תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
חיברתי למחשב שקניתי מעבד שהיה לי, המעבד הוא 1.7GHz דיי ישן, עם אותו סוקט של המחשב החדש כמובן, ופועל, אבל הוא מציג אותו כ1.5GHz. זה מפריע לי בעיקר כי זה נתקע שאני רואה איתו סרטים. מישהו יודע איפה בדיוק להגדיר את המעבד?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מנסה לפרוץ פלאפון וזה נותן לי את השגיאה הבאה: http://jpg.co.il/view/510ce46ceca41.jpg/ והמחשב קורס, ואח"כ מבצע הפעלה מחדש ומשחזר את הכל מחשב נייד דואל קור e660 2 גיגה זיכרון מערכת הפעלה windows 7 64 bit מזה?
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש היום וכשסיימתי לבנות אותו קרו כמה בעיות מוזרות בהתחלה הוא נדלק לכמה שניות בלי להראות תמונה ואז נסגר ואחרי שתי שניות נדלק שוב וככה זה חוזר חלילה בלי אפשרות לכבות את זה בפעם אחרת שניסיתי להדליק הוא נדלק רק בזמן שלוחצים על הכפתור וברגע שעוזבים הוא נכבה ובאופן מוזר בלדים של המאווררים היו מהבהבים בפעמים אחרות המחשב פשוט לא היה נדלק מישהו יכולה להגיד לי מה לעשות בשביל לאתר את הבעיה בבקשה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי כולם, לפני הכל, לוח אם: Asus P5Q זכרונות של G SKILL ו MUSHKIN שתי כרטיסים מכל חברה ספק כוח של נקסוס 600w הלוח אם הספק והכרטיסי זיכרון נקנו של MUSHKIN לפני מס' שנים קניתי לפני שבוע 2 זכרונות של G-SKILL למחשב. האמת שהבעיות התחילו עוד מלפני, ברגע שפירקתי כרטיס זיכרון אחד מהלוח-אם וניסיתי להחזיר המסך לא נדלק. כלומר: הכל רץ, הספק כוח, כרטיס מסך, כל המאווררים אבל אין תמונה במסך. ברגע שהוצאתי סטיק אחד הכל עבד חלק. אחרי כמה ניסיונות של הוצאה והכנסה המחשב התחיל לרוץ תקין. טוב = קניתי את 2 הזכרונות , שוב פעם איך שחיברתי איתם הכל עבד אבל המחשב לא מצליח לעלות. אחרי כמה ניסיונות של כיבוי והדלקה הכל התחיל לרוץ.. התקנתי וינדוס 8 שהיה מלווה עם המון בעיות אחרי כמה ריסטרטי…
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום הבעיה שלי היא שהדיסק און קי שלי מופיע כדיסק מקומי במחשב. אני צריך שהוא יופיע כדיסק נשלף כדי שאוכל לצרוב עליו Windows דרך התוכנה המיועדת. אשמח אם תעזרו לי כמה שיותר מהר. מדובר על Sandisk Cruzer Blade 8gb **אחריי חיפוש ארוך ברשת מצאתי תוכנה שנקראת rufus שעושה לך את אותה העבודה בכל כונן שהיא מזהה כ USB אז הצלחתי.
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הי האם הבעיה היא בדרייורים ? הגדרות ? המחשב הוא LENOVO I3 WIN 7
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים ותודה לעונים יש ברשותי מחשב I7 דור שני וכבר זמן מה אני סובל מתקלה הזויה שהמחשב אחרי כיבוי קשה לו להידלק בחזרה אני לוחץ על כפתור ההדלקה והוא לא מגיב לפעמים אחרי 10 שניות הוא נדלק מעצמו ולפעמים אחרי דקה או 2 ...וכשהוא נדלק הכל תקין מה יכול להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
החלפתי את הצורב ועדיין הבעיה חוזרת והבאפר יורד למי שלא זוכר עשיתי צריבה מהארדיסק ומהdvd בשתיהם הבאפר יורד והנרו אומר שאפשר לצרוב רק על 24 כי מהירות המקור נמוכה מהמהירות שנבחרה ושבדקתי את הארדיסק הגעתי ל 50 מגה בשניה אז מה עושים????
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח GIGABYTE דגם 7VAX עם הביוס האחרון מספר F8 כנ"ל אותו בעיה היתה לי עם F6 יש לי מעבד 1800+ וזכרון 256 333 של סמסונג. המעבד עובד על 40 מעלות ומקסימום בעבודה קשה על 45 גם זה יותר מידי. יש לי בקר SCSI של TEKRAM עם 2 HD SCSI יש לי בעיה. כאשר אני מעביר בביוס למצב של TOP PREFORMENCE WINNDOWS עולה רגיל אבל אז יש בעיות והמחשב נתקע ואפילו עושה לעצמו רייסט. כאשר חוזר מהמצב ל DISABLE ב TOP PRE. אין שום בעיה. האם הזכרון הוא עגלה? איפה יכול להיות בעיה. העם הבקר לא מסוגל לעבוד עם השינויים הללו. תודה
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
הג'יפה 2 במחשב החדש לא מגיב ואני לא יכול להשתמש במחשב הנורמלי! בבקשה תעזרו לי אני לא יכול לשרוד יום אחד בלי מחשב :( :'( :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.4... 256 מגה זיכרון פנימי וכרטיס GF 2 MX 64MB... הבעיה היא במשחקים.... כשאני משחק... אחרי כמה זמן שאני משחק (לא קבוע) פתאום נתקע המחשב... התמונה קופאת. --- עכשיו גם נתקע המחשב כשהפעלתי את המדיה פלייר... אבל ככה אני יכול להיות שעות סתם באינטרנט ובאיי סי קיו ושהמחשב סתם פתוח ולא קורה כלום.... מה הבעיה ? מה לעשות ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
יש לי בעיה שצצה רק בחודשיים האחרונים משהו כזה כל משחק שאני מתחיל לשחק,גם הכבדים יותר וגם הפחות,קורס לי המחשב אחרי רבע שעה של משחק בערך ככה סתם בוינדוס זה לא קורה,רק כשהמחשב מתאמץ בעצם במסך פתאום הכל נהיה שחור,ומופיעה הודעה שהמסך מנותק מהמחשב,והמחשב פשוט נתקע,וריסט לא פותר את הבעיה כי עדיין המסך רושם שהוא מנותק אז חייבים לכבות את המחשב ולהדליק מחדש בעיה מוזרה,יכול להיות שזה טמפרטורה אבל לא נראה לי כי בחיים זה לא קרה אז למה שעכשיו המחשב יתחמם פתאום יותר מדיי 1950 PRO מעבד 3600X2 2GB RAM
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, הבעייה התחילה לפני כחודשיים ורק החמירה עם הזמן עד ששלשום המחשב לא הצליח להעלות את ווינדוס ונאלצתי לבצע פרמוט והתקנה מחדש, הבעייה לא נפתרה ועדיין יש כיבויים פתאומיים באמצע עבודה. אני עובד עם 2 כוננים אחד עם XP והשני ויסטה, בשני המערכות אני מקבל לפעמים מסך כחול וכיבוי פתאומי. שללתי אפשרות לוירוס מאחר וה-AVG המעודכן לא מצא כלום, שללתי אפשרות גם לחימום ייתר של המעבד, המעבד בסביבות ה-43 מעלות והמאוורר נקי ועובד (המחשב כולו נקי) . נראה לי שזה או הזיכרונות או הספק כוח, המחשב בן שנה וחצי, מה דעתכם? יש דרך לבדוק?
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלומצ'יק ... לאחר סיפור נחמד עם המחשב הנייד שלי (שמו לי סיסמה במעבדה של ניופאן - לסיפור המלא bsh83.blogspot.com) אני זקוק לדרך כלשהיא לאפס את סיסמת הביוס שלי. הביוס הוא של pheonix וע"פ מה שהבנתי מהם הסיסמא נשמרת על זיכרון NVRAM (יש מצב שזה לא נכון ). אני מחפש אחר חומר טכני כל שהוא על הלוח אם (יכולת , היכן נמצא jumper איפוס וכו'..) נאמר לי (טלפונית) במעבדה כי הסוללה מולחמת. המעבדה ביקשה 1600 שקל להחלפת לוח האם . ניסתי את ארבעת ססמאות פיוניקס : PHEONIX pheonix BIOS CMOS ככל הידוע לי בלוחות אם בדר"כ ישנה אפשרות איפוס ביוס . קצת פרטים על הלוח : lspci 00:00.0 Host bridge: ATI Technologies Inc RS480 Host Bridge (rev 10) 00:01.0 PCI bridge: ATI Technologies Inc RS480 PCI Bridg…
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש בעכבר הבסיסי של מיקרוסופט(בייסיק אופטיקל) ולפני כחצי שעה חזרה תקלה שאני מאוד שונא. בשנים האחרונות(כמעט עם כל עכבר) לפעמים מגיעה תקלה לא ברורה שדופקת את הלחצן האמצעי של העכבר - לחצן ימני ושמאלי פועלים, אני יכול לגולל את הדף אם אני רוצה, אבל ללחוץ על הגלגלת - לא פועל. אני לא יכול לעבוד עם הדפדפן כמו שצריך(זה לא עובד בכל הדפדפנים) - בשביל לפתוח קישור מסויים בטאב חדש אני צריך ללחוץ לחצן ימני ואז "פתח בטאב חדש", במקום פשוט ללחוץ על הגלגלת. זו בעיה חוזרת. היא מופיעה כל חצי שנה+ ונעלמת אחרי שבועיים+. היא משגעת אותי, ואני חייב למצוא פתרון. חשוב לציין שאני עובד על חלונות 7 אלטימייט, ושהמחשב עבר פירמוט לאחרונה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
קרה לי פתאום לא יודע מאיפה זה בא.. משהו מוזר רצח האות ט בלבד לא עובדת.. זאת אומרת חצי כן חצי לא צריך להלחם איתה בשביל לכתוב אותה.. זה לא בעיה במקלדת לדעתי מהסיבה הפשוטה שאם עושים את זה מהר ומשלבים בתוך מילה את האות מהרר מאוד זה כותב אבל למשל שאני כותב בנפרד, או כותב לאט הוא לא כותב..
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה, אני פשוט רוצה לדעת אם יש אולי דרך יותר טובה מאיך שעבדתי עד היום יש ברשותיים 2 הארדיסקים, 500GB WD - בן 4 שנים בערך 1TB SpinPoint F3 Samsung - בן שנתיים בערך. ומזה יצרתי 3 כוננים סה"כ: C - 80GB - Windows 7 64bit D - 850GB - שומר בעיקר לתוכנות, משחקים, סרטים, סדרות, הורדות. E - 500GB - שמור בעיקר לגיבויים שאני צריך. ---- את C ו D יצרתי מה1TB. את E יצרתי מה500GB. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לפי מה שהבנתי עדיף כבר לעשות מחיצה גדולה יותר לWindows ולשמור שם את הדברים שאני משתמש בהם הכי הרבה, בין אם זה משחקים או תוכנות וכד'.. השאלה אם זה קריטי או שעדיף כבר להמשיך באותה דרך שאני כבר עובד...
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כלומר, כשאני מחבר את המצלמה (CANON A590) לUSB HUB לצורך העברת התמונות למחשב, המחשב כלל לא מזהה אותה. כשאני מחבר אותה ישירות לאחת מיציאות הUSB הבעיה הזו נפתרת - אבל אז כל מה שכן מחובר לHUB מפסיק לעבוד עד שאני מנתק את המצלמה, מנתק גם את הHUB ואז מחבר אותו מחדש. המחשב לא יושב אצלי במקום נוח במיוחד, מה שמקשה על חיבור ישיר כל פעם, ובנוסף יש לי הארד דיסק חיצוני שמחובר דרך קבע לHUB הנ"ל, ולא נוח לי שהוא מתנתק כל פעם (וגם אין לי כבל ארוך מספיק כדי לחבר אותו ישירות למחשב). למישהו יש פתרון?
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
חיברתי את הHDD לראוטר אבל כשאני מנסה לעשות MAP NETWORK DRIVE הוא כותב לי שהמערכת דורשת SMB2 ומעלה ידוע לי שאפשר להפעיל את הSMB1 ולגרום לזה לעבוד אבל האם יש דרך יותר בטוחה? מה עושים במצב כזה?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי חברים שבוע טוב לכולם במחשב של סבתא שלי השתנה העיצוב ואין לי מושג איך להחזיר אותו זה די מרגיש לי כמו ווירוס אבל לא יודע תגידו אתם אשמח לעזרה להלן תמונה: הכל ממש השתנה היה שולחן רקע רגיל
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כחצי שנה רכשתי dell xps 15 9575 זיכרון 16gb מעבד i7 8705G מסך 4K מתהפך (גם טאבלט) המחשב התחמם מספר פעמים ולאחר החלפות חוזרות של הלוח אם ומערכת הקירור קיבלתי זיכוי להחלפה וכאן מתחילה הבעיה. את הדגם הספציפי הזה עם 16gb אין במלאי לחנות שקניתי ממנה ובאתר של דל בארץ ובעולמי אין אפשרות בכלל להזמין מחשב כזה עם המפרט הנוכחי. דל פשוט הורידה את המפרט הזה והשאירה אפשרות לקנייה של אותו דגם מחשב עם חומרה פחות טובה ( מעבד i5 זיכרון 8gb) בשיטוט באינטרנט קראתי שיש עוד אנשים כמוני בעולם שחוו את אותם בעיות. יש סיכוי שיש בעיה סדרתית? כמו הnote 8 נגיד? אני ממש אובד עצות אשמח שמישהו שמבין בעניין יוכל פחות או יותר להסביר לי אם אני קורא את המצב נכון ומה עליי לעשות…
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שאני מחבר דיסק קשיח נוסף למחשב אז המחשב ניתקע לפני העלייה לווינדוס (מראה קו תחתון מהבהב). ניסיתי לחבר דיסק קשיח מאותו דגם והמחשב גם ניתקע... איך מסדרים את זה? מחשב: celeron 500mhz קשיח western digital 20gb מערכת הפעלה win98 נ.ב לפני חודש המחשב לא עשה את הבעיה הזו מתי שחיברתי קשיח.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אז ככה היום בפעם הראשונה הוא עשה לעצמו ריסט לבד (זה עם המסך הכחול אתם בטח מכירים!) אבל אני לא בטוח שזה מהלוח ואם כן אז איך אני בודק? הכרטיס רשת (שאני בטוח ששוכן בו רוע כלשהו!!!) אז הבן *ונה הזה מסרב במלוא מובן המילה! להתחבר כל פעם שאני מדליק את המחשב אז לוקח לו 5 דקות כן 5 דקות! לתפוס את עצמו ביידים, ולהתחבר, ובמשך הזמן שהוא לא מחובר אז מופיע התמונה הזאת של שתי המחשבים הקטנים למטה מהבבים ואז שהוא מתחבר הם נעלמים! ושלוש ואחרון יש לי דיסק קשיח של wd 80 giga 8 buffer והוא משמיע רעשים של דיסק ולא דיסק מוזיקה אלא דיסק שחותך ברזלים (רק שבעוצמה הרבה יותר נמוכה!) וגם אני חושב שהכרטיס קול שלי (שעל הלוח) מתחמם בצורה רצינית ביותר כי לפעמים במשחקים ושירים אני מתחיל לשמוע את האנשים כ…
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
למרות שהתקנתי את הדריברים הנכונים וניסיתי המון פעמים - המחשב פשוט לא מזהה את הסורק שלי ... יש לי וינ xp .. חשוב לציין שבמחשב הישן יותר של אח שלי, הסורק עובד מצוין (יש לו וינ 2000 ) ... פעם החברה שבה קניתי את המחשב שלי אמרה שזה בגלל הגדרות בביוס, אבל לא מצאתי שם שום דבר שיכול לעזור לי .. יש למישהו רעיונות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
כרטיס קול 16BIT של קריאיטיב במערכת הפעלה WIN XP שומעים שרוט ומעוות בו זמנית קיימת מערכת הפעלה שניה על המחשב WIN 98 והסאונד נשמע מצויין כל הדריוורים מעודכנים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-