תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי לפטופ של ASUS מדגם U36SG/ לפני יומיים וינדוס החליט לא לעבוד, ניסיתי להעלות במצב בטוח, להריץ תיקון למערכת ולשחזר ל last known good configuration , וכלום לא מצליח. כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב אחר דרך SATA , הדיסק פשוט נתקע ותוקע את המחשב, רק ניתוק שלו מחזיר את המחשב לפעולה. בחיבור דרך מתאם USB הדיסק עובד, לאט אבל עובד. ניסיון לשחזור מערכת הפעלה לפי ההוראות הפעלה של ASUS לא עובד, בניסיון הטעינה הוא פשוט מרסט את עצמו בלי להציג הודעת שגיאה... (ההוראות הם ללחוץ F9 ולהיכנס דרך (WINDOWS SETUP (EMS ENABELD) גיביתי את מה שאני צריך מהמחשב, השאלה שלי היא איך אני מוודא מה בדיוק הבעיה(חומרתית או תוכנתית) ואיך אני משמיש את הכונן ?(אם אפשרי בכלל)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מעבד E6420 קירור סטוק, צריך למרוח משחה טרמית? בין המעבד לקרור? כמה בדיוק מורחים? ואיזה סוג משחה כדאי לקנות ? אם אני רוכש קרור מסוג אחר יותר מקצועי, אזי למרוח כמות אחרת ? משחה אחרת ? תודה לכל העונים, בברכת יום טוב
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
STOP: 0x00000050 (0x9956004c , 0x00000000 , 0xf7365433 , 0x00000000 ) ntfs.sys - address F7365433 base at F7340000 , Datestamp 41107eaa מה בעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב זיכרון פנימי733MHZ WIN98 256MB והוא נתקע לו במשחקים ובWORD המחשב כבר אחרי פירמוט והתקנה מחדש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחילה לי בעיה כזאת, בהתחלה זה קרה לעיתים רחוקות ועכשיו נראה שהמחשב בכלל לא מצליח לחשב CRC טוב כך שתמיד אני מקבל CRC FAIL, למשל כשאני פותח ZIP, RAR או שאני מנסה להתחבר ב-CounterStrike לשרת כלשהו הוא חושב שהקבצים שלי שונו ולכן לא נותן לי להתחבר, אפילו התקנתי מחדש את ה-Windows ועוד בהתקנה (!!) ז"א כשהעלתי את המחשב מה-CD במסך הכחול קרה שהוא חשב שהקבצים דפוקים כנראה מאותה סיבה. (עשיתי RETRY וההתקנה המשיכה בהצלחה, ז"א זה לא עקבי) מדובר במחשב חדש שקניתי לפני פחות משבועיים, בהתחלה זה היה נדיר ועכשיו זה חמור מאד, כמו מה זה נראה? עשיתי SCANDISK יסודי לכל הכוננום, החלפתי זיכרון (גם SLOTS), הוצאתי את כל הכרטיסים שלא צריך במחשב שלי חוץ מהכרטיס מסך וזה עדיין קורה. זה מריח כמו בעיה ב-C…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן ניסיתי לחבר דיסק קשיח בעזרת קאבל IDE ללוח אם , כאשר בנוסף מחובר דיסק קשיח ראשי עם קאבל SATA. ניסיתי לחבר את הכל אבל לא הלך לי ובסוף השארתי את הרגיל שהיה עם החיבר SATA, לאחר הניסיונות הרבים לחבר את הדיסק הנוסף בתוצרת SLAVE, הדיסק הקשיח שהיה מחובר כבר מתפקד נורא לאט, לוקח למערכת הפעלה לעלות יותר זמן ממה שהיה כל הפעולות נהיו איטיות, משחקים ,התקנה של משחקים וכו'... מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? האם פגמתי ברכיב כאשר ניסיתי לחבר דיסק קשיח נוסף? אשמח מאוד לעזרה, אני נואש.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבאתי מחשב חדש עם מסך של DELL 23 אינץ' ושמתי בו את הרזולוציה המקסימלית 1920X1080 וכששמתי ברקע שולחן עבודה תמונה שהייתה במחשב הישן התמונה הופיעה בחצי מסך למה זה ככה ואיך ניתן לשנות? תמונה אמורה להתאים את עצמה לכל מסך.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד ASUS N551JX שהסוללה בו נהייתה דפוקה. היא לא טוענת ל100 אחוז והמחשב מתכבה כשמגיעה ל40% הסוללה היא A32N1405 איפה כדאי לרכוש סוללה חדשה בזול? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב יש לי בעיה מציקה מאוד,בנושא הנל. עד לפני שבוע עבדתי עם וינדוס XP והכל היה בסדר.ברגע שעברתי לוינדוס 7,אחת מכניסות ה SATA לא מזוהה אצלי יותר. יש לי למעשה סך הכל 3 כניסות (כן כן לוח אם ענתיקה).צירפתי תמונה של הכניסה שלא עובדת אצלי,נראה שהיא גם ממוקמת שונה מ 2 הכניסות התקינות.ניסיתי אגב לחבר דיסק קשיח/צורב,אך ללא הועיל,החלפתי גם את הכבל עצמו לבדוק אם משם הבעיה,לא עזר. אגב זה קישור למפרט של לוח האם באתר של ASUS. אני מאוד מקווה שלמשהו כאן יש איזשהו רעיון או נסיון עבר עם דבר כזה. תודה מראש http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2V/
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל תודה שנכנסתם לתרד'. לפני בערך שבוע קניתי מחשב חזק ב -9400 ש"ח המפרט: matherboard: ABIT NF7 -SL Ver.2 V.Card: Hercules 9700 128mb Memory : DDR-Ram 512*2 (1Gb) Memory Sumsung CPU: AMD 2100 P\S: Hec 475 צורב כרטיס קול וכו'..... כשאני נכנס לGTA3 המחשב מסתדר יפה בהתחלה אבל כאשר אני מגיע לקטעים קשים עם יריות וכו הוא מתחיל לקרטע . חבר שלי מערכת פחות טובה ממני ועובד אצלו חלקקקק מה אני יכול לעשות בקשר לזה תודה לכל העוזרים נ.ב: הדרברים הם הכי עדכניים נ.ב 2: הלוח תומך ב DUAL האם יכול להיות קשר בין זה שהזיכרון לא DUAL לבין זה שהלוח תומך בפונקציה זו?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שאפשר לראות את המחשב שלי בצד... כשאני סתם גולש באינטרנט או מדבר עם אנשים המחשב עושה ריסט סתם ככה אין מאמץ ואין כלום.... אני יודע שאין בעיה עם מאמץ כי שיחקתי cod5 וזה לא עשה לא שום בעיות שעתיים משחק... אין מסכים כחולים מסך שחור בום ריסט... מישהוא יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את הAHCI אצלי במחשב הווינדוס 8.1 קורס הדלקה ישר ועשיתי את השינויים בביוס וברג'יסטרי אז אין לי מושג מה הבעיה ואני לא מצליח להתקין את הIntel Rapid storage זה אומר לי This Platform is not supported הלוח אם הוא Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 עריכה: הסתדרתי פשוט הפעלתי את msconfig וסימנתי שבהפעלה הבאה שיפעל בסייפמוד הפעלתי דרך הביוס את הAHCI עליתי בסייפמוד ביטלתי את הסייפמוד דרך הAHCI והמחשב עלה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב דל 3537 חדש עם ווינדוז 8.1, כבר פעם שניה שהוינדוז קורס לי בלי שום סיבה בפעם הראשונה עשיתי שחזור הגדרות יצרן וזה פתר את הבעיה לשבוע בערך שהיום זה שוב קרה, בפעם השניה עשיתי רענון של הווינדוז, השאלה שלי היא איך אני יכול לבדוק אם התקלה היא בגלל קובץ דפוק של הווינדוז? פניתי למעבדה ופתחתי אצלם קריאת תקלה אבל בגלל היום והשעה הם סגורים ורק בשבוע הבא יחזור אליי טכנאי וחשוב לי לסדר את המחשב לפני שבוע הבא כיוון שזה מחשב עבודה - - - תגובה אוחדה: - - - הבעיה שלי היא כמו הבעיה כאן ובאמת אחרי שעשיתי רענון אז הווינדוז חוזר לעבוד, רק שזה כבר קרה פעם שניה אז חשבתי שאולי יש בעיה בהתקנה שלו
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, היום הפעלתי את המחשב הנייד וקיבלתי הודעת שגיאה שאומרת שאין הארד דיסק. פתחתי חיברתי מחדש וכו' בקיצור אין זיהוי. מדובר בכונן SSD sandisk ultra II 240GB חיברתי את הSSD למחשב הנייח שלי באמצעות מתאם מיוחד לUSB3 . גם כן אין זיהוי. הוא בהתחלה מקבל זיהוי מוזר של דרייבר כונן חיצוני ולאחר כמה שניות זה מתנתק והוינדוס אומר שההתקן לא תקין או לשנות כניסה. ניסיתי לשנות כניסת USB אחר. לא עבד. ניסיתי להתקין יותר מ5 תוכנות שחזור. לא מוצאות בכלל את הכונן. ניסיתי לחבר את הכונן SSD למחשב הנייח בחיבור SATA. אין זיהוי בביוס. הSSD עדיין באחריות (עברו שנתיים מתוך שלוש) אך אין אחריות על המידע שאבד. אין גיבוי. אין חיים. אני אובד עצות...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מוזרה שלא הצלחתי להבין את משמעותה יש לי 2 מחשבים בבית 1נייד ו1נייח(שולחני) הנייד טיפה יותר חלש מהנייח אך הוא סוחב מצויין+ את המשחק החדש של הארי פוטר למרות שזה אמור להיות בנייח המפרט של שניהם בקצרה: נייד של hp http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212597.html *גירסת כ.מסך עם 1 גיגה והנייח(שולחני) מעבד 4 ליבות אינטל 9505 כ.מסך ATI 4870 של שאפר עם 1 גיגה זיכרון וגוף קירור לוח אם גיגה בייט p43 (לא ממש זוכר דגם 4 גיגה זיכרון מחולק 2 סלוטים של 2 גיגה (מהירות 1300) הארד דיסק1 טרה זהו פחות או יותר מה שקורה שבנייח (שולחני) המחשב מעלה לי את המשחק נותן לי לשחק כמה דקות ואחרי 5 דקות בערך מתכבה חשוב לציין…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם קיים רכיב שיכול להגיד לי אם "ספק הכוח" תקין או לא? " " " "לוח-אם" " ? " " " "מעבד" " ? אני שואל משום שקרה לי מקרה בו חשדתי שהמעבד הוא זה שנישרף והכנסתי מעבד תקין ללוח אם שבדיאבד היה שרוף ומה שקרה זה שהוא שרף לי את המעבד התקין. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב. אני לא יכול לשמוע שום סאונד במחשב, ולא משנה מאיזה תכנה אני מנסה לשמוע זה פשוט לא עובד. ומה שמוזר זה שרשום לי במחשב שהסאונד צריך לעבוד כמו שצריך, התקנתי את הדרייברים כמו שצריך, ועד לפני יומיים זה עבד אחלה, זה מחשב חדש, והרמקולים טובים (בדקתי אותם ע"י חיבורם למערכת סטריאו). מישהו יכול לעזור לי למצוא מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך משדרגים BIOS דרך USB בלוח אם ep43-ds3l? ובאותה מכה איך אני מעלה מערכת הפעלה DISKONKEY הUSB ? והאם יש אפשרות לדעת לפי המחשב האם הוא תומך בעליה מDISKONKEY בלי להכנס לBIOS ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב ובהדלקה יש 3 צפצופים הפסקה 3 צפצופים וככה ממשיך... הרכיבים: intel DG43RK core 2 duo e8400 kingston kvr1333d3n9/2g מה יכולה להיות הבעיה? בהתחלה חשבתי שזה זכרון אבל בדקתי במחשב השני והוא פועל מעולה,הלוח אם חדש,והמעבד הוזמן מ EBAY. אשמח לעזרה,תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב חדש , מעבד amd64 , זכרון USI , לוח ga-k8ns ultra ,דיסר WD . המחשב הותקן כמו שצריך כולל מערכת הפעלה XP. מאז שהתחלתי לעבוד עליו מצאתי תופעה משונה: המחשב מאתחל את עצמו ומתחיל לבצע קליק אחד ארוך (לא ברור מאיזה חומרה זה מגיע). בנוסף , כרטיס הקול לא עובד (כנראה בגלל התקנה לקויה). מה הסיבה לאתחולים הללו ? מדוע הקליקים הללו ? מדוע כרטיס הקול לא עובד. אשמח לעצות תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הג'יפה 2 במחשב החדש לא מגיב ואני לא יכול להשתמש במחשב הנורמלי! בבקשה תעזרו לי אני לא יכול לשרוד יום אחד בלי מחשב :( :'( :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מכניס diskonkey למחשב אני רואה שכל הקבצים שאמורים להיות בו מופיעים כקיצורי דרך ולא כקבצים רגילים. הקיצור דרך מכוון ל: "C:\Documents and Settings\All Users\..\..\windows\system32\cmd.exe" /c "start %cd%01.Xaris_Kostopoulos_-_breite_mou_kapia_(live).mp3 & start %cd%JeFlMDYYAEBKpEv.exe & exit" כאשר זה שם הקובץ: 01.Xaris_Kostopoulos_-_breite_mou_kapia_(live).mp3 כשאני לוחץ על הקבצים נפתח לי טרמינל cmd עם הודעת שגיאה שהקובץ JeFlMDYYAEBKpEv.exe לא נמצא ולאחר מכן נפתח הקובץ. בדקתי את הdiskonkey עם אנטי וירוס של מקפי ואין עליו וירוסים אני אשמח לעזרה בנושא תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הרכבתי לי מחשב חדש הביוס עולה ונראה שהכל תקין ושהוא קולט את הרכיבים אבל לצערי הוא נכבה בכל פעם שאני מתחיל להתקין את הווינדוס(הווינדוס תקין בדקתי) חשבתי על זה שהבעיה היא אולי בram שמגיע ל3600 , בנתיים שהלוח אם מגיע ל2600(אבל עד שאין לי פה אימות לזה לא יכול לדעת). *תמונה של המפרט מצורפת.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, 1.אני מנסה לתקשר עם אנשים ב-SKYPE וב- TALK והם טוענים שאינם שומעים אותי בדקתי את המיקרופון במחשב אחר והוא נמצא תקין כמו כן נסיתי לעשות בדיקת הקלטה בווינדוס ורק שאני צועק ממש מקרוב איך שהוא הוא מגיב אין לי כרטיס קול והלוח הוא של אינטל. 2. כשאני נכנס למחשב הוא עולה לאדמינסטרטור ולא למה שמוגדר שלי איך אני מחזיר את המצב שהוא יעלה ישר ל-USER שלי תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נייד של DEEL דגם M6500, מישהו יודע מהם צרופי המקשים של FN+ מקשים נוספים ומה הם עושים?.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-