תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום. איך להתקין על CD, תוכנה כלשהי - לא קבצי מדיה: סרטים, תמונות מוסיקה ולא וינדוס - להפעלה מדיסק שגם יהיה דיסק איתחול (Bootable), ולהתגבר על זה שהתקנה רגילה של התוכנה בכונן (C) שותלת קבצים ב - Registry וב – Windows>System 32 ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , מפרט שלי כרגע : c2d q6600,8800gts 512, 2gb ddr2 800mhz, 2 hdd (1 regular,1 green series) 1pci X-FI extreme gamer, 2 fans 80mm מעוניין להחליף את כרטיס מסך ל: zotac gtx 480 נתוני ספק שלי : האם הוא יספיק למערכת החדשה ?? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי AMD Athlon Xp 2500 Gigabyte 7N400L-1 Radeon 9800 Non Pro C3 128Mb Geil 256x2 Golden Dragon 3200 המחשב עבד הכל סבבה הייתי בוינדוס , פתאום הוא מתכבה לבד אני מדליק לא עובד , לא עשה ציפצופים , ניתקתי הכל מהספק חיזקתי את הקירור למעבד , זיכרונות , וכרטיס מסך , אני מחבר המחשב משמיע צפצוף ארוך של איזה 2 שניות כל 2 שניות , ניסיתי לחזק אלף פעם כל חלק וחלק והוא נדלק פעם אחת , בטעינה של הוינדוס הוא נתקע , עשיתי ריסט והצג לא עובד המחשב דולק , אבל לא רואים כלום , הוא הביא לי גם צפצוף אחד של 2 שניות וזהו המחשב רק חזר לפני 3 ימים מתיקון (ב PCH) בבקשה אני מתחנן , מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון המחשב שלי כל הזמן קורס ומציג מסך כחול שעליו כתוב "your pc ran into problem" וכו'. לחלופין הוא פשוט נתקע. בשני המצבים כמובן שצריך לכבות את המחשב "בצורה אלימה". זה קורה בעיקר כשהסוללה כמעט ריקה או כשאני מטעין את המחשב. המחשב שלי הוא מחשב של חברת Asus דגם Zenbook ux461. לכן יש לי הרגשה שזה קשור לסוללה ושהיא דורשת החלפה. קניתי את המחשב לפני 4-5 שנים. שתי שאלות: 1. מה באמת לדעתכם יכולה להיות הסיבה למסך הכחול/לקריסות/לתקיעות? 2. מצאתי רק מקום אחד שמוכר סוללה בדיוק לדגם שלי: https://www.iladaptersonline.com/asus-c-53_10/%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99-4940mah-5…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא שנקנה לפני כחודשיים- WIN 8 Pro X64 Intel Core i5-4570 4X 3.2GHz 6MB 1333MHz ZALMAN CNPS10X Optima GIGABYTE GA-H87-HD3 8GB RAM MSI AMD Radeon R9 290 4GD5 ZALMAN™ Z11 Plus ATX ANTEC™ Power Supply TP-750C 750W Dell 2311h Advice PRD750 אל-פסק מרגע קניית המחשב כל 10 ימים עד שבועיים אני מקבל מסך כחול, בד"כ אחד שונה, בהתחלה זה היה בזמן שהייתי צופה בסרטונים באינטרנט, אחרי שביטלתי את הHARDWARE ACCELERATION בדפדפנים זה הפסיק לקרות שם, ועכשיו אני מקבל את המסכים הכחולים בלי קשר לכלום (האחרון קרה כפי שניתן לראות בתמונה מטה במצב IDL מוחלט באמצע הלילה) . רעיונות לנושא שמצאתי באינטרנט - - קראתי איפשהו שייתכן שהאל פסק שלי לא מספק מספיק חשמל וזה עלול לגרום ל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב עשה ריסטים והחלטתי לקחת אותו לתיקון שיבדקו..כי אחד המאווררים שעל הלוח לא עבדו טוב וחשבתי שזו הסיבה.. הטכנאי אמר לי שהוא בדק והקבלים של הלוח אם לא טובים ואם הבנתי נכון אז הלוח אם גם לא טוב... הוא אמר שעדיף לשים חדש ואמרתי לו בסדר.. הוא החזיר לי את המחשב ושמתי לב שהוא החליף את המאוורר של המעבד ולא שם אחד חדש! שהפעלתי תמחשב המאוורר של המעבד עשה הרבה רעש ושוב התחילו הריסטים אבל הפעם פחות.. הורדתי עכשיו את התוכנה Speed Fan לבדוק את הטמפ' וזה מה שמופיע לי: Fan01 Temp1 :34'C Fan 02 Temp2 :66'C 66 מעלות ויש אייקון בצד של אש..וזה נראה לי מסוכן..האם מדובר במאוורר של המעבד? בכל אופן אני לא מבין גדול אבל נראה לי די הגיוני שבגלל המעבד יש ריסטים ולא בגלל הלוח אם היש…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחדשתי במסך חדש 22 של chimei עכשיו למסך יש גם dvi וגם vga יש לי קופסאת מיתוג kvm שמחברת שתי מחשבים עם מסך אחד מקלדת אחת עכבר אחד... יש לי מחשב אחד שעובר עם dvi שמחובר למסך ישירות עכשיו.. ומחשב אחד עם vga הקופסאת מיתוג הזאת עובדת עם vga השאלה שלי עם אני יחבר אותה ישירות למסך לכניסת vga ויחבר אותה למחשב עם שיש בו רק vga ויחבר תמחשב השני ישירות למסך לא יהיה לי בלאגן... שהמסך משתמש גם בvga וגם בdvi אני יודע שזאת בעיה דיי מסובכת (אני לא מוכן לוותר על יציאת הdvi) תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייי . יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח לפתור .. המחשב שלי עושה ריסטים כל כמה שעות . מבחינת התחממות אין מה לדאוג ב סרק 28 מעלות במעבד , ובעומס מלא 42 מעלות . בדקתי את המערכת שלי עם התוכנות שלכם שהצעתם באתר , כולל את ההרד דסיק וכל החומרה , והכל יצא בסדר . נכנסתי לניהול מחשב וליומני שגיאות , אבל אין לי מושג מה כל הקודים האלה שמה . עשיתי לפני חודש בדיקת MEMTEST הוא הראה לי בעיה בזכרון , אבל לפני שבוע הרצתי עוד בדיקה ולא הראה לי שום טעות . מבחינת קירור למארז יש לי מספיק אפילו בניתי FANBUS . אני חייב עזרה לפתור את הדבר המעצבן הזה והלא נסבל ... יש לי את המפרט של המחשב באתר .
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אל פסק advice v750 וספק כוח של KSP 400W. בזמן האחרון כול פעם שהתחלתי להפעיל משחק כול שהוא, האל פסק משמיע רעש חזק ביותר ולעיתים נכבה. את הרעש אני מצליח לבטל כשאני מנתק ומחבר את האל פסק לחשמל מספר פעמים. לאל פסק מחוברים גם המחשב והמסך. כשאני מכבה את המסך בזמן הפעלת משחק אין רעש, אבל לפעמים, כשאני מדליק אותו חזרה, הרעש חוזר. נראה לי שהאשם העיקרי הוא הספק שמתחמם מאד, עד כדי כך שהוא מחמם לי את כול החדר, וגם מפיץ ריח מעט שרוף. חשבתי לקנות ספק חדש אבל לפני שאני עושה את זה הייתי רוצה חוות דעת על המצב. אולי יש עוד סיבות. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר... המסך בן כמה חודשים,בזמן האחרון (פעם שנייה) כאשר אני מדליק את המחשב הנורית של המסך מהבהבת בלי סוף (בצבע רגיל...ירוק לא צהוב) ורק אחרי כמה דקות (בפעם הראשונה זה היה כמה דקות)ועכשיו בפעם השנייה רק אחרי כרבע שעה! הוא החליט לפעול אחרי רבע שעה של הבהוב...גם כשאר המחשב מכובה מהספק ורק המסך דולק הוא לא דולק כמו שהוא צריך לדלוק כאשר המחשב מכובה ורק המסך דולק (נורה צהובה דלוקה ברצף) אלה הוא מהבהב פעמיים בירוק ואז פעם אחת בצהוב וחוזר חלילה למה זה קורה?!?! המסך הזה חדש יחסית! האם זה יכול להיות בגלל שיש הרבה אבק שמצטבר עליו? ואם כן איך אפשר לטפל בבעיה? הרי אני לא יכול לכסות את המסך כל פעם....אני מקווה שזה לא משהו בספק כח שלו או משהו אין לי עצבים להתחיל להחליף את המ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבל בכרום הוא עובד מצויין תמונה מצורפת מה אני רואה בכניסה לאתר זה קורה לי רק באתר הזה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפעמים כשאני יוצא מהטורנט ויש נגיד עדיין קובץ בהורדה אחרי שאני נכנס שוב לטורנט זה מראה לי שהקובץ כבר ירד למרות שעדיין לא עברו באמת האחוזים להשלמתו וככה נדפקת לי ההורדה..מה זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קיבלתי לאחרונה את המחשב נייד של אסוס דגם Vivobook s15 s533 ואני מנסה למצוא את האיקולייזר במחשב של תוכנת ה REALTEK. מה שמצאתי זה את ה REALTEK AUDIO CONSOLE אך אין שם אופציית Sound effects וכו . יש הצעות איך לתקן את זה? או להגדיר ככה שיהיה אקולייזר ואפקטים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אם מישהו יודע מה הספק הכי טוב לפינג נמוך באיזור גרמניה אני אשמח לדעת. ספציפית יותר זה למשחק BLADE AND SOUL אם למישהו יש רעיונות בבקשה. אני משתמש גם בWTFAST שדי עוזר (VPN), אבל כל הצעה אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך צורב מיוחד או תכונה מיוחדת כדי לצרוב דיסק של 90דקות? ואם יש משהו שונה שצריך לעשות בבקשה תכתבו ומה זה AC97 ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! למחשב לוקח כמה דקות להיכנס לאתרים. אתאר את הבעיה: כשמנסים להיכנס לאתר X, במשך כמה דקות הדפדפן לא מצליח להיכנס לאתר. ברגע שהאתר עולה, אפשר להיכנס לכל העמודים באותו domain בלי בעיה. למשל: כשאני מנסה להיכנס ל-ynet, זה לוקח כמה דקות, אבל ברגע שהאתר עולה, אפשר לגלוש בתוכו בלי בעיות, כלומר: להיכנס לכתבות וכדומה. זה קורה בכל אתר שאני מנסה לגלוש אליו. יכול להיות שיש בעיה בתהליך של ה-DNS Lookup? תודה! עדכון: כנראה שלא מדובר בבעיה ב-DNS Lookup: הכנסתי כתובות IP והבעיה בעינה...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז נתחיל מהתחלה. מערכת ההפעלה שלי היא win7ult 32b לפני כשבועיים התחילה הבעיה הזו. לאחר כיבוי מלא או לאחר restart של המחשב, הוא עולה וכדקה לאחר עבודה הוא נתקע. רק restart נוסף מחזיר אותו לעבודה רגילה כאילו לא קרה כלום. דברים שעשיתי: מחקתי את כל הדברים שהתקנתי במהלך השבועיים הקודמים להופעת התקלה. משחקים, תוכנות, עידכונים וכן את הדרייבר של כרטיס המסך(מסוג 8800GTS ה- 640MB) עשיתי ניקוי קבצים, תיקון שגיאות כולל שטח ואיחוי. במהלך הבדיקות שלי העלתי את ה-win במצב בטוח. עבד יפה אבל כשחזרתי למצב רגיל הוא נתקע. העלתי win ללא דרייבר כרטיס מסך והוא עדיין נתקע. התקנתי עידכוני win חדשים במקום אלו שמחקתי ועדיין הוא נתקע. זהו. אני דיי אובד עצות וחושב לפרמט את המחשב. אגב זו הפע…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי wd 80gb עם 8mb זיכרון. קודם כל, אני ממש לא רואה שיש שינוי.... אולי יש איזה שהיא הגדרה שצריך לשנות כדי שההרד דיסק ישתמש בזיכרון?? הפעלתי תוכנה שמזהה את החומרה, וראיתי שהמחשב מזהה את הזיכרון. בעיה שניה, ושהיא יותר מטרידה אותי: יש לי 30gb בנוסף, שהמחשב מזהה אותו אבל אני לא יכול להיכנס אליו, הוא כאילו לא קיים!!! אני ניכנס למנהל התקנים, אני רואה אותו, ואין שום בעיה, אבל אני לא יכול להיכנס אליו, אין לי את האייקון שלו בתפריט "המחשב שלי" לייד ההרדיסק השני, אני ממש משתגע.....
-
הUSB שלי בפרונט של המחשב לא עובד לי משום מה..USB3..לא עובד הכוונה אתה מחבר אליו דיסק און קי לדוגמא והוא לא מגיב.. הבאתי לכם תמונות שיעזרו לכם אולי.. זאת הבעיה:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתאום המסך של המחשב של אחי לא עולה, הוא מדליק את המחשב ואז מופיע הודעה הזאת: NOT OPTIMUM MODE RECOMMENDED MODE: 1280X1024 60HZ חיברתי את המחשב למסך אחר ורואים את המסך אבל אם אני מחזיר את המחשב למסך הקודם אז לא רואים את המסך! מישהו יודע מה הבעיה? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבל שלום חברים. לא יודע מה קרה פתאום שהאפשרות הזאת מבוטלת.איך אני יכול להחזיר אותה ? תודה לעוזרים תמונה: http://www.fastup.co.il/images/93268222.jpg
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Seagate FreeAgent Xtreme 1.0TB ביום בהיר אחד הכונן פשוט לא נדלק יותר. נורות החיווי לא נדלקות כאשר אני מחבר את הכונן למחשב. ניסיתי בעזרת USB וגם ESATA. יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב כל פעם שאני מפעיל משחק הוא אחרי כמה זמן או נתקע או מפעיל את עצמו מחדש או מביא מסך כחול שכתוב בו physical memory 0x000000f4 לפעמים אני יכול לשחק קצת ואז זה קורא פתאום ולפעמים זה מצחיל להתקע או להיות איטי בצורה מחרידה ואז זה קורה בדקתי עם זכרונות אחרים וזה עדין קורא החלפתי את הדיסק הקשיח לאחד אחר והחלפתי את הכרטיס מסך מה שנשאר לי שזה או הלוח אם או המעבד איך אני יכול לדעת מה מהם.... ויש אפשרות גם שהמחשב מתחמם לי ברגע שאני מפעיל את המשחק אם כן איך אני יכול לדעת כי ב SPEEDFAN אני לא יכול לדעת כי ברגע שאני נכנס למשחק אני לא יכול לבדוק אותו תודה לכם והמשך יום נעים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עזבתי את המחשב בצהריים מבלי לכבותו במצב תקין לגמרי. חזרתי אליו כעת ומצאתי את התמונה קפואה ומשובשת. בניסיון ל-boot ראיתי מיד עם האתחול את הפסים האנכיים שפי שניתן לראות בצילומים המצ"ב להודעה. ניסיון לבצע boot רגיל נכשל. ניסיון לבצע boot ל-safe mode עובר בהצלחה. כרטיס המסך הנו Leadtek 8800GTS (עלה לי המון בעבר... ) הרגשת הלב שלי... הלך כרטיס המסך.. מה דעתכם? ד.א. מסתבר בנוסף כי למרות שהמחשב כרגע מושבת, ברגע שכבל הרשת שמחובר אליו, מתחבר לנתב (של אורנג') כל הרשת בבית משתגעת. כלל לא ניתן לגלוש באינטרנט. מה קורה כאן?? תודה, אמיר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כולם יש לי את מקסימוס פורמולה שתים מאחר וקניתי אותו אוני מרכיב את המחשב בחלקים עדיין אין לי מעבד נורמלי , Q כלשהו.. אבל מה שכן יש לי זה E2*** לפי ההגיון שלי מי שקונה לוח של 1300 שקל לא ישים מעבד כזה מעפן על הלוח כי הלוח הזה לא אמור ביכלל להיות ברמה של המעבד הנ''ל לכן הוא לא אמור לתמוך בו.. נכנסתי לASUS ורשום שלא תומך גם..... http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=2166&l1=3&l2=11&l3=709&l4=0 אני רוצה להיותך בטוח ... הוא לא תומך? כי אני אוכל סרטים שהוא תקול , למרות שניסיתי לשים את המעבד והמחשב נדלק רק אין פוסט .... הוא אכן לא תומך ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-