עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gargoil,

שלום לכולם! ברשותי מחשב עם 2 Gb ודיסק של 500 GB כרטיס מסך Geforce 6900 GT עם 5120 MB עליו. מערכת הפעלה ויסטה 32. לאחרונה כאשר הבן שלי משחק קרייסיס כרטיס המסך מצפצף וזה נשמע כמו צפצופי אזהרה. התופעה חוזרת המשחקים שונים שהא משחק. החלפתי את הדרייבר לחדש ביותר ושוב הבעייה חזרה. אני שוקל לפרמט ולהתקין מחדש אבל האם יש לי כאן בעייה של התחממות? או תקלה בכרטיס המסך? האם החלפת מערכת הפעלה תעזור לי?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by djyoel,

קניתי היום חלקים למחשב חדש והרכבתי אותו והבעיה שהכרטיס מסך כנראה מקצר כי כשהוא מחובר המחשב נדלק לשניה ונכבה וכשהוא לא מחובר הוא עובד טוב מאוד. המפרט הוא: לוח - msi g41m4-f מעבד -q8200 זכרון 4gb - ceon כרטיס מסך - gts 250 1gb ddr3 דיסק קשיח - 500gb samsung ספק כוח - pfc spire 550w האם הספק חלש מדי או שהכרטיס דפוק ? כי לפי מה שהבנתי הכרטיס במאמץ מירבי צורך 320W ככה שאני ממש לא יודע כי בשניה שסיימתי להרכיב את המחשב הדלקתי והוא כבה אחרי חצי דקה ומאז כי שניה הוא נכבה. תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  3. אהלן רכשתי רכיבים חדשים והרכבתי מחשב , המחשב כל הזמן ניתקע בעליה שלו לווינדוס הוא עולה תקין ועוברות כל הבדיקות של הלוח אם אך הוא ניתקע בשלב מסויים לפני שמגיע לווינדוס להלן מפרט מלא מעבד i7 920 לוח אם asus x58 P6T זיכרונות crosair 3GB kit 1066 fsb ספק כוח Ezcool 500W model PS-1000 דיסקים קשיחים hitachi מחובר בIDE ו wd מחובר בSATA asus CD\RW כרטיס מסך MSI Geforce 9800GT כרטיס טלווזיה LEATEK PVR כרטיס רשת אלחוטי EDIMAX מאורר של המעבד שמחובר למעבד לכניסת cpu fan 2 מאוררים 12 ס"מ שמחוברים לספק 4 מאוררים 8ס"מ שצחוברים לספק השלבים שניסיתי לעשות עד עכשיו: 1. להתקין דרברים עדכניים- לא עזר אותה בעיה 2. לפרמט ולהתקין windows XP sp3 32 bit- לא עזר נשאר כמו שהיה אני הרכבתי את המחשב עב…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by dorbasic,

הגיע לידי מחשב בטעה שהוא אינו נדלק. החלפתי לו ישר ספק , לספק תקין שיש ברשותי ובאמת נדלקה מנורת ביקורת על הלוח אם מה שלא קרה לפני זה. עכשיו שאני בא הדליק תמחשב הוא לא נדלק לא כלום , חשבתי שכנראה יש בעיה בכבל חשמל שבן המפסק לנקודה בלוח אם, אז הוצאתי תחיבורים ועשיתי נייתוק ידני , נגעתי בין 2 הפינים במטרה לעשות הדלקה עצמאית, ןשןב המחשב לא נידלק ף אז מה עושים?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  5. שלום, בשרותי הלוח הבא:GA-M59SLI-S4 יש לו 3 יציאות PCIE הלו הוא SLI היציאה הראשונה שלי לא תקינה- כאשר אני מחבר אליה כרטיס מסך כלשהו: יש צפצוף ארוך לפרקים. כאשר מחברים את אותו כרטיס ל 2 האחרות המחשב נדלק כרגיל. בצעתי איפוס ביוס,ועדכון ביוס מאתר יצרן לגרסה האחרונה- עדיין לא עזר-הלוח מיועד לSLI ככה שזה הכרחי שהיציאה תעבוד. דרך אגב כאשר מחברים כרטיס כלשהו(מסך) לאותה יציאת PCIE המאוורר של הכרטיס נדלק ופועל ,רק שאין תצוגה והלוח עושה אתחול ומנסה לעלות שוב ושוב ללא הצלחה. אם יש עוד רעיונות אשמח לשמוע,תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  6. יש לי מחשב נייד HP ZE5600 ישן יחסית והכונן הקשיח שלו לא מגיב הוצאתי תכונן שלו חיברתי כונן חיצוני דרך USB שיש לי 500 גיגה שפיצלתי אותו לשתיים באמצע התקנה מופיע לי מסך כחול וכתוב שיש לבדוק תכונן כי יש בו וירוסים הכונן מאותחל מפורמט ואין בו כלום ניסתי להתקין על הכונן דרך המחשב שלי הנייח וגם באמצע התקנה מופיע המסך הכחול עם ההודעה על וירוסים בכונן פעם ראשונה זה קורה לי הכונן הוא hitachi HDP725050 GLA360

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  7. הזכרונות הקודמים גרמו למחשב לקרוס וכו' אז החלפתי אותם. יש לי עדיין את הזכרונות הישנים ורציתי לדעת אם זה אפשרי לשים אותם בחזרה... זה יגרום למחשב לקרוס? זה יהרוס את הזכרונות האחרים? או שזה יוסיף עוד קצת?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  8. אתמול בלילה אחותי הייתה במחשב ואז היא אמרה לי שהופיעה לה איזה וירוס או משהו סימן.. ואז היא כיבתה את המחשב. היום כשהדלקתי אותו אז המחשב עצמו נלדק אבל לא רואים כלום על המסך ואני רואה גם על העכבר שהוא לייזר שהאור האדום לא נדלק בו גם אחרי הרבה זמן. חיברתי את המחשב למסך אחר ככה שזה לא בעיה של מסך או משהו. רציתי לדעת מה אני יכול לעשות...

9. Started by veredgf,

שלום, לא היינו בבית יומיים והמחשב היה כבוי. בשובנו, המחשב מסרב לעלות, הוא נדלק, המאוורר של המעבד מתחיל להסתובב, ואז מיד מפסיק וחוזר חלילה ללא הפסקה. המאוורר מתחיל להסתובב ומפסיק שוב ושוב. האם זו בעייה בספק הכוח? עד עכשיו לא נתקלתי בבעיה כזו בספק, אבל המאוורר זז בסדר, זה נשמע כמו ניתוקים של הזרם. אם מישהו מכיר בעיה כזו, ניתן לטפל בה עצמאית או שפשוט צריך להחליף ספק? או שאולי זה נשמע כמו משהו אחר? הספק עצמו הוא בסך הכל בן שנתיים, נקנה מ IQPC - דגם: enermax Liberty 400w - ELT400AWT. מישהו יודע אם ספקים כאלה נמצאים באחריות? ואם לא, איזה דגם עדכני מתאים כדי להחליף אותו? יש עוד מידע שאני זקוקה לפרט כדי להחליף את הספק? (לדוגמא מארז או לוח?) המון תודה! ורד

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by nir567,

שלום לכולם, אני מנסה להתקין ווינדוס xp על מחשב יחסית ישן [פנטיום 4, לוח אם: intel garibaldi] ומשום מה בשלב כלשהו(**) אני מקבל את המסך הכחול הידוע לשמצה שאומר שהמערכת צריכה לעשות ריסטרט כדי למנוע פגיעה בחומרה.. כמובן שדיסק ההתקנה עבד לי אין ספור פעמים, ניסיתי להתקין על האארד דיסקים שונים ועם כונני תקליטורים שונים ובכולם אני מקבל את המסך הכחול. **המסך הכחול מופיע מספר שניות אחרי שאני מאשר לעשות בוט מהכונן תקליטורים או בעת ההתקנה אחרי הפירמוט של הדיסק הקשיח. כמו כן היה מספר לא מבוטל של מקרים שבהם לא הופיע המסך הכחול כלל וההתקנה נעצרה באמצע כאשר לא יכלה להעתיק קבצי מערכת מסוימים כמו driver.cab תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by bullet,

טוב אז ככה.. כל דבר אבל כל דבר! מדפדפן ועד למשחק אני לא יודע למה זה קורה אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי עם זה.. כל פעם הוא נותן לי דו"ח שגיאות ועושה לי אל תשלח או שלח... בקיצור זה כבר קורה הרבה זמן וזה התחיל לעצבן אותי.. ניסיתי להחליף דפדפן וזה לא עוזר.. ניסיתי את כמעט את כולם.. ניסיתי את Google chrome , firefox , opera , IE 8 , safari בכולם זה קורה.. זה קורה גם בתוכנות.. כגון מסנג'ר או איסיקיו או תוכנות טורנטים.. וגם במשחקים. מדי פעם המחשב עושה ריסטרט לעצמו גם בלי שום שגיאה לפני פשוט נופל.. אממ אה כן.. יש גם את עניין המסכים הכחולים זה קורה לפעמים.. הוא לא כותב מה מפריע לו הוא פשוט כותב STOP אין שם משהו שיעיד על כך שזה מהכרטיס מסך או משהו.. יש איזהשהו פתרון? אני ישמח מא…

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by לילך,

מחשב שבאנו להחליף לו כונן CD, שמנו אחד חדש וברגע שהכנסנו דיסק המחשב נכבה. מאז המחשב מסרב להידלק. ניסיתי כרטיס מסך, זכרון, לפרק את כל החלקים מהמחשב וכו' עכישו ניסיתי להחליף את הלוח אם, לא בטוח שעשיתי את זה טוב 1. הכבלים שמגיעים מהפנאל הקידמי- power switch, h h d led, וכו', חיברתי אותם לפי מה שרשום על הלוח. יכול להיות שצריך שם עוד משו? 2. מעבד p4 intel 2.88 כשהוא מחובר המחשב לא נדלק כאילו רק המאוורר עושה רעש אין אורות מקדימה חיברנו במקום מעבד p4 intel 1.5 המחשב נדלק יש אורות אבל יש צפצוף אחד ממש ארוך. בדקתי בסטיקי על ציפצופים ולא היה שם משהו כזה מישהו יודע מה זה אומר? המעבד השני גם חם רצח (הוא מתחת לגוף קירור עם מאוור) אחרי כמה שניות של הפעלה זה תקין? 3. איך אפשר לדעת אם ל…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  13. יש ברשותי מחשב עם לוח אם מסוג ConRoe865GV מבית ASRock עם מעבד מסוג Pentium D 820, לוח האם תומך אך רק בתקן AGI (זאת לא שגיאת הקלדה זה באמת השם) שזה תקן זוועתי שמצמצם את טווח בחירת כרטיסי המסך לכדי קצת למעלה מ?30 דגמים שונים ואולי אף 40 אך לא מעבר לזה זאת הסיבה שאני נאלץ להשתמש בחיבור המובנה כדי להוציא פלט למסך תוך כדי התעסקות עם הלוח (איפוס ה?CMOS ונסיון להכניס כרטיסי מסך שאינם תואמים) הפסיק הכרטיס המובנה לעבוד, לאחר כמה פעולות שאינני זוכר באיזה סדר בוצעו חזר הכרטיס המובנה לעבוד (המסך נדלק לכמה שניות, נכבה ואז שוב נדלק) והתצוגה עבדה מצויין, לאחר מכן ניסיתי לחבר כונן קשיח ב?IDE (ישנה תמיכה גם ב?SATA אבל הכונן שברשותי עושה סימני גסיסה ואני עדיין שוקד על דרך לתקנו) המסך החל ל…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  14. Started by aspioni,

שלום לכולם, יש לי את התוכנה skype למי שמכיר. אני רוצה לחבר אוזניות עם רמקול למחשב כדי להשתמש בתוכנה. אבל כשדיברתי עם חברים שלי אז אני שמעתי אותם אבל הם לא שמעו אותי. אז אולי משהוא פה יכול לעזור לי. תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  15. שלום, לפני כשנה המחשב שלי חדל לפעול, כשחיברתי את ההארד דיסק למחשב אחר הוא לא זיהה לי אותו, גם כשקניתי מתאם שמתחבר בין ההארד דיסק (IDE) לחיבור USB, המחשב לא הצליח לזהות את ההארד דיסק, וניסיתי לבדוק זאת על מספר מחשבים. החלפתי את הבקר וגם זה לא עזר, לבסוף מה שנעשה הוא שניסינו להעביר את הדיסק המגנטי להארד דיסק אחר מאותו דגם, ומה שקרה הוא שהדיסק המגנטי נשרט. לקחתי את ההארד דיסק לחברת טיק טק שמתמחה בשחזור הארד דיסקים פגומים, והם אמרו שלא ניתן לשחזר את ההארד דיסק בגלל השריטות שיש על הדיסק המגנטי. האם בכל זאת ישנה דרך כן לשחזר את המידע שיש על גבי ההארד דיסק- על ההארד דיסק ישנו מידע רב שחשוב לי ושלצערי הרב לא גיביתי. אני מאוד אשמח לקבל ייעוץ בעניין, תודה רבה, אור.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by talprihar,

שלום רב הגיע אלי מחשב שלא מבצע בכלל פוסט - כלומר: הוא נדלק , המאווררים עובדים , יש הCD עובד ונפתח ונסגר והכל , אבל מסך שחור - אין צפצופים , פשוט כלום. ניסיתי את הדברים הבאים: לנתק ולחבר זכרונות (שונים) , לנתק את הרכיבים הרדיסקים CD וכו' , (אין כרטיסי מסך שאני יכול לנתק כי הוא מובנה על הכרטיס) לאפס ביוס , לנקות אבק מכל המאווררים והרכיבים ולחבר מחדש את המעבד . האם למישהו יש מושג למה זה קורה לפני שאני נאלץ להתחיל להחליף לוח אם \ מעבד \ ספק כוח או שניהם ?

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by Yehuda7,

יש לי מחשב עם כרטיס מסך 8800 GT עובד כבר 9 חודשים בזמן האחרון המשחקים במחשב התחילו לקרטע (אני מדגיש רק במשחקים) ובמשחק מסויים יש ממש רעשים מהמחשב (CRYSIS) החלפתי כבל חדש שמחבר בין המסך למחשב (קניתי כבל DVI) ועדיין יש קירטועים,השאלה היא מאיפה הבעיה מהכרטיס מסך או מהמסך.. והאם יש תוכנה לבדיקה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by Good Day,

לאחרונה המחשב שלי התחיל לזייף קצת, והתחילו להתרחש קפיאות ספונטיות, לפעמים חצי שעה, לפעמים שעתיים, מרגע הפעלת המחשב. המחשבשלי מריץ גם XP SP2 וגם Ubuntu, כאשר ב-XP מתרחשות קפיאות מזדמנות, ואילו ב-Ubuntu שום דבר. ביצעתי התקנה נקייה של XP, והבעיה ממשיכה. אז העפתי מבט על טמפרטורות / מתחים ב- Speed Fan - הטמפ' אומנם לא נמוכות, אבל לא גבוהות מספיק בשביל לגרום למחשב לקפוא. בקשר למתחים, שמתי לב שהמסילה של ה-מינוס 12v והמינוס 5v לא מספקות מתחים מדויקים - מינוס 16.97v ומינוס 8.78v (בהתאמה). זה מצביע עלבעיה ברורה בספק - החלפת הספק תפתור את הבעיה ? למה הבעיה, שברור שהיא חומרתית, מתרחשת ב-XP ואילו ב-Ubuntu אין שום סימן חשוד ??? תודה .. - אני אבדוק את המתחים עם רב מודד ברגע שאני…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by D.r Bit,

שלום לכולם מישהו יכול להסביר לי איך אני צורב לעזאזל ביוס ללוח אם של IBM ... ?.. מישהו שעשה זואת כבר פעם ויודע בוודאות אני לא רוצה להרוס עכשיו לוח אם !

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  20. המחשב נידלק אבל המסך ממשיך להיות שחור...ניסיתי כבר איתחול ביוס לחליף מקומות של כ.הזיכרון *היתה לי כבר את הבעיה הזאת רק שלפני זה המחשב היה מתכבה בלחיצה קצרה (לוחצים והוא נכבה) ועכשיו כדי לכבות אותו (המצב שהוא תקוע נידרשת לחיצה ארוכה. מפרט: 1GB P2.4 NVIDIA 6200 NEO 865P (משהוא כזה הלוח אם אני לא זוכר בדיוק) כמובן כל זהקרה כי ניסיתי לחבר עוד HD למחשב... תודה מראש סידרתי הכל המחשב עובד. סתם המשכתי לשחק עם הזיכרונות והכבלים והוא נידלק. אני חייב לציין שהמחשב שלי דפוק זה הכל

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  21. בעיה לא נורמלית אני לא מבין יש לי בבית עוד מחשב שהחליט לא להידלק כשפתחתי את המארז ראיתי שנורית הבקרה של הלוח דולקת אבל המחשב מסרב להידלק מישהוא נתקל בעבר בבעיה כזאת

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  22. כאשר המחשב עולה ומגיע למסך בוט של הווינדוס (השחור שכתוב ווינדוס בגדול ויש פס נע שטוען) אז המחשב ממתאתחל מחדש לפני זה בטעינת החומרה מופיעות ההודעות הבאות: "serial ch0 master : No Device seriall ch1 master : No Device" עזרה בבקשה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ranko,

לפני מספר ימים הייתה לי הודעת שגיאה מאוד מעצבנת שעולה אחרי מספר ימים,בערך 3 ימים,אז הדריכו אותי דרך פורום זה על הורדות התוכנה "WinDbg",אשר קוראת את הקבצי שגיאה"Minidump",באמת הורדתי וזה הראה לי שקובץ השגיאה הוא:gv800v3.sys והקובץ הזה אומר שמשהו במערכת שלי Geovision 800 גירסה 7.2 ,לא תקין(זאת תוכנה לצפייה+הקלטה ממצלמות אבטחה),כדי לנסות ולפתור תבעיה החלפתי תכרטיס הdvr לאותו כרטיס רק חדש,ועדיין יש אותו בעיה,אמרו לי שיכול להיות שזה התנגשות חומרה. מה עוד ניתן לבדוק כדי לדעת בדיוק מה מקור הבעיה? הוספתי פירוט של הרכיבי חומרה במחשב שלי: e4400 Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz =מעבד ATI Radeon HD 4350 =כרטיס מסך 2000MB Dual DDR2 SDRAM=זכרון ASUS . P5GC-MX =לוח אם ועוד 250 גיגה דיסק …

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  24. היום קניתי לאחי 5 חלקים למחשב. מעבד - E6300 לוח אם - G31-ES2L זיכרון - 2GB כרטיס מסך - HD4770 אך הוא נשאר עם המארז הישן. עכשיו.. מי יכול להביא לי תמונה של איפה מחברים בלוח אם (בזה של הPANEL) את כפתור ההדלקה של המחשב? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  25. Started by Lirux,

צירפתי פה קובץ עם הרשימה של הBSOD שקרו... המחשב פשוט סתם קורס... אין אוברקלוק או משהו, התקנה חדשה. למה הוא קורס בלי סוף? ועוד משהו, כשאני מתקין flash הפיירפוקס מתחיל לקרוס וגורם לכל המחשב לקרוס איתו. (כרגע אני בלי פלאש) פירוט: ================================================== Dump File : 082709-21750-01.dmp Crash Time : 27/08/2009 19:19:09 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x9242d7a2 Parameter 3 : 0x94a2f9c0 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : cdd.dll Caused By Address : cdd.dll+d7a2 File Description : Canonical Display Driver Product Name : Microsoft® Wi…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים