עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, לאחר הדלקת המחשב רואים רק את התמונה של הדסקטופ או צבע מסויים ממנה (נגיד רוב התמונה בצבע כחול כהה אז כך גם המסך), לפעמים המסך פשוט שחור והנורה האדומה מהבהבת (זה מה שקורה למסך כשהמחשב כבוי), ולפעמים המסך פשוט שחור ואני רואה את העכבר. מה אפשר לעשות? ד"א ניקיתי אבק כך שהטמפרטורות טובות.

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  2. Started by yonir,

קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מארז Aerocool M40. למארז יש מסך LED מקדימה עם טמפ' ומצב מאווררים. (תמונה) מד הטמפ' נראה תקין (מסתובב לרוב בין 23 ל-28 מעלות) והתמונה של המאוורר של ה-HDD פעילה, כלומר המאוורר שבתמונה זז. התמונה של המאוורר של ה-fan (השמאלי בתמונה) לעומת זאת לא פעילה, אלא מהבהבת. הסתכלתי איזה חוטים מחוברים למסך וראיתי שיש שם שני דברים שיוצאים מהחלק של המסך - חבילת חוטים אחת מתפצלת ל-2 חלקים, כל אחת עם שני חוטים. אחד מתחבר בלוח אם לחיבור שרשום לידו "H.D.D. LED" (לפלוס ומינוס) והשני באוויר.. אני מניח שזה החיבור של ה-fan. לאן אמורים לחבר אותו? חבילת החוטים שנייה היא עם 6 חוטים (צהובים/אדומים/שחורים) שנראה לי מגיעים לאזור ספק אבל קשה לראות כי הם מוסתרים במקום שלא רואים …

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by amirn,

היי, יש לי מחשב ישן שלפני כחודשיים מת לו הספק כח. החלפתי אותו בספק חדש ג'נרי 500W (כן... אני יודע...), והכל עבד יפה עד היום. היום עשיתי SHUTDOWN מסודר ל-XP ואח"כ שניתי להדליק את המחשב - לא קורה כלום. * גם בפעם הקודמת שמת הספק זה היה אחרי SHUTDOWN (הספק הקודם היה 300W HEC ) אני מאמין שהספק מת שוב, השאלה מה גורם לזה ולמה דווקא אחריי SHUTDOWN? תודה

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  4. בניתי עכשיו מחשב מאפס ואני מנסה לחבר עכשיו את הכבלים הקטנים האלה שאחראים על כיבוי/הדלקה, ריסט וכל הלדים. אני מסתכל על הלוח (של אינטל) איפה לחבר והכל כתוב שם בקודים באזור שאליו אמורים הכבלים האלו להתחבר. רשןם R.. עם כל מיני מספרים וגם C.. עם כל מיני מספרים. בינתיים אני אסתפק בחיבור רק של הכפתור הזה. אולי אתם יודעים איפה אני אמור לחבר את זה ותוכלו לעזור לי. תודה לכול העוזרים

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  5. Started by MagnuM_47,

שלום יש לי בעיונת מתי שאני מכבה את המחשב (התחל-כיבוי) אז הוא מראה כזה שהוא שומר את כל הנתונים ואז הוא נתקע! אחרי כמה דק' אין לי ברירה אז אני מכבה את המחשב בלחיצה ארוכה על הכיבוי. אח"כ שאני מדליק אותו הוא לא מצליח לעלות, הוא נדלק נכבה נדלק נכבה ככה כמה פעמים ורק אז הוא עולה! הבעיה הזאת קוראת רק כאשר אני לא מצליח לכבות את המחשב "מסודר" הורדתי תוכנות SPY ואנטי וירוס לא עזר! תודה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  6. שלום לכולם! בשמחה ;D רבה קיבלתי מחשב ישן ( P3 750 או קרוב . . . ) וברצוני להפוך אותו לשרת אינטרנט לינוקס (ע"פ המלצות של רבים וטובים ). הבעיה היא שאין לו כונן אופטי (הבעיה נפתרה . . . קניתי לו צורב DVD) אך לאחר החיבור וההפעלה התברר כי הביוס נעול ע"י ססמא של תומך המחשבים של המשרד. :s05: מה עושים כדי ל"פרוץ" את הביוס כדי להגדיר את הכונן האופטי לאיתחול המערכת? תודה מראש אבואפיק

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  7. Started by Gliding,

ראשית, הרשו לי לציין שאני שונא את המחשב שנאה תהומית. ולו רק מכיוון שאני נאלץ לבקר כאן בפורום עם בעיה חדשה כל שלושה חודשים. אז תודה מראש למי שיהיה מוכן לעזור גם הפעם..והרי הבעיה: לוח K8NSNXP. זכרונות של PQI 1GB 533MHZ במהירות סטוק של 400. מעבד 2800+ ATHLON . כרטיס מסך SAPPHIRE X800XL עם קירור VF1000 של ZALMAN החלפתי מזכרונות שעשו מלא שגיאות בMEMTEST וגרמו לקפיאה של המחשב בכל פעולה אחרי חמש דקות. הזכרונות האלו עוברים MEMTEST. והמחשב עובד בסדר, עד השלב שבו אני נכנס למשחק ואז הוא קופא. מסך שחור עם רעש מטריד שחוזר על עצמו ברקע. בכל השאר (כלומר אינטרנט) הכל בסדר. ביטלתי את האוברקלוק של כרטיס המסך, והוא על טמפרטורות מעולות (32 מעלות) עם קירור מעולה. גם לפני זה לא השתנו לא…

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  8. Started by deking,

אהלן, בזמן אחרון אני נתקל בבעיה שהמחשב נתקע בזמן משחק יש לציין שזה יכול לקרות אחרי חצי שעה או אחרי שעתיים בדקתי טמפ' והכל נראה בסדר. הדרייברים של הכרטיס מסך והכרטיס קול מעודכנים. שהמשחק נתקע על המסך אני רואה תמונה לא ברורה והסאונד ממשיך לעבוד לפעמים זה נותן לי לצאת לשולחן עבודה ולפעמים רק ריסט עוזר. enermax liberty400w e6300 Gigabyte GA-965P-S3 2*1gb g.skill nvidia8800gt תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  9. ברשותי מעבד Intel Core 2 Duo E6400 על לוח אם Asus P5B Deluxe. עד לאחרונה הוא עבד בצורה טובה ללא שום בעיות ובטח ללא איטיות. לאחרונה החלטתי להרכיב מהם (הלוח והמעבד) מחשב חדש. הרכבתי אותם על מארז אחר, עם ספק כוח חדש, זכרונות חדשים, ודיסק קשיח אחר. בנוסף, חידשתי את המשחה התרמית (Scythe Ninja). כמו כן עדכנתי BIOS לגירסה עדכנית. הכל נראה תקין - הטמפרטורות נמוכות וקרירות. הכל מחובר, מהירות המעבד והזיכרונות היא כפי שהיא אמורה להיות (כך ה-BIOS מדווח). באתי להתקין Vista וההתקנה איטית להחריד! בערך פי 4 מהמהירות הנורמלית של המחשב. שמתי לב שפעולות העתקה אינן איטיות, אך כנראה פעולות הדורשות חישוב הן איטיות ביותר. לא הצלחתי לסיים את ההתקנה בהצלחה. נדמה שלעתים היא נתקעת, וגם כאשר ווינדוו…

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  10. Started by Darkwood,

ערב טוב. תופעה מוזרה בכניסה וביוס מסך שחור ועכבר זז כמה שניות והכל נטקע . (עדכון ביוס לא עזר מF4 לF7) לוח GA-X79-UP4 מעבד -I7 3820 כרטיס R9 280X ספק 500W ברגע שאני מחליף לכרטיס מסך אחר GT730 נכנס לביוס ללא בעיות . יכול להיות בעיה בספק כח?

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  11. Started by MightyNerdy,

היי חברים :) לפעמים אני שם לב וזה קורות לעיתים רבות שהעכבר כזה נתקע לכמה שניות ואז חוזר חלילה ממה זה יכול לנבוע ?

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  12. Started by Naor Malka,

שאלה מעניינת עשיתי memtest לזיכרון שלי זה שתי סלוטים של 8 גיגה כל אחד(ddr3 2400( והבדיקה נכשלה שהעברתי ל2 סלוטים האחרים הבדיקה עברה ואחרי זה עשיתי כל זיכרון בנפרד על כל 4 הסלוטים הבדיקה גם עברה בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי עם זה זה פשוט מוזר

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  13. Started by miim17,

מסך 19" שטוח... לומרות שקראתי עליו המון המלצות הוא די מאכזב (בעיקר הגימור החיצוני, אבל חפיף) בכל אופן נוצרה לי בעיה חדשה בפינה השמאלית העליונה של המסך, הכיתוב שם קצת לא בפוקוס. ניסיתי לשחק כמעט עם כל ההגדרות אבל עדיין לא הצלחתי, למישהוא יש פתרון? המסך כאמור חדש (חודש) תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  14. לאחר כמה טעויות הוגדרה סיסמה בלוח הביוס. ככל הנראה הוגדרו שתי סיסמאות. סיסמת הUser וסיסמת הSuperviser. לצערי, את סיסמת המשגיח אני לא מצליח לשחזר (אל תשאלו אפילו למה =\) ויש לי רק את סיסמה היוזר, והיא לא עוזרת לי בגרוש. בביוס בלוחות החדשים (או גם בישנים ? ) ברגע שאתה נכנס תחת סיסמת יוזר הוא חוסם לך גישה לשנות דברים ואני תקוע ככה. השאלה שלי היא אם יש דרך כלשהיא, בלי לקחת את המחשב לטכנאי לעקוף את סיסמת הביוס ? תודה מראש, תום.

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  15. Started by Mr.wiz,

ברשותי all in wonder 8500 עים מתאם לצפייה בטלוויזיה. במתאם יש שני חורים אדום ולבן שזה לקול כאשר החיבור מתבצע מחוט אחד מתחבר לחור האדום במתאם והקצה השני מתחבר לחור בטללויזיה וחוט שני אותו דבר. השאלה זה איך קוראים לחוט הזה? rc2 to rc2?

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  16. Started by *ALON???,

יש לי בעיה במסך..כל כמה שניות המסך נכבה כזה לשנייה ונדלק...כמו התקעות כזו..לפעמים זה בתדירות גבוהה (כל שנייה או 2) לפעמים שאני פותחת חלון למשל נשאר חלק ממנו על המסך וכל שתי שניות אני צריכה לעשות "רענן" אמרו לי שזה יכול להיות הכרטיס מסך אבל אני לא יודעת.... אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד.... תודה !!!!

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  17. Started by shlomoreuven,

שלום חברים, המייל של מקום עבודתי די מאובטח, שרת OWA, אני כן מצליח לסכרן את תיבת הדואר בטלפון אבל בתוכת המייל של המקבוק אני לא מצליח וניסיתי את כל האופציות מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by caroncaron,

lenovo g580 שכולל בתוכו led 15.6 אינץ',המחשב עצמו עובד אבל המסך שבור ולצערי לא ניתן לראות בו הרבה. האם מישהו יודע אם זה בטוח ומשתלם להחליף מסך למחשב ואם כן אז היכן זה אפשרי?,במידה וזה לא אפשרי האם אני יכול לפחות להוציא מהמחשב את כל הזיכרון בדרך כלשהי?

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  19. שאל אותי מישהו. נכנסתי מרחוק למחשב שלו, התקנתי speccy, וצירפתי תמונה של מה שהתכנה כותבת על הלוח אם. איך אפשר לדעת?

20. היי יש לי כונן קשיח 1TB של WD מדגם 1600JD הכונן בן שנה בערך בימים האחרונים פתאום הכונן לא מזוהה על ידי המערכת, אחרי אתחול הוא כיבוי הוא לפעמים מזוהה וניתן להשתמש בו ואחרי כמה זמן שוב נהיה שוב לא זמין/מזוהה, יש לציין שבזמן שהוא מזוהה הוא עובד בלי בעיה. הכונן מחובר בחיבור SATA ועד היום לא עשה בעיות. אשמח לשמוע מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  21. Started by rOnka,

קניתי לא מזמן Acer Aspire V5 וזה הלפטופ הראשון שלי ואני לא מצליח להבין איך המצב שינה עובד פה. כשאני עושה מצב שינה(עם הקיצור במקלדת) ואז סוגר את המסך המחשב פשוט ניכבה לי אחרי. כשאני סתם סוגר תמסך אחרי כמה דקות הוא גם ניכבה לי. מישהו יכול להסביר לי האם זה בעיה אצלי או ככה שזה עובד אצל כולם?

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  22. אני רוצה להתקין ssd במחשב הישן שלי אך אני דואג שהוא יהיה הראשון ולא המכאני ? אני צריך לדעת או לעשות משהו לפני התקנת ssd חדש לפני התקנת הוינדווס

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  23. Started by Amsiman,

שלום לכולם. המחשב שלי חזר משידרוג של לוח אם ומעבד חדשים, כדי להשלים את השידרוג המוכר השאיר לי את האפשרות להתקין ווינדוס. ניסיתי לחבר את המחשב למסך בצורה הרגילה שאני מכיר, דרך היציאה של כרטיס המסך, אבל לא התקבל אות. העברתי את החיבור לDVI המובנה של הלוח אם, והתקנתי כרגיל תוך שאני עובד עם כרטיס המסך המובנה במעבד. הבעיה עכשיו היא שהמחשב לא מצליח לזהות בשום דרך את הכרטיס מסך שלי ניסיתי להפוך את הכרטיס מסך המובנה ללא זמין ולצפות לתגובה, ניסיתי להגדיר בBIOS את PEG וPCI בעדיפות ראשונה, ניסתי להתקין מחדש את הווינדוס, ניסיתי להוריד את הדרייבר המתאים לכרטיס מסך מהאתר של NVIDIA אבל ההתקנה עצמה של הדרייבר לא מזהה את הכרטיס במחשב. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, לפני כשבועיים המחשב שלי קרס ומאז אחד ההארדיסקים שלי (WD 200GB IDE) חדל לפעול. בנסיון לחברו למחשבים אחרים, המחשב לא הצליח לזהות אותו, או שנתקע עוד בבדיקת כונני ה-IDE. האם הארד דיסק גמור? האם יש אפשרות לשחזר מידע ממנו? בנוסף, מצ"ב שתי תמונות של ההארד דיסק, מצידו התחתון, הפלסטיק שם נראה מוזר. תמונה 1 http://www.gfoto.com/Files/C748985644B2412C87D5CAFD3C3DAE30/orig_B7E8AEE6221749B3801E7CDE7AD629E0.JPG תמונה 2 http://www.gfoto.com/Files/C748985644B2412C87D5CAFD3C3DAE30/orig_78089F19F8704180B9F1CB9A350B2DC8.JPG אודה לעזרתכם בנושא. תודה.

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by Burkey,

שלום, אני זקוק לעיצה דחופה. קניתי לפני שבוע מחשב חדש, עם המפרט הבא: מעבד קונרו 6300, 1024 מגה זיכרון של PQI, לוח אם של ASUS, כרטיס מסך של ראידון. התקנתי חלונות XP עם SP2 ואחרי ההתקנה התקנתי דרייברים של לוח האם, כרטיס הקול, כרטיס מסך, מסך, וכו'. היום, המחשב קרס פעמיים, עם הודעת השגיאה הבאה: BUGCODE_USB_DRIVER beginning to dump physical memory physical memory dump complete ... חשבתי שזה כרטיס המסך, אבל מבדיקה ברשת עולה החשד כי מדובר ב - USB. הדבר היחידי שמחובר שם זה מודם ADSL שעבד מצויין במחשב הקודם, גם שם עם חלונות XP ו - SP2. הבנתי שיכול להיות שמדובר בדרייבר לא מתאים או משהו כזה, אבל עכשיו ראיתי גם אפשרות שזה הזיכרון או הזיכרון L2 של המעבד. מישהו מכיר את זה ? יש למישהו רע…

• 14 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.