תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המארז - Enerman FS-710 והיום שמתי לב שהנורה הירוקה שלו, זו שדלוקה כל עוד המחשב דלוק, מהבהבת. על מה זה יכול להעיד ? <- ראה מפרט. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה לעשות אם בטעות החלפתי משתמשים במאפינים של המחשב וזה לא נותן גישה לדיסק מקומי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם 1. יש ברשותי שני מחשבים ובשבוע האחרון שניהם לא נכנסים למצב שינה באופן אוטומטי אלא רק ע"י לחיצה על הכפתור של מצב שינה. 2. גם לאחר שאני עושה מצב שינה כפוי (ע"י לחיצה) הם לא נכנסים למצב שינה היברדי. האם משהו יודע על הבעיה אולי זה קשור לעדכונים או משהו כזה אשמח לקבל תשובה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אתמול המחשב שלי התחיל לתפקד מוזר הוא נכבה לי כל הזמן - לפני שהוא מעלה את הווינדוס, אחרי שהוא מעלה את הווינדוס, כשאני נמצא בbios או בsafe mode. אני שם לב שכאשר הוא עוד מצליח לשרוד כמה שניות בעליה של הווינדוס 7 אז הוא תקוע לגמרי. רציתי לדעת יש מצב שזה וירוס? או שיכול להיות שהספק לא מתפקד כמו שצריך? תודה רבה לכל מי שיכול לעזור
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שבוע מחשב חדש עם מעבד 2 ליבות E7500. משום מה המחשב עושה רעש של צ'יקצוקים כאלה קולות קטנים (לא קשור למאווררים) מאיפה זה יכול לנבוע? בנוסף, אתמול הוא נכבה לי סתם ככה בלי סיבה ושוב אני מזכיר מדובר במחשב חדש. מה יכול לגרום לזה? תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט. את המחשב אחרי שאני לוחץ אנטר לאשר את ההתקנה (אני עושה בוט מה CD ) כתוב לי שם שאין לי כונני HD ועליי לצאת מההתקנה, איך אני מתקין את הווינדוס מחדש ??
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל ביומיים האחרונים לעשות restart אוטומטי כל כמה שעות (כאילו יש לו נפילת מתח של חצי שניה והוא מתחיל מחדש). זה קורה לי גם ב - windows xp וגם ב linux mandrake שמותקנים לי על המחשב, ככה שאני מניח שזו לא בעיית תוכנה. עד כמה שאני יודע כמעט כל רכיב במחשב יכול לגרום לנפילת המתח הזו. איך אני יכול לבדוק מאיפה זה מגיע? האם אני צריך פשוט לנסות להחליף ספק כוח או משהו כזה ולהתפלל לטוב? איך ניגשים לפתרון הבעיה? תודה מראש לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב! קיבלתי לפני כמה ימים את החלקים הבאים: לוח אם - ECS, מארז - משהו ב 170 שח, זיכרון DDR 256MB של סמסונג ומעבד DURON 1600. כל שאר החלקים היו ברשותי. הרכבתי את המחשב ומנסה להדליק- לא נדלק. שמתי לב לדבר הבא: כאשר אני מדליק את החשמל בשקע ולוחץ על הכפתור של ההפעלה, המאווררים מתחילים להסתובב לחלקיק שניה ונעצרים. אני מחבה את החשמל בשקע, שומע צליל נמוך מהספק, מדליק שוב ובדיוק אותו דבר. חשוב לציין שאם אני מנסה להדליק את המחשב אחרי שכבר ניסיתי בפעם הראשונה אז הוא כבר לא מסובב את המאווררים עד הפעם הבאה שאני אכבה ואדליק את הכפתור של השקע. אני לא יודע מה לעשות.. :[ מישהו יכול לתת לי רמז? מה עשיתי לא נכון? עשיתי הכל לפי ההוראות בחוברת של הלוח (את חיבור כפתורי ההפעלה ללוח אם) וניס…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם..! המחשב השני נשרף לי הוא משהו אז החלטתי שאני רוצה לסדר אותו אז אני צריך עזרה ממכם, טוב לפני זה הספק הכוח שלו נשרף אז קניתי לי ספק חדש הספק עבד והמחשב היה נדלק ולא נכבה ולא רואים כלום במסך מה אני צריך לעשות מה הבעייה שלו...? :s05: תודה מראש לעוזרים..!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן - לפני כמה ימים מרחתי גריז טרמי על הכרטיס מסך שלי - והוא השתגע המעלות ירדו אומנם 6 מעלות אבל הרזולוציה הייתה נמוכה והיה אפשר רק 8 סיביות... (עכשיו אני חושב שזה כבר לא הכרטיס תקראו ותבינו) טוב - הלכתי לחנות שלכו אותו לבדיקה ואני כנראה מקבל חדש. בנתיים הביאו לי GeForce 256 32mb חלפוי (בבבבבבבבבעעעע) אני מכניס אותו - מפעיל את המחשב המסך לא נדלק והמאוורר על הכרטיס לא עובד - חשבתי שהכרטיס דפוק ! הכנסתי למחשב אחר - עוד כמה גדול ! עכשיו הכנסתי וודו 3 המסך שוב דלק ושוב הכנסתי למחשב אחר - ושוב עבד כמו גדול ! רק כרטיס אחד ישן תיכו עובד אצלי (בנתיים) הוצאתי אותו מפנטיום 1 ! מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה יש ריח של שירוף מהמחשב וכל פעם שאני מדליק את המחשב יש ציפצוף ואז הוא נדלק וליפעמים יש בעיה והוא לא נידלק איך אני יכול לבדוק הם הוא נישרף או משהו אחר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בתיקיה של התמונות אפשר לעשות שרואים את כל התמונות בקטן ואז ללחוץ פעמים בישביל לראות בגדול הבעיה אצלי שאני רואה תתמונות אבל שאני לוחץ על התמונה זה מראה לי תמונה אחרת וזה ברוב התמונות שלי קורה איך מסדרים את זה??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שזה המפרט שלו: מעבד - Intel E6750 לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס מסך - NVIDIA 8500GT זיכרון - 2GB אני לא זוכר את הדגם של המארז והספק כוח. יש לי שני חיבורי USB מקדימה ועוד 4 מאחורה. באחרי מחיבורי הUSB מקדימה כל הזמן מחוברות אוזניות עם מיקרופון והכל בסדר גמור עובד תקין. היום אחרי הצהריים בערך רציתי להעביר את האוזניות שלי למחשב שנמצא בחתימה כי רציתי לשחק פיפא עם בן דוד שלי. ניתקתי את האוזניות ואז עברתי למחשב השני שיחקתי והכל היה בסדר ואז חזרתי למחשב שלי וגיליתי שהמחשב נכבה ואני לא יודע איך ואז ניסיתי לחבר את האוזניות לחיבור USB שהן היו מחוברות אליו מקודם ופשוט אי אפשר לחבר. אני מנסה לחבר ופשוט אי אפשר. רק החיבור USB השני עובד. מה הבעיה ואיך מסדרים את …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מכווה שאני בפורום הנכון... יש לי בעיה...מקווה שתוכלו לעזור... רכשתי מקלדת גיימינג של לוג'יטק G19 יש לי במחשב WINDOWS 8 לפי האתר של לוג'טק המקלדת תומכת בחלונות 8 כמובן שהורדתי את הדרייבר המתאים (??) מהאתר של לוג'יטק מכיוון שבדיסק ההתקנה אין דרייבר ל WIN8 כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר...אני מקבל הודעה שהוא לא תומך... האם משהוא ניתקל בבעיה הזו? יש פתרון? מפרט המחשב שלי הוא זה: מעבד-Core i7 3960X Extreme לוח אם-Gigabyte X79-UD3 s2011 זיכרונות-4x4 GB DDR3 כרטיס מסך-Sapphire Radeon Vapor-X HD 7970 OC GHZ Edition 6GB GDDR5 כונן קשיח-WD 1TB כונן SSD- אינטל 240GB מערכת הפעלה- WINDOWS 8 יש לציין שניסיתי להתקין את הדרייבר לי ההוראות, כלומר, ליפני חיבור המקלדת... ת…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני מספר ימים פתחתי אשכול על תקלה שיש לי במעבד ולוח שקניתי http://hwzone.co.il/community/threads/535819-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A4%D7%AA-%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93/page2#.UnTJLfngQnM GIGABYTE Z77 DS3H ו I5 2400 לאחר פירוקים והרכבות הבנתי שאחד הרכיבים לא תקין שכן שהחזרתי את החלקים הישנים שלי הכל עובד תקין ככה שזה לא בעיה בחיבור או דבר דומה. כרגע אני מנסה לגלות מי מהרכיבים אשם כדי שאוכל להחזיר אותו. הבעיה היא שכשאני מדליק את המחשב האורות נדלקים המאווררים מסתובבים אבל אין שום תצוגה והמחשב עושה ריבטים כל כמה שניות כלומר הכל נכבה האורות והמאוורים ו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נפל לי הארד דיסק ה SLAVE שלי 80 ג'יגה...עכשיו כשאני מחבר אותו המחשב כזה מקרקע ברמות מטורפות...ואני מדבר עוד לפני העלייה של הוינדוס.. בטח קרה לו נזק פנימי או משהו, אבל אני מקווה שזה לא רציני ופגע לי במידע. מה אפשר לעשות או לנסות לעשות על מנת לגרום לו לעבוד שוב ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ספק seasonic s12ii-520 במקום הספק הג'אנרי שהיה לי. הרכבתי את הספק והמחשב נדלק אבל לא עולה,המקלדת והעכבר לא מקבלים חשמל,המסך לא נדלק,בדקתי את הכבל חשמל של ה4 פינים ללוח אם והוא מחובר. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי לוח asus p5ql-am Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האנטי וירוס שלי הקפיץ לי את ההודעה שבתמונה. בשביל לבצע את התיקונים האנטי וירוס רוצה שאעשה מנוי בתשלום. אני מחפש המלצה לתוכנה שיודעת את שלושת הסעיפים שבתמונה בחינם.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב היה נתקע לי כל הזמן ולא מגיב יותר רק אם הייתי עושה ריסט מהמחשב עצמו אז פרמטתי ועדייין זה נתקע המחשב עובד טוב ומהר ושאני נכנס לאתר כבד כמו וואלה או משו אחר זה נתקע והוא עובד מהר המחשב ושנכנס לאתרים נכנס מהר ופתאום נתקע למה זה ?!???? ? ? תעזרו לי תודה תודה תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם משתמש מוגבל מאוד. אין כניסה ללוח הבקרה, מנהל המשימות, ועוד. לא ידוע על משתמש מנהל. בתיקיית משתמשים יש תיקיה בשם Administrator אבל היא ריקה! אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - נפתר, תודה. (פתחתי משתמש דרך CMD)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס לכידת וידאו מסוג PINNACLE MIRO DC 30 PLUSE ומחשב פנטיום 4 עם מע הפעלה XP. איפה אני יכול להשיג את הדרייבר לכרטיס זה. (באתר הבית של החברה אין דרייבר כזה אבל נאמר לי שקיים דרייבר ) כל עזרה תתקבל בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי תוכנת WIN98SE על המחשב המחשב לאחר ההתקנה הלכתי לDEVICE MANAGER להסתכל מה צריך עוד להתקין וראיתי ש הPCI SERIAL CONTROLER לא הותקן ניסית להדכין אותו אך לא הצלחתי דרך הDRIVERS של ה WIN שאלותיי הן אלו: 1. מה תפקידו של ה PCI SERIAL CONTROLER 2. איך כן אפשר להתקין אותו תודה על העזרה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב: כבר שנים שיש לי את הבעייה הבאה כאשר שולחן העבודה של Windows עולה בעת הדלקת המחשב או הפעלתו מחדש: ממה נגרמת הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד דל INSPIRION 6400 שמותכנת עליו ויסטה והמחשב לא משמיע שום קול (לחצתי על כל כפתורים הרלוונטיים) האייקון של הקול בשורת המשימות מסומן באיקס אדום וכשעומד עליו העכבר הוא כותב: NO AUDIO OUTPUTDEVICE IS INSTALLED וכשאתה מנסה להפעיל שיר מהמדיה פלייר הוא כותב לך: Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly. התקשרתי לתמיכה של החברה וענה לי מישהו שלא נראה לי שהבין ממש מה הבעיה והוא אמר לי שאני צריך לבוא למעבדה כי יתכן שזו בעיית חומרה. אין לי את הזמן הזה! יש למישהו פתרון אחר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, בזמן אחרון אני נתקל בבעיה שהמחשב נתקע בזמן משחק יש לציין שזה יכול לקרות אחרי חצי שעה או אחרי שעתיים בדקתי טמפ' והכל נראה בסדר. הדרייברים של הכרטיס מסך והכרטיס קול מעודכנים. שהמשחק נתקע על המסך אני רואה תמונה לא ברורה והסאונד ממשיך לעבוד לפעמים זה נותן לי לצאת לשולחן עבודה ולפעמים רק ריסט עוזר. enermax liberty400w e6300 Gigabyte GA-965P-S3 2*1gb g.skill nvidia8800gt תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-