תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום ! לפני כמה ימים היה לי BSOD (יש לי VISTA ) , אחרי הרבה זמן (3 שבועות) של שימוש במחשב ללא כל תקלה . לא התקנתי שום דרייבר חדש לפני זה . ה BSOD קורה בזמנים לא קבועים מאז (עוד 4 פעמים) , אני לא הצלחתי לנתח את ה Minidump מכיוון שכנראה הסמלים ל WINDBG לא מתאימים עם VISTA. אם תוכלו לעשות את זה אני ישמח תודה אנשים !!! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם המסך הצבעים שהתנו והכול כהה והצבעים מוזרים, שאני בא לשנות את זה בהגדרות של המסך זה את הBrightness וContrast זה כותב לי sRGB ולא נותן לי לשנות את כלום בשניהם. סוג המסך סמסונג SyncMaster 753dfx. אם זה עוזר התקנתי עידכון של JAVA לפני זה בלילה ושקמתי זה ניהיה ככה, ומחקתי תJAVA עכשיו וזה עדיין נשאר!? תמונה להמחשה: אני לא יודע למה זה לא מראה בתמונה אבל מצד ימין למעלה יש מין צבע סגול שזה מתחיל טיפה משמאל וניהיה יותר ויותר סגול
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום ! ברגע זה אני ממש לחוץ, קרה משהו למחשב שלי והיום זה עבר כל גבול.. אז תראו, זהו המצב. לפני כמה ימים פתאום בזמן שהייתי על המחשב המסך רשם כאילו הוא פועל אבל המחשב לא פתוח ואין לו מה להציג, אבל עם זאת המחשב נשאר דלוק, וכך גם המסך.. בדקתי מיד את כל החיבורים הוצאתי והכנסתי אבל ללא כל הצלחה והמשך נשאר ככה, כיביתי והדלקתי את המחשב אבל עדיין לא מופיע כלום על המסך, כאילו הוא פתוח אך המחשב לא דלוק. בפעם המליון אחרי שהוצאתי את כל הכבלים והכנסתי המסך הציג כרגיל את מה שהיה על המחשב, ישר סרקתי וירוסים (בקספרסקי 6) והאנטי וירוס לא מצא שום דבר ולא התריע על כלום.. כעבור כמה שעות זה קרה שוב, חזרתי על אותו תהליך, המסך עבד כרגיל ושוב אותו מקרה.. לאחר כמה ימים לפני שהמסך פשוט נתקע על מה ש…
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי קרו לי שתי מסכים כחולים בימים האחרונים,החלטתי לנתח אותם בעצמי,ניתחתי אותם,הקבצים האשמים הם : ha10kx2k.sys win32k.sys הרצתי חיפוש במחשב, win32k.sys יש תיקייה בשם win32k.sys , שנמצאת במיקום C:\symbols,ויש עוד שלושה קבצי win32k.sys , שנמצאים אחד ב-C:\WINDOWS\system32 , אחד ב-C:\symbols\win32k.sys\41107F7A1c0300 , ואחד ב-C:\symbols\win32k.sys\43446A581c1180 מה שאומר זה קובץ של המערכת,או משהו כזה.. לגביי הקובץ השני, הרצתי חיפוש גם לקובץ ha10kx2l.sys , והוא נמצא בC:\WINDOWS\system32\drivers , אין לי מושג מהו הקובץ הזה,ואין לי מושג למה הוא שייך ואיך. בקיצור,אני צריך ממכם עזרה,למה הקבצים שיכיים,ומה עליי לעשות בכדי לפתור את הבעייה לגמריי,או שאפילו תביאו לי אתר כזה שרוש…
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס קול מובנה. באתר של creative אין אזכור לדריברים עבורו. באתר יצרן הלוח יש דריבר ישן (לא מדי, אבל לא הכי חדש). ב windows update יש עדכון, אבל אני מעדיף להוריד ZIP או EXE ולנבור (וגם לא רשום לאיזה גרסא זה מעדכן). ב softpedia יש דריברים אבל לא ברור איך המספור שם הולך. המלצות איפה אפשר למצוא באופן מסודר דריברים לכרטיס הזה ?
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שהתקנתי בו בעבר אין ספור פעמים ווינדוס ולאחר מכן דרייברים והכול עבד מצויין. משום מה עכשיו כשאני מתקין אני רואה שאין צבעים בכלל (4bit) ואני לא מצליח להתקין את הכרטיס מסך עם אותו דרייבר שתמיד התקנתי. הכרטיס מסך הוא מובנה על הלוח. נראה לי אולי זו בעית חומרה כי בנוסף לזה שאני מתקין את אותו דרייבר ווינדוס שתמיד התקנתי , אף פעם לא היה דבר כזה שמייד אחרי התקנת ווינדוס הוא מראה לי ככה את הצבעים. מה שכתוב לי בDevice manager: VIA/S3G Unichorme IGP ויש על זה סימן קריאה צהוב. מה זה יכול להיות? אולי צריך לציין שהמחשב עושה הרבה בעיות עם חיברים שונים כמו דיסק קשיח למשל שלפעמים עובד לפעמים לא (צריך לשחק קצת עם החוטים- זה כבר לנושא אחר) יכול להיות שהכרטיס מסך המובנה התקלקל?…
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום. יש לי את המפרט הבא: מעבד: AMD PHENOM II X3 720 2 דיסקים קשיחים 500GB segate baracuda המחוברים מערך RAID לוח אם: gigabyte MA770-UD3 המחשב נקנה לפני שנה בדיוק. היום לראשונה ניקיתי אותו, את המארז ע"י שואב אבק, החלקים הפנימיים עם לחץ אוויר ושואב ללא שום מגע בחלקים ההפנימיים. לפני הנקיון ניתקתי את כבל החשמל מהמחשב. אחרי הנקיון חיברתי הכל חזרה, כל החיבורים תקינים. אך המחשב לא נדלק כלל, מת. לא צפצופים כפתור ההדלקה לא מגיב. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל לפעול ממש באיטיות, אז החלטתי לפרמט אותו אבל הבעיה היא שגם אחרי הפורמט המחשב עדיין לא זז, אני לא מצליח להתקין כמעט שום דבר בלי שההתקנה תיתקע בהתחלה חשבתי שאולי הדיסק התקנה של הווינדוס לא תקין - אבל גם דיסק אחר מביא לי את אותה התוצאה איך אפשר לפתור את זה?
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי. שדרגתי את המחשב שלי לפי ההמלצה שנתנו לי בפורום הזה. הכל עובד טוב, הטמפ' של המעבד לא עולה מעל ל45 מעלות, אבל כשאני מריץ את התוכנה של Asus Probe שנותנת מידע על המחשב כמו טמפ', קירור וכו, לפעמים הPower מגיע מתחת לאלף, ואז התוכנה מזהירה אותי שיכולה להיות בעיה. איזו בעיה בדיוק יכולה להיות, ולמה זה יכול לגרום? אני חושד בספק שלי - 400W. הנה התמונה: http://www.2send.us/uploads/4788c01374.JPG מפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX לוח אם: ASUS M2N-E כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX8800GTS 320 MB PCI-E זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום,המחשב שלי התחרפן סופית! אני מדליקה אותו ולפני שהווינדוס עולה[xp אם זה משנה] אז הוא נתקע ולא מגיב..כולל המסך והמקלדת והעכבר כלום כול פשוט נתקע ,לפעמים אני מצליחה להדליק והווינדוס עולה ואז הוא אחרי כמה דק' שוב נתקע..חיפשתי ווירוסים במחשב עם קרספסקי אנטי וירוס וזה לא מוצא כלום..בבקשה אמרתי נואש! יש למישהו מושג איך לתקן את זה? אגב-אני לא מצליחה אפילו להכנס לאפשרות של פירמוט תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מנסה להחליף לוח אם למחשב שנקנה והורכב בKSP. המעבד הוא Ryzen 1700 ואני מחליף לוח אסוס. כשפירקתי את הברגים של הגוף קירור הוא יצא ויחד איתו המעבד. המעבד דבוק לגוף הקירור, עושה רושם שהשתמשו ב thermal adhesive במקום ב thermal paste. זה הגיוני בכלל? האם יש דרך להציל את המצב? מה הסיכוי שאצליח להרכיב את גוף הקירור יחד עם המעבד על הלוח החדש? תודה עריכה: אני מניח שזה adhesive ולא paste בגלל שכשאני מגרד מהקצוות הוא מאוד קשה. כל ניסיון לסובב את המעבד לאיזה שהוא כיוון לא צלח. לא זז מילימטר.
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום אשמח לחוכמת ההמונים יש לי מחשב חדש יחסית ( פחות משנה ) ועם חלקים טובים קוראים בו פריזים ותקיעות רנדומליות בין אם באמצע משחק או בצפייה בסרט או סתם בגלילה ביוטיוב או בוואלה או אפילו באמצע שומר מסך סתם על פניו נראה שרנדומלי לחלוטין ולא במאמץ או משהו ..זה כבר מתסכל זה יכול לא להיות בכלל ויכול להיות 3 פעמים ביום ...יש מה לעשות ? מוכן גם לשלם אם יש מומחה תותח שיכול להגיע לבדוק ולא ישר להציע תפרמט זה יעבור תודה
-
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב קצת ישן שעבר מעט זמן מאז שהשתמשו בו, הוא היה עושה המון בעיות, בין השאר הוא היה טוען: CPU Fan Failed or to low , NTLDR Is Missing הוא היה נתקע מדי פעם ולא היה מה לעשות חוץ מReboot לפעמים הוא היה מאתחל את עצמו 3 פעמים לפני שהוא היה עולה , אחרי כמה זמן שסבלתי את זה, עכשיו הוא החליט לא לעלות , ואני לא יודע אם זה בעייתי חומרה או תוכנה, הוא מגיע לשלב של של העליה של Windows (עם הלוגו ופס הטעינה) ואז נופל, אם תוכלו בבקשה לכוון אותי מה הבעיה וכיצד כדי לי לטפל בזה בנוסף אני מעוניין לבדוק את כל רכיבי החומרה בשני המחשבים שלי, מה אתם ממליצים לי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
טוב אז כרגע מחוברים לי למחשב שני כרטיסי ראם של 2GB כל אחד 1600HZ ASUS P8P67-mועכשיו השגתיעוד כרטיס של 4GB של חברה אחרת אבל הוא גם DDR3 ופועל על 1600HZ ניסיתי סתם לתקוע אותו באחד הסלוטים אבל כשעשיתי את זה המסך הפסיק לפעולמה הדרך הנכונה לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
ורק המקלדת פועלת ומגיבה והעכבר לא מגיב אחרי כמה וכמה פעמים שחיברתי אותו
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי בעיה שצצה רק בחודשיים האחרונים משהו כזה כל משחק שאני מתחיל לשחק,גם הכבדים יותר וגם הפחות,קורס לי המחשב אחרי רבע שעה של משחק בערך ככה סתם בוינדוס זה לא קורה,רק כשהמחשב מתאמץ בעצם במסך פתאום הכל נהיה שחור,ומופיעה הודעה שהמסך מנותק מהמחשב,והמחשב פשוט נתקע,וריסט לא פותר את הבעיה כי עדיין המסך רושם שהוא מנותק אז חייבים לכבות את המחשב ולהדליק מחדש בעיה מוזרה,יכול להיות שזה טמפרטורה אבל לא נראה לי כי בחיים זה לא קרה אז למה שעכשיו המחשב יתחמם פתאום יותר מדיי 1950 PRO מעבד 3600X2 2GB RAM
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי, שאני מפעיל את המחשב מופיעה לי הודעה: PCI DEVICE NO, LISTING BUS NO , DEVICE NO, FUNC NO, VEDOR/DEVICE CLASS DEVICE CLASS DISK BOOT FAILUFE אני ממש מיואש מה עושים????????????
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אז ככה היום בפעם הראשונה הוא עשה לעצמו ריסט לבד (זה עם המסך הכחול אתם בטח מכירים!) אבל אני לא בטוח שזה מהלוח ואם כן אז איך אני בודק? הכרטיס רשת (שאני בטוח ששוכן בו רוע כלשהו!!!) אז הבן *ונה הזה מסרב במלוא מובן המילה! להתחבר כל פעם שאני מדליק את המחשב אז לוקח לו 5 דקות כן 5 דקות! לתפוס את עצמו ביידים, ולהתחבר, ובמשך הזמן שהוא לא מחובר אז מופיע התמונה הזאת של שתי המחשבים הקטנים למטה מהבבים ואז שהוא מתחבר הם נעלמים! ושלוש ואחרון יש לי דיסק קשיח של wd 80 giga 8 buffer והוא משמיע רעשים של דיסק ולא דיסק מוזיקה אלא דיסק שחותך ברזלים (רק שבעוצמה הרבה יותר נמוכה!) וגם אני חושב שהכרטיס קול שלי (שעל הלוח) מתחמם בצורה רצינית ביותר כי לפעמים במשחקים ושירים אני מתחיל לשמוע את האנשים כ…
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום. ראיתי את האתר בפופלר סיינס המחשב שלי היה עובד כרגיל, נדלק כרגיל והייתי עובד איתו כרגיל. יום אחד פתאום כשאני מדליק אותו, הוא נדלק אבל לא מעלה כלום, לא מציג כלום. בהתחלה זה היה מציג את המסך הראשוני של הלוח אם. ואחרי כמה בדיקות והפעלות נוספות, הוא לא מציג בכלל. נראה לי שלפני שזה קרה אני ניקיתי את המחשב ושאבתי ממנו אבק. והבנתי שבעיה דומה קרתה לקרוב משפחה שלי והבעיה שלו הייתה משהו עם הג'אמפרים. הוא אמר שיכול להיות ששאבתי ג'אמפר. לקחתי ג'אמפר ממחשב אחר שאני לא צריך ושמתי באחד המקומות שם אבל יש הרבה כניסות לג'אמפרים האלו, לכן לא ממש ידעתי לאן לנעוץ אותם. לא נראה לי שזו בעיה עם הכרטיס מסך למרות שניסיתי להחליף באחד אחר וזה לא עזר. הבנתי שזה גם יכול להיות הספק, שהוא חלש מידי …
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
1. סמלים בדסקטופ משנים מיקום וגודל כל דקה בעיה נפתרה עם שינוי 2 מפתחות ברג'יסטר HKEY_CLASSES_ROOT\Wow6432Node\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\ HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\ ב-InProcServer32 יש לערוך כך: דאבל קליק על Default ולשנות את %SystemRoot%\SysWow64\shell32.dll ל: %SystemRoot%\system32\windows.storage.dll 2. הגדרות תצוגה של תיקיות מתאפסות מדי כניסה לתיקיה (לדוגמא במקום תצוגת סמלים הוא מציג תצוגת פרטים אפילו כשעושים 'חזור') 3. מקלדת אלחוטית מגמגמת ובדכ לא מגיבה או קופאת (הבעיה לא קשורה למקלדת ולא לסוללות ולא למתאם USB שנמצא מרחק של 20סמ, במחשב אחר אין שום בעיה וזה התחיל רק לפני שבוע) העכבר ש…
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
- 1 follower
-
-
פרמטתי את המחשב לפני יומיים והתקנתי ווינדוס 8 64ביט. לא התקנתי שום תוכנה מיוחדת. לאחר עדכוני ווינדוס המחשב לא עולה. לפני עלית הווינדוס הוא נעצר על מסך שחור, לפני עדכוני המערכת הווינדוס עבד תקין
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
יש לי קובץ GHOST ואני רוצה לפעיל אותו בשיחזור באופן אוטומטי בלי שום הקשה אנא עזרו לי דחוף
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב ישן אם לוח MSI 865 PE NEO2 המחשב לא מזהה שום דיסק קשיח אם יציאת SATA אני זוכר יש איזשהוא קובץ או הגדרה אשמח לקבל תגובות תודה
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שמורכב מ R9 290 ו i5 2400, ובשבוע האחרון המסך לא מגיב. מופיעה הודעה No video in put , enter sleep mode. הדרייבר שלי לא מעודכן עד הסוף, אבל אני אפילו לא יכול להפעיל את המסך לעדכן. מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
היי לכולם מחשב חדש, לוח הוחלף אתמול. המחשב מתרסט פעם בשבועיים לעירך (הבקר זה קרה) הלוח חדש (סיבות אחרות) אך עדיין אותו סוג. DG965WH 1) האם יש קובץ בו מערכת ההפעלה/מחשב כותבים מה קרה? 2) כיצד אני מזהה מה הסיבה (מעבד/זכרונות/ספק) 3) כיוון אחר שלא חשבתי עליו? בתודה, יהודה
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-