עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by refael.b,

אני מקבל כל הזמן מסך כחול עם שלוש שגיאות עיקריות: page_fault_in_nonpaged_area irql_not_less_or_equal memory_management אני משאר שהמחשב שלי פשוט מת אבל אני אשמח לחוות דעת. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  2. Started by dor0510,

שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות עם USB. כלומר: אם אני מחבר התקן USB כלשהו למחשב, הוא לא מזהה אותו או שמזהה אותו בצורה חלקית ולא נותן לו להפתח. לדוגמה: אני לא יכול לחבר ולהשתמש בדיסק און קי או לחילופין להוריד תמונות מהמצלמה. השבוע המחשב גם טען שדיסק DVD שהכיל תמונות לא תקין, למרות שכשניסיתי את הדיסק במחשב אחר הכל היה בסדר. האם זאת בעיית תוכנה או חומרה? רעיונות? תודה, דור

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by alergic,

אני מרכיב מחשב חדש מחלקים ישנים ואני לא שומע שום צפצופים מהבאזר... דרך אגב איך בודקים ספיקר? ממה זה יכול לנבוע? מה לבדוק? לוח אם: MS-6154VA מעבד: Intel® Pentium® III Processor 733 MHz ספק: ג'נרי 350W זכרונות: מכל הסוגים והגדלים. הוצאתי את כל החלקים, השארתי רק ספק,מעבד,ספיקר,הדלקה ועדיין אין שום תגובה. מישהו יכול לבדוק את הלוח, להוריד MANUAL ולראות איך אני אמור להגדיר את הג'אמפרים? אולי שם הבעיה.. והלוח אם עצמו לא עולה. לגבי הלוח ממה שהבנתי הוא כן עובד, אז זה לא בעיה בלוח... צריך עזרה דחופה צריך לסיים להרכיב אותו כבר הלילה. http://www.msi.com/index.php?func=prodtestreport&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=338#menu http://processorfinder.intel.com/detai…

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by shemiraz,

היי המפרט שלי רשום בצד לאחרונה שאני נכנס למשחקים לאחר דקה או 2 המחשב פשוט נתקע והתצוגה במסך כבה בדי לשלול בעיה במשחק מסויים אז בדקתי עוד משחקים זה קורה בכולם (משחקים כבדים) בהתחלה חשבתי שזה מהאוברקלוק שלי אז הורדתי את האוברקלוק וזה לא עזר הוא עדיין נתקע חשבתי שאולי זה מהמערכת הפעלה אז החלפתי אותה וזה עדיין קורה,בדקתי את הזכרונות שלי והם בסדר,האם יכול להיות שזה הספק כוח? או המעבד? לוח אם יכול לגרום לתקלה כזאת? יש לציין שהמחשב עובד חוץ מהמשחקים בסדר גמור לא מתחמם והכל תקין אני כבר מיואש ורוצה לשחק שוב ולא יכול.....

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי לוח אם של ASUS דגם P5B. מע' הפעלה VISTA HOME PREMIOM 32BIT היום החלטתי לעדכן את הביוס דרך התוכנה היעודית של ASUS UPDATE עדכנתי את הגרסא האחרונה שיצאה אתחלתי את המחשב ואז הוא לא מצליח לעלות ואני מקבל הודעה: CMOS CHECKSUM BAD. OVERCLOCKING FAILED. PLEASE ENTER SETUP TO RE-CONFIGURATE YOUR SYSTEM נכנסתי לSETUP וניסיתי להתקין מחדש את הגרסא הישנה שנמצאת על ה-CD שקיבלתי עם הלוח אבל הוא מסרב להתקין אותה וכותב כי מדובר בגרסא ישנה. מה לעשות??

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. מדובר במחשב נייח שלא עבד כמה חודשים, יש מסך כחול בעליית של הווינדוס ואיתחול קבוע אני לא מצליח להגיע לויינדוס השגיע המפורטת היא stop:000000A5 זה הפתרון שמצאתי באינטרנט ולא הצלחתי לבין מה צריך לעשות To resolve this behavior, contact the manufacturer of your computer to obtain a BIOS that is fully ACPI compliant. To work around this behavior, manually install the Standard PC hardware abstraction layer (HAL): Restart the computer to restart Setup. When Setup starts again, press F7 (not F6) when you see the "Press F6 if you need to install a third-party SCSI or RAID driver" screen. Windows automatically disables the installation of the ACPI HAL and installs the Standard PC HA…

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by atomic rooster,

שלום אנשים טובים. ברשותי הלוח Asus M2N-MX Rev 1 עליו אני רוצה להתקין כרטיס רשת אלחוטי די ישן של אדימקס, דגם: EW 7128G המחשב לא מזהה את ההתקן כלל. התקנתי דרייבר מהדיסק שהגיע עם הכרטיס. גיששתי קצת בBIOS ולא מצאתי אפשרות להשמיש את החריץ איכשהו, אז אני חושד שהאופציה השניה היא שהכרטיס הזה פשוט ישן ומתאים לגרסה ישנה יותר של התקני PCI. אודה לתשובה !

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום! יש לי מקלדת ועכבר אל חוטיים ובדוס הם לא עובדים[יש קטעים שכן ואז זה מתנתק] איך אני יכול לעשות ככה פורמט לווינדוס? יש איזו הגדרה בביוס שצריך לעשות בשביל שהוא יזהה אותם גם בדוס? תודה!

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  9. Started by kliftag,

שלום לכולם , קניתי מחשב חדש, התקנתי ווינדוס XP וכעת אני רוצה להתקין ויסטה. הגדרתי בביוס שהסלוט הראשון בboot יהיה שייך לcd-rom ושמרתי, למרות זאת, הוא כותב שהוא עושה בוט של הדיסק לשניה (לא ממתין),וממשיך למערכת כרגיל... ד"א הדיסק הוא דיסק מקורי של ויסטה ובהגדרות של הboot ההרד דיסק נמצא ראשון למרות שהגדרתי בביוס שהכונן יעלה ראשון. תודה מראש ;D

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ערב טוב, סיימתי להרכיב את ה- MUGEN 2 על המחשב שלי לפני כשעה, והוא לא נדלק בכלל... לא יודע מה קרה, אין לי מושג, ההרכבה עברה דיי חלק ובשבילה הייתי צריך לפרק את כל לוח האם ולחבר מתחתיו מן מתקן שחור ע"מ להחזיק את הקירור, סגרתי הכל והכל ניראה מעולה, והמחשב פשוט לא נדלק בכלל...! לוחצים על הכפתור ולא קורה כלום... מה יכולה להיות הבעיה? כל החיבורים של הספק במקום וחיבור ה- 24 פינים גם, יכול להיות שהלך הספק משום מה? אני לא מצליח לחשוב על שום דבר שיכול לגרום להרס טוטאלי של משהו. יש מצב גדול שזה הספק? כי ניראה שלא עובר בכלל מתח ושום רכיב... יש איזשהו כבל שיוצא מהספק שאם הוא לא מחובר בכלל או לא מחובר כראוי יכול לגרום לדבר כמו שתיארתי? הכל עשינו, אני ואבא שלי, מאוד מאוד מאוד בעדינות, …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Biatch,

לא יודע ממה זה קרה לו אני חייל וכשחזרתי הוא לא עבד והתירוץ הוא שהמחשב לא עבד מאז שיצאתי .. עכשיו ניסיתי לבדוק מה הבעיה .. כשאני מדליק את המחשב הנורית בכרטיס מסך דולקת לשנייה ואז נכבת. הכל מקבל מתח כל המאוורים פועלים. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by ohyaeli,

שלום, המחשב שלי לאחרונה קיבל מכה קלה ולאחריה החליט לא להדלק יותר. נורית החיווי על הלוח אם דולקת, החלפתי ספק ושום דבר לא קורה. לפעמים יש סיבוב של עשירית שניה של המאווררים ולאחר מכן הם לא זזים יותר. מעבר לזה כלום לא קורה, אין ציפצוף גם מהרמקול. השאלה שלי היא האם דבר כזה יכול להיגרם מזיכרונות תקולים? או סלוט תקול? ואם לא (כנראה שלא) אז רוב הסיכויים שהתקלה היא הלוח אם? תודה, אלי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי צורב בIDE וHDDE בIDE ובלוח יש רק יציאה אחת אז ניסתי לחבר את שניהם על אותו כבל אבל המחשב לא מזהה את הצורב ואם אני מנתק את הHDD אז הוא מזהה אותו מה לעשות? בבקשה

• 10 תגובות
    • 746 צפיות
  14. אז ככה, הבעיה היא שבשמיעת שירים הרבה פעמים פתאום לא שומעים את המוזיקה והיא ממשיכה לרוץ בנגן (כרגע BS.Player ). מה שפותר את הבעיה זה לעשות pouse (או איך שלא רושמים את זה) לשיר וללחוץ Play . האם הבעיה היא באמת בכרטיס קול ? יש לציין כי המחשב עבר פירמוט אתמול והבעיה הופיעה גם לפני הפרמוט. בתודה מראש , לידור.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  15. Started by dima_s,

שלום אנשים! הפעם בעיה היא כזאת: לפני יומיים הכל היה בסדר, המעבד היה רץ עם OC של 35% ויחס עם זיכרון 1:1 (FSB1800 DDR2 900) אבל אתמול התחלתי לקבל מסכים כחולים אחד אחרי השני בלי שום סיבה. אפילו הורדתי את אוברקלוק להגדרות סטוק אבל הייתי מאוד מופתע שזה לא עוזר. אני בקושי יכול להעלות את וינדוס, וגם זה עובד כל כך איתי שחבל על הזמן ובסוף אני מקבל מסך כחול עם איזה קוד 0X000000A וכל מיני אחרים. המצב הרבה יותר טוב אם אני מוציא את אחד הזכרונות (לא משנה איזה), אבל אז הוא לא זז מ-800 MHZ, ובסוף מסך כחול. עוד דבר מוזר ששמתי לב זה שאם הוינדוס עולה כבר אז ההארד דיסק עושה רעשים שכאילו הוא מאוד מתאמץ, וזה לא נירא לי רעשים של הארד דיסק תקול. אם למישהו יש מושג מה עניין פה אני יהיה מאוד שמח.…

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by DarkIDevil,

יש לי חומרה לא מזוהת במחשב ושמה "בקר אפיק SM" אם מישהו יודע מזה הוא יכול בבקשה להביא דרייבר לזה, חיפשתי באינטרנט לא מצא לי כלום! תודה לעוזרים ;D

• 6 תגובות
    • 25.6k צפיות
  17. Started by Instant,

שלום, יש לי בעיה בתצוגת GRADIENTS, מעבר בין צבעים לדוג': http://jmar777.googlecode.com/svn/trunk/images/photoshop/dirty/blue_gradient.jpg אני רואה מעין קווים כאלה ומעבר לא חד בין הצבעים. אני משתמש במסך LG L1960TR וכ. מסך GeForce 7900GS . תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by RonTwins,

שלום לכולם! סידרתי לחבר שלי את המחשב ובטעות היה קבל סופר בעייתי של Sata שפשוט עיקם חלק מהפינים הזהובים של החיבור על הHD, כמו כן פין אחד נשבר לגמרי. יש מצב שהHD יכול לעבוד? הקבל נכנס אליו בקלות..

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  19. Started by gilp123,

שלום, נתקלתי בבעיה - המחשב לא מגיב בכלל. לא ידוע לי על קצר בספק. לא היה ריח של שרוף מתוך המחשב. החלפתי ספק חדש - 400W - הספק הגיע עם קונקטור של 24 פינים + 4 פינים. במחשב שלי יש כניסה של 20 פינים + 4 פינים. ה LED נדלק כאשר אני מכניס מתח AC גם בספק הישן וגם בספק החדש שרכשתי. בנוסף ניסיתי עם הספק החדש להדליק את המחשב - הוא נדלק והחל להוציא עשן - כיסיתי אותו מייד. האם מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה הזאת? האם יתכן שהספק החדש לא מתאים כי יש לו 24 פינים + 4 פינים? אשמח לתשובה מהירה. גיל

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היי היום הערב פתאום נשמע פיצוץ מהמחשב(כמו קבל שיתפוצץ) ופתאום המסך ניכבה , ניסיתי להחליף כרטיס מסך אחר , אבל גם המסך לא נידלק, לפני שנה התנפח לי קבל ליד המעבד, אבל המחשב עבד רגיל , יכול להיות שכל הלוח אם נישרף? עקב קבל שהיה מנופח? רוני

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by Ding Ding Dong,

http://img9.imageshack.us/img9/6929/ddddlj.jpg מקודם הוא היה על 70 גם.. מה עושים בקיצור?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  22. Started by SagroN,

שלום לכולם. יש לי נרו 9, והיא לא מזהה את הצורב שלי. הבעיה לא הייתה לי בעבר ובגלל שהחלפתי לנרו ישן יותר - ל7 אז פתאום הנרו לא זיהה לי את הצורב, עכשיו כשהחזרתי לנרו 9 זה עדיין לא עובד לי. פשוט הייתה לי בעיה של תקיעה באמצע צריבה, אמרו לי לנסות להוריד גירסא ישנה יותר וכשניסיתי הצורב פשוט לא מזוהה בנרו. מישהו יודע מה אפשר לעשות? הצורב קורא דיסקים והכל.. פשוט לא מופיע לי ברשימה שדרכה אפשר לצרוב.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by giladbob,

לאחרונה המחשב מבצע אתוחל פתאומי , המעבד אינו מתחמם נמצא במצב של כ40 מעלות, ביצעתי פירמוט והתקנה חדשה , היה נראה שהכל בסדר פתאום התופעה חזרה אני משתמש בוינדוס 7 , האם למישהו יש מושג למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by manticore,

עשיתי ריסט פשוט למחשב ומאז הוא מסרב לעשות. ברגע שאני מדליק אותו לא קורה כלום.. לא POST, לא ציפצופים, כלום. המאווררים של הכל עובדים, כל הכבלים מחוברים, עשיתי איפוס לביוס וזה לא עזר ובכלל כל החומרה נראית תקינה... איזשהו רעיון אולי...?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  25. שלום לכם, רכשתי היום 4GB זיכרון של חברת Kingston 800MHZ DDR2 דגם: kvr800d2n6 כלומר 2 כרטיסים כל אחד 2GB. לוח אם Gigabyte GV-P35-DS3L REV2.0 ביוס מעודכן לF9. מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate SP1 32bit. לפני הרכשיה, היו במחשב 2 כרטיסים כל אחד 1GB, פעלו בdual channel ללא בעיות כלשהן. במקומם שמתי את הזיכרון החדש בdual channel כמובן. הWINDOWS לא הצליח לעלות בשום מצב, מסכים כחולים בכל נסיון להפעיל את המערכת. אני אומר מסכים כי זה לא היה מסך ספציפי אחד, הם היו שונים. היו לדוגמה: IRQL NOT LESS OR EQUAL Page Fault in Non Paged Area וכמובן נבעו מהחלפת הזיכרון. גליתי שבמצב single channel (שימוש באחד מהכרטיסים / חיבור שתיהם לחריצים שונים בצבע) אין כל בעיה והכל עובד חלק. אני מעוניין …

• 4 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים