עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בס"ד טוב, אז הכותרת טיפה מסובכת אז אני אסביר. שדרגתי לWINDOWS 10 לפני מספר חודשים ומאז עלה לי מאוד הפינג במשחקים מסוימים. זה הפך לכמעט בלתי נסבל. ניסיתי הרבה פתורנות שראיתי באינטרנט, רובם לגבי WINDOWS UPDATE, זה עזר טיפה אבל לא לגמרי. (אם יש לכם פתרונות נוספים אשמח לשמוע). חשבתי על לחזור לWINDOWS 7, אבל רציתי לדעת קודם משהו. אם אני חוזר לWINDOWS 7 עכשיו ובעתיד אני ארצה לחזור לWIN 10 זה יהיה אפשרי בחינם??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. בוקר טוב אני מנסה לעדכן את המחשב ומשום מה וזו הפעם הראשונה שאני לא מצליח ואין לי מושג מהיכן מתחילים בכדי לפתור את הבעיה אשמח לקבל עזרתכם בנושא מצורף תמונה תודה רבה ויום טוב רובי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, לאחרונה התחילה בעיה עם מחשב נייד HP מדגם Pavilion dv 6 אשר קניתי לפני כשלוש שנים- כאשר אני מנסה "להקליק" על משהו ( קישור/ סימן פאוז ביוטיוב/ לחצן X בדפדפן או באופיס וכיוצ"ב) העכבר לא מגיב, וכן גם משטח המגע של המחשב (זה שליד המקלדת),זאת אומרת- הסמן מגיב וזז על גבי המסך אבל אין אפשרות "להקליק". אשמח אם תוכלו ליעץ לי מה לעשות בנדון. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by GPX,

למרות שהתקנתי את הדריברים הנכונים וניסיתי המון פעמים - המחשב פשוט לא מזהה את הסורק שלי ... יש לי וינ xp .. חשוב לציין שבמחשב הישן יותר של אח שלי, הסורק עובד מצוין (יש לו וינ 2000 ) ... פעם החברה שבה קניתי את המחשב שלי אמרה שזה בגלל הגדרות בביוס, אבל לא מצאתי שם שום דבר שיכול לעזור לי .. יש למישהו רעיונות ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by warezon,

לא לפני הרבה זמן בצעתי raid0 במחשב הכל עבד מעולה. היום היה לי מסך כחול ולאחריו כשהמחשב עולה ראיתי שבמסך שהמחשב מציג את מערך הדסקים שלי על אחד מהם מופיע error occured! השאלה היא האם זו בעיה חומרתית בדיסק או שזו בעיה במערך.. יש לציין שהמחשב עולה לווינדוס!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by xbuka,

להגיד לכם את האמת , אני כהר נואש מלמצוא דריבר שיתאים לי לכרטיס קול שמובנה בלוח אם. הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי כלום לא באתר של אינטל ולא באתר של ac'97 , למרות שהיה שם דריבר כללי שכל פעם שאני מתקין אותו המחשב קורס. אולי מישהו יוכל לעזור לי ללמצוא לי את הדרייבר???? נתוני הלוח אם Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name MYPC User Name Administrator Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name IBM 83074AG Motherboard Chipset Intel Brookdale-G i845G System Memory 253 MB (PC2100 DDR SDRAM) BIOS Type Phoenix (07/25/03) Communication Port Communic…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום הדגם של הצורב Sony DVD RW DW-D23A והוא היחידי אין CDROM או משהו נוסף עכשיו אני מכניס דיסקים והוא לא קורא אותם, ומידי פעם שהוא קורא דיסקים ריקים הצריבה נכשלת באמצע. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by yigal_26,

יש לי בעיה מוזרה במחשב החדש שאני לא יודע לשייך אותה. בזמן גלישה באינטרנט כשאני קורא איזשהו דף ומשתמש בגלגלת העכבר כדי להעביר מטה או מעלה הכל קופא, כלומר אני רואה שהדף מפסיק להתגלגל אחרי זה אני מקבל מסך שחור(המסך לא נכבה פיזית) ואחרי זה הכל מתייצב אל ניתן להבחין בחפיפת שורות קלה במיוחד בתחתית הדף. בזמן קריאה איטית כשאני משתמש במקש "למטה" זה לא קורה. האם זאת בעיית כרטיס מסך( GIGABYTE 7600GS אם הדרייברים המעודכנים )? אני משטמש ביציאת VGA לחיבור מסך 17'' ברזולוציה 1024x768, 85 Hz. נ.ב. אתמול בזמן השחרה המסך נכבה אף הוא למספר שניות. האם זאת אותרת שזה כרטיס מסך

9. שלום לכולם , יש לי מחשב פנטיום 2 350 גיגה , זכרונונות 256 מיגה sdram , לוח אם ישן atx , לפני חודש החלפתי הרד דיסק6 גיגה ( שהשמיע רעש באופן מאוד בולט ) להרד דיסק של 30 גיגה ( לא חדש ) , והוא עבד בצורה טובה בלי רעשים עד שהתחילו הבעיות , ההרד דיסק הזה התחיל להשמיע רעשים כמו הראשון אלא יותר , ואני רוצה לדעת מהן הסיבות שגרמו לכך , האם יש לזכרון הוירטואלי חלק בבעיה , או שייש סיבות אחרות , אשמח לקבל מכם תגובות , ותודה ;

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by shaharezra,

שלום, לאחרונה החלה במחשב שלי בעיה שמתאפיינת בקריסה אקראית של מערכת ההפעלה מלווה במסך הכחול והחביב של מייקרוסופט המפרט נכון להיום: asus p5b delux Intel Pentium c2d e6600 CORSAIR DUAL 2048MB 800MHZ DDRII TWIN2X2048-6400 SAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB thermaltake PurePower 460w 3 דיסקים 80 ג'יגה היטאצ'י סאטה 2 ברייד 0 פירמטתי את המחשב לפני כשבועיים כרגיל (זו לא הפעם הראשונה ) הכל עבר חלק והתקנתי את כל הדרייברים החדשים הביוס הוא 0614 החדש ביותר הטמפרטורות תקינות 36 מעלות במנוחה ועד 49 מעלות במאמץ והמחשב ללא אוברקלוק עכשיו למאפייני התקלה בזמן עבודה רגילה עם המחשב (למרות שזה קורה יותר בזמן משחק ) אני שומע פתאום שלושה נקישות מהניסיון שלי הנקישות מגי…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by gadykay,

שלום לכולם, מחפש המלצה למעבדת תיקונים למחשב נייח מקצועית בתל אביב בגלל חשד לבעיה חומרתית (בספק או בכרטיס מסך) ובגלל זה נדרשת מעבדה עם מולטימטר או יכולת מדידה אחרת של חשמל. יש למישהו ניסיון טוב עם מעבדה בתל אביב? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by y-angelus,

מה ההבדל בין הגרסאות הללו ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by zak22,

אני רוצה להעביר את הזיכרונות )2X 256 לסלוט שני ושלישי כי הראשון פגום שרוף אז איך להגדיר כדי שלא יהיה ציפצופים שאין זיכרון בלוח שאני מעביר אותם המחשב לא עולה איך להגדיר שאוכל להפעיל בלי להשתמש בסלוט הראשון תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שמעו, היום קיבלתי את המחשב.. מחשב של 4000 ש"ח מחשב טוב. אז בקיצר התקנתי על זה win7 ultimate וזה זז לאט, נתקע כל הזמן... עכשיו מה הבעיה כאן, כשבדקתי את המחשב, ראיתי שיש 750GB במקום 500GB! מבינים אני קניתי 500GB וקיבלתי 750GB עכשיו יש שתי אפשריות למה שקרה, א. הם באמת התבלבלו ב. הם עשו את זה בכוונה כי הדיסק קשיח פגום אז הם הביאו לי כאילו פיצוי של 750GB פגום כדי שאני ישתוק. (אני חושב שהדיסק קשיח פגום, לא בטוח) אז מה אתם אומרים הבעיה, הwin7 ultimate או הדיסק קשיח 750GB?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by LTE,

שלום לכולם אני לא בטוח האם הבעיה קשורה לפורום ווינדוס אם אני טועה מצטער ! בכל אופן הבעיה שלי היא שלאחר ביצוע ריסטרט למחשב מופיעה הודעה: bootmgr is compressed press alt+ctrl+del to reastart וזהו ככה זה חוזר על עצמו בכל נסיון להפעלה מחדש לא יודע אם זה באמת קשור אבל יש לי 2 מערכות הפעלה שמותקנות על המחשב win7 starter + win xp. מישהו יודע מה ניתן לעשות ??? בתודה מראש ובברכת שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, יש לי בעיה בזמן האחרון עם כרטיס המסך שלי ואולי עם לוח האם- לפעמים אני חוזר למחשב ומוצא מסך שאומר שאין סיגנל ולפעמים בזמן משחק התמונה נתקעת או מקרטעת (התמונה "נשברת" והסאונד נתקע ואם אני יוצא מהמשחק ע"י לחיצת alt+tab או מקש ה Window ואז חוזר למשחק הכל חוזר לעצמו עד שזה חוזר על עצמו מאוחר יותר. אם בשלב זה אני עושה ריסט, המחשב משמיע צפצפופים שאומרים שכרטיס המסך לא יושב כמו שצריך. לחיצה קלה על כרטיס המסך מסדרת את זה אבל זה חוזר די הרבה. גיליתי שאם אני לוחץ עליו גם בזמן שהמחשב פועל זה (אם הוא מאבד את הסיגנל) אז התמונה חוזרת לעצמה. ניסיתי לשחק עם הקיבוע של כרטיס המסך למארז אבל זה לא עוזר. קצת על מפרטי המחשב: windows XP SP2 2GB RAM DDR2 800Mhz NVIDIA Geforce 8500GT 512MB …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. יש לי בעיה להגדיר את הכרטיס 3D PROPHET 9500 PR0 על הלוח של ASUS A7N8X DELUXE אחרי שאני מתקין את הדרייברים ועושה איתחול המערכת נתקעת בכניסה לWINDOWS ואם אני מצליח להתקין דרייברים קודמים ולא עדכניים הכרטיס מוגדר כ 9700 ולא מתפקד כמו שצריך . לדוגמא הגרפיקה על הפנים רואים רקעים לבנים מהבהבים במשחקים וכו' האם מישהו יכול לעזור לי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. intel core i5 750 2.66ghz 8mb l3 cache s1156 arctic cooling freezer pro rev.2 gigabyte ga-p55-ud3l kingston 2gb ddr3 1333mhz pc3-10666 kvr1333d3n9/2g (כמות:2) wd caviar 1tb 7200rpm 32 mb sata2 zotac gtx 260 ספק chieftec550W מארז coolermaster centurion 534 black atx case no psu אני כבר מיואש, בפעם הראשונה שהוא נלקח לבדיקה נמצא שהHD תקול (קובץ ה MINIDUMP שגרם ברוב המקרים לבעיה ה ntoskrnl.exe) הוחלף הHD ושוב... מסכים כחולים שיש על המחשב רק win7 . נלקח שוב לבדיקה והם לא מצאו כלום (מצורפות 2 תמונות של הבדיקות שהם עשו) נאמר לי שזה כנראה בעיה בווינדוס. http://img202.imageshack.us/g/test48.png/ http://img153.imageshack.us/img153/9361/43test.png התקנתי 3 גרסאות שונות של ווי…

19. Started by AdiD,

היום התקנתי תוכנה שאמורה לנקות כביכול את המחשב REGCLEANER ואחרי שלחצתי על הניקוי והמחיקה המחשב שהתבש ולא מגיב, אני מנסה ללחוץ על אייקון מסויים לדוגמא מחשב שלי או משחק כלשהו או כל דבר אחר ופשוט לא קורה כלום, הוא לא פותח שום דבר ושום תיקיה, איך אני מתקן את זה? אפשר לעשות שיחזור מערכת דרך המסך הכחול כי האפשרות שיש בסגל ההתחל לא פועל גם כן.. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים!

20. Started by idoido,

אהלן, לפני כמה ימים היו לי בעיות עם הווינדאוס ושיחקתי קצת עם ההגדרות והוא שינה כמה דברים. מאז המסך של הלפטופ לא עובד. חיברתי עם HDMI לטלוויזיה ורואים הכל טוב והמחשב עובד נהדר. לפעמים אחרי שאני משחק קצת ומשאיר אותו זמן מחובר ואני משחק עם החיבורי מקרן, אני כן מצליח להפעיל את המסך והוא מראה תמונה על שניהם. פעם אחת אפילו ניתקתי ועשיתי ריסטרט והכל עבד יפה עד פעם אחרי שכיביתי את המחשב. זאת כנראה לא בעיה של חיבורים, לפי דעתי זה משהו תוכנתי שיוצר את הבעיה והוא לא מזהה את המסך רוב הזמן. המחשב הוא HP PAVILLION DV6000. תודה..

21. Started by dbh123,

יש לי את הוורוס הזה ואני לא מצליח להסיר אותו,יש לי AVG אחרי שעשיתי סריקה שלמה של כל המחשב הוא רושם לי שאין לי וורוס אבל כל פעם שאני מעלה את ווינדוס קופץ לי הודעה של AVG שיש לי את הווירוס הזה.גם יש לי Malwarebytes Anti-Malware וזה לא עוזר.שמעתי שהוא ווירוס מסכון מאוד שגונב מידע חשוב,חשבונות בנק ,משנה קבצים בווינדוס ועוד,מה לעשות???יש עוד דרך וזה להסיר את הקבוץ הנגוע שהוא נמצא בתיקה :c:programdata\microsofor\preformance\monitor\security helperr dll ואני פוחד שאם אמחק את הקובץ וזה קובץ מערכת אז זה ייעשה לי בעיות במחשבעוד שאלה ,האם כדי לי לשנות את כל הסיסמאות במחשב(אחרי שאני אפרמט את המחשב ) או שלא צריך?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי מחשב P3 שאחרי כמה דקות עבודה נתקע. תמיד. לא משנה איזה מערכת הפעלה (יש לי גם לינוקס עליו) החלפתי את כל החומרה, חוץ מהלוח אם והמעבד, והתקלה חוזרת על עצמה. עכשיו לשאלה, האם הלוח אם פגום ? האם הבעיה במעבד ? יש דרך לבדוק איפה התקלה ? אני רוצה להחליף רק את החלק הדפוק, ולא בא לי לקנות לוח אם משומש רק כדי לגלות שהתקלה במעבד. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. זה התחיל אתמול... הדיסק קשיח נכבה.... הוא לאחר שניה.. ואז נתקע המחשב... והמחשב עשה ריסט... אחר כך הדלקתי את המחשב. בדקתי את הטמפ'... הדיסק קיח היה על 37 וזה לאחר מנוחה של כמה דקות, בדרך כלל הוא על 28-33... הוח אם היה על 43... המעבד היה על 55-58.... המחשב לא היה במאמץ אז אין לי מושג איך הם הגיעו לטמפ' כזאת.... עשיתי ריסט.. המסך לא נדלך.. עשיתי עוד פעם ואז הוא נדלק... אבל החיישנים בלוח אם ובמעבד לא טובים.. אני מסתכל בסנדרה אין את החלק של הטמפ'.... אי עוש ריסט וגם אין... לפעמים יש ולפעמים אין.... אז ככה שאני לא יודע מה המצב עכשיו.. המחשב היה מכובה כל הלילה....

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, המפרט: מעבד- pentium 4 3GHZ לוח אם- P5P800 זיכרונות DDR400 1GB כרטיס מסך- RADEON 9600XT הכל התחיל לפני חצי שנה בערך שאחרי שהשארתי את המחשב מכובה לכמה ימים, ניסיתי להדליק אותו והוא רק עשה את הרעש של המאווררים ואת האורות על המארז אבל לא את הציפצוף שלפני שעולה המסך של הביוס ובעצם המחשב לא עלה. כדי לפתור את זה ניסיתי לנקות מאבק.. וכניראה שגם זה שהוצאתי מהשקע של החשמל את הכבל של הספק עזר לפעמים. והמחשב פעל יחסית בסדר בלי שום ריסטרטים ובגלל שהוא פעל רוב הזמן לא הייתה את הבעיה שציינתי בהתחלה. עכשיו לפני חודש בערך אמא שלי הענישה אותי בגלל שלא למדתי מספיק לבגרויות אז המחשב לא היה דלוק איזה 3 שבועות ואז הייתי צריך לנסות איזה חצי שעה להדליק ולכבות עד שהוא עלה (זה שכל…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by oryosef1,

שלום, קניתי מחשב חדש ויש תופעה שמופיעה במיוחד במשחקים שאני שם על איכות טובה או רזולוציה גבוהה שהמסך הופך לשחור ואז חוזר להציג, ואז שוב הופך לשחור. שמתי לב שגם לפעמים בוויסטה זה קורה ככה- מתי שיש עומס המסך הופך לשחור לשתי שניות. השאלה שלי היא מה רכיב החומרה הבעייתי? כרטיס מסך? ספק כוח? יש לי כרטיס מסך 9500GT של INNO3D ספק כוח EZCOOL 12CMF 450W REAL לוח אם P45 NEO תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים