תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה עםם הכרטיס מסך ואני לא יודע מאיפה היא נובעת. כרטיס המסך הוא Hd4850X2 אין בעיה של חום (נמצא על 38C) ואני רואה ריבועים מוזרים על המסך בצבעים משונים, משתמש בdriver האחרון של ATI. עוד דבר מוזר קרה, חוץ מהריבועים, הכרטיס הפסיק לתמוך ב 3D acceleration. יש למישהו רעיון ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
קורה ליפעמים שאני מדליק את המחשב ומיד ליפני הקטע שיש תעלייה של הווינדוס יש לי כמו מסך שחור עם כמו סימן כזה בצד שמאל - מהבהב וקורה שהוא לא זז הוא רק מהבהב והמחשב יכול להישאר גם שעה ככה,ואז אחרי ריסט קורה שפיתאום הסימן הזה - יורד שורה ואז יש תטעינה של הווינדוס,למה זה קורה? זה אף פעם לא היה לי וזה כבר פעם שלישית! יש מצב אולי עם אני יפרמט זה יעזור? או שאין קשר? מיפרט: e8400 4gb ram 500gb wd aaks ASUS P5QL-E corsiar 550wtt nzxt tempest
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה במחשב. עד עכשיו הצלחתי להיסתדר ולפתור אותה אבל עכשיו קרה משהו חדש. יש כמו רעש של ירידת לחץ שבא מהמחשב ואחרי כמה שניות ניהיה לי מסך כחול. זה קרה פעמיים ועכשיו חזרתי לבעיה המקורית שהייתה לי (שזה ביעקרון שהמערכת נדפקה והייתי צריך להיכנס לקונסול לעשות צקדיסק ורק אז זה עבד) אבל יש למישהו רעיון? ועוד משהו זה בעיה פיסית או בתוכנה?כי אניוצה לדעת עם פירמוט יפתור את זה. תודה מרארש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב של דוד שלי עשה צפצופים בעת ההדלקה, אחרי המון סיבוכים וזה העלתי לו את המחשב והתחלתי לצרוב מידע, כל הפעלה מחדש היה סרט להדליק אותו בגלל הצפצופים שלא נותנים להדליקו, לבסוף תוך כדי עבודה בוינדוס הוא נשרף, שמתי לו ספק כוח אחר אבל זה לא עבד, יש מצב שהלוח אם נשרף?? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כשאני מוריד את העידכונים הכי חדשים לכרטיס מסך gtx260, המסך שלי מתחיל להבהב ולא לעבוד. השתגעתי בחיפוש אחר התשובה ובסוף גיליתי שזה החיבור dvi של המסך שלי שפשוט מפסיק לעבוד לפעמים כי חיברתי את הVGA הרגיל והוא כן עובד. מה יכולה להיות הבעיה? הכבל? החיבור של המסך?
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הצורב לא מופיע במחשב שלי, אי אפשר לצרוב וגם לא במנהל התקנים, בהתחלה הוא הופיע, ווינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
תופעה שנמצאת אצלי תקופה ארוכה אך אפעם לא יחסתי לזה חשיבות. הפעם זה די עצבן אותי. כשאני לוחץ על המארז פיזית על כפתור Rest הוא מכבה את המחשב לכמה שניות, ונדלק לבד וכביכול עושה Rest. מה יכולה להיות הבעיה? אם אני עושה Restart מהמערכת הפעלה זה עובד תקין. אשמח לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב עולה לאט. כאשר אני מדליק את המחשב יש את הבדיקות של הביוס(הזיכרון והדיסקים וכו') אז את הבדיקות האלו לוקח למחשב הרבה יותר זמן לבצע מבעבר. כנ"ל לגבי עליית הווינדוס... יש פעמים שלוקח לו שעה לעלות ויש פעמים שהוא עולה רגיל (בתוך דקה). למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי WIN7 מקורי וזה קרה לי גם שלא יה מקורי, אני מוריד מהאתר של NVIDIA את הדרייבר האחרון שלהם לGTS250 (אגב כל הדרייברים מעליו שוקלים אותו הדבר אז כנראראה שהם אותו דרייבר) אני מקבל מסך כחול ישר לאחר התקנת הדרייבר, לא נראלי שיש התנגשות בין דרייברים כי הורדתי את הדרייברים האחרונים של הלוח אם שלי ובויסטה זה לא קרה לי, יש בעיה של קבלת הדרייברים של NVIDIA בWIN7?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב והיא: המחשב יחסית חדש קניתי אותו לפני חצי שנה עד שנה בערך זה המפרט של המחשב: ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 10/22/2009, 14:25:52 Machine name: USER-E3358229AE Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD System Model: MS-7519 BIOS: Default System BIOS Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz (2 CPUs) Memory: 3072MB RAM Page File: 425MB used, 4530MB available Windows Dir: C:\WINDOWS Di…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השילוש שזכיתי בו בתחרות ה-OC של האתר הפסיק לעבוד. אתמול עלה קצת ריח שרוף מהמחשב אחרי הפעלה מחדש (המסך החשיך ולא נדלק מאז), ועכשיו המחשב לא מראה סימני חיים. בהדלקות חוזרות הריח השרוף כבר לא מופיע, אך המחשב לא מבצע POST. ניסיתי לנתק הכל, להחליף כרטיס מסך להרכיב מחדש את המעבד ולאפס את הביוס. את הספק אני מפחד להרכיב במחשב אחר. מה אתם אומרים? הלך הלוח, הספק, או משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יותר הוא המחשב השני במפרט מחשבים שלי.. עכשיו פתאום הוא החליט שהוא נכבה איזה יום אחד ומאז שמנסים להדליק אותו הוא נדלק לשניה עושה רעש הוא עובד והכל ופתאום הוא נכבה ככה זה יכול להיות 20 אלף פעם מנסה להדליק הוא נכבה.. עכשיו אני חייב לציין שיש בעיה בכפתור הדלקה אך זאת לא הבעיה כי אפשר לתפוס אותו והוא ישאר בסדר אבל עדיין המחשב יכבה.. מזה יכול להיות !?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי אתמול באמצע העבודה, המחשב שלי כיבה את עצמו. כאשר הדלקתי מחדש קיבלתי שגיאה "DEVICE BOOT FAILOUR". אם אני מחבר הארד דיסק אחר למחשב בתור MASTER אני מצליח להגיע לווינדוס, אבל את ההארד דיסק המקורי לא ניתן לראות במחשב שלי או בDISK MANAGEMENT. להערכתי ההארד דיסק תקין פיזית - ניתן לשמוע שהוא מסתובב. יש תוכנה מסוימת שתוכל לתקן אותו בלי צורך לגשת לווינדוס? עריכה - בביוס ניתן לראות את ההארד דיסק הבעייתי... הוא מופיע ברשימת הBOOT DEVICES.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום אז ככה אמתול ראיתי שבמחשב שלי נדלקה הנורה האדומה למטה במארז אז כמו שאני יודע כיבתי את המחשב והידקתי את הרכיבים , וכשהדלקתי שוב המחשב פשוט לא עלה לי. היום שוב ניסתי והמחשב ציפצף לי ציפצוף חצי שנייה הפסקה וככה 3 פעמים אחרי כמה שניות הוא שוב התחיל אבל עשה בדיוק ככה ברצף בלי הפסקה. אז לפני מה שהבנתי זה הוא הזיכרונות או הכרטיס מסך מה אני עושה ? ולא להגיד לי BIOS RIPER ולעזוב אותי וכל זה כי אין לי ממש מושג אז תסבירו לי הכל בסדר סידרתי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה.. אני צריך לתקן מחשב לידידה שלא נכנס לווינדוס XP (הסמן של הטעינה פשוט לא מפסיק לזוז ולא נכנס לוונידוס). מעבד Athlon 5400+ Dual Core לוח אם Gigabyte GA-M61PME-S2 Rev 2.0 עם כרטיס מסך מובנה כרטיס מסך פעיל GeForce 7200 כונן קשיח 160GB SATA צורב DVD IDE ספק כח ג'נרי 500W מארז ATX עם מאורר 80 מ"מ אחורי ב-1400RPM החלטתי להריץ Memtest ומשהו מוזר - המחשב נכבה לבד לאחר 5 דק'. נכנסתי לביוס ואני רואה שהטמפ' באזור ה-60 ומשהו מעלות, שמתי ALARM ברגע שעובר את ה-80 מעלות וזו מצפצפת ב-Memtest הבא.. גם 90 מעלות. אני נוגע בגוף קירור של המעבד והוא מרגיש לי בטמפ' נורמלית למדי אפילו קריר. הטמפ' של הצ'יפסט זאת לעומת זאת חמימה למדי. אני מחליף גוף קירור של המעבד לאחד פשוט אחר שמקבלים ע…
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי צורב של סמסונג שהוא צורב CD\DVD משהו פשוט שנקנה לפני שנתיים. אני צורב עם Nero 7 ultra edition ובחצי מהפעמים אני מקבל פשוט דיסק ריק. הסימולציה מצליחה והצריבה גם מצליחה אבל אם נכנסים לדיסק רואים דיסק ריק. למשהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הקובץ שגורם לBSOD הוא aswTdi.SYS לפי 3 קבצי הדאמפ האחרונים, מה שלדעת מראה שזה לא סתם רנדומלי. בדקתי ומסתבר שזה האנטי ווירוס, שהוא חינמי. אין לי בעיה להסיר ולהתקין מחדש, הרי הוא חינמי ופועל לא רע, אבל האם הוא באמת שורש הבעיה? חוץ מזה, עשיתי סריקה לכונן ה5000AAKS שלי, כונן 500 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל, הממצאים: 50MS:461 150MS:9 ז"א מבחינת הסקטורים האיטיים אני סך הכל במצב לא רע. מצד שני, היו 3 UNC. הבעיה? זה לא אומר לי כלום. יש לי יכולת טכנית גבוהה, אבל עדיין איני מומחה ברמה שאני יכול להבין מושג שלא למדתי שום דבר עליו. הUNC היו: 3285300 628266920 629747617 החוש הטכני הבסיסי שלי אומר לי שזה בעצם הסקטורים עם הבעיה ושמן הסתם הם לא אומרים לכם כלום. אני רוצה לברר מה הם אומרים בעצם …
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הבעיה שלי החלה לפני מעט זמן כשניסיתי להדליק את המחשב (מפרט בצד) המחשב קיבל חשמל (כל המאווררים הסתובבו, לדים דלקו וכו') ו6 לדים על הלוח אם דלקו (2 ירוקים 2כתומים ו2 אדומים.. לידם כתוב שאלה הphase leds) אבל משם לא קרה כלום, לא bios ולא סטארטאפ, אחרי כמה פעמים שכיביתי והדלקתי והתעסקתי עם החיבורים (הארדיסק זכרונות ספק וכרטיס מסך)נדלק ועלה, חשוב לציין שאחרי שהמחשב היה במצב sleep זה לא קרה. זה חזר על עצמו כמה פעמים עד לפני מספר ימים כשפשוט לא הצלחתי להפעיל את המחשב בסופו של דבר וכבר כמה ימים אני מנסה בשיטה החסרת תועלת שיארתי קודם אך ללא הצלחה. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי אנשים! יש לי תופעה מוזרה באיזו מערכת ACER ASPIRE X1700 כשמפעילים את המערכת (XP) היא עולה עד כדי מסך שחור כשמופיע הסמן של העכבר. (מצב סטטי) ניסיתי לבצע התקנה מחדש של המערכת וגם בהתקנה היא נתקעת באמצע וחודלת מלהמשיך ולסיימה. בבדיקת MEMTEST יש גם כניסה למצב סטטי.(חודלת מלהמשיך מעבר ל18 אחוז) גם בהרצה של WINPE המערכת נכנסת למצב סטטי ולא עולה. בבדיקת הHDD עם תוכנה של היצרנית (HITACHI) הSMART תקין. למישהו יש רעיון? האם זה נשמע כמו לוח לא תקין? מדובר על מערכת שהגיעה עם ויסטה מהיצרן במצב AHCI וששונתה לIDE NATIVE MODE על מנת להתקין XP. יש לציין שהמערכת עבדה כחודשיים ללא בעיה. המון תודה מראש לכולם...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב מSKYPC לפני שבוע, המפרט : ומהרגע שקיבלתי אותו יש לי בעיות איתו. המחשב נתקע המון, חלק מהפעמים אני רואה מסך שחור ויכול להזיז את העכבר אבל לא לעשות כלום וחלק מהפעמים המסך נתקע על התמונת מסך ולא זז משם (לא רואה את העכבר) העכבר שמופיע על המסך בגודל ענקי! כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא רוצה לעשות CHECK DISK FOR CONSISTANCY או משהו התקנתי את כל הדריברים של הלוח אם + ATI.. מה יכולה להיות הבעיה? הייתי שולח את המחשב לתיקון אם החנות היתה קרובה אליי, אני גר בהרצליה וקניתי מSKPYC(ראשון לציון) יש הצעות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני מרכיב כאן מחשב עם המפרט הבא: מעבד - CORE I5 750 לוח - GIGABYTE P55M-UD2 זכרונות - PATRIOT GAMING 4096MB CL9 - SECTOR5 : PGV34G1600ELK 1600Mhz כרטיס מסך - GAINWARD GTS250 1GB הארד דיסק - SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB ST3500418AS מארז + ספק - ANTEC NSK 4480II + ANTEC EARTHWATTS 380W אז הסיפור הוא כזה... בזמן צפיה בסרטים 1080P או במשחקים המחשב היה מקבל מסך כחול ואז המסך נכבה (המחשב המשיך לעבוד, לא שזה כ"כ משנה). כמובן שהוא לא עבר בהצלחה מבחני מאמץ וגם קיבלתי בהם את אותה התופעה... חשבתי לעצמי שאולי הספק חלש מדי כי הוא די גבולי למרות שקראתי בכמה פורומים בעולם שה250 עובד מצוין עם הספק הזה... אז לקחתי ספק 500W של סיסוניק - דגם ברונז, הלא מודולרי וגם …
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
השגיאה מופיעה במהלך צריבה. הדיבגינג Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\windows\minidump\Mini102009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * *****************************************************************…
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום רב, באמצע עבודה על המחשב, המחשב החליט לפתע לעשות ריסט, שהוא עלה ראיתי שהוא עושה BOOT מהCD משום מה. לאחר מכן גיליתי שהוא פשוט לא מזהה את ההארדיסק, ניסיתי להתקין XP מחדש, אבל זה נותן לי הודעת שגיאה שהוא לא מוצא את ההארדיסק. אם אני מחכה זמן מה המחשב "כאילו עולה" ויש את החלון טעינה של הXP ואני אפילו שמעתי סאונד מהכרטיס טלויזיה, אך לאחר כמה דקות של נסיון טעינה הוא נכשל ומעלה את ההתקנה של ווינדוס ואז שוב לא מוצא את ההארדיסק וחוזר חלילה. יש לציין שהמחשב שלי ישן יחסית P4 2.8C, אבל ההארדיסק בן שנה וחצי לערך (של WD או SEAGATE). תודה מראש, אופיר.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. התקנתי בשעה טובה את הווינדס 7. קודם לכן היה לי XP, כאשר אני מדליק הוא שואל אותי בהתחלה אם להכנס לווינדוס 7 או לגרסה הקודמת. עכשיו הגרסה הקומדת בכלל לא קיימת, עשיתי פרמוט מלא להרד דיסק לפני שהתקנתי את הווינדוס 7. בנוסף משום מה אני לא רואה את הרד דיסק השני שלי, ושם יש לי רק דבר אחד, התקנה של הכרטיס מסך שלי. יתכן בגלל ששם מותקן הכרטיס מסך שלי מהוינדוס הקודם אז המחשב מזהה כאילו יש לי עוד מערכת, למורות שזה מוזר. אז בנתיים אני שואל איך אני עושה שאני יוכל לראות ההרד דיסק השני ב"מחשב שלי" כך שאני יוכל למחוק את כל מה שיש שם, ואם זה לא יעזור אז מה בעצם אני צריך לעשות שזה אוטומטי יכנס ל ווינדוס 7? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שהמחשב שלי התחיל לעשות בעיות פתחתי עשיתי ניקוי עם ספריי אויר וחיברתי. כמובן שאח"כ הוא לא עלה יותר. פירקתי את הכל וחיברתי כרטיס מסך, זכרון, מעבד ומאוורר מעבד. כשאני מדליק את המחשב יש שקט (רק מאווררים) וזה לא משנה אם יש כרטיס מסך או אין. למעשה הדבר היחיד שגורם למחשב להגיב בצורה מוכרת כלשהי זה הוצאת הזכרון שגורמת לו לצפצף בצורה המוכרת ל"זכרון לא מותקן כראוי" מעבר לזה לא מצליח לקדם את זה. האם למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-