עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום! בזמן האחרון אני מגלה שוב ושוב שהמחשב קורס ומביא לי מסך כחול ואני כימעט בטוח ב100% שזה ביגלל הכונן DVD הדגם שלו: DVD-LG GSA-4165B BULK BLACK כמובן צורב DVD עכשיו זה קורה לי לפעמים שאני צורב דיסק בנרו ולקראת הסוף המחשב קורס ... לפני דקה שהפעלתי דיסק מוזיקה ושמעתי דרך הכונן DVD ולאחר הרצת הקטע קדימה ... שוב קרה הקריסה.... וגם שניסתי ליבא את הקבצי אדיו זה קרה... בקיצור אני לא יודע מה לעשות למישהו יש רעיון מה הגורם לבעיה??? (מפרט של המחשב רשום )

• 16 תגובות
    • 981 צפיות
  2. Started by BandiT,

שלום. בזמן האחרון מופיעים לי נרבה פעמים מסכים כחולים. אני עובד עם אקס פי פנטיום 4 3000 מגה הרץ מופיע מסך כחול וכתוב את הדברים הבאים DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP 0X000000D1 MVSTDI5X.SYS יש למישהו ושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  3. היי, פתאום מתאם הרשת האלחוטית שלי שמחובר ב-USB מדגם TPLINK tl-wn422G מונע את הכיבוי של המחשב (Windows XP). המחשב נתקע על Windows is shutting down ולא נכבה, וזיהיתי את המתאם כמקור הבעיה. בלעדיו המחשב נכבה כראוי. שיניתי גם את ערכי הרג'יסטרי של WaitToKill ל-2000 אבל עדיין רק כשהמתאם מנותק המחשב נכבה. עד לא מזמן זה לא קרה.. מדוע?

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  4. Started by idoido,

אהלן, לפני כמה ימים היו לי בעיות עם הווינדאוס ושיחקתי קצת עם ההגדרות והוא שינה כמה דברים. מאז המסך של הלפטופ לא עובד. חיברתי עם HDMI לטלוויזיה ורואים הכל טוב והמחשב עובד נהדר. לפעמים אחרי שאני משחק קצת ומשאיר אותו זמן מחובר ואני משחק עם החיבורי מקרן, אני כן מצליח להפעיל את המסך והוא מראה תמונה על שניהם. פעם אחת אפילו ניתקתי ועשיתי ריסטרט והכל עבד יפה עד פעם אחרי שכיביתי את המחשב. זאת כנראה לא בעיה של חיבורים, לפי דעתי זה משהו תוכנתי שיוצר את הבעיה והוא לא מזהה את המסך רוב הזמן. המחשב הוא HP PAVILLION DV6000. תודה..

5. Started by casio222,

בזמן האחרון אני חווה קריסות של המחשב, לא בזמן הרצת דברים כבדים כמו משחק או תוכנה, אלא אפילו בזמן גלישה באינטרנט... זה קורה כך- העכבר והמקלדת אינם מגיבים,ומיד מופיע מסך לבן. המחשב לא מגיב, ואין לי ברירה אלא לבצע ריסטרט והמצב חוזר לקדמותו. אני מצרף קובץ "קריסות" בעזרת התוכנה BlueScreenView. מפרט המחשב: Intel Core I7 920 Gigabyte X58-DS4 1GB*3 DDR3-1066 ATI HD4870 2 הארד דיסקים של Hitachi, אחד 1TB, והשני של 500GB. Antec High Current Gamer 520W PSU אשמח לעזרה בנושא. תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  6. Started by Kazan,

אתמול בערב היה לי קצר חשמלי, התברר שמה שמקצר זה המחשב האם הנזק מהקצר נגרם רק לספר כח או לכל שאר המחשב? הספק כח של Spire550Watt במידה ויש רק להחליף ספק על איזה אתם ממליצים ובמידה ויש בעיה עם כל שאר החלקי המחשב לאיזה חנות/טכנאי כדאי לקח את המחשב באזור חדרה? מפרט: מעבד E8400 לוח אם P5Q ASUS זכרון 2X400 GSKILL 800MHZ דיסק קשיח 500 GB WD ספק SPIRE 550Watt כרטיס מסך MSI HD4850 תודה

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  7. Started by warezon,

לא לפני הרבה זמן בצעתי raid0 במחשב הכל עבד מעולה. היום היה לי מסך כחול ולאחריו כשהמחשב עולה ראיתי שבמסך שהמחשב מציג את מערך הדסקים שלי על אחד מהם מופיע error occured! השאלה היא האם זו בעיה חומרתית בדיסק או שזו בעיה במערך.. יש לציין שהמחשב עולה לווינדוס!

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  8. Started by BeN CoHeN,

שלום חברים אז ככה: יש לי בעיה שמאתמול היא התחילה והיא כל כך מציקה שאני כבר מיואש מהמחשב אני מפעיל תמחשב הכל טוב ויפה ופתאום המסך מחליט להתכבות והמחשב ממשיך לעבוד רק אי אפשר להדליק תמסך וזה קורה כל הזמן אין לזה זמן משוער המחשב יכול לפעול שעה 2 דק' 5 וכו' או שהוא פשוט מחליט להתקע ואז אני צריך לעשות ריסט ויש מקרים שהוא לא מגיב אחרי ריסט המסך לא נדלק ואז אני מכבה מחכה כמה דק ואז מדליק והוא מחליט לפעול וגם קורה בהתחלה מן הודעה כזו -> cmos checksum error - defaults loaded ואז אני צריך ללחוץ f1 אבל זה לא קורה תמיד ויש לציין שהבאתי מסך אחר כדי לבדוק אם זאת הבעיה מהמסך אבל טעיתי זה קורה בכל מסך בקיצור זאת בעיה שפעם ראשונה נתקלתי בה בעיה מאוד מוזרה וד"א המעבד של ה…

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב חדש. לפני כמה שעות, באמצע עבודה, הוא נכבה ונדלק בפתאומיות (לא בצורה מסודרת)- ללא כל התראה. מדובר במחשב חדש(מעבד AMD 4850E). הספק בא יחד עם המארז HEC והוא אמנם יחסית קטן 300W אבל אין לי כרטיס מסך, ולכן זה מספיק. האימיול כן עבד באותו זמן (התוכנה הותקנה לא על כונן C). אני מנסה להבין למה זה קרה: 1. לא היה עומס על המחשב: היו כמה לשוניות פתוחות במקביל- אבל לא יותר מ 7-8. רק אינטרנט. 2. לא בעיית חשמל חיצוני - כי לא קפץ החשמל בבית. 3. לדעתי לא בעיה של ספק: ספק אמנם יחסית קטן- אבל אמור לעשות את העבודה. המעבד עצמו חסכוני בחשמל, ואין לו כ.מסך שיושב על הלוח. לדעתי זו לא הסיבה. גם מדובר בספק של חברה מוכרת. 4. לא בעיה של חום: יש לי מאוורר למעבד של nexus חוץ מהמאווררים …

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  10. Started by tomertzi,

שמעו עשיתי פירמוט קיצר הכל טוב התקנתי את כל הדריברים תוכנות משחקים וסימייתי עכשיו עשיתי את הפירמוט בחדר שלי והמחשב של אח שלי אז באתי להחזיר לו את המחשב וזהוא מאז הוא לא נדלק וכשעשיתי את הפירמוט הוא עשה הרבה ריסטרטים במהלך ההתקנות (לא סתם ככה ריסטרט כאילו שהוא מבקש ממני לעשות) אז תעזרו לי דחוף מה הבעייה כי אם אבא שלי יגלה אני מת

• 11 תגובות
    • 980 צפיות
  11. שלום, בזמן האחרון אני מקבל הרבה מסכים כחולים. אחרי כל מסך כחול יש ריסט וכשהמחשב עולה אני מקבל הודעת שגיאה. ביטלתי את הריסט האוטומטי אחרי כל מסך כחול וצירפתי תמונות של השגיאות שמופיעות כשהמחשב עולה מחדש. המסכים הכחולים מופיעים בפתאומיות ובאקראיות. בגלל בעיה שהייתה לי עם דריבר הקול, התקנתי אותו מחדש. יכול להיות שזו הבעיה? הרצתי את בדיקת הכונן הקשיח (CHKDSK) אבל זה לא עזר והמסכים הכחולים ממשיכים להופיע. המפרט שלי: Q6600 8800GT 2GB GEIL 800MHz CL4 CORSAIR VX450 ABIT IP35-E WIN XP PRO SP2 טמפרטורת המחשב: מעבד: סביבות ה-41 מעלות במנוחה. 56 במאמץ. כרטיס מסך: סביבות ה-50 מעלות במנוחה. 65-70 (מקסימום) במאמץ. הודעות השגיאה (הופיעו לי כמה הודעות שגיאה): http://img225.imageshack.us/…

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  12. Started by alex alex,

קניתי מחשב נייד https://ksp.co.il/?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=40881&txt_search=lenovo+idea+pad+i3&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= אני לא מצליח להתקין עליו וינדוס 7 מדיסק או מUSB , מקצת חפירות באינטרנט קיבלתי כמה תשובות כמו : שהמחשב תומך רק בוינדוס 10 , ושאפשר להתקין וינדוס 7 אחרי שמשנים משהו במצב BIOS תחת BOOT. כרגע אני לא מצליח להתקין תוינדוס 7 ואני חופר באינטרנט ולא מוצא פתרון כרגע. ברגע זה אני מוריד תוינדוס 10 כדי לבדוק אולי הוא יעבוד יש למישהו בינתיים רעיון? אני מעדיף להשתמש בוינדוס 7

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  13. Started by iveco,

אני רוצה לשדרג את הזיכרון במחשב יש לי כרגע איי 3 7100 עם 8 גיגה וזה ממש נמוך בשבילי , הבעיה שהמעבד והלוח תומכים עד DDR4 2400 והזיכרון עם התדר הכי נמוך שאני יכול להשיג זה DDR4 2666 ואני מפחד שהמחשב לא יעשה בוט ! על הנייר התדר צריך לרדת ל 2400 אבל קרה לי מלא פעמים ששמתי זיכרון עם תדר גבוה והייתי בטוח שהתדר ירד ופשוט לא היה בוט ! , עדיף לחפש 16GB עם תדר 2400 ולא לקחת סיכון ? לפי האתר של Crucial זה אמור לעבוד אפילו בתדר של 3200 : https://www.crucial.com/compatible-upgrade-for/gigabyte/ga-h110m-s2h באתר של Gskill רשום שהכרטיס זיכרון שלהם DDR4 2666 עובד רק עם ציפסט H310 ושלי H110 https://www.gskill.com/specification/165/185/1575527599/F4-2…

14. Started by יוריאלין,

שלום. המחשב שלי עשה איתחול ולא נדלק יותר. לוח האם משמיע צפצוץ קצר וקבוע עד שהוא מאתחל את עצמו מחדש. אין שום תגובה במסך. ניתקתי הכל, כרטיס מסך, כרטיס זיכרון, כל הכבלים גם, ניקיתי, החזרתי חזרה ועדיין יש צפצוף, גם כאשר כרטיס המסך מנותק מלוח האם הצפצוף ממשיך. מה יכולה להיות הבעיה? ייתכן שספק הכח הלך? או שלוח האם התקלקל?

15. Started by mironm,

כל פעם שהמסך מנסה לשנות רזולוציה בין ווינדוז ומשחקים הוא נכבה ואני צריך להדליק אותו וזה די מעיק... יש לי את הדריבר הכי מעודכן של המסך ואין לי מושג מה לעשות עם הבעיה המעצבנת הזאת! המסך שלי זה Mag 786FD תודה מראש

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by kikkler,

אוקי, לפני בערך שעתיים, בעודי נמצא להנאתי באינטרנט, המסך פתאום נכבה והנורה שמציינת את היותו דלוק התחילה להכבות ולהדלק במהירות משוגעת, כולל הסאונד של ההדלקה והכיבוי. הדבר הזה נמשך עד שעשיתי ריסט, ואז הנורה הראתה שהמסך דולק, אבל שום דבר לא הופיע עליו. מכמה בדיקות שערכתי לאחר מכן התגלו המסקנות הבאות - ריסט / כיבוי והפעלה לא עוזרים כנ"ל ניתוק וחיבור מחדש כל הכבלים שמחברים את המסך למחשב אם מכבים את המסך, מדליקים את המחשב ואז מדליקים אותו בזמן שהמחשב עושה בוט זה לא עוזר. לעומת זאת, אם מדליקים את המסך אחרי שהווינדווס עולה פתאום אפשר לראות. בפעמים הראשונות שעשיתי את זה המסך עבד לבערך 5 דקות לפני שאותו דבר חזר על עצמו (הכיבוי וההדלקות), לאחר מכן זה חזר על עצמו בערך באותה שניה. יש …

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  17. יש לי בעיה כבר אולי איזה שנה, כשאני מוריד באמיול או סתם כשאני משחק במחשב או שומע מוסיקה או אפילו גולש באינטרנט, מידי פעם המחשב שלי ניתקע! ניתקע זה אומר שהנורה של המסך הופכת לכתומה מצהובה, האינטרנט מתנתק, ואם אני שומע מוסיקה באותו זמן שהמחשב קופא אז המוסיקה פשוט חוזרת על אותו ביט של חצי שניה עוד ועוד ואי אפשר לצאת מזה חוץ מלעשות ריסט ידני :-[ ואני לא באובר קלוק או משהו כזה... מפרט מחשב: לוח אם abit is7-e כרטיס קול creative audigy מעבד של אינטל 2.0 ג'יגה הארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 80 ג'יגה 8 מגה באפר 7200 עוד משהו? תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  18. Started by rantri,

האם זה אפשרי להעלות את המחשב עם Disk on key ? במקום עם דיסקט איתחול. ואם כן איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  19. Started by idan,

יש ברשותי מחשב מתוצרת AMD XP 2000 שעומד על 1.67Ghz כל פעם שאני מריץ איזה תוכנה או משהו נגיד מנסה לפתוח איזה קובץ DOC או משהו המחשב נכבה למישהו יש רעיון או משהו? יכול להיות שזה הספק או ההגדרות של המעבד או משהו כזה? אני משתמש ב WINDOWS XP

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  20. Started by patrick,

לוח אם : GA K8NXP SLI גרסאת ביוס: F6 אני רוצה לעדכן את הביוס לגרסאת F7 .. אבל אני לא מצליח גם לא מה@BIOS וגם לא כאשר אני טוען את הגרסא החדשה דרך הביוס עצמו מהאשף שם של הDUAL BIOS. לפחות כאשר אני מנסה לעדכן דרך ה @BIOS הוא מציג לי הודעת שגיאה והיא: ERASE Error: Recovery BIOS Image ???

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  21. Started by Asaf.Y,

יש לי לוח של ASUS P4T533 זכרון של סמסונג 256X2 RDRAM ומעבד 2.4 פרסקוט המאווררים מסתובבים אבל המסך לא נדלק.. יש פתרון?

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by hm,

התקנתי לוח אם חדש במחשב בפעם הראשונה שלי וכנראה יש לי בעיה עם הג'ימפורים. אני מדליק את המחשב ועושה ציפצוף ארוך ו2 קצרים והמסך לא נדלק. תודה מראש למי שיעזור.

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  23. שלום חברים. אני ינסה להסביר את עצמי כמה שיותר טוב זה מסובך אני בתחום העבודה שלי מדפיס משהו כמו 200 דפים שונים ביום אני שולח להדפסה משהה את המדפסת ובסוף היום מדפיס הכול רציתי לדעת אם יש דרך שאני יכול להדפיס פעמיים הכול בלי לשנות לשתי עותקים בכול הדפסה משום שבסוף היופ אני הצטרך למיין את הדפים כלומר אם יש איזהו שהיא דרך לשמור את הקבצים שנשלחו להדפסה ואחרי ההדפסה לשחזר ולהדפיס שבו מקווה שהבנתם תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  24. יש לי מחשב ישן שעד לא מזמן עבד... עכשיו אני מנסה להדליק אותו הוא עושה אור כאילו יש חשמל ואחרי שנייה מתכבה.. פתחתי אותו ואני רואה שהמאוורים פועלים לשנייה ומתכבים יחד עם המחשב.. היום באתי לנתק את הכרטיס מסך וגילתי שהוא בכלל לא מחובר... שעה חיפשתי את הכבל כדי לחבר אותו אבל לא מצאתי כנראה שמי שניתק אותו חיבר אותו למקום אחר ואני לא מוצא אותו בשום מקום!! הבאתי כמה תמונות אולי תמצאו אותו

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  25. Started by RonCohen,

כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק שומעים מאווררים מסתובבים ואת ההארדיסקים נדלקים רק שאין שום פלט העכבר והמקלדת לא נדלקים המסכים נשארים על מצב שינה עשיתי כמה בדיקות אם זה עוזר: ניסיתי ספק אחר אותו דבר בידיוק ניסיתי זיכרון ראם אחר ניסיתי כרטיס מסך אחר ניסתי בלי כרטיס מסך אבל עדיין העכבר והמקלדת לא נדלקו. ניסיתי להדליק כשהכל מנותק חוץ מהראם חיבורים של הספק ועכבר ומקלדת כדי לראות אם הם נדלקים ועדיין כלום

• 9 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.