תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
2 חיבורי USB מקדימה לא עובדים (נורת disk on key אינה נדלקת) חיבורי USB מאחורה תקינים במנהל התקנים לכל ארבע מצויין-'התקן זה פועל כראוי' גם התקנת הדרייברים מחדש (מתקליטור מקורי של לוח אם) לא פתרה את הבעיה מה ניתן לבדוק כדי לאתר את מקור הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
בזמן האחרון המערכת עובדת בצורה לא יציבה עם נטייה להתקע. לעתים אני מקבל BSOD. ניסיתי לסרוק את קובצי ה- DUMP אבל לא הצלחתי להגיע משם למסקנה ברורה. [tt]On Thu 05/04/2012 08:40:58 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\040512-16458-01.dmp This was probably caused by the following module: ntkrnlpa.exe (nt+0xDCE34) Bugcheck code: 0xC000021A (0xFFFFFFFFB4E84160, 0xFFFFFFFFC0000006, 0x7502D1BF, 0x18FF448) Error: STATUS_SYSTEM_PROCESS_TERMINATED file path: C:\Windows\system32\ntkrnlpa.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System Bug check description: This means that an error has occ…
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב כבן שלוש וחצי שנים [מפרט בצד] שמזה זמן רב עושה בעיות בהדלקה [עד שהוחלף הכ.מסך ואז זה פסק]. היום, לאחר 10 ימים שלא נגעתי במחשב והוא לא הודלק כלל, כשאר ניסיתי להדליק אותו דבר לא קרה מלבד האורות שנדלקו [לא צפצופים או שום דבר אחר, מסך שחור ומאווררים (לא יודע בדיוק איזה, אבל נראה לי שכולם עובדים אך לא על עוצמה מלאה כמו בד"כ בעת ההדלקה]. אני הוצאתי את הבטרייה של הביוס\לוח אם ופרקתי את המתח החשמלי עליו [ע"י מספר לחיצות על כפתור ההדלקה] ולאחר מכן הצלחתי להדליק את המחשב, הוא עלה למספר דקות ואז נתקע ומאז הוא לא עולה [ניסיתי לחזור על אותה הפעולה אך ללא הועיל]. האם יש לכם השערה כלשהי מדוע המחשב לא עולה וכיצד ניתן לתקן זאת? בתודה מראש! נ.ב. המחשב עבד מצויין ל…
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
i have a new geforce 4 ti 4200 that I've just installed on my computer and when i try to run any kind of game the screen just shuts down --my monitor is about 5-6 years old can it be that he can't handle the refresh rate of the graphic card or do you think that the problem could be in the graphic card or the motherboard
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
לקחתי שני מעבדים E5700 ומעבד שני J1800 על הנייר ה E5700 חזק יותר ב 70% לערך אבל ל J1800 יש את הטכנולוגיה SSE4.1 ו SSE 4.2 לפי מה שהבנתי הסט פקודות הזה משפר את הביצועים בצפיה HD וכאלה , אז איך יכול להיות שבבנצמרקים ה E5700 שיש לו רק SSE3 חזק ממנו ב 70 אחוז ? אני אשמח לדעת תודה .
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, יש לי לאחרונה הבעיה עם המחשב/מסך. אם אני עוזב את המחשב להרבה זמן משהו כמו שעה+ אז כמעט תמיד שאני חוזר המחשב פועל והצג מכובה. בצורה רגילה צריכים להזיז את העכבר או ללחוץ על משהו ומיד רואים אבל הבעיה אצלי היא שהוא לא ממש רוצה להציג אחר כך משהו... היות והמחשב פועל ניסיתי קצת להילחם בזה ע"י הוצאת הכבלים של המסך ולהחזיר אותם, ללחוץ הרבה על כפתורים במקלדת ועל העכבר ועוד ועוד... בסופו של דבר הוא חוזר לעבוד גם ללא ריסאט אבל לפעמים לוקח לו חצי שעה וזה מתסכל מאוד. אני לא יודע למקד את הבעיה ולדעת מאיפה היא אם זה מהמסך, כבל המסך, תוכנה שמפריעה בווינדוס (7 - 64ביט) או אם זה הווינדוס עצמו או אולי אפילו דרייבר. הווינדוס עצמו מעודכן וגם הדרייבר של הכרטיס מסך (HD3870) מעודכן. בב…
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום כולם, לפני כמה ימים קבלתי חזרה את הנגן Mp3 שלי מחבר שהלוותי לו אותו: Archos Mp3 20gb Jukebox Player עכשיו כל פעם שאני מדליק את הנגן הוא כותב "Read Error, Check Drive" ואם אני מחבר אותו למחשב אז המחשב מזוהה שהוא מחובר אבל הוא לא מזהה את הדיסק שבתוכו - ס'תומרת שאני לא יכול לעשות איתו כלום... מכאן אני מבין שהבעיה היא כנראה בHD שבתוכו - מישהו יודע מה בדיוק הבעיה? הייתה לו כזאת בעיה? איפה אני מתקן נגנים כאלה בארץ? קניתי אותו בדיוטי פרי....... אם אני פותח את הנגן ומתקן את הHD בלבד - זה מבטל את האחריות? תודה מראש, orrm
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
לאחר כמה טעויות הוגדרה סיסמה בלוח הביוס. ככל הנראה הוגדרו שתי סיסמאות. סיסמת הUser וסיסמת הSuperviser. לצערי, את סיסמת המשגיח אני לא מצליח לשחזר (אל תשאלו אפילו למה =\) ויש לי רק את סיסמה היוזר, והיא לא עוזרת לי בגרוש. בביוס בלוחות החדשים (או גם בישנים ? ) ברגע שאתה נכנס תחת סיסמת יוזר הוא חוסם לך גישה לשנות דברים ואני תקוע ככה. השאלה שלי היא אם יש דרך כלשהיא, בלי לקחת את המחשב לטכנאי לעקוף את סיסמת הביוס ? תודה מראש, תום.
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
הלוח (מחשב שלם) נזרק ממעבדת מחשבים אם 2 קבלים מנופחים. החלפתי אותם MSI K9N Neo MS-7260 Ver 1.0 עכשו אם אני מדליק את הלוח (אם המעבד שהיה בו + כרטיס מסך 6200 שאני הוספתי - ללוח אין מובנה) הוא מצפצף כך : -- - - - - - - - - אחריי כמה שניות מהירות המאוורר יורדת לחצי והוא מצפצף צפצוף נוסף "רגיל" כמו של מחשב תקין, אבל המסך נשאר מכובה אם אני מדליק את הלוח ללא זיכרון אין צפצופים בכלל הזיכרון והכרטיס מסך שאני שם בו תקינים (עובדים במחשב אחר). את המעבד אני לא יכול לבדוק
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת הפעלה windows 7 והארד דיסק 10 TB על שני כוננים, אחד של 100 GB, שבו מותקנת מערכת ההפעלה (כונן C) וכונן נוסף שבו כל התוכנות, המשחקים, הסרטים ולמעשה הכונן שבו אני מאחסן את הקבצים שאני משתמש בהם. משום מה, בכונן C נותרו לי רק 14 GB פנויים, אין לי מושג איך זה קרה, אני מפחד למחוק משם דברים כדי לא לדפוק את מערכת ההפעלה. יכול להיות שכל עדכון של הווידוס מעלה את הנפח שם? טוב, מה שחשוב כרג זה שהוכנן הזה לא יגיע לקיבולת המלאה שלו אז חשבתי אולי לאחד בין הכוננים. יש דרך לעשות את זה בלי לפרמט? עריכה: עוד משהו ממש מוזר כאשר אני בודק כמה ג'יגה תפוס בכונן C על ידי לחיצה על מאפיינים אז זה מראה ש85 ג'יגה תפוס. כשאני נכנס לכונן ומסמן את כל התיקיות ועושה מאפיינים, זה מראה רק 5…
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הפורום כאן, האינטרנט, שיחות עם חברים - כל המקומות האלו עמוסים במידע לגבי איזה ספק צריך לקנות. הבעייה היא שכל מה שקראתי נראה כמו הנחות המבוססות על ניסיון, ניחוש פרוע, מידע חלקי או סתם מזל. לא זכור לי שראיתי דרך להגיע לתשובה חד משמעית בנושא. האם יש דרך לחשב, על פי החומרה או אולי בעזרת תוכנות, איזה ספק יתאים למערכת? או שמדובר במשהו כמו דת הדרוזים?
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
ההרד דיסק המסטר שלי הוא SATA אני רוצה להוסיף הרד דיסק נוסף שהוא IDE הגדרתי להרד דיסק הנוסף כסלאב ובהרצה של המחשב הוא רושם "שאין מסטאר של IDE" מה אפשר לעשות צריך לשנות משהו בביוס אבל אני לא ממש יודע מה בדיוק.... ואיפה להכנס מקווה שמישהו יוכל לעזור לי תודה,
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד sony ישן (4-5 שנים) שלאחרונה כל פעם שהוא נדלק כתוב לי במסך אתחול של הbios Error 0210: Stuck Key 2F עכשיו אין לי מושג מה הבעיה אבל בגלל הבעיה אני לא יכול להיכנס למחשב בגלל שהמקלדת לא עובדת והיוזר של המחשב מבקש סיסמא. אתם יודעים מה אני יכול לעשות בנידון? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום הסבר. אני אפילו לא יודע מה זה המקש 2F, יכול להיות שמתכוונים לF2? בברכהת שבוע טוב, אני
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מדי פעם קורה לי שהעכבר והמודם שלי , שניהם USB , מפסיקים לעבוד. ומופיע הסמל של USB למטה ליד השעון . PLZ HELP
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך..כל כמה שניות המסך נכבה כזה לשנייה ונדלק...כמו התקעות כזו..לפעמים זה בתדירות גבוהה (כל שנייה או 2) לפעמים שאני פותחת חלון למשל נשאר חלק ממנו על המסך וכל שתי שניות אני צריכה לעשות "רענן" אמרו לי שזה יכול להיות הכרטיס מסך אבל אני לא יודעת.... אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד.... תודה !!!!
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני מעוניין לנקות את המחשב מבפנים בצורה יסודית. כולל פירוק כמה שיותר גורמי. מה הדך הכי טובה לעשות את זה? באילו חומרים להשתמש? כיצד לנקות את הכרטיסים והכוננים? עוד דבר...הבאתי חומר תעשיתי מיוחד שאנחנו משתמשים בו בצבא לניקוי מגעים וכרטיסים. הוא נקרא (I.D RED (fast evaporating industrial degreaser. הםא מומלץ להשתמש בו ואם כן אז כיצד? תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי תמחשב ואני זקוק לטיפים(:. מפרט: מעבד: [..] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1085 לוח אם: [..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766 זיכרון: [..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪731 כמות:2 מארז: [..] FRACTAL DESIGN DEFINE R3 BLACK FRONT USB3 ₪551 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W ₪421 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN III - זמין במלאי ₪205 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ! ₪439 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5…
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מחשב AMD 1600+ XP + 512MB WD 80GB 7200 8MB BUFFER ATI RADEON 9000 PRO בקיצור מחשב מתוחזק כמו שצריך עם מערכת הפעלה XP PRO. החלפתי את צורב ה RICHO שלי ב- LITE-ON חדש!!! מאז שהחלפתי אותו כל צריבה באמצע הצריבה או ממש בהתחלת הצריבה המחשב עושה RESTART ועולה מחדש! כבר נדפקו לי 10 דיסקים!! מה יכולה להיות הסיבה????? מערכת הפעלה?? עידכונים של ה XP שעשיתי דרך האינטרנט? מה יכול להשפיע על המחשב? זה מוזר מאודדדדדדדדדדדדדדדדד! אשמח לשמוע רעיונות או הצעות. תודה מראש! דרך אגב , החלפתי את הצורב כבר בחנות כי אמרתי לו שהצורב דפוק אז קיבלתי אחד אחר חדש. וגם התקנתי את תוכנת הצריבה NERO בגירסה הכי הכי חדשה! 6.0.0.9 משהו כזה. ותמיד עבדתי עם NERO ולא היו ל…
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי ??? אתמול קניתי מחשב חדש (םנטיום 4) והרכבתי אותו לבד. המחשב עבד מעולה כל הלילה והיום בבוקר איזה שעה. היום הוא נתקע לי שהעלתי את הווינדוז ועשיתי ריסט, ואז הוא רשם CMOS settigs error נכנסתי ביוס לסדר את זה והוא נכבה :-X מאז כל פעם שאני מדליק אותו הוא נכבה אחרי 3 שניות !!! מה זה לעזזל? :'(
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
:s05: ??? :s05:
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי חברים היום בשעה טובה קניתי את המפרט החדש שלי ובזמן ההתקנה וההרכבה נתקלתי בבעיה שהמסך לא עולה. מפרט: מעבד q6600 לוח אם ep42 ds3l זיכרונות a-data 2*2gb 800mhz cl5 ספק crossair 550W כרטיס מסך gigabite hd4870 ddr5 512mb אני אתחיל ככה, אני מדליק את המחשב וזה מה שיש, המסך מציג הודעה שאין סיגנל, על הכרטיס מסך נדלקות 3 נוריות אדומות בזמן שיש 4 אדומות\ על הלוח אם למעלה דולקות נורות. בזמן ההרכבה אני קראתי בחוברת של גיגבייט של הלוח אם שיש שני חיבורי ATX צריך לחבר את שניהם? יש אחד צר וארוך ואחד נוסף שהוא חיבור של 4 פינים\ בדקתי בספק ואין לי את החיבור הנוסף של ה 4 פינים, יכול להיות שבגלל זה לא עולה לי המחשב, מה פשר הנוריות שדולקות, מעבר לזה הכל מחובר כמו שצריך לפי דעתי. תודה .
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי........ חג שמח לכולם יש לי 2 מחשבים אני עובד עם כונן חיצוני קשיח ומעדכן מוזיקה מה שקרה הוא שבמקבוק שלי הוא לא נתן לי להעביר תיקייה משולחן העבודה לכונן ועשיתי את המחיצה מהunitility ואז הוא ביקש שם חדש כונן רשמתי לחצתי הפעל והוא הראה לי את הכונן על שולחן העבודה אבל שפתחתי הוא היה ריק כל התיקיות והקבצים נעלמו גם כשהעברתי את הכונן למחשב עם ווינדוס הוא מזהה את ההתקן אבל מופיע לי שיש בעיה עם ההתקני יו אס בי או בקרי יו אס בי והוא בכלל לא מופיע במחשב ככונן אשמח לעזרה דחוףףף זה מלא חומר לאירועים תבורכו העוזרים.....תודה ענקית
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס 7 שנתקע בעלייה בלוגו ולא ממשיך למערכת בדקתי את החיבורים של הכבלים במחשב והכל בסדר האם התקלה היחידה שיכולה לעשות את זה זה תקלה במערכת ההפעלה שפירמוט יפתור או שיתכן שזה נגרם מבעיית חומרה? אשמח אם תענו לי בהקדם
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי קיבלתי לאחרונה את המחשב נייד של אסוס דגם Vivobook s15 s533 ואני מנסה למצוא את האיקולייזר במחשב של תוכנת ה REALTEK. מה שמצאתי זה את ה REALTEK AUDIO CONSOLE אך אין שם אופציית Sound effects וכו . יש הצעות איך לתקן את זה? או להגדיר ככה שיהיה אקולייזר ואפקטים?
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אשמח לקבל יעוץ.. קניתי מחשב חדש עם שני כוננים. קניתי ssd 120g שאתקין עליו רק את המערכת win 7 ,ויש לי עוד כונן נוסף 3T בשביל כל המדיה תמונות שירים וידיאו וכו׳... אני אצור 2 משתמשים לי ולאשתי עם סיסמה,הבעיה היא כשיש כונן משותף לכולם יש גישה לתכנים למרות שיש נעילה לכל משתמש. מה ניתן לעשות בכדי שלאף אחד לא תהיה אפשרות לראות את המדיה והתכנים של השני למרות הכונן המשותף?
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-