עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ScreameR,

קיבלתי מקרוב מחשב עם לוח Asus PSG41C-M LX המסך מחובר לכרטיס און בורד ופשוט לא נדלק. אין למחשב רמקול POST אז אני לא יכול לבודד בעיות אחרות אבל ניסיתי את הדברים הבאים: בוט עם סטיק זכרון 1 מתוך 2 (ניסיתי את שניהם) החלפת ספק כוח חיבור כרטיס מסך PCI-E יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הלכתי היום לחבר לסדר לו כל מיני דברים במחשב ואחד הבעיות הם זה שבכל המשחקים הוא לא רואה את הצבעים כמו שצריך... ז"א איפה שאמור להיות צבע שחור הוא רואה אותו כחול כהה וזה דבר ששמים לב אליו... בדקתי חיבורים והכל היה בסדר, התקנתי אצלו את כל המשחקים פעם נוספת ועדיין נישארה הבעיה, הורדתי להם פאץ' וזה עדיין לא עזר עד שהורדתי עידכון לכרטיס מסך שלו, ג'יפורס 2 אם איקס 400 וכשעשיתי ריסטארט אחרי ההתקנה של הכרטיס מסך פיתאום הספיקר הפנימי ציפצף כמה פעמים והמסך לא הראה כלום!!! הציפצוף שהיה אומר שהכרטיס מסך לא מחובר אבל זה לא יכול להיות כי לא נגענו פיזית בכרטיס מסך... ומאז שהוא מדליק את המחשב הווינדווס ניטען אבל את אותם הציפצופים ולא רואים כלום עם המסך (no signal). מה ניראה לכם??? איך זה י…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, ברשותי מחשב נייד חדש בעל מעבד I7, האם ניתן(ורצוי) להשתמש ב-IMAGE של תוכנת אקרוניס שנלקחה ממחשב בעל מאפיינים דומים(מעבד ישן יותר I5) כדי לבצע התקנה של WIN 7 ועוד מס' תוכנות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by eliil1,

כל פעם שאני מפעיל את המחשב , או דברים מסויימים הוא מראה לי חלון כזה בצורת מלבן שכתוב: The instruction at "0x77128c0" referenced memory at "0x771248c0" . The Memory could not be "read". Click on OK to terminate the program. מה זה? בעיה עם הזיכרון או משו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by sergey3333,

אני מחפש בנאדם שיודע איך להחליף BIOS כי הBIOS של הלוח נשרף בדקה הראשונה.

6. Started by Tom3bar,

אהלן, יש מחשב חדש, והשאלה שלי היא איך לפרמט את ה HD החדש ? יענו לחלק למחיצות ולפרמט ב NTFS... - איך? תודה רבה, ואני מקווה שזה הפורום הנכון לזה : תום.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by shaithebest,

שלום חברים ראיתי במחיר טוב כרטיס מסך של GAINWARD GeForce GTX 570 GTX 570 GS 320 bit 1280 DDR5 מה שיש לי עכשיו זה GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512MB עושה המון רעש וגורם למחשב להתקע קניתי אותו לפני 3-4 שנים נראה לי שפך מנוע האם הכרטיס מסך שאני רוצה לקנות לא יקרטע במשחקים חדשים?? האם שקט? יש לי לוח ASUS G33 4 גיגה זכרון DDR2 800 E6300 CORE 2 DOU תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Adi42,

שלום, יש לי כרטיס ATI HD4870 OVERCLOCK EDITION עם 512 זיכרון. כמה שהכרטיס הזה חזק, בכל המשחקים שיש לי הוא עושה כל כמה דקות הודעת VPU RECOVERY וממזהר את המשחק. בכל המשחקים אני סובל מהבעיה הזאת, לאחרונה במיוחד במשחקים F.E.A.R 2 וBURNOUT PARADISE. פירמטתי את המחשב לפני יומים (הבעיה הייתה קיימת גם לפני זה) וישר התקנתי את הדייבר הזה: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp ככה שאין שום קונפליקטים בן דרייברים חדשים לישנים. הבעיה קורה גם שהATI OVERDRIVE מופעל וגם שהוא כבוי. בנוסף נסיתי גם לבטל את ההודעה של הVPU RECOVERY לגמרי ובסופו של דבר המשחק פשוט קפא והשבית את המחשב. המפרט שלי הוא: כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe ספק…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Re_Boot,

חג שמח לכולם יש לי בעיה במחשב הנייד שלי (hp pavilion g-6) המחשב מתחמם כמו מטורף! קניתי אותו לפני כשנה וחצי והכול היה טוב ויפה, אך לאחרונה הוא התחיל להגיע לטמפרטורות של 70-78 בלי מאמץ. מה עליי לעשות? תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by chenky,

שלום, התחלתי לא מזמן לשחק במשחק חדש The Elder Scrolls Online המשחק עובד חלק על 60 fps קבוע, אבל לפעמים המסך מתחיל לרצד בטעינה הראשית של המשחק או בטעינות של המפות (לא מרצד בזמן המשחק). אני יכול לשחק במשחק שעות וזה לא יקרה אבל כשזה קורה זה לא מפסיק עד שאני עושה ריסטרט למחשב ( זה ממשיך בווינדווס גם אחרי שאני יוצא מהמשחק ) זה אומר שאם אני רואה שזה מתחיל לקרות אני מבין שאם אני יוצא מהמשחק אני חייב לעשות ריסטרט. חשוב לי לציין שאני משחק בעוד משחקים כבדים יותר ועוד לא קרה לי דבר כזה. ככה זה נראה בווינדווס : וידאו בדקתי עם מסכים אחרים, אין הבדל. ניסיתי דרך HDMI ו DVI וזה קורה בשניהם. עדכנתי את הדרייבר של הכ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by chenc,

שלום לאחרונה ידידה שלי רכשה חמשב נייד HP dv6510ej - ובקצרה, C2D 2 GHZ וזכרון של 1 GB. המחשב בא עם ויסטה, ללא דרייברים (דיסקים). המחשב עבד לה ממש לאט, אז הגדלנו את הזכרון בחצי גיגה, ועכשיו יש 1.5 GB זכרון. הביעה היא שהמחשב עדיין זוחל. באמת, יחסית למחשב חדש, ועוד עם מפרט כזה - המערכת לא זזה יחסית - חלונות לוקח לפחות כמה שניות לעלות וכל התסמינים הללו. בtask manager רוב הזמן אחוז השימוש במעבד הוא ב100, וכשלא הוא דיי גבוה - מעל 60 לפחות. ביטלתי תהליך גרפיקה DWM של הויסטה (desktop manager) והביצועים קצת עלו והניצול קצת ירד. ביטלתי גם כמה תהליכים מstartup, ואין לה תכונות ריגול או מזיקים מכל סוג שהוא. אבל עדיין - אין חלקות בשימוש, המחשב מתנהג כאילו הוא בן 9 במהירות התגובה שלו, וז…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by E-Bear,

שלום לכולם. לפני זמן לא רב סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי. הנה המפרט: AMD Athlon 64 Dual Core X2 4200+ DFI LanParty UT NF4 Ultra-D G.Skill LA 2*512MB eVGA GeForce 7800GTX KO ACS3 Thermaltake PurePower 480W כבר בהפעלה הראשונית נתקלתי בבעיות בזמן התקנת הווינדוס כשהייתי מקבל מסך כחול של ERROR אך לבסוף הצלחתי להתקין את הווינדוס ואז התחלתי לנסות ולחקור את הבעיה. הרצתי prime95 ולאחר זמן קצר הבדיקה נפסקה. חבר שלי אמר לי שאולי הבעיה היא בזכרונות אז לקחתי twinmos pc3200 ddr400 שני סטיקים של 512 והרצתי prime95 שוב. הפעם המחשב היה יציב במשך 5 וחצי שעות. חשבתי שהבעיה נפתרה אך עכשיו בזמן עבודה רציפה מפעם לפעם אני נתקל בerrors מוזרים שמלווים במסך כחול וריסטרט של המחשב. הבעיה היחדיה שא…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by hardgore1,

הי יש לי מסך סמסונג 913b כרטיס מסך gforce 8400 gs לפעמים עובד, אבל אחרי שהמסך נכבה (לאחר הכמה דק שאני לא במחשב) ואז אני חוזר אז הוא נשאר שחור.. לפעמים מראה אתזה: [ATTACH=CONFIG]6275[/ATTACH] כשאני עושה ריסט, לפעמים מראה את התמונה הראשונה (של הלוח אם) ואז את הלוגו של הווינדוס כשהוא עולה, ואז המסך בד"כ כמה שניות שחור (לפני שהדסקטופ עולה) , ואז הוא נשאר שחור.. ולפעמים הוא מראה פשוט את מה שבתמונה. אגב, אני כבר ברזולוציה הזאת.. -ניסיתי עם מסך אחר, שעה גג אולי, והכל היה תקין. יש טעם לתקן את המסך או עדיף כבר לקנות חדש? (מקוה שאכן הבעיה במסך ולא בכרטיס אולי) יש עוד דרכים לבדוק שאדע בוודאות איפה הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Naor Metiner,

טוב אז כרגע מחוברים לי למחשב שני כרטיסי ראם של 2GB כל אחד 1600HZ ASUS P8P67-mועכשיו השגתיעוד כרטיס של 4GB של חברה אחרת אבל הוא גם DDR3 ופועל על 1600HZ ניסיתי סתם לתקוע אותו באחד הסלוטים אבל כשעשיתי את זה המסך הפסיק לפעולמה הדרך הנכונה לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by lavi1172,

בכל פעם שאני מפעיל מוזיקה ממקור כלשהו כמו מדיה פלייר יוטיוב סרט או כל דבר אחר יש תקיעות כאלה של רבע שניה עד חצי שניה כל פעם וזה ממש מפריע לי ראיתי גם שבסרטונים ביוטיוב הסרטון עצמו גם נתקע יחד עם הסאונד ... (לא חושב שזה קשור לאינטרנט כי יש לי 12 מגה והוא כבר סיים לטעון את הקליפ וזה גם קורה במדיה פלייר) אין לי כרטיס קול מיוחד רק של הלוח אם מחשב ישן לא יכול להיות הסיבה המחשב הוא חדש מלפני שבועיים אם צריך מפרט אני אוסיף למרות שאני כבר לא יודע מה לעשות! בבקשה תעזרו אני מתחרפן מלשים שיר כי הוא נתקע כל כמה שניות .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by shlomi_x,

היי, קניתי UPS חדש מסוג 'מוסטק' 600. כאשר אני מכבה את המחשב, ה UPS, בדרך פלא, מדליק אותו מחדש לאחר כ 20 דקות. אני לא התקנתי כל תוכנה, ולא חיברתי כל כבל, להוציא כבל חשמל. לוח האם:גיגהבייט+AMD|. יש לכם מושג? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by Hezi Mena,

שלום רב חברים, תקלה במחשב שולחני hp נדלק אך אין סיגנאל ולאחר כ 10 שניות כל שלושת המאווררים ניכנסים למצב של עוצמה הכי גבוה בפול חזק מאוד. אשמח לכיוון פתרון התקלה. יש לציין שאין אבק ושמתי מישחה טרמית בין הציפ לבסיס הקירור.

18. שלום אני מעוניין לשדרג את הזיכרון במחשב שלי ל 2 כרטיסים מסוג קינגסטון בעלי נפח של 1 GB כל אחד. לפי נתוני לוח האם שלי שמצאתי באתר ביוסטר הוא תומך בכרטיסי DDR SDRAM DIMM 2 X 1GB 184 PIN-PC2100 עד נפח כולל של 2 GB במהירות של עד 266MHZ, אני מעדיף לשים את הכרטיס במהירות המומלצת על פי נתוני היצרן אך במידה ולא האם ניתן לשים כרטיס במהירות העולה על זו שלוח האם שלי תומך וכן מהם ההשלכות של כך ? להלן נתוני המחשב שלי לפי מה שתוכנת אוורסט מצאה : Field Value CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) Field Value Motherboard Name : VIA U8668 pro (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Field Value Motherboard Chipset :VIA VT8751 Apollo P4M266 Field Value Sy…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Z77 DS3H 3570K 2X8 RIPJAW 1600 כחולים SEASONIC 850W M12II EVO אז בהדלקה הראשונה המחשב נדלק, אבל בגלל שהלוח הקודם היה H61, המחשב היה עושה BOOT LOOP. הכנסתי את הדיסק של WIN להתקנה וראיתי שהוא מזהה את הSSD והגעתי עד לחלון חלוקת המחיצות, וכיביתי שוב בכדי להוסיף HDD מרגע זה, המחשב נדלק לשניה ונכבה, אפילו לא עושה POST. כשאני מאפס את הביוס עולה מסך הDUAL BIOS ומתעדכן, אבל בסוף שוב הוא נדלק לשניה ונכבה. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by EpoXi,

שלום לכולם, הדלקתי היום את המחשב שלי, ושניות בודדות לאחר שלחצתי על הכפתור שמעתי סדרה של צפצופים מהזמזם של הלוח אם, לא בתבנית קבועה. אם אני זוכר נכון היו 4 צפצופים, כל אחד בערך 3-5 שניות. אציין שהתופעה קרתה לי כבר פעם בעת משחק BF3 כאשר שם, עד שלא יצאתי מהמשחק והמחשב "נירגע" והתקרר הצפצופים לא הפסיקו. במקרה הזה חשבתי שה OC שביצעתי למעבד לא היה יציב, ביטלתי אותו ואכן הפסיקו הצפצופים בזמן המשחק. מפרט: AMD 630X4 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H 4GB RAM SEASONIC 500W S12II אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להבין את מקור הבעיה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by beniloew,

הביוס נתקע בהתחלה בגלל ההארד דיסק(ראה תמונה). ניסיתי הכל - חיברתי הארד דיסק אחר והמחשב עובז - כלומר הבעיה היא בזיהוי ההארד דיסק. אני יודע לג'מפר וכו.. ניסיתי לחבר אותו לבד והוא כתב לי בשורה של ההארד דיסק זיהוי אחר משהו אם מלא!!!!!! וסולמית הSMART מכובה כרגע בכונה וגם כשהוא פועל - אותו דבר. יש לי הארד דיסק נשלף והוא עובד כבר הרבה זמן - זה קרה בפתאומיות באחת ההדלקות. אין לי אנטי וירוס אז אני חושב שאולי הFIRMWARE של הארד דיסק נדפק. אם יש כזאת אפשרות אשמח אם תודיעו לי או אם יש לכם רעיון לתיקון גם אשמח לשמוע. שיהיה לכולנו שבוע טוב. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. שלום, קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש בחלקים וחיברתי אותו לבד. הבעיה היא שאני לא יכול להתקין עליו windows לא xp ולא 98, אני שם את הדיסק, הוא כאילו מתחיל את ההתקנה ואז או שמחשב ניתקע או שקופץ לי מסך כחול שבו רשום: שיש בעיה ושה windows הפסיק את הפעולה כדי שלא יגרם נזק. אחר כך רשום לי ליבדוק את החומרה ולהתחיל מחדש התקנה. אני חושב שהבעיה היא בלוח אם אבל לא בטוח ואני מבקש את עזרתכם המיקצועית על מנת שאני אדע מה לעשות כבר מחר בבוקר עם המחשב. תודה מראש לכל העוזרים. בבקשה מישהו אני צריך תשובה היום זה ממש דחוף לי המערכת היא : opteron 170 dfi lanparty u ocz pc4000 gold 512*2 cl-3448 ספק hec win ace 480v hd 160gb 7800gt xfx

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by danger danger,

יש לי מחשב סבבה יחסית והFPS שלי מרגיש נמוך יותר ממה שהו צריך להיות כמובן בדקתי הגדרות מתאימות שייעלו לי את הFPS באינטרנט ועדיין זה לא עזר ): SYSTEM SPECS CPU-intel core i7 8700 GPU-nvidia geforce gtx 1060 6GB MOTHERBOARD- TUF Z370-PRO GAMING RAM-16G נגיד בCS GO יש לי באזור ה200 FPS אבל לא יציב קופץ ל140 דברים כאלה, ככה בכל המשחקים . אני מרגיש שיש משהו שחוסם את FPS שלא נותן לו להגיע למה שהוא באמת יכול . אם יש למישהו מושג ויכול לעזור לי אני אשמח (:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by draak31,

לאחי יש ibm t41 עם כונן cdrw/dvd (הדגם שלו זה Matshita UJDA755z. כשאני מנסה להכניס אליו דיסק דיוידי עם מוזיקה הוא לא מצליח לקרוא אותו ואם הוא כבר מצליח אז הוא לא מצליח להעתיק ממנו דברים. הדיסק פעל לי בנגן דיוידי ובמחשבים אחרים. דיסקים אחרים פועלים במחשב.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Lead0r,

יש לי לפטופ אסוס x556uj עם כרטיס מסך Geforce 920m שחובר לטלוויזיה ע"י כבל HDMI כמה פעמים, כאשר המחשב מנותק מהכבל HDMI הדסקטופ עולה אבל שהוא נכנס לשינה המסך הראשי לא עולה ( דהיינו המסך של הלפטופ ) אפילו אחרי שהגדרתי לו במאפייני תצוגה לצג 1 בלבד (!) כאשר הוא נכנס למצב שינה ( Standby ) הוא לא נדלק אחרי לחיצה על Power. רק מתי שאני מחבר כבל HDMI הצג "מתעורר", יש לציין שמתי שאני לוחץ על Power המחשב מרעיש כאילו הוא נכנס לפעולה אבל הצג עצמו לא עולה ( Lockscreen ), הצצתי קצת במאפייני גרפיקה ולא מצאתי איזו הגדרה ספציפית למצב שינה חוץ מאשר להגדיר שלא ייכנס למצב שינה אף פעם, ניסיתי לשחזר הגדרות לדפולט אבל עדיין הבעיה קיימת. אשמח לתשובה איך לסדר את הבעיה - תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים