עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Spiritus,

התרד הקודם היה בשביל דרייברים, אבל עכשיו הבעיה היא אחרת. אני מחשב את ה GamePad והוא לא מזהה לי אותו , כיאילו לא חיברתי כלום . מה לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, יש לי צורב של teac W58E (8*8*32) ולא לפני הרבה זמן הוא הפסיק לפעול בDMA ועכשיו הוא בPIO- שמאפשר לצרוב רק ב*4. ניסית להעביר אותו לDMA ע"י מחיקת ההתקן ואז שהוינדוס יזהה אותו מחדש, אך ללא הצלחה, וכאשר שאני מוחק את ההתקן הדבר גורם להפעלה מחדש של המחשב. למישהו יש פיתרון ? תודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  3. קניתי צורב מדגם ricoh *32 mp7320a אך לאחר הצריבה אני ניכנס לדיסק אך אין שם כלום וגם כאשר אני מנסה ליראות מה ניצרב דרך תוכנת הצריבה הוא מראה לי שהדיסק ריק ניסיתי רק על cdrw אני פשוט לא רוצה לידפוק לעצמי דיסקים סתם תודה לכל העוזרים מראש מאיר

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  4. Started by gur,

ברשותי לוח אם של gygabyte מדגם 8iexp וזיכרון DDR של 400Mhz. לאחר הורדת הגירסה החדשה של ה- bios הוא מכיר את גודל הזיכרון (256 ) אבל מגדיר אותו כ- 266Mhz. האם מישהו יודע כיצד אני יכול לגרום לו לזהות אותו כ- 400Mhz?

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  5. שלום, כבר כמה חודשים המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 400W. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of Warcraft) ואפילו המצב מתדרדר לGTA San Andreas כשאני משחק במשחק - בד"כ חצי שעה בערך או קצת יותר, כשזה מגיע למקום עם אקשן או שיש גרפיקה קצת יותר חזקה שצריך לטפל בה המחשב פשוט קורס, המסך נכנס ל"Power Saving Mode", המאווררים של המחשב עדיין עובד…

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  6. שלום לכולם.. יש לי בעיה מוזרה לאחרונה ולאחר שבדקתי שזה לא נובע מהגדרות של חיסכון באנרגיה או משהו כזה החלטתי לפנות אל מומחי הפורום. אוקי אז כולם מכירים את הגדרות החיסכון באנרגיה של כל מחשב ממוצע : קיימת אפשרות לגרום למחשב לישון לאחר מספר מסוים של דקות ולצג לכבות גם כן . אצלי ההגדרות היו שלאחר 20 דקות ללא שימוש במחשב הצג כבה ולאחר 30 שעה המחשב נכנס למצב שינה. מה שקרה זה שלאחר ש"הערתי" את המחשב , נורת החיווי של הצג עברה ממצב כבוי (כתום ) לפועל (ירוק) כמו שצריך , אבל בהבהובים רצופים של הנורה הירוקה במשך כ-5 דקות ! זה ממש מעצבן שיש לך מחשב טוב ומהיר אבל אתה לא יכול להיכנס אליו לפחות 5 דקות בכל פעם . המצב חזר על עצמו פעם אחר פעם וגם כאשר המחשב כבוי לגמרי ואני מדליק אותו המצב חו…

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  7. Started by Adi42,

שלום, יש לי כרטיס ATI HD4870 OVERCLOCK EDITION עם 512 זיכרון. כמה שהכרטיס הזה חזק, בכל המשחקים שיש לי הוא עושה כל כמה דקות הודעת VPU RECOVERY וממזהר את המשחק. בכל המשחקים אני סובל מהבעיה הזאת, לאחרונה במיוחד במשחקים F.E.A.R 2 וBURNOUT PARADISE. פירמטתי את המחשב לפני יומים (הבעיה הייתה קיימת גם לפני זה) וישר התקנתי את הדייבר הזה: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp ככה שאין שום קונפליקטים בן דרייברים חדשים לישנים. הבעיה קורה גם שהATI OVERDRIVE מופעל וגם שהוא כבוי. בנוסף נסיתי גם לבטל את ההודעה של הVPU RECOVERY לגמרי ובסופו של דבר המשחק פשוט קפא והשבית את המחשב. המפרט שלי הוא: כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe ספק…

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  8. Started by EasyPooper,

שלום. יש ברשותי דיסק מקורי של VISTA 64 BIT ULTIMATE ומחשב חדש לחלוטין. עשיתי BOOT FROM DVD ויש לי מסך שחור שכתוב בו מלא דברים ובסוף כתוב שהוא עושה BOOT מהDVD... אחרי כמה דקות המסך ניהיה שחור ואז כתוב עליו PCI PARITY EROR PRESS F1 TO CONTINUE F2 TO REBOOT כשאני לוחץ על F1 וF2 התמונה חוזרת על עצמה. יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P43-DS3L מעבד Q6600 4 ג'גה ראם וכרטיס מסך ראדאון 4870. מה שלא חדש במחשב הוא ההארד דיסקים שנישארו לי מהמחשב הישן שניהם מחוברים היטב (דרך IDE) מה עלי לעשות?

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  9. המערכת הפעלה שלי היא Windows 7 התחושה שלי היא שיש הבעיה היא ב HD כיצד ניתן לאבחן זאת? ב EventLogger לא שמתי לב למשהו חריג ולפני כמה זמן שממש נמעס לי פתחתי את המחשב וחיזקתי את כל החיבורים ואפילו החלפתי כמה כבלים, לתקופה זה היה נראה שזה עזר אבל עכשיו הבעיה השתחזרה

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by oFRiZ,

אז ככה.. אתמול ניסיתי להדליק את המחשב והוא נדלק כזה והיה אור אבל הוא לא עשה את הצליל שהוא עושה בדר"כ כשפותחים אותו.. וגם המסך לא נדלק.. והיום הוא כבר בכלל לא הגיב כשלחצתי על כפתור ההדלקה.. שום תגובה. אפילו הספק לא נדלק.. חשבתי שאולי הלך הספק כיוון שבזמן האחרון המחשב היה נכבה לא מעט וגם היה עושה רעשים מאוד מוזרים של התאמצות אז חשבתי שהספק כבר עשה את שלו וקניתי אחד חדש (Corasir CX 500W), חיברתי אותו ועדיין המחשב לא נדלק בכלל.. למרות שזאת הייתה הפעם הראשונה שחיברתי אבל עדיין גם אם התבלבלתי בין הכבלים של הכוננים, עדיין זה לא אמור להפריע לו להידלק כי הוא מחובר ללוח אם.. ובקיצור, אחרי כל זה.. מה נראה לכם שנשאר? מה האופציות בעצם ומה יכול ללכת במצב כזה? אולי סימני החיים האחרוני…

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  11. חברה שלי קנתה את הנייד הזה לפני חודש בערך. היא מאוד מרוצה ממנו באופן כללי, אבל נראה שיש איתו בעייה מסויימת: צידו הימני של המשטח העליון (איפה שהמקלדת) ממש חם - להערכתי כ50 מעלות, הרבה יותר משאמור להיות לפי ההגיון וביקורות ברשת. בהגדרות הסוללה המאוורר של המעבד מכוון למצב אקטיבי, ופתח האוורור הימני פולט אויר כך שאני מניח שהוא עובד. רצוי לציין שהטמפרטורה הנ"ל מתקבלת אפילו במנוחה. מה יכול לגרום לכך? מה בכלל נמצא בחלק הימני שיכול להתחמם כך - המעבד או כרטיס המסך (בגרסה של המחשב שלה מדובר בHD6470)? בינתיים המחשב עובד בצורה תקינה, אבל זה ממש מציק ואני מניח גם לא תורם במיוחד לתוחלת החיים שלו. ועוד דבר: המחשב נקנה ללא מערכת הפעלה, כי היא השיגה עותק חוקי בהנחה גדולה. היא לא בדיוק שיא…

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  12. אני מטפל כרגע בלוח אם תקול. לאחר סדרת בדיקות ארוכה שלא הועילה, אני מנסה לקצר את ה- CMOS במטרה להביא את ה SETUP BIOS לערכים המחדליים שלו. חוברת ההחזקה של לוח האם מנחה אותי איזה ג'מפר עלי לחבר וכיצד (כדי לקצר את ה- CMOS). אין לי בזה שום בעיה, הכל ברור. ועכשיו לשאלה שלי. מה שאני רוצה לברר הוא האם קיצור ה- CMOS ישפיע על ה- FIRMWARE של הלוח. ככל שאני יודע, קיצור ה- CMOS לא משפיע בכלל על ה- FIRMWARE של האם, אבל אני רוצה להיות _בטוח לגמרי_ בעניין זה. נא תגובתכם בעניין זה.

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  13. היי חבר'ה, קניתי השבוע מחשב חדש עם כ. מסך ATI Radeon HD5670. התקנתי עליו Windows 7 64Bit וכמובן שדאגתי להוריד ולהתקין את הדרייברים העדכניים ביותר עבור הכ. מסך. לצערי אני חווה יותר מדי פעמים ביום תקלה ממש מציקה - כל המסך (חלונות ואפליקציות) פשוט "קופא" לאיזה 2-3 שניות, לאחר מכן כל המסך נהיה לבן/שחור ולאחר מכן הכל חוזר לקדמותו. כשהמסך חוזר לקדמותו אני מקבל את ההודעה הבאה במ"ה: display driver AMD stopped responding and has successfully recovered בחלק מהמקרים, המחשב קופא לחלוטין ואני חייב לעשות לו reset. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזו תקלה ידועה, אבל לא מצאתי בשום מקום פיתרון נורמלי לתקלה. דרך אגב, מסתבר שהתקלה הזו מתרחשת גם עבור כרטיסי Nvidia... מישהו מכיר איזשהו fix שפותר…

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  14. שלום יש לי בעיה במחשב איך שאני מדליק את המחשב בהפעלה המחשב נכבה ואחר כך מדליק את עצמו שוב ככה כל הזמן עכשיו מבחינת קירור אין לי בעיה בכלל בדקתי כל המאוורים אצלי תקינים ועובדים יכול להיות שזה הספק ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by lesForce,

שלום לכולם! היום החלפתי מארז , בסה"כ הוצאתי את החומרה וחיברתי למארז אחר. ועכשיו אני מגלה שאין קול . לא מהרמקולים וגם לא מהאוזניות . מה לדעתכם הבעיה? אה והכרטיס קול הוא מובנה של הלוח אם.

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  16. שלום חבר'ה.. אני צריך לתקן מחשב לידידה שלא נכנס לווינדוס XP (הסמן של הטעינה פשוט לא מפסיק לזוז ולא נכנס לוונידוס). מעבד Athlon 5400+ Dual Core לוח אם Gigabyte GA-M61PME-S2 Rev 2.0 עם כרטיס מסך מובנה כרטיס מסך פעיל GeForce 7200 כונן קשיח 160GB SATA צורב DVD IDE ספק כח ג'נרי 500W מארז ATX עם מאורר 80 מ"מ אחורי ב-1400RPM החלטתי להריץ Memtest ומשהו מוזר - המחשב נכבה לבד לאחר 5 דק'. נכנסתי לביוס ואני רואה שהטמפ' באזור ה-60 ומשהו מעלות, שמתי ALARM ברגע שעובר את ה-80 מעלות וזו מצפצפת ב-Memtest הבא.. גם 90 מעלות. אני נוגע בגוף קירור של המעבד והוא מרגיש לי בטמפ' נורמלית למדי אפילו קריר. הטמפ' של הצ'יפסט זאת לעומת זאת חמימה למדי. אני מחליף גוף קירור של המעבד לאחד פשוט אחר שמקבלים ע…

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  17. בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להתקע גם כשלא היה עומס מיוחד על המחשב (הCPU היה אוחז ב- 50-70 % הרבה פעמים והזיכרון גם כן לא עבר את ה-70%) אחרי כמה זמן הופיעה גם כן בעיה בדיסק קשיח ווינדוס הציג הודעה שכדאי שלא להשתמש בדיסק קשיח, אז ניתקתי אותו ועכשו אני מחכה לטכנאי שיטפל בו, עד כאן לא היה שום דבר מעורר חשד.....הבעיה היא שגם כשניתקתי את הדיסק קשיח לגמרי מהמחשב ואני מפעיל אותו במערכות הפעלה אחרות הוא גם כן נתקע, לפעמים התצוגה קופאת לכמה שניות וחוזרת, לפעמים דקה שניים וחוזר, ולפעמים זה קופא עד שאני מכבה אותו בלחיצה ארוכה על הכפתור כיבוי.... ניסיתי מערכות הפעלה שונות ביניהם UBUNTU 11.04,12.04 /KUBUNTU 12.04 חלקם ב- live cd חלקם גם מותקנות ותמיד זה נתקע באיזשהו שלב בלי שהיה עומס מ…

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  18. אהלן! קיבלתי לפני כשבוע מחשב "חדש" בערך משנת 2006 אני חושב. המפרט: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ NVIDIA GeForce 6100, AMD Hammer 1GB RAM בעיקרון, חשבתי להשתמש בו כמחשב הראשי שלי, לאינטרנט ועבודה משרדית, לא יותר... הבעיה, שהשימוש בו לא חלק, בלשון המעטה. הוא ממש מרגיש חנוק, אפילו כרגע שאני רק כותב כאן בפורום ולא יותר מזה - הכל איטי. פתיחת חלון של אינטרנט לוקחת מספר שניות ומתבצעת כאילו בשני שלבים של פתיחה עד שהוא עולה. טאב חדש - לוקח זמן, מעבר בינהים לוקח זמן. פתיחת שיר - לוקח זמן. על פי מה שאני יודע, זה לא אמור להיות עד כדי כך גרוע במפרט הנ"ל. סה"כ מעבד כפול ליבה, ושימושים בסיסיים לגמרי. אפילו ניסיתי להתקין אבונטו , והמצב לא רק שלא השתפר, אלא נהיה יו…

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  19. שלום אז כמו שכתוב בכותרת, לאחרונה השומר מסך התחיל להיכנס לפעולה בזמן צפייה בסרטונים של יוטיוב האם יש פתרון, אני לא מעוניין להשבית את השומר מסך שלי?

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  20. מה עושים כשהמחשב מצפצף כשמדליקים אותו כדי שיפסיק לצפצף?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  21. Started by hardgore1,

הי יש לי מסך סמסונג 913b כרטיס מסך gforce 8400 gs לפעמים עובד, אבל אחרי שהמסך נכבה (לאחר הכמה דק שאני לא במחשב) ואז אני חוזר אז הוא נשאר שחור.. לפעמים מראה אתזה: [ATTACH=CONFIG]6275[/ATTACH] כשאני עושה ריסט, לפעמים מראה את התמונה הראשונה (של הלוח אם) ואז את הלוגו של הווינדוס כשהוא עולה, ואז המסך בד"כ כמה שניות שחור (לפני שהדסקטופ עולה) , ואז הוא נשאר שחור.. ולפעמים הוא מראה פשוט את מה שבתמונה. אגב, אני כבר ברזולוציה הזאת.. -ניסיתי עם מסך אחר, שעה גג אולי, והכל היה תקין. יש טעם לתקן את המסך או עדיף כבר לקנות חדש? (מקוה שאכן הבעיה במסך ולא בכרטיס אולי) יש עוד דרכים לבדוק שאדע בוודאות איפה הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  22. Started by tamiron,

היי התקנתי בלפטופ החדש שלי וינדוס 10 ולאחר ההתקנה גיליתי שהזיכרון שלי מפוצל ללא פחות מ-5 כוננים שונים: [ATTACH=CONFIG]9356[/ATTACH] הוינדוס מותקן על כונן C. כשעל המחשב עוד היה UBUNTU, לפני התקנת הוינדוס, היה כתוב לי שהכונן של ה8GB הוא כונן LINUX SWIPE. כונן D כולל בתוכו את הUBUNTU. השאיפה שלי היא לפרמט ולאחד את כל הכוננים ביחד ואז לחלק את הכוננים ל2. השאלה היא האם כדאי שאעשה את זה, או שחלק מהכוננים האלה חשובים לתפקוד המחשב גם אחרי הפרמוט ואסור לי לגעת בהם? אני לא בקיא בכלל בתגיות של מחיצות ומה כל סוג אומר ולכן אשמח לעזרה...

23. יש לי בעיה מוזרה. מסך lg 27ea53 עד לפני זמן מה, המסך עבד עם המחשב בלי בעיות. ויום אחד החליט שהוא שחור ולא מזהה חיבור d-sub חיבור לכל מחשב אחר, המסך עובד בצורה חלקה. חיבור כל מסך אחר למחשב הנ"ל, עובד בצורה חלקה. רק חיבור של המסך למחשב הזה (מה לעשות, אליו הוא צריך להיות מחובר) לא עובד. יש למישהו רעיונות?

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  24. שלום רב. קודם כל אני אביא קישור לאתר מאקו בו יש התייחסות לנושא ואחר כך אפרט מה מיוחד במקרה שלי. http://www.mako.co.il/nexter-internet/Article-653787903d44741006.htm אז בימים האחרונים כשאני מנסה לחפש בגוגל מופיעה לי התמונה עם המחבל, או שמופיעה הודעה של פיירפוקס Unable to connect Firefox can't establish a connection to the server at....... אותה הודעה מופיעה גם בניסיונות להתחבר לפייסבוק. אבל ישנן גם פעמים שהכל כרגיל למשך כמה שעות! מה שנראה לי מוזר זה שאותו דבר קורה לי גם דרך הטאבלט שמחובר לוויי פיי הביתי. עד להופעת הבעיה היתי מוגן (במחשב ולא בטאבלט) על ידי פיירוול של זון אלארם, ואנטי וירוס חינמי של AVIRA. מאז שזה קרה החלפתי את האנטי וירוס בNORTON internet security וגם התקנ…

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  25. Started by Ovid,

חזרתי אתמול הביתה, הדלקתי את המחשב, שמתי שירים במדיה פלייר, לא הספקתי לשמוע אפילו חצי שיר פתאום אני שומע שזה הפסיק לנגן, אני נכנס לחדר ואני רואה שהמסך לא מראה כלום, הוא מראה את הנורית הכתומה כאילו המחשב לא דולק, אבל המחשב עצמו דולק. חשבתי אולי זה בגלל שלא ניקייתי אותו איזה שנה מאבק אז ניקיתי וזה לא עזר. הוצאתי אחד מהזיכרונות (עובדים בdual channel) לא עזר. מה זה יכול להיות? איך אפשר לבדוק? תודה.

• 4 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.