עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Sheda,

אני בטוח שכבר שאלו על זה אבל לא מצאתי בחיפוס את הבעיה שלי... פירמטתי את המחשב שלי ועכשיו יש לי WIN XP HOME SP3. אני מחבר כל מחשיר לUSB כמו PSP, SANSA 2GB... והוא כותב לי את ההודעה שאם הייתי מחבר את המכשיר לUSB2 אז זהייה עובד טוב יותר , אבל יש לי USB2 ... "The USB mass storege device is a hi - speed USB ...." כאילו שאין לי USB 2 .... ואני לא יכול להכניס שירים חדשים לMP3 שלי , מה לעשות ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by webcort,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרהה ומעצבנת ..שאני מפעיל את המחשב הוא עולה עד לחלק של הטעינה של XP..לאחר מכן המסך פשוט נכבה. תוך כדי המחשב ממשיך לעבוד ונכנס לווינדוס (רק שלא רואים כלום על המסך) אפילו הצלחתי לכבות אותו דרך המקלדת על בליינד. ואני כן מצליח להיכנס לווינדוס דרך סייפ מוד או VGA מוד..מה יכולה להיות הבעיה? דברים נוספים שאני חייב לציין: -אצל חבר שלי המחשב שלי עובד מצויין! הכל עולה! ככה שזה לא בעיה בדרייבר של כ.מסך -דרך VGA מוד הווינדוס מזהה את הכרטיס מסך..אז זה לא בעיה של חיבור לקוי.. -אין וירוס בדוק -הכל בפנים בסדר גמור..הוצאתי והכנסתי כ. מסך + זכרונות, ניקיתי , מה לא. -המסך שלי עובד טוב מאוד , זה לא בעיה במסך! -לא התקנתי שום דבר לאחרונה שיכול לגרום לבעיה הזאת.. פרטים נ…

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by RONEN1N,

הביוס שלי עולה לאט (post) אני חושב שזה בגלל שהוצאתי הארד דיסק אחד (היו לי 3 עכשיו יש לי 2) וזה מה שהוא מראה לי בביוס (תמונה מגוגל) Initializing USB Controllers http://blog-imgs-19.fc2.com/g/o/m/gomacat/e8400-SET00005s.jpg חיפשתי בגוגל את הבעיה ומצאתי איזה אשכול בפורום שפתר את הבעיה אבל לא הבנתי ממש את הפיתרון (ואני חושב שאסור להביא לפה פורומים אחרים) אז הבאתי ציטוט ציטוט: ------------------------------------------------------------------ Quote: Originally Posted by MikeMartial I do have two SATA hard drives, and at one point in time I had the "USB MASS Storage Device" icon in my lower right taskbar---someone had mentioned to me that "that was normal for that to pop up…

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by dudu2683,

שלום הביאו לי מחשב עם לוח אם של ABIT מדגם kv8 pro ולו מחובר כונן קשיח SATA הבעיה התחילה כאשר יום אחד הדליקו אותו הוא היה מגיע למסך של טעינה של XP ואז עושה ריסט למחשב...הנחתי שאחד מקבצי ההפעלה של XP הלך ולכן אמרתי שאני ייתקין מחדש XP. לאחר שההתקנה התחילה לרוץ בשלב שהוא אמור לזהות את הכונן הוא לא הצליח .מישהו אמר לי שזה בגלל שלוח אם לא יודע לזהות SATA ויש להתקין דרייברים בעזרת דיסקט.עשיתי את זה (כל זה שלוחצים על F6 בהתחלה) והוא מתקין את הדרייברים שצריך אך משום מה עדיין הוא לא מזהה את הכונן...מה יכול להיות הסיבה (יש לציין שהכונן מחולק לשני מחיצות ואם אני מחבר אותו למחשב אחר המחשב כן מזהה אותו) מה יכולה להיות הסיבה לתופעה? בעיקרון יש סיכוי שלא התקנתי את הדרייברים הנכונים ?(ל…

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  5. היי חברס, בזמן האחרון חזרתי להשתמש בכונן DVD RW שלי בתדירות גבוהה ושמתי לב שהוא פועל באיטיות בלתי נסבלת למשל שמתי DVD לצריבה במהירות של X16 והצריבה לקחה שעה ו10 דקות. או שהתקנתי משחק במשקל 7GB וההתקנה הייתה באורך של פי 3-4 יותר מהאורך שהייתי רגיל אליו למישהו יש מושג למה לעזאזל אחרי חצי שנה בלבד DVD RW עובד ככה? עוד לא נתקלתי בדבר כזה בחיים. :s05: המודל הוא: gsa-h55n של LG. תודה רבה ליהודים הצדיקים שיעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  6. המחשב פתאום מדליק את עצמו מחדש , זה לא קשור לקירור כי יש לי תוכנת מעקב Everest יש לי מספיק מקום על המחשב , יותר מ- 50 ג'יגה פנוי מתוך 250 ג'יגה . וזה לא בגלל משהו שאני עושה ספציפי . יש למישהו שמץ של מושג למה המחשב מפעיל את עצמו מחדש ?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  7. כאשר אני מחבר כל רכיב בעל חיבור USB לשקעי ה-USB שנימצאים מאחורי המחשב הם נישרפים ויוצאים מיכלל שימוש מה יכולה ליהיות הבעיה לכך?

8. Started by Charybdis,

שלום, לפני יומים קניתי צורב DVD שעובד והכל תקין הוא מזוהה בביוס צורב, קורא וכו'. הבעיה היא שכשאני מכניס לו דיסק בוטאייבל לא מתקבלת ההודעה של הבוט מהדיסק. אני יודע שהדיסק הוא בוטאייבל והוא טוב מכיוון שהוא עבד בעבר עם הכונן השני. נתונים רלונטיים: לוח אם : ASUS P4SP-MX צורב: Aopen DSW20112PA-28 * לוח האם עבר עדכון ביוס לגירסא האחרונה (1005)

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by gilka,

מופיע בצורה לא קבוע. לפעמים אחרי שעה,לפעמים אחרי עשרות שעות.(מערכת הפעלה=WINDOWS XP PRO SP3 ?) מה ניראת הבעיה למומחים? ראה קובץ מצורף,תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  10. מדובר על דיסק קשיח סאמסונג חיצוני 200 גיגה שהו בתוך קופסא וחיבור IDE יש עליו מלא חומר האם יש דרך להציל ,לא ביצעתי שום פעולה מרגע ההודעה. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by SweeT_EviL,

הזמן האחרון זה קורה לי המון. פתאום בלי שום סיבה הגיונית קורה שהמסך שלי נהפך לשחור והאור של המסך מהבהב ולא ירוק קבוע... המחשב עצמו לא מתכבה או עושה ריסט. בדקתי את כל החיבורים האפשריים וכולם מחוברים טוב . הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהכרטיס מסך שלי נדפק - שיחקתי בו כמה ימים כשהקירור שלו היה סתום לגמרי והטמפ' הגיעה ל80. או שחיזקתי את הBigtypoon חזק מידי ללוח. בשתי המקרים, אם זה היה נכון לא הייתי מסוגל לעשות כלום או להרגיש איזה שינוי מלבד התקריות האלו, לא? מה דעתכם? איך לעזאזל אני פותר את זה..?

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by דין טיבי,

אניי לא יוודע מהה קררה פעם לפני איזה חודש היתה לי תבעיה הזאת החלפתי ספק ל550 חשבתי זה הבעיה הכל עבד לי טוב! פתאום היום המחשב עושה לי ריסט ושהוא נידלק חזרה הבעיה זה לא בווינדוס כי פירמטתי הנה תמונות של המשימות מפרט: מעבד: intel pentium 4 3.00Ghz בלי אוברקלוק :,( לוח אם: לא ידוע דגם חחחחח רק שהוא של intel sorento זיכרון: 2GB 800Mhz kingston כרטיס מסך: ati 4670 sapphire ספק כוח: 550W golden tiger תמונות ד"א גם אני חשבתי שהflec006 זה הבעיה אבל זה לא הוא..

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by rab10,

שלום! יש לי כונן כבר כ 3 חודשים ופתאוןם יש איתו בעיה מאוד מוזרה... אני מצליח לראות אותו על המחשב שלי אבל ברגע שאני מנסה לעשות איזה שהוא משהו שקשור אליו המחשב נתקע~!!! גם ניסיתי לעשות בדיקה ב tuneup והתוכנה נתקעה ברגע שניגשתי על הכונן!!! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by yossi21,

יש לחבר שלי מחשב שהספק שלו נשרף, אז הוא שם ספק חדש. חשבנו שזה יפתור את הבעיה, ניסיתי להדליק את המחשב ושום דבר לא קרה. לא היה אפילו מתח שהגיע לספק. יש למישהו מושג למה ומה עושים? תודה. נ.ב. בוא נאמר ורשמתי הודעה בפורום ואני מעוניין בעוד שבועיים לקרוא אותה שוב, איך אני מוצא אותה?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by pampi76,

שלום , מחשב DUAL CORE 3.0 זכרון 2GB כרטיס מסך NVIDIA 8500GTS לאחר החלפת מסך מ CRT ל LCD סמסונג 22 המחשב כבה לאחר כ 20 דקות במהלך משחקים עם מסך CRT זה עבד תקין האם כרטיס המסך מתאמץ בהתמת רזולוציה ומתחמם יתר על המידה ? תודה

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  16. קניתי כרטיס מסך 9600GT, חיברתי לו את מסך LCD 19 VIEWSONIC VP930, והמסך לא רוצה להידלק המסך עושה כאילו הוא בא להידלק ,רושם NO SIGNAL, ונכבה. התהליך הזה חוזר על עצמו בלי הפסקה. שאר המפרט: E7300 HD 250GB DDR2 4GB 9600GT ספק 300W של LITEON מה יכולה להיות הבעיה? *לפני החלפת הכרטיס היה במקומו 9500GT והמסך עבד. *חיברתי את המסך כרגע למחשב אחר והוא עובד (לכן הבעיה לא במסך), וכרגע אני עובד עם המפרט שלמעלה עם מסך CRT 15 והוא עובד.

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by benni81,

שלום לכולם! קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי בעצמי. אז הנה מפרט ואח"כ סיפור מוזר ביותר. לוח אם ASUS P5Q PRO מעבד E8400 ספק TT ToughPower 750W זכרון: 2x2GB Corsair DHX TwinX CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: EVGA GTX260 Core216 55nm 896MB הבעיה שכשאני מדליק מחשב אין תמונה על מסך, המאוורר על הכרטיס מסך לא פועל. בהתחלה חשבתי שהכרטיס מסך דפוק אך בדקתי אותו בלוח אם GIGABYTE עם צ'יפסט P35 במחשב ישן של חבר, והכרטיס עבד יופי - גם המאוורר עבד מרגע ההדלקה וגם הייתה תמונה על המסך מההתחלה וגם הWINDOWS עלה בלי בעיה. לקחנו את הכרטיס הישן של החבר - 8800GTS (שכמובן עובד אצלו) - וחיברנו למחשב שלי. המאוורר של 8800GTS מתחיל לעבוד אך אין תמונה על המסך. לצורך בדיקה ניתקנו כבל חשמלי (6-PIN) מה-8800GTS והלו…

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by Adi42,

קודם כל, אני לא בטוח בעצמי אם הבעיה היא בעית חומרה או בעיה בוינדוס עצמו, אז אם צריך תעבירו את זה לפורום של תוכנה בבקשה. לפני בערך 3 חודשים קניתי מחשב חדש עם הרכיבים האלה: כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L + עוד כמה רכיבים לא חשובים אני משתמש בוינדוס XP, SP3 מחשב שנחשב מאוד טוב בזמנו וגם עכשיו. אבל מהיום הראשון שקניתי אותו היו לי בעיות איתו, ולאחרונה הם התחילו להופיע הרבה יותר: אני מקבל מסכים כחולים שאני גולש באינטרנט, משחק, סוגר ומדליק את המחשב באופן רנדומלי. פיירפוקס ועוד תוכנות אחרות קורסות כל…

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  19. מדובר במחשב חדש לוח GA-EX58-UD4 מעבד I7 מפעיל את המחשב המאווררים פועלים ולא קורה כלום אין תצוגה במסך, אין שום ביפ, בכל אופן הוא לא אמור לצפצף או משהו? או שהם כבר לא עושים את זה? חשבתי שזה כרטיס מסך כי הוא יד שניה ויתכן שעבדו עלי (למרות שישי אחריות) גם כשאני מוציא אותו, אותו הדבר, ניסיתי להחליף סלוטים לזכרון, לא עוזר. (חשבתי שלפחות יהי ביפ משהו) יש את הנורות לד בצד על הלוח הן נדלקות כולן (ירוק עד אדום) בכרטיס מסך ati hd 4870 sapphire ברגע שאני מדליק נדלקים לרגע כמה לדים ונכבים, המאורר עובד באוצע גבוה ומדי פעם נחלשת העוצמה. חיברתי מקלדת/ עכבר (אלחוטי) בUSB ולא נדלקת מנורה.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by tomy669,

ערב טוב.. המחשב שלי עושה מידי פעם ריסטרט ללא התרעה מראש, בלי תקיעות בלי האטות.. בדר"כ זה קורה אחרי שהוא דלוק הרבה זמן או כשאני מכניס דיסק לכונן דיסקים.. הבנתי שהבעיה יכולה לקרות מהרבה סיבות, אך יכול להיות שהבעיה היא בספק כוח? איך אני יכול לבדוק מה הסיבה לבעיה? תודה מראש לעונים!

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by Abomb25,

בחודש האחרון המחשב לי נתקע הרבה פעמים , זה קורא באופן רנדומלי לחלוטין , לפעמיים באמצע משחק , סרט או אפילו אחרי שאני משאיר אותו פתוח כמה שעות בלי עשות כלום . הוא אפילו עושה לי בעיות בעלייה כאשר הוא אפילו לא מעלה לי את הווינדוס , הוא פשוט נתקע במסך שחור. בכל הפעמים הללו אף פעם לא ניתן לי מסך כחול הוא איזשוהי שגיאה , עד להיום שסופסוף קיבלתי אחת. המחשב חדש למדי (6 חודשים) , העברתי בשבוע באחרון סריקת וירוסים , 2 סריקות לרוגלה , ו 2 תוכנות ניקוי רגיסטרי , העדכני את כל הדרייברים + על עידכוני הווינדוס הממולצים. מקבל בשמחה כל עזרה מצורף הדו"ח לBSOD : icrosoft ® Windows Debugger Version 6.10.0003.233 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\…

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  22. טוב תיראו יש לי את המיפרט הבא e8400 asus p5ql-e 9800gtx+ zotac 4gb ram corsiar 550wtt nzxt tempest טוב תיראו המחשב ליעפמים ניתקע אבל רק במשחקים זה יכול להיות אחרי 10 דקות אחרי 3 שעות וגם אחרי 10 שעות וזה לא בעייתת היתחממות מעבד במנוחה 35 מאמץ מלא 42 שתי הליבות כרטיס מסך 40 במנוחה 61 במאמץ מלא החליפו לי כרטיס מסך ולוח אם וזיכרון ועדיין יש אותה בעייה אז אמרו לי שצריך לעשות עידכון ביוס ללוח אם יש לי את העידכון על המחשב אבל אני לא יודע איך לעדכן אני מפחד ליגרום נזק. אמרו לי לעשות את העידכון משום שהלוח לא מספק מספיק מתח למעבד ושאחרי העידכון הלוח ייתן יותר מתח

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  23. שלום לכולם, אתמולהפעלתי את המחשב ושמתי לב שהווינדוס לא עולה, הוא מגיע למסך הראשון עם התמונה של הXP. זה עולה לשניהנ ואז עושה ריסטרט. אז יש לי את האופציה של SAFE MODE וכ"ו. לא משנה מה עשיתי עדיין זה חוזר ועושה ריסטרט. הכנסתי את הדיסק של הXP ועשיתי BOOT ממנו. לחצתי על R והגעתי למעין מסך DOS. ניסתי לפעול על פי זה: How to Repair the Boot Sector: If XP won't start it may be due to a damaged boot sector or a missing or corrupt ntldr or ntdetect.com files. To replace damaged ntldr and ntdetect.com you can copy fresh files from the XP CD using the COPY command. Boot with the XP CD and enter the Recovery Console (as above). At the Command Prompt type the following (where "X" is…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by dan9,

הי רכשתי לוח מסוג ABIT IP95 שלא ממש חדש! http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP-95&fMTYPE=LGA775 ויש לי מין בעיה שהוא לא מזה את הדיסק קשיח פעם כן ופעם לא לרוב לא! אבל גם שמתי לב שהוא רושם לי שיש לו בעיה עם המעבד שהוא לא מזה אותו ממש טוב גם בדקתי באתר וריתי שזה עוד בבדיקה עד שיצא עדכון נוסף לביוס! ניסיתי עם Q6600 ו E5200 יכול להיות שפה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by Notter,

היי לפני יומיים היה לי קצר בבית (הפלתי בטעות את התנור החשמלי, והוא כיבה את עצמו... ואת הבית ביחד X_X) לאחר שהרמתי את הפקק, הפעלתי את המחשב והוא התחיל לאתחל את עצמו ומיד נכבה לאחר מכן הוא ניסה לאתחל את עצמו שוב ופעל כרגיל עכשיו יומיים לאחר מכן, שבהם הכל היה בסדר, משחקים כבדים וכו'. קיבלתי בשעה וחצי האחרונות כבר 3 מסכים כחולים, באופן אקראי, וכשהמחשב לא היה במאמץ (גלישה באינטרנט אפילו) הטמפ' במחשב הן רגילות, החלק הכי חם זה הכרטיס מסך (4870) שהוא ב 48-49 לא במאמץ. אז אנילא יודע אם יש קשר לקצר אבל גם לא שיניתי שום דבר במחשב ביומיים האחרונים יש לכם ניתוח לזה? או שפשוט אני אקח לתיקון אם זה ממשיך? =/

• 4 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.