תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
התקנתי windows 7 ואת הדיסק הקשיח השני הוא לא מציג כמחיצה.. אני רואה אותו במנהל ההתקנים אבל הוא כאילו לא קיים.. ד"א זה שני דיסקים קשיחים שכל אחד 320GB. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
עשיתי סריקה עם MHDD 4.6 ואיך שהתחילה את הבדיקה הכול נעצר והוא מצא שגיאה אחת ! ועד סוף הבדיקה הכול היה תקין השאלה אם זה משהו קריטי או שאפשר עדיין לעבוד ככה ? כונן קשיח SATA 500GB TOSHIBA
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לפני כמה ימים חיברתי iPod Nano למחשב על מנת להטעין אותו. שניה אחרי שחיברתי אותו, המקלדת והעכבר שלי הפסיקו לעבוד (מדובר עלWireless Logitech Wave). את האייפוד חיברתי לפאנל הקידמי, המקלדת והעכבר מחוברים לאחורי (בנוסף לHD חיצוני וHUB). בנוסף קפצה לי הודעת שגיאה של USB device not recognized ללא הפסקה. ניתקתי את האייפוד וההודעה המשיכה להופיע. מאז- חיבורי הUSB דפוקים לגמרי. עשיתי ריסטרט למחשב והוא לא עלה- נעצר אחרי הLoading של ווינדוס. אחרי כמה ריסטרטים הוא הסכים לעלות, ואף התקן USB לא עבד. ניסיתי: 1. לנתק את הפאנל הקדמי. 2. לבטל בBIOS את הUBS 2.0 Controller. 3. (הדבר היחיד שעזר) לבטל לגמרי התקני USB. מאז המחשב עולה כמו שצריך. בהחלט נשמעת כמו בעיה בלוח האם, השאלה היא מה יש …
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, היום הדלקתי את המחשב ולפתעתי לא הופיעו לא שני הכוננים של הדיסקים. כלומר הם פועלים אך הם לא מופיעים לי במחשב. זה מה שמופיע לי ברשימת מנהלי התקנים: הכוננ ים D ו-E נעלמו. רציתי לשאול אתכם - ממה הבעיה נובעת ואם אפשר איכשהו לפתור אותה. תודה, גל.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד acer המפרט שלו הוא כדלקמן : Intel pentium dual-core processor T2390 250 GB hdd (1.88 gHZ, 533 mhZ fsb,1 mb L2 Cache) 2GB DDR2 המסך לאחרונה מסיבה לא ברורה החל לרצד בכל 2-3 שניות והופיעו על המסך 2 פסים דקים בצבע כחול וורוד (אין ליד המחשב מכישירם אלקטרוניים כלשהם) אינני יודע איך לפתור בעיה זאת. חיברתי אותו למסך חיצוני ורואים על המסך תמונה חלקה ללא ריצוד. למישהו יש רעיון איך אני פותר זאת וממה זה נובע ? רב תודות קובי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מקלדת USB אלחוטית של LOGITECH אבל כשהמחשב עולה המקלדת לא עובדת... אבל כשה WINDOWS עולה המקלדת עובדת כמו שצריך הבנתי כנראה שבביוס לא מוגדר לי ה USB בתחילת המחשב... אבל הבעיה היא שאני לא יכול להכנס לביוס משום שאי אפשר ללחוץ על כפתורים בתחילת המחשב...... מה עושים?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ממש פעם ראשונה שהתקנתי אותו ואני לא מצליח להתקין את הכל יש לי את הדיסקים דריברים של MSI ושמה יש לי דריבר שנקרא: קריאיטיב אדיו דריבר וכשאני לוחץ עליו אז הוא כותב לי באנגלית"בבקשה תתקין! את הדיסק השני של קריאטיב אדיו דריבר" הכרטיס קול שלי זה סאונד בלסטר 24BIT LIVE יש רעיונות וזה דיי דחוף!?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היה לי מסך מחשב קעור,ניתקתי אותו וחיברתי מסך רגיל שטוח. תוכן המסך והתמונות על גביו מוצגות לי בצורה קמורה זאת זאת אומרת מעווותות (הפוך מהמסך הקעור שהיה לי) איך אפשר לסדר זאת שיוצג לי על גבי המסך הרגיל תמונות רגילות כמו שהם? תודה
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
ברשותי מחשב בן שלושה חודשים, פנטיום 4, באופן קבוע אני עובד עם שתי מע' הפעלה 2000 ו-XP , לפני כשבועיים החלטתי לפרמט. לאחר התקנת מע' ההפעלה המחשב עולה בסדר גמור, הדבר הראשון שאני עושה הוא להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך, ואז לאחר RESTART המחשב עולה עם מסך שחור, אני יודע שהמע' עולה בסדר כי אני עושה RESTART ע''י שימוש במקלדת(פשוט זוכר את הסדר פעולות). דבר ראשון חשבתי הלך כרטיס מסך, אז נסעתי לחנות שקניתי את המחשב, ושם בלי בעיה התקינו לי את הדריבר על המע' הנקיה, בלי לגעת בכלום רצתי הביתה והדלקתי את המחשב, ומסך שחור שוב פעם, ואז חשבתי שאחד ההתקנים שלי (עכבר מקלדת וכו') משפיע אז ניסיתי להעלות את המחשב כאשר אני מנתק אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר. מיותר לציין שהתקנתי מחדש מספר פעמי…
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, אני כותב את ההודעה הזו בשמו של ערן: לפני כמה דקות הוא חזר לביתו וניסה להדליק את המחשב. המחשב זיהה את ההארד דיסקים והתחיל לטעון את ה-windows XP, אך נתקע עם מסך כחול ההופיע לשבריר שניה ועשה ריסט. בבוט השני המחשב לא זיהה את ההארד דיסק הראשי שלו (seagate 60 gb), והשם של ההארד דיסק המשני (quantum 20 gb) היה משובש. לאחר מכן ה-windows שוב לא עלה. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום. קניתי עכבר ג'נרי ללא שם של חברה כזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150709130101&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 העכבר הגיע ללא דיסק דרייברים. ובבדיקה ב EBAY רשום שלא צריך דרייברים. ניסיתי לחבר למחשב שלי (WIN 7 64 BIT) והוא ניסה להתקין דרייברים. בתחילה הציג התקנת HID Wireless Mouse. אח"כ עבר להתקנת USB Input Device ונתקע שם. הוא לא הצליח להתקין דרייברים לזה ועכשיו זה עם סימן קריאה צהוב ב DEVICE MANAGER. למרות זאת הצלחתי להפעיל את העכבר על 2 מחשבים אחרים שהם WINDOWS 7 32 BIT ולא כמו שלי WINDOWS 7 64 BIT. ניסיתי חיפושים באינטרנט ולא הצלחתי. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,עד עכשיו סבלתי עם XP..והחלפתי HARDISC שעליו מותקן WIN 7ושאני מפעיל את המחשב הוא מבקש ממני לבחור שתי אופציות:1. להפעיל את הווינדוס במצב נורמל2. להכנס לנסות לתקן משהו (לא יודע בדיוק מה)כשאני בוחר להפעיל את הווינדוס במצב נורמל הוא טוען אבל במקום לעלות את הווינדוס כמו שצריך הוא עושה לי רסטרטוכשאני בוחר להפעיל במצב של REPAIR אז הוא נכנס לי למן חלון כזה בווינדוס מנסה לעלות על בעיות ובסוף פותח לי חלון עם אפשרות ל-שליחת דו"ח שגיאות, או אל תשלחבקיצור לא משנה מה קורה אני לא יכול להפעיל את הווינדוס בדרך כלשהינסיתי להכניס לכונן DVD את הדיסק של WIN כדי לנסות לפתוח התקנה מחדש ולהתקין מחדש אבל לא קורה כלום,בבקשה תעזרו לי אני כבר מתחרפן..תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, יש לי וינדוס 10, בכמה חודשים האחרונים, המחשב נכנס למצב שינה ולא חוזר לעבודה כאשר אני נוגע בעכבר/מקלדת, אין שוםפ תגובה, המסך מתעורר אבל לא רואים כלום, יש כביכול חשמל במחשב אבל אני לא רואה ושומע כל תגובה מהארד דיסק, בסופו של דבר אני נאלץ לבצע reset ולהפעיל את המחשב מחדש וכמובן הוא מראה מסך של כיבוי לא תקין ומריץ בדיקה במשך כמה שניות וחוזר לעבודה. רעיון ממה נובעת הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחשב PC שולחני, שמור ולא עשה בעיות מעולם, מורכב מחלקים חדשים (כמו כרטיס מסך) וחלקים מלפני כמה שנים (כמו הלוח אם וכל השאר בערך). כל החלקים איכותיים מחברות טובות וללא אף חלק גינרי. המחשב נדלק ואחרי בערך 10 שניות עושה לעצמו ריסטארט, נדלק מחדש, עושה ריסטרט וכו וכו.. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לנתק אותו לגמרה, להוציא את הסוללה על הלוח אם, לנקות אותו... אבל כלום לא עזר. יכול להיות שההרד דיסק של המערכת הפעלה קרס? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט די ישנה (מצורפת תמונה) הפכתי את כל העולם בשביל למצוא דרייברים הדרייברים שמצאתי לא כ"כ מתקינים לי את המצלמה יש לי xp וניסיתי להתקין על 98 וגם לא הלך.. מה אפשר לעשות יש אולי דרייברים אונברסליים שאפשר להתקין או משהן בסגנון
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המעבד הבא: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 על לוח אם DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 משום מה, רק ליבה אחת פעילה. ניתן לראות זאת במנהל המשימות וכן בעוד מספר תוכנות ניתור כגון CPU-Z(מצורף מסך מתוך בתוכנה) אשמח מאד לקבל עזרה וייעוץ לפתרון תודה אייל [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש אור בספק ולוח אם וכו.... הבעיה שאין תצוגה אין ציפצופים מת... יכול להיות שזה המתח של הזיכרונות? איך אני מצליח להגיכ לביוס לפחות?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מדובר במחשב די וותיק (Asus P5B E-Plus, מעבד C2D E6600, ספק כח של Enermax, כרטיס מסף מסוג GeForce 210). מפעם לפעם המחשב קופא לכ-10 שניות, מתאושש ואז מתקבלת ההודעה : " Display driver stopped responding and has recovered: dDisplay driver nVidia Windows kernel mode driver 306.97 stopped responding and has successfully recovered" ואכן המחשב חוזר לפעולה. בנוסף.. וייתכן שקשור בדקתי טמפרטורות באמצעות יישומון System Information. קיבלתי: מעלות Systin: 39, אך עם ערך מקס' של 42 מעלות מעלות CPUtin: 44, אך עם ערך מקס' של 116 מעלות. הערך האחרון מטריד אותי ונשמע בלתי סביר. טמפרטורה של הכרטיס הגרפי עמדה על 46 מעלות, עם ערך מקסימלי של 56 מעלות. אשמח לדעתכם.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא מצליח לגלוש באינטרנט. לא בכרום ולא בפיירפוקס. משיחה עם ספקית האנטרנט אין לי שום בעיה בחיבור האינטרנט...כמו כן ניתן לראות בקבצים שצירפתי שחיבור האינטרנט אמור לפעול כשורה. ובכל זאת הדפדפנים פשוט לא נותנים לי לגלוש. בחיים לא נתקלתי בבעיה כזאת ויותר מאשמח לעזרה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
פירמטו לי את המחשב לפני כמה ימים אחרי שגילינו שהיה בו בערך 954004 וירוסים זה מה שקורה שבודקים כמה זמן המחשב ישרוד בלי שום אנטי וירוס או פיירוול עכשיו הכל עובד חלק חוץ מדבר אחד: בכל סירטון אינטרנט נגיד בYNET או וואלה או במדיה פלייר - הוא מפעיל את הסרט בגוונים ירוקים כאלה מוזרים עם ירוק וצהוב וקצת כחול.. כאילו אינפרא גרין או משהו בסגנון.. יש לי דרייברים מעודכנים וגם קודקים.. מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אם אני ישאיר את המארז פתוח,תמיד,אבל כמובן ידאג גם לנקות אבק שמצטבר. זה יכול לגרום לנזק למחשב?? פשוט בלי הצד הימני של המארז (פתוח) שמתי לב שהטמפרטורות שלי יורדות באיזה 5-6 מעלות!!!!
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי מעבד AMD 64 Dual Core 4200+. כשאני מעלה את ה-XP, המערת לא מזהה אותו ומבקשת דרייבר UniProssesor PC. בנוסף, המעבד לא מזוהה ב-Properties דרך המחשב שלי. מצויין רק זכרון ה=RAM. במעבד הקודם שלי, שהיה 3200+ הרגיל, לא הייתה בעיה כזו.
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הלוח Asus a7v133 rev 1.05 עם ביוס A7V133 Beta BIOS 1010.01B הלוח עבד עד עכשיו עם Athlon 800 . החלפתי את המעבד ל XP 2000 המחשב נדלק המסך נשאר שחור ואין שום צפצוף, וזהו הוא נשאר כך, לא מגיע לביוס שום כלום. בדקתי את המעבד על לוח אחר והוא תקין. פרטי המעבד: AMD Athlon AX2000DMT3C לפי האתר של AMD המעבד הוא Athlon XP 2000+(Model 6)Palomino AG0IA 0211TPEW Y7988231015 באתר של ASUS http://www.asus.com.tw/support/cpusupport/cbios_dl/cbios_dl.aspx?MB=A7V133&CPU=Athlon%20XP%202100+(Model%206)(Palomino)&BIOS=1007 רשום Motherboard : A7V133 CPU : Athlon XP 2100 (Model 6)(Palomino) Since BIOS : 1007 Since PCB:1.05 הלוח שלי מקיים את הדרישות אבל למרות ז…
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקנים 2 HD כאשר כל ההורדות של האימיול הן לדיסק ה SLAVE ולאל דיסק המערכת. חזרתי מהעבודה, אני מסתכל על המחשב ורואה התראה של תקלת מערכת חמורה, אני שומע תיקתוקים חשודים מכיון ה HD וכמו כן רוב ההורדות באימיול צבועות במין צהוב מפוספס. כיביתי את המחשב, חיכיתי כמה דקות והפעלתי. המחשב עולה תקין. הפעלתי אימיול, האימיול מזהה רק הורדה אחת מתוך איזה 15 פעילות שהיו. בדקתי את הנפח של הספרייה הזמנית (TEMP), סה"כ נפח ההורדות הזמניות כ 30GB. יצאתי והזזתי את הספרייה וניסיתי להיכנס שוב, ואז אי אפשר היה להיכנס לספרייה או לשנות לה את השם או להזיז אותה....כלום. ניסיתי גם את כל הפעולות ב SAFE MODE, כלום . כעת כשאני בודק במאפיינים של הספרייה את הנפח וכו, אני רואה שהיא כביכול ריקה, אבל…
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום,יש לאבא שלי במחשב בעיה מוזרה,המחשב עובד כל השבוע ברצף חלק,ואחרי שבת שהוא מכובה יש בעיה בהפעלה, המחשב נדלק ונכבה אחרי כמה שניות,ניסיתי עם ספק כוח אחר ולא עזר,ניקיתי את המאווררים+פלוס החלפת משחה טרמית, וגם לא עזר,הלוח אם נראה בסדר ללא קבלים נפוחים. הדבר היחיד שעזר זה הוצאת הסטיקים של הזיכרון ופריקת מתח.כרגע החזרתי רק 2 סטיקים מתוך 4,והמחשב הצליח לעלות. מחשב ישן,לוח אם מ2011,מעבד i3 3220. אשמח לרעיונות שלכם לפיתרון הנושא,כמו כן מצרף תמונה של הסטיק זיכרון,כי אני לא יודע איזה מתח זיכרון מתאים למחשב, וחשבתי אולי לקנות 2 סטיקים חדשים וזה יפתור את הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-