עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ivan,

עד היום קליק על ההתחל הציג את שם המשתמש עם תמונה שלו. בחלונות 10 המעודכן ביטלו את זה ?.. אז איך אדם מהישוב מוצא בקלות מי זה המשתמש הנוכחי ? (עוד לא עדכנתי את 10 אצלי.....)

2. Started by barak_i,

היי... יש לי בעיה במחשב.... ברגע שמתחילים לשחק במשחקים טיפה כבדים... הוא נתקע.... לגמרי! וזה לא בגלל שהמשחקים כבדים עליו הוא עובר את כל הדרישות.... זה קורה גם לפעמים לא במשחקים אבל לעיתים רחוקות יותר... כמה נקודות.... 1) פורמט לא עוזר.... 2) כרטיס מסך החלפתי לא עזר... 3) די די אר גם החלפתי וגם זה לא עזר.... (לא החלפתי אותם עקב התקלה אבל החלפתי...) מה עושים? יש כיוון? מעבד כנראה?

• 12 תגובות
    • 970 צפיות
  3. מאז שקניתי את המחשב החדש (מפרט) כל כמה זמן, נראה לי לא בפרקי זמן קבועים, המסך נכבה לשתי שניות וחוזר לפעול.. ניסיתי את הדרייברים הכי מעודכנים מאתר אנוידיה וכרגע אני משתמש מהדריברים שקיבלתי מהדיסק של כרטיס המסך. רצוי לציין שזה לא גורם לשום בעיה אחרת מלבד כיבוי המסך, כשהתמונה חוזרת הכל כרגיל לא נתקע שום דבר. מישהו נתקל בבעיה? תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by RONEN1N,

התקנתי Windows Server 2008 R2 על המחשב הביתי שלי ומאז התחילו לעלות לי מסכים כחולים וגם נתקע לי המחשב העלתי קובץ דאמפ שתוכלו לדעת מה הבעיה. http://www.multiupload.com/OM7PFMOYRG ד"א פעם הבאה שיהיה לי מסך כחול אני יעתיק את השגיאה. אני מוכן להביא עוד פרטים לפי בקשות בתודה רונן עריכה: תמונה של מסך כחול http://cid-b5c2b4789ed97e71.office.live.com/self.aspx/%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9b%d7%99%d7%9d/%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%940153.jpg עריכה שניה (הפתרון): הוספתי כרטיס Ram של 512mb בתוספת לשתי גיגה שכבר היה לי ועד עכשיו אין בעיות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי כונן DVD NEC ND 3540A אים אני לא טועה... אז אני איזה 50 דיסקים אף אחד מהם לא עובד רק אחד עובד וזהו כל השאר לא עובדים ואים אני מכניס דיסק שהוא לא DVD אז זה עובד לא יודע מה לעשות תעזרו בבקשה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by omri2050,

שלום!! אני חושב שיש לי בעיה..., קניתי מחשב נייד, והתקנתי עליו חלונות 7 אולטימייט 64 ביט, ואת כל הדרייברים (לפי הסדר כמובן שכתוב באתר...), והוא מזהה לי בהתקנים 2 כרטיסי מסך: אחד זה INTEL ® HD GRAPHICS והשני... NVIDIA GEFORCE GT 420M הבעיה היא כזו.....שאני מנסה להתקין את הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של NVIDIA (כמובן הכל לפי הדגם, גם באופציה האוטומטית...) הוא כותב שהוא לא מזהה את הכרטיס מסך של NVIDIA......גם בAUTO DETECT במשחק מסויים שיש לי, הוא מזהה את הכרטיס מסך של אינטל. איך אני גורם למחשב שלי לזהות גם את ה GEFORCE ??? ואם הוא כן מופיע במנהל ההתקנים, איך הוא לא מזהה אותו בכל זאת? אם תצטרכו מידע נוסע כמובן שאשמח לתת, ואשמח עוד יותר לעזרה בנושא, אני משתגע כבר בלי קשר גם את ה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by HwareNewb,

שלום! קניתי לפני זמן לא רב מחשב. להלן המפרט: P4 3.2GHZ 640 MSI 925XE Neo Platinum MSI Radeon X850XT W.D 120GB 7200RPM 2*512 DDR2 533 MHZ Enermax 420W Power Supply לפי מה שאני יודע, המחשב הזה אמור להריץ משחקים כמו בטלפילד 2 וקאונטר סטרייק סורס עם כל הגראפיקה על HIGH+AA6 ללא בעיות. ובכן, כשאני משחק BF2 כמעט כל כמה שניות יש דרןפ ענק שגורם למשחק לקרטע ולהיות בלתי יציב וקשה לשיחוק, וזה כשיש AA2 וחלק מהנתונים הגראפים על MEDIUM. בנוסף לכך ב CSS יש דרופים לעתים קרובות לאזור ה 30 FPS וישנם קירטועים. דבר מוזר שקורה לי, הוא שפעם בכמה ימים פתאום כל המשחקים פועלים לי חלק בלי דרופים ובלי בעיות למשך כמה שעות. אשמח אם מישהו יוכל לומר לי ממה נובעת הבעיה הזו, כי הרי לא הגיוני שמחשב שכזה ל…

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  8. במחשב של דוד שלי pentium 4 1.8 Ghz (533 mhz) 256 mb (2100) 40 GB hdd 7200 8 mb cache GPU o/b win xp (לא זוכר איזה לוח) הפויעה הבעיה הנ"ל - כאשר מפעילים אותו נשמעיפ ציצפוים ללא הפסקה, והמחשב נעצר במסך הביוס איזה צעדים כדאי לעשות לפני ששולחים לטכנאי?

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  9. Started by blacklupos,

כמעט כל פעם שאני עושה ריסטרט אז כשהווינדוס עולה צצה הודעה שהדרייברים של הכרטיס מסך לא מותקנים או לא פועלים טוב ואני צריך להתקין אותם מחדש כל פעם. הכרטיס מסך הוא Ati 3650HD עם דרייברים הכי חדשים. יש מצב שהבעיה היא בכרטיס או רק בווינדוס?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  10. Started by 1506,

חברים יש לי בעייה עשיתי אתחול למחשב והוא לא מצליח לעלות... אני מקבל הודעה checking nvram.... וככה הוא תקוע. .. מה הסיבה? אשמח לעזרה. :

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by SweeT_EviL,

החלפתי את ה-2 גיגה(2X1G) שהיה לי עד עכשיו ב-4 גיגה (2X2G) אלה זכרונות DDR2 800MHZ הבעיות הם שלפעמים המחשב קורס(אני חוזר למחשב ורואה אותו במסך כניסה) או כשאני עובד עם VMWARE או שהתוכנה נופלת לי או שאפליקציות/פאקגים בתוך ה-VMWARE קורסות הייתי חושב שזה אולי הזכרונות לא טובים(למרות שהם חדשים) אבל לפני כמה חודשים הביאו לי עוד שני סטיקים של 1 גיגה, הוספתי אותם למחשב ואותם דברים היו קורים.. ככה שזה גורם לי להאמין שזה לא הזכרונות שבעייתים יש לי WIN7

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  12. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מבוסס G2020 (פנטיום על בסיס IVY) בעל כרטיס מסך HD4000 מסורס (תומך OPENCL וDX11 וכו') עכשיו- הפיצר המעניין של QUICK SYNC לא אמור לעבוד במעבד הפשוט אלא רק בגירסאות הI5~I7. אבל משום מה כל התוכנות מראות לי את האופצייה כקיימת- איך אני מוודע סופית? לא יודע איך להשוות כי אין לי דרך ספציפית להשוואה. בנוסף מצאתי סימוכין גם באתר יפני: http://zigsow.jp/portal/own_item_detail/229252/ כניראה אינטל בטעות הפעילה פיצ'ר זה בדריבר האחרון- מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by nirbo,

שלום לכולם, עד היום עבדתי עם סטיק של 1 ג'יגה DDR2-667 של TwinMOS. (PC2-5300) הזכרון הזדהה משום מה בתדר של 533MHz. עכשיו הוספתי סטיק נוסף של 1GB, זהה לזה שכבר היה לי. המערכת מזהה את הזכרונות כ-Dual Channel כעת, אך עדיין מזהה אותם בתדר של 533MHz. מדוע הזכרונות מזדהים כאיטיים יותר מיכולתם, והאם בריא לשנות דרך ה-BIOS את תדר העבודה? הוא נותן לי אפשרות לבחור 667MHz. בתודה! ניר.

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by קלוקיי,

שלום... שמעתי על תופעת צוואר הבקבוק ורציתי לדעת איך מזהים בעייה זו במחשב, כי אני חושב שבעייה זו מתרחשת במחשב שלי... והנה המפרט שלי אולי זה יעזור במשהו: http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=php9g6enU.bmp ויש לי עוד שאלה אחת מהי המהירות המירבית של המעבד שלי? כי אמרו לי שהוא צריך להיות 4.000 ובמפרט של המחשב רשום 3.000.... תודה לעוזרים.....

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by aski1,

הסיפור ארוך אז ככה: לפני שבוע היתה לי בעיה במחשב :הייתי מדליק אותו וכשהיה פלט על המסך של איזה חברה הלוח אם שלי שם הוא היה נתקע אחכ ניסיתי לעלות בSAFE MODE הוא היה מריץ את כול הקבצים של SAFE MODE ונתקע . קראתי כמה מדריכים והיה כתוב שם לבדוק חיבורים של הכבלים לבדוק אם כול הכרטיסים יושבים טוב עשיתי ככה ועדיין לא עזר ,אחכ הוצאתי את סוללת הליטיום כפי שצויין במדריך נוסף על מנת לאפס את הביוס ומשום מה המחשב הגיע לשולחן עבודה רק שהפעם הוא לא מצליח לזהות את כרטיס ה-GF FX5200 כשאני נכנס למנהל ההתקנים הוא רושם שיש לי כרטיס מסך מסוג זה אבל עם סימן קריאה עליו . יש לציין שברגע שאני הורדתי עדכון לכרטיס מסך אז הוא מזהה לי אותו ומוריד את הסימן קריאה אבל כשאני עושה ריסטרט אחכ הוא עול…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by Itzik208,

שלום לכם. ברשותי מקלדת USB, פשוטה. מה שמאוד מוזר הוא שלפעמים המקלדת פשוט מפסיקה לעבוד. בדר"כ זה קורה אם אני משאיר את המחשב פתוח הרבה זמן ולא מתשמש - אח"כ המקלדת לא עובדת, אבל לפעמים זה אפילו סתם ככה, פתאום באמצע העבודה. פעם זה היה כשהיו מחברים מכשיר אחר ליציאת USB אחרת במחשב, אבל בזמן האחרון שמתי לב שאפילו אם לא מחברים כלום - היא פתאום מפסיקה לעבוד. זה לא המקלדת, אלא גם מכשירים אחרים שמחוברים לUSB, לפעמים פשוט מפסיקים לעבוד (מה שמוזר הוא שהעכבר, שגם הוא עובד על USB - מעולם לא הפסיק לעבוד באמצע). אני פשוט מוציא אותה מהשקע ומכניס מחדש - ואז היא עובדת, אבל אני רוצה לדעת: מה בעצם הבעיה? וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש! (ולא, ביטול "אפשר למחשב לכבות התקן זה כדי לחסוך בצריכת ה…

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by Rhx,

שלום,יש לי את הכרטיס 6600GT קיבלתי אותו לפני פחות מחודש כאשר אני מנסה להריץ בדיקה הכרטיס נתקע בשתי הבדיקות יותר נכון המחשב נתקע אני לא יודע מה זה יכול להיות יכול להיות שנפלתי על כרטיס חמים?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  18. טוב , לפני חודש הלך לי לוח האם במחשב המשרדי. זהו מחשב פנטיום 4 של אינטל. החלטה כלכלית הביאה אותי לבקש במעבדה שישיגו לי לוח חדש ולא לקנות מחשב חדש. הביאו לי איזה לוח אם שאחרי חיפושים רבים (השם לא מופיע על הלוח) הגעתי לפרטים הבאים : BIOS Type: Phoenix-Award BIOS Date: November 24th 2007 BIOS ID: 11/24/2007-i865-W83627-6A79AWB9C-00-None BIOS OEM: Intel 865G/GV, (3004-123.001) - 6.00 PG Chipset: Intel 2570 rev 2 SuperIO: Unknown Manufacturer: Unknown Motherboard: i865-W83627 ולפי קוד הביוס מצאתי שמדובר בחברה בשם Aotexin. הצ'יפסט הוא Intel i865/i865P/i865PE/i865G/i848P. אני עובד עם WIN XP ולאחר בדיקות מקיפות חזרתי ל SP2 כי עם SP3 , המחשב פשוט לא היה יציב ... כל …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  19. יש לי כונן דיסקים שהיציאת חשמל שלו היא IDE של חשמל היציאה הלבנה הזו עם הפינים. ובספק כוח שלי לא נשאר לי יציאות נקבות של IED רק של SATA. האם קיים כבל שמעביר יציאת חשמל SATA ליציאת חשמל IDE הישנה הלבנה? או אם אפשרי מבחינת חשמל ומתח לקנות מפצל IDE1 לשתי יציאות IDE? מה עדיף? אשמח לעזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היום התקנתי דיסק קשיח חדש והוא עובד מצויין. הבעיה היא שכדי להתקין את הדיסק הקשיח, מפאת צפיפות באזור החיבורים - ניתנקתי את הכבלים המחברים את כונן הדיסקטים למחשב (גם מחבר ללוח האם וגם מתח). כשחיברתי את הכבלים של כונן הדיסקטים בחזרה המחשב לא נדלק בכלל. כשניתקתי את הכבלים של כונן הדיסקטים - המחשב פעל כראוי. ניסיתי לחבר מחדש - וגיליתי כי כאשר המחבר ללוח האם (IDE) מחובר לכונן הדיסקטים (אפילו שכבל המתח מנותק) המחשב לא נדלק וכאשר מוציאים אותו הוא נדלק ופועל כראוי. ראיתי את התשובה ב-FAQ של הפורום וראיתי את הסרטים ונראה לי שחיברתי בסדר גמור את כונן הדיסקטים. ניסיתי גם עם כבל אחר וגם איתו זה לא עבד. הנה תמונה איך חיברתי את כונן הדיסקטים: איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מרא…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by NaorYfrach,

איפה אני אמור למרוח את המשחה על הריבוע השחור במרכז שכתוב עליו nvidia או על כל הריבוע ? והמשחה זה כמו נוזל כזה כמו דבק לבן ? וכמה למרוח על המקום ?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by ac1240,

יש לדודים שלי מחשב עם Q6600 לפני יומיים התחילה להם בעיה שברגע שהם מפעילים את המחשב הוא מצפצף שתי צפצופים ואז לא קורה כלום(המסך לא נדלק) הם פתחו את המחשב וראו שהמאוורר של המעבד לא מסתובב . עכשיו השאלה שלי היא כזאת :הלך להם המאוורר ו/או גם המעבד?(המוכר בחנות שהם הלכו אמר להם שהמעבד הלך בלי לראות את המחשב בכלל אז מה יכול להיות הבעייה בסיפור הזה?) תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by saarxee,

שלום לכם, מתרחש משהו מוזר מאוד במחשב אחר - המעבד מגיע לאחוזים גבוהים מאוד וזאת במצב מנוחה כשהדפדפן כרום פתוח בלבד, המעבד מגיע לכ-90%. מפרט: I5 3470 4GB RAM DDR3 GTX560. לפי HWMONITOR, טמפ' המעבד היא תמידית על 60 מעלות.. זה תמיד עבד בסדר גמור והיום פתאום זה החל.. מה אפשר לעשות? לאחר שאני סוגר את הדפדפן, האחוזים נתפסים על תהליך אחר, לדוגמה DAEMON TOOLS וכו'.. רק 2 תוכנות פתוחות. סרקתי וירוסים ומסתבר שאין.

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by FroggeR,

שלום לכם לפני שבוע קניתי מחשב חדש - Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz Gigabyte GA-EP45T-DS3 P45 Chipset ATI Radeon HD 4870 512 G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ Western Digital 500Gb 16MB AAKS NZXT TEMPSET THERMALRIGHT ULTRA 120 טוב קיבלתי את המחשב עם XP ועם המשחק FlatOut: Ultimate Carnage , והוא התחיל לקרוס לי בהודעת שגיאה שהמשחק ביצע פעולה לא חוקית. טוב חשבתי אולי זה בעיה ספציפית במשחק הזה , אבל לא זה חזר על עצמו גם במשחקים אחרים - call of duty 4 , oblivion .. זה קרה תמיד לאחר זמן כלשהוא,ולא ישר על תחיל המשחק , ואחרי שזה קרה פעם אחת כל פעם שנכנסתי שוב למשחק הוא קרס הרבה יותר מהר. באותו זמן גם האקספלורר קרס לי מידי פעם , וגם הבדיקה של 3DMA…

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by ddjjsegev,

שלום, אני חושד שיש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. מדובר בכרטיס מסך Fury X אשר נקנה לפני כשלוש שנים. אחרי שהוינדוס עולה (זה לא קורה לפני כן), ברגע שכרטיס המסך מתחיל קצת לעבוד אז אני מקבל מעין ריבועים צבעוניים אשר זזים עם העכבר (מצורפת תמונה ) אני משתמש בוינדוס 7. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים ואף פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס מחדש עם דרייברים חדשים ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה. כמובן שבדקתי שזאת לא בעיה במסך או בכבל וניסיתי בכל אחת מהיציאות של כרטיס המסך. מישהו נתקל בבעיה כזאת? רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, שגב.

• 0 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.