תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב כולם, אז ככה. כבר כמה ימים שהמחשב שלי מתריע לי שמשהו לא בסדר איתו. הוא לא באמת אומר "אחי, אני לא בסדר", אלא בעיקר נופל במצבים מוזרים. למשל, אני משחק Oblivion בכיף כשאחרי כמה שעות (זה לא זמן קבוע) המשחק נתקע ותוך כמה שניות המחשב מאתחל את עצמו. ככה זה יומיים-שלושה (ממש התחיל כשהתקנתי את המשחק). אתמול, בלי קשר לזה, כביכול, חיברתי קורא כרטיסי-זיכרון ל-USB כדי להעביר תמונות מהמצלמה והופס - המחשב קרס ושוב אתחל. היום בבוקר קמתי והמחשב לא הגיב (הוא עובד 24/7). המאוורים מסתובבים, המחשב נשמע כרגיל אבל אין תמונה, אין עכבר ואין מקלדת. מת. אני מאתחל - כלום. נאדה. כיביתי, ניתקתי את כבל החשמל, חיכיתי כמה דקות ושוב הדלקתי - נשמע כאילו הכוננים התחילו לזוז, המאוורים עובדים אבל אין…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך למחוק קבצי WINDOWS ישן זה רושם שאין לי הרשאות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ואחרי שאני מנסה להפעיל מחדש המסך לא פועל או שהמאוורר מסתובב לאט יותר(או שפשוט עשה פחות רעש) לוקח לי איזה 5 פעמים(שאני מפעיל מחדש)עד שהוא חוזר לעצמו ואחרי כמה דקות הוא שוב מפעיל את עצמו מחדש משהו מכיר את הבעיה או שיודע איך להפטר מזה בבקשה שיעזור זה משגע אותי :s05:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב וכשאני מכניס את הדיסק לכונן פשוט לא קורה כלום לא מגיב כאילו הכונן לא עובד בכלל איך פותרים את זה? יכול להיות שהכונן מת?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, הסיפור מעט ארוך, אז אודה לכם על הסבלנות. הסיפור החל לפני מספר חודשים, עם הבארטון 2600 שהיה לאחי. כל פעם אחרי שהיינו מפרמטים, מערכת הקבצים הייתה נדפקת, והווינדוס לא היה עולה. כשהייתי מכניס דיסק הפעלה של ווינדוס, הוא היה מראה לי את הכוננים, ותחת הכונן הראשי כותב כי המערכת הקבצים היא לא ידועה (unknown היכן שאמור לבוא NTFS). חשבתי שמדובר על דיסק קשיח, אז החלפתי את הכונן לכונן חדש של 500ג'יגה שרכשתי במיוחד למטרה זו. לדעבוני, הבעיה המשיכה. לכן, החלפתי לכונן ה-250ג'יגה שהיה עד אז במחשב האישי שלי כיוון שידעתי שהוא תקין לחלוטין, והבעיה המשיכה. לבסוף, ויתרתי על העניין, אמרתי אולי בקר ה-SATA של הלוח מפגר. החלפתי ללוח אחר (DFI NF3 LANPARTY ומעבד 64ביט של AMD). התקנתי הכל,…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מבצע סגירה למחשב לאחר כיבוי המחשב לא ניסגר לגמרי מה ניתן לעשות? שבוע טוב תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות פוסט הקודם שלי - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=491522.0 הבנתי יותר לעומק מה הביעה ויש לי שאלה. יש לי לוח אם GA-P55A-UD4 Gibabyte שלא שמתי לב בכלל שיש 6 כניסות של SATA2 ושני כניסות של GSATA3 בחנות בו קניתי מחשב עם דיסק קשיח חדש התקינו לי אותו על GSATA3_0 ועכשיו אני רוצה להוסיף הרד דיסק הישן שלי עם כל הנתונים בתור דיסק השני (בלי לעשות RAID) אבל הסתבכתי עם ההתקנה שלו. כפי שציינתי בפוסט הקודם ה-BIOS מזהה את שני הדיסקים אבל לא רוצה לעלות מהדיסק החדש שבו מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס 7. פעם אחד ווינדוס עלה וזיהה את הדיסק הנוסף שעבד מצויין, אחרי כיבוי והדלקה למחרת שוב אותו סיפור של לופ ולא רוצה לעלות וונדוס. עכשיו השאלה - אני מניחה ש…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי בתקופה הנוכחית סוף סוף יש לי זמן להתעסק עם ה 760K שלי. המפרט הוא כפי שרשום בפרופיל שלי - פרט לכך שהחלפתי את כרטיס המסך ל 6970 (קניתי משומש). הערכים של מהירות הבאס אצלי כל הזמן משתנים - ולערכים ממש מוזרים. מצורפות תמונות. למישהו יש רעיון אודות הדבר הזה? [ATTACH=CONFIG]4423[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4424[/ATTACH]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב פתאום עשה ריסטרט לעצמו, כתוב שיש שגיאה ב-system/system32/config ואני צריך לנסות לשחזר, הבעיה שזאת לא פעם ראשונה שחסר קובץ זה או אחר ובכל פעם אני נאלץ לפרמט, יש למישהו פתרון? (זה פורסם פה,כי אני מניח שזאת בעית חומרה) תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדפסות אפסון סטייל 62 חדשה שחיברתי אותה למחשב פנטיום 3 עכשיו שאני מפעיל את הXP ומחבר את המדפסת הXP לא מודיע לי אפילו שחיברתי מדפסת מתקין דריבר[דרך אגב זה דריבר של 2000WIN] הוא כאילו לא מוצא אותה ורושם הודעת ארור שאני מנסה להדפיס גם דרך ההתקנה של הדיסק הוא אומר שהוא לא מוצא מדפסת ניסיתי במאפיינים לשנות את ההגדרה של הLPT1 או 2 או 3 לא עוזר! החלפתי חוט לא עוזר! עכשיו שמדליקים את המחשב מהתחלה המדפסת כאילו מאתחלת את עצמה מה שמראה שהיא מחוברת אולי בגלל שזה היה מחשב משרדי שעבד ברשת ובטח היה שם חדר הדפסה אולי עשו איזה הגדרה שזה יבטל את הLPT ??? אולי יש איזה שיטה לג'מפר את הלוח שיחזור לזהות מהLPt עכשיו רציתי אולי להכנס לביוס אבל שאני לוחץ DELETE זה לא נכנס אולי בלוחות של אינטל …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך..כל כמה שניות המסך נכבה כזה לשנייה ונדלק...כמו התקעות כזו..לפעמים זה בתדירות גבוהה (כל שנייה או 2) לפעמים שאני פותחת חלון למשל נשאר חלק ממנו על המסך וכל שתי שניות אני צריכה לעשות "רענן" אמרו לי שזה יכול להיות הכרטיס מסך אבל אני לא יודעת.... אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד.... תודה !!!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב, אז בביוס הגדרתי שהוא יעשה בוט ראשון מהcd, אבל הוא לא עושה שום בוט, והכנסתי ווינדוס מקורי, ושוב לא עשה בוט מהדיסק, הוא רושם: booting from cd... ואז עולה רגיל, לא מאתחל את ההתקנה של ווינדוס. וניסיתי לשנות שוב את סדר הבוט בביוס, ושאני נכנס לביוס הוא נתקע, ולא מגיב לשום פעולה פרט לריסט. help? :s05:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי תמחשב ואני זקוק לטיפים(:. מפרט: מעבד: [..] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1085 לוח אם: [..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766 זיכרון: [..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪731 כמות:2 מארז: [..] FRACTAL DESIGN DEFINE R3 BLACK FRONT USB3 ₪551 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W ₪421 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN III - זמין במלאי ₪205 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ! ₪439 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הארור הזה אומר ? המערכת שקיבלה : P4 2.8ghz 800mhz presscot Asus P4P800SE 512mb ram 400mhz samsung gf 6800GT 256mb 256bit הארור בעצם אומר שחסר זכרון לא ? אני מתכנן במילא להרחיב את נפח הזכרון ל 1024 , זה יעזור ? זה על מה הארור ? (הארור התקבל בזמן הפעלת משחק f.e.a.r על 1024@max, יכול להיות שפשוט צריך יותר זכרון , כי האמת קיבלתי קירטועים) [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, פתאום מתאם הרשת האלחוטית שלי שמחובר ב-USB מדגם TPLINK tl-wn422G מונע את הכיבוי של המחשב (Windows XP). המחשב נתקע על Windows is shutting down ולא נכבה, וזיהיתי את המתאם כמקור הבעיה. בלעדיו המחשב נכבה כראוי. שיניתי גם את ערכי הרג'יסטרי של WaitToKill ל-2000 אבל עדיין רק כשהמתאם מנותק המחשב נכבה. עד לא מזמן זה לא קרה.. מדוע?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב, אז יש את המסך השחור ההתחלתי הזה: Auto-Detecting Master Auto Detecting Slave וכו וכו' וכו' והמחשב נתקע בשלב הזה: 4th Master: WDC WD1200J-00GBB0 02.05D02 Ultra DMA Mode-5, S.M.A.R.T. Capable and Status OK כשאני מנתק את ההארד-דיסק ה"בעייתי" אז המחשב עולה כרגיל ניסיתי לחבר את ההארד-דיסק הזה במחשב אחר, וגם אז קורה בידיוק אותו הדבר ניסיתי להחליף את הכבל SATA, ניסיתי לחבר את ההארד-דיסק ליציאה אחרת אבל כלום לא עוזר ניסיתי לג'מפר את ההארד-דיסק אחרת - לא עוזר יש 4 אפשרויות לג'מפר: SSC_DIS PM2 - באופציה הזאת ההארד-דיסק לא מסתובב בכלל OPT1 OPT2 מה כל אחד מאלה? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום מחשב 2.4 די. וי. די. וינדוס 98 SE באנגלית קניתי סרט שיש עליו 3 נקודות כאלה על הדיסק עצמו (כדי שלא יוכלו לצרוב) הבעיה היא שאפילו לראות את הסרט אי אפשר. אני מכניס לכונן הסי. די. והכל נתקע. תוכנת הצפייה לא עובדת, וגם בתוכנה אחרת (real 1) אני לא מצליח לפתוח את הסרט. יצויין כי הסרט בנוי מ-2 תקליטורים ואף אחד מהם לא עובד. יש למישהו עיצה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה ברגע שאני שומע שירים ב-winamp או ב-MUSICMATCH Jukebox הסאונד לכמה שניות נהיה חלש ואחר כך עולה זה משונה זה לא קרה לי אף פעם בכל השירים ששמעתי זה עולה ויורד הסאונד וגם המודם מתנתק בגלל זה כל פעם אההה דרך אגב יש לי מודם פנימי של דימונד אם זה עוזר לכם חברה מה לעשות :'(
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי היום מחשב חדש ואחרי התקנת הדרייברים חסר לי ב device manager את ההתקנה של ה pci device . לא ברור לי איך זה קרה אבל אני יודע שהתקנתי הכל. לוח אם : gigabyte - 965p-ds3p. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול שהגיע עם הדרייבר של הלוח אם אבל אחרי שניסיתי לשמוע דיסק מוזיקה רגיל הוא אמר לי שיש בעיה עם אחד ההתקנים. איך אני פותר את הבעיה ?[br]פורסם בתאריך: 12.01.2007 בשעה 15:08:01 אף אחד לא יודע מה הפתרון לבעיה ? :-\ :-\
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם גיגהבייט GA-I945P-G. לפני שמתחילים להתקין את ווינדאוס XP, אני צריך ליצור דיסקט עם התקנה של ATA CONTROLLER עליו. פעם עשיתי אותו בקלות, לפי המדריך שקיבלתי עם לוח האם, אבל אז היה לי את הדיסק שקיבלתי עם הלוח. היום אין לי את הדיסק, והורדתי את הקובץ הרצוי דרך אתר הבית של גיגהבייט. עם הדיסק, אני צריך להיכנס לדוס ולרשום את הפקודה הבאה: D:\BootDrv\menu.exe ומשם להמשיך לפי הוראות. אם הקובץ נמצא עכשיו על שולחן העבודה, בשם "motherboard_driver_raid_ite_8212_bootdisk.exe", מה הפקודה שאני צריך לרשום בדוס?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב כבן שלוש וחצי שנים [מפרט בצד] שמזה זמן רב עושה בעיות בהדלקה [עד שהוחלף הכ.מסך ואז זה פסק]. היום, לאחר 10 ימים שלא נגעתי במחשב והוא לא הודלק כלל, כשאר ניסיתי להדליק אותו דבר לא קרה מלבד האורות שנדלקו [לא צפצופים או שום דבר אחר, מסך שחור ומאווררים (לא יודע בדיוק איזה, אבל נראה לי שכולם עובדים אך לא על עוצמה מלאה כמו בד"כ בעת ההדלקה]. אני הוצאתי את הבטרייה של הביוס\לוח אם ופרקתי את המתח החשמלי עליו [ע"י מספר לחיצות על כפתור ההדלקה] ולאחר מכן הצלחתי להדליק את המחשב, הוא עלה למספר דקות ואז נתקע ומאז הוא לא עולה [ניסיתי לחזור על אותה הפעולה אך ללא הועיל]. האם יש לכם השערה כלשהי מדוע המחשב לא עולה וכיצד ניתן לתקן זאת? בתודה מראש! נ.ב. המחשב עבד מצויין ל…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום המחשב שלי נתקע אז עשיתי ריסט ומאז אני לא יכול להעלות את הווינדוס.. כל פעם אחרי שהווינדוס נטען (המסך טעינה עם הרקע השחור) מופיע לי המסך הכחול המוכר.. כתוב בו UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME ניסיתי להעלות את המחשב ב SAFE MODE אבל זה לא עוזר. הפעלתי CHKDISK דרך הדיסק התקנה של הווינדוס וכשזה הגיע ל50% זה הפסיק וכתב שיש בדיסק תקלות שאי אפשר לסדר (unrecoverable) אז בכל זאת חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי איזה תוכנה בשם TestDisk יש סיכוי שאפשר להפעיל אותה דרך BOOT או משהו בלי להפעיל את הווינדוס? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי כרטיסי AGP אחד של SIS 128 מגה ואחד של ATI 8 MB ואין הבדל בינהם זה הורג אותי איך ? על הנייר שניהם שמיים וארץ !!!! לא שמים לב לאיכות הגרפיט כאילו לא החלפתי כלום !!! איך זה ? בכל זאת 128 MB ו 8 של ATI RAGE
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב חדש, מערכת הפעלה חוקית.עובד מצויין כבר שבועיים ללא שום תקלות. שלשום התקנתי סימס3 מקורי, עבד מצויין גם לאחר מכן. אתמול בערב כיביתי, ומאז רק ניתקנו מהחשמל היום בשביל לנתב בצורה יפה את הכבלים, ומאז כשאני מפעיל אותו עולה מתחיל לטעון במסך הראשון של הלוח אם MSI, ואז מבקש דיסק BOOT או משהו כזה, עשיתי רפייר לשלשום לפני הסימס.. עדיין אותו הדבר. הרצתי את בדיקת הזיכרון.. ושום דבר.. הוא עולה רק כשהדיסק של הבוט בפנים... reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key שמתי את הדיסק.. ורק איתו המחשב עולה... בלי זה זה נתקע במסך הזה וזהו... רעיון? בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתקין על מחשב מיושן (פנטיום 4 1.5 GHZ) מערכת הפעלה WINXP. לאחר פרמוט והעתקת קבצי ההתקנה לדיסק מתחילה ההתקנה וברגע שההתקנה מגיעה להתקנת התקנים ההתקנה ניתקעת (תמיד באותו הזמן 34 דקות לסיום) ניסיתי להחליף 4 גרסאות התקנה (HOME משני סוגים ו PRO משני סוגים) אבל ההתקנה תמיד נתקעת באותו מקום. מה אני עושה??
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-