תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני שבועיים וחצי קניתי מחשב חדש. amd 3300 64bit abit an8 ultra twinmos 512 x2 gIL forsa geforce 6600 GT כבר מהתחלה היו לי את הבעיות הבאות: 1. מסכים כחולים 2. בעיות בגלילת מסמכים (המסך מראה פסים דקים עם כל גלילה - מצורף SCREENSHOT) 3. מסך שחור לגמרי לשתי שניות ואז חזרה לנורמה. הבעיות האלו קורות ביחד, כלומר, אם יש אחת אז יש את כולן. בהתחלה התברר שזה בגלל פיירוול של אנוידיה. הסרתי אותו. אחר כך עידכון של דרייבר לכרטיס מסך. אחר כך הפתרון היחיד היה סיסטם ריסטור. עכשיו שוב פעם יש את אותה בעייה. הבעיות מתחילות בזמן משחקים (FEAR) וצפייה בסרטים. אחרי כל פעם שאני מתקן אני נהנה ממספר ימים של שקט אבל אז הבעיה שוב חוזרת כל פעם עם הסבר אחר. עכשיו הבעייה לפי ניתוח מינידאמפ ה…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב P3 שאחרי כמה דקות עבודה נתקע. תמיד. לא משנה איזה מערכת הפעלה (יש לי גם לינוקס עליו) החלפתי את כל החומרה, חוץ מהלוח אם והמעבד, והתקלה חוזרת על עצמה. עכשיו לשאלה, האם הלוח אם פגום ? האם הבעיה במעבד ? יש דרך לבדוק איפה התקלה ? אני רוצה להחליף רק את החלק הדפוק, ולא בא לי לקנות לוח אם משומש רק כדי לגלות שהתקלה במעבד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אז הנה המפרט של המחשב: intel core 2 quad 6600 2*1gb kingston ram לוח אם p5q pro של אסוס כרטיס מסך ג'יפורס 9600gt הארד דיסק 160 ג'יגה ide של wd בנוסף צורב dvd חדש sata של Lg הכל חדש מהניילון, והמחשב מעתיק קבצים (בהתקנת xp או vista) לקח המון זמן להתקין קבצים, לדוגמא: בהתקנה דרך הדוס, כמה דקות אחרי שמכניסים דיסק התקנה של הווינדוס (במסך הכחול) לקח 20 דקות להעתיק קבצים... לא הגיוני, מחשב חדש לגמרי. שבת שלום ותודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב והתיקנתי וינדוס 7 לאחר לאחר כמה ימים בקטע של "הברוכים הבאים" הוא ניתקע שם כ3 דקות ולאחר מכן הוא עולה ועובד רגיל מה עושים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט AMD3000 עם לוח K8NF-9 כרטיס 6600 GT טמפ' מנוחה 48 CPU 39 הבעיה: אני משחק למשל 20 דקות ב GTA ואז המסך נכבה והדבר היחיד שעוזר הוא ריסטרט נ.ב בתקנתי דריורים מה הדיסקים שבאו עם החומרה וגם את הדרוירים גירסא 6.66 לAMD ןNIVIA
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד עכשיון הצלחתי לראות סרטים אבל פעם אחת ששמתי את הסרט על גודל מסך מלא פתאום לא ראו יותר כלום בוינדואס מדיה פלייר. הסרט מתנגן במסך של המחשב אבל לא בזה של הטלויזיה , מה עושים <?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אז ככה, יש לי כאן מחשב P4 לוח אם של אינטל.. אין לי יותר מדי פרטים כי זה לא מחשב שלי. למחשב יש כרטיס מסך שלפי מה שהבנתי הדגם הוא Radeon 9800 של ATI פירמטתי את הדיסקים הקשיחים של המחשב דרך מחשב אחר, התקנתי XP, מגיעים למסך של המשתמשים במחשב, לוחצים על המשתמש, ואז לא רואים הרבה מעבר לפסים צבעוניים, העכבר מופיע כקובייה של פיקסלים, מעבר לפסים צבעוניים על המסך אין כלום. התקלה גם הייתה לפני, שיערתי שפרמוט של המחשב, ניקוי ובדיקת חיווט תפתור, אבל הבעיה עדיין קיימת. מה ניתן לעשות? הכרטיס שווק חיים? רואים הגדרות ביוס, רואים מסך עלייה, אבל לשולחן עבודה כבר אי אפשר להגיע.. בתודה, רוי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. אתמול אמא שלי הכניסה דיסקט לכונן הפלופי במחשב השני שלי, ונתקע בכונן חתיכת המתכת שבקצה הדיסקט. היום פירקתי את המחשב של אחרי אולי שנה שלא נגעתי שם בכלום... כל כבלי ה-IDE חוסמים אחד את השני ובלגן אחד גדול. אז ניצלתי את זה לעשות קצת סדר בכבלים, תוך כדי גם הוצאתי את הפלופי, פירקתי אותו והוצאתי ממנו את המתכת התקועה. לאחר שחיברתי הכל מחדש והפעלתי את המחשב, התברר לי שהפלופי לא עובד. פשוט לא מזוהה. בהתחלה שמדליקים את המחשב כתוב למטה Floppy fail(40) . ובווינדואוז הפלופי פשוט לא מגיב לכלום. עכשיו, מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שההתעסקות עם הכבלים שרפה אחד מה-IDEs, ההוא שחובר לפלופי? האם שרפתי את הפלופי עצמו? (למרות שממש לא נראה לי. בסה"כ זו קופסה מכו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני מפעיל את המדפסת על ON המחשב ניהיה איטי יותר ... שאני סוגר OFF המחשב חוזר לחיים ... יכול להיות שמדפסת לייזר שואבת וואטים ? W ? E120 LEXMARK נ.ב. ואם כן אפשר לדעת כמה W המדפסת שלי לוקחת מהספק כח ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתבתי את ההודעה הזאת בפורום אודיו אולי כאן ההודעה יותר מתאימה יש לי כרטיס קול און בורד לוח אם MSI 865 NEO2 יש לכרטיס שלושה סוגי יציאות להוצאת האודיו החוצה א.רגיל PAL ב. אופטית אני מתכוון קרן אדומה מי שמכיר ג. קואקסלית היציאות עובדות מצוין אני יכול לראות סרטים עם פענוח של המגבר הנפרד שיש לי אבל אחרי כשמונה שעות היציאות ב וג האופטית והקואקסלית מפסיקות להוציא אודיו ורק היציאה האנולגית ממשיכה להוציא את האודיו רק שאני מכבה את המחשב לחלוטין כלומר כיבוי ולא הפעלה מחדש היציאות חוזרות לעבוד חובה לציין שהורדתי את כל הדרבירים המועדכנים של הביוס כרטיס הקול וכדומה אשמח אם מישהו יכול לעזור בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך מדגם ABIT Readon 9600XT. בתקופה האחרונה המאוורר שלו משמיע רעש בלתי נסבל. בדיקה זריזה ברשת מעלה שזוהי בעייה נפוצה למדי בכרטיסים מסדרה זו (חסכו על הרכיב הזה, מסתבר). שקלתי לפרק את המאוורר ולנקות אותו, אבל נתקלתי בקושי להסיר את כיסוי הפלסטיק השקוף של הציר (תמונה מצורפת). השאלה אם במצב כזה מומלץ: א. לפרק את המאוורר ולשמן אותו (איך זה נעשה? נראה שהכיסוי מקובע למקומו, אולי בהדבקה) ב. להחליף את המאוורר ולהשאיר את צלעות הקירור הקיימות. ג. להחליף את המאוורר + צלעות קירור. אודה אם במידה ואתן ממליצים על אופציה ב או ג, תפנו אותי למוצרים מתאימים. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי כרטיסי AGP אחד של SIS 128 מגה ואחד של ATI 8 MB ואין הבדל בינהם זה הורג אותי איך ? על הנייר שניהם שמיים וארץ !!!! לא שמים לב לאיכות הגרפיט כאילו לא החלפתי כלום !!! איך זה ? בכל זאת 128 MB ו 8 של ATI RAGE
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה משחק, גם משחק ישן, אחרי כמה שניות המסך הופך לשחור ומופיעה הודעת NO DVI SIGNAL . אחרי כמה שניות גם המחשב נתקע והסאונד ברקע גם ואני צריך לעשות ריסטארט והסיגל חוזר. לפעמים זה קורה אחרי כמה דקות של משחק, לא ברור למה התקנתי מחדש ווינדוז ואת כל הדרייברים העדכניים, ניסיתי עם כבל אחר, מסך אחר וכרטיס מסך אחר והבעיה נשארת הבעיה לא קיימת שאני לא מעלה משחק ועד לפני שבוע שיחקתי בלי בעיה ולא שיניתי משהו מיוחד אני מנסה לפחות למצוא איפה הבעיה, בכרטיס מסך, במסך או בלוח אם. יש תוכנות שבודקות אותן? או משחזרות סיגנל? או לפחות דרך לראות מה קורה שהמחשב נתקע? כי בלוג לא מצאתי כלום ATI RADEON HD 2900 XT VIEWSONIC 930PB GIGABYTE GA-P35-DS3L וגם אין לי יציאה של VGA מהכרטיס מסך תוד…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת......אין לי מושג מה זה צריבת ביוס ......והבנתי שאפשר לעשות את זה דרך כרטיס PCI ..מה זה אומר???? מישהו יכול להביא לי איזה לינק להסבר(עדיף בעיברית) תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך כחול קורה לי רק במשחקים ובדקתי ב WINDBG וntoskrnl.exe זה הבעיה בדיקת זכרונות עשיתי הכול יצא תקין יש לי VISTA 64BIT PREMUIM לוח אם של GIGABYTE P43-D3SL מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(ההודעה נערכה מחדש) שלום, יש לי לוח MSI 6163 pro ניסיתי להחליף את ההרד דיסק שלי ל western digital 60g 7200rpm חדש (כבר עשיתי את זה במחשבים אחרים) המחשב לא מזהה אותו גם לא ע"י "זיהוי אוטומטי" הכנסתי את ההרד דיסק למחשב אחר כדי לראות שהוא בסדר...והוא בסדר אח"כ: עשיתי בטעות לוד דיפולט בביוס(LOAD DEFULAT) והוא מראה לי את השגיאה הבאה: System hardware abnormal, press any key to continue... (את זה כבר סידרתי-תודה חבר'ה) (ולזו התייחסה התגובה ה-)I אך עדיין המחשב לא מזהה את ההרד דיסק... ???מה עושים,(כאמור ההרד דיסק תקין)??.... בבקשה תעזרו לי...! תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעת ניסיון לייבא קובץ PST, מקבל ההודעה - "ממשק העברת ההודעות החזיר שגיאה לא מוכרת. אם הבעיה נמשכת הפעל מחדש את OUTLOOK". גם אתחול האאוטלוק לא עוזר. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
באמצע המשחק מופיעים לי קווים כאלה שמופיעים ונעלמים במהירות ורואים אותם..מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום הלכתי לשנייה להרים את הכביסה אני חוזר יש מסך כחול, טוב אני עושה קצת בדיקות כדי לראות אם זה מהאוברקלוק, הלכתי ל-Prime. מראה לי שגיאות. ביטלתי את האוברקלוק עכשיו עדיין מראה לי שגיאות ב-blend ו-Small FFTs אין שגיאות. כנראה בעיית RAM, מה עליי לעשות עכשיו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד שלי מגיע ל 42 עלות כשהוא אידיאלי .. עכשיו בדקתי את המתחים של ה core והמתח הוא 2.5 V .. עכשיו התוכנה מראה לי את זה באדום ואין לי שמץ איך אני משחק עם המתחים .. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאד אהה וגם הלוח אם שלי מגיע בערך ל 35-40 על אידיאלי .. יכול להיות שזה בגלל המעבד .. בגל מקרה אני מקווה שמישהו יענה ומהר למה המעבד טוחן ... תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי בטעות WIN 7 על כונן קשיח שלא התכוונתי להתקין עליו. כשגיליתי, התקנתי מתוך הWIN עצמו על הכונן השני, ובmsconfig הסרתי את הכונן הראשון כדי שלא תהיה לי אופציית בחירה בעליית המחשב. חשבתי שעם זה סיימתי, אבל כשאני מנתק את הכונן הראשון, הWIN לא עולה מהכונן השני. רק כששניהם מחוברים. למה זה?? הכונן הראשון - SATA, השני - IDE. אני מת להעיף את הכונן הראשון, אבל אני תקוע איתו כרגע במחשב. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי צורב של lite-on 52X32X52 עם 2 מגה באפר וכשאני צורב איתו על מהירות 52X בדיסקים שניתן ליצרוב איתם במהירות כזאת, הזמן של הצריבה הוא כמו זמן של צריבה במהירות של 16X... למי שלא הבין, הזמן שאני צורב דיסק במהירות של 52 הוא כמו 16!! (צריבה במהירות 16 לוקח בערך חמש או שש וחצי דקות דיסק מלא) למה זה?!?!? הצורב שלי בסדר נכון???? הוא חדש חדש!! יש למישהו מושג???
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב בן שבוע מדובר במפרט הר"מ: AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box ASUS M2NPV-VM SUPER TALENT 1G 667MHZ FOXCONN TLA+ 397 + 300W Westren Digital WD1600JS 160GB המחשב עבד מצוין בימיו הראשונים. לפני כיומיים התחיל לבצע ריסט פתאומי ללא שום הודעות, לעיתים כל 10 דקות ולעיתים כל כמה שעות. בשלב מסוים לאחר שהווינדוס עלה מחדש עלה כי הקבצים הבאים יוצרים שגיאה: C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER72c1.dir00\Mini121906-08.dmp C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER72c1.dir00\sysdata.xml הורדתי את האפשרות של ריסטרט אוטומטי. אני מצרף את קבצי ה MINIDUMP. אשמח אם מישהו יוכל לפענח את הקבצים ולעזור לי בפתרון הבעיה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי עכשיו ווינדוס XP ואני רוצה לפרמט את כונן c ולהשאיר את D.. הבעיה היא שכאשר אני בדוס אני לא רואה את הכוננים של הדיסק קשיח כי זה דיסק sata .. הורדתי תוכנה של ווסטרן דיגיטל לדוס והיא יכולה רק לפרמט את כל הדיסק קשיח ואין לה אופציה לכונן אחד... איך אני אמור לעשות את הפורמט? אני יודע איך להתקין את הווינדוס אח"כ עם ה sata הבעיה שלי היא רק הפירמוט של C שבא לפני ההתקנה תודה רבה לעונים פיני
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-