עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ipublic,

שלום הרכבתי מחשב ובהדלקה יש 3 צפצופים הפסקה 3 צפצופים וככה ממשיך... הרכיבים: intel DG43RK core 2 duo e8400 kingston kvr1333d3n9/2g מה יכולה להיות הבעיה? בהתחלה חשבתי שזה זכרון אבל בדקתי במחשב השני והוא פועל מעולה,הלוח אם חדש,והמעבד הוזמן מ EBAY. אשמח לעזרה,תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Asaf M,

אני מדליק את המחשב ואז מופיע לי מסך שחור עם שורת פקודה ריקה שיורדת שורה( _ רק זה מופיע ומהבהב) מה אפשר לעשות ? Windows 10

3. Started by sixclub,

כשאני עושה כיבוי של Windows המחשב עושה Reset במקום לתת חלון "Now safe to turn off " מדובר ב Asus P2L-B , Win98SE , ספק AT . בדקתי שהנקודה היא על "shutdown " , וב msconfig יש V על "disable fast shutdown " אנא אזרו לי, אני תקוע...

4. יש לי 80 מגה פנוי בכונן של הוינדוס (כן כן לא תאמינו פשוט לא חילקו לי טוב את ההארד דיסק) וכל הזמן הוינדוס מודיע שיש קצת מאוד מקום פנוי בכונן של הוינדוס ומומלץ שיהיה לפחות 200 מגה פנוי השאלה שלי היא האם האינטרנט נעשה איטי בגלל חוסר מקום פנוי? ומה הם עוד הדברים שיכולים להגרם כתוצאה מחוסר מקום פנוי?

5. Started by Momochi,

כאשר אני מכניס diskonkey למחשב אני רואה שכל הקבצים שאמורים להיות בו מופיעים כקיצורי דרך ולא כקבצים רגילים. הקיצור דרך מכוון ל: "C:\Documents and Settings\All Users\..\..\windows\system32\cmd.exe" /c "start %cd%01.Xaris_Kostopoulos_-_breite_mou_kapia_(live).mp3 & start %cd%JeFlMDYYAEBKpEv.exe & exit" כאשר זה שם הקובץ: 01.Xaris_Kostopoulos_-_breite_mou_kapia_(live).mp3 כשאני לוחץ על הקבצים נפתח לי טרמינל cmd עם הודעת שגיאה שהקובץ JeFlMDYYAEBKpEv.exe לא נמצא ולאחר מכן נפתח הקובץ. בדקתי את הdiskonkey עם אנטי וירוס של מקפי ואין עליו וירוסים אני אשמח לעזרה בנושא תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by DORAZABI,

מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר מדבקה מאט למסך מחשב נייד?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. פנטיום 2 266, HD WD 30G. המחשב היה תקין עד שהועבר דירה, ואז פשוט לא ראה את ההארדיסקים (היו לו 2 אז) באתחול, אחרי חיבורים ניתוקים והתעצבנויות התברר שרק היה צריך לאפס את הביוס. העפנו HD אחד שעשה רעשים, השארנו רק את ה30G, אחרי כמה זמן, שוב - מדליקים את המחשב ומקבלים "operation system not found". פתחתי את המחשב, הכל נראה בסדר, הדלקתי אותו - עובד. היום שוב - אני מדליק את המחשב - אין הארדיסק. כיביתי, שיחקתי עם הכבלים מאחורה, - איזה פלא! יש הארדיסק. אבל המחשב נתקע בעליה של וינדוס :-\ (אני מקווה שזו בעיה אחרת ולא קשור לקודמת) בקיצור - מה יכול לגרום ל"העלמויות" כאלה של ההארדיסק? ההארדיסק יחסית חדש, תקין ועדיין בטווח האחריות. יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך שיושב קצת חופשי? (הוא הר…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור המחשב לTV יש לי R9000 64 MB הטלוויזיה שבחדר שלי ישנה ורואים בה שחור לבן תיארתי לעצמי שזה בגלל היותה ישנה ניסיתי על עוד TV שיש לנו בבית גם יחסית ישנה וגם שחור לבן היום בשעמום של יום כיפור החלטתי להעלות את המחשב לTV PILOT 29 אינץ' למעלה בתקווה לראות בא כמה סרטים אך להפתעתי זה גם היה בשחור לבן חשוב לציין שניסיתי כמעט כל דבר שינוי רזולוציות, קצבי ריענון, עומק צבע, אזורים (ניסיתי את כל האזורים). ניסיתי עוד הרבה דברים ושום דבר לא עבד. אז אני צריך עזרה דחוף בתודה גיא.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, יש לי לוח של Abit KV8 Pro וקניתי את הHD הזה: WD1600AAJS‎ ‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ מKSP. חיברתי את הכבל מידע לחיבור SATA1 בלוח אם ואת כבל החשמל. שהכנסתי את הדיסק של XP הHD לא זוהה, הבנתי שאני צריך דריבר (מה שאין לי). אז נכנסתי לאתר היצרן ומצאתי הורדה לדריבר של SATA לדגם הלוח שלי. הבעיה היא שהקובץ ZIP שהורדתי ובתוכו הרבה קבצים שוקל קרוב ל7MB, איך אני אמור להכניס את זה לדיסקט?! ולפי מה שהבנתי רק עם דיסקט אפשר להתקין SATA על XP. מה עושים? איך אני אמור להתקין את הHD? תודה.

10. Started by tohar55,

אני מתקין תדרייבר של הכרטיס קול ואז המחשב עושה לי הפעלה מחדש.... :bash: למישהוא יש סיבה למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by osso,

שלום. יש לי מיני לפטופ שמותקן בו ווינדוס 7 סטרטר. כרגע אין לי אפשרות לעשות הרחבת ממסך(לחיבור מקרן או מסך..יש רק אפשרויות של שכפול מסך..או להפעיל רק במקרן). רציתי לשאול מה אפשר לעשות ואיך אפשר לסדר את האופציה הזאת(שמעתי ממשהו שבווינדוס 7 סטרטר אין אפשרות כזאת אבל רציתי לשאול אם משהו מכיר דרך בכל זאת). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי שמתי לב שברגע שאני מתקין משחק אז מהירות הליבה עוברת את ה3.9ghz , שימו לב לצילום מסך , מדוע זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אולי כרטיס מסך הלך?...אולי יכול להיות חלק אחר?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. לפני שעה בערך פתחתי את המחשב של חברה שלי כדי לנקות אותו מאבק אם לחץ אוויר, אחרי שבדקתי שהכל מחובר הדלקתי את המחשב ולא היתה תצוגה במסך, המחשב עצמו לא השמיע שום צליל, עשיתי מספר רסטרטים והמחשב עלה והראה לי שגיאה של OC FAIL, המשכתי הלאה לווידוז והוא עלה אך העכבר לא עבד, עשיתי רסטארט ונכנסתי לביוס והגדרתי שהוא יקרא את המקלדת ואת העכבר בUSB במידת הצורך. ואחרי ששמרתי המחשב איתחל את עצמו וחזר לבעיה. איפסתי את הביוס בהוצאת הסוללה למספר דקות וזה לא עזר ניסיתי מסך אחר וגם הוא לא העלה תמונה. הכרטיס מסך מובנה אז לא היה לי מה לנתק, היה מחובר זיכרון אחד של ג'יגה, וכרטיס רשת, ניתקתי את שניהם הרצתי את המחשב ואין שום ביפ. יתכן שהבעיה בלוח אם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אז ככה, לפני כמה חודשים קניתי חלקים למחשב בארה"ב והרכבתי הכל. לפני כמה ימים התחילו לי מסכים כחולים כל שעה בערך אז הרצתי MEMTEST. נמצאו איזה 20 שגיאות. כבר שלחתי טופס RMA ל-G.SKILL והתכוננתי נפשית לשלוח את הזכרונות. במקרה שמתי לב היום שיש גרסת BIOS חדשה ללוח (asrock z77 extreme4) אז התקנתי אותה. הפעלתי שוב MEMTEST ועכשיו כבר פועל 4 שעות בלי שום שגיאה (כשמקודם התקבלו שגיאות תוך 10 דקות...) אז מה זה אומר בעצם?? זכרונות תקולים או תקינים?? יש לציין שבשתי הפעמים הזכרונות רצו עם פרופיל XMP על התדר ותזמוני יצרן בלי OC וכו'.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. ה - OC של המעבד שמופיע בחתימה כבר התבטל לפני למעלה מחצי שנה והכל עבד מעולה. אתמול בהאזנה לשירים ביוטיוב, פתאום המחשב נפל וביצע ריסט לעצמו... נכנסתי למנהל משימות בלשונית (ביציועים), שם אני רואה שהתדרים של המעבד קופצים בלי קשר 1.22, 3.71, 2.40 וכו'... חשוב לציין שהמעבד במשך כל התקופה היה בפיקוח מבחינת מעלות ולא התגלו דברים חריגים. במנוחה המעבד עומד על 24-28 מעלות לכל הליבוד ובמאמץ סביב ה - 65/70. מקווה שהמעבד לא עומד לסיים...

17. Started by iDanZ,

קניתי כרטיס מחברת XpertVision - Radeon 8500, בהזמנה היה כתוב LE אבל על הקופסא לא מוזכר LE בשום מקום. לאחר נסיונות רבים ואפילו פורמט, אני עדיין מקבל ביצועים נמוכים ( בעיקר במשחק unreal tournament ), ירידות FPS חדות מאוד, מ40 ל 120, ציפיתי להרבה יותר מ 50 FPS בממוצע וזה ממש מפריע הירידות FPS הזה המפרט שלי הוא: מעבד duron 800 זכרונות 133 רגילים לוח מסריח של Aopen וזהו בערך... זה לא נורמלי בכלל מכיוון שבוודו 3 הישן שלי הוא פעל לי ביותר FPS...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ariebel,

את המפרט שלי אתם יכולים לראות ב "מפרט" וכל הדרייברים של הכל מעודכנים. עכשיו זה לא קורה הרבה...אבל זה קורה פעם ב לפחות שבוע-שבועיים, בד"כ זה קורה כשאני עובד עם המחשב יומיים רצוף. מה יכולה להיות הבעייה?! הטמפרטורות בסדר...נעות בין 50 ל 45...ויש לי VOLCANO 7 PLUS שתמיד פועל על LOW. הזכרונות נראים תקינים כי הם עובדים כל BENCH בהצלחה למשל AIDA או SISOFT SANDRA ןהכרטיס מסך פשוט לא גורם לבעיות אלה כשמדובר בפגם פיזי. אז נשאר הלוח אם והמעבד...האם זה יכול להיות שזה הלוח אם? או המעבד?! HELP!!!!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי לכולם, אני כותב אליכם מאיטליה אחרי שכאן כבר הרמתי ידיים כי לאף אחד אין פיתרון לבעיה.... לפני שבועיים הרכבתי מחשב עם: - לוח אם INTEL 945GTN - מעבד P4 3600 , - קרור THERMALTAKE - דיסק קשיח 80 ג'יגה SATA - כרטיס מסך RADEON 550EX (שאחרי שבוע עבודה שבק חיים והוחלף בחדש ללא מאוורר). - מודם ISDN של HAMLET USB 128TA ... כן כן כאן אין עדיין ADSL..... הבעיה היא שהמחשב מידי פעם עושה REBOOT לבד בלי שום התרעה, כשהוא נדלק יש את החלונית של התקלות של WINDOWS שואמרת שהיתה תקלה חמורה והיא נובעת כנראה מDRIVER לא מתאים. עם הודעה שכזו חרשתי את כל עידכוני האתרים של היצרנים של החומרה שיש לי ועידכנתי הההההכל .... אבל הבעיה ממשיכה בדיוק כמו קודם. מה שמוזר הוא שאין לזה עיקביו…

20. Started by PeteRoy,

אני מעתיק קבצים מ NAS דרך חיבור רשת למחשב שלי ומהירות ההעתקה יורדת ל 0bytes/s כל כמה רגעים זה חוזר להעתיק ואז זה שוב נופל 0 המחשב שלי זה Windows 10 עם חיבור 1Gb כבל רשת CAT7 המכונה שאני מעתיק ממנה היא LenovoEMC™ px6-300d עם 4 דיסקים ב RAID 10 אני מנסה גם להעתיק ממחשב אחר ויש את אותה הבעיה ניסיתי להחליף כבלי רשת ב NAS ויציאות אחרות ב switch וזה לא עזר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. בזמן עבודה שוטפת (גלישה, מייל או מסמכים) המסך פשוט קופא ואחרי 5-6 שניות המסך משחיר ומתבצע ריסטרט ללא כל הודעת שגיאה. מצורף MINIDUMP שמציין איזו בעיה עם דרייבר של ATI - לא ברור לי מה. ניסיון להתקין דרייבר 11.11 (יש לי ה-HD3400) נכשל. מצורף MINIDUMP וה-SPECS של המפרט מ-EVEREST. הרצת מבחני סטרס לא הפילה אותו (כולל לכ.מסך), טמפרטורות ומתחים נראים תקינים (אם כי S&M לא הצליחה לרוץ עד הסוף במבחני זיכרון). אשמח לעצה. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by dor2014,

העכבר אלחוטי שלי התקלקל באתי להחליף עכבר לעכבר USB החלפתי עשיתי ריסטארט למחשב ואז הוא לא נדלק עולה כל הרשימה הרגילה על המסך השחור לפני הסמל של הווינדוס ואז למטה כתוב לי No Keyboard Detected! (שפה ניתקתי את המקלדת אלחוטית, שמתי רגילה של usb והסתדר) אבל כתוב לי עכשיו את זה USB device over current status detected !! System will shut down after 15 seconds. קראתי שלהוציא את הבטריה של הלוח אם הוצאתי את הבטריה של ועכשיו יש לי שגיאה, של הביוס והוא בקושי נכנס לביוס נכנס פעם אחת אחרי 30 פעם שלא נכנס שוב הוא נכנס, מישהו יודע מה לעשות? אמרו לי שאני חייב מקלדת עם פינים במקום USB הבאתי אני לוחץ f1 זה נכנס פעם ואחרי כמה דקות המחשב התכבה ואני לא מצליח להיכנס יותר וזהו מתכבה אחרי 15 שנ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מצלמת הלפטופ שלי התקלקלה ורציתי לשאול אם ניתן עד שתתוקן להגדיר את מצלמת הסמארטפון (אנדרואיד) כמצלמה של המחשב ?

24. Started by tirnanog,

המחשב שלי התחיל ביומיים האחרונים לעשות restart אוטומטי כל כמה שעות (כאילו יש לו נפילת מתח של חצי שניה והוא מתחיל מחדש). זה קורה לי גם ב - windows xp וגם ב linux mandrake שמותקנים לי על המחשב, ככה שאני מניח שזו לא בעיית תוכנה. עד כמה שאני יודע כמעט כל רכיב במחשב יכול לגרום לנפילת המתח הזו. איך אני יכול לבדוק מאיפה זה מגיע? האם אני צריך פשוט לנסות להחליף ספק כוח או משהו כזה ולהתפלל לטוב? איך ניגשים לפתרון הבעיה? תודה מראש לכל העונים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי חיבור VGA שמתחבר ללוח אם, אין לי אפשרות להכניס כ.מסך כי אין לי מושג איזה כרטיס מסך מתאים לו יש לו חריצים מוזרים אם תוכלו להפנות אותי לאתר שמסביר על סוגי החריצים לכ.מסך אני אשמח. בכל אופן, כאשר אני מחבר אתץ הVGA למחשב המסך עובר למצב המתנה.. הוצאתי את הבטריה וזה גם לא עזר.. נסיתי להחליף כמה מסכים אבל המסך בסדר.. אשמח לפתרונות

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים