עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lt mor,

שלום, ברשותי מחשב מדור קודם שלוח האם שלו התחיל לגמגם (נבדק כבר זיכרונות, כרטיס מסך וכו) האם אני יכול להעביר הכול ללוח החדש ללא התקנה מחדש של חלונות 10? לוח קודם: Z68A B3 D3 גיגבהייט הלוח החדש: asus P8P67

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  2. בהרבה מקרים, כשמחליפים לוח אם בחלונות XP, חייב להתקין מחדש את חלונות (בדרך כלל זה קורה כשהצ'יפסט שונה בלוח אם החדש) האם יש דרך לשנות את הלוח אם מבלי להתקין את כל הWindows מחדש? ???

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by ירוחם לונג,

קניתי מחשב מחודש של דל E5410 i5, לאחר כמה חודשים (כבר אין אחריות) המטען הפסיק להטעין את המחשב, המחשב נכבה לחלוטין, ניסיתי בטריה אחרת מטען אחר וכלום לא עזר. הלכתי לטכנאי הוא אמר לי שככל הנראה הלך הלוח אם. רציתי להזמין בעצמי חדש ולחסוך עלויות, ואיך שזה נראה יש שתי סוגים ואני לא יודע מה מתאים לשלי: ראיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/Dell-Latitude-E5410-Socket-G1-Laptop-Motherboard-P-N-D1VN4-/141437767344?pt=Motherboards&hash=item20ee590eb0 ואת זה: http://www.ebay.com/itm/Dell-Latitude-E5410-Intel-Motherboard-59DMW-48-4GN01-011-/131321491754?pt=Motherboards&hash=item1e935ef12a#viTabs_0 שניהם במחירים סבירים משומשים. אשמח מאוד אם משהו יוכל להסביר לי איך בודקים התאמה.…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום החלפתי לוח אם במחשב שלי ללא פירמוט המחשב. רציתי לדעת אם זה דבר הלכתי שיש קונפליקטים (רסטרים ,קצת מסכים כחולים) אמרו לי שלאחר פירמוט והתקנת דיסק הלוח לא יהיו בעיות מהסוג הזה. זה נכון? האם ביכלל צריכים להיות בעיות כאלה או שזה מנסיבות אחרות . תודה רבה ויום טוב. עריכה: פירמטתי הכל בסדר עכשיו , תודה לכולם על העירנות

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by Eviljelly,

שלום, לאחרונה המחשב נתקע (התצוגה קופאת לכעשר דקות ואז הוא מאתחל את עצמו ללא הפסקה, בשלב מסויים נתקע בביוס ולא ממשיך) לאחר זמן כלשהוא (בין עשר דקות למספר שעות) הבעיה לא קוראת באופן קבוע אלא לפעמים. בדיקת מאווררים גילתה שאחד המאווררים של הכרטיס מסך מתקשה להתניע (וגם עם התנעה ידנית מסתובב לאט מהרגיל), אז אני מעוניין להחליף אותו. 1. האם זאת עשויה להיות הבעיה? 2. איך מחליפים מאוורר כזה? (אין לי בעיה לאלתר עם מאורר אחר אם אין אופציות סבירות) 3. האם זה מכוסה במסגרת אחריות של הכרטיס ? נראה לי שהוא עדיין באחריות. אם אני זוכר נכון זה הדגם של הכרטיס מסך: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3614#ov הקירור הוא כנראה מסוג WINDFORCE 2X

6. Started by metis,

היי לכולם, יש לי כרטיס מסך בן שנתיים בערך - ATI Radeon 9800. לפני כשבוע המאוורר של הכרטיס הפסיק לעבוד. ניקיתי אותי ואפילו שימנתי אותו. הוא נתן לי עוד כמה ימי חסד אבל עכשיו מת לגמרי. האם אפשרי להחליף רק את המאוורר? איך עושים את זה? איפה קונים מאוורר כזה? תודה, אסף עריכה: הכרטיס של Sapphire במידה וזה משנה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. מדובר בקירור סטוק לINTEL. על ההיטסינק יושב מאוורר שמחובר עם ברגים ארוכים וקפיץ, לא ניתן להבריג אותם החוצה. המאוורר בקושי מסתובב ואני רוצה לשמן את הציר שלו או להחליפו באחד אחר, אבל לא הצלחתי לפתוח את הברגים. האם התכנון שלו הוא כזה שצריך להחליף את כל היחידה? תמונה:

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by alonku84,

שלום בזמן האחרון המאורר של הצ'יפסט בלוח התחיל לעשות רעש עד לרמת בלתי נסבל, חיפשתי תחליפים, מאחר ומי שמכיר את הלוח, הגובה של המאורר הוא ס"מ או פחות אפילו, שהכרטיס מסך לא יגע בו. חיפשתי תחליפים ומצאתי רק את הEVERCOOL VC-RE הבעיה שהמאורר הזה מיושן קצת, ויש לו מחליף, ה VC-RF, לצערי לקחתי את הRF והוא טיפה גבוהה מידי.... מישהו התנסה בהחלפת המאורר בלוח האם הזה? מישהו מכיר מאורר מחברה אחרת, לא EVERCOOL אשר יתאים לי? תודה על העזרה...

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  9. Started by numnumnum,
    • 0 תגובות
    • 478 צפיות
  10. שלום, ברשותי יחידת קרור המופיעה בלינק הבא: http://www.thermaltakeusa.com/products-model.aspx?id=C_00000796 קישור למאוורר: http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/coolers/zalman-cnps8700led-ttv1/26_v1_fanb.jpg&1=1 המאוורר מרעיש לאחר שניגבתי ממנו אבק. אני מעוניין להחליף את המאוורר בלבד, הוא מעוגן לתושבת בשלוש נקודות ולא הצלחתי למצוא משהו דומה ברשת. אשמח לשמוע רעיונות.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by avidan28,

טוב אחרי שיטוט בפורום ב"חיפוש אני כבר התחלתי להשתגע.... יש מארז של טרמלטייק עם מאוררים בני שנה (של אותה חברה) היום אחרי שימון וניקוי הם עושים רעש כמו טרקטור. האם כדי לקנות חדשים של טרמלטייק או חברה אחרת?? יש את ונטק אני יודע.עכשיו אני מתלבט אם לשדרג את מערכת הקירור של המחשב המשני שלי ולתקן של המחשב הקיים בערכה של טרמלטק 2 + 2 שנמכרת בפנדה 2 של 80 ממ ו 2 של 120 ממ.העניין שהם אחרי שנה עושים רעש איום....אז אני אשמח לקבל עצות. אם יש חברה טובה של 120 יחד עם בקרת מהירות ודציבל נמוך אני אשמח לקבל המלצות תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  12. Started by omrik10,

המאורר בספק שלי התחיל להרעיש ורציתי להחליף אותו, הספק אמנם ישן מ2009 אבל עובד מצויין (Corsair VX550W), פתחתי את הספק ניקיתי וכד, לא עזר, למאורר יש 2 חוטים ומחבר מסוג שנראה שלא משתמשים בו היום, ראיתי שברוב המאוררים היום זה 4 חוטים, בדיון הזה , הציעו לו לחתוך את המחבר הישן ולהחליף במאורר החדש, וחוט אחד או שניים במקרה של 4 חוטים לא יהיה מחובר/ים, השאלה שלי האם משהו לא יתפקד במאורר החדש, למה יש היום 4 חוטים במאוררים? או שעדיף לקנות ספק חדש?

13. Started by zolder,

אני הולך להחליף מארז וצריך להעביר את כל הדברים ואני רוצה לעשות את זה לבד אבל לא כל כך מבין בזה. האם זה מסובך עד כדי כך או שכדאי ללמוד עכשיו?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by gll,

החלפתי למארז חדש והעברתי את החומרה מהמארז הישן אבל שמחברים את המחשב לחשמל הוא לא מגיב בכלל בדקתי את כל החיבורים של החשמל ללוח, את המעבד וזכרונות לא הוצאתי כלל מהלוח מה יכול להיות הבעיה שהמחשב לא מגיב? בדקתי גם פעמיים את החיבורים של המארז ללוח כל חוטי הפאוור וכל זה מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות שחסר איזה בורג על הלוח עצמו שמחבר אותו למארז ובגלל זה הוא לא נדלק? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by AntiFacebook,

שלום, החלטתי להחליף מארז למחשב שלי, מכיוון שהנוכחי קטן מדי בשביל כרטיס המסך החדש שאני מעוניין לרכוש. אני לא ממש מבין בנושא, ויש לי כמה שאלות על מנת שזה יבוצע בצורה חלקה: 1) איך אני יכול לדעת שהמארז החדש יתאים לכרטיס? 2) אילו יצרניות נחשבות איכותיות? 3) עד כמה פעולת ההחלפה מורכבת? מן הסתם צריך לפרק את כל החלקים ולהרכיב מחדש, אבל האם זו פעולה פשוטה לביצוע? יש צורך בכלים מיוחדים? 4) האם ישנם שיקולים נוספים שיש לשים אליהם לב בעת בחירת המארז(למשל התאמה ללוח האם)? תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by razabc207,

שלום, לפני שבוע קניתי מחשב נייד חדש וכשפתחתי אותו היום גיליתי בעיה במאווררים של המעבד. רעש סטטי מוזר בוקע מהם ובהדלקת המחשב (לפני שעולה מערכת ההפעלה) מוצגת הודעת שגיאה שמדברת על בעיה במאווררים. כמובן שהמחשב עדיין באחריות. שאלתי היא, האם במקרה כזה ניתן לדרוש מחשב חדש או שמקובל להסתפק בהחלפת המאווררים ע"י טכנאי החברה? תודה רבה.

17. Started by ofirp12345,

אהלן חברים, יש לי מחשב נייד של אסוס (הדגם בנושא) ויש לו בעיה רצינית בצבעים של המסך ואיכות ממש ירודה שלו. פניתי לאסוס מספר רב של פעמים והמחשב היה שלוש פעמים במעבדה שלהם אבל כלום לא עוזר. אחרי שהתייאשתי מהם כבר שאלתי היא כזאת: האם אפשר להחליף את המסך למסך IPS איכותי או שכדאי כבר לקנות מחשב חדש? חשבתי על אחד מאלה- מה דעתכם? https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db147729=1133427&db1634543=1759471&db147733=2834771&db5165784=6221327&db3180930=4566638&db1484536=3286126 עד סכום של 7000-8000 שקל. אודה לעזרתכם ואל תקנו אסוס :)

18. שלום. בלפטופ שלי - מסוג לנובו - מת המסך (המסך בלבד, המחשב עצמו עובד מעולה). הייתי רוצה להמשיך להשתמש בלפטופ כתחליף שולחני (הלפטופ מעולה). הבעיה: כאשר אני מחבר את הכבל VGA ללפטופ, אמנם ניתנת לי האפשרות לראות דרך המסך השולחני, אבל רק לאחר (!) שעלתה מערכת ההפעלה. אני רוצה להגיע להגדרות של ה BIOS, כי הבנתי ששם אפשר להחליף את מסך ברירת המחדל - ושזה יהיה החיצוני דווקא. ה--צ--י--ל--ו תודה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  19. Started by DORAZABI,

קניתי מחשב נייד X541 אסוס...אני די מרוצה ממנו מאחר שהוא מחשב תקציבי אבל נפלתי איתו בקטע של המסך...הוא מבריק ואני רוצה מסך מאט. האם יש אפשרות להחליף במעבדה? אם כן איפה אפשר למצוא מקום מקצועי ואמין ומהם הסיכונים?

20. Started by ארי גייגר,

שלום אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל זה מה שהיה נראה לי הכי קרוב. יש לי טאבלט לנובו miix 320 שהמסך שלו נשבר. אני רוצה להזמין את החלק מחו"ל. באחת ההצעות שראיתי באלי אקספרס היו כמה דגמים של מסכים לטאבלט הזה. מתברר שיש כמה דגמים. אין לי מושג איזה מהם אני צריך לבחור. מציגים שם תמונות מוגדלות של כל הסוגים אבל נראה לי שאת ההבדל ביניהם אפשר לראות בחלק הפנימי של המסך, אחרי שמפרקים אותו. מישהו יכול לעזור? הנה הקישור: https://www.aliexpress.com/item/32964222290.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.385615c8Bf5p9g&algo_pvid=093ec95f-4f0a-4781-9489-5ac6d2177dd8&algo_expid=093ec95f-4f0a-4781-9489-5ac6d2177dd8-3&btsid=5d8e264a-5641-4efe-84af-592546e75a5f&ws…

21. Started by ynets14,

ערב טוב, קיבלתי מחבר מעבד I7 4790K משומש.. מפרט המחשב שלי לוח GIGABYTE H87-HD3 I5 4670 קירור למעבד H60 CORASIR זכרון 8 GB DDR3 כ.מסך-1060 6GB EXTREME ספק כח 520 SEASONIC לאחר שהרכתי את המעבד החדש המחשב נדלק, ומתכבה חשמלית. אני לא מצליח להגיע לביוס או לוינדוס.. לפעמים בניסיון ה4 או ה5 המחשב מצליח לעבוד ולהיכנס לביוס או לוינדוס בדקתי טמפ' תקין 35-68 מנוחה מאמץ ביוס מעודכן לגירסה האחרונה. אין פינים עקומים בלוח ניקיתי את הלוח מאבק ועם ספריי מגעים. איפסתי את הביוס על ידי הסוללה. הוצאתי את כל הכבלים שמחוברים ללוח והחזרתי בחזרה. ועדיין המחשב נדלק ונכבה . התי…

22. Started by yahav mor,

שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם מדגם (ms-7360 (p35 neo . כל הרכיבים במחשב מלבד כרטיס המסך שהחלפתי (החלפתי לgt9500) הם הרכיבים המקוריים שמגיעים עם המחשב. רכשתי את המעבד Q9400 לאחר שבדקתי שהוא מתאים ללוח האם שלי והרכבתי אותו למחשב. בהתחלה כשניסיתי להדליק את המחשב הוא כלל לא נדלק (רק הדליק וכיבה את המאוררים ברצף), ועכשיו כשמפעילים אותו הוא מתחיל את הבוט ונתקע מיד בהתחלה כשהוא מראה את המסך של לוח האם (מצורפת תמונה). ניסיתי להיכנס לביוס על מנת לפרמט את המחשב מדיסק התקנה שהכנתי מראש והוא לא מגיב ללחיצת הDEL. עזרה? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by asher501,

שלום כולם, יש לי מעבד E6300 Dual Core על לוח Gigabyte GA-G41M-ES2H. קיבלתי מחבר מעבד E8500 וניסיתי להחליף ביניהם. המחשב התחיל לעלות אבל מיד נעצר ואז שוב התחיל BOOT בלופ. שמתי לב שהסבב הראשון ארוך יותר ואז זה מתקצר. כשהחלפתי שוב את המעבדים המעבד החדש היה רותח. מכאן אני מנחש שהבעיה הייתה קירור לא מספק וכיבוי היה הגנה של המעבד מפני שריפה (ולכן זה קרה מהר יותר בכל סבב כי הוא כבר היה חם יותר מהסיבוב הקודם). יש לי מאוור סטנדרטי של אינטל שבא עם המעבד הראשון. אין משחה בין המעבד למאוורר למרות שהמאוורר בא עם פסים אפורים בנקודת המגע שאולי אמורים להיות תחליף למשחה. מעולם לא הייתה לי בעיה עם המעבד הישן. שאלותי: 1. האם באמת סביר שמדובר בהתחממות? 2. האם יכול להיות שמשחה תעזור? 3. האם …

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by bennyma,

יש לנו בורד 8i945g-Pro של ג'יגה-בייט. על מערכת מותקנת ופועלת - האם החלפת P4 630 ב-P D 930 תדרוש התקנה מחדש של המחשב (WIN XP Pro)? שום רכיב חומרה אחר אינו משתנה בשלב זה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  25. זה אני זה שפתח את הטרד בקשר ל"סלרום 1.7 מת" ...החלפתי מעבד ל 1.6 , הבעיה שאחרי 5..10...דקות המחשב קופא (עכבר לא זז,לא ניתן לעשות כלום) הקטע ששמתי משחה טרמית כמו שצריך ואת הקירור צמוד למעבד . מה יכול להיות הבעיה עכשיו !! ???

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.