תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום. קניתי לפני כמה חודשים(מעל חצי שנה)רמקולים 2.1 של קריאייטיב(creative) עד עכשיו הם עבדו בסדר והכל אבל לא ממזמן גיליתי שרמקול אחד לא עובד. ניסיתי לשחק בהגדרות וכלום לא השתנה. החלפתי את בין הרמקולים וחיברתי את שמאל לימין וימין לשמאל והרמקול ה"מקולקל" עבד. זה אומר שיש בעיה בחיבור או מהשו כזה לא? מה אני יכול לעשות עם זה חוץ מללכת לחנות בה קניתי את הרמקולים כי אני מעדיף אפשרות זו כאפשרות אחרונה. מה יכולה להיות הבעיה חוץ מזה? ניסיתי לראות אולי הרמקולים באחת התוכנות מכוונים רק על צד אחד אבל לא זה לא היה זה. מה אני עושה.? ושוב מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, ברשותי מחשב חדש עם לוח אם EP43-ds3l אשר נתקע. אני מקבל את ההודעה הבאה warning : Des is turned off!! please ... מה עלי לעשות ? ניסיתי לרסט את ה CMOS ללא הצלחה (גם בעזרת הג'מפר וגם בעזרת הוצאת סוללה) תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. מסך lg 27ea53 עד לפני זמן מה, המסך עבד עם המחשב בלי בעיות. ויום אחד החליט שהוא שחור ולא מזהה חיבור d-sub חיבור לכל מחשב אחר, המסך עובד בצורה חלקה. חיבור כל מסך אחר למחשב הנ"ל, עובד בצורה חלקה. רק חיבור של המסך למחשב הזה (מה לעשות, אליו הוא צריך להיות מחובר) לא עובד. יש למישהו רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
unrealtournament(לא 2003) יצא ב1999 והמחשב שלי מציג בו כמות של 7 פריימים בשנייה. הנה המפרט: amd k6 500mhz 196 ram nvidia riva tnt2 model 64 32mb הורדתי את כל הדרייברים, המחשב מזהה את כל הרכיבים ובמחשבים של וודו 2 ומעבד 300 מגההרז זה פועל חלק כ"נל warcraft HELP!!! ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש דרך יעילה למיין קבצים על פי סוג לדוגמה כשאני מוריד מהאינטרנט MP3 אל שולחן העבודה אני רוצה שהוא יעשה את דרכו באופן עצמאי אל תיקיית מוזיקה וכו'. איך אני יכול ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז עשיתי ריסט למחשב, פתאום אלוהים החליט להחזיר לי על זה שהרגתי את הזבוב ההוא אתמול בלילה, כי פתאום המסך לא נדלק. אחריי שאני מדליק את המחשב המסך צריך לעשות את הרעשון הזה של ההדלקה ואז הנורה הופכת מכתומה לירוקה, אז זהו שלא, והמחשב/מקלדת/עבכר עובדים כמו גדולים, גם המנורה הקטנה על הלוח עובדת. החלפתי מסך, כרטיס מסך והרד דיסק, לא עוזר. נראה לי הסלוט של הכרטיס מסך דפוק, יכול להיות? סתם ככה מהפעלה מחדש סטנדרטית מהווינדוס? יש עצות מה זה יכול להיות ואיך להתמודד?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי התקנתי לו WIN XP והיה לו כרטיס מסך טוב וכל המשחקים עבדו לו מצויין call of duty החדש אבולושיין וכו"ו שבוע שעבר מישהו התקין לו WIN 7 והתקין את אותם משחקים שעבדו מצויין עכשיו הם לא עובדים כלל מה יכולה להיות הסיבה ? אולי חסר לו קובץ ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי כבר בן 5 בערך, לוח אם asus p5q מעבד e8400 וכל זה יושב בתוך Antec p182. תאכלס הוא עובד בסדר לצרכים הנוכחיים שלי אבל יש לי בעיה אחת שאני לא יודע מה לעשות איתה, משום מה כשאני מחבר דיסק חיצוני לחיבורי ה USB המחשב בדרך כלל לא מזהה אותו. הוא מתקשה באופן כללי לזהות כל מה שאני מחבר לUSB אבל בדיסקים זה יותר בולט. החיבורים הקדמיים של המארז מגיבים פחות טוב אבל גם החיבורים האחוריים של לוח האם לא עושים עבודה טובה. יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות כי לשפר את המצב הזה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב עם 4 GB ראם, אבל בתנתונים של המחשב במאפיינים הוא מראה לי (GB4 (usable 3.5 , אחרי בדיקה קטנה קפצה האפשרות שזה זכרון שהולך לכרטיס מסך - 512 ראם (הכרטיס מסך הוא homeboard( . האם מישהו יוכל להגיד לי בוודאות שזה באמת זה.. תודה גדולה לעוזרים נ.ב , גם כשהמחשב עולה הוא מראה לי 388 ... משהו + 512 shared memmory
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי ביעה בזמן האחרון במשחקים לאחר 10 דקות שאני במשחק המסך מתחיל לרעוד והמחשב אומר לי שגיאה משהוVPU RECOVER(למי שיש כרטיסי ATI יודע..) ואני צריך לאתחל את המחשב שלי זה מעצבן ניסיתי הכל פירמטתי מחקתי את הדרייבר והתקנתי אותו מחדש התקנתי את המחשקים מחדש השאלה שלי היא: מה עושים!??!?! תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך DAEWOOD LCD TFT 19" דגם HL-900 עכשיו הבעיה מתרחשת אחרי הפסקות חשמל או כל כיבוי פתאומי [שהמחשב והמסך דולקים] אני מדליק את המחשב,המחשב עצמו עובד והכל,אבל המסך לא מראה כלום. רק אחרי חצי שעה-שעה אחרי שאני משאיר את המסך והמחשב דולקים ביחד,אז המסך מסכים להראות משהו =\ חוץ מהבעיה הזאתי ברוך השם הוא עובד טוב איך אפשר לסדר את זה שזה יידלק נורמלי אחרי הפסקת חשמל? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש של ASUS מגיע עם דיסק SSD וכשמנסה להתקין עליו וינדוס 10 מקבל הודעה שאין דיסק פנימי לא מזהה את הדיסק SSD מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני חדש כאן (נרשמתי עכשיו) אבל קורא הודעות כבר הרבה זמן, אחלה אתר ואחלה אנשים! יש לי בעיה במחשב, intel P3 450 msi ms-6199 geforce 2 mx440 64MB ו award bios אוקצור לבעיה: עשיתי עדכון לביוס (bios) ומאז המחשב לא עולה.. הנורה של המחשב דלוקה והכל כאילו עובד אבל המסך לא נדלק וזהוא, שום דבר לא קורה, ניסתי להחליף כרטיס מסך, ונשאר בדיוק אותו דבר, ניסיתי להוציא את הזכרונות והמחשב מצפצף (מה שאומר שהלוח אם עובד), אני חייב פתרון ממש דחוף כי זה מחשב שעובדים עליו כל היום, מישהוא משהוא? (לא מצאתי בלוח אופציה לעשות לביוס flash.. אולי מישהוא יודע איך אפשר כי אני לא מצאתי לא באתר של MSI ולא בלוח עצמו ולא בחוברת)... בתודה מראש, XgamerX
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי מגיעים המחשבים הניידים שיש בהם gtx 1080 וכמה הם יעלו?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חייב את עזרת חוכמת ההמונים משהוא קרה -(אני נגעתי) והאוטלוק לא מסתנכרן לי עם הגימייל בעיקר בדואר הנכנס משהו יכול לעזור לי ? עם השתלטות מרחוק דברו אלי בבקשה אמנון רגב נייד 0544365496
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשום פנים ואופן. לא דרך ה-shutdown menu, לא דרך alt + ctrl + del, ולא דרך תוכנות שעושות את זה.. במחשב פשוט נכבה, אבל המאווררים ממשיכים לפעול.. כאילו שהוא במצב סטנד ביי או משהו כזה.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מארז Aerocool M40. למארז יש מסך LED מקדימה עם טמפ' ומצב מאווררים. (תמונה) מד הטמפ' נראה תקין (מסתובב לרוב בין 23 ל-28 מעלות) והתמונה של המאוורר של ה-HDD פעילה, כלומר המאוורר שבתמונה זז. התמונה של המאוורר של ה-fan (השמאלי בתמונה) לעומת זאת לא פעילה, אלא מהבהבת. הסתכלתי איזה חוטים מחוברים למסך וראיתי שיש שם שני דברים שיוצאים מהחלק של המסך - חבילת חוטים אחת מתפצלת ל-2 חלקים, כל אחת עם שני חוטים. אחד מתחבר בלוח אם לחיבור שרשום לידו "H.D.D. LED" (לפלוס ומינוס) והשני באוויר.. אני מניח שזה החיבור של ה-fan. לאן אמורים לחבר אותו? חבילת החוטים שנייה היא עם 6 חוטים (צהובים/אדומים/שחורים) שנראה לי מגיעים לאזור ספק אבל קשה לראות כי הם מוסתרים במקום שלא רואים …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, המייל של מקום עבודתי די מאובטח, שרת OWA, אני כן מצליח לסכרן את תיבת הדואר בטלפון אבל בתוכת המייל של המקבוק אני לא מצליח וניסיתי את כל האופציות מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם לפני כ-4 ימיים , פתאום , ללא כל ביצוע או התקנה מיוחדת של תוכנה או משהו מיוחד נעלמו לי הכוננים של הצורב והסידי מהמחשב שלי ניסיתי לחבר מחדש , להוריד את הדרייברים מה-DEVICE MANAGER ולהתקין שוב אך אני מקבל תמיד 2 סימני קריאה צהובים על 2 הכוננים !! רק לציין שהם עובדים בטוח כי בדקתי והם עולים ב-DOS עם דיסקט BOOT !!! רק ב-WINDOWS אני לא רואה אותם !! אם משהו מכיר את הבעיה או וירוס או לא יודע מה זה , אנא ממכם עזרו לי אני מיואש !! רק לציין שהצורב הינו SCSI עם כרטים ולא על אותו כבל של ה-CD בתודה מראש TOCHKEL
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למעבדת תיקונים למחשב נייח מקצועית בתל אביב בגלל חשד לבעיה חומרתית (בספק או בכרטיס מסך) ובגלל זה נדרשת מעבדה עם מולטימטר או יכולת מדידה אחרת של חשמל. יש למישהו ניסיון טוב עם מעבדה בתל אביב? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להתחבר לאינטרנט דרך מחשב ישן (פנטיום 1 133, 64 מגה זיכרון,1.7 דיסק קשיח, מודם 14400 , windows 98 SE) :-) לפני שאתם יורדים עלי: יש לי מחשבים נוספים: AMD 2.4 ופנטיום 3 600. פשוט בקטע של נוסטלגיה אני מעוניין להפעיל אותו, להוריד עבורו עדכון של נורטון אנטי וירוס (דרך Live Update) ולמסור אותו לקרובת משפחה עם ילדה קטנה. בכל מקרה, אני מעוניין שיהיה קשר לאינטרנט דרך המודם הקיים: boca 14400, אפילו למשלוח מייל פעם ביובל. העניין הוא, שלאחר כמה שניות עד דקה של חיבור לספק האינטרנט, המודם מתנתק. חיברתי מודם חיצוני US Robotics 56k ואתו סיפור חוזר על עצמו! יש למישהו רעיון מדוע? מה כדאי לבדוק? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לדוד שלי מחשב ישן מאוד, משהו כמו Pentium D 840, לוח אם של MSI (כן, הוא נקנה מאייבורי), שני גיגה זיכרון וכו' וכו'... קירור סטוק של אינטל. עכשיו, כשהבן שלו משחק במשחקים מהאינטרנט (פלאש וכאלה), המחשב קורס. עשיתי ניסוי, והרצתי על המחשב OCCT. לקח לו 5 דקות לקרוס. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני יכול לבדוק הלאה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המצב ?? המחשב הנייח שלי נדלק לכמה שניות ונכבה , החלפתי ספק זה לא עזר , ניתקתי את כל הכוניים והזכרונות זה לא עזר , הקירור של המעבד מורכב כמו שצריך, שאר החיבורים לבורד מחוברים כמו שצריך ... מה הבעיה ?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי המחשב שלי עושה רעשים של עיכול כ3 פעמים בדקה :s05: כן כן אני רציני ביותר...הוא פשוט עושה לי רעשים של עיכול בהתחלה חשבתי שזה מהבטן שלי למישהו יש רעיון מאיפה זה בא?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-