישהו יש כרטיס תואם ויודע מה הבעיה? נ.ב אני עובד עם Win XP pro SP3. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  20. Started by NJorl,

אני לא מצליח להכנס ל- BIOS הבעיה היא כמעט בוודאות בגלל המקלדת , כיוון שבלחיצה על ה- DEL , כן רואים על המסך את ההודעה Preparing to enter setup לאחר מכן המסך מחשיך ונותר רק עם סמן מהבהב בלבד ושם הוא נתקע. רק אחת לכמה עשרות ניסיונות של BOOT אני מצליח להכנס[br]פורסם בתאריך: 29-04-2009, 15:42:23 אופס , התכוונתי הבעיה היא כמעט בוודאות לא בגלל המקלדת

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by hellyeahmofo,

המחשב נדלק אך לא מבצע בדיקת חומרה. 3 ארוכים עולים ויורדים, 2 קצרים. עברתי למערכת בסיסית, הוצאתי זכרון וכרטיס מסך והבעייה נמשכת. מחשב של HP VECTRA VL420 לא זוכר של מי ה BIOS

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  22. שלום לכולם וחג עצמאות שמח .. ברשותי מחשב די ישן שעובד אצלי כבר הרבה שנים: amd athlon 2500+ xp 7600gt לוח אם של ג'יגה בייט משהו פשוט אם הדגם חשוב אני יפרט 2gb kingston ובלה בלה בלה.. בזמן האחרון המחשב פשוט "קופא" באמצע סתם טיול בשולחן עבודה אפילו לא במאמץ. חשוב לציין שזה יכול לקרות פעם ביום או פעם בשעה .. לדעתי זה הטמפ' של המעבד כי היא עומדת על 50-60 באופן קבוע למרות שלמעבדים האלה זה סביר. דעתכם בעניין?

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  23. שלום, קניתי מחשב חדש והשארתי את הכונן הקשיח הישן (ראו מפרט בפרופיל). 1. הצורב והדיסק הקשיח השני (WD) מחוברים לשקע IDE כך שהקשיח מוגדר MASTER 2. הדיסק הראשון (SUMSUNG) מחובר ל- SATAII 0 . ?גם כן MASTER) 3. עוד ב- BIOS ה- WD משום מה התעקש להיות- C. וכאשר החלפתי אותו לSLAVE - מערכת הפעלה לא הצליחה לעלות מהצורב כלל. הופיעה הודעת שגיאה: NDTLR MISSING (אני כנראה טועה בקשר לאותיות המדויקות בשגיאה, כי זה קרה לפני שבוע) 4.לאחר כמה שינויים, פירמוט, התקנה ש מערכת ההפעלה על ה- SUMSUNG ושינוי אותיות, הצלחתי לגרום למחשב לזהות את ה-SUNSUNG כ -C (BOOT) , אבל המחשב עדיין התעקש על WD כ- SYSTEM ואם אני מנתק אותו מערכת ההפעלה לא עולה! 5. השאלה שלי - למה המחשב (לוח אם?) ממשיך לחשוב על הכונן ה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by SoleKiller,

טוב אז הלפטופ שלי לא הכי ישן בעולם, אבל ההאר דיסק שלי עושה את הרעש חשיבה האופפיני של הארדיסקים בני 80 פירקתי את הלפטופ לחלקים הכי קטנים שלו , הייצור הזה פשוט נקי , לא סתם נקי , נקי דנדש, החברה הזו יודעת למדר את החלקים החשובים, יש אבק רק ברמקולים טיפה וטיפה במאוורר קיצר אין לי מושג למה זה אבל זה מציק לי, הוא היה הרבה יותר שקט פעם, יש אולי דרך לשפר את המצב או אולי סיבה אחרת שתוכל להסביר את זה? משהו שאני אוכל אולי להגיד לחברה .

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  25. כל הזמן יש לי איטיות באינטרנט כאילו אין לי דרייבר כרטיס מסך כמו " גלים " ( אבל יש אפילו מעודכן ) . אני מקבל שגיאות DUMPREG ועוד הודעות " הדפדפן היה צריך להיסגר " יש לי במחשב אנטי וירוס NOD32 יש לי FIRE WALL פנימי + FIRE WALL של ZONE ALARM . יש לי ANTI SPYWARE - SEEK DESTROY SPY BOT הוא לא מוצא כלום . כל הזמן שיש איטיות אני נכנס למנהל משימות אני רואה את המעבד על 70 אחוז מאמץ ויש DUMPREG ותוכנות כאלה ברקע . בדקתי חלקים דרך תוכנות , בדקתי טמפרטורה הכול תקין מה זה יכול להיות ? גם שאני עושה פירמוט זה חוזר , התייאשתי אף טכנאי מחשבים שבא אלי לא תיקן את הבעיה היא נשארה ככה . נ.ב. שמתי לב שהרשת פתוחה מתחילות אצלי הצרות " דפים לא מגיבים " , " שגיאות " , " איטיות " או מחשב שנתקע ול…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים