עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן! קיבלתי לפני כשבוע מחשב "חדש" בערך משנת 2006 אני חושב. המפרט: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ NVIDIA GeForce 6100, AMD Hammer 1GB RAM בעיקרון, חשבתי להשתמש בו כמחשב הראשי שלי, לאינטרנט ועבודה משרדית, לא יותר... הבעיה, שהשימוש בו לא חלק, בלשון המעטה. הוא ממש מרגיש חנוק, אפילו כרגע שאני רק כותב כאן בפורום ולא יותר מזה - הכל איטי. פתיחת חלון של אינטרנט לוקחת מספר שניות ומתבצעת כאילו בשני שלבים של פתיחה עד שהוא עולה. טאב חדש - לוקח זמן, מעבר בינהים לוקח זמן. פתיחת שיר - לוקח זמן. על פי מה שאני יודע, זה לא אמור להיות עד כדי כך גרוע במפרט הנ"ל. סה"כ מעבד כפול ליבה, ושימושים בסיסיים לגמרי. אפילו ניסיתי להתקין אבונטו , והמצב לא רק שלא השתפר, אלא נהיה יו…

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  2. השאלה בכותרת. עוד מישהו שם לב לתופעה? לפני העדכון זה היה כמעט מיידי, עכשיו התווספו עוד כמה שניות.

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by pieredp,

יש לי מחשב חדש: מעבד: Dual Core 2 E6300 לוח אם: p965 MSI צורב: optiarc X18 (אותו מוצר כמו NEC ו SONY) דיסק קשיח: hitachi deskstar 160G SATA2 כשאני צורב דיסק (בעל יכולת צריבה X8) הצריבה לוקחת 30 עד 60 דקות לפחות. צרבתי עם נרו ועם Alcohol שהציג לי שמהירות הצריבה בפועל היא X1 ומטה למרות שהגדרתי צריבה במהירות מקסימלית. החלפתי את הצורב עם צורב DVD אחר של NEC X16 שאני יודע שהוא עובד בסדר ועדיין אני מקבל את אותה מהירות צריבה. כך שהבעיה היא לא בצורב. למשהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  4. Started by WillieT,

אני ודוד שלי קנינו שני מחשבים זהים. AMD 64 3000+ וניס לוח של אביט AN8-ULTRA כרטיס מסך ג'יפורס 6600GT של ג'יגהבייט 512 זיכרון ו80 ג'יגה HD (סתם שיהיו לכם כל הפרטים, אולי זה יעזור במשהו) התקנתי את הוינדוס(עם SP2) ואת כל הדברים במחשב שלי והכל עובד מצויין וסבבה. כשאני מתקין את הוינדוס במחשב שלו, אז המחשב עולה וכשאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך (אלה שבאו עם הכרטיס וגם האחרונים מהאתר של NVIDIA) המסך פשוט עובר ל POWER SAVING MODE אחרי הריסט. יש מסך פוסט, רואים את הבאר של התקדמות טעינה של וינדוס אבל כשהמערכת עולה, לא רואים כלום... פירמטתי כבר פעמיים והתקנתי את הוינדוס מחדש ואז ישר את הדרייברים ולא עבד. המסך אגב הוא LG 1750HQ (LCD) אם זה קשור למשהו.... אודה לעזרה כי אני משתג…

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  5. Started by sergey3333,

אני מחפש בנאדם שיודע איך להחליף BIOS כי הBIOS של הלוח נשרף בדקה הראשונה.

6. שלום רב יש לי מחשב עם מעבד quatro 6600 לוח אסוס p5k , שני גיגה פנימי,כרטיס מסך gecube 1650 512 ומסך רחב סמסונג 206bw עשרים אינץ יש לי בעיה בעת הפעלת משחקים או סרטים בעת תזוזה מהירה על המסך, נוצרים מן פסי רוחב על המסך המפצלים אותו לחלקי רוחב לא שווים..... התקנתי את הדריוורים הכי חדשים גם של הכרטיס מסך וגם של המסך אך זה לא עוזר ידוע לי שהכרטיס מסך ממש לא חזק יחסית למחשב אך עדיין יש הרבה יותר גרועים וזה קורה גם ברזולציות נמוכות........... אשמח בעזרה....

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  7. קניתי כמה רכיבים והרכבתי לי מחשב HTPC. לוח - ASUS P5B DELUXE כרטיס מסך HD2600XT 2 ג'יגה זכרונות של ST ומעבד E6550 המערכת שלי היא ויסטה 32 ביט. איך שאני מתקין את הדרייבר האחרון של ATI מהאתר המחשב עושה פוסט ולאחר מכן מגיע למסך של הטעינה ואז איך שהוא מסיים אותו ובא להעלות את החלונות הוא נכבה,ןככה קרה לי מלא פעמים,הוא פשוט נכבה ולא עולה אז עשיתי REPAIR כי הוא אומר בהדלקה הבאה שהייתה בעיה ואז איך שאני שוב מתקין את הדרייבר שוב אותה בעיה והוא נכבה ולא עולה.

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by rafi1212,

קיבלתי מחשב חדש ואני מרוצה ! אך יש בעיה קטנה : כאשר אני לא נוגע במחשב בזמן ממושך , הוא נכנס למצב של חסכון בחשמל . וכשאני מגיע רשום לי במסך (DELL "23) ללחוץ על העכבר או המקלדת (והוא במצב חסכון בחשמל) אני לוחץ בשניהם ושום דבר לא קורה . הפתרון היחיד זה לכבות את המחשב דרך כפתור ההדלקה , ואז להדליקו בשנית . יכול להיות שזה גם מצב שינה , או שניהם אני לא בטוח . כרגע בטלתי את החסכון בחשמל ואת מצב שינה , אבל זה לא פתרון . יש הצעות ?

9. Started by fishead,

is it possible that my power suuply that generate 230W is too weak for my computer i have amd 900,dvd,cd-rw,2*HD,and geforce 4 4200 and maybe that cause my monitor to shut down when i try to use my graphic card? please help me

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  10. שלום, אז ככה .... מפרט{ AMd 2000+ gigabyte 7xde maxtor 120 GB DVDRW LG DVD ROM toshiba Nvidia 5200 fx WD 80 gb } בזמן האחרון המחשב יבל רצון משלו והוא לא בדיוק תומך ברצונות שלי (לעבוד למשל ;-) ). על המחשב מותקן כרגע Mandrake 10.1 (הבעיות קיימות גם בוינדוס ) . בדקתי לפי הFAQ ואינני מוצא תשובה. בעת שהמחשב שאני מפעיל את המחשב אינני רואה כלום על המסך (מתנהג כמו במצב Suspend) אינני שומע רעשי טעינה וגם אינני שומע ציפצוף תקלה אורות הכוננים דלוקים מאורר המעבד דולק אבל שום דבר חוץ מזה . אני מנסה לעשות כמה פעמים ריסט /הוצעה מהחשמל (כשאין ברירה) ורק אז הוא מועיל בטובו לעבוד כשהוא כבר מועיל בטובו להדלק הוא נתקע במהלך עבודה (בדקתי לפי זמנים כל פעם משהוא אחר אבל לא יותר מחצי שעה). פעם…

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  11. אני מעוניין לבנות לי עמדת נהיגה שתכלול מסך 32 טלוויזיה בגודל 32 אינטש . אני מעוניין לחבר את המסך למחשב ב-HDMI ובמקביל שיהיה מחובר למסך סמסונג 28 אינטש שמחובר ב-DP. אחד ב-HDMI והשני ב-DP. השאלה היא כזאת. האם אוכל להריץ משחק (למשל PROJECT CARS) במסך של הטלוויזיה בלי בעיה? אני מריץ ווינדוס 10 חוקי. תודה, שמוליק

12. Started by evy,

האנטיוירוס שלי מתריע על וירוס מהבוקר, ניסיתי לעשות הסרה דרך האנטיוירוס וזה לא עוזר. ניסיתי למחוק באופן ידני ,ואז קופץ חלון שאומר שהקובץ בשימוש. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  13. יש לי מחשב עם לוח אם GA-P35-DS3 rev. 1.0 - מערכת הפעלה של WIN7 64 - רצה סבבה אבל לא טסה.... ישנם כרגע 2 כרטיסי זיכרון ( 2*1G) שרצים בדואל - ושי שני סלוטים פנויים הינה הקונפיגורציה לפי CPUID https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=e2bc5251b6&view=att&th=147cf12b661d65af&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_hysk0d2p0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P-mxK14vtE-T4EBbCXXYfea&sadet=1407930754115&sads=hDJ6nwbAOSUsmLvtOECJ4Og2zB0 1. השאלה שלי היא אם אפשר להוסיף רק רכיב אחד של 1G ? או שחייב שניים 2. אם כבר שניים צריך בבקשה המלצות איזה לקנות לדעתכם ? ואיפה ? מעדיף בארה"ב ( כי גם ככה צריך לקבל מישם חבילה בקרוב) 3. ו…

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  14. איך אפשר לבדוק את זה ? חוץ מלהרכיב לוח אם תקין אחר

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  15. שלום , יש לי COMPAQ EP מקורי, עם פנטיום III 550 ו bx CHIPSET . החלפתי את המטרוקס המקומי שלו ב RADEON 9000 PRO של גיגהבייט - אבל זה לא עובד. יש ציפצופים במהלך ה POST והבהובים... יכול להיות שיש קונפליקט בין ה CHIPSET הזה (BX - שהוא הראשון שיצא ל PENTIUM III אם אני לא טועה) ל RADEON ? ד"א, למחשב יש ספק של 100W - יכול להיות שזה לא מספיק ? תודה !

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by Classify,

לאחר זמן מה שאני עובד על המחשב התהליך explorer.exe קופץ ל -25% ניצולת מעבד, ולא יורד עד שאני לא הורג אותו ומשחזר את explorer, מישהו נתקל במשהו דומה?

17. Started by nim901,

כאמור, המחשב שלי בשבוע האחרון מתחיל לזייף, תוכנות מסוימות נתקעות, האינטרנט איטי בצורה מטורפת, במיוחד במשחקי רשת (פעם הפינג הכי גבוהה שהיה לי זה 150 היום זה כבר מגיע ל 500). פתיחת ישומים לוקחת הרבה זמן ואני אובד עצות. אם מישהו רוצה לדעת, אני משתמש ב NOD 32, מעודכנת, חוץ מ iioffr היא לא מצאה כלום (ה iioffr זה סתם, אני רק רוצה לבדוק את התוכנה, לא שתלו לי אותה) וגם עם Ad-Aware SE Professional + Ad-Watch SE Professional (מעודכנות) ועם TrojanHunter. באף אחת מהתוכנות לא נמצא כלום. מה לעשות ? ד"א כשאני סורק ב nod 32 אני מקבל את ההודעות הבאות [C:\WINDOWS\system32\drivers\atapi.sys - error opening (file locked) [4 C:\pagefile.sys - error opening (file locked) [4] [4] File …

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  18. Started by edikravvin,

יש לי P4 3.0 והוצאתי את המאוורר של המעבד על מנת לנקות, כשניסיתי להכניס את המאוורר שוב שברתי כמה פינים שמחברים את המאוורר ללוח והמחשב סירב לעלות. כלומר המחשב אפילו לא מגיב, יש חשמל אבל המסך לא נדלק, אין את הציפצוף של ההתחלה ולא קורה כלום. ניסיתי ללחוץ על המאורר על מנת שהצלעות קירור יגעו במעבד אבל רק אחרי הרבה מאוד לחיצות ומשחקים המחשב הסכים להגיב. הלכתי לקנות מאוורר של Arcting Cooling וחיברתי אותו אבל שוב אותה בעיה. המחשב לא מגיב והמסך לא נידלק, אין צפצוף ואין כלום. איך אני מתחיל לבדוק מה מקור הבעיה?

19. אני מחפש תוכנה שתראה את כל המפרט האמיתי של המחשב שלי זכרונות מעבד כרטיס מסך וכו' תודה

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  20. Started by ysananes,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש core i7 920 asus p6tse asus nvidia gts 250 3x1 ocz 1333 platinum wd 1t pro82 enermax קיבלתי את המחשב והתקנתי ווינדוס XP בהצלחה עשיתי עדכונים וכ"ו פתאום נזכרתי לבדוק שהמחשב מזהה את הזכרונות אבל הוא זיהה רק 2 מתוך 3 אז בדקתי בביוס והורדתי תוכנה שבודקת את הזכרונות וגם היא זיהתה רק 2 מתוך 3 ג' הוצאתי והכנסתי מחדש את הזכרונות , ואז הוא זיהה רק ג' אחד מאז המחשב עשה המון בעיות , ריסט עם מסך כחול, פריזים, ריסטים בלי מסך כחול וכו בסוף נשארתי עם זכרון אחד מותקן שהוא לא עשה בעיות, מה שהוביל אותי לחשוב שיש בעייה בזכרונות. התקנתי את וולברין לבדוק איך הוא רץ עם אחד ג' זכרון הוא עבד סביר אך קרס חזרה לווינדוס כעבור דקה של משחק יכול להיות שהבעייה בהתקנה של ה…

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  21. Started by b0nzZ,

פירקתי היום את הלוח להחליף משכה למעבד (קירור MUGEN2) החזרתי הכול ורק שהדלקתי את המחשב זה הלוח אם איפס את עצמו החזרתי להגדרות OC שהיו לי על הפעם הראשונה המחשב בכלל לא עשה פוסט פשוט נכנס ללופ של ריסטים ניתקתי את המחשב מהחשבל החזרתי הוא התחיל לעבוד עכשיו אני מנסה לעשות בדיקת יציבות של OCCT אחרי 10 דקות זה רושם שיש בעיה באחת הליבות עכשיו מהניסיון שלי זה יכול להיות 2 דברים 1) הרסתי את הלוח שהוצאתי אותו 2) בגלל החום הבדיקה האחרונה עשיתי אותה שלא היה כול כך חם והמעבד במקסימום הגייע ל 65 מעלות עכשיו הוא מגיע ל 70 וקצת אז מה אתם אומרים ? דפקתי את הלוח ? או שהבדיקת יציבות לא עוברת בגלל החום וצריך להוריד קצת את ה OC ? תודה

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  22. Started by lavi1172,

בכל פעם שאני מפעיל מוזיקה ממקור כלשהו כמו מדיה פלייר יוטיוב סרט או כל דבר אחר יש תקיעות כאלה של רבע שניה עד חצי שניה כל פעם וזה ממש מפריע לי ראיתי גם שבסרטונים ביוטיוב הסרטון עצמו גם נתקע יחד עם הסאונד ... (לא חושב שזה קשור לאינטרנט כי יש לי 12 מגה והוא כבר סיים לטעון את הקליפ וזה גם קורה במדיה פלייר) אין לי כרטיס קול מיוחד רק של הלוח אם מחשב ישן לא יכול להיות הסיבה המחשב הוא חדש מלפני שבועיים אם צריך מפרט אני אוסיף למרות שאני כבר לא יודע מה לעשות! בבקשה תעזרו אני מתחרפן מלשים שיר כי הוא נתקע כל כמה שניות .

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  23. Started by Psychopath,

hi, I recently got a DCR-PC120 MD sony camera I can't figure out how to make windowsXP recognize it so i can video conference with netmeeting for example, but i'm sure it's possible.. can some one please help me?

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  24. Started by wais,

פירמטתי את המחשב השני שלי, ואז כשניסיתי להתקין WIN XP (לאחר שסימנתי ב BIOS שהוא יקרא קודם מה CDROM) הוא הציג לי הודעה: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER (ניסיתי דיסקים שונים של WIN) איך פותרים את זה?

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  25. Started by BandiT,

שלום, יש ברשותי מחשב intel p4 3.0GHz לוח אם ASUS P4S800D הבעיה היא כזאת, כאשר אני מפעיל את המחשב, המסך לא נדלק, אבל המחשב עולה, אני שומע ברמקולים שהוא נכנס לWINDOWS, אחרי לחיצה על כפתור הכיבוי על המארז, (אחרי כמה נסיונות) המסך נדלק והמחשב מתחיל לעלות, אך לפני שהוא עולה מופיעה הודעה OC error וללחוץ F1 להגיע לsetup או ללחוץ F2 להמשיך לעלות את המחשב עם הגדרות ישנות, אם אני לוחץ F2 המחשב עולה רגיל והכל בסדר ללא בעיות, אם אני לוחץ F1 נכנס לSETUP וישר עושה F10 (יציאה) אז המחשב עולה כבר ללא ההודעה והכל עובד כמו שצריך. הבעיה חוזרת אחרי כיבוי המחשב, ומנוחה של כמה דקות. נגיד עוד שעה הוא יעשה את אותם הבעיות בהדלקה.. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הסיבה? דרך אגב. במחשב יש DDR400 512M…

• 4 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים