תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
למיטב זכרוני קנינו בעבר, ביחד עם המחשב, שני מקלות זכרון של 1 גיגה האחד. כלומר, 2 גיגה בסה"כ. היום כשבדקתי ע"י לחצן ימני על my computer ואז properties ראיתי שיש רק 1 גיגה של ram שם. כמו כן, פתחתי את תוכנת hwinfo32 ושם ראיתי שיש שני מקלות של 512 מגה, האחד, כלומר 1 גיגה בסה"כ. זה היה ניראה לי מוזר, כי שוב, למיטב זכרוני, שמתי לב שאכן היו לנו בעבר 2 גיגה של ram. כאשר בטלתי אפשרות של חדירה שלא ברשות לביתנו, פתיחת מארז המחשב והוצאת שני המקלות של 1 גיגה האחד והחלפתם בשני מקלות של 512 מגה האחד, סגירת המארז, החזרת כל החוטים למקומם ופתיחת המחשב מחדש -- החלטתי פשוט לפתוח את המארז בעצמי ולבדוק שם בפנים. ראיתי באמת שיש שני מקלות של זכרון. הוצאתי אחד מהמקלות ועליו היה רשום משהו כזה: kvr…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי amd athlon 64 3200 לסוקט 939 עם לוח אם msi k8n neo4-f בחצי שנה האחרונה יצא לי הרבה פעמים להתקל בכיבוי אוטומטי של המחשב ברצף של כמה ימים ככל הנראה בגלל שהתחמם יותר מדי, לא התעסקתי בזה יותר מדי כי לא היה לי זמן עד שאתמול כשנסיתי להדליק אותו והמסך מראה שחור, ושומדבר לא עולה נסיתי כמובן להושיב את הזכרונות כמו שצריך, כרטיס מסך, לנתק את כל החיבורים ולחבר אותם שוב, לאפס את הביוס אבל אין תגובה רצוי לציין שהמאוורר של הלוח אם ממש ממש קירטע ולדעתי זו הסיבה שהמחשב לא מגיב יותר ולכן הלוח אם נשרף מה אתם חושבים? יכול להיות שאני טועה? איך ניתן לדעת אם המעבד או שהלוח אם נשרף? אני אשמח לעזרה, תודה
-
- 10 תגובות
- 20.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-EP43-UD3L מעבד Q9550 זוג זכרונות של קינגסטון של 2 גיגה 1066 כרטיס מסך GFORCE 9600GT 1G. 3 כ קשיחים של WD 1t 250gb 160gb כולם סטה 2 ספק כח של איזיקול 450W 3 מאווררים של 12 ס"מ 1 של 23 ס"מ 2 צורבים . משום מה המשחב לא מזהה לי את הסאונד. נסיתי להתקין הכל מחדש (כולל ווינדוס). יכול להיות שיש התנגשות עם משהו???? אולי הספק כח חלש מדי???? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שהתחילבהצגת תקלה של כיבוי עצמו לאחר מסך ה POST .בדיקת הזכרונות לא העלתה דבר וגם אין שום ציפצופים. הדבר הבא שנבדק היה כרטיס המסך. עם הסרתו המחשב כן נדלק ולא נכבה - כמובן בלי שאני יכול לראות מה קורה (חשבתי שאולי הביוס נעצר בשלב כלשהוא כיוון שאין כרטיס מסך, ואולי הוא זה שאחראי לכיבוי המחשב בשלב פעילות אחר שלו..ע"י פעולה כלשהיא שהוא מבצע) כרטיס המסך הועבר למחשב שני , שם הוא עבד בסדר גמור. כרטיס מסך אחר נכנס למחשב הפגום והמחשב המשיך בשלו מה שגורם ל לחשוב שמדובר בלוח האם. השאלה שלי היא, האם יש סיכוי שה"איבר" הפגום הוא רק הסלוט של הכרטיס מסך ( PCI-E ) ? אני חושב אם לקנות עכשיו כרטיס מסך ממש זול - PCI רגיל, ואולי הוא יעבוד.. אבל אם לא, סתם הוצאתי כסף בנוסף לכסף שא…
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כ- 3.5 חודשים קניתי מחשב כזה: CORE2QUAD Q9550 OCZ 4GB 800MHZ HITACHI 500GB SAPPHIRE HD4870 THERMALTAKE SOPRANO+THERMALTAKE 550W אז הבעיה היא שכאשר אני מדליק את המחשב הוא לא נידלק ורק אחרי שאני מנתק את הקבל של הספק מאחורי המחשב ולאחר מכן מחזיר אותו רק אז המחשב נידלק הבעיה קיימת כבר כ-חודשיים והיא מתחילה לעלות לי על העצבים. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לאחר פירמוט המחשב, ה USB שלי נהיה איטי בטירוף... העברת שיר לפלאפון שפעם זה לקח חצי דקה, עכשיו לוקח בסביבות ה- 5 דקות, העברת נתונים מהמחשב לדיסק און קי מאוד מאוד מאוד איטית ( 2 ג'יגה בסביבות ה- 25 דקות!!!!) פעם זה לא היה ככה, לפני הפירמוט העברת הנתונים היתה מהירה. מה לעשות? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב דיוידי מבית LG. עכשיו לפני כמה שבועות הצורב התחיל כל פעם לאחר תחילת הצריבה להקפיץ הודעה של failed. עד עכשיו ניסיתי 2 סוגים של דיסקים שעבדו לפני זה בצריבה והכל היה בסדר. אז לפני שאני מתלבט אם לקחת לתיקון מה יכול להיות הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , לחבר שלי יש בעיה במחשב הוא מקבל מסך כחול (קיבל 4 פעמים) שרשום במסך הזה Memory_managment . בעיה בזיכרונות ? הזיכרונות הם : *ram - kingson 2048 X 2 = 4GB . הוא אמר לי שהוא בדק בתוך המארז ואין שום דבר נפוח . הוא בדק שוב פעם רק את הזיכרונות בתוך המארז הוא אמר שהכל בסדר איתם ? ציטוט ממנו : "אממ שאני מנסה לעלות את המחשב הוא נתקע ב WELCOME ועושה ריסט " יש לו vista ultimate 64 bit english מה להגיד לו לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי הבעיה היא במחשב של ההורים שלי: בעת פתיחת המחשב המחשב נתקע כל הזמן ולעיתים ממש קרובות מופיע מסך שחור לכמה שניות,עד שלבסוף מופיע המסך הכחול. כל עזרה מסוג שהיא תתקבל בברכה,תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום. אתמול ניסיתי כרגיל להיכנס למשחק [Need for Speed החדש, לצורך העניין], אבל במקום לעבוד כרגיל, עם טעינת המשחק, המסך הופך לשחור, הסאונד "נתקע", והמסך מגיב כאילו אין OUTPUT מהמחשב. הפתרון היחיד במצב הזה הוא לאתחל את המחשב. ניסיתי כל מיני דברים - עדכון דרייברים [למרות שהיה לי כבר הכי מעודכן], SYSTEM RESTORE.. כלום לא עבד. ניסיתי להשתמש בDXDIAG, וכל הבדיקות הראו שהכל בסדר. אני חושש שזוהי בעיה בחומרה - אבל אני לא מצליח להצביע עליה. שמעתי דברים כמו "אולי זה הספק?", אבל הספק החזיק את המערכת [הדיי חדשה] במשך 3 שבועות בלי בעייה - לא מבין למה שפתאום משהו ישתנה. בדקי, והטמפ' של המחשב בסדר גמור. יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? זה נהיה מתסכל! פרטי המערכת שלי: 7400e dual core in…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , לאחרונה הבאתי מ Ebay לוח חדש של XFX.. דגם 680I LT המפרט שלי לפני כדלהלן : Asus Striker Extreme (שעשה המון בעיות זכרון) 4Gb Kingston Memory 460W Thermaltake PSU 8800Gt 5 Hard drives 1 DVD היו לי המון בעיות עם הסטרייקר בנושא זכרון (המון מסכים כחולים שהפנו לבעיות זכרון) ואחריי בדיקה מצאתי שהסלוטים של הזכרון לא עובדים כראוי.. חיפשתי לוח מתאים עם FEATURE של SLI שארצה לעשות בקרוב ובסופו של דבר מצאתי את ה XFX 680I LT , הוא לא יקר ויש לו FEATURES נחמדים שקרובים ל STRIKER.. קניתי , שבועיים אחרי...הכל טוב ויפה , מצאתי אתמול את הזמן לפרק ולחבר את הכל למארז חדש שבמקרה הכינותי מראש (CM HAF 932 - מומלץ ביותר..) אחרי כל החיבורים , מנסה להדליק את המחשב וכלום..ב…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום , זאת לא הפעם הראשונה שיש לי את הבעיה הזאת ואני די בטוח שזה קשור באיזה שהיא דרך לצורב עצמו. אתמול קניתי sims 3 במדיה גיים (לאיזה פקק נכנסתי בדרך החוצה מתל אביב) ורק היום בבוקר היתה לי הזדמנות להתקין אותו. אני מתקין את המשחק וכל כמה שניות קופץ לי חלון שאומר שיש לי בעיות CRC בקובץ. כמו שצינתי זה הפעם השניה שזה קורה לי. לחצתי על retry ובאיזה שהיא נקודה הם כבר הודיע לי שהמצב אבוד ולחצתי על ignore עד שבכלל ביטלתי את ההתקנה. אני די בטוח שזה איך שהוא קשור למחשב שלי כי זה כבר קרה לי בעבר עם fallout3 הדרך שתיקנתי את זה היתה להתקין את זה עם ignore ואז ללכת למחשב של ההורים של אשתי ששם יש צורב של LG , להתקין את המשחק בלי שום בעיה ואז להעתיק את הקבצים התקינים ל DOK ולהעתיק אותם מ…
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קודם כל השאלה החובבנית , סלחו לי.. איך אני מנתק מהמחשב כרטיס PCI שהוא לדעתי PCI EXPRESS 2 - גדול יותר מהרגיל, יושב עליו כרטיס מסך גדול וכבד, מאוורר וכו', בקצה הסלוט יש מין פלסטיק קטן, שכאילו תופס את הכרטיס במקום.. הכרטיס מתנתק מהסלוט כרגיל אבל בקצה האחורי שלו (כיוון פנימה של המחשב) נשאר כאילו תקוע במקום.. זה בטח משהו ממש פשוט אבל איך משחררים את זה? חוצמזה, תקלה ואבחון, לשיקולכם אולי יש רעיונות אחרים: המחשב נדלק ומייד לאחר הלוגו של הביוס הוא נכבה - אם אני מנתק את כרטיסי הזיכרון - לגמרי (כל השניים..) המחשב לא נכבה כשהוא נדלק אבל אין שום תצוגה במסך . אם אני מחזיר אותם ומנתק את כרטיס המסך לגמרי - אותו הדבר, המחשב רץ ולא נכבה. לדעתי הבעיה היא או בכרטיס מסך , או בלוח האם\סלוט …
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
השארתי את המחשב דלוק בלילה (כרגיל) וכשהתעוררתי היה מסך שחור שבו כתוב: A Disk error occurred Press ctrl+alt+del to restart אני עושה את זה והמחשב מתחיל מחדש.. הכל טוב ויפה עד שהוא אמור לטעון את הWINDOWS וההודעה הזו מופיעה שוב... מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת המחשב פשוט נתקע כל רגע, בכל לחיצה על העכבר , כפתור במקלדת וכו' הוא פשוט "חושב" משהו כמו דקה ואז חוזר לעצמו לפעמים יש כמה דקות שהוא מתפקד נורמלי ואז שוב חוזר לו השיגעון הזה...ובנתיים אני מאבד את השפיות... בעבר זה היה קורה רק כשהייתי מכניס דיסק לכונן DVD (אם מישהו יכול להסביר לי למה זה יהיה נחמד) בדקתי את הזכרונות והם תקינים... השאלה היא אם הספק כוח הלך או שזה הלוח/מעבד. בנוסף המסילה של 3.3V בספק (שאין לי מושג למה היא נועדה) קופצת בין 3.3 ל-2.8 זה טווח סביר או שזה מוגזם? יכול להיות שהבעיה נובעת מזה? הטמפרטורות תקינות...דרך אגב.
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, חיברתי את כל הכבלים הדרושים כולל את המסך. שאני מפעיל את המחשב המסך רושם לי "Off Mode" ולאחר כמה שניות מתכבה. סוג המסך הוא DAEWOO EF1901 תודה לכל העוזרים,
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
היי פתחתי את המחשב על מנת לנקות אותו לאחר שחיברתי הכל חזרה, הוא נידלק, מתחיל רגיל ואז אחרי 15 שניות בערך פתאום נכבה פתאום. מה לעשות ?????
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המחשב הוא E8400 לוח אם גיגהבייט מדגם G31M-ES2L 4 גיגה זיכרון כרטיס מסך OB עבדתי עם המחשב פתחתי את ה CPUZ המעבד עמד קבוע על 3000MHZ בדרך כלל הוא עומד על 2000MHZ לאחר כ 10 שניות קיבלתי מסך כחול לא הספקתי לקרוא מה כתוב והמחשב עשה RESET
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכול חבריי הפורום.. זוהי ההודעה הראשונה שלי אז סליחה מראש עם הנוסח לא תואם לכללים פה... הדבר אירע לראשונה כשלא הייתי מחובר לאינטרנט וניסיתי להתקין תכנה שמוכרת לכולנו דיימון טולס... (אינני חושב שביא קשורה לתקלה אך אני מציין כל פרט). המחשב קרס וריסט את עצמו ומאז לא הצליח לעלות וגם לא ב safe mode כל פעם שהוא מנסה לעלות הוא פשוט קורס בשלב הסופי של ה login . נסיתי לעלות את המחשב דרך xp boot (דיסק שמדמה מערכת הפעלה של XP ) אך גם זה קרס באותו שלב. ניסיתי גם להריץ תכנת boot לבדיקת הארד דיסק אבל התוכנה מודיעה שהיא לא מוצאת את ההארד דיסק או שיש בעיה עם הזיהוי שלו ובזמן הזה הלפטופ מתחמם בצורה מטאורית.. מדובר בלפטופ בן שלושה חודשים יש אחריות מקיפה אבל זמן ההמתנה קשה לי מידיי... …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשאול כי בכרטיסי מסך לא ענו לי ונעלו את הנושא אז ככה יש לי כרטיס מסך מסדרה 8 ועדכנתי כמה פעמים את הדריברים וכל פעם נפתחת תיקייה חדשה עם קבצים בפנים אז העם ניתן למחוק את העידכונים הישינים יותר דוגמא : C > programs files > nvidia > 169.21 > 178.24 ועוד ועוד העידכון הכי חדש 186.76 אז אני אפשר למחוק את 169.21 > 178.24 זה לא יעשה בעיות
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
כשאני עושה ריסטארט העכבר והמקלדת לא זזים שום דבר אני לא יכול לעשות כלום http://img32.imageshack.us/img32/8978/074coz.jpg
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום 3 (סלרון) ואני חושב שיש לו בעית מעבד, אולי הגישות r/w לרגיסטרים שלו. האם למישהו יש איזה טסט שעושה גישות כאלה ובודק את BS,DS,SS ושאר מריעין בישין? בתודה עופר
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אממ מצאתי הכי מתאים לפרסם את זה פה, אם זה לא מתאים אז אשמח אם תעבירו. יום בהיר אחד המחשב החליט לקרוס באמצע עבודה איתו. המחשב עולה ולאחר זמן מה המסך הופך שחור והמחשב עושה ריסטרט. נראה שכאשר דורשים מאמץ רב יותר מהמחשב אז הוא נוטה לקרוס מהר יותר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך אפשר לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+ Epox EP-8KDA3J nVIDIA GeForce 6800 GT WDC WD1200JD-00GBB0 (111 GB, IDE) טמפ בתמונה חשבתי שזה הספק היה מחובר לספק 450W ג'ינרי שהיה בערך 6 שנים הוחלף לספק של JSP 300W ועדיין הקריסות ממשיכות [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי, המחשב תמיד עשה לי בעיה בעלייה, לא היה מגיע למסך ה POST בכלל אלא נתקע על לוגו של הלוח אם, לפעמים עם ריצודים על המסך אם כבר היה עולה לגמרי, היה פועל דקה ואז שוב פעם ריצודים. פתחתי את המחשב, ניתקתי חשמל, ניקית מאבק, הוצאתי את הכרטיס מסך והחזרתי, לחצתי על לחצן ההדלקה ל"ריקון" חשמלי. לאחר כל זה עדיין מרצד לאחר שהוא עולה. עד כמה שאני מבין זה מהכרטיס מסך, כיום יש לי eVGA 7900 GT אני רוצה לקנות משהו חדש וזול (מחשב של 3 שנים) מה דעתכם על הכרטיס הבא : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6912&perur=2&t=8&c=191 והאם צדקתי באבחנה שלי ? תודה רבה!!!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-