עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by aviv_ni,

שלום בתיקיה של התמונות אפשר לעשות שרואים את כל התמונות בקטן ואז ללחוץ פעמים בישביל לראות בגדול הבעיה אצלי שאני רואה תתמונות אבל שאני לוחץ על התמונה זה מראה לי תמונה אחרת וזה ברוב התמונות שלי קורה איך מסדרים את זה??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by nivrob123,

יש לי כונן חיצוני ואני משתמש בו לסרטים בטלוייזה ואתמול נשבר הusb בטלוייזה ואין לי עוד חיבורי usb איך אני עוד יכול לחבר אותו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Arie_g,

שלום, יש לי בעיה מוזרה. לעכבר שלי יש מין כפתור שנותן עוד אפשרויות למקשים (שברגע שלוחצים עליו מראה אור אדום למעלה) וזה גם נותן לי אינדיקציה שבהחלט המגעים של העכבר תקינים, מעבר לזה גם הכפתורים כולל הגלגלת עובדים, הבעיה היא שהאור למטה לא דולק, ואי אפשר להזיז את העכבר לצדדים, למרות שהכפתורים עובדים. למישהו יש עצה? רעיון?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לפני מספר ימים פתחתי אשכול על תקלה שיש לי במעבד ולוח שקניתי http://hwzone.co.il/community/threads/535819-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93/page2#.UnTJLfngQnM GIGABYTE Z77 DS3H ו I5 2400 לאחר פירוקים והרכבות הבנתי שאחד הרכיבים לא תקין שכן שהחזרתי את החלקים הישנים שלי הכל עובד תקין ככה שזה לא בעיה בחיבור או דבר דומה. כרגע אני מנסה לגלות מי מהרכיבים אשם כדי שאוכל להחזיר אותו. הבעיה היא שכשאני מדליק את המחשב האורות נדלקים המאווררים מסתובבים אבל אין שום תצוגה והמחשב עושה ריבטים כל כמה שניות כלומר הכל נכבה האורות והמאוורים ו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by K0sTa,

נפל לי הארד דיסק ה SLAVE שלי 80 ג'יגה...עכשיו כשאני מחבר אותו המחשב כזה מקרקע ברמות מטורפות...ואני מדבר עוד לפני העלייה של הוינדוס.. בטח קרה לו נזק פנימי או משהו, אבל אני מקווה שזה לא רציני ופגע לי במידע. מה אפשר לעשות או לנסות לעשות על מנת לגרום לו לעבוד שוב ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yan_shi,

שלום לכולם ברשותי כרטיס לכידת וידאו מסוג PINNACLE MIRO DC 30 PLUSE ומחשב פנטיום 4 עם מע הפעלה XP. איפה אני יכול להשיג את הדרייבר לכרטיס זה. (באתר הבית של החברה אין דרייבר כזה אבל נאמר לי שקיים דרייבר ) כל עזרה תתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by BeNnYBoO,

שלום, לאחר ש"תיקנתי" את בעיית המסך הכחול שלי במחשב, צצו לי מספר בעיות חדשות שמאוד מאוד מאוד מעצבנות אותי. קניתי היום עכבר חדש ומקלדת חדשה. חיברתי את שניהם והפעלתי את המחשב, כאשר המחשב עלה, הן העכבר והן המקלדת הראו אותות חיים (לייזר וכו') אך לצערי, העכבר לא הגיב והמקלדת כן הגיבה. לאחר מכן ניסיתי להחליף בין העכבר החדש לישן וזה תקע את המקלדת ואת העכבר החדש. 1) כשהמחשב עולה עם העכבר החדש - העכבר קופא 2) כשאני מחליף בין העכברים - העכבר והמקלדת קופאים 3) כשאני מעלה את המחשב בSAFE MODE, לפעמים זה קופא ולפעמים לא עם החדש. בעיה נוספת ששמתי לב אליה, היא ERROR שאני מקבל כול הזמן בEVENT VIEWER, כנראה בעקבות הבעיה הזאת: The COM+ Event System detected a bad return code during its inter…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום רב, יש לי לוח חדש דגם: GIGABYTE B550 AORUS PRO AC AM4 AMD B550 DDR4 כל פעם שהמחשב לא מקבל חשמל, אם הוצאתי לדוגמא את הכבל מהספק כח (מן הסתם שהוא כבוי) פעם הבאה שאני אדליק את המחשב הוא ידלק אבל הלוח לא ימשיך לעלות, אני מקבל נורה אדומה בלוח ורק אם אני אעשה ללוח איפוס דרך הגמפר וכל ההגדרות גם יתאפסו המחשב יעלה מישהו יודע למה זה קורה ואיך ניתן לפתור את זה? לוח חדש, עשיתי לו עדכון ביוס לעדכני ביותר וזה קרה גם עם הביוס לפני שעשיתי עדכון למעשה עשיתי עדכון כי חשבתי שזה יפתור את הבעיה. יש לציין שזה לא קורה כל עוד המחשב\הספק כח מחובר לחשמל, זאת אומרת זה לא בעיה של הסוללה

9. המחשב חדש, יותקן עליו וינדוז 7 64 ביט. במחשב יהיו: SSD של סמסונג 500 גיגה ( 850 EVO ), ודיסק נוסף, שחור של ווסטרן 5 טרה. במחשב יהיו גם 16 גיגה זיכרון ראם. 1. האם יש טעם לחלק את ה- SSD לשתי מחיצות, נניח בשביל משחקים, כדי שלא יותקנו תחת פרוגרם, או שזה לא משמעותי? ( אני מתכוון גם לעשות אימג ל- C עם אקרוניס, ככה שענין המשחקים והנפח שיתפסו, יהיה רלבנטי לגיבוי ). 2. האם המחשב שלי יצטרך PAGE FILE , אם כן, איזה גודל מומלץ, והאם להקצות זאת במחיצה הראשונה של ווסטרן, או להשאיר על ה- SSD?

10. Started by JUVE,

התקנתי תוכנת WIN98SE על המחשב המחשב לאחר ההתקנה הלכתי לDEVICE MANAGER להסתכל מה צריך עוד להתקין וראיתי ש הPCI SERIAL CONTROLER לא הותקן ניסית להדכין אותו אך לא הצלחתי דרך הDRIVERS של ה WIN שאלותיי הן אלו: 1. מה תפקידו של ה PCI SERIAL CONTROLER 2. איך כן אפשר להתקין אותו תודה על העזרה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. ברצוני להרכיב את הארדיסק של הסוני 3 למחשב ישן האים אני יכול להשתמש בו או שזה לא אפשרי אשמח ליעוץ

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. היי כולם יש לי את מקסימוס פורמולה שתים מאחר וקניתי אותו אוני מרכיב את המחשב בחלקים עדיין אין לי מעבד נורמלי , Q כלשהו.. אבל מה שכן יש לי זה E2*** לפי ההגיון שלי מי שקונה לוח של 1300 שקל לא ישים מעבד כזה מעפן על הלוח כי הלוח הזה לא אמור ביכלל להיות ברמה של המעבד הנ''ל לכן הוא לא אמור לתמוך בו.. נכנסתי לASUS ורשום שלא תומך גם..... http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=2166&l1=3&l2=11&l3=709&l4=0 אני רוצה להיותך בטוח ... הוא לא תומך? כי אני אוכל סרטים שהוא תקול , למרות שניסיתי לשים את המעבד והמחשב נדלק רק אין פוסט .... הוא אכן לא תומך ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הסתכלתי לEVENT VIEWER אחרי ששמתי לב לזה פעם אחת, ומסתבר שכשאני לא במחשב, הוא נכנס לSLEEP ויש מתעורר ממנו, כל 4 דקות, זה נמשך 10 שעות שלא הייתי במחשב ההגדרה של הSLEEP אצלי זה אחרי 25 דקות, הWAKE ON LAN מכובה בדרייבר של הרשת יש לי סדרת אירועים כזאת שחזרה על עצמה איזה 100 פעמים הלילה : Kernel Power: The system is entering sleep. Sleep Reason: System Idle Kernel Power: The system firmware has changed the processor's memory type range registers (MTRRs) across a sleep state transition (S4). This can result in reduced resume performance. Kernel General: The system time has changed to ‎2013‎-‎11‎-‎03T03:03:55.500000000Z from ‎2013‎-‎11‎-‎03T03:03:22.366465200Z. Change …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by morx,

קראתי כמה מדריכים מפה וגיליתי שהBSOD במחשב נייד שלי בגלל הקובץ "ntoskrnl.exe" חיפשתי עליו בגוגל ולא הבנתי כל כך למה זה קורה.... אפשר מידע איך לסדר או משהו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. אני ככה כל היום וזה מתחיל להוציא אותי מדעתי. העכבר הוא ישן מאוד עכבר אופטי חוטי של מיקרוסופט אחד מהראשונים כבר כמה שנים טובות אצלי ומספק העבודה כמו שצריך, יכול להיות מצב כזה שכל פעם ההתקן USB לא מזהה אותו, ואז מזהה שוב? ד"א החלטתי להתחדש, אבקש המלצה לעבכר חדש לא ממש גיימר חוטי+ שיחזיק עוד כמה שנים טובות מעמד(אוהב להתרגל לדברים )

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by EREZOS123,

אהלן חברים ברשותי נייד של ASUS דגם ZenBook Flip UX360 נקנה ב 2017. מעונין להחליף לו או להוסיף לו זיכרון פנימי . כרגע יש לי 8 גיגה. מעונין שיהיה לי 16. האם אני צריך אחד של 16 או פשוט חש אופציה להוסיף עוד אחד של 8 ? אלו הנתונים של המחשב : Device name ארז Processor Intel(R) Core(TM) i7-7500U CPU @ 2.70GHz 2.90 GHz Installed RAM 8.00 GB (7.89 GB usable) Device ID 95AFB935-6411-4C34-A5DF-D81ABC52524B Product ID 00325-96103-35266-AAOEM System type 64-bit operating system, x64-based processor Pen and touch Touch support with 10 touch points

17. שלום לכולם, הרכבתי מחשב, והלוח-אם הוא strix z270i. החיבור שלי הוא דרך כרטיס רשת אלחוטי+אנטנה שמגיע עם הלוח-אם. כאשר אני מוריד משחק (למשל מ-steam) אז כאשר אני מגיע למהירות מקסימאלית של 9+ מגה לשניה פתאום מתנתק לי האינטרנט.. מישהו נתקל בתופעה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אורח עעדן
    Started by אורח עעדן,

שלום, יש תוכנה מומלצת וחינמית ליצירת אימאג לדיסק הקשיח בחלונות 10? תוכנה כמו גוסט של נורטון. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם. יש לי כונן קשיח חיצוני של 2TB ואני משתמש בו לאכסון של סרטים ומשחקים. בנוסף, יש עליו משחקים של PS3 שהורדתי (בצורה חוקית, מהחנות של PS). אני תמיד מעביר את הכונן מהמחשב לקונסולה בשביל לשחק. השאלה שלי האם אפשר להשתמש בו"ז בכונן שיחובר גם למחשב שלי וגם ל-PS3? יש לו יציאה אחת בלבד של USB.. במידה ולא ניתן, מה הפתרון המיטבי לדעתכם? תודה לעוזרים

20. Started by אלעזר הראל,

ב''ה שלום וברכה, האם ניתן להכניס מידע אל המחשב דרך פתח ההיץ' די כשם שמוציאים דרכו אל הטלוויזיה? תודה אלעזר הראל

21. Started by .AloN,

יש לי את המארז - Enerman FS-710 והיום שמתי לב שהנורה הירוקה שלו, זו שדלוקה כל עוד המחשב דלוק, מהבהבת. על מה זה יכול להעיד ? <- ראה מפרט. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום חברים אני זקוק לעזרתכם, יש לי בעיה ממושכת בזמן האחרון ואני מנסה לפתור אותה ועדיין אין מנוס והיא פוגעת במחשב שלי.. יש לי הודעה של מסך כחול מכיתוב : NETIO.SYS . קוד שגיאה - 0x000000d1 בכותרת של המסך הכחול - DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL. אמרו לי שהבעיה כנראה שהדרייבר של הכרטיס רשת לא מעודן , עידכנתי אותו . חשוב להזכיר שהמסך קופץ רק כאשר אני מפעיל את הטורנט להורדה . כל עוד הטורנט סגור הכל תקין , ברגע שאני מפעיל אותו כדי להוריד משהו מסוים המסך קופץ . אני חייב את עזרתכם בבקשה , ..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. קיבלתי את המחשב החדש שלי : Q9400 GA- EP43-DS3L 2048X2 KINGSTONE HYPERX1066MHZ בתוכנה CPUZ הוא מזהה את הזכרונות אבל רשום שהם עובדים על תדר 400 MHZ מישה ויודע למה ?? המחשב נקנה מ KSP

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, במחשב שלי קיים לוח אם Gigabyte Z490 AORUS ELITE AC https://www.gigabyte.com/il/Motherboard/Z490-AORUS-ELITE-AC-rev-10#kf אני מעוניין להוסיף כונן SSD של Samsung https://www.samsung.com/us/computing/memory-storage/solid-state-drives/980-pro-pcie-4-0-nvme-ssd-2tb-mz-v8p2t0b-am/ האם הכונן יעבוד ויתאים ללוח אם? לוח האם תומך ב-NVMe PCIe 3.0 x4 , והכונן של סמסונג הוא NVMe PCIe 4.0 x4

25. Started by Ruya,

אהלן כבר מזה כמה שבועות שהמחשב שלי מחליט לקפוא באופן אקראי (בגלישה סטנדרטית באינטרנט ללא מאמץ) אין מסך כחול או התרעה מוקדמת, פשוט הצג קופא והמקלדת והעכבר לא מגיבים ורק ריסט עוזר.. הבעיה שזה גם קורה כשאני מעלה את המחשב, פתאום קופא. בנוסף, לפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא דולק אבל אני לא רואה כלום על המסך. הטכנאי מחשבים שלי ניסה לנקות אותו היטב אך זה עדיין קורה... מה עושים?? תודה מראש, רועי כרטיס מסך club 3d hd4870 512mb

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים