תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! סידרתי לחבר שלי את המחשב ובטעות היה קבל סופר בעייתי של Sata שפשוט עיקם חלק מהפינים הזהובים של החיבור על הHD, כמו כן פין אחד נשבר לגמרי. יש מצב שהHD יכול לעבוד? הקבל נכנס אליו בקלות..
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי תמחשב ואני זקוק לטיפים(:. מפרט: מעבד: [..] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1085 לוח אם: [..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766 זיכרון: [..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪731 כמות:2 מארז: [..] FRACTAL DESIGN DEFINE R3 BLACK FRONT USB3 ₪551 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W ₪421 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN III - זמין במלאי ₪205 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ! ₪439 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5…
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
הכל התחיל בכך שהמחשב נתקע בעליה עקב מסך כחול. ניסיתי להתקין מחדש ושוב מסך כחול בהתקנה. קניתי HD חדש התקנתי עליו מ"ה ואז ממנו עשיתי checkds /f לדיסק התקול. זה עזר ועכשיו מערכת ההפעלה מהדיסק הישן עולה. כרגע יש לי 3 מוצרי SATA (שני HD וכונן DVD) ורק שתי כניסות במחשב. האם יש משהו שאני יכול לעשות בקשר לזה? חוצמיזה חשבתי אולי ליצור IMAGE של הדיסק הישן של 80 GB לתוך הדיסק החדש שהוא 250 GB. ואז להעיף פשוט את הישן. איך עושים את זה? אשמח לעזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
קניתי מחשב: E8400 Box Gigabyte EP43 DS3L 4GB Ram Excelrem CoolerMaster Centrium 590 Hiper 425W והיה לי בבית דיסק קשיח 250GB ראם עם חיבור IDE שמותקנת בו מערכת הפעלה והכל וכרטיס מסך HD3850 256MB של Gigabyte עכשיו הרכבתי את הכל דווקא הלך לא רע עכשיו אני חיברתי את כל החיבורים הדלקתי את המחשב והמסך לא נדלק איך אני יכול לפתור את זה? אולי לא הרכבתי משהו טוב? אולי זה בגלל שהדיסק קשיח כבר עם מערכת הפעלה וקבצים ?
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם הכונן [שהוא גם צורב] שהוא לא קורא לי דיסקים... לא מוזיקה ולא DATA במנהל ההתקנים אין שגיאה לגביו המחשב מזהה אותו גם בביוס כשאני מכניסה דיסק זה נראה שהוא מנסה לקרוא אותו אבל לא יותר מזה, לפעמים כשאני מנסה להכנס לכונן זה תוקע לי את המחשב ... למישהו הבעיה מוכרת ? ???
-
- 13 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי........ חג שמח לכולם יש לי 2 מחשבים אני עובד עם כונן חיצוני קשיח ומעדכן מוזיקה מה שקרה הוא שבמקבוק שלי הוא לא נתן לי להעביר תיקייה משולחן העבודה לכונן ועשיתי את המחיצה מהunitility ואז הוא ביקש שם חדש כונן רשמתי לחצתי הפעל והוא הראה לי את הכונן על שולחן העבודה אבל שפתחתי הוא היה ריק כל התיקיות והקבצים נעלמו גם כשהעברתי את הכונן למחשב עם ווינדוס הוא מזהה את ההתקן אבל מופיע לי שיש בעיה עם ההתקני יו אס בי או בקרי יו אס בי והוא בכלל לא מופיע במחשב ככונן אשמח לעזרה דחוףףף זה מלא חומר לאירועים תבורכו העוזרים.....תודה ענקית
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
לקחתי שני מעבדים E5700 ומעבד שני J1800 על הנייר ה E5700 חזק יותר ב 70% לערך אבל ל J1800 יש את הטכנולוגיה SSE4.1 ו SSE 4.2 לפי מה שהבנתי הסט פקודות הזה משפר את הביצועים בצפיה HD וכאלה , אז איך יכול להיות שבבנצמרקים ה E5700 שיש לו רק SSE3 חזק ממנו ב 70 אחוז ? אני אשמח לדעת תודה .
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד כל כמה שניות "מעלה הילוך" ונרגע (כאשר עוצרים את המאוורר הרעש הזה לא קיים) האם הבעיה במאוורר עצמו שיש בעיה במעבד שגורמת למאוורר לעבוד קשה יותר?
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם לוח אם ga-k8nf-9(AMD . בעת הדלקתו משמיע צפצוף אחד ארוך וזהו. בשלב מסוים לאחר החלפת זכרון וסלוטים - הביוס עלה .באיתחול הבא שוב חזר המחשב להשמיע את הציפצוף הבודד באיתחול ולהיתקע. מה יכולה להיות הסיבה לתופעה? מודה מראש על כל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה יש לי מחשב נייח בבית שאם הוא מכובה מערכת ההפעלה לא עולה. זה פשוט עושה מסך כחול סופר במהירות עד 100 ומאתחל את המחשב ולא נותן למערכת ההפעלה לעלות. זה נותן לבחור בין לעלות את ממערכת ההפעלה בצורה נורמלית לבין לראות מה שגיאת הבעיה. יש לציין באותו הארד דיסק הותקנה עליו מערכת ההפעלה ( windows 7 home primum) עם אותו לוח עם אותו זיכרון. עשינו אתחול לדיסק קשיח בשביל לנקות אותו לגמרי.. לפני כן לא הייתה את הבעיה הזאת :angryfire: תודה מראש לכל העוזרים עם הבעיה המוזרה הזזאת מי שרוצה לעזור ויש לו שאלה לגבי הבעיה מוזמן לשאול כמובן
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לשם העלאת הרצאות שמע ליוטיוב, אני צריך לצרפם לקובץ וידאו. העניין הוא שיש לי איזה 100 שיעורים להעלות, ולעבור אחד אחד זה יקח שנים... השאלה אם יש תוכנה שאתה יכול לתת לה קובץ וידאו אחד והרבה קבצי שמע, והיא תצרף את כל קבצי השמע, כל אחד בפני עצמו, לקובץ הוידאו, וכך ליצור 100 קבצים של אותו הוידאו, כל אחד בליוויו קובץ שמע שונה. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
Intel® Core i7-4790K CPU @ 4.00GHz x 8 (4.00Ghz ram:16 giga NVIDIA GeForce GTX 970 יש לי בעיה במשחקים שאני אמור להריץ בקלות,מופיעים קווים אופקיים על המסך וזה מפריע וגם כשאני מוריד את הגראפיקה לLOW עדיין מופיעים הקווים ברוב המשחקים זה ככה יש כמה בודדים שלא ועדכנתי את הדרייבים של הכרטיס מסך ולא עוזר בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אתמול הלכתי לישון עם סרט כרגיל קמתי בבוקר והוא רושם כאלו קודקים לא טובים. אחד הנגנים שאני הכי אוהב. בנגנים אחרים יש קול אבל אני רוצה את הpotplayer. אני חייב עזרה בזה כי אין לי מושג איך לסדר את זה ומה שלא עשיתי בנתיים לא הצלחתי. הורדתי את הגירסה החדשה הבטא שלהם 1.6 עד עכשיו היתי עם 1.5. בבקשה מי שיכול לעזור להתעורר בבוקר ולגלות שנידפק משו אבל אין לי מושג מה. תודה מראש לעוזרים(:.
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.חיברתי שני מסכים לאותו המחשב, הכל עובד טוב ויפה אבל יש לי בעיה קטנה.המסכים הם אחד ליד השני, המסך השמאלי הוא הראשי והימיני הוא המורחב .ושאני עובר ממסך למסך אני צריך להעביר את העכבר מהמסך השמאלי לימיני אני מושך אותו שמאלה במקום ימינה אם העכבר במסך הראשי אני צריך להזיז אותו שמאלה ואז הוא יעבור למסך המשני מצד ימין.השאלה היא איך אני יכול לשנות בהגדרות שאם העכבר במסך הראשי ואני רוצה להזיז אותו למסך הימיני אני אזיז אותו מצד ימין של המסך הראשי לצד שמאל של המסך המשניתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
האנטיוירוס שלי מתריע על וירוס מהבוקר, ניסיתי לעשות הסרה דרך האנטיוירוס וזה לא עוזר. ניסיתי למחוק באופן ידני ,ואז קופץ חלון שאומר שהקובץ בשימוש. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי כרטיס מסך מ9200SE ל6200 מאז ההחלפה המחשב קורס כל כמה זמן- סימנים מוזרים על המסך ואז המסך מחשיך (לפעמים זה מתחיל מסימנים קטנים במעט מקומות, ואז המחשב עוד מתפקד, ואז, מתישהו זה מתפשט לכל המסך והמחשב קורס) (המפרט שלי לוח אם VER2.0 NF7 זכרונות GEIL 512X2 (הכחולים האלה) AMD בארטון 2800+ (כרגע לא על אובר קלוק) 2 הארד דיסקים, די וי די וצורב די וי די) חשבתי שזה אולי בגלל הספק (ג'נרי אבל כתוב עליו 500W) או אולי בגלל שהמאורר של הצ'יפסט לא עובד (כבר הרבה זמן, אז זה פחות סביר שבגללו)
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי לא עולה בכלל יש לי כמה שאלות לא ידעתי איפה לשאול אבל פה אני ירכז את כולם האם זה יכול להיות שהספק לא פועל? יכול להיות שהלוח נשרף? יש מצב שהמעבד או הזיכרונות לא פועלים ולכן המחשב לא עולה ? מה יכולה להיות הבעיה? ושאלה אחרונה במקום שאני יפתח עוד ת'דר במידה ואני רוצה לבדוק אם הספק שלי נשרף אני יכול להוציא את הספק שלי מהלוח להשאיר אותו מחובר להתקני החומרה לחבר ספק אחר רק ללוח ולהפעיל את המחשב זה יהרוס את שאר החומרה? ואם אני עושה את זה איך אני ידע אם הספק הזה פועל? אם המאורר של הספק פועל אז הספק טוב ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש: מעבד: Dual Core 2 E6300 לוח אם: p965 MSI צורב: optiarc X18 (אותו מוצר כמו NEC ו SONY) דיסק קשיח: hitachi deskstar 160G SATA2 כשאני צורב דיסק (בעל יכולת צריבה X8) הצריבה לוקחת 30 עד 60 דקות לפחות. צרבתי עם נרו ועם Alcohol שהציג לי שמהירות הצריבה בפועל היא X1 ומטה למרות שהגדרתי צריבה במהירות מקסימלית. החלפתי את הצורב עם צורב DVD אחר של NEC X16 שאני יודע שהוא עובד בסדר ועדיין אני מקבל את אותה מהירות צריבה. כך שהבעיה היא לא בצורב. למשהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש L1732TQ של LG, לפני כן היה לי HITACHI ישן. הבעיה הזו גם היתה בהיטאצ'י אבל עכשיו זה מציק כי המסך חדש וזה אמור "להכיר" אותו טוב יותר. בהגדרות תצוגה אי אפשר לשנות את המסך, והוא תקוע על 60 או 75 MHZ בלבד. התקנתי את הדרייבר מהדיסק, לא עזר - נשאר ככה. מצאתי באינטרנט אחד, גם לא עזר - נשאר ככה. הלכתי אל device manager, הסרתי את הדרייבר וניסיתי למצוא מחדש - מצא מחדש את אותו דרייבר, ונשאר default monitor. ניסיתי לעשות את זה ב-safe mode, אבל שם בכלל לא היה דרייבר של המסך ברשימה שם, וכשניסיתי להוסיף לא היתה לי אפשרות לבחור במסכים בהוספת חומרה, אלא רק דברים אחרים. כשעשיתי "כל החומרה" או משהו כזה (כי לא היתה קטגוריה שהתאימה), זה חשב שעתיים ובסוף הציג איזו רשימה של…
-
- 14 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים המחשב עשה ריסטים והחלטתי לקחת אותו לתיקון שיבדקו..כי אחד המאווררים שעל הלוח לא עבדו טוב וחשבתי שזו הסיבה.. הטכנאי אמר לי שהוא בדק והקבלים של הלוח אם לא טובים ואם הבנתי נכון אז הלוח אם גם לא טוב... הוא אמר שעדיף לשים חדש ואמרתי לו בסדר.. הוא החזיר לי את המחשב ושמתי לב שהוא החליף את המאוורר של המעבד ולא שם אחד חדש! שהפעלתי תמחשב המאוורר של המעבד עשה הרבה רעש ושוב התחילו הריסטים אבל הפעם פחות.. הורדתי עכשיו את התוכנה Speed Fan לבדוק את הטמפ' וזה מה שמופיע לי: Fan01 Temp1 :34'C Fan 02 Temp2 :66'C 66 מעלות ויש אייקון בצד של אש..וזה נראה לי מסוכן..האם מדובר במאוורר של המעבד? בכל אופן אני לא מבין גדול אבל נראה לי די הגיוני שבגלל המעבד יש ריסטים ולא בגלל הלוח אם היש…
-
- 15 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הבוקר המחשב שלי עשה מעשה: רזולוציית המסך שלך נתקעה על 1024 * 768. אין זהוי של סוג המסך ואת המסך השני שמחובר אליו הוא בכלל לא "רואה". המסך העקרי הוא DELL P2416D . הוא מחובר לכרטיס GTX 1070 בחיבור HDMI. (המסך השני - LCD 1990FXP מחובר אף הוא לכרטיס המסך אבל זה לא רלוונטי כרגע להבנתי) מערכת ההפעלה : Linux Mint 17.3 Rosa 64-bit ליבה Linux 4.4.0-116-generic x86_64 זכרון 11.7 ג"ב מעבד Intel® Core™ i5-3470 CPU @ 3.20GHz × 4 עריכה: בבדיקת דואל בוט: הבעיה לא מתרחשת תחת חלונות. המסך מזוהה והרזולוציה תקינה. מצרף תמונה של מנהל התצוגות: מבקש את עזרתכם..
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם רשית אני רוצה להסביר המה המכשרים שאני משתמש בהם : הספק שלי פרטנר, תשתי הוט. הסיטואציה היא כזאת יש לי בבית מודם של פרטנר דגם arris tg1652 שהוא מודם/ראוטר ובנוסף יש לי מערכת של deco m5 מחברת tp-link נקנה מפרטנר. ליפני יומיים החלטתי להעביר את הראוטר של פרטנר למצב של bridge mode שהתפקיד שלו זה לבטל את היותו כראוטר ולהיות רק מודם וככה ה deco שלי יוכל לתפקד כראוטר הסיבה הייתה כי יש לי מחשב ראשי וטלווזיה מוחברים למודם והם לא על אותה הרשת של הבית שלי הכוונה יש כתובת ip שונה לדוגמה : 192.168.0.3 ו הdeco מחלק כתובות ip אחרות לדוגמה 192.168.1.4 וככה נוצר הפרדה בין המחשב למדפסת הראשית בבית לכן בצעתי את הדרך פעולה של bridge mode אך נוצר לי בעיה שכל כמה ש…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-