עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כנראה בגלל התייחסות רעה (לא עשיתי safe remove, אולי זה בגלל שהוצאתי אותו מהDVD בזמן פרק, אני לא בטוח), כנראה שהDOK שלי מת (Sandisk Cruzer Titanium 4GB) עכשיו, מעבר לזה שממש לא בא לי לקנות חדש, יש שם חומר שמאוד חשוב לי. אני לא מתכוון ללכת לחברה מקצועית, אבל יש דרך כלשהי להציל את החומר / את הDOK עצמו? כשאני מכניס אותו הוא מזוהה, הוא מקבל את השם הנכון והמחשב מזהה אותו בתור Sandisk Ultra Cruzer Titanium, אבל ברגע שאני מנסה ממש לפתוח אותו אני מקבל I/O Device Error. פרמוט יעזור? (במידה ואין תקווה לחומר שבפנים אני רוצה לפחות להציל את הDOK עצמו) תודה מראש. עדכון: לא חשבתי על זה, חיברתי עכשיו לחיבור אחר וזה פעל, מה שאומר שהבעיה היא בחיבור USB עצמו. אם אפשר להעביר לפורום הנכון זה י…

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  2. ניסתי להתקין וינדווס XP על הרד דיסק 80G של MAXTOR ובאמצע הפורמט של הדיסק המחשב כבה, ועכשיו הוא לא מצליח לקרוא אותו, זאת אומרת שאין ביטוי לכונן בשום מקום.. הוא מזהה אותו גם בביוס וגם בווינדוס אחר כשחיברתי אותו בתור סלייב.\ מה לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  3. לפני שנה קניתי מחשב עם לוח גיגהייט M55PLUS S3G השתמשתי בכרטיס OB והכל היה טוב לאחרונה קיבלתי כרטיס מסך חיצוני GF7600 GS אבל משום מה לא רואים תמונה המחשב נראה שפועל ,שומעים את מנגינת הפתיחה של הויסטה אבל תמונה אין הכרטיס נבדק במחשב אחר ונמצא תקין ההגדרות בביוס נכונות. האם יש הצעות

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by shlomi887,

לא יודע למה אבל ברגע שאני צורב משהו לא משנה מה מתנתק לי האינטרנט והעכבר ובעיקרון כל חיבורי ה USB במחשב. המפרט שלי הוא מעבד e8400 לוח אם intel eva cove g35 320GB Seagate זיכרון 2gb ram kingston nvidia geforce 9600 GT oc edition מארז + ספק EZCOOL 400 W מה הבעיה שיכולה להיות ?? וגם בזמן הצריבה המחשב זז ממש בתקיעות ושמתי לב שאם אני מוריד את מהירות הצריבה זה קורה לאחר הרבה זמן הניתוקים אם בכלל הבעיה יכולה להיות הספק שלא מחזיק תמערכת ?? תודה לעוזרים ועוד משהו לפני חודשיים בערך היה איזה שבוע שהמחשב היה מכובה ושניסיתי להדליק אותו רק המאוורים של המארז פעלו אבל כלום לא עלה על המסך (מאה אחוז לא בעיה בו בדקתי)והמחשב השמיע רעש של רוורס ציפצופים וזה מה הבעיות האלה יכולות להיות? תודה ל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. במחשב המדיה סנטר שלי קיימת תקלה מוזרה. מותקן בו ספק של Thermal Take מדגם TR2. המצב שלי היה שמעת לעת לחיצה על כפתור ההפעלה הביאה להפעלת המאווררים בלבד, כאשר המחשב אף לא היה נכנס למסך ה-Setup של ה-BIOS. לחיצה על כפתור ה-reset באותו זמן עברה ללא תגובה. הייתי סוגר את המחשב, מנסה להדליק כעבור מס' דקות והכל היה מתעורר לחיים. יש לציין כי מדובר גם באתחול ממצב סגור לגמרי. אני וטכנאי (KSP - יופי של שירות אגב) עברנו על הרכיבים ובדקנו זאת, כאשר החשד היה על הספק או לוח האם. הוחלט להחליף לספק זהה חדש (במסגרת אחריות). הדבר היה לפני כחודש ומאז הכל עבד יפה. לפני מס' ימים אני מנסה לפתוח את המחשב והתקלה חזרה, רק שהפעם גם המתנה של מס' דקות לא אפשרה את הפעלת המחשב. ניסיתי לשים ספק אחר במקום ה…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, יש לי תקלה מוזרה שהופיעה היום ואני לא מצליח לפתור. המסך שלי הוא Dell 2007wfp, כרטיס המסך הוא GeForce 8800gts, לוח אם Gigabyte 965p-ds3. במהלך היום פתאום המסך התחיל להראות פסים ירוקים לכמה שניות ולאחר מכן להיתקע ולהשחיר. עשיתי ריסט וזה הסתדר לכמה דקות ואז שוב חזר. כיביתי את המחשב ונתתי לו לנוח לעשר דקות ולאחר מכן הדלקתי שוב והכל חזר להיות תקין, אבל אחרי בערך רבע שעה שוב אותה תקלה. כעת גם ריסט או מנוחה לא עוזרים ומופיעים הקווים על המסך (אבל הוא לא נתקע יותר). אני מצרף צילום מסך של המסך. הפסים מופיעים גם כשהמחשב עולה לפני הכניסה למערכת ההפעלה (!!!). הכל הראה כאילו המסך נדפק וכדי לפתור את הבעיה החלפתי למסך אחר שיש לי בבית ולהפתעתי הקווים מופיעים גם על מסך אחר!!!! כל…

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by tidan26,

שלום! קניתי 4 סטיקים של 2gb כל אחד של חברת kingston הלוח שלי תומך עד 8gb הרכבתי את כל הזכרונות הפעלתי את המחשב ולא היה תצוגה על המסך היה מסך כחול חלק הוצאתי סטיק אחד של זכרון הפעלתי את המחשב והכל עולה בסדר והוא מזהה לי 6gb מה הסיבה שהמחשב לא עולה עם ה-8gb חשבתי שזה בעיה בסטיק ושמתי סטיק אחר והכל עובד גם החלפתי סוקט והכל בסדר אז איפה הבעיה תעזרו לי... ???

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by eins,

שלום לכולם, אני ינסה לנסח בקצרה את התקלה ומה ניסיתי לעשות קודם כל זה דיסק קשיח מסוג SEAGATE 500G כבל SATA, הארדדיסק נקנה לפני 4 חודשים. בבקשה לא לשלוח אותי לחנות, אני יודע שיש אחריות ואני יכול לקבל חדש, אני פתחתי הודעה כדי לדעת אם אפשר לפתור את הבעיה לבד, ויותר חשוב מזה לשמור את המידע, ביררתי עליות של שיחזור מידע וזה בנתיים לא רלוונטי בגלל המחיר. תודה לכל מי שנכנס לטרד הנ'ל וימשיך לקרוא את ההודעה. הדיסק הקשיח הוא קודם כל של חברה שלי, אז מה שהיא עשתה במחשב לפני, אין לי מושג , יכול להיות שהיא הורידה וירוס יכול להיות שהיא ניקתה את המחשב, פשוט כל האופציות פה פתוחות. שמדליקים את המחשב, המחשב נתקע בהודעה detecting IDE derivers שאני נכנס לביוס ומבטל את כל ה IDE , אני מקבל הודעה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Player9,

שאני פותח את המחשב לפני שהווינדאוס עולה מופיעה התמונה הזאת: http://eliad.org/viewer.php?id=1247884498.jpg ואז כאילו המחשב מחכה ככה .. לא קורה כלום והווינדאוס לא עולה. ניסיתי לעשות ריסט - לא עזר ניסיתי להוציא את הכבל העבה הזה שמחובר ל-HD .. זה לפעמים עוזר ולפעמים לא רוב הפעמים זה לא פותר את הבעיה. הארדיסק לפעמים עושה רעשים טק טק כאלה והמחשב פתאום נתקע ונהיה מסך כחול עם מלא משפטים באנגלית. בקיצור איך מסדרים את זה? *פרמטתי את המחשב לפני כמה ימים ויש שם אנטיורוס אז אין מצב שזה וירוס או משו. לפעמים המחשב נתקע (אחרי שהווינדוס עולה ואני משחק במחשב,אז אחרי זמן מופיע מסך כחול ויש מלא משפטים באנגלי ורשום משהו כמו beginning dump of .. win32k.sys משהו כזה.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by elicom,

ידוע לי מה הבעיה. שברתי את הראש הרבה זמן והצלחתי לטפל בבעיה גם בעזרתכם. מה שקרה הביוס התאפס לי. ואני צריך לבטל את OC בלוח אם. מכיוון שהלוח אם P5K-SE עושה OC עצמאי גם בכל המצבי default. בוודאות כל החומרה שלי חדשה ואין לי בעיות חום... פשוט הלוח אם גורם לחוסר יציבות במחשב. בעבר הגדרתי מתחים וכל הגדרות והצלחתי והמחשב לא קרס באף משחק. עכשיו אני לא מוצא את הפתרון!! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  11. Started by puGs,

אוקיי אני לא בטוח מה קרה,אני מניח שזה וירוס.. אתמול בלילה הורדתי איזו תוכנה,אם אני לא טועה הייתי צריך לעשות ריסט כדי שהיא תעבוד. אחרי שהדלקתי את המחשב,הXP נטען ונטען אבל בסוף הוא נתקע על מסך שחור,ובסוף התחלף למסך כחול שכתוב בו STOP: c0000218 unknown error מישהו יודע מה קרה? ד"א ניסיתי סייף מוד וגם יש מסך כחול עם שגיאה אחרת.. תודה רבה מראש לעוזרםי ישלי שם דברים חשובים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. הי לאחרונה כאשר אני מנסה לצרוב דיסקים הצריבה לוקחת בסביבות ה40 דקות לכל דיסק. מדובר על דיסקים של DVD במהירות 16, כשהצורב חדש (בן חודש בערך) ומוגדר על המהירות הזו. עד לפני יומיים לא היתה בעיה והצריבה לקחה רק כמה דקות. מה אפשר לעשות בעניין? אני צורב הרבה מאוד דיסקים ולא יכול לחכות כל פעם 40 דקות...

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by bNs1k,

אז ככה המחשב שלי תקע לי כל חצי דקה עד דקה למשך 7-10 שניות. לא משנה אם אני משחק או סתם גולש או לא עושה כלום,עכשיו בדיוק הוא נתקע לי שוב ל10 שניות מישהו יודע מה עושיםםםםםםם !?? בבקשה אנשים אני חייב לפתור תבעיה הזאתי זאת בעיה כזאתי מעצבנתתתתתתתתתת =(((((((((

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  14. שלום לכולם! רציתי לפרמט אתמול מ7 לXP ולא הצלחתי והופיע לי מסך כחול אז הורדתי את התוכנה MHDD ושאני צריך להכניס מספר של ההארד דיסק זה לא מופיע וקראתי שאם לא מופיע ההארד דיסזק אז הוא לא מוגדר כMASTER נכנסתי לBIOS והוא מוגדר כSLAVE ולא כMASTER החיבור הוא SATA איך לשנות אותו לMASTER? אם חשוב לציין שהמחשב בן יומיים רק

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני פשוט ל-א-מ-ב-י-ן מה קרהה הלכתי לכמה שעות מהבית ואח שלי היה על המחשב.... ושאני חוזר , אני רואה את העכבר קרוע (אחד המקשים על המיטה) שאלתי את אחי מה קרה הוא אמר שהוא הפסיד במשחק או משהו כזה >< בקיצור אני מעלה את המחשב וזה חסר לי כונן קשיח הוא משהו כזה ופתחתי את המחשב והוא היה סרוט כזה כולו מבפנים נראה לי שאחי קצת התחרפן אז..... אין לי מוסג מה לעשות נראה לי הלך המחשב אני על לפטופ מלפני 10000 שנה ואני לא יודע עם זה בגלל העכבר או המחשב או משהו אחר מה עושים?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by מורן83,

שלום לכולם ! אני אשמח אם תוכלו לעזור לי אני לא מבינה הרבה במחשבים אז למי שיש תשובה בשבילי רק בבקשה להסביר בעדינות המחשב שלי סך הכול בן יומיים ...חדש לגמרי ומשום מה הוא לא מפסיק להתקע !!! העכבר נתקע כל כמה שניות וחוזר לפעול ... אם מישהו יכול לעזור אני אשמח !!! תודה!!!

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  17. היי לפני כמה ימים התחילה אצלי בעיה במחשב שהוא קופא כל כמה שניות ואז חוזר לפעולה. לדוגמה כשאני כותב שורות אלו לכמה רגעים פתאום שום דבר במסך לא זז, למרות זאת אני ממשיך להקליד ואז כל מה שכתבתי כשהמחשב לא זז מופיע כאילו הכל היה בסדר וחוזר חלילה.. זה קורה בכל מצב. מעבד 9300 9800GT 512MB לוח אם ASUS P5QE 4G זיכרון ומערכת הפעלה XP (מחשב אחר לא זה) אם למישהו יש רעיון מה הבעיה אשמח לשמוע.. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Assassin,

שלום לכולם, לפני כ3 חודשים המחשב שלי עשה במשך שבועות ריסטרטים,ראיתי בעזרת תוכנות שהמחשב חם ולכן הוספתי לו עוד מאוורר שמוציא אוויר והבעיה חלפה (גם לקחתי אותו לטכנאי והוא בדק את המחשב והוא אמר שאין בעיה בספק או בדיסק קשיח). עכשיו הבעיה חוזרת שוב,הוא עושה ריסטרט כל 3 שעות בערך,ולעיתים גם הוא נכבה בצורה מוזרה (שהמסך היה במצב המתנה,לא היו אורות במחשב,אבל העכבר והמקלדת היו פועלים) ואפשר להפעיל את המחשב רק לאחר ניתוק מהחשמל. חשוב להדגיש שהמחשב נקי מאבק וניקיתי אותו לפני כמה ימים וזה עדיין קורה! הנה תמונה מspeed fan של הטפרטורה אחרי ריסטרט: מה אפשר לעשות? (אם אני לא טועה נגמר לי המקום לעוד מאווררים)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by spide220,

היום אני מדליק את המחשב,הוא מתחיל לקרטע ולעשות בעיות,הוא מגיע עד לסמל של הטעינה של הXP ועושה ריסט. ואז רשם לי DISK BOOT FAILURE וכו' וכו' נתקתי את הארדיסק שיחקתי קצת במגעים,חיברתי נתקתי את המולקס וIDE. אך לפתע הבעיה החמירה,נוצר מצב שגם כשהמחשב עולה והלוח אם עושה בדיקת כוננים,הוא אינו מזהה אותו. בדקתי במחשב אחר את הארדיסק וגם שם הוא לא פועל. יש חשש שהוא נשרף,אך לא היה עשן או סממן אחר שיכול להעיד על כך,כיוון שהוא עושה רעשים של פעולה,וכשנוגעים בו מרגישים שהוא עובד. אם זה חשוב להארדיסק יש 2 פינים בעיתיים שלעיתים נוטים להתעקם אך אני מסדר אותם. הדגם הוא: WD1200BB. אני חייב לסדר אותו יש לי המון חומר עליו ודברים של שנים. ??? :'(

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  20. שלום לכול חברי הפורום בירצוני לשדרג מחשב ישן עם כונן קשיח 40 גיגה (IDE) ולהוסיף קונן נוסף של 60 גיגה . הבעיה היא שכונן זה היה עובד עם מערכת הפעלה של לינוקס ומתי שאני מחבר אותו המחשב לא מזה אותו בביוס ולא נותן למחשב להפעיל את וינדוס xp אני משאר שאני צריך לפרמט אותו מחדש כך שוינדוס יזהה אותו השאלה שלי איך עושים את זה בתודה מראש לכל המשיבים.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by eitan019,

שלום לכולם, טוב הגעתי לבעיה הזאת מכך שאני מתקין linux:ubuntu ,כבר השתמשתי בתכנה אבל הפעם אני מתקין אותה כbootcd אחרי ששיניתי את הדברים שהייתי צריך לעשות ב BIOS ניסיתי להתחיל להתקין את הubuntu אך בהתקנה הזאת של 9.04 לא מצאתי איפה עושים resize למחיצה אז החלטתי להפעיל את הubuntu עם livecd ואז להשתמש ב gparted (partition editor) יש לי שמה רק מחיצה אחת. (מי שעוד לא כל כך הבין אני עושה את כל זה כדי שהיה לי גם ווינדוס וגם יובונטו על המחשב ולא רק אחד מהם בנפרד.) אבל ליד המחיצה יש סימן אזהרה.. בדקתי מזה וכתוב שמה שאני צריך לבדוק את זה ב chkdsk אז שיניתי הגדרות בביוס.. חזרתי לווינדוס ועשיתי chkdsk אבל זה אבל אחרי שהוא עובר את stage 1 החלון של הchkdsk פשוט נסגר.. ואז ראיתי שלפני…

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by ספרייט,

המחשב כן מזהה את ה - DVD-RW אבל כשאני שם דיסק. הוא מראה כאילו הוא ריק. הוא ממש מושבת. מה עושים. אני מעדיף לנסות לסדר, אם אפשר. לפני שאני מבזבז כסף... תודה.

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by Wond3r,

כשאני נכנס למשחק כבד ומשחק בו איזה 15-20 דקות המחשב פשוט קופא, התמונה נתקעת במשחק ושום דבר לא מגיב, ואז אני צריך לכבות את המחשב ידנית. בדקתי את הRAM אצל חבר והם בסדר עשיתי בדיקה של CPU וGPU בOCCT ולא היו בעיות... אני חושד אולי בדיסק קשיח אבל אני לא בטוח. הורדתי גם את הOC. הטמפ של כל החלקים הם בסדר לגמרי גם במשחק counter-strike 1.6 לאחר כמה שעות של משחק לפעמים יש את אותה הבעיה. רציתי גם לשאול אם יש תכנה שאפשר לבדוק אם יש בעיה עם הדיסק קשיח?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. היי התחילו לי מסכים כחולים לפני שבוע פחות או יותר. זה כבר קרה 3-4 פעמים, וניתחתי את קבצי ה- DUMP ע''י התוכנה WinDbg לראות מה הבעיה. לפי האבחון ככה: 3 פעמים- EL2K_XP.sys פעם אחת לפני שעה - usbehci.sys ( usbehci+4b4a ) עכשיו לפי חיפוש בגוגל, התהליך שהופיע כבר בפעם הרביעית(נדמה לי) זה תהליך שקשור לכרטיס רשת הפנימי של המחשב. (Gigabyte LOM 3C940) הלוח אם הוא של ASUS. (דגם P4P800) עכשיו לא ניסתי לעדכן את הדרייבר, כי לא מצאתי משהו שנראה כמו התקנה נורמלית של דרייבר. אני מפחד להוריד כל דבר(גם ההייתי באתר הראשי שלהם, אבל הם עירבבו אותי), והעידכון לא יצא בסדר(אני עושה את זה ע''י ידנית הסר התקנה במנהל התקנים ואז מרענן שיהיה סימן שאלה צהוב) מישהו בבקשה יכול להביא לי דרייבר ה…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. אני לוחץ על כפתור ההדלקה של המחשב והמחשב לא נדלק, הנורה של הלוח אם דולקת. הסיבה שיכולה ליהיות היא נפילת מתח שבגלל המחשב כבנ ומאז הוא לא נדלק. אני לא יודע אם הייתה נפילת מתח בוודאות בגלל שזה קרה בלילה (כשניסיתי להדליק את המחשב בבוקר לא הצלחתי להדליק אותו) אבל הנפילות מתח זה דבר שקורה הרבה. שוב הנורה של הלוח אם דולקת, נתקתי את כל החיבורים של הספק מהמחשב מלבד מעבד, והלוח אם ועדיין לא נדלק. לא היה ריח שרוף, מה שכן קורה זה, שכשאני מוציא את החיבור של הספק לחשמל מאחורי המחשב ומחבר מחדש, בזמן ההדלקה נשמע מעין זמזום לשניה (מעין רעש של זרם שעובר) וכשאני מנסה ללחוץ שוב אז לא קורא כלום וגם לא נשמע רעש של זרם. לא היה לפני כן סימן לאיזה בעיה באחד הרכיבים, המחשב עבד טוב. אני מניח שהבעי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים