תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום, לאחרונה שמתי לב שהכונן החיצוני שלי גורם לתקיעות מוזרות בעת עבודה שותפת. אציין כי מדובר בתקיעות רנדומליות של כמה שניות. ניתקתי אותו והתקיעות נעלמו לפחות נכון לעכשיו... האם מישהו ניתקל בבעיה דומה? האם מדובר בתקלה כלשהי אשר מצריכה ניצול אחריות? שאלה נוספת: איך עדיף לשמור על הכונן מנותק - רק בכבל הנתונים או גם לנתק מהחשמל (הכונן מחובר בכבל ESATA) ?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי בשבוע שעבר גרסת ווינדוס 7 שעובדת נפלא חוץ מבעיה אחת שמראה לי הודעת שגיאה שאין תקשורת בין המחשב למדפסת. יש ברשותי מדפסת לקסמרק X2620 ניסיתי להוריד דרייבר ולמחוק את ההתקנות הקודמות וזה עדין לא מסתדר לי גם אחרי שניסיתי להחליף כבל USB חדש. מה אפשר עוד לעשות ומאיפה נובעת הבעיה עוד אני משתגע!!!
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
לאחר פירוק כל הרכיבים התברר שהלוח אם כנראה מקצר את ההפעלה של המחשב (הלוח חובר למעבד בלבד וקירור על השולחן , כולל ספק כמובן) , המחשב נדלק לכמה שניות ואז נכבה , הבדיקה גם נעשתה עם מעבד נוסף. בנוסף כנראה הבעיה נובעת מהתושבת של המעבד , אשר גם היא נוקתה בזהירות בעזרת כהל. האם ניתן לתקן את הבעיה או שאין טעם וכבר כדאי לרכוש לוח אם חדש ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים, שלום! אם מישהו עוזר לי הוא ממש גאון מחשבים ואני מודה לו מאוד. החלפתי כבל, החלפתי כרטיס מה עוד אפשר לעשות? יש לי בעיה שכבר ניסיתי כל מה שאני יכול לחשוב עליו ואין לי מה עוד לחשוב חייב עזרה - אני אודה לכם מאוד. יש לי בבית טלויזה רגילה (לא פלזמה ולא LCD) עם יציאות RCA ובמחשב היה לי כרטיס מסך Asus EAX300SE Support up to 512MB with HyperMemory עם יציאת S-VIDEO עד עכשיו הייתי מעביר כבל בין המחשב לטלויזיה ורואה בטלויזיה את מה שמוצג במחשב יום אחד זה לא עבד - ממש סתם ככה לא נגעתי בכלום - ולא עשיתי שום דבר המחשב לא מזהה שיש טלויזיה מחוברת חשבתי שהכבל נדפק אז קניתי כבל חדש וזה גם לא עזר אז חשבתי שאולי הכרטיס נדפק - אז קניתי כרטיס מסך חדש - אבל זה גם לא עזר המחשב לא מזהה שיש טל…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי וינדוס אקספי עכשיו הבעיה היא מאז שאחי נתן 2 מכות בטעות למארז מאז המחשב עולה הכל כרגיל עד שזה מגיע למסך של הוינדוס שיש תוינדוס XP עם הקווים הכחולים וזה נתקע ולא עולה ניסיתי לפרמת לא הצליח אותו הדבר גם שניסיתי להיכנס על מצב בטוח משהו פה לא מסתדר לי ואני לא יודע מה הבעיה חוץ מזה שהחלפתי משחה לכרטיס מסך כי חשתי שהוא מקור הבעיה אבל גם לא אז בבקשה תעזרו לי =] עריכה: שחכתי לציין שזה קרה לי בפעם הראשונה זה עלה לוינדוס XP ואז ישר מסך כחול !
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
התקנתי windows 7 ואת הדיסק הקשיח השני הוא לא מציג כמחיצה.. אני רואה אותו במנהל ההתקנים אבל הוא כאילו לא קיים.. ד"א זה שני דיסקים קשיחים שכל אחד 320GB. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לא יודע סתם בדקתי כמה דברים עכשיו פתאום ראיתי תרכיבים שלי כיאלו בדף ריפורט כזה ופתאום אני שם לב שיש לי רק 2.7GB ראם שברגיל מורכבים אצלי 2 כרטיסים של 2GB 1066 של GSKILL הווינדאוס הוא windows 7 ultimate 32bit תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני פירקתי את המחשב כדי לנקות אותו ולהחליף לו גוף קירור למעבד.. (אני משתמש בלוח מסוג Gigabyte GA-P35-DS3P בעל שתי יציאות לכרטיס מסך) אחרי שהרכבתי הכל חזרה למקום התחילו צפצופים בהפעלת המחשב והמערכת הייתה מעלה system restore.. הוצאתי שוב את כרטיס המסך (מיציאה PCIE_16_1 העליונה) וחיברתי אותו ביציאה השנייה (PCIE_16_2 התחתונה). עכשיו הכל עובד כראוי, אבל עכשיו יציאות ה- PCI1 ו PCI2 (ששימשו אותי לכרטיס טלויזיה ומפצל USB), חסומות ע"י גוף הקירור של כרטיס המסך! ניסיתי כמה פעמים לחבר ולנתק, לנקות.. אבל זה נשאר באותו המצב.. רק היציאה התחתונה עובדת יש מצב שהרסתי לגמרי את היציאה העליונה (PCIE_16_1) או שעוד יש תקווה? תודה, גיל.
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
Hi, Whenever I start the PC, it looks like it's loading Vista, but then instead of giving me the list of my 3 users I just see a black screen with a couple of minor blue-turkiz stripes (stripes to the hight, not width) and that's it. The PC won't start no matter how long I wait. Even if I unplug all cables, wait a few minutes and replug them it still won't start. Then, when I restart the computer it sayes that windows had an "unexpected shutdown", and asks me if to run it normaly (which never works) or run through safe mode. The only way I can run the computer is by safe mode, and that's what I'm doing now. I guess it's important to say that I have never overclocked the P…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מפעיל את המחשב אני מקבל ציפצופים - ביפים קצרים בלתי פוסקים ושום דבר לא מופיע על המסך. כדי להפעיל את המחשב אני נאלץ לכבות את המתג של הספק למספר שעות ורק אז המחשב פועל, לכן כל פעם שאני סוגר את המחשב אני סוגר גם את המתג, לא הגיוני כ"כ להמשיך ככה. יש איזה פיתרון כלשהוא? לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 מעבד: Intel Pentium 4 3.00GHZ כרטיס מסך: Radeon X700 *ניסיתי בעבר לעשות RESET לביוס אך הדבר לא עזר. *שמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך לא פועל כשהמחשב מצפצף. תודה מראש, עמית.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הוצאתי דיסק קשיח היטאצ'י 80GB ממחשב, חיברתי אותו למחשב אחר ע"י מתאם USB, התחלתי להעביר את החומר, ופתאום הוא הספיק להעביר חומר. נתקע. הוצאתי את ה-USB וחיברתי שוב, כך כמה פעמים. אחרי 4 -5 פעמים כשאני מחבר אותו למחשב עם המתאם, ברגע שהמחשב מזהה אותו, אני מקבל מסך כחול וריסטארט. אני לא יכול להוציא יותר חומר. מה עושים? ניסיתי לחבר למחשב הראשון ולהעלות Windows כרגיל אבל גם שם אני מקבל מסך כחול ברגש שהXP עולה. יש למישהו רעיון לפיתרון, או איך אפשר להוציא את החומר?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
המחשב כולל מעבד QUAD Q9400, עם לוח ASUS P5Q PRO ו4G של זיכרון. בנוסף כ. מסך 285GTX של ג'בייט. וכ. קול של קריאטייב, מע' הפעלה - ויסטה אולטימייט. תוך כדי משחק ישן ביצעתי לו ריסט, המחשב עלה עם הודעות של ERROR : 1. קירור מעבד לא עובד (לא נכון) 2. לא מזהה HD (יש 2 של 320 ו2 של 1 טרה) מבקש ללחוץ על מקש להמשך. ולאחר הלחיצה עולה ללא כל בעיה.(כאילו אין שום בעיה בכלל) נראה לי שהבעיה היא בביוס- אם כן, מה לשנות שם ?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן, בשבוע האחרון החלה להופיע לי ההודעה "התקן USB לא זוהה", בבלון בתחתית המסך. הייתי מבין את זה אם הייתי מנסה לחבר משהו, אך לא חיברתי או שיניתי שום דבר ל/במחשב. כשאני מחבר את הUSB שלי אין שום בעיות, דרך אגב. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי שמצאתי פיתרון לבעיית הקריסות שהייתה לי, המחשב שלי היה קורס לפעמים בBOOT כשהייתי עושה ריסטנט או מכבה ומדליק אותו מחדש. עכשיו הוצאתי את ההארד דיסק הנייד שלי מהUSB ובנתיים הכל כרגיל ואין קריסות, אז זה כנראה בגלל הקשיח הנייד. עכשיו מה עושים? אני עדיין צריך את ההארד דיסק הנייד ולא בא לי כל פעם להוציא אותו ולהכניס אותו כל פעם שאני עושה ריסט, מה אפשר לעשות?
-
היום ניקיתי את המחשב ניקיון יסודי, ניקיתי את המארז ואת כל המאווררים הוצאתי את הלוח אם, החלפתי משחה למעבד והחזרתי הכל למקום סגרתי את הקופסא והדלקתי את המחשב ופתאום אני מריח משהו נשרף בדקתי וראיתי שההארד דיסק העלה עשן סמיך!! ניתקתי את ההארד דיסק והמחשב עולה רגיל.. בלי מערכת הפעלה כמובן... ההארד דיסק היה בסדר גמור עד עכשיו בלי שום בעיות, מה יכול היה לגרום לקצר? אפשר לשחזר את הנתונים מההארד דיסק?? צירפתי פה תמונה - מישהו שמבין באלקטרוניקה שיגיד לי מה קיצר [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
טוב אז קיבלתי מסך כחול ואז קרס המחשב: A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: nvlddmkm.sys SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need. If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadow…
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כבר די ותיק אך בסה"כ רץ מעולה הנה המפרט: ASUS P4P800 הצ'יפסט על טמפ' 45 C P4 2.8GHZ HT על טמפ' 40 C 1GB DDR PC3200 MAXTOR 80GBעל טמפ' 41 C WD 320GB על טמפ' 40 C לאחרונה החלפתי ספק כיוון שהקודם נשחק והלך, הספק ג'נרי לכן לא ציינתי שם חברה או דגם הוא 450W אותו אני מחבר עם החיבור הרגיל שלו רק ללא החלק הנשלף החוצה למי שיודע למה אני מתכוון. הספק הוחלף לפני 3 שבועות בערך והיום שמתי לב שכבר פעמיים המחשב התכבה אחרי זמנים של בערך 20 דק' או 30 דק'. וכשאני אומר התכבה אני מתכוון בום, אין מתח וריסט ככה היה פעם אחת. בפעם השניה בום והנורה של הPOWER ממשיכה אבל זה לא היה מצב SLEEP או עניין עם המסך, פשוט מוזר. אני עוקב אחרי מתחים וטמפרטורות עם SPEEDFAN המתחים ככה למי שזה י…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי כונן קשיח של WESTERN DIGITAL 80GB IDE, שאותו חיברתי ככונן משני עליו שמרתי את כל התמונות שלי והמסמכים וזאת לאור חשש שמערכות הפעלה מדי פעם קורסות ויש צורך לפרמט את המחשב. (לכונן היו שתי מחיצות כאשר ) רעיון זה אכן הוכיח עצמו כיעיל עד שלאחרונה נעלמה לי מחיצה (לא זו עם התמונות) ושלשום נעלם לי הכונן מהמחשב לגמרי (כנראה שהייתי צריך להבין את איתותי הגסיסה של הכונן) . ב DISK MANAGMENT אני רואה את המחיצה אך אין לי אפשרות לעשות INITIALIZED (יש אפשרות לעשות ALLOCATE, שאין לי מושג מה זה). ניסיתי לחבר את הכונן למחשב אחר אבל לא ראיתי אפילו את המחיצה השניה (זו עם התמונות- אני מקווה). בכל מקרה האם יש אפשרות לנסות ולהריץ איזושהי תוכנה לחלץ את המידע או מאחר שמדובר (ככל הנראה) בבע…
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
לאחר נבירה מאסיבית בתוך המארז לשם חיבור כונן קשיח חדש, ולאחר חיבור המסך לכרטיס, הכרטיס מסך חדל מלעבוד. האם זה יתכן שעקב נגיעה לא מתוכננת הכרטיס מסך נדפק?(ד"א, המסך בסדר, בינתיים טפו טפו טפו). מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נשרף לי ספק הכח ולוח האם. החלפתי את שניהם, קניתי דיסק חדש והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש (לינוקס אובונטו 9.10) על הדיסק החדש. אחרי כל זה המחשב נתקע לעיתים קרובות - אפשר להזיז את העכבר אבל אי-אפשר ללחוץ על שום דבר. אפילו אי-אפשר לכבות את המחשב בצורה מסודרת. התקנתי מחדש את הערכת ההפעלה אבל הבעיות חוזרות. בנוסף יש תגובה איטית לפעמים. כשאני לוחץ על "FILE" בתוכנה כלשהי יכול לעבור 5 שניות עד שהמחשב מגיב. אני מנסה להבין איפה הבעיה.... הרכיבים הישנים הם: זיכרון, מעבד וכרטיס מסך. את הזיכרון בדקתי עם memtest86 -> נראה שהוא תקין. עשיתי 5 פעמים את הבדיקה כדי להיות בטוח. איך בודקים את תקחינות כרטיס המסך? איך בודקים את תקינות המעבד? דרך אגב: מעבד intel core 2 1866m…
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בקישור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441634.0 תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם,קיבלתי לוח אם,העברתי אותו למחשב שלי לא היה עליו זיכורן רק לוח מעבד וקירור עליו,אין לי מושג איזה לוח זה אין עליו שם,כרטיס מסך מובנה של ATI וזיכרון DDR2 מכיוון שלא היה לי זיכרון הלוח צפצף אמרתי אם מצפצף כניראה הוא תקין רק זיכרון צריך,קניתי היום זיכורן DDR2 800 מגה לא ידעתי איזה מתאים לו המוכר אמר לי שזה לא משהו רציני אם יהיה הבדל בהרצים,הגעתי הביתה הרכבתי את הזיכרון אני מדליק ושוב מצפצף הפעם ציפצוף שונה מקורטע כזה.. יש למישהו שמץ? סליחה על החפירה ותודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני ממש צריכה עזרה. יש לי לפ טופ hp pavilion בזמן האחרון הוא באמצע העבודה עליו נכבה ספונטנית, שומעים את המאוורר עושה הרבה רעש וכעברו שניות אחדות הוא נכבה. בעת ההפעלה הוא מעלה מחדש את הווינדוס כאילו כיביתי אותו רגיל. זה יכול לקרות אחרי מס' שעות עבודה וגם יכול לקרות כל כמה דקות (כלומר מדליקה מחדש והוא נופל..) המחשב לא חדש כמעט בן 3 והבטריה חלשה אבל זה קורה גם כשהוא מחובר לחשמל וגם כשלא. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי תקלת דיסק. בהדלקת מחשב, מופיע מסך כחול עם המלצה להריץ CHKDSK . התוכנה הזו רצה תחת חלונות. אני מצליח להעלות החמשב בעזרת דיסק BOOT אבל מגיע רק ל DOS . האם יש תוכנת סריקה שרצה בדוס? רעיון אחר?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכם! לפני זמן קצר יחסית התחילה אצלי בעיה במחשב שעד כה לא הצלחתי למצוא לה פתרון. בזמן משחק או בזמן צפיה בסרטים או סרטונים המחשב פשוט קופא, שום דבר לא מגיב והוא מנגן את הצליל האחרון שהושמע בכרטיס קול. (לופ של צליל). ואז אפשר רק לבצע ריסטרט דרך ריסט. בדקתי והחלפתי כבר זכרונות, התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך, הורדתי קודקים של וידאו, אבל שום דבר לא עוזר. והבעיה ממשיכה לקרות בצורה רנדומלית. הכרטיס מסך הוא 4770 והוא נמצא בטמפרטורות נורמאליות כמו כן המעבד. לכן לדעתי זאת איננה בעיה של התחממות. ממה זה יכול לנבוע? הדבר היחיד שלא עשיתי עדיין זה פירמוט והתקנה מחדש של כל המערכת. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-