עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by redead,

הרצתי סריקה עם התוכנה היעודית של WESTERN DIGITAL על הרדיסק בלפטופ וזה מה שקיבלתי. במה מדובר?? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  2. שלום יש לי תקלה במחשב שאני חושב שנוצרה מבעיית חומרה. אני מדליק את המחשב הוא נלק ולא מראה תצוגה . רק לאחר לחיצה נוספת על ריסט הוא נדלק ומראה תצוגה ואומר לי OC נכשל אם ברצונך להמשיך עם הגדות הביוס הרגילות לחץ F2 ואם להכנס להגדרות ביוס F1 אני לוחץ F2 וממשיך(לא ניסיתי בכלל לעשות OC) . עכשיו בכיבוי הוא נופל ויוצר קובץ DUMP ואז מכבה את המסך והמחשב ממשיך לעבוד ניסיתי לקרוא את הקובץ DUMP אך לא הצלחתי לקרוא אותו עם התוכנה. ניסיתי לאפס את הביוס ,הוצאתי את הבטריה ..לא עוזר. וככה הבעיה ממשיכה כל פעם. מה הבעיה פה מישהו מבין ויכול לתת עזרה? *** קובץ Dump מצורף. http://rapidshare.com/files/449772050/022511-20062-01.dmp

3. היי, רכשתי לאחרונה מחשב נייד Asus X510UR BQ-243T ואני 99% מהזמן שאני עובד איתו נמצא בבית בסמוך לשקע חשמל. כיצד מומלץ להשתמש במחשב כדי שהפגיעה בסוללה תהיה מזערית? לא ניתן לנתק את הסוללה פיזית מהמחשב. האם לעבוד מחובר לשקע תמיד? או בטווח אחוזי סוללה מסוים? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sMoCHTa,

שיחקתי BF3 ופתאום קיבלתי מסך כחול שפעם ראשונה אני מקבל.. לא הספקתי לקרוא אבל זה קשור לזיכרון אני חושב. ה ID של השגיאה הוא 1033 אין לי מושג מה לעשות מישהו יכול להגיד לי מה לעשות? הנה תמונה: מפרט המחשב שלי: כרטיס מסך- AMD Radeon HD 6870 מעבד- Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz לוח אם- Gigabyte EP43-S3L ראם- 4094MB RAM מערכת הפעלה- Windows Ultimate 64 Bit מסך- Samsung SyncMaster 2333HD 1920X1080

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by lital18,

כשאני מנסה לעלות את המחשב נכתבת לי הודעה NTLDR IS MISSING והווינדוס לא עולה -אלא הוא מציע לי לעשות ריסטרט עזרה!!!

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  6. Started by shlomishlomi,

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג מחשב נייד של DELL latitude e5540 . כרגע יש בו HDD וצורב שמזמן כבר לא עובד. יש למחשב חיבור MSATA שאני לא מעוניין להשתמש בו מהסיבה הפשוטה שהוא לא יימשיך איתי למחשב הבא (כל המחשבים החדשים יש חיבור SATA\M.2). הבנתי שאני זקוק למתאם שיאכלס את ה 2.5MM SSD במקומו של הצורב. יש באתר KSP כמה גדלים 9.5MM או 12.7MM ואני לא מבין איזה מהם אני צריך להזמין. מישהו יכול לעזור לי לבחור את הגודל המתאים? או אולי אני צריך בכלל מתאם שונה? קישורים: https://ksp.co.il/?uin=27993&select=.1049..286..205. https://ksp.co.il/?uin=27067&select=.1049..286..205.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by tenz,

היי קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה מאוד מוזרה. העכבר זה razer diamondback והמקלדת razer oranta. כשהמחשב כבוי אם סתם אני לוחץ על כפתור במקלדת או העכבר האורות נדלקים בהם בזמן שהמחשב כבוי. דרייברים מעודכנים משתמש בתוכנה של razer synapse במחשב הישן לא היה לי ככה עם הציוד הזה. נסיתי להחליף גם כניסות usb ולא עזר. לוח אם של gigabyte z370 aorus gaming 3. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by eitanbts,

המחשב כל הזמן מאתחל את עצמו - הטמפרטורה שאני רואה בתפריט הביוס היא 92 מעלות ו3500 סיבובים של המאוורר האם זה תקין ? אם לא האם כדאי להחליף מאוורר...הוא קצת רועש בהדלקה המחשב הוא של איבורי מליפני 5 שנים - היכן אני יכול להשיג מאוורר ? תודה מראש

• 43 תגובות
    • 5.9k צפיות
  9. Started by johnyG,

שלום, יש לי מעבד סלרון חדש 2.66 עם לוח של אינטל. הלוח הלך לפני כמה ימים והוחלף בלוח חדש. לאחר מכן שמתי לב לראשונה שהטמפ' של המעבד היא 50 מעלות במנוחה ו65 מעלות במאמץ. עפ"י אינטל הטמפ' המומלצות לסלרון הוא 38 מעלות. נסיתי זאת עם שלוש תוכנות: FANSPEED, INTEL MONITOR, EVEREST AIDA. שמתי חומר טרמי. החלפתי מאוורר. החליפו לי למעבד חדש מאותו סוג. הבעיה לא נפתרה. למישהו יש רעיון? יתכן שהמדידה לא נכונה?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  10. Started by galaloss,

ערב טוב . יש לי מסך כחוול הודעת השגיאה היא . STOP: 0x0000008E 0X0000005 0X8055DE82 0XBAF40904 0X0000000 מערכת הפעלה XP PRO לא הותקנה שום חומרה במחשב תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש ברשותי מחשב עם לוח אם מסוג ConRoe865GV מבית ASRock עם מעבד מסוג Pentium D 820, לוח האם תומך אך רק בתקן AGI (זאת לא שגיאת הקלדה זה באמת השם) שזה תקן זוועתי שמצמצם את טווח בחירת כרטיסי המסך לכדי קצת למעלה מ?30 דגמים שונים ואולי אף 40 אך לא מעבר לזה זאת הסיבה שאני נאלץ להשתמש בחיבור המובנה כדי להוציא פלט למסך תוך כדי התעסקות עם הלוח (איפוס ה?CMOS ונסיון להכניס כרטיסי מסך שאינם תואמים) הפסיק הכרטיס המובנה לעבוד, לאחר כמה פעולות שאינני זוכר באיזה סדר בוצעו חזר הכרטיס המובנה לעבוד (המסך נדלק לכמה שניות, נכבה ואז שוב נדלק) והתצוגה עבדה מצויין, לאחר מכן ניסיתי לחבר כונן קשיח ב?IDE (ישנה תמיכה גם ב?SATA אבל הכונן שברשותי עושה סימני גסיסה ואני עדיין שוקד על דרך לתקנו) המסך החל ל…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  12. Started by benjo_s,

היי יש לי לוח אם GIGABYTE GA-965-DS3 ואני שם לב שלפעמים המאוורר על גבי המעבד עוצר ... לאחר כמה שניות \ דקה הוא חוזר לעבוד ... השאלה שלי אם זה מצב תקין (יש לו מין יכולת ניתור עצמית) או לא? אציין כי הטמפרטורה של המחשב נעה בין 20 -28 .... תודה.

13. Started by bennnn,

שלום כמו בכותרת הספק כח שבק חיים, כל פעם שהדלקתי את המחשב, כל החשמל בבית התנתק, ניסיתי להעביר את המחשב לשקעים שונים אותה בעיה,לקחתי את המחשב לחנות אותה בעיה,לבסוף קניתי . SEASONIC 620w העניין שאני רוצה לנסות להחזיר לתחייה את הספק הק כי הוא נראה באמת במצב חדש.קראתי פעם איפושהו שיש נגד או משהו שרק הולך או משהו כזה?לא היה שום ריח שרוף..יש למישהו מושג איך מתקנים?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by Eviljelly,

לפני מספר ימים ניסיתי להדליק את המחשב ומה שיצא זה צפצופים מהביוס 1 ארוך 3 קצרים בדיקה קצרה העלתה שהצפצופים מדברים על הכרטיס מסך וכשבדקתי אותו המאוורר לא עבד ... החלפתי כרטיס מסך לאחר מחבר שלי והבעיה עדיין לא נפתרה ... בצר לי ניסיתי לחבר כרטיס PCI ישן הצפצופים פסקו אבל לא הייתה שום התקדמות מצד המחשב ... למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. קניתי צורב חדש,מהדגם הזה: SONY AD-7240S ראיית שהמליצו עליו פה באתר ובעוד מקומות אז קניתי, חיברתי אותו לחיבור SATA השני שיש לי,לראשון מחובר ההארדיסק, וכמובן שגם לספק ואיך שהמחשב מעלה טיפה את הוינדוס, ישר הוא קורס למסך כחול, לאחר כמה ניתוקים וחיבורים של הצורב בסוף הוא עבד כמה שעות כמו שצריך והפעיל דיסקים,עוד לא צרבתי בו, אבל היום הוא שוב משתק לי את המחשב במסכים כחולים, הכנסתי אליו דיסק ריק להתחיל לצרוב ואז הצורב התחיל לקרוא אותו והמחשב קרס,ושניסיתי להפעיל אוב את המחשב אז שוב באו המסכים הכחולים כרגע ניתקתי את הצורב אז המחשב עובד בסדר ואני כותב לכם את הבעיה כאן.... תודה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  16. שלום לכולם! אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול, אז אם הפוסט לא מתאים לפורום אנא העבירו אותו לא מזמן קניתי מחשב חדש ומסך: ASUS MW221C שהמליצו עליו בפורום לאחרונה ישנה תופעה שחוזרת על עצמה בעניין המסך. לאחר כ-20 דקות מתחילת הפעלת המחשב, המסך עובר לרקע שחור ואני עדיין שומע קולות ברקע של מוזיקה מהרמקולים או המשך של משחק יש לציין שהמסך ממשיך לעבוד אך ברקע שחור לא משנה באיזו אפליקציה אני משתמש. ניסיתי לכבות ולהדליק את המסך וברגע שהדלקתי אותו שוב, ראיתי את הווינדוס לכשנייה ואז הוא שוב נכבה. חשבתי בתחילה שהבעיה היא בכרטיס מסך ולכן חיברתי את המסך למחשב הישן שלי והתופעה חזרה על עצמה מה אני צריך לעשות בכדי לפתור את הבעייה :'( ???

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by Nuker,

טוב אז ככה בזמן שאני במשחק מסויים הSPEAKER שבמארז עושה קולות בהתחלה זה היה צליל יחיד פעם ב... עכשיו זה עושה לי מנגינות, עכשיו אני יודע שאפשר פשוט לנתק את הספיקר אבל סתם הוא לא יצפצץ,נכון? בקיצור מה שאני רוצה לדעת זה בעקבות אילו נסיבות הספיקר יכול לפתח צלילים עוד הערה,הכל רץ כרגיל אין שום בעיות חום המעבד נורמלי (50C) שוב אני מזכיר רק כשאני נכנס למשחק, בדסקטופ אין צלילים. תודה מראש. ???

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by WinnerLine,

אז ככה לא יודע למה אבל המחשב התחיל לקרוס לי המעבד פתאו במנוחה התחיל להיות על 31 ואז התחיל לעלות עד ל 40 והמחשב נכמה אוטומטית ניסיתי לעשות בדיקה של OCCT אבל כל פעם שאני מנסה לעשות בדיקה אחרי כמה שניות המחשב נכבה אוטומטית... מישהו אולי יודע מה הבעיה? (יאללה נשבר לי המחשב הזה :-[ ) ד"א המחשב קרס לי ככה לפני שבועיים אחרי שהוחלף הספק והתווספו 2 מאווררים משהו ממש מוזר =[ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- עריכה : 19:15 קרה לי משהו ממש מוזר עשיתי בדיקה ב OCCT והפסקתי באמצע הדבר המוזר שקרה שהמעלות עדיין נשארו על 46 למרות שסגרתי כבר תתוכנה תמונה :

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני רוצה להתייעץ לגבי בעיה שמלווה אותי כבר מעל לחצי שנה וכבר עסקתי בה בפורום הנוכחי במספר שרשורים אולם ללא פתרון. במרץ השנה רכשתי כרטיס מסך 7950 מחנות TMS. לאחר התקנתו החלה הבעיה בה המחשב לא נכנס ולא יוצא כמו שצריך במצב שינה- מאווררים ממשיכים לפעול... מסך שחור.. אין התעוררות לאחר נגיעה במקשים וכו'. לאחר פעמיים ש - TMS החליפו לי לאותו הכרטיס בדיוק והבעיה המשיכה - נקבע כי הבעיה בכרטיס והחליפו לי לאותו כרטיס 7950 רק של חברת sapphire במקום gigabyte, הבעיה לא נפתרה, וכמה ימים לאחר מכן חזרתי בפעם החמישית לערך לחנות כדי לבדוק את הבעיה. ביום ראשון שבוע שעבר הייתי חצי יום בחנות ביחד עם שלומי הטכנאי שניסה להבין ולפתור את הבעיה. הוא ניסה כל מיני קונפיגורציות של חומרה - ספק א…

• 29 תגובות
    • 16.4k צפיות
  20. שלום. האם צפויות בעיות בלוח האם הזה [תמונה]? אני לא רוצה לבזבז זמן בניסיון להפעיל אותו ורק אח"כ לגלות שלא היה סיכוי מלכתחילה. תודה

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  21. Started by maori_0,

שלום. יש לי בעיה עם ה IPV4 בשרת. יש לי שרת ושלושה מחשבים, אני לא רוצה שייצאו לרשת האינטרנט לכן לא מחוברים לנתב. חיברתי הכל כמו שצריך, הגדרתי לכולם כתובות סטטיות (להלן: 192.168.1.2-5 255.255.255.0 בלי GW ובלי DNS) המחשבים עצמם יכולים לתקשר ביניהם אך השרת עצמו לא יכול לתקשר עם אף אחד מה לעשות? נ.ב המחשבים מחוברים דרך SWITCH בתודה מראש מאור.

• 27 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. Started by parker8,

הלוח אם שלי הוא מסוג GIGABYTE 945P-S3 החליפו לי את הלוח אם GIGABYTE 915PRO-DUO אחרי שהייתה איתו בעיה ושמו את הלוח אם שיש עכשיו. עכשיו הבעיה היא שקודם הצלחתי לחבר את ה-PSP ל-USB, ועכשיו יש לי הודעה USB DEVICE NOT RECOGNIZED וה-PSP לא מצליח להתחבר ל-USB. אותו דבר קורא גם עם מפצל 4 יציאות USB, שוב הההודעה USB DEVICE NOT RECOGNIZED. חשוב לציין שיש לי WINDOWS VISTA, וכשניסיתי את שני המכשירים האלה במחשב עם WINDOWS XP הם פעלו מצוין, ככה שהבעיה היא לא בהם. יש פיתרון לבעיה?? תודה לעוזרים מראש נ"ב צירפתי תמונה:

• 37 תגובות
    • 8.6k צפיות
  23. מחשב ישן .. הכרטיס מסך המשולב שרוף\לא עבד. המחשב נדלק וכל הרכיבים עובדים ההארד דיסק נדלק המאוורים עובדים אין ציפצופם של בעיה מהזיכרונות או משהו . הכנסתי את הזיכרונות למחשב אחר והם עבדו טוב. כשניסיתי לחבר כרטיס מסך טוב למחשב אז עדיין כשמדליקים את המחשב לא רואים כלום(שחור). מישהו יודע להגיד לי מה לעשות כדי שהמחשב יעלה מהכרטיס מסך החיצני ולא מהכרטיס מסך האונבורד?

24. Started by Raul,

יש לי Tt X-Blower והקבל 3 פינים (זה שמתחבר ללוח האם ומנטר את המהירות שלו) לא מספיק ארוך... האם קיים לקבל זה מאריך??

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by garnett,

שלום. יש לי בעיה מעצבנת במיוחד, התעצלתי לנסות לסדר כבר שנים, כי מחובר לי גם צורב די וי די. כונן הדיסקים לא קורא דיסקים, כשאני לוחץ על הכונן, הוא רושם הכנס דיסק... הדייברים מותקנים וכתוב שההתקן עובד כהלכה.. ניסיתי את כל הקומבינציות עם הכבלים ועם הג'מפר מאסטר סליו וכו'. פעם אחת לפתע זה עבד ואחרי ריסט או שניים חזרה אותה בעיה. לא נראה לי שהכונן עצמו דפוק, אם כי אני לא בטוח.. פשוט כל דבר כמעט שאני מנסה להתקין מהצורב לא עובד. עכשיו זה נהיה יותר חמור מבעבר.. (בדקתי דיסקים שעובדים אצל חברים ולא עובדים אצלי). בצריבה הוא בסדר, חוץ מזה לא משהו. לכן חשבתי לסדר את ה CDROM הרגיל. יש פתרון חוץ מלקנות חדש? בתודה!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.