תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי מחשב נייד (בארץ) ללא מערכת הפעלה כמו כל הזמן הורדתי ווינדוס נקי מהאתר של מייקרוסופט וכבר בהתקנה הוא לא מראה לי חיבורי WIFI גם לאחר ההתקנה אין WIFI אין גם את האופציה להפעיל ואין גם גישה למשטח העכבר (לא מגיב) הורדתי דרייברים מהאתר של אסוס (כן בדקתי לפי הדגם) אבל שאני מפעיל את ההתקנות ולא משנה של מה החלון נפתח ונעלם ולא קורה כלום. ניסיתי להתקין עוד כמה גירסאות ווינדוס כולל פרוצות ואותו עניין. שאני מסתכל במנהל ההתקנים אני רואה הרבה דברים מוזרים וגם אם אני מסיר אותם או מבטל אותם הם חוזרים אחרי רענון לא נתקלתי בדבר כזה עדיין. יש מצב שיש בעיה חומרתית? מצרף תמונות תמונה 1 תמונה 2 תמו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
זאת התוצאה שקיבלתי בכונן הקשיח שלי SEAGATE 80GB SATA2 AVG - 57496/S ACT - 36133/S מה זה ? [ בחלק העליון מצד ימין של התוכנה ] 3MS = 516178 10MS = 96765 50MS = 5 וזה של אחי : ATA HITACHI 133 - 160GB AVG - 46148 ACT - 34111 מה זה אומר ? 3MS = 443306 10MS = 186850 50MS = 525 150MS = 1 הכונן שלי תקין ? ומה עם של אחי ? * חשוב לציין אין UNC !!! * עריכה : הרצתי תוכנת מאמץ במחשב שלי שנקראת S&M הכול עבר זה הגיע לכונן הקשיח וקיבלתי הודעה של קריסה כמו של דפדפן "שלח שגיאות" וחוזר לווינדוס אולי הכונן הקשיח שלי לא תקין ? ודבר נוסף תוכנת מאמץ יכולה לדפוק חומרה ? כי זה מביא את המחשב להתשה ממש...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב אני מנסה לעדכן את המחשב ומשום מה וזו הפעם הראשונה שאני לא מצליח ואין לי מושג מהיכן מתחילים בכדי לפתור את הבעיה אשמח לקבל עזרתכם בנושא מצורף תמונה תודה רבה ויום טוב רובי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן ניסתי להקין חלונות 7, ולא משנה מה עשיתי, ההתקנה של חלונות 7 לא זיתה את הדיסק קשיח שלי. מה עשיתי: הגדרתי את הכונן גם כ SATA ןניסיתי גם כ IDE. (ככה הביוס בעצם מכבה כנראה את ה ACHI ) בכל אוםן הכונן *כן* מזוהה ע"י הביוס בשני האופנים. ניסתי גם לטעון את הדריברים שהגיעו עם הדיסק - עדיין אין זיהוי של הדיסק במערכת ההפעלה. יש לכם? רעיונות? אני די בטוח שמדובר בכונן לא תקין, והציפסט של G41 הוא די ישן, אמור להיות דריברים שלו בחלונות 7.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לעוזרים, השתלט לי על המחשב איזה QV06 שאין לי מושג למה הוא תופס לי את דף הבית.... כמו כן ההורדות הישירות אצלי לא מסתיימות, הם מפסיקות אחרי מספר מסויים של אחוזים לפעמים יותר ולפעמים פחות, אם למישהו יש מושג בעניין זה או שאולי הדברים קשורים זה בזה....אשמח לעזרה....
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, המייל של מקום עבודתי די מאובטח, שרת OWA, אני כן מצליח לסכרן את תיבת הדואר בטלפון אבל בתוכת המייל של המקבוק אני לא מצליח וניסיתי את כל האופציות מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הדגם של הצורב Sony DVD RW DW-D23A והוא היחידי אין CDROM או משהו נוסף עכשיו אני מכניס דיסקים והוא לא קורא אותם, ומידי פעם שהוא קורא דיסקים ריקים הצריבה נכשלת באמצע. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי בטעות WIN 7 על כונן קשיח שלא התכוונתי להתקין עליו. כשגיליתי, התקנתי מתוך הWIN עצמו על הכונן השני, ובmsconfig הסרתי את הכונן הראשון כדי שלא תהיה לי אופציית בחירה בעליית המחשב. חשבתי שעם זה סיימתי, אבל כשאני מנתק את הכונן הראשון, הWIN לא עולה מהכונן השני. רק כששניהם מחוברים. למה זה?? הכונן הראשון - SATA, השני - IDE. אני מת להעיף את הכונן הראשון, אבל אני תקוע איתו כרגע במחשב. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי XP באנגלית ובחלק מהמקומות כמו OUTLOOK EXPRESS ו MEDIA PLAYER אני רואה ג'יבריש יש למישהו מושג איך לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני חווה קריסות של המחשב, לא בזמן הרצת דברים כבדים כמו משחק או תוכנה, אלא אפילו בזמן גלישה באינטרנט... זה קורה כך- העכבר והמקלדת אינם מגיבים,ומיד מופיע מסך לבן. המחשב לא מגיב, ואין לי ברירה אלא לבצע ריסטרט והמצב חוזר לקדמותו. אני מצרף קובץ "קריסות" בעזרת התוכנה BlueScreenView. מפרט המחשב: Intel Core I7 920 Gigabyte X58-DS4 1GB*3 DDR3-1066 ATI HD4870 2 הארד דיסקים של Hitachi, אחד 1TB, והשני של 500GB. Antec High Current Gamer 520W PSU אשמח לעזרה בנושא. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למעבדת תיקונים למחשב נייח מקצועית בתל אביב בגלל חשד לבעיה חומרתית (בספק או בכרטיס מסך) ובגלל זה נדרשת מעבדה עם מולטימטר או יכולת מדידה אחרת של חשמל. יש למישהו ניסיון טוב עם מעבדה בתל אביב? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הנייד הזה- http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LXBTA02011&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he לאחרונה שמתי לב שהוא ניהיה איטי במקצת, למשל שאני משחק בוא או גולש באינטרנט (אפילו האתר הזה ניהיה לי פתאום איטי, זז לאט אפילו שאני מזיז את הדף למעלה או למטה) עשיתי כמה סריקות עם כמה אנטי וירוסים ולא נמצא כלום. דבר ששמתי לב אליו הוא שאני כמעט בטוח שה- physical memory usage שלי גדל, גם שאני סוגר את כל התכונות, משחקים, ודפדפני אינטרנט ואז בודק אותו אני עדיין חושב שהוא משומש יותר מאיך שהוא היה לפני כמה ימים או שבוע. מה יכול לגרום לזיכרון הפיזי שלי לפעול יותר מאיך שהוא פעל בעבר? ואיך אני יכול להוריד את השימוש בזיכרון הפיזי? ומה יכול לגרום לאיטיות הזאת …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי all in wonder 8500 עים מתאם לצפייה בטלוויזיה. במתאם יש שני חורים אדום ולבן שזה לקול כאשר החיבור מתבצע מחוט אחד מתחבר לחור האדום במתאם והקצה השני מתחבר לחור בטללויזיה וחוט שני אותו דבר. השאלה זה איך קוראים לחוט הזה? rc2 to rc2?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה מתאים או לא.. אולי יש לי בעיה בחומרה יש לי ווינדוס XP וכל כמה חודשים אני עושה פירמוט והתקנה מחדש,מה שהפעם לא מצליח. כן נכנסתי ל BIOS והראשון זה ה CD ואחר זה השני זה ה HARD DISC ככה שזה אמור לעלות לבד זה אומר לי לחץ על כפתור כלשהו כדי שזה יטען מה CDROM אני לוחץ וכלום מה שתמיד היה עובד.. והקטע הוא שלא שיניתי כלום.. למישהו יש מושג למה? אגב בדקתי ובמחשב של אחותי זה עובד מצויין ככה שהבעייה זה אצלי...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחפש מידע על זה, אבל לא מצאתי אז אני פונה אליכם אולי משהו יודע איך פותרים את זה. שידרגתי מוינדוס 8 עם רשיון חוקי לוינדוס 10 (לפי מה שהבנתי השדרוג הוא בחינם) ועכשיו הוא מקפיץ לי כל הזמן הודעה שהרשיון עומד להסתיים. כרגע הוא אומר שהרשיון לא יהיה תקף עוד שבוע וכדי לקבל רשיון חדש אני צריך לעדכן לגירסה ההכי עדכנית, אבל גם אחרי שהתקנתי את כל העידכונים הוא מציג את ההודעה הזאת, האם הכוונה היא גם לגרסאות beta?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי פנטיום 4 3 ג'יגה. לפני יומיים אבא שלי הביא לי USB לעתיק לו קובץ, אחרי שהוצאתי את הUSB הוא התחיל לבקש לי כל הזמן את כונן הדיסקטים. הבקשות הן בצורת הפעלה של הכונן ולא באות מתוך הווינדוס. אחרי יומיים הפעלתי את המחשב והוא התחיל לעבוד נורא איטי אפילו בסתם פתיחת דף אינטרנט. כעבור כמה דקות המחשב קפא לי ועשיתי לו ריסטרט, ולפני עליית ווינדוס הוא כותב לי של הOC נכשל ושאני צריך להיכנס לביוס ולשנות דברים. עכשיו לא ברור לי כלום כי אפילו לא ניסיתי להתעסק אף פעם עם OC לשום דבר. המעבד כמעט ולא יורד מטמפ' חמישים אפילו במצב סתמי של הפעלת ווינדוס., והמאוורר מתפחלץ. ניסיתי להיכנס לביוס והדבר המשונה היחיד שמצאתי היה שיש שמה שני סעיפים שאומרים +12V, +3.3. מה קרה פה בעצם ומה ואיך א…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי את המכשיר S8500, אני מחבר אותו דרך USB למחשב ועם תוכנה ייעודית המחשב מזהה אותו (משהו בסגנון ה - ITUNES לאייפון\אייפוד). בסיום כאשר אני מנתק אותו - עושה ניתוק כמו שצריך (גם במכשיר וגם במחשב) ברגע הוצאת הכבל מהמחשב מופיע מסך כחול והמחשב עושה RESET. יש למישהו רעיון למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
intel core i5 750 2.66ghz 8mb l3 cache s1156 arctic cooling freezer pro rev.2 gigabyte ga-p55-ud3l kingston 2gb ddr3 1333mhz pc3-10666 kvr1333d3n9/2g (כמות:2) wd caviar 1tb 7200rpm 32 mb sata2 zotac gtx 260 ספק chieftec550W מארז coolermaster centurion 534 black atx case no psu אני כבר מיואש, בפעם הראשונה שהוא נלקח לבדיקה נמצא שהHD תקול (קובץ ה MINIDUMP שגרם ברוב המקרים לבעיה ה ntoskrnl.exe) הוחלף הHD ושוב... מסכים כחולים שיש על המחשב רק win7 . נלקח שוב לבדיקה והם לא מצאו כלום (מצורפות 2 תמונות של הבדיקות שהם עשו) נאמר לי שזה כנראה בעיה בווינדוס. http://img202.imageshack.us/g/test48.png/ http://img153.imageshack.us/img153/9361/43test.png התקנתי 3 גרסאות שונות של ווי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. מסך lg 27ea53 עד לפני זמן מה, המסך עבד עם המחשב בלי בעיות. ויום אחד החליט שהוא שחור ולא מזהה חיבור d-sub חיבור לכל מחשב אחר, המסך עובד בצורה חלקה. חיבור כל מסך אחר למחשב הנ"ל, עובד בצורה חלקה. רק חיבור של המסך למחשב הזה (מה לעשות, אליו הוא צריך להיות מחובר) לא עובד. יש למישהו רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום התקנתי תוכנה שאמורה לנקות כביכול את המחשב REGCLEANER ואחרי שלחצתי על הניקוי והמחיקה המחשב שהתבש ולא מגיב, אני מנסה ללחוץ על אייקון מסויים לדוגמא מחשב שלי או משחק כלשהו או כל דבר אחר ופשוט לא קורה כלום, הוא לא פותח שום דבר ושום תיקיה, איך אני מתקן את זה? אפשר לעשות שיחזור מערכת דרך המסך הכחול כי האפשרות שיש בסגל ההתחל לא פועל גם כן.. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! למחשב לוקח כמה דקות להיכנס לאתרים. אתאר את הבעיה: כשמנסים להיכנס לאתר X, במשך כמה דקות הדפדפן לא מצליח להיכנס לאתר. ברגע שהאתר עולה, אפשר להיכנס לכל העמודים באותו domain בלי בעיה. למשל: כשאני מנסה להיכנס ל-ynet, זה לוקח כמה דקות, אבל ברגע שהאתר עולה, אפשר לגלוש בתוכו בלי בעיות, כלומר: להיכנס לכתבות וכדומה. זה קורה בכל אתר שאני מנסה לגלוש אליו. יכול להיות שיש בעיה בתהליך של ה-DNS Lookup? תודה! עדכון: כנראה שלא מדובר בבעיה ב-DNS Lookup: הכנסתי כתובות IP והבעיה בעינה...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, המחשב שלי מרעיש בזמן שהוא חושב. לדוגמא כשאני פותח קובץ והמחשב טוען אותו או כשאני מעביר קובץ מכונן לכונן אחר אז כל הזמן הוא רועש. אני מניח שהבעיה היא בהארד דיסק, האם זה נכון? ומה אפשר לעשות? תודה רבע לעוזרים=]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול בערב היה לי קצר חשמלי, התברר שמה שמקצר זה המחשב האם הנזק מהקצר נגרם רק לספר כח או לכל שאר המחשב? הספק כח של Spire550Watt במידה ויש רק להחליף ספק על איזה אתם ממליצים ובמידה ויש בעיה עם כל שאר החלקי המחשב לאיזה חנות/טכנאי כדאי לקח את המחשב באזור חדרה? מפרט: מעבד E8400 לוח אם P5Q ASUS זכרון 2X400 GSKILL 800MHZ דיסק קשיח 500 GB WD ספק SPIRE 550Watt כרטיס מסך MSI HD4850 תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קצת פרטים המחשב שלי הוא מחשב נייד מדגם Toshiba L750d-15E לאחרונה שדרגתי מחלונות 7 לחלונות 10 בשדרוג האוטומטי ונתקלתי בכמה בעיות. יש לי ראוטר DUAL BAND שמפיץ 2 רשתות אלחוטיות: 2.4 ו-5. אני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי מסוג Edimax EW-7722UnD. כשהשתמשתי דרך ווינדוס 7 הכל היה טוב ויפה והצלחתי לגלוש ב2 הרשתות האלחוטיות, ולאחר ששדרגתי לווינדוס 10 - התחילו הבעיות. הכרטיס רשת לא קולט את הרשת של ה5GHZ (גם הכרטיס רשת המובנה). ניסיתי לעדכן דרייברים ולשנות כל מיני הגדרות ע"פ כמה מדריכים ושום דבר לא עוזר. יתרה מזאת - כל פעם שאני מבצע עדכון כלשהו לכרטיס רשת אני מקבל את המסך הכחול עם השגיאה הבאה: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED (athwbx.sys). הסרתי את כל הדרייברים של הכרטיס רשת…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני דולק את המחשב הוא לא עולה הוא המתחיל לעשות רסיטים ברבה ואז עולה המחשב ללא OC GA EP43 DS3L C2Q Q9400 2X1GB 800MHZ 2GB 600MHZ HD4850 EZCOOL 500W עשיתי פירמוט למערכת לא עזר ,שמתי מעבד C2D גם אותו בעיה אני חושש שהלוח לא תקין יש מצב? חשוב לציין אחרי שהוא עולה הוא יציב מאוד אני משחק IV ועוד משחקים והוא נשאר דלוק כל השבוע ולא נכבה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-