עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by womry,

שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי כרטיס נוסף של זכרון 128MB 133MHZ sdram כדי להאיץ מחשב ישן עם לוח אם עלום. המחשב מזהה רק 64MB במקום 128MB. הזכרון הוא של kingston, ובאמת כתוב עליו שהוא 128MB, אממה יש עליו פחות צ'יפים מבכרטיס זכרון השני שלי (אבל אני די בטוח, שזה לא אומר כלום לגבי הכרטיס הזה). מישהו מכיר בעיה כזאת?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. בהרבה מקרים, כשמחליפים לוח אם בחלונות XP, חייב להתקין מחדש את חלונות (בדרך כלל זה קורה כשהצ'יפסט שונה בלוח אם החדש) האם יש דרך לשנות את הלוח אם מבלי להתקין את כל הWindows מחדש? ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Niccolo Machiavelli,

יש לי רמקולים Z506 5.1של kogitech יחסית חדשים, אחרי פירמוט והתקנת דריברים הם לא עובדים כשניסתי אותם בלינוקס אובונטו הם עובדים יופי. כלומר אין בעיה ברמקולים. בתוכנה של הכרטיס קול (HD ADeck) הוא מזהה את הרמקולים וכשאני עושה בדיקה הוא משמיע סאונד דרכם (אם כי הוא מזהה את הקמיים בתור אחוריים והאחוריים בתור קדמיים) אבל בפועל שום צליל לא יוצא מהם. התחרפנתי כבר פירמטתי שוב(מסיבה אחרת) ושוב הבעייה לא נפתרה יש למשיהו פתרון? תודה מראש לעוזרים!

4. Started by Real_Me,

לחבר שלי ישנו סורק MUSTEK SCANEXPRESS 6000P שעד היום עבד כשורה. לפתע כל תמונה הנסרקת ב-PRESCAN לא מופיעה בחלון הסריקה אלא כאסופה של קווים צבעוניים או לחילופין המסגרת נשארת ריקה. הדבר שאולי יכול להיות קשור לזה הוא ששינינו רזולוצית מסך מ-800*600 ל-1024*768 וצבע מ-16 ל-24 ביט לפני כן אבל כשחזרנו להגדרות הקודמות עדיין לא נפתרה הבעיה. יש לציין שמדובר בחלונות 98 ותוכנית הסריקה היא IPHOTO 1.2. מה שמוזר שלקחתי את הסורק והתוכנית לבדיקה אצלי, בחלונות XP, והכל עובד. מישהו יכול להסביר מה קורה כאן? בתודה מראש RM

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by urielsolmon,

שלום לכולם הבעיה שיש לי היא שהמחשב נדלק ועולה אין שום ציפצופים בעת העליה , החלפתי כרטיס מסך אך הבעיה עדיין ממשיכה האם הלך לוח האם ???????????????? אודה לתגובות אוריאל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. כל הזמן מאז שקניתי את המחשב (בערך שנתיים-3) יש לי איתו בעיות במסכים כחולים שקורים לרוב כשאני משחק במשחקים (כבדים) למחשב יש מפרט חזק כך שלא אמורה להיות לו בכלל בעיה להריץ משחקים (וחוץ מזה שיש פעמים אחדות שזה קורה לו גם שאני לא משחק) כמה פעמים שאלתי לגבי הבעיה ואמרו לי לפעמים חומרה ואז איכשהו הגיעו למסקנה שזה תוכנה (מערכת הפעלה) ולכן החלפתי אין ספור פעמים מערכות הפעלה וזה ממשיך לקרות ! ככה שאין מצב שזה מערכת הפעלה - לא כל המערכות הם דפוקות אני עכשיו עם אחת ממש טובה (ד"א היא WIN7) ועדין יש לי מסכים. העלתי קובץ עם קבצי הDMP ותמונות והסברים מכמה תוכנות שמנתחות מסכים. בבקשה תעזרו לי לגלות איפה הבעיה ... :-[ http://www.multiupload.com/5INESZS0FU תודה ענקית לכםם !!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. טוב, לי נמאס, מזה כשנה יש לי את הצרה הצרורה הזאת ושום דבר לא עוזר. כשאני משחק במשחקים (לא כבדים במיוחד.. LOL לדוגמא למי שמכיר) המחשב פתאום נתקע.. ואז: במקרה הטוב הוא חוזר לעצמו.. ואני מוצא את עצמי מת במשחק.. או שהוא פשוט נתקע לי טוטאלית ואין תמונה על המסך.. ואז אני צריך ריסטארט. עכשיו, שימו לב, זה לא קורה רק במשחקי מחשב, זה גם קורה לעיתים רחוקות יותר אמנם, כשאני סתם גולש באינטרנט. ואז כשהוא חוזר לעצמו (אם הוא חוזר לעצמו) רשום משהו בסגנון "מנהל התצוגה הפסיק להגיב והצליח לשחזר את עצמו". בזמנו קראתי מלא פוסטים בחו"ל ובארץ של הרבה אנשים שנתקלו בדיוק באותה הבעיה וכל מה שאמרו להם זה לעדכן דרייברים לכרטיס מסך או להחליף אותו.. אז עשיתי את שניהם.. עדיין לא עזר. היום נשבר הקש האח…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Tamar Tal,

המטען הקודם של הלפטופ שלי לא עבד קניתי מטען חדש והוא לא מצליח להטעין מה לעשות?

9. Started by Long Phan,

שלום אנשים יקרים ותודה לעונים יש ברשותי מחשב I7 דור שני וכבר זמן מה אני סובל מתקלה הזויה שהמחשב אחרי כיבוי קשה לו להידלק בחזרה אני לוחץ על כפתור ההדלקה והוא לא מגיב לפעמים אחרי 10 שניות הוא נדלק מעצמו ולפעמים אחרי דקה או 2 ...וכשהוא נדלק הכל תקין מה יכול להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. שלום, ברשותי המפרט שבצד. הלוח שלי הוא ABIT NV8. ישנה תוכנת ניטור של ABIT שקוראים לו "ABIT EQ". ברשותי גירסה 2.0.0.6 שאמורה להיות יעודית ל NV8. הבעיה היא שהיא מראה טמפ' מעבד שנמוכה בכ 7-8 מעלות ממה שרשום ב SANDRA ובביוס. השאלה היא איך לדעת למה להאמין? (הרי זוהי בכל זאת תוכנה זאת ABIT, אולי היא מכויילת יותר נכון? )

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Impreza,

מחשב ישן... לאחרונה הכל עבד נורמלי עד שהמקלדת מתפגרת הבעיה היא לא במקלדת עצמה, ניסיתי כמה מקלדות וקורה אותו דבר כשהמחשב עולה המקלדת נדלקת ואפשר ללחוץ Delete כדי להיכנס לביוס. אבל לאחר שהמחשב מתחיל לעלות את הווינדוס האור של ה "Num Lock" ננעל וכאילו היא נתקעת. ניסיתי להוציא, להכניס, ריסטים, איפוס ביוס ושום דבר לא עוזר מה זה יכול להיות?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יחסית חדש mac pro מדובר ב רגיל dvi חיברתי מסך של סמסונג אליו עם ואחרי זמן דקה או שתיים הוא עובר פתאם במסך ל"שלג" כמו בטלויזיות הישנות כשאין קליטה האם מישהו נתקל בזה? ואולי יודע איך לפתור את זה? ניסיתי לאתחל לשחק עם ההגדרות של התצוגה של המסך וכלום תודה

13. Started by nim901,

כשאני מפעיל את המחשב השני בבית עולה מסך כזה אפשר לסדר מבלי לאבד מידע?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, היה לי מחשב מעבד ליבה כפולה מהדגמים האחרונים(לא זוכר את הדגם המדוייק). אבא שלי אמר שבזמן שהשתמש במחשב, פתאום המחשב כבה ולא נידלק יותר. שללתי את האפרות של הספק כח. לקחתי את הספק כח למחשב של חבר, והמחשב עבד עם הספק כח שלי. הוצאתי את הכרטיס מסך, וראיתי שיש לו נגדים מפוצצים. ניסיתי להדליק בלי הכרטיס מסך, ללא שינוי. דולקת המנורה של הלוח אם, ומעבר לזה שום שינוי. חשבתי שכנראה נשרף הלוח אם. קניתי לוח אם חדש של אינטל DH67GD ומעבד I7 2600. הרכבתי את הלוח אם והמעבד, והחיווט ההכרחי בלבד. ושוב אותו דבר. המנורה של הלוח אם עובדת, אך המחשב לא נידלק. אין לי מושג מה התקלה. אשמח לקבל יעוץ. חשבתי שהכפתור הדלקה אולי לא תקין. חשפתי את שני הגידים שלו וקיצרתי ביניהם ושוב לא קרה דבר.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. כל פעם שאני מפעיל מחדש תמחשב אני צריך ללחוץ F1.איך אני מבטל את זה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. 1. סמלים בדסקטופ משנים מיקום וגודל כל דקה בעיה נפתרה עם שינוי 2 מפתחות ברג'יסטר HKEY_CLASSES_ROOT\Wow6432Node\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\ HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{42aedc87-2188-41fd-b9a3-0c966feabec1}\InProcServer32\ ב-InProcServer32 יש לערוך כך: דאבל קליק על Default ולשנות את %SystemRoot%\SysWow64\shell32.dll ל: %SystemRoot%\system32\windows.storage.dll 2. הגדרות תצוגה של תיקיות מתאפסות מדי כניסה לתיקיה (לדוגמא במקום תצוגת סמלים הוא מציג תצוגת פרטים אפילו כשעושים 'חזור') 3. מקלדת אלחוטית מגמגמת ובדכ לא מגיבה או קופאת (הבעיה לא קשורה למקלדת ולא לסוללות ולא למתאם USB שנמצא מרחק של 20סמ, במחשב אחר אין שום בעיה וזה התחיל רק לפני שבוע) העכבר ש…

17. שלום לכולם, רציתי לשאול אם ניתן להסתפק בקירור סטוק במידה והמחשב משמש לרוב לעבודה משרדית, הורדות, סרטים, מולטיטאסקינג וגלישה. במילים אחרות: אין כרטיס מסך חיצוני ויש צורך אך ורק בכרטיס המובנה שמגיע עם המחשב השאלה מופנית כלפי מעבדי הi7 וה i5 ? האם באיי 7 מומלץ להחליף את הקירור שמגיע עם המעבד? במידה ומדובר במשהו חשוב, אשמח אם תמליצו לי על פתרונות קירור טובים ונפוצים מקירור הסטוק. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי מחשב נייד HP לפני כמה ימים שכיביתי את המחשב הוא התחיל להוריד עדכונים, אבל כיביתי את המחשב ממש פיזית עם הכפתור כי לא רציתי אותם עכשיו המחשב לא עובד, אחרי החלון של הסמל של HP וWINDOWS נפתח חלון שחור של START WINDOWS NORMALLY או REPAIR שאני מנסה להתחיל מחשב נורמלי לא עובד וגם כשאני מנסה להכנס דרך מצב בטוח בשניהם זה חוזר למסך השחור ניסיתי גם להכנס בf11 לשחזור של HP וכל השחזורים של התאריכים האחרונים של הגיבויים לא עובדים אז כנראה צריך לפרמט אין בעיה בדיסק קשיח בדקתי את זה עכשיו יש איזשהי דרך לגבות את הדברים שיש לי על המחשב אפילו אם הוא לא נדלק ? כי פרמוט פשוט ימחוק לי הכל

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הוא מראה לי ככה: http://img54.imageshack.us/img54/4418/ss1dr.jpg אבל בDVD בטלוויזיה הוא עובד בסדר.. זה דיסק תמונות דרך אגב.. הכונן DVD במחשב: Toshiba DVD SD-M1712 ty

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הכרטיס לא נותן סיגנל, יבשתי הכל ושמתי בצל במרפסת. יש סיכוי שיחזור לעבוד?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. העתקתי מהפלא (LG 3) סרטונים למחשב ובמחשב זה מראה קטוע..אני לא מבין למה זה ככה #בפלא הסרטונים צולמו ושם הם לא קטועים ומסונכרנים השמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by BandiT,

שלום, יש ברשותי מחשב intel p4 3.0GHz לוח אם ASUS P4S800D הבעיה היא כזאת, כאשר אני מפעיל את המחשב, המסך לא נדלק, אבל המחשב עולה, אני שומע ברמקולים שהוא נכנס לWINDOWS, אחרי לחיצה על כפתור הכיבוי על המארז, (אחרי כמה נסיונות) המסך נדלק והמחשב מתחיל לעלות, אך לפני שהוא עולה מופיעה הודעה OC error וללחוץ F1 להגיע לsetup או ללחוץ F2 להמשיך לעלות את המחשב עם הגדרות ישנות, אם אני לוחץ F2 המחשב עולה רגיל והכל בסדר ללא בעיות, אם אני לוחץ F1 נכנס לSETUP וישר עושה F10 (יציאה) אז המחשב עולה כבר ללא ההודעה והכל עובד כמו שצריך. הבעיה חוזרת אחרי כיבוי המחשב, ומנוחה של כמה דקות. נגיד עוד שעה הוא יעשה את אותם הבעיות בהדלקה.. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הסיבה? דרך אגב. במחשב יש DDR400 512M…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by coperl,

אני הורג אותו כל פעם שהוא מאמץ את המחשב אבל הוא חוזר מייד. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, בשבועות האחרונים התחלתי לקבל מסכים כחולים בזמן משחק ואימוץ כרטיס המסך. בהתחלה רק מדי פעם, היום זה ממש כל כמה דקות. לפי מה שאני רואה המודולים שגורמים למסכים הכחולים הם atikmpag.sys ו-dxgkrnl.sys. השגיאה היא VIDEO_TDR_ERROR. המחשב מרסט את עצמו, ובדרך כלל משמיע צפצוף מוזר ולא מצליח לעלות, אין אפילו את הלוגו של ה-bios. ואז יש מעגל כזה של ניסיונות reset של המחשב ללא הצלחה. כשזה קורה אני מכבה בעצמי את המחשב, מחכה כמה שניות, ואז מדליק אותו שוב. רק אז הוא עולה כמו שצריך. במהלך שימוש רגיל (נניח גלישה באינטרנט) אני גם מקבל מדי פעם הודעות שגיאה, שאומרות שהמערכת עשתה reset לדרייבר של כרטיס המסך. במקרים האלה זה בלי מסך כחול ו-boot למחשב. יש לי כרטיס מסך GB HD6950. הסרתי את הדריי…

25. Started by unateazy,

שלום ! המחשב שלי בן שלושה חודשים וכבר התחיל לעשות בעיות - המהירות תגובה שלו ירדה והוא נוטה להיתקע כשפתחתי את המחשב גיליתי שהמאוורר הפנימי שלו (gigabyte 4000-עם אור כחול מזעזע וזרועות קירור פריאון) מלא באבק . ניסיתי עם שואב אבק לנקות - הרוב ירד אבל המחשב עדיין מתאמץ . מה עושים ? איך מונעים מאבק לחדור למחשב ? והאם נראה לכם שזו הבעיה ? חוץ מזה הייתי רוצה לדעת אם יש תוכנה שבודקת מאיזה מרכיבים בנוי המחשב . יש לי הרגשה שמה ששילמתי עליו בחנות זה לא מה שקיבלתי... אשמח מאוד לעזרה , תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים