תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
המחשב נכבה כעבור זמנים שונים (2 דק' עד כשעה), הכיבוי מידי - לא יציאה מסודרת. זו לא בעית התחממות, המחשב נכבה לפעמים לפני שהוא מספיק להתחמם. זו לא בעית תוכנה - התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש והבעיה נותרה. הסוללה של המחשב ישנה וכמעט ולא נטענת, אבל גם כאשר ניתקתי אותה ועבדתי עם המחשב מחובר לחשמל - המחשב נכבה כעבור מספר דקות. אודה על כל עזרה כלשהי, ערן.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני פתחתי את הפוסט בתת פורום הנכון... ברשותי כרטיס קול מדגם M-AUDIO REV5.1 + VISTA32 ULTIMATEעד היום נהניתי מאיכותו, לאחרונה החלה אצלי בעיה מציקה מאוד. כאשר אני שומע שירים ומבצע פעולה נוספת נניח פותח חלון נוסף (MY COMPUTER לצורך הדוגמא) אני שומע מן צקצוק ברמקולים, כאשר אני מבצע יותר פעולות אני שומע יותר רעשים והפרעות. ניסיתי את הכרטיס במחשב זהה לשלי והבעיה לא הייתה קיימת, לגבי הדרייבר מדובר בגרסא האחרונה שMAUDIO שיחררה. ניסיתי להעלות את הPIORITY שWINAMP או בכלל לשמוע דרך הFOOBAR, גם כן ללא הצלחה יתרה. פרט נוסף, לאחרונה פירמטתי את המחשב האם יתכן שמדובר בדרייבר או CODEC מסויים שעלי להתקין? האם מישהו נתקל בתופעה הנ"ל???? מה אתם מציעים לעשות?? לצורך ה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לחבר את הדיסקאונקי לכניסות מאחור של הלוח אם אני רוצה תקשורת מהירה.... יש לי WINDOWS 7 64BIT ...ו לוח P43 . גמר חתימה טובה לכולנו.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
לאחרונה גם בפיסי שלי עם סאמסונג t220 וגם במקבוק חדש, אני רואה במסכים הפרעות שנראות כמו refresh rate נמוך במסכי crt ישנים. מכייון שמדובר במסכים חדשים גם led וגם lcd זה נראה לי מוזר. בעצם בעיקר בצדדים ובחלק העליון והתחתון זה נראה כאילו המסכך flicker או מהבהב מאוד מאוד מהר. אחרי אין סוף בדיקות לא מצאתי משהו בעייתי בחומרה....(רמקולים צמודים,מגנטים,כרטיס מסך תקול) הכל בדקתי. האם ייתכן שבעיה בחשמל בחדר שלי גורמת לזה? יש לי שקעים קצת ישנים.... זה לא שפשוט יש/אין חשמל? אולי אני סתם פרפקטיוניסט? אולי זה קשור ל60hz ששניהם עובדים? (אי אפשר לעלות יותר מזה) תודה!!
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום התקנתי במחשב ווינדוס ויסטה HOME BASIC המחשב עצמו דיי ישן אבל הותקן בו כבר ויסטה ממקודם ( אולטימייט) עקב כמה בעיות נאלצתי לפרמט ועכשיו כל כמה זמןמופיע לי מסך כחול ( רוב המסך דיי לא מובן , רואים מטושטש רק בחלק העליון קצת) העלתי דמפ: http://rapidshare.com/files/28525504...09-01.dmp.html הבנתי שזה קרה בעקבות בעיה בחומרה אבל עדין לא ניתחתי את זה מספיק טוב ...
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי 2 סלוטים של 512 DDR1 הוספתי עוד 1G והוינדווז מזהה רק 1.5 מה הסיבה לכך? יש לי win xp sp3. לוח אמ FUJITSU SIEMENS K8 Neo4 בPC Wizar הוא כן מראה לי שיש לי 2048
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מנסה לפרמט את המחשב שמתי דיסק וינדוס בכונן והמחשב אומר שאני צריך ללחוץ מקש כלשהו כדי שזה יכנס להתקנה אבל המקלדת שלי היא usb ושאני לוחץ מקש כלשהו זה לא מגיב ואז עולה הוינדוס שהיה לי במחשב לפני הפירמוט מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני בערך 4 חודשים קנינו מחשב חדש. המפרט הוא משהו כזה: E8400 OCZ 800Mhz 4GB RAM Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample Gigabyte EP43-DS3l Tagan 480W החל מאתמול המחשב לא נדלק בכלל. שום לד/מאוורר/כלום. ניסיתי לעשות איפוס לביוס, ניסיתי לנתק מהחשמל ולהוציא את הסוללה ולחכות זמן מה, עדיין אותו דבר. אני מניח שמחר בבוקר אני אקח את המחשב אל פנדה (במידה והם פתוחים מחר). אבל עד אז, האם יש משהו בסיסי שאני שוכח לבדוק וכדאי לנסות? Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס קול משולב, בלוח אם מדגם P4P800-SE. הרמקולים נבדקו עם מחשב אחר ונמצאו תקינים. כמו כן מותקנים הדרייברים העדכניים ביותר. אני כבר מתכנן לקנות כרטיס קול חדש, אבל אשמח אם מישהו יוכל לתת לי טיפ של הרגע האחרון ולחסוך לי כמה שקלים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
PCIE TO SATA /IDE RAID CONTROLLER ואת פרטי הצורב שלי שהוא בחיבור IDE ו "הקש על כל מסך" ואז הוינדוס עולה כרגיל. הצורב עובד כרגיל ללא בעיה. בלוח יש חיבור IDE אחד שאליו מחובר הצורב.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה כבר כמה חודשים במחשב וכל פעם פירמטתי וזה חזר לפעמים אחרי כמה ימים ולפעמים ישר! השגיאה היא: http://www.zix.co.il/images/z-1222437794.JPG] מי שיעזור לי יעשה מצווה ענקית!!
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום רב, AMD אתלון 64 על לוח ספיר עם כ.מסך X550 לפני כשבועיים, בזמן עבודה שוטפת פתאום התמונה במסך קפאה ואין תגובת מקלדת ועכבר ורק איתחול עזר בנושא, לפעמים ליומיים ולפעמים לשתי דקות. אחרי מספר ימים החל באיתחול ציפצוף ארוך לסירוגין, טוווווווו...טוווווווו...טוווווווווו, התחלתי להסיר חומרה, לאחר כ. מסך המשיך הציפצוף, הוצאתי את כל הזיכרונות ועדיין המשיך הציפצוף. ניקיתי את הלוח בספריי אבק והציפצוף פסק, הוספתי זיכרון אחד והדלקתי והפעם לא רק שלא היתה תצוגה (עם ATI על הלוח) אלא שלא ניתן לכבות את המחשב כרגיל אלא רק ע"י כיבוי/ניתוק הספק עצמו. אני כבר מקבל את הגזירה שכנראה הלך הלוח ולצערי עברה האחריות וגם מה בנושא של לקחת את הדיסק ולנסות להעבירו למחשב אינטל, האם אגרום לחומר בדיסק נזק…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב של חבר יש בעיה מוזרה מאוד כאשר אני מפעיל את המחשב מופיע מסך כחול מגיע לשלוח שהוא טוען את מע' ההפעלה, מסך כחול ולא ניתן לראות את ההודעת שגיאה וישר עושה ריסט התקנתי מערכת הפעלה פעמיים ללא הפרעה אך בסוף ההתקנה כשעושים ריסט שוב הבעיה חווזרת לדעתי סקטורים פגומים ב HD או לוח אם הכרטיס מסך תקין לחלוטין, בדקתי עם כ. מסך תקין, חיברתי את הHD של המחשב התקול למחשב אחרי , הבעיה של המחשב הבעייתי מופיעה גם במחשב התקין כשאני שם הארד דיסק תקין במחשב הבעייתי הוא עושה ריסטרט אם אני נותן לו כל פונקציה כמו Start windows normally הוא עושה ריסט ללא מסך כחול. תודה לכולם. אני חושד בלוח אם וב HD מה דעתכם? עריכה: ביטלתי את האפשרות של הריסטרט זאת השגיאה במסך הכחול stop 0x000000ED…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום, אז המחשב שלי כמעט בן שנה, מפרט בצד ולא נגעתי בכלום מאז שקיבלתי אותו, חוץ מנקיון כמובן פה ושם. מדי פעם יש וידאוים נתקעים לי בקטעים אקראיים, כשהם נתקעים הם פשוט מגמגמים ממש מהר כמו דיסק תקוע. זה קרה לי לאחרונה פעם אחת בCOD 4, גם בקטע אקראי. זה קרה גם בFALLOUT 3, אבל הבעיה הזו שונה כי התקנתי קובץ טקסטורות גבוה, והסרתי, ועכשיו הבעיה הזו לא קיימת יותר (היא הייתה רק כשעברתי משלב לשלב). המקרים היחידים שזה לא קרה לי באופן אקראי זה כשהתקנתי מחדש FALLOUT 3 וראיתי וידאו (רגיל, לא HD) בו זמנית, הוידאו נתקע. כמובן שבכל הקטעים האלה המשחק/וידאו פשוט נתקעים, ודרוש RESTART (ניסיתי לחכות עד 5 דקות). מאז אני כבר לא רואה סרטים עם FF ברקע, מחשש שאולי משאבים זו הבעיה. הפעם האחרונה הייתה …
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של IBM LENOVO 3000 N100 . על המחשב וינדוס מקורי היה עובד אחרי יומיים הוא לא עבד אחר כך הוא התחיל לעשות כל מיני בעיות ואחרי זה בהתחלה של המחשב כשהוינדוס היה צריך לעלות הוא לא העלה והיה כתוב NTLDR.EXE ? אחרי כל הניסיונות בכושלים שלי לעשות RESTORE TO MAIN FACTOR או ל RESTORE הוא לא עבד ונתן כל מיני שגיאות .אאני חושב מהווירוסים המלאים שהיו בו .שחזור אבל זה לא עבד בכלל .אותן בעיות .ובסופ כלום לא בא על המסך . כשניסיתי להתקין וינדוס חדש פשוט הוא לא נתן לי .הוא היה אומר שמשהו עם ה HARD DISK עכשיו אני שמתי את ה BOOT על ה IDE CD כי אין אחרת . מה אני צריך לעשות .
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, כשאני משחק במשחקים (בעיקר בחדשים) "נתקע" המחשב לאחר שעת משחק. כשאני אומר "נתקע" אני מתכוון לזה שנתקע המשחק, אני יכול לנסות להעלות TASK MANAGER, אבל מה שאני רואה זה רק עכבר שאפשר להזיז ולא יותר מזה. לא מגיע הTASK MANAGER והמשחק עדיין תקוע בFULL SCREEN. אני די משוכנע שזו בעיית התחממות בעקבות טמפרטורות הIDLE שיש לי במחשב, אבל אני לא יכול לאמת את זה כשהמשחק נתקע במסך מלא.. יש איזו תוכנה ששומרת את הטמפרטורות אוטומטית כל פרק זמן מסויים? ככה אוכל לדעת אם זו הבעיה. זה קורה בהמון משחקים גם כאלה שפעלו בעבר כמו שצריך. תודה מראש עריכה: עכשיו זה לדעתי סופית הכרטיס מסך שמתחמם יותר מידי.. מה שקורה זה שהמסך מפסיק לקבל אות מהמחשב אבל דברים פועלים.. נניח אם יש מוזיקה שאני שומע אז היא…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
פתחתי את המארז וחשכו עיני. שני קבלים מנופחים עם מעט חומר שיצא מהם והתייבש עליהם. בינתיים לא רואים שום בעיה - השאלה היא 1. האם אפשר למשוך עד שיתחילו מסכים כחולים או שלרוץ ולתקן שמא זה יפגע בשאר המחשב ? 2. האם כדאי למעט את כיבויי המחשב (להשאיר אותו דלוק כמה שיותר זמן) ? או שאין שום קשר. הלוח אם לא באחריות כבר כמובן. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של במחשב שהוא קורס לפעמים ונתקע הרבה והבנתי שיתכן וזה הספק כוח שלי שלא טוב, ג'נרי. הוא של "Top Cool" (לא מצאתי בנעוץ שום מידע ושום המלצה עליו, אבל קניתי אותו לפני כשנה אז זה לא משנה כבר..) בקיצור רציתי לדעת אם זה באמת בעיה של ספק הכוח כי הבעיה התחילה ברגע שהתקנתי WINDOWS 7, כשהיה לי WINDOWS XP הכל תיפקד מעולה.. בכל מקרה זה המפרט שלי: מעבד: E8400 כרטיס מסך: HD 4870 512MB זיכרון: 4GB Ram של USI או משהו בסגנון הזה, משהו שלא מוכר, לי לפחות. לוח אם: GA-N650SLI-DS4L אם אתם גם חושבים שהבעיה היא הספק אז תאמרו לי בבקשה למה כדי לי להחליף. (שיהיה איכותי ושלא יעורר בעיות ) תודה!
-
- 42 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום. כרגע במחשב מותקן לי 2*1G בדואל .היום ניסיתי להוסיף עוד מודול אחד של 2G של אותו יצרן ודגם ומשום מה ברגע שהוספתי אותו כל הגדרות האוברקלוק התאפסו וחזרו לברירת מחדל גם של המעבד וגם של הזכרונות. ניסיתי להגדיר אותם עוד פעם לאחר שינוי להגדרות ברירת מחדל , שמירה יציאה כניסה מחודשת לביוס והגדרות שהיו לפני הוספת הזכרון הנוסף וכמובן שמירה של ההגדרות החדשות,אבל זה עדיין מופיע כברירת מחדל. את המפרט ניתן לראות בצד. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום אבקש לקבל המלצה למעבדה רצינית ואמינה בגבעתיים
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה עם מסכים כחולים, היה פעם ז"א לפני שנה לערך (לא יודע את הסיבה) והפסיק, עכשיו לאחר התקנת ה SP2 של VISTA זה שוב חזר, אני רוצה לדעת את הסיבה שלהם לכן אני מעלה את ה Minidump האחרון, היום זה כבר קרא לי איזה 4 פעמים. מדובר במחשב נייד של חברת ZT , VISTA , אם יש עוד פרטים חשבים שאלו. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה שיחקתי אתמול במחשב במשחק ואחרי כ40 דקות משחק ניהיה לי מסך כחול פתאום עם כתוביות.והמחשב קרס.זה קרה לי בדרך כלל שחזרתי ממצב שינה אבל אף פעם לא ששיחקתי אז לא התרגשתי מזה ניסיתי להדליק המחשב נדלק אבל לא רואים כלום במסך העכבר והמקלדת לא נדלקים.והמחשב אחרי 10 שניות שהוא נדלק עושה לעצמו ריסט ככה הרבה פעמים פתחתי תמחשב והדלקתי והכול עובד.הכרטיס מסך המעבד,מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה עם זה?או אם יש דרך לסדר את זה?
-
- 12 תגובות
- 943 צפיות
-
-
לא יודע למה, פתאום זה התחיל... פרמטתי את המחשב ועדיין... הנה קבצי הminidump [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הצורב נורא איטי צורב דיסק dvd של קבצי avi כ data צורב על כפול 8 ובמקום הכמעט 10 דקות שהוא צורב הוא צורב לי ב 37 דקות למה זה? בא אלי טכנאי וסידר לי ב device manger ב ide controllars ב primary ide channel בproprtis ב הגדרות מתקדמות ב device 1 זה היה על pio והוא מחק תהתקן הזה כמה פעמים אז שזה עבר ל dma ואז הסתדר לי.ושוב חזר לי לפני כמה ימים ל pio זהה.אני שואל אם זה באמת קשור ל pio dma הצריבה האיטית אם כן מה לעשות שזה כל הזמן יהיה dma.ואם זה לא קשור לזה אם מה לעשות כדי שיצרוב לי מהר ממה זה יכול לנבוע אם לא מזה הצריבה האיטית? תודה מראש לעוזרים.ולמדתי לא צרוב מהר אלא לצרוב על כפול 8 בדיוידי ועל כפול 32 בדיסק רגיל.תודה וסופש נעים לכולם! אמרתי שלוקח ב כפול 8 10 דקות ולי לוקח 40 ד…
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
המערכת החדשה שהרכבתי לפני שבוע מופיעה בצד. כמו כן אין שום בעיות לא של טמפ' ולא של מתחים, עדיין "מעולם" לא נראה תחת המערכת החדשה שום מסך כחול וכל משחק או תוכנה או כל דרך כלשהי להעמיס על המערכת עובר בשלום כמו שצריך. עם כל הנתונים האלה מידי פעם פרקי זמן לא קבועים יכול להיות כל 5 דקות יכול להיות פעם בשעה מושמע מן צפצוף כזה קטן מהלוח האם, באותו זמן של הצפצוף המחשב ממשיך לעבוד כרגיל ולא מורגש שום קפיצה או בעיה כלשהי. מה זה אמור להביע?
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-