תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי כרטיס נוסף של זכרון 128MB 133MHZ sdram כדי להאיץ מחשב ישן עם לוח אם עלום. המחשב מזהה רק 64MB במקום 128MB. הזכרון הוא של kingston, ובאמת כתוב עליו שהוא 128MB, אממה יש עליו פחות צ'יפים מבכרטיס זכרון השני שלי (אבל אני די בטוח, שזה לא אומר כלום לגבי הכרטיס הזה). מישהו מכיר בעיה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי, לא ידע למה אבל פתאום התחלתי לקבל את השגיאה הזאת- You are not authorized to view this page You might not have permission to view this directory or page using the credentials you supplied. -------------------------------------------------------------------------------- If you believe you should be able to view this directory or page, please try to contact the Web site by using any e-mail address or phone number that may be listed on the www.cracks.am home page. You can click Search to look for information on the Internet. HTTP Error 403 - Forbidden Internet Explorer אני מקבל את השגיאה הזאת רק כשאני רוצה להוריד משהו מאתר אינטרנט כלשהו.... הקאזה עובד, האייסיקיו עוב…
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
המחשב התחיל לעשות בעיות ולקרוס אחרי כמה זמן הוא גם משמיעה סידרה של צפצופים לפני שהוא מתכבה טו דים טו דים טו דים טו דים וככה הלאה בהתחלה חשבתי שהוא מתחמם הוחלף מאוור למעבד , הוחלף ספק , הוחלף הארד דיסק אני כבר לא יודע מה לעשות...
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד חדש יחסית (חצי שנה) של ACER מעבד i5 עם 4 ג'יגה זיכרון וווינדווס 7 ולא מזמן קרה לי פעם ראשונה שהפעלתי סרט היי דפינישן(כבר הפעלתי לפני סדרות בהיי דפינישן ולא קרה כלום..) והמחשב נהייה ממש איטי, אחוז השימוש בזיכרון הוא 95 בערך וכשאני מסתכל במנהל משימות בלשונית של התהליכים פעילים אין תוכנות שפועלות ולוקחות כל כך הרבה.. למעשה אם אני יחבר את כל הזיכרון שכתוב שהם לוקחים אני לא חושב שאני מגיע ל400 מגה ביית. מאז זה קרה לי הרבה פעמים גם סתם שלא הפעלתי כלום רק גלשתי באינטרנט, הרצתי בדיקת וירוסים במצב בטוח עם norton, Malwarebytes' Anti-Malware, SUPERAntiSpyware Free Edition, Spybot - Search & Destroy, ועם סריקה און ליין של nod, הם מצאו איזה טרוייאני אחד אבל ז…
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש עם לוח אם של GIGA BYTE 965P DS3P, חדש. שמתי לב שהתקני USB כמו מצלמה, מפצל USB וכו' ממשיכים לעבוד גם אחרי שהמחשב כבוי. ביטלתי כל קשר להדלקה של המערכת ע"י מקלדת או עכבר בהגדרות ה- BIOS. הערך של ACPI Suspend Type נמצא על S1. נגמרו לי כל הרעיונות... אשמח לשמוע ייעוץ מכם.... תודה.
-
- 16 תגובות
- 985 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל מחשב חדש ויש בו הרדיסק סריאל אתא עשיתי לו fat רגיל והתחלתי להתקין ווינדוס xp רגיל באמצע ההתקנה הוא מראה לי מסך כחול ולא ממשיך בהתקנה. רציתי לדעת אם צריך לעשות משהו שונה שיש הרדיסק סריאל אתא אם זה תהליך שונה משל ide ?? ד"א הזיכרונות לא יכול להיות שהם לא בסדר כי זה מחשב חדש ולא יודע מה עוד יכול להיות בבקשה תעזרו
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי החליט שהוא לא מתכבה יותר ואין לי מושג מה מקור הבעיה. אני ינסה לפרט: מערכת ההפעלה היא Windows 7. במסך הכחול של ה- "Shutting down" המחשב נתקע ולא מתכבה, לרוב גם הסמל הזה שמסתובב ליד הכיתוב נתקע ומפסיק להסתובב. עשיתי חיפוש ברשת וניסיתי את הדברים הבאים שהציעו אך שום דבר לא פתר את הבעיה: 1. בדיקה אם ב- Safe mode התקלה ממשיכה- חיובי. 2. סריקה באנטיוירוס ותוכנה להסרת רוגלות (Malwarebytes Anti-Malware). 3. Hotfix של ווינדוס. מקווה שלא שחכתי כלום, כאמור הדברים לא הועילו והבעיה ממשיכה. אני לא רוצה לכבות מהכפתור ולגרום נזק למחשב. מקווה שתוכלו לעזור לי ומודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, אני כותב את ההודעה הזו בשמו של ערן: לפני כמה דקות הוא חזר לביתו וניסה להדליק את המחשב. המחשב זיהה את ההארד דיסקים והתחיל לטעון את ה-windows XP, אך נתקע עם מסך כחול ההופיע לשבריר שניה ועשה ריסט. בבוט השני המחשב לא זיהה את ההארד דיסק הראשי שלו (seagate 60 gb), והשם של ההארד דיסק המשני (quantum 20 gb) היה משובש. לאחר מכן ה-windows שוב לא עלה. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
האים יש תוכנה שתוכל לתת זיהוי של המעבד שהוא לא זויף?
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי. שדרגתי את המחשב שלי לפי ההמלצה שנתנו לי בפורום הזה. הכל עובד טוב, הטמפ' של המעבד לא עולה מעל ל45 מעלות, אבל כשאני מריץ את התוכנה של Asus Probe שנותנת מידע על המחשב כמו טמפ', קירור וכו, לפעמים הPower מגיע מתחת לאלף, ואז התוכנה מזהירה אותי שיכולה להיות בעיה. איזו בעיה בדיוק יכולה להיות, ולמה זה יכול לגרום? אני חושד בספק שלי - 400W. הנה התמונה: http://www.2send.us/uploads/4788c01374.JPG מפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX לוח אם: ASUS M2N-E כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX8800GTS 320 MB PCI-E זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני משתמש במחשבים שבבית הספר והם חדשים קיבלנו אותם לפני שבוע אבל ילדים התקינו משחקים ען הדיסק און קי והבית ספר חסם איכשהו את החיבור שמעתי שמישהו אומר שזה מצב hike או משהו כזה. איך אני יכול לפרוץ את זה? נהרס לי המחשב בבית ואני חייב להשתמש עם הדיסק און קי במחשבים האלה. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן חיצוני של 2 טרה. לאחרונה, וללא שקרה שום דבר מיוחד, ווינדוס החל לבקש ממני לבדוק בכונן שגיאות. לאחר בדיקה, הכונן חוזר לפעולה. אבל משהו שם מסריח. בכל אופן, על הכונן הזה נמצאת תיקייה של 30 גיגה בייט של תמונות, שהיא חשובה לי יותר משאר הטרה-וחצי (מוזיקה, סרטים, וכולה). כיצד כדאי לגבות את התמונות? האם לכונן USB קטן אולי? אני כמובן מתייחס לרמת האמינות, כי אני חושש שאם הכונן ימות, ילכו התמונות לעולם. תודה!
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי, לפני מספר ימים נשרף לי הכרטיס מסך. כשהחלפתי אותו בסופ"ש שמתי לב שכל המאווררים של המארז הפסיקו לעבוד (2 קדמיים, עליון ואחורי). זה נראה לי חשוד שכולם מתו ביחד... איזו בדיקה אני יכול לעשות להם לפני שאני מכריז על שעת המוות? המארז שלי הוא Antec Nine Hundred Two וכל המאווררים הגיעו מובנים עם המארז (וכבר אין עליו אחריות) http://store.antec.com/Product/enclosure-gear_for_gamers/nine-hundred-two/0-761345-15920-3.aspx תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כשנתיים בתוכו יש זכרון של 4gb ddr 3 1600mhz x2 שרצים בdual channel . ולפני כמה ימים הצלחתי להשיג זכרון ram שהוא סטיק אחד של 8gb ddr 3 1600mhz וחברתי אותו והמחשב זיההה אותו והכל עובד חלק ויפה עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם זה יעיל בכלל? מה שעשיתי? כי אני לא מרגיש שום האטה בביצועים או משהו כזה.
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי דל סטודיו 1537 שכבר פגה עליו האחריות. לאחרונה המסך החל לרצד ולהתנתק, לדעתי זאת בעיה במגעים החשמליים כיוון שזה קורה יותר כאשר המטען מחובר וכאשר לוחצים קצת על הפסטיק התחתון במסך המבעיה מסתדרת (אבל חוזרת לאחר כמה דקות). דיברתי עם "יעל פתרונות" שהם המעבדה של דל בארץ. הם הציעו שאני אביא את המחשב והם יכניסו אותו לבדיקה (שרק הבדיקה לוקחת 5 ימי עבודה) ולאחר מכן הם יתקנו אותו וזה יכול לקחת עד חודש (!!!) ואין להם שום עלות תיקון משוערת. ז"א שאני צריך להפסיד יום עבודה, להפקיד את המחשב שלי במעבדה, לשלם בערך 300 שקל על בדיקה ואז עוד מי יודע כמה כסף על תיקון שיכול לקחת גם חודש - כל זה על מחשב בן 5 שנים (שאמנם מצויין אבל עדיין..) שמעתי דברים טובים על המעבדה שלהם, אבל אני ל…
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
כל הזמן מאז שקניתי את המחשב (בערך שנתיים-3) יש לי איתו בעיות במסכים כחולים שקורים לרוב כשאני משחק במשחקים (כבדים) למחשב יש מפרט חזק כך שלא אמורה להיות לו בכלל בעיה להריץ משחקים (וחוץ מזה שיש פעמים אחדות שזה קורה לו גם שאני לא משחק) כמה פעמים שאלתי לגבי הבעיה ואמרו לי לפעמים חומרה ואז איכשהו הגיעו למסקנה שזה תוכנה (מערכת הפעלה) ולכן החלפתי אין ספור פעמים מערכות הפעלה וזה ממשיך לקרות ! ככה שאין מצב שזה מערכת הפעלה - לא כל המערכות הם דפוקות אני עכשיו עם אחת ממש טובה (ד"א היא WIN7) ועדין יש לי מסכים. העלתי קובץ עם קבצי הDMP ותמונות והסברים מכמה תוכנות שמנתחות מסכים. בבקשה תעזרו לי לגלות איפה הבעיה ... :-[ http://www.multiupload.com/5INESZS0FU תודה ענקית לכםם !!!!
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, היום הגדרתי במחשב שלי (ובפעם הראשונה בכלל שאני משתמש באפשרות הזאת) שהמחשב ייכנס למצב שינה לאחר X דקות,כשאני רוצה שהוא יתעורר ע"י לחיצה על מקש כלשהו במקלדת/עכבר הוא פשוט לא מתעורר אלא ע"י הכפתור כיבוי/הפעלה במחשב עצמו. חיפשתי בהגדרות צריכת חשמל משהו על זה ולא מצאתי,בביוס שיניתי כמה דברים אבל לא עזר,מישהו יודע איך ניתן להגדיר שהמחשב יתעורר ע"י לחיצה על המקלדת/עכבר? מדובר על WIN XP תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שאם אני מפעיל כמה תוכנות ביחד (מ2תוכנות ומעלה) אז המסך מהבהב והזמן שבין הבהוב להבהוב הוא 10 שניות ככה וזה דיי מעצבן איאפשר לעבוד ככה מה אפשר לעשות? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום אחרי כ40 דקות שאני משחק במחשב ( המשחק LOL אם אתם מכירים..לא מהכבדים ) המחשב קורס , אומנם הוא פועל אבל פתאום המסך הופך לתכלת מוזר עם פסים. בדקתי את עניין הטמפרטורה של המעבד/ראם/כרטיס מסך . הכל תקין . (אם יש דרך לעקוב כל דקה על הטמפרטורה ולקבל את זה כקובץ LOG אני אשמח לדעת איך) המחשב שלי intel 15-4570 8gb ram r9 280x vapor x תודה .
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
ורק המקלדת פועלת ומגיבה והעכבר לא מגיב אחרי כמה וכמה פעמים שחיברתי אותו
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי יש לי לא מעט נסיון בענייני חומרה, ולפני ימים ספורים , קניתי כרטיס IEEE 1934 לצורך דגימת וידאו. נו..מה יכול להיות פשוט יותר מזה, כרטיס PCI - מכבים המחשב, פותחים המארז, משתילים הכרטיס לסלוט PCI פנוי, מדליקים , צופים בWINDOWS איך היא מזהה חומרה חדשה..והכל אמור להיות בסדר, רק ש..בנקודה הזו- אחרי שהמערכת הפעלה הודיעה לי, שזוהתה חומרה חדשה (בקר IEEE 1934) לא מתקבלת הודעת שגיאה וגם לא הודעת אישור כדוגמאת:"הרכיב החדש מותקן ומוכן לשימוש". בבדיקה של מנהל ההתקנים, הכרטיס מופיע עם סימן קרעאה צהוב עליו, לאמור:"יש בעיה...הרכיב לא עובד".(קוד 10) טוב...לא אמרתי נואש והתקנתי הכרטיס על מחשב נוסף בעל מפרט שונה ו..אותו דבר בדיוק. אז..האם אני צריך דרייבר לכרטיס כזה? או שאוליי...הכרטיס …
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 cpu- 455MHz RAM- 512 HARDISC-80G הבעייה היא שמשלב מסויים המחשב התחיל לעלות (מBIOS לחלונות) בצורה איטית בסביבות 15דקות אבל לאחר מכן המחשב עבד תקין. לאחר שבוע גם לאחר העלייה המחשב עובד מאוד לאט לפתוח חלון במחשב לוקח בסביבות 6 דקות זאת בעיית תוכנה או חומרה והכי חשוב מזה ואיך מתגברים על זה כי אני ללא מחשב נ.ב יש לי שם תוכנות חשובות אז אני לא רוצה לפרמט את המחשב תודה מראש ski_farm
-
- 12 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום קניתי טלוייזה לפני כמה ימים וחיברתי אותה היום למחשב עם כבל dvi ל hdmi יש לי 8800gt ומה שקורה זה שבטלוויזיה רואים רק את התמונה של הרקע בלי תיקיות בלי עכבר ובלי כלום רקק את התמונה אז אם יש אישהו משהו שאני יכול לעשות בשביל שאני יוכל לראות סרטים והכל בטלוויזיה זה יהיה מעולה. אז איך אני עושה את זה?.? תודה
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי במחשב הישן שני כוננים קשיחים שאחד מהם יש שם רק מדיה שאני רוצה להעביר למחשב החדש, הבעיה איך אני מזהה איזה מהם אני צריך להוציא.SLAVE או MASTER???
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
הורדתי משהו בטורנט שבאיזשהי דרך השתכפל, זה סיים להוריד וכנראה מחקתי את המקורי בכל קמרה פתחתי אותו וזה שאל אותי בעזרת מה לפתוח עשיתי לו WINRAR ועכשיו כל הקבצי EXE שלי רוצים להפתח דרך WINRAR בקיצור - שום דבר לא עבד הכל הפסיק לעבוד אני לא יודע איך בכלל הצלחתי להכנס לFIREFOX, כל דבר שאני מנסה לפתוח זה שואל אותי בעזרת מה לפתוח - אני לא יכול לצלם הצייר לא עובד השחזור מערכת גם לא עובד אני לא יודע מה לעשות - עזרה?
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-