תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב שסובל ממסכים כחולים מדי פעם, עם הודעות שגיאה שקשורות בזיכרון. הרצתי Memtest ואכן התגלו בעיות זיכרון. שאלתי היא כזן: לוח האם תומך בזכרונות DDR2 עד מהירות של 533MHZ. במחשב מותקן זיכרון של 667MHz. האם זו יכולה להיות הסיבה ?? ( למיטב ידיעתי זה פשוט אמור לעבוד לאט יותר, לא לגרום לבעיות ).
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם. זה המחשב שלי http://up69.siz.co.il/up3/nmtjzrxdmyua.jpg COD 4 עבד יפה ו crysis. עכשיו עם PES 9 COD 5 הוא נהיה איטי וקורס[כל הצבעים במסך מתערבבים והוא מפעיל את עצמו מחדש]. מה צריך לשדרג בו שלא יקרוס ויעבוד די טוב?.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום קניתי מחשב לפני מספר ימים מאייבורי אך הוא כול הזמן עושה לי בלו סקרינים ואז ריסטים ,פירמטתי את המחשב מספר פעמים התקנתי שני סוגי דרייברים ושיניתי את האנטיוירוס מפעם לפעם וזה לא עזר - ככל הנראה זוהי בעיית חומרה. בעייה זו קוראת לי בעיקר כשאני משחק במשחקים כבדים כמו CRYSIS אך גם וראת כאשר אני סתם גולש או שרק הטורנט פתוח ואני בכלל לא על המחשב. מה היא הבעיה? יש אפשרות לתקן אותה? מה אתם ממליצים לעשות? תודה רבה מראש :-)
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מפרט: לוח אם: msi p965 neo-f מעבד e6600 ללא אוברקלוק זיכרון: 4gb במהירות 667 קירור: arctic cooling 7 ספק כח: ezcool 430w עם מוד גטו - החלפת המאוורר במאוור 8" של arctic cooling (בגלל הרעש של המאוור המקורי). כרטיס מסך: 8800gts 320m וארבעה כוננים קשיחים - 3 מהם בתקן sata, ואחד בתקן ide + צורב דיוידי. המחשב בן שנתיים וחודשיים, ונקנה בivory. תיאור הבעייה: בכל הדלקה מחדש של המחשב (לאחר שעובר פרק זמן מסויים), הביוס מתאפס - כל ההגדרות + השעון. ההגדרה מחדש לא תמיד "תופסת" בנסיון הראשון, ויש צורך להגדיר הכל מחדש פעם שנייה. אני חושד באחד מהשלושה (לפי סדר סבירות): א. הלכה הבטריה של לוח האם. ב. ספק הכח מתחיל לגמגם ולהעלת מתח בהפעלה של המחשב, ולאפס איכשהו את הביוס. (מה שקצת לא סביר, א…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לעדכן מקרה מוזר שהיה לחבר המחשב חדש יחסית לוח אסוס P5QLE מעבד 8400 זיכרון OCZ 2 כל אחד ג'יגה עם קירור עליו ניקנה קיט זוג ,זה התחיל במסכים כחולים מידי פעם ואז שהוא התחיל להישתמש בתוכנת SKYPC וזה כבר קורה באופן קבוע אז הצעתי לו לבדוק זיכרונות עם MEMTEST בשני הגירסאות ואז זה הראה הרבה כשלים באדום בוצעה הפרדה לכל אחד בניפרד אז באחד היה הרבה ובשני בקושי בוצעו החלפת סלוטים לא שינה כלום לאחר מכן הלכנו לחנות להחליף את הזכרונת ואז בחנות KSP הוא אמר תשאיר לי אותם שבוע לבדיקה ואני יודיע לך, חבר שלי התעצבן מאוד ואז בנתיים הוא קנה קיט אחר של KINGSTON כל אחד גי'גה ואז הרכיב למחשב ובהנחה שהכל בסדר ...ואז שוב אותה בעייה חשבנו לוח ,בינתיים היה שבת אז הוא חיפש איזה פיתרון יכול לע…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 2 הארד דיסקים, בזמן האחרון שמתי לב שלפעמים המחשב נופל ומופיעה שגיאה עם מסך כחול השגיאה: 0x000024 אחרי שאני מקבל את השגיאה אני עושה ריסט וההארד דיסקים לא מזוהים ניסיתי להחליף בין הכבלים שלהם (SATA) ולא עזר ניסיתי גם לנתק רק אחד מהם וגם לא עזר לדעתי הבעיה היא בלוח אם מישהו יכול לכוון אותי? אגב, הלוח אם הוא ASUS P4P800 אני ירחיב בדיוק מה עשיתי במחשב שאולי זה יעזור להבין איפה הבעיה - יש לי 2 HD כאשר אחד עם מערכת ההפעלה והשני זיכרון בלבד. הייתה לי הבעיה עם המסך הכחול כבר לפני כמה חודשים בתדירות ממש נמוכה וכשהחלפתי את הכבל SATA זה הסתדר, עכשיו זה חזר והמחשב לא עלה בכלל, כשניתקתי את ההארד דיסק ה"בעייתי" הביוס לא זיהה אף אחד מהHD, בקיצור פירמטתי את ההארד דיסק הבעיית…
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. כאשר הפעלתי אותו לראשונה קיבלתי הודעה בה כתוב שהמחשב עובד בIDE MODE והאם ברצוני לעבור לSATA MODE. כאשר אישרתי לו לעבור לSATA התחלתי בהתקנת ה (חוקי)XP ומיד אחרי טעינת הקבצים הראשונים קיבלתי את מסך הארור הכחול. ניסיתי שוב והתקלה חזרה בשנית, ובשלישית. לבסוף החלטתי לנסות להשאר בIDE MODE ולראות מה יקרה עם ההתקנה-ההימור הצליח והתקנתי את הXP בצורה חלקה. השאלות שלי: 1. מה זה IDE MODE ומה ההבדל בינו לבין הSATA MODE? 2.האם להשאיר את זה ככה או לעבור לSATA MODE, ואיך לעשות את זה? בעייה נוספת שניתקלתי בה היא שכאשר פתחתי את אייקון הSYSTEM בלוח הבקרה ראיתי שזכרון של המחשב הינו 1.75 GB ולא 2 GB כפי שהיה אמור להיות. זה אומר להיות ככה? נתוני המחשב: מעב…
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
:yelclap: אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה וכאשר אני מעלה סרט ולאחר מכן מנסה לפתוח כתוביות,המחשב אני לא מצליח והסרט ממשיך ללא כתוביות. ניסיתי להעלות סרטים שונים וכתוביות מסוגים שונים אך עד כה ללא הצלחה,יש לציין שבמערכת הפעלה xp הישנה שהייתה לי לא נתקלתי מעולם בבעיה זו. אני משתמש בנגן bsplayer . אשמח לפתרונות ולחוות דעת בנושא. :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, לדוד שלי יש בעיה, משחקים מאוד פשוטים ולא כבדים של ילדים זוחלים מאוד (עושה רושם ש ה FPS נמוך). יש לו מחשב פנטיום 4 3 גיגה הרץ, חצי גיגה זכרון, כרטיס מסך GEFORCE FX5200. אני מדבר על משחקים כמו Teenage Mutant Ninja Turtles (צבי הנינגה) או אפילו איזה משחק מרוץ נהיגה ששוקל 70 מגה. בדקתי ובזמן הרצת המשחקים יצאתי לוידווס וראיתי שנשאר עוד איזה 70 מגה זיכרון פנוי בזמן הפעלת המשחק. בהארד דיסק שלו לא חסר מקום. לפי דעתי הבעיה היא הכרטיס מסך אבל נראה לי מוזר שמשחקים כל כך ישנים הוא לא מריץ כמו שצריך. עדכנתי דריורים. דירקט איקס לא עדכנתי הפעם, אבל נראה לי שיש לו 9.0B. מה אתם חושבים שהבעיה? ומה צריך לשדרג על מנת לפתור אותה? תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין ויסטה מחדש אינספור פעמים ולהתקין פחות תוכנות (הויסטה שלי חוקי). ניסיתי גם לנקות אבק במחשב עם ספריי אוויר דחוס וזה לא עזר. המפרט שלי בצד. זה קרה לי כשעשיתי COPY PASTE לטקסט אחרי ה-PASTE ובזמן התקנת תוכנה/ניסיון לעבוד עם תוכנה. אני אומרת ניסיון כי בלתי אפשרי לעבוד ככה. יכול להיות שההרדיסק C תקול? אין לי מושג, אודה לכל רעיון כי בלתי אפשרי לעבוד ככה. אם אין ברירה אקח למעבדה אבל אולי בינתיים אפשר לעשות משהו. תודה מראש, גלי.
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לחבר שלי מחשב עם המפרט הבא: E6850 עם קירור EVERCOOL פשוט. ASUS P5KC 4X1GB KINGSTON VALUE DDR2 800MHZ 1X QUADRO FX 540 1X QUADRO FX 560 3 קשיחים, שניים SATA אחד ישן יותר וצורב IDE. מארז 6A19 של HEC ספק ככל הנראה ג'נרי זה או אחר. מדובר במחשב עבודה לעריכת וידאו בלבד. בתוכנת AVID. המחשב בן כשנה, הספק צעיר בכחודשיים. אתמול, בזמן העתקת קבצים מדיסק למחשב, המחשב קרס (שום פעולה מאומצת). שני הצגים הפסיקו לקבל אות. נסיונות להפעלה מחדש אפילו לא הגיעו לPOST, לא ניתן היה לקבל אות לצגים או אפילו צליל POST כלשהו. הוא הוציא קשיחים וחיבר אותם למחשב אחר כדי לוודא שהחומר קיים וישנו. הוא הניח שמדובר בבעיה של חום והניח למחשב להתקרר. לאחר כשעתיים, הדליק אותו, כן קיבל אות בצגים, אך ההודעה שקיבל …
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן DVD של LG דגם GH22NS30 . אתמול שמתי לב שב"מחשב שלי" לא רואים את כונן הDVD . נכנסתי למנהל ההתקנים ולחצתי על uninstall ולאחר מכן הפעלתי מחדש את המחשב. עם עליית הווינדואס התבצעה התקנה אוטומטית של ההתקן והיה כתוב שההתקן לא הותקן טוב. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? *ערוך: הצלחתי לסדר את זה. למקרה שלמישהו יש את אותה הבעיה הפתרון הוא להיכנס לרג'יסטרי ל HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} ולמחוק את UpperFilters ו LowerFilters
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ברגע שנדלק המחשב, הכל טוב ויפה, אך לאחר 5 דקות, המקלדת והעכבר מפסיקים לעבוד! המחשב לא נתקע, אלא פשוט לא מגיב לפקודות. ניסיתי כבר הכל, החל מהוצאת המקלדת והעכבר מה"שקעים" שלהם והחזרתם, ועדיין כלום , אותה הבעיה, ואני חייב לציין שאחרי הפעלתו מחדש של המחשב, הבעיה חוזרת על עצמה, לאחר כ-5 דקות. אשמח לעזרה בעניין! ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה כל הקונסולים שלפני הOS לא עובדים לי... כלומר הם לא קולטים את המקלדת. במסך הראשון שיש לי ESC לBOOT וDEL לSETUP זה כן עובד (כולל כל הניווט בתוך הBIOS/CMOS) אבל במסכים הבאים לא... נגיד שכתוב למטה Press any key to boot from CD/DVD... זה בכלל לא קולט את ההקשות. כנ"ל במסך שאם המחשב לא כובה נכון ויש לי אופציות כמו להתחיל כרגיל, כל מיני מצבים בטוחים וכו' וכו' אבל גם שם החצים לא עובדים בכלל - רק במסך הראשון המחשב מגיב זה לא מקלדת BLUETOOTH או משהו, רגילה כזו של MS: http://www.melontronics.co.uk/computers/KeyboardMice/images/ms_digiMediPro.jpg כמובן מיותר לציין שהיא מתפקדת בסדר גמור, אני מקליד איתה כרגע למה זה?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 זכרונות במחשב 2 ocen 256 200Mh'z ואחד super talent 256 200Mh'z עכשיו עם אני שם אותם בסדר של אחד OCEN אחד SUPERTALEN ואז עוד OCEN אז זה גורם לתקיעות ומסכים כחולים והוא מזהה לי גם 512 ועם אני שם אותם בסדר 2 1supertalen ocen אז הכל עובד חלק אבל הוא עדיין מזהה לי רק 512 http://www.siz.co.il/my.php?i=uedn51zwwmgq.jpg super talent http://www.siz.co.il/my.php?i=kdmndvmed44o.jpg ocen x2 פה הוא מזהה לי 768 http://www.siz.co.il/my.php?i=rmzmmgjiklwv.jpg רק פה הוא מזהה עכשיו יש לי עוד שאלה יש לי גם מעבד pentium4 2.80 Gh'z prescott ושאני נכנס למנהל משימות הוא מראה לי שיש לי שני ליבות זה נכון או שזה סתם באג תודה להעונים
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הי יש לי לוח MSI G31 F V2 1GBLAN משהוא כזה כיביתי את המחשב רגיל ולמחרת בבוקר. הבעיה כאילו עשיתי OC . לפעמים הוא נדלק ונתקע בביוס או עולה . איפסתי CMOS,ניתקתי את הבטריה וחיברתי,איפסתי ביוס רגיל,עברתי לכרטיס המשולב,עבדתי רק שהמסך ושום התקן פנימי כמו HDD CD לא מחובר. עכשיו "הנעתי" אותו ע"י פטנט שאני מחזיק את הריסט ומשחרר אותו אחרי 10 שניות. לפעמים זה עוזר ולפעמים זה לא עוזר. אצל חבר שלי היה בעיה שהUSB הקדמי עשה קצר ופשוט עכשיו אין לו יותר. זה לא בעיה בUSB הקדמי (ניתתי גם את הפלאג שמתחבר ללוח,הפכתי את הריסטרט עם הPOWER והלדי עובדים רגיל) מה שמוזר שעכשיו הוא עובד ועם אני עושה ריסט דרך הוינדוס אז זה חוזר לבעיה. זה מזכיר לי מה שקרה שמחשב מת שצריך ללחוץ כמה פעמים ריסט כדי שהיה PO…
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש עם ווינדווס מותקן אבל הוא קופא לאחר עלייה ניתן לעבוד על המחשב ל30 שניות ואז הוא קופא הכל כולל הכל ונהיים פסים שחורים על המסך מה הבעיה??
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם שבוע שעבר התחדשתי לי במחשב חדש ומאז יש לי תופעה קצת מוזרה, אחרי שאני מכבה את המחשב העכבר נשאר דולק,האור האדום של האינפרא עדיין נשאר. לפני שהחלפתי את המחשב זה לא היה ככה,מישהו יכול להסביר לי מה הסיבה לזה?
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום רב ספק כוח מעביר מתח לחומרה גם לאחר כיבוי מחשב. הכוונה שאורות העכבר נשארים דלוקים גם לאחר הכיבוי, וזה מאוד מפריע, בעיקר בלילה. רציתי לדעת האם יש דרך לבטל זאת? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כרגע הבהירות במסך שלי כל 100 וזה די סיוט. כשאני מוריד למתחת לזה המסך מתחיל לקפוץ. יש לי מסך LCD של חברת chimei דגם cmv-743a
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היה לי מסך כחול ואחרי כמה שניות ריסטארט פתחתי את הקובץ שמראה את השגיעה וזה מה שרשום לי שם Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\NETANEL\My Documents\Mini051409-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234 Machine Name: Kernel base = 0x8…
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב ואני לא יודע בדיוק ממזה נובע ואיך לתקן את זה אם תעזרו לי בבקשה כל פעם שאני משחק במחשב אז אחרי איזה כמה זמן שאני בתוך המשחק המחשב מפעיל את עצמו מחדש בלי הודעה או שגיאה אח''כ (כאילו עושה לעצמו ריסט, לא מתכבה) ממה זה נובע ? ואיך מתקנים את זה אם אתם יודעים בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב חדש,חבירתי אותו בעזרת חיבור RGB ,בהתחלה רואים ואחרי כמה שניות המסך הופך לשחור ולא רואים כלום,שאני נמצא בביוס אז כן רואים אבל ברגע שאני יוצא ומתחיל את הבוט אז כאילו הסיגנל אובד,המחשב ריק ואני מנסה להתקין עליו מערכת הפעלה, איפה הבעיה ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
קניתי ספק כוח THERMALTAKE THOUGHPOWER W0171RI 1500W 120A יש לי מחשב עם לוח XFX NFORE 790I ULTRA במארז BTX עד עכשיו עבדתי עם ספק 500W 30A וכשהדלקתי את המחשב הכל זוהה טוב ויפה אבל ההתקנה של הווינדוס נתקעה לי ניסיתי להחליף הארדיסקים ואת דיסק ההתקנה של הווינדוס וזה המשיך לעשות את אותו הבעיה הלוח שלי דורש חיבור חשמל של 24 ו8 CPU חשבתי שאולי המעבד לא מקבל מספיק חשמל ומכאן נובעת הבעיה של התקנת הווינדוס קניתי ספק חדש חיברתי אותו למחשב ועכשיו בביוס אני מזהה שהלוח לא מזהה את ההארדיסקים הבעיה המוזרה היא שבספק השני הלוח כן מזהה את ההארדיסקים הספק החדש כן מזהה לי את הDVD אבל לא את ההארדיסקים ניסיתי עם 1TB SATA 2 עם 250G SATA1 ועם 160G IDE את כולם הוא לא זיהה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
חיברתי HD של WD SATA 2 למחשב והתחלתי תהליך פירמוט ולאחר החלק הראשוני (הריסט) שלאחר מכן אמורה להעלות ההתקנה מהHD הוא חוזר שוב לתהליך הראשוני על ידי BOOT מה CD. כמו כן גם שמתי את הHD כBOOT ראשון וגם הוצאתי את הדיסק בשום מצב הוא לא עולה ונתקע בנסיון לעשות BOOT מהCD כמו כן רשום במסך בנוסף : IDE Channel 0.Master Disk HDD S.M.A.R.T Capability ....Disabled פתרון?
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-