עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by scribey,

(מה שכתוב בכותרת זה מה שכתוב על הצורב, הדגם) הוא לא מצליח לצרוב לי דיסק אחד כל דיסק שאני מכניס ומנסה לצרוב בנירו זה לא עובד התקנתי כמה תוכנות וזה ניתקע בכולם לבערך באמצע הצריבה!! אני לא יודע מה לעשות..... PLZ HELP

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  2. במחשב השני בבית שלי, המשמש את שאר בני המשפחה חוץ ממני, התחילו תקלות מוזרות. המחשב נתקע פעם ביום לפחות, כלומר הוא קופא לגמריי שאי אפשר לעשות כלום. היום נתקע המחשב והופעל מחדש מעצמו, ואז כשעלה המחשב הוא נתקע בבדיקות הקבצים לפני העלאת המערכת, ב0 אחוז. מדובר על ווינדווס אקס פי, הארד דיסק של מקסטור 9 ג'יגה ישן יחסית. בסופו של דבר אחרי איזה חצי שעה עלתה המערכת, וראיתי שכונן E השייך להארד דיסק המשני של מקסטור 9 ג'יגה, לא מתפקד ורשום לי שהוא לא מאותחל ויש לאתחל אותו למרות שהוא עבד לפני כן והיו בו קבצים. מה אפשר לעשות? איך אפשר לשחזר את מה שיש שם? למה זה קרה?

3. שלום לכולם יש לי כרטיס geforce fx 5200 בעל אפשרות tv out ולמרות שהתקנתי את הדרייברים החדשים (וגם ישנים)ולמרות שהכרטיס מחובר לטלביזיה נכון אני רואה רק פסים צבעוניים על המסך מרצדים יש לי פנטיום 4 ומ. הפעלה win 98 se אני עושה את כל הפעולות הנדרשות כולל שינוי שיטת שידור ובחירת יציאה בכרטיס אך עדיין לא מצליח אגב היציאה מהכרטיס היא ע"י כבל s-video מומר ליציאת av .בטלביזיה השיטת קליטה על auto אבל גם pal וגם ntsc לא עבדו ניסיתי גם להדליק את המחשב רק על הטלביזיה והגדרתי נכון את היציאה בתפריט nview nvidia תודה מראש משה

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  4. החלפתי ספק למחשב שלי. הוספתי 2 מאווררים חיברתי הכל. הפעלתי את המחשב הוא נדלק (ז"א חיבורי החשמל שלי טובים) אך אחרי ספירת הזיכרון שם הוא נתקע. הוא לא נותן לי לעשות כלום, ע כל מקש שאני לוחץ המקלדת לא מגיבה בכלל. יצא לי ללחוץ ריסטרט כמה פעמים והיה בתוך הכונן 1.44 דיסקט אז הוא הגיע עד להודעה של בוט פליור הוצאתי את הדיסקט ושוב אותה הבעייה. מאיפה להתחיל את הבדיקות בכלל?

5. ולא בפעם הראשונה.. אני לאלץ לבצעה התקנת תיקון ל windows אחרי התקנת סט דריברים חדש מבית nvidia. אתמול אחרי התקנת הסט החדש (שהורדתי פה באתר) המחשב ביקש כמובן הפעלה מחדש בתום ההתקנה. לצערי הוא כבר לא עלה מחדש לשון הודעת השגיעה: חלונות מצא שהקובץ system32\drivers\pci.sys פגום או לא קיים, ולכן חלונות ממליץ לי לשים את הדיסק של חלונות בכוחן וללחוץ על R בהתקנה החדשה.... משהוא נתקל בבעיה חוץ ממני ??? הלוח אם שלי הוא: ASOS A8N-E ו.. כן... זה גם קרה לי בפעם הקודמת שניסיתי לעדכן דריברים ל MB לפני כחודש אם דריבר שלקחתי ישירות מאתר NVIDIA בקיצור מה שעובד זה מה שקיבלתי בדיסק אם ה MB וזהוא. אז מה יהיה???

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  6. Started by ilanb0,

נכנסתי לביוס לפני שפירמטתי על מנת לשנות את סדר ה - BOOT. ראיתי שיש כמה אפשרויות לביוס - עידכון ביוס, שחזור ברירות מחדל וכד'. האם יכול מישהו לפרט מה כל אפשרות טומנת בחובה והאם זה עלול לגרום נזק בלתי הפיך? כמו כן, נניח שבחרתי והשתמשתי באחת האפשרויות - האם פירמוט המחשב מחזיר הכל לקדמותו?

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by portance,

חבר שלי קנה מדפסת חדשה היום ובאתי להתקין לו אותה ומתי שהתקנת הדרייבר מגיעה למצב שהיא מבקשת לחבר את הכבל USB למחשב אז חיברתי אבל יש סימן קריאה צהוב וכתוב "USB לא זוהה" ואז זה בעצם לא מתקין את המדפסת, שאני נכנס למדפסות בלוח בקרה אז לא רואים את המדפסת וגם לא במנהל ההתקנים. ניסיתי לחבר את הכבל USB לחיבורי USB אחרים במחשב אבל עדיין מתקבלת אותה הודעה. שאני מחבר את הDOK שלי אז הוא עובד כמו שצריך. הלוח אם שלו הוא של ASUS P4P800 והווינדוס הוא XP SP2. המדפסת היא HP J5783.

8. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. יש בעיה במחשב של אחי ... פתאום איזה יום אחד הוא התחיל לעלות ממש לאט ... אחרי זה הוא התחיל לעלות במסף שחור שמבקש ממני להעלות את המחשב ב - Safe Mode או Start Windows Normally וכל האפשרויות הנוספות ... בחרתי ב - Last Known Good Configuration That Worked ... זה היה עולה כמו שצריך ... יום אחד הוא היה עולה אבל ממש לאט ... פתאום יום אחד הוא בכלל לא עלה ... היה רק מסך שחור ... פירמטתי לו את המחשב היום ונראה כאילו זה הסתדר ... אחרי הריסטרט הראשון שוב הוא התחיל לעלות לאט ... הוצאתי את הכונן וראיתי שאין בו את הג'אמפר שאמור לשבת על Slave ... שמתי את הג'אמפר ב - Slave ושוב אותו דבר, עולה לאט ... ניסיתי לנתק את הכונן הנוסף שהרכבתי לו ושוב נראה שזה הסתדר עד הריסטרט הרא…

9. Started by Torn,

שלום לכולם, קניתי היום את הקירור הנ"ל, בהתחלה חיברתי אותו כמו שצריך. הכל עבד מצויין, ואז נזכרתי שיש לי משחה AS 5 זרוקה איפשהוא בבית, אז החלטתי לפרק אותו ולשים את המשחה מחדש. לצערי ההתקנה לא הלכה חלק מסיבות לא מובנות, ובטעות שברתי את הקליפסה בתושבת הAM2 שלי, אומנם זאת חתיכת פלסטיק מסכנה, אבל בלעדייה אני לא יכול לחבר את הקירור. עצוב אני יודע. מה אפשר לעשות במצב כזה. אפשר לקנות רק תושבת? בנתיים הדבקתי את החתיכת פלסטיק שנפלה באמצעות דפק אפוקסי מיוחד, אני מריץ את המחשב שהוא במצב הפוך, והקירור רק יושב עליו ולא תפוס. הדבק הזה אמור להיות כמו פלדה אחרי 8 שעות בערך. מה אתם אומרים זה יצליח להחזיק את הקליפסה בצורה חזקה שתצליח לתפוס את הקירור? מקווה להצעות... ???

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  10. Started by s_b54,

כאשר אני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה במסך Attention out of range H:27.8KHz V:62.0Hz וכאשר חיברתי את המחשב למסך אחר הוצג לי מסך ירוק רועד האם מישהו יכול לעזור לי למצוא את מקור הבעיה אני אודה לו בתודה שי בוארון

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  11. שלום יש לי הארד דיסק של ובסון דיגטאל דגם wd5000aacs שקניתי אותו בחודש פברואר השנה ואתמול הוא הפסיק לעבוד המחשב לא מזאה אותו גם בהתקנת VISTA\XP אבל הביוס מזאה אותו בדקתי את זה בעוד מחשב וגם שם זה לא עובד ויש לי שם מלא חומר שאני חייב אותו . תודה מראוש על העזרה ושבת שלום

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  12. שלום, התחדשתי במחשב חדש, הרכבתי את כל החלקים לבד בבית, אבל בהדלקה שומעים שהמאווררים מתחילים לעבוד, וגם הHD. אבל המסך לא נדלק, למרות שהוא מחובר. אין צפצופים אבל נדלקים 4 לדים בלוח אם של PHASE LED. המקלדת גם לא מגיבה (NUM/CAPS לא נדלקים) אם המפרט משנה אז: I5+NINJA2 P55UD2 CHIEFTEC650W 5850 SAMSUNG F3 500GB ניתקתי הכל, וחיברתי הכל מהתחלה. עדיין אין תצוגה. גם המחבר של ה8 פין, וגם הגדול יותר מחוברים היטב ללוח אם הכ.מסך מוכנס טוב למקום, וסגור עם 2 ברגים. 2 כבלי המתח מחוברים לספק. המחשב נדלק, כל המאווררים נדלקים. גם של כ.המסך, גם של המעבד, גם של הספק, וגם 3 המאווררים של המארז. אין צפצופים. 4 לדים של PHASE דולקים בלוח אם. המקלדת עדיין לא מגיבה. לא נדלקים הלדים של הNUM\CAPS. איפה …

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by yadin,

יש ל אחותי מחשב ניח לא יודע מה יש לו לפעמים מאתחל לפעמים מסך כחול אבל רוב מסך כחול רציתי לדעת מה השגיעה הזות אומרת +++ STOP 0x00000007,0x00000CD4,0xE20FA9E0

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  14. אז ניתקתי מאוורר מאוורר והגעתי למסקנה שמאוורר הספק הוא המרעיש איך ניתן לסדר את זה בעיקרון ? אפשר לפתוח את הספק ? ניתן איך שהו לנתק את מאוורר הספק בצורה כל שהי בלי לפתוח כי גם אם אפתח שם את העסק איך שהו לא נראה לי שאצליח לסדר את זה משימון רגיל ... ??? תודה .

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by maorakrish,

יש לי מחשב יחסית חדש. I5 750 2 GB זכירון כרטיס מסך 210G בקיצור באמצע המשחק המשחק נתקע וחוזר רק אחרי שאני יוצא מהמסך של המשחק ואז חוזר אליו.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  16. Started by amit.w1986,

ברגע שאני מפעיל את המחשב יש את הקטע שהמחשב קורא את כול החומרה שלו.. אז מה שקורה אצלי הוא נתקע בשורה הראשונה (השורה הראשונה מציינת את דגם הלוח-אם) לפחות 3 דקות ולוקח לו בערך כ 10 דקות לעלות. אם אני מנסה לעשות ריסט המחשב יעלה כמו שצריך בפעם השניה. אני חושד אולי שהייתה בעיה של חשמל ויכול להיות שאולי הלוח קיבל איזשהו קצר האם ייתכן? לוח-אם GIGABYTE EP43 UD3L אני אשמח לקבל הצעות נ.ב המחשב נקנה בערך לפניי שנתיים כמה זמן אחריות אמורה להיות על הלוח אם ?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  17. Started by puuma,

שלום קניתי כרטיס מסך והכל תקין יש רק בעייה אחת האייקונים בתפריט התחלה ובשורת משימות נהיו הפוכים... ולא מצאתי פתרון בנתים יש אפשרות לסדר את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  18. בעיה ראשונה: המחשב נדלק וניתן לראות תמונה ראשונית על המסך אך כעבור מספר שניות כל המסך נהיה לבן מאוד מהר כאשר זה מתחיל מהאמצע ומתפשט לצדדים עד שכולו לבן לחלוטין, האם המסך נדפק לחלוטין? מדובר במסך MAG 19". בעיה שניה: קניתי מחשב חדש i5 2500k p67 ud3 b3 seasonic 600 samsung f3 1G 5870HD 1G עכשיו המחשב עבד לי מושלם מהיום שקיבלתי אותו, הוא נמצא בOC ל4.3. הבעיה היא שמאז זמן עליית הווינדוס נהיה ארוך ומייגע ולוקח לו לפחות 4 דקות לעשות ריסטרט מלא ועוד כמה דקות כאשר הוא נכנס לווינדוס וטוען את כל התוכנות שנפתחות עם הרג'יסטרי שגם להן לוקח המון זמן. בנוסף עוד לפני שהתחלתי לעשות כלום עם המחשב הזיכרון תפוס ב30% (4G זיכרון) האם זאת בעיה? לאחר שהמחשב עולה לחלוטין ועברו כמה דקות הוא עובר …

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  19. שלום לכם. לפני יותר משבוע בערך קרה לי דבר מוזר אשר ממשיך עד היום. הבעיה היא שהמסך נדלק בהפעלת המחשב בצורה רגילה לכמה שניות, ואז נכבה (המסך נשאר דולק, הכוונה היא שהתצוגה פתאום נכבית). ואז שאני מכבה ומדליק שוב את המסך, התצוגה שוב עושה את אותו הדבר, וככה זה חוזר בערך 4-5 פעמים שאני צריך לעשות את אותן פעולות (לכבות ולהדליק) עד שהעניין מסתדר והמסך לא נכבה יותר. זה פשוט התחיל לעלות לי על העצבים, כל הזמן צריך לסדר את זה מחדש... חשוב לציין שמעולם זה לא קרה לי, ולא נגעתי בכלום. זה התחיל ביום אחד פתאום, ועד עכשיו זה נמשך. אז ככה. בוא נתחיל עם מה שעשיתי. *פתחתי וניקיתי את המארז בצורה יסודית מכל האבק, גם את המאווררים. וגם הוצאתי והכנסתי את הכרטיס מסך שוב. עשיתי את זה פעמיים כבר. - לא…

• 14 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by 111111,

לא מצליח לפרמט כונן קשיח, אין עליו וינדוס.. ניסיתי דרך הוינדוס, ניסיתי דרך פרטישין מג'יק, ללא הועיל.. הוא פשוט אומר שאין אפשרות לבצע פירמוט תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  21. היי החבר'ה אחי הקטן נעל בסיסמה את המחשב שלי (מחשב של לנובו) והוא לא זוכר את הסיסמה מה אני יכולה לעשות כדי לפתוח את המחשב שוב?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  22. היי, השבוע הייתיי באמריקה וקניתי לפטופ I3153-5025 של DELL http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-2-in-1-11-6-touch-screen-laptop-intel-core-i3-8gb-memory-128gb-solid-state-drive-blue/4453601.p?id=1219749485735&skuId=4453601 ללפטופ יש חיבור אמריקאי עם שלושה פינים, חיברתי למתאם לחשמל עם שלושה פינים אבל נראה שנורת החיווי במחשב נדלקת לשניה ונכבת מיד, בשנאי קיים לד כשמנסה לטעון הוא דולק באופן קבוע, והמחשב לא מצליח להטען או להדלק. אשמח מאוד לשמוע אם למשהו יש רעיון או פתרון, דייי מבאסססס.תודה , ותודה רבה על הפורום המדהים הזה. ניצה

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  23. שלום לכולם, המחשב שלי נקנה לפני שנה (כל החלקים חדשים). המחשב פשוט נדלק ומגיע למצב הזה שיש בתמונה הנ"ל ונתקע. אחרי ריסטרט הוא יכול לעבוד או להגיע לצורה מוזרה אחרת ולהתקע גם. כמו כן בזמן האחרון באמצע משחק, ה fps יכול לרדת בערך בחצי ולהשאר נמוך מהרגיל וכל הsound מתחרבש ונשמע מוזר. רק ריסטרט פותר בעיות אלו. התמונה השנייה מראה את החומרה של המחשב. אם צריך פרטים נוספים, אשמח לתת. תודה

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  24. ללא כל הודעת שגיאה פשוט שום דבר לא קורה...

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  25. Started by Vaniok23,

שלום רב, א)בנוסף ל2 סטיקים של 2 ג'יגה ,רכשתי סטיק 4 ג'יגה התואם לסטיקים הקיימים, הוא תקין ומזוהה אך ישנה בעיה , כאשר שני הסטיקים עובדים בדואל צ'אנל ו מוסיפים את הסטיק החדש המחשב לא עולה , כאשר לא עובדים בדואל צ'נל המחשב עולה. האם כדאי לקנות סטיק נוסף של 4 ג'יגה כדי שגם הסטיק החדש יעבוד בדואל צ'אנל והאם זה יפתור את הבעיה? ב)ניסיתי להתקין מערכת הפעלה וינדוס 7 64 ביט , אך כל פעם התקנה כרסה בסביבות 27 אחוז Error code: 0x80070570 כאשר היו כל הסטיקים פנים (כולל החדש) כאשר הורדתי את הסטיק החדש של 4 ג'יגה ההתקנה בוצעה בהצלחה , מה יכולה להיות בעיה ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.