עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Ovid,

הייתה לי בעיה במחשב שהוא לא עלה, אחרי שעשיתי clear cmos אחרי קצת משחקים זה עזר והמחשב עלה. אחרי פחות משבוע ,כיביתי אותו בלילה ובבוקר הוא כבר לא נדלק... ניסיתי לעשות שוב פעם clear smos ,לשחק עם הזיכרונות ,הוא עלה עד השלב של להגיד לי להיכנס לbios והוא לא יכול להמשיך ואז שוב התחיל לא לעלות... מה כולה להיות הבעיה? זאת בעיית חומרה או משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  2. אורח אירית
    Started by אורח אירית,

היי שבוע שעבר עידכנתי את המערכת שלי עדכון גדול ומאז כשאני מפעילה את המחשב (אני נכנסת עם זיהוי פנים )ומהעדכון המערכת מחכה לזהות את הפנים שלי אך המצלמה לא נפתחת ולכן אין הצלחת זיהוי. בדקתי את המצלמה והיא עובדת מצויין ופעם בכמה הפעלות המערכת נזכרת להדליק את המצלמה בשלב זיהוי פנים. אשמח לעזרתכם לפתרון הבעיה תודה מראש אירית

3. Started by Benibloy,

לאחר שניסיתי להכניס דיסקונקי המחשב קרס וכשאני מנסה להדליק אותו הוא נדלק לכמה שניות ואז קורס מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  4. שלום גה יש לי לפטופ סמסונג 15.6 אינצ' עם ווינדוס 8. יחסית חדש. ברגע שאני גולש דרך פיירפוקס או כרום, בהתחלה הכל בסדר אבל לאחר זמן מסוים (כחצי שעה - 45 דקות) פתאום התצוגה משתגעת, כל הכיתוב נהיה אחד אחרי השני (שורה אחרי שורה) ולא תצוגה נורמלית והגלישה הופכת לבלתי אפשרית - זה לא מסתדר לאחר סגירה ופתיחה מחדש. כך אני נאלץ לגלוש באקספלורר בלית ברירה... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש יואב

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  5. Started by edoson,

לאחרונה שמתי לב שהמערכת שלי הואטה בצורה משמעותית. אני פותח תפריט התחל או תיקייה ויש לה DELAY מסוים עד שהיא נפתחת, וגם כשהיא נפתחת אז קודם מגיע רקע לבן ואח"כ כל התמונה. בזמן שזה קרה היתה אצלי רק תוכנה פתוחה אחת ברקע, ורק היא השתמשה בכתיבה לHD זאת היתה FLASHGET והיא כתבה לHD בפחות ממגה לשנייה... עכשיו נשברו כל השיאים וחיכיתי 7 דקות כדי שהHD יעביר 1G בין C לD.... מה שמראה על תעבורת נתונים חלשה מאד... אני חייב לציין שהמחשב פתוח יומיים במהלכם קידדתי סרט במשך 9 שעות והורדתי לפחות 3G למחשב, וגם הפעלתי וסגרתי עשרות תוכנות אני יודע שאפשר להגיד שהזכרון מפוצץ אבל בהעתקה בין מחיצות מה משקל הזכרון בכלל??? חוץ מזה שגם בזמן ההעתקה פתאום הזמן המוערך קפץ ל-12 דקותלמשך 30 שניות , ואז ירד ל…

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  6. Started by yan_shi,

שלום לכולם ברשותי כרטיס לכידת וידאו מסוג PINNACLE MIRO DC 30 PLUSE ומחשב פנטיום 4 עם מע הפעלה XP. איפה אני יכול להשיג את הדרייבר לכרטיס זה. (באתר הבית של החברה אין דרייבר כזה אבל נאמר לי שקיים דרייבר ) כל עזרה תתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  7. Started by ohadzamir,

היי כשאני משחק VICE CITY אני לא יכול להשתמש בגז והברקס של ההגה אלא רק בימין שמאל!!! אז ככה, כשאני הולך (מחוץ למכונית) אני יכול לשלוט ע"י הפדאלים אסל בתוך אוטו זה פשוט לא מגיב ניסיתי לכוון את המקשים באפשרויות של המשחק, אך גם שם הוא לא קולט את ההגה במשחקים אחרים הוא עובד כמו שצריך!! כרגע הוא מחובר לUSB (אין לי אפשרות אחרת) והדרייבר הוא, אין!! שאלה: יש אפשרות להשתמש בדריבר כאשר ההגה מחובר לUSB???? עוד שאלה: אם התשובה לשאלה הקודמת היא כן (וגם אם לא) משהו יודע איפה אני יכול להוריד דרייברים להגה הזה? או מה אתר הבית של החברה??????? תודה אוהד

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  8. Started by Vatos-Locos,

אז ככה.. המחשב שלי כמובן כמו של הרוב, עומד לו בכיף השאלה שלי היא, אם אני משכיב את המחשב ( ;D ) זאת אומרת על הצד של הלוח אם, והחלון כלפי מעלה איזה בעיות יכולות להיות? הצורב יקרא טוב את הדיסקים? ההרדיסק יעבוד טוב במצב כזה?

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  9. Started by LinKinG,

יש לי צליל מוזר מהמחשב כמו זרם כזה והוא מתגבר או מתעוות יותר נכון כל פעם שהמחשב חושב ??? מה עושים ???

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  10. Started by BlackDiablo,

טוב אז ככה, יש לי מזגן בחדר, מארז פתוח, 4 מאווררים במחשב והמעבד שלי והPWM שאין לי מושג מה זה מגיעים ל50 מעלות בIDLE אין לי מושג מה לעשות HELP ME!!!!! תודה.................

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  11. Started by d_leaper,

שלום לכולם, הסיפור הוא כזה: מחשב עם AMD Athalon XP 1600+ על לוח של Epox. מנסה להתקין HSF חדש (Vulcano 7+ כאמור, בעל פין חיבור בודד). לאחר החיבור מפעיל את המחשב, ה-Led של הלוח מראה שהכול בסדר (FF) אבל תוך פחות מעשר שניות המחשב כולו מכבה את עצמו. בזמן שהוא עבד - מאווררים עובדים, אין תמונה על המסך, לא שומעים אפילו ציפצוף של ביוס. חשבתי שמדובר בכך שלוח האם לא מזהה את המאוורר (בגלל החיבור הבודד ללוח), אז ניסיתי להחזיר את ה-HSF הקודם - המחשב לא נכבה לבד, אבל פשוט לא עובד - לא עולה, לא רואים כלום, מת לגמרי. הוצאתי כרטיסים, חיבורים לכל הכוננים, רק לוח אם ומעבד - כלום. מעבד נראה תקין, גם לוח אם. אני מניח שהמעבד נשרף או שלוח האם נשבר בעת החיבור. האם למישהו יש רעיון אחר? כרגע אין אפ…

12. Started by makronn,

:-\ יש לי בעיה במשחק gta3 הוא רץ בצורה נורא איטית וצולעת אבל הסאונד רציף ורגיל יש לי כרטיס g-force2mx200 ן-directx8.1 איך פותרים את הבעיה? ???

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  13. Started by SubX,

הורדתי את סנדרה 2002 מאגף ההורדות התקנתי אותו לאחר ההתקנה הפעלתי ואז הופיעה תיבת ההודעה "סגור" "ופרטים" הורדתי את הקובץ מספר פעמים והבעייה חוזרת על עצמה. הבעייה הזו מופיעה לי בשלושת המחשבים שיש לי בבית. לא הייתה לי את הבעייה הזו עם סנדרה 2001...

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  14. Started by Monstalicious,

שלום אנשים, היום בבוקר שיחקתי קצת בקאונטר סטרייק ופתאום נתקע לי המחשב, והמסך נכבה. הפעלתי מחדש תמחשב, והמסך כותב No signal, זאת אומרת שהוא לא מחובר, ניסיתי לכבות להדליק ולכבות לא עזר, עדיין NO signal. המאורר של הכרטיס מסך מסתובב, הכרטיס לא עושה צפצופים, פשוט לא נדלק. יש לציין שהיה לי אוברקלוק 380@430 בליבה, אבל אנ יעם SIlncer Rev 3. בקיצור, האם שרפתי את הכרטיס שלי? מה אפשר לעשות??? וגם אין לי אחריות כי החלפתי קירור? זה כזה עצוב

• 12 תגובות
    • 988 צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי צורב YAMAHA 16 10 40 SCSI שקניתי מלפני שלוש וחצי שנים והבעיה איתו היא כזאת... בזמן האחרון התחילו איתו הבעיות, כשאני צורב איתו קבצי DATA (אודיו עוד לא ניסיתי בזמן האחרון) תוכנת הצריבה שלי מראה שהדיסק ניצרב בסדר גמור... אבל כשאני מכניס את הדיסק לסי די רום שלי ומנסה להעתיק את כל הדיסק שצרבתי למחשב תמיד יהיו כמה קבצים שאני לא יוכל להעתיק כי הם לא ניצרבו טוב, ניסיתי להעתיק את הקבצים הפגומים מהצורב עצמו אבל הוא מראה את אותה הבעיה וניסיתי גם להעתיק את הקבצים הפגומים אצל חבר וגם אצלו אי אפשר... ניראה לכם שהצורב שלי מתחיל להידפק??? ואם כן אז איזה צורב כדאי לי ליקנות

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  16. מיקרוסופט? כי הכול מנגן ואפשר אפילו להקליט (רואים גלים ברשמקול כשאני מדבר במקרופון) אבל אי אפשר לשמוע סאונד דרך הרמקולים (פתחתי פה תרד אבל אני חושב שהבעייה היא אולי שהם לא חתומים על ידי מיקרוסופט) הגיוני?

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  17. אני לא יודע מה קרה (זה win2000 pro ו-sp3) זה התחיל היום בבוקר בסטארט אפ נפתח איזה חלון CMD והתחיל לעשות פינגים למשך איזה דקה לא זוכר לאיזה כתובת איי פי הנה החלון CMD ושהוא סיים קפצה ההודעה (תמונה מצורפת) איזה 3 פעמים אחת אחרי השניה מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה קורה? אני משתגע! ויש עוד דבר, יש לי כמה קבצים בסטארט אפ שאני לא מצליח להוריד...דרך MSCONFIG ... יש משהו לעשות? אני ממש אובד עיצות, נמאס לי לפרמט כל שבוע....

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  18. Started by chenrp,

לא מציג טמפרטורות! מציג רק הארדיסק ומעבד!!! ניסיתי והתקנתי גם SPEEDFAN וגם תכנה של INTEL ושניהם לא מציגים! SPEEDFAN בכלל מציג לי רק את ההארדיסק. אין אפילו הצגה של מהירות המאווררים! בBIOS אני כן רואה את כל הנתונים הללו. יש למישהו רעיון? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  19. Started by mazoneli,

רציתי לשאול אם יש לי אופציות OB על הלוח, מבחינת משאבים מה עדיף שאשתמש בהריבות PCI או להשתמש בכרטיסים שיש OB. תודה למשיבים

• 18 תגובות
    • 987 צפיות
  20. Started by -Wan7ed-,

הבעיה התחילה פתאום; הפעלתי את המחשב והוא התחיל לצפצף יחד עם הודעה של חוסר חשמל לכרטיס מסך (Radeon 9800Pro). פתחתי את המחשב וחיזקתי את הכבל חשמל לכרטיס מסך, הדלקתי את המחשב מחדש והכל עבד מצוין. בכל אופן כשאני מפעיל משחקים, אחרי איזה רבע שעה של משחק, המחשב מפעיל את עצמו מחדש. חשבתי אולי המחשב מתחמם מדי (מחשב דיי חדש, כאילו חלק מהרכיבים), אבל אני לא ממש יכול לדעת את זה (יש איזה תוכנה מסוימת?). פתחת את הצד של המארז, וזה עדיין ממשיך לקרות. מה שאני שואל זה מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לדעת? פרטים על המחשב: P4 E 3Ghz 1024 ddr 400 9800Pro לוח אם לא מזוהה (סיפור ארוך קיבלתי בחינם).

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  21. Started by stingeR-,

כפי שכבר נאמר על המחשב הישן שלי ומה שקרה לו(לאלו שקראו את התארד) עוד פעם בעיה צצה אחרי 3 ימים של עבודה רציפה עכשיו עשיתי ריסטרט למחשב ופתאום הוא מראה לי לפני שבכלל הוא מראה לי את הדבר הזה שטוען את WINXPPRO הוא כותב לי "file is missing : c:/windows/system32/config/system" ואז הוא אומר לעשות ריפייר... אבל שאני לוחץ על ריפייר הוא שואל אותי איזה התקנה לתקן והוא לא מזהה בכלל התקנה של וינדוס וגם הsafe mode לא עובד... וכבר נימאס לי להתקין את הוינדוס מחדש כל יומיים! אנשים... אני חושב שזה משהו בקינפוג של הביוס... זה ביוס של MSI award "plug and play" נסו לעזור לי ככל יכולתכם... לדעתי זה הזיכרון שגורם לכל הבעיות(הקינפוג שלו בביוס) ואני לא מתמצא בזה ממש(בקינפוג של הSDRAM) מישה…

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  22. Started by אלי ירדני,

שלום חברים. רציתי לשאול אם מישהו יודע כאן כמה שעות הקלטה אני מקבל פר ג'יגה בקידוד H.265. אם זה משנה מאיזה מצלמה, והאם הזמן שאין תנועה גם צורכת מקום. מדובר במצלמה Xiaomi Mi Home QDJ4058GL תודה רבה. (מקווה שהפורום מתאים)

23. Started by Gil Yaacoby,

לגבי המחשב לבן שלי ...אני מנסה למזער הוצאות נזקים .... אם אפשר.... האם כרטיס מסך Asus ROG STRIX GeForce GTX 1660 Super OC Edition 6GB GDDR6 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=33111 יכול להינעץ ולעבוד כמו שצריך כל לוח אם לא חדש בכלל מסוג GA-HA65M-D2H-B3 של Gigabyte ? כרגע מכיל Gtx560 שעובד אבל לא מספיק fps לילדי הקט... קיים ספק 500וואט ...

24. כל אחד בנפרד עובד יופי על המחשב הזה. שניהם ביחד עובדים יפה על מחשב אחר. אין לי כרגע עוד זוג זכרונות לשחק איתם על המחשב הנוכחי לראות איך זה מגיב. בכל מקרה הזכרונות הם geil value plus 4gb x2 הלוח האם הוא asus p7h55-m le יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ב-memtest הם לא מגיעים לאחוז אחד, בניסיון טעינת מערכת הפעלה הם מרסטים עוד לפני הלוגו/הודעה כלשהי. לביוס הם מגיעים... הביוס מעודכן לגרסא האחרונה. אין לי מושג מה בנוגע למתחים, כתוב על המדבקה שלהם 1.5וולט אז אני מתאר לעצמי שאין שום סיבה לגעת בזה. כל פתרון/רעיון/עצה יתקבל בברכה. תודה.

• 8 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.