תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי ספק SEASONIC SS-550HT 550W חדש בן חודשיים. רכשתי לאחרונה ATI Radeon HD 4890. לצערי ככל הנראה הספק לא מצליח וכשאני מפעיל את המחשב הכרטיס עובד על טורים גבוהים מאוד וככל הנראה הבעיה נובעת מהספק מה ששמת מוזר כי לפני שקניתי אותו המליצו לי כאן על הספק והזה שהוא בטוח יעבוד על הכרטיס הנ"ל. הלוח שלי בכל אופן הוא GIGABYTE GA-EP43-DS המעבד - q660. זכרון - 4 GB של קינגסטון. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח כבר בערך חצי שנה והוא פעל מצויין ולא עשה שום בעיות... היום אחרי שחיברתי אותו לחשמל(ניתקתי בערך שעה לפני זה) הוא החליט להפסיק לעבוד!! הוא כאילו מתחיל לפעולת משמיע את הקול של הדיסק נסתובב ואז אחרי חמש שניות פשוט מפסיק... אחרי זה פשוט חוזר על עצמו... מישהוא יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח WD 320G שהיה מותקן במחשב הקודם ועבד טוב. לדיסק יש פחות משנה. קניתי מחשב חדש חוץ מדיסק קשיח. חיברתי את הדיסק הקשיח והוא לא מזוהה בביוס. שמתי את הדיסק המצורף של הלוח אם, נתתי לו לפעול וזה מה שהוא רשם לי: IDE Drive doesn't exist or ALL primary partitions are occupied הלוח אם מסוג gigabyte GA-EP43C-DS3 הכונן אופטי מזוהה רק הדיסק הקשיח לא. (חיבור SATA) תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון התחילו להופיע במחשבי כל מיני רעידות על המסך מחשב שלי. אשמח אם מישהו יוכל להביא לי פתרון לבעיה. תודה והמשך יום נעים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם הזמנתי השבוע את הדיוידי 398 של LG ועד שהוא יגיע קניתי כבל HDMI שהייתי צריך ממילא, כבל עבה נראה איכותי וגם שילמתי עליו סכום של 150 ש"ח.. ברשותי כרטיס מסך ATI RADEON 4850HD כך שמאחורי המחשב כבר יש יציאת DVI + ממיר DVI-HDMI, כל שנותר לעשות הוא לחבר בין המחשב לHaier 32" שלי.. ישבתי וחיברתי ביניהם ואני מוכרח לציין שהאיכות שמול עיניי היא ממש לא מה שחשבתי שתהיה.. אני לא רוצה להגזים יותר מדי אבל אני כמעט מרגיש ב"מצב בטוח" בווינדוס.. שיחקתי עם כל האפשרויות בטלוויזיה, במחשב אני כרגע על רזולוציה של 1280x720, עם 32BIT של צבעים. Refresh Rate - 60 HZ דרייברים מעודכנים.. כמו כן ראיתי משהו באפשרויות שם של DPI.. אצלי זה על 90DPI.. זה טוב? מישהו יודע אם זה אמור להיות ככה? ואם לא …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכול העוזרים. יש לי בעיה במחשב שאני מדליק אותו הוא מראה לי שצריך לילחוץ על F1 כדי להיכנס למחשב. הינה תמונה של הבעיה מסומן באדום..http://up150.siz.co.il/up3/1jyftybttlzo.jpg
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי צורב דיוידי, הבעיה שהוא לא קורא דיסקים של דיוידי. דיסקים רגילים הוא קורא, וברגע שמכניסים דיסק דיוידי היא מתעלם מקיומו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום בניתי מחשב עם מערכת חדש המחשב לאחר עבודה לא מאומצת מידי מבצע ריסט ללא מסך כחול ולא ניראה כמו בעיית תוכנה זה יותר ניראה כמו נפילת מתח המסך מתכבה והמחשב פשוט נכבה לשניה לאחר מכן נדלק ועולה מחדש לדעתי זה ניראה כאילו הספק כוח שיש לי לא מחזיק את המערכת, אשמח להתייעץ עם המומחים של הפרום הזה מערכת הפעלה: windows vista 32 bit מפרט מחשב: מעבד intel i7 920 לוח אם asus P6T זיכרונות: crossair 3GB kit DDR3 1066 FBS כרטיס מסך : MSI Geforce 9800GT 2 דיקסים קשיחים סידירום\צורב כרטיס רשת אלחוטי כרטיס טלווזיה 2 מאווריי 12 סמ, +4 מאוררי 8 ס"מ שמחוברים לספק הספק : Ezcool 500W model Ps-1000 במידה ודעתכם היא שהספק לא מתאים אשמח להמלצה למשהו אמין וטוב (אני מתכנן אוברקלוקינג בעתיד הקרוב) תק…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
ברשותי מחשב אינטל C2D E6700 עם לוח ג'יגהבייט P35-DS3L ושני ג'יגה זכרון - מאז שהדלקתי את המחשב היום (כמה שעות) אני לא יכול לגשת לכוננים שלי (יש לי 2 צורבי סאטה, אחד סמסונג והשני LG - השני נרכש לאחרונה כיוון שחשבתי שהישן התקלקל, אבל אחרי ניקוי פיזי של המחשב התברר ששניהם עובדים), יש לציין כי הם מזוהים בביוס וכי מתח עובר (נפתחים ונסגרים). ההודעה שאני מקבל במנהל ההתקנים היא סימן קריאה צהוב על כל אחד מהכוננים ושגיאה code 19 בנוסח כדלקמן - Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) אני באמת לא נתקלתי בבעיה כזו בעבר, ואשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם תודה מראש, rMaNe
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
המחשב שלי כול 3 ימים מציג לי הודעה כחולה,פירשתי תקובץ dump שהמערכת יוצרת וזה אומר לי שיש שגיאה ב: Probably caused by : GV800V3.sys ( GV800V3+4455 ) שזה אומר,שזה הכרטיס מצלמות שלי,gv800 של מצלמות האבטחה המחוברות למחשב שלי. אז החלפתי כרטיס,ועדיין יש תמסך הכחול כול 3 ימים,ואותו שגיאה בדיוק,רציתי להיות חכם וכבר עשיתי שיעורי בית ,ועברתי על: דיסק קשיח-תקין,.זכרון-תקין,ספק תקין,לוח אם,למרות שהודעות השגיאה לא מתחייסת אליהם,אמרתי נבדוק אותם על הדרך,והם יצאו תקינים. ואני לא מבין מדוע זה עושה בעיה,ועוד אחרי שהחלפתי תכרטיס בכרטיס חדש אחר,ולמה זה לוקח 3 ימים,ואם הכרטיס עושה תבעיה מדוע זה עושה הודעות שגיאה כחולה. **הוספתי תקובץ dump ,הוא מקובץ מכיון שזה לא נותן לי לעלות אותו בסיומת שהו…
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הדלקתי את המחשב , ומה שקורה זה שאני לא רואה תצוגה על המסך והמחשב לא מצפצף כלל , הוצאתי את הזכרונות ושוב הדלקתי את המחשב והוא צפצף.. נקיתי את החריצים של כל הרכיבים אבל שוב אותה הבעיה הוא לא מצפצף השאלה היא האם הבעיה היא בלוח אם במעבד או בכרטיס מסך? תודה..
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
המחשב פועל באופן תקין אבל המסך שלו לא נדלק, ניסיתי להחליף כרטיס מסך לאחד שעובד וגם לא עובד החלפתי סלוטים לזיכרון עשיתי איפוס ביוס ועדיין אין כלום ואפילו אין רמז לבעיה הזאת המחשב עושה רעש שהוא עובד והכול תקין והמסך פשוט לא נדלק כמובן שניסיתי על כמה מסכים את זה ולא עובד אשמח אם למישו יש עוד אופציה שיכולה לעזור לי לפתור את התקלה תודה..
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום רב, AMD אתלון 64 על לוח ספיר עם כ.מסך X550 לפני כשבועיים, בזמן עבודה שוטפת פתאום התמונה במסך קפאה ואין תגובת מקלדת ועכבר ורק איתחול עזר בנושא, לפעמים ליומיים ולפעמים לשתי דקות. אחרי מספר ימים החל באיתחול ציפצוף ארוך לסירוגין, טוווווווו...טוווווווו...טוווווווווו, התחלתי להסיר חומרה, לאחר כ. מסך המשיך הציפצוף, הוצאתי את כל הזיכרונות ועדיין המשיך הציפצוף. ניקיתי את הלוח בספריי אבק והציפצוף פסק, הוספתי זיכרון אחד והדלקתי והפעם לא רק שלא היתה תצוגה (עם ATI על הלוח) אלא שלא ניתן לכבות את המחשב כרגיל אלא רק ע"י כיבוי/ניתוק הספק עצמו. אני כבר מקבל את הגזירה שכנראה הלך הלוח ולצערי עברה האחריות וגם מה בנושא של לקחת את הדיסק ולנסות להעבירו למחשב אינטל, האם אגרום לחומר בדיסק נזק…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן רכשתי רכיבים חדשים והרכבתי מחשב , המחשב כל הזמן ניתקע בעליה שלו לווינדוס הוא עולה תקין ועוברות כל הבדיקות של הלוח אם אך הוא ניתקע בשלב מסויים לפני שמגיע לווינדוס להלן מפרט מלא מעבד i7 920 לוח אם asus x58 P6T זיכרונות crosair 3GB kit 1066 fsb ספק כוח Ezcool 500W model PS-1000 דיסקים קשיחים hitachi מחובר בIDE ו wd מחובר בSATA asus CD\RW כרטיס מסך MSI Geforce 9800GT כרטיס טלווזיה LEATEK PVR כרטיס רשת אלחוטי EDIMAX מאורר של המעבד שמחובר למעבד לכניסת cpu fan 2 מאוררים 12 ס"מ שמחוברים לספק 4 מאוררים 8ס"מ שצחוברים לספק השלבים שניסיתי לעשות עד עכשיו: 1. להתקין דרברים עדכניים- לא עזר אותה בעיה 2. לפרמט ולהתקין windows XP sp3 32 bit- לא עזר נשאר כמו שהיה אני הרכבתי את המחשב עב…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קניתי היום חלקים למחשב חדש והרכבתי אותו והבעיה שהכרטיס מסך כנראה מקצר כי כשהוא מחובר המחשב נדלק לשניה ונכבה וכשהוא לא מחובר הוא עובד טוב מאוד. המפרט הוא: לוח - msi g41m4-f מעבד -q8200 זכרון 4gb - ceon כרטיס מסך - gts 250 1gb ddr3 דיסק קשיח - 500gb samsung ספק כוח - pfc spire 550w האם הספק חלש מדי או שהכרטיס דפוק ? כי לפי מה שהבנתי הכרטיס במאמץ מירבי צורך 320W ככה שאני ממש לא יודע כי בשניה שסיימתי להרכיב את המחשב הדלקתי והוא כבה אחרי חצי דקה ומאז כי שניה הוא נכבה. תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי יש לי 2 לוחות אם של חברת ASUS P800 , אני מחבר להם את המתח + זיכרון + כרטיס מסך AGP (לא בתוך מארז) ללא חיבור של דיסק קשיח בחיבור של 40 פינים , ברגע שאני מפעיל את כפתור ההפעלה ,נישמע לאחר שניות ציפצוף אחד ורואים כיתוב על המסך (זה מראה את הלוגו של לוח האם ) , אבל כשאני מחבר להם דיסק קשיח בחיבור ה40 פינים,ומפעיל את המחשב ,לא נישמע הציפצוף בעליה של המחשב , אבל רואים את כל הכיתוב , יכול להיות שיש בעיה בלוח אם? עוד לא חיברתי CD ללוח בכדיי לבדוק אם אפשר להתקין מערכת הפעלה , אבל יש לי הרגשה שלוחות האם מקולקלות. מבקש את עזרתכם. רוני
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
באתי להדליק את המחשב ופתאום הוא לא עולה.. אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק אבל אני לא רואה כלום על המסך ואני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך עובד חזק מאוד ברקע כל שאר המאוורים עובדים כרגיל אבל המחשב לא עולה..ופשוט במסך כתוב no signal אמרתי שיש מצב וזה המסך אז חיברתי מחשב אחר למסך והמסך עבד ככה שזה לא המסך.. המערכת שלי היא מעבד q6600 לוח אם GIGABYTE P35-DS3L זיכרון 4 GB KINGSTON כרטיס מסך BFG 8800 GT OC 2
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגיע לידי מחשב בטעה שהוא אינו נדלק. החלפתי לו ישר ספק , לספק תקין שיש ברשותי ובאמת נדלקה מנורת ביקורת על הלוח אם מה שלא קרה לפני זה. עכשיו שאני בא הדליק תמחשב הוא לא נדלק לא כלום , חשבתי שכנראה יש בעיה בכבל חשמל שבן המפסק לנקודה בלוח אם, אז הוצאתי תחיבורים ועשיתי נייתוק ידני , נגעתי בין 2 הפינים במטרה לעשות הדלקה עצמאית, ןשןב המחשב לא נידלק ף אז מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש פתחתי את המחשב, כשהעלאה שלו עלתה לי השגיאה: IDE channel no 80 conductor cable installed אחריה ראו את המסך Boot של הXP (הפס טעינה שמתמלא), אך אחרי המסך במקום שהXP יעלה, המחשב עשה ריסט- וחוזר חלילה (יכולתי לבחור מבין אפשרויות כמו "קונפיגורציה אחרונה טובה" או "מצב בטוח" וכו' אבל לא משנה מה בחרתי- המחשב היה עושה ריסט ושוב פעם חוזר לנק' זו). אוקי, היה לי HardDisk נוסף בבית, אז הכנסתי אותו, פירמטתי, והתחלתי דף חדש כשהכל טוב ויפה. שלשום, כעבור חודש מאז החלפת ההארד-דיסק, שוב פעם זה קרה. אותה שגיאה, אותו ריסט אינסופי. ושוב- פירמטתי (הפעם בלי להחליף הארדדיסק כי הבנתי שלא זה מקור הבעיה). רק מה? היום הדלקתי את המחשב, והכל היה בסדר. ופתאום המחשב עשה ריסט, ושוב קיבל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אפשר לנעול הבעיה נפתרה הייתה בעיה בדיסק קשיח,החליפו לי
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP ZE5600 ישן יחסית והכונן הקשיח שלו לא מגיב הוצאתי תכונן שלו חיברתי כונן חיצוני דרך USB שיש לי 500 גיגה שפיצלתי אותו לשתיים באמצע התקנה מופיע לי מסך כחול וכתוב שיש לבדוק תכונן כי יש בו וירוסים הכונן מאותחל מפורמט ואין בו כלום ניסתי להתקין על הכונן דרך המחשב שלי הנייח וגם באמצע התקנה מופיע המסך הכחול עם ההודעה על וירוסים בכונן פעם ראשונה זה קורה לי הכונן הוא hitachi HDP725050 GLA360
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, בשרותי הלוח הבא:GA-M59SLI-S4 יש לו 3 יציאות PCIE הלו הוא SLI היציאה הראשונה שלי לא תקינה- כאשר אני מחבר אליה כרטיס מסך כלשהו: יש צפצוף ארוך לפרקים. כאשר מחברים את אותו כרטיס ל 2 האחרות המחשב נדלק כרגיל. בצעתי איפוס ביוס,ועדכון ביוס מאתר יצרן לגרסה האחרונה- עדיין לא עזר-הלוח מיועד לSLI ככה שזה הכרחי שהיציאה תעבוד. דרך אגב כאשר מחברים כרטיס כלשהו(מסך) לאותה יציאת PCIE המאוורר של הכרטיס נדלק ופועל ,רק שאין תצוגה והלוח עושה אתחול ומנסה לעלות שוב ושוב ללא הצלחה. אם יש עוד רעיונות אשמח לשמוע,תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע שיחות טלפון רגילות (בתשלום) מהמחשב, כשקו הטלפון שלי מחובר ישירות למודם. אני עובד עם הקו מחובר למחשב כבר שנים (בעיקר לפקסים), אבל כעת, כשאני רוצה להשתמש בPHONE DIALER המובנה של ווינדוס XP, הוא לא מזהה את ההתקנים כשמדובר ב"PHONE CALL" ולא ב"INTERNET CALL". ניסיתי להוציא שיחות, וזה עובד, רק שאני שומע את הצד השני עונה דרך הרמקול הקטנטן שנמצא במארז המחשב, והמיקרופון של האוזניה לא משוייך לתוכנה ולכן לא שומעים אותי. כשאני משחק עם האפשרויות בתוכנה עצמה, ההתקנים אפורים (אינם נגישים) ואין לי איך לשנותם. מה עושים ואיך אני מוציא שיחות מהמחשב תוך שימוש במודם ובאוזניה???
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
התקלה הזאת קיימת כבר כמה חודשים, ואחרי כמה התייעצויות כאן החלטתי ללכת על ההמלצות ולקנות ספק חדש Hec Raptor 400W. הבעיה לא נפתרה, כך שהוצאתי לחינם את הכסף אבל לא נורא. מה שקורה הוא, בזמן משחקים, בפתאומיות המסך קופא לכמה שניות/דקות, אחרכך מתקבל מגוון צבעי קשת ואחריה מגיעה הודעה מקפצת בצד שמאל Digital או Analog. שום דבר לא עוזר, כולל לשחק קצת בהגדרות המסך עצמו. רק אחרי ריסטרט של המחשב אני יכול להמשיך כרגיל, עד שהדבר חוזר על עצמו. שמתי לב שלפעמים, אם אני לוחץ על כפתור Sleep שבמקלדת, הדבר מתפקד כהפעלה מחדש, ואני חוזר למסך כשכל התוכניות פועלות (רק מנותק במשחק עצמו מהשרת ששיחקתי בו). אבל המון פעמים הכפתור גם כן לא מגיב. במשחקים אגב, הרזולוציה/קצת רענון מוגדרים בדיוק כמו אלה של ה…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-