תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום! לפני כארבעה חודשים קניתי מחשב חדש שהרכבתי לבד (לא הרכבתי פיזית אותו אלה בחרתי איזה חלקים אני רוצה) מפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 לוח אם: Gigabyte ga-ep45-ds4 כרטיס מסך: BFG 285GTX OC2 זיכרון: A-DATA 4GB Gameing 800Mhz DDR2 ספק: FSP 700W מארז: Gigabyte 3D MARS מערכת: WINDOWS XP הבעיה היא שכאשר אני משחק במשחקים כגון: GTA 4,CRYSIS WARHEAD,Assassin's Creed crysis,cod 5,cod 2 מה שקורה אני שם על גראפיקה וביצועים גבוהים ואז בכל המשחקים אחרי 10-40 דקת המשחק היה מאבד את הגראפיקה היו קופצים ריבועים מוזרים צבעים ורודים או מסך בהיר עד כדי לבן ולא יכלתי להמשיך לשחק עד שלא הייתי יוצא מהמשחק. בנוסף כמה פעמים בודדות היה יוצא לשולחן עבודה מהמשחק והיה מופיע מסך כחול ואז נעלם ו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בסדר, הסתדרתי עם זה.. אז אני אעבור לבעיה האמיתי שבגללה פתחתי תמחשב... המחשב לא עולה ויוצאים ממנו מין קליקים O_O קיצר עכשיו כמחשב פתוח אני יכול להבחין שהרעש בא מהדיסק קשיח וזה כלאיו מנסה לקרוא ממנו אבל לא מצליח... וזה נישמע כאילו אזיה 3-4 פעמים זה מנסה להניע ועוצר... אתמול המחשב עבד רגיל, לא נגעו בוא, הוא לא קבל שום מכה... מה יכול לגרום לדבר כזה בדיסק קשיח ? הינה הבעיה (להגביר את הסאונד) - http://www.youtube.com/watch?v=svaM_aIvMOY
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הטלויזיה שלי (LG '32) שעד לפני שבוע היתה מחוברת ב-dualview לכרטיס מסך שלי מסוג Geforce 8600GT פשוט כבר לא מזוהה, עד לפני שבוע הכול עבד מצויין. התקנתי מחדש דריבר לכרטיס מסך וכלום... אין לי בעיה בחיבור HDMI של הטלויזיה כיוון שחיברתי מכשיר לאותה יציאת HDMI ואין בעיה, בדקתי את הכבלים וגם אין בעיה. בדקתי את שתי יציאות ה-DVI של כרטיס המסך , חברתי אותן למסך המחשב ושתי היציאות עובדות. כשניסתי לחבר רק את הטלויזיה במקום מסך המחשב, גם אז אין סינגל, ניסתי להחליף כבלים, גם לא עזר, ניסתי לחבר במקום הטלויזיה מסך מחשב אחר(17"), גם הוא לא קיבל אות, הדבר היחיד שעובד זה רק המסך המחשב שלי (17") (יש לציין שבאופן מוזר הוא דווקא עובד בשתי היציאות!) יש לציין שבקונטרול פאנל בדירבר של הכרטיס מסך…
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן, בחודשיים האחרונים המחשב שלי עושה המון בעיות. בערך כל שבוע הוא פשוט לא מצליח להעלות את ווינדוס, אפילו לא בsafe mode. ניסיתי כל פעם לפרמט, להתקין ווינדוס (ניסיתי כמה גרסאות שונות של XP), וכל פעם, אחרי כמה ימים (לפעמים שבועיים לפעמים יומיים). הווינדוס פשוט מסרב לעלות. ניסיתי הכל, להתקין רק דברים מינימליים, כדי לראות אם איזו תוכנה מסוימת דפקה אותו כל פעם, והוא נופל גם עם התוכנות הכי בסיסיות שאני מוריד מהאתרים הרשמיים בלבד. חשוב לציין- יש לי פנטיום D די ישן, וממש לא משהו. הוא מתחמם בטירוף (70 מעלות בעבודה רגילה על ווינדוס). אבל הוא עבד ככה במשך שנתיים וחוץ מזה שהוא האט המון לא עשה בעיות. חשבתי שכנראה הבעיה בלוח אם, אז שמתי לוח אם אחר, חדש, של גי'גהבייט, חשבתי שהכל נגמר ו…
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, חברים ! אנא, עזרו לי לפתור אותה בהקדם. מה יכול להיות מקור התקלה. תודה, זיו [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי כרטיס USB2 למחשב כשאני מחבר אליו את הARCHOS404 שלי ומנסה לפתוח אותו מהמחשב שלי מופיע שגיאה מושהו עם I\O device error (ראה תמונה) כשאני מחבר לUSB הרגיל אז הכל עובד באופן תקין רק לאט כיאה לUSB רגיל יש דרך לתקן את זה כי אני באמת ומעדיף את המהירות של USB 2 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע היום פעמיים ב2 משחקים שונים בהתחלה בCrysis הוא פשוט נתקע באמצה המשחק אבל עשיתי CNTRL ALT DELETE והמשחק היה במצב "לא מגיב" ופשוט יצאתי ממנו אם סייים משימה ופעם שניה באותו יום הוא נתקע באמצה משחק X - MEN פשוט קפא אבל ב2 המקרים הסאונד המשיך כזה וזהו עשיתי ריסט אני מפחד שיש איזה בעיה בRAM או משהו אחר גם המחשב חם מאוד 50 מעלות מעבד וכרטיס בממוצע במנוחה ובמאמץ הכרטיס ב65-70 מעלות.. המאוורר על 40% של הכרטיס ניסיתי לעלות אם התוכנה firestrom של ZOTAC אבל אחרי כול הדלקה מחדש זה חוזר ל40% מפרט: | Phenom II x4 Quad-Core 940 |Zotac GTX 260 896MB| GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ | Western Digital 500GB| Freezer 64 Pro| Corsair VX 550W | CoolerMaste…
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש מחשב די ישן (בערך 2-3 שנים) ועד עכשיו המחשב עבד מצוין. אתמול הוא כיבה את המחשב לפני שהלך לישון והיום כשהוא הדליק אותו המחשב לא עלה. המחשב מגיע לטעינה של הוינדוס ?(XP) ועושה ריסט בלי שום מסכים כחולים. ניסיתי לבדוק את ההגדרות בביוס ולא הצלחתי למצוא כלום. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מכשיר משולב של אפסון cx4300 כבר 3 פעמים שקורה לי שאני מחבר את הכבל usb למחשב והמחשב נכבה לחלוטין אי אפשר להדליק אותו במצב רגיל (כלומר דרך הכפתור הרגיל שבמארז) יש בחלק האחורי של המארז מן מפסק שאני צריך לכבות ולהדליק אותו כמה פעמים עד שהמחשב נדלק שוב האם יש לכם מושג למה זה קורה יצויין שלא תמיד המחשב נכבה כאשר אני מחבר את כבל ה-usb אני מקווה שהפעם לא טעיתי בפורום
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ניתקתי את הארד דיסק שלי מהמחשב וכשחיברתי אותו קיבלתי את ההודעה הזאת disk boot failure, insert system disk and press enter מאז המחשב לא עולה לי . נכנסתי לbios והגדרתי שההארד דיסק יעלה ראשון וזה עדיין לא עזר . ניסיתי לנתק את הכבל של החשמל ולחבר אותו שוב וזה עדיין לא עוזר המחשב לא עולה לי . בבקשה מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב vista ultimate 64 bit והתקנתי אותה אתמול והיא זיהתה את הצורב די וי די שלי (של חברת NEC מדגם 7200s) אבל מאז אתמול יש בעיה בזיהוי של הצורב. זאת הבעיה שיש במנהל ההתקנים: ניסיתי להסיר ולהתקים מחדש, עשיתי עשרות פעמים ריסטרט, ניסיתי למצוא דריבר חדש יותר אבל לא הצלחתי... הדריבר שרשום שיש כרגע הוא 6.0.6001.18000 ניסיתי למצוא firmware חדש והצלחתי אבל משום מה הוא לא נותן לי להתקין אותו. זאת השגיאה שהוא רושם שאני מנסה להתקין אותו: דרך אגה ה firmware הוא מהכתובת http://www.sony-optiarc.eu/supportservice/downloads/dvddrivesdesktoppcs/ad7200s.html ניסיתי גם להוציא את החיבור של ה sata והחשמל שמחובר גם ל dvd עצמו וגם ללוח האם וזה לא עזר... אני כבר באמת לא יודע …
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
טוב קודם כל שלום לכולם! בעיה שהתחילה לא מזמן: כל פעם שאני מפעיל משחק (לא משנה איזה) הכל בהתחלה מתקתק כמו שעון ואחרי ממש מספר דקות מעטות המחשב קורס. עכשיו בדרך כלל המסך פשוט נכבה ולא נדלק (זה השלב שאני עושה ריסט) או לחילופין המסך מתעוות קצת ואז אני רואה מסך כחול שרשום שם שנאסף מידע לקבצי DUMP (נראה לי). זהו... אני לא יודע מה השתנה, עד עכשיו לא הייתה לי את הבעיה הזו ואני לא יודע מאיפה היא צצה או מה גורם לה. אני צריך את העזרה שלכם במציאת מקור הבעיה, אז בבקשה אם למישהו יש רעיון אני אשמח. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם לאחרונה הרכבתי מחשב ונתקלתי בבעיה שהוא נתקע חשבתי על סיבה אולי למרות שהיא לא הכי נראית לי ואני חייב לדעת אם זאת היא שהכנסתי את המעבד במאחורה שלו איפה שה"פינים" (E7400) במרכז הייתה מדבקה לבנה קטנה כזאת שלא פגעה בפינים אבל היא הייתה במרכז של המעבד שיש לו שם גם דברים השאלה שלי אני אמור להוציא אותה או לא? על המדבקה עצמה היה רשום סתם מספרים כמו מספר סריאלי אם אתם צריכים הסבר מדויק יותר איפה המדבקה אני יקח תמונה של מעבד ויסמן בצייר תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב בבוקר ואני בא להכנס להארדיסק מתוך המחשב שלי ואני לא יכול, מופיעה הודעה: E:/ is not available the disk structure is corrupted and unreadable הוא מופיע ב- Disk Management ורשום שהוא Healthy. בעיה נוספת שצצה, כשאני מזיז את העכבר אז הוא לפעמים נתקע לחצי שניה וממשיך, אותו דבר עם הקלדה. בעיה נוספת, לוקח למחשב יותר מידי זמן לעשות פעולות פשוטות כמו לפתוח תמונת JPEG (לא כבדה) או נגיד למחוק קובץ. מה אני עושה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
המחשב של אחיין שלי עושה בעיות. הגיע אליי עם כמה תקלות ואחת מהן היא שאחרי כיבוי אפשר להדליק את המחשב רק אחרי שעה. אחרי שסידרתי את כל שאר התקלות כיבתי את המחשב וניסתי לברר מה יכול לגרום לתקלה הזו. ניסתי להוציא בטריה ולהזיז את הג'אמפר כמה פעמים, לאחר מכן, גם למחרת כבר לא היה BOOT וגם לא שום ציפצוף שמראה סימן חיים. ניתקתי את כל החלקים הלא רלוונטיים, רק רכיבי הליבה והספק. ניסתי גם להוציא זיכרון, להחליף כרטיס מסך למובנה בלבד אבל כלום. בסוף פתחתי את הספק ומעבר לאבק של 3 שנים ראיתי משהו שנראה בין ספק גמור לבין דבק מסוג כלשהו, אציין שגם היה ריח שרוף מעט שבא מהספק. ניסתי גם עם הספק שלא ולא היה בוט גם אחרי 20 דקות אבל היה ציפצוף 1 ארוך וחוזר שאני לא יודע מה הוא אומר. שוב כמובן ניסתי…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול לאחר שסיימתי להוריד מספר דברים מהמיול החלטתי לכבות את המחשב לאחר תקופה לא קצרה בה הוא נשאר דלוק. היום בבוקר כאשר ניסיתי להדליק את המחשב קרה דבר מוזר מאוד. לקח למחשב בסביבות 10 דקות להטען עד שהוא הגיע למסך הדסקטופ ואז גיליתי ששניים מהכוננים הקשיחים שלי נעלמו. אז החלטתי לנסות לפרק כמה מהכוננים (מתוך 4 כוננים קשיחים) ולראות איך המחשב פועל לאחר ניסוי וטעייה גיליתי שברגע שאני מפרק את הכונן הרביעי והכי חדש וגם לצערי הכי גדול(Seagate Barracuda 7200 500 Gbytes) המחשב חוזר לעבוד כרגיל ושלושת הכוננים האחרים מופיעים . עכשוו השאלה שלי היא בעצם מה קרה פה? האם הכונן הרביעי נשרף או שקיים סיכוי שהוא עוד בר ניצול ? ולמה כונן נוסף נעלם אם למעשה הייתה בעיה רק בכונן אחד? למ…
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
המחשב סלרון שלי עובר את כל הבדיקות בהתחלה וכשהוא בא לעלות את המערכת- הוא מראה לשניה את הסמל של ווינדוס (כשיש את המסך של הטעינה) ואז עושה את מסך כחול לאפילו לא שניה ואז עושה ריסטרט וככה ממשיך. חשבתי לנסות להאריך את הזמן של המסך הכחול כמו שעושים דרך ווינדוס אבל מהמצב הזה אני לא יודע איך. איזה רכיב פגום או לא עובד ממש טאוב לדעתכם?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למידה סנטר מצאתי מחשב פנטיום 4 לא יודע נדגם לוח אם של MSI NEO 865P הספק כנראה לא עובד אז חיברתי עם ספק אחר וכן נידלק . כל המאוורים נדלקו כולל של הכרטיס מסף והמעבד הכרטיס הוא של LEADTEK 7600GT 256 ואני רואה שיש שם חיבור למתח (על הכרטיס) אני לא שומע ציפצופים בכלל שמתי זיכרון של 256MEG DDR שמצאתי. יכול להיות שאני צריך לחבר את ה כרטיס מסך לחשמל כי יש שם מחבר האם זה בכלל משנה?
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם! בשבוע האחרון, כאשר אני משחק אני ניתקל בתקיעות במחשב ולאחר זמן מה שהמחשב נשאר תקוע עולה מסך כחול. העלתי גם תצלום של הבעיה. מה לדעתכם הבעיה? זו בכלל בעיה בתוכנה או בחומרה? הרצתי גם חיפוש ואמרו שכדאי לפרמט, אבל הייתי מעדיף לנסות לפתור את הבעיה כי לפרמט עכשיו זה די סיפור והייתי רוצה להימנע מזה כמה שניתן... תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב, הוא לא מעלה לי את המקלדת בקטע של הכניסה לביוס, ומעלה אותו רק לאחר מכן, כשהווינדוס עולה.. ולכן אני לא יכול להיכנס לווינדוס.. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי מסך כחול ואני לא מספיק לקרוא מה כתוב שם. איך מבטלים את האתחול האוטומטי אחרי מסך כחול? תודה.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש core i7 920 asus p6tse asus nvidia gts 250 3x1 ocz 1333 platinum wd 1t pro82 enermax קיבלתי את המחשב והתקנתי ווינדוס XP בהצלחה עשיתי עדכונים וכ"ו פתאום נזכרתי לבדוק שהמחשב מזהה את הזכרונות אבל הוא זיהה רק 2 מתוך 3 אז בדקתי בביוס והורדתי תוכנה שבודקת את הזכרונות וגם היא זיהתה רק 2 מתוך 3 ג' הוצאתי והכנסתי מחדש את הזכרונות , ואז הוא זיהה רק ג' אחד מאז המחשב עשה המון בעיות , ריסט עם מסך כחול, פריזים, ריסטים בלי מסך כחול וכו בסוף נשארתי עם זכרון אחד מותקן שהוא לא עשה בעיות, מה שהוביל אותי לחשוב שיש בעייה בזכרונות. התקנתי את וולברין לבדוק איך הוא רץ עם אחד ג' זכרון הוא עבד סביר אך קרס חזרה לווינדוס כעבור דקה של משחק יכול להיות שהבעייה בהתקנה של ה…
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
ה-FREEZE יכול לקרות כאשר המחשב במצב מאמץ או מנוחה. הטמפרטורה של הHDD היא 46 מעלות. הוא מסוג IDE של 80GB WD . לפעמים המחשב בכלל לא עולה ולא כתוב כלום על המסך חוץ מ-GOING TO SLEEP. לדעתי הכ.מסך תקין כי אני מצליח לשחק בכמה משחקים כשהמחשב עולה. כנ"ל המעבד. ספק הכח תקין גם כן כי משחקים אף פעם לא קורסים. ניתקתי את כל הכוננים וזאת לא הבעיה עדיין המחשב לא פועל. לגבי הלוח אני לא יודע איך בודקים תקינות. החלפתי HDD (השאלתי) והמחשב פועל טוב מאד. לדעתכם בעיית קשיח?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול הרכבתי בעצמי מחשב חדש המיפרט שלו מופיע בצד וכשאני מדליק אותו הוא נידלק לכמה שניות ואז נכבה ואז שוב פעם אחרי כמה שניות נידלק וניכבה עד שאני מוציא את הכבל מהחשמל בבקשה תעזרו אני לא יודע מה הבעיה אני אשמח אם תעזרו לי בבקשה.[br]פורסם בתאריך: 10.06.2009 בשעה 22:05:40 מישהו?
-
- 36 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחוברים אצלי כ5 פריטים לUSB, ורק הMP3 עושה בעיות מדובר בIaudio i7. המחשב קופא בקטע הראשוני איפה שניכסתי לBOOT. יש לי פה אפשרות לעשות POWER ON BY BUTTON, רציתי לדעת איך האפשרות הזאת עובדת, כמו כן אם אני יכול להשתמש בשלט מדיה.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-