תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום הרכבתי מחשב ובהדלקה יש 3 צפצופים הפסקה 3 צפצופים וככה ממשיך... הרכיבים: intel DG43RK core 2 duo e8400 kingston kvr1333d3n9/2g מה יכולה להיות הבעיה? בהתחלה חשבתי שזה זכרון אבל בדקתי במחשב השני והוא פועל מעולה,הלוח אם חדש,והמעבד הוזמן מ EBAY. אשמח לעזרה,תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע המצב הוא שאני מדליק את המחשב הוא נכבה לאחר שניה ומאתחל את עצמו וחוזר על עצמו. שמתי לב שהמאוורר על המעבד לא עובד והשאר לעומת זאת כן(כרטיס מסך ספק ועוד מאוורר גדול). זה קרה לי כמה פעמים בעבר ואני לא יודע איך הוא פשוט הפסיק ועבד כמו שצריך. אתמול המחשב עבד כמו שצריך לפתע נתקע אז איתחלתי את המחשב , הגיע למצב שהוא מראה את נתוני הכרטיס מסך ואז נתקע ולבסוף הגיע למצב של מה שכתוב בתחילת הפוסט. הוצאתי את הזכרונות והחזרתי וניקיתי גם אבק. אין שום ציפצופים מהלוח אם/מעבד. קראתי לטכנאי אך יגיע מחר, יש לכם אולי מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Win7 x86 Home Premium בן כמה שנים, חומרה בסיסית ללא אף כרטיס, שימוש מינימלי בלבד. התחיל לקפוא אחרי כמה דקות של שימוש. לאא נעשה כל שינוי בחומרה בשבועות האחרונים, לא הותקנה אף תוכנה חדשה, לא הותקנו עדכוני Windows לפחות חודש ולא הוחלפו דרייברים. אין שום הודעות שגיאה ב- Event viewer, אין רעשים חשודים מהדיסק או מהמאווררים. לא נראה שזה חום -- המחשב עבר ניקוי יסודי לפני כחודש והוא קופא גם כשבחדר מופעל מזגן שמוריד את הטמפ' לרמה שבה פינגווינים היו מתלוננים על הקור. אין לי יותר מידי רעיונות. חוץ מלהחליף את הזיכרון ולנסות הפעיל את המחשב עם דיסק קשיח אחר. יש לכם משהו להציע?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי, לפני בערך שעתיים, בעודי נמצא להנאתי באינטרנט, המסך פתאום נכבה והנורה שמציינת את היותו דלוק התחילה להכבות ולהדלק במהירות משוגעת, כולל הסאונד של ההדלקה והכיבוי. הדבר הזה נמשך עד שעשיתי ריסט, ואז הנורה הראתה שהמסך דולק, אבל שום דבר לא הופיע עליו. מכמה בדיקות שערכתי לאחר מכן התגלו המסקנות הבאות - ריסט / כיבוי והפעלה לא עוזרים כנ"ל ניתוק וחיבור מחדש כל הכבלים שמחברים את המסך למחשב אם מכבים את המסך, מדליקים את המחשב ואז מדליקים אותו בזמן שהמחשב עושה בוט זה לא עוזר. לעומת זאת, אם מדליקים את המסך אחרי שהווינדווס עולה פתאום אפשר לראות. בפעמים הראשונות שעשיתי את זה המסך עבד לבערך 5 דקות לפני שאותו דבר חזר על עצמו (הכיבוי וההדלקות), לאחר מכן זה חזר על עצמו בערך באותה שניה. יש …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שתי שאלות ... 1.איזה סוג אויר דחוס יש בשוק איפה ניתן להשיג וכמה בערך עולה? 2.איך מנקים מסך lcd? הבנתי שלא טוב לנקות אותו עם חומר שמנקה זכוכיות כי הוא לא עשוי זכוכית בכלל אז עם מה לנקות אותו ואיפה אפשר להשיג כמובן ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש, מפרט מלא בצד. עד לפני כשעה הכל היה טוב ויפה עד שפתאום הווינדאוס התחיל לעשות ריסטרט לבד, בלי הודעה מוקדמת, בלי חלון כחול, פשוט בפתאומיות. ישר אחרי בדקתי את טמפ' המעבד בביוס והיא עמדה על 39, ולוח האם על 33. ריסטרטים קרו כמה פעמים אחרי גם... אם זה קשור, הפיירפוקס קורס המון בעצמו (מקבל הודעה של פיירפוקס שחלה תקלה וצריך לעשות לתוכנה ריסטרט). מה זה יכול להיות? אני די חושד בספק הכוח, אבל קשה לי להבין למה יום שלם הוא עבד בסדר?! עוד לא התחלתי לשחק במשחקים אגב, סך הכל עבד ברקע פיירפוקס וביטורנט...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום... רכשתי IPOD NANO דור 5 8GB התקנת בהתלהבות את הITUNES וקיבלתי הודעה כזו.. למה? (גם אחרי שאני מנתק ומתחבר מחדש..) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק ריינבו משהו שלא מצריך יותר מידי, יש לי מחשב עם כרטיס מסך חלש MX110 הורדתי את כל ההגדרות להכי נמוך עשיתי הכל שיעבוד כמה שיותר חלק היה מעולה נתן לי 50-60 FPS שהצלחתי להסתדר עם זה, אני קם בוקר למחרת נכנס רגיל לא שניתי כלום ופתאום זה תקוע לי על 25 FPS לא מסתדר לי. למה זה קרה? מה אני יכול לעשות? כי זה עבד לי אחלה ופתאום נדפק ולא שניתי כלום המחשב עצמו הוא I7 8550U עם 20 ג'יגה ראם כרטיס מסך MX110 . הסתכלתי בביצועים בזמן המשחק, הכרטיס מסך לא עבר את ה25 אחוז, המעבד היה על איזה 65 אחוז, הזיכרון לא עבר את ה6... לא מצליח להבין איך הכל עבד לי טוב, אחרי 10 שעות פתאום לא עובד לי חלק. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מחברת XpertVision - Radeon 8500, בהזמנה היה כתוב LE אבל על הקופסא לא מוזכר LE בשום מקום. לאחר נסיונות רבים ואפילו פורמט, אני עדיין מקבל ביצועים נמוכים ( בעיקר במשחק unreal tournament ), ירידות FPS חדות מאוד, מ40 ל 120, ציפיתי להרבה יותר מ 50 FPS בממוצע וזה ממש מפריע הירידות FPS הזה המפרט שלי הוא: מעבד duron 800 זכרונות 133 רגילים לוח מסריח של Aopen וזהו בערך... זה לא נורמלי בכלל מכיוון שבוודו 3 הישן שלי הוא פעל לי ביותר FPS...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא שנקנה לפני כחודשיים- WIN 8 Pro X64 Intel Core i5-4570 4X 3.2GHz 6MB 1333MHz ZALMAN CNPS10X Optima GIGABYTE GA-H87-HD3 8GB RAM MSI AMD Radeon R9 290 4GD5 ZALMAN™ Z11 Plus ATX ANTEC™ Power Supply TP-750C 750W Dell 2311h Advice PRD750 אל-פסק מרגע קניית המחשב כל 10 ימים עד שבועיים אני מקבל מסך כחול, בד"כ אחד שונה, בהתחלה זה היה בזמן שהייתי צופה בסרטונים באינטרנט, אחרי שביטלתי את הHARDWARE ACCELERATION בדפדפנים זה הפסיק לקרות שם, ועכשיו אני מקבל את המסכים הכחולים בלי קשר לכלום (האחרון קרה כפי שניתן לראות בתמונה מטה במצב IDL מוחלט באמצע הלילה) . רעיונות לנושא שמצאתי באינטרנט - - קראתי איפשהו שייתכן שהאל פסק שלי לא מספק מספיק חשמל וזה עלול לגרום ל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד אסוס X454L חדש DOS FREE. אני מנסה להתקין ווינדוס 7 על מחשב ההתקנה הולכת מצויין בסיום ההתקנה המערכת עולה מחדש ונתקע לי בחלון של הווינדוס עם ה4 ריבועים וזהו לא ממשיך. הדיסק התקנה תקין כי התקנתי על מחשב אחר ועבד מצויין . ניסיתי מספר פעמים פשוט קורה אותו דבר. ביצעתי את כול ההוראות להתקנה מאתר מייקרוסופט לגבי הביוס גם ללא הצלחה בהתקנה. גם ב SAFE MODE נתקע השורה שבה הוא עוצר SYSTEM-DRIVERS-DISK.SYS משהו נתקל מכיר אשמח לעזרה תודה שמעון מיואש כבר..........
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא עובד אצל כל החברים שלי ואצלי לא למה ? המערכת שלי: amd 2000 giga-byte radeon 9700 pro 256 ddr 3200 corsair giga-byte ga-7vaxp windows xp pro יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס מסך זה לא עבד לי עם הdx 8 ולא עובד עם dx9 הבעיה היא שהוא זורק אותי בחזרה לווינדוז ולא רושם כלום
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב P4, 3 Ghz, 512 זכרון פנימי, כרטיס מסך 6600Gt. אתמול, תוך כדי שימוש במחשב המחשב לפתע כבה. שהפעלתי אותו מחדש, הוא נדלק למשך 10 שניות (נורית המחשב נדלקה בצבע אדום), המסך עדין לא נדלק, ונכבה אוטומטית.ושוב, הפעלתי אותו, הוא נדלק למשך 10 שניות ונכבה. ככה כמה פעמים. לאחר 10 דקות, הפעלתי אותו שוב. לאחר 15 שניות קבלתי את ההודעה הבאה: over clocking failed. please enter setup to re configure your system. F1-to run setup F2- to load default value. בחרתי F2. המחשב אתחל את עצמו, לאחר 15 שניות הפעיל את המסך והעלה את מערכת ההפעלה (Xp-2). זמן טעינת Windows מהירה כפי שהייתה קודם. נכון לרגעים אלה, המחשב נכבה באופן אוטומטי לאחר X דקות של שימוש. ואין לי מושג למה. אבהיר כי לא…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם נוצרה לי בעיה קטנה במחשב... כשאני מפעיל עליו משחקים (אפילו משחקים שלא צורכים יותר מדי משאבים) תוך כמה דקות הוא מתחבא לבד. וכשאני נוגע במחשב הוא פשוט רותח מחום. המחשב נקי לגמרי מוירוסים וכו' כמו כן המחשב עובר איחוי דיסק אחת לחודש לפחות. אני עובד על מערכת הפעלה של Windows 7 . מה יכולה להיות הבעיה במקרה הזה ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, נתקלתי בבעיה עם הזיכרון שלי. לפני כמספר ימים הספק שלי הפסיק לעבוד ז"א המחשב לא היה נדלק בכלל. רכשתי ספק חדש, המחשב נדלק אך לא עלה והמסך נישאר מסך שחור, המחשב עשה רסטרט לעצמו כל פעם. ניסיתי לעשות רסטרט ביוס אך לאל הצלחה. בסופו של דבר החלטתי ללכת על הזכרונות, להוציא אחד מהם ולמזלי כאשר הוצאתי אחד מהזכרונות המחשב התחיל לעבוד, עלה הכל טוב ויפה אך עם זכרון אחד 1 GB. שתי הסלוטים היוו 2 GB, כל סלוט ג'יגה אחד. זה המגען השבור או מה שזה לא יהיה: אם זה כך, אין שום דבר או אפשרות להכזיר את הזרכרון לחיים? וממה זה נבע כל העסק הזה? התחממות יתר או משהו? ועוד דבר, אין לי קבלה של הזכרונות (נרכש באייבורי) ישנה אפשרות שעל גבי האחריות שנימצאת אצלהם במחשב יוכלו להחליף? או שאנ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל תודה שנכנסתם לתרד'. לפני בערך שבוע קניתי מחשב חזק ב -9400 ש"ח המפרט: matherboard: ABIT NF7 -SL Ver.2 V.Card: Hercules 9700 128mb Memory : DDR-Ram 512*2 (1Gb) Memory Sumsung CPU: AMD 2100 P\S: Hec 475 צורב כרטיס קול וכו'..... כשאני נכנס לGTA3 המחשב מסתדר יפה בהתחלה אבל כאשר אני מגיע לקטעים קשים עם יריות וכו הוא מתחיל לקרטע . חבר שלי מערכת פחות טובה ממני ועובד אצלו חלקקקק מה אני יכול לעשות בקשר לזה תודה לכל העוזרים נ.ב: הדרברים הם הכי עדכניים נ.ב 2: הלוח תומך ב DUAL האם יכול להיות קשר בין זה שהזיכרון לא DUAL לבין זה שהלוח תומך בפונקציה זו?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך מעולה של סמסונג שעלה לי בזמנו 2000 שקל וכבר שוכב כמעט שנתיים ללא שימוש אני רוצה להשתמש בו בתור מסך שני בנייד שלי שיש לו יציאת HDMI שלפעמים אני מחבר איתה את הנייד לטלויזיה בסלון מישהו יודע האם קיים מתאם מ HDMI ל DVI האם זה יעבוד לדעתכם ואיפה אני יכול לקנות כזה דבר
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
התחלתי לשחק קצת יותר במשחקים ולאחר כמה זמן המשחקים נתקעים, שומעים מין סאונד לשנייה כמו שמקליטים בתוכנה של WINDOWS רק בלי מיקרופון והמשחק נתקע. אי אפשר לצאת מהמשחק כל המחשב תקוע וחייבים לעשות Reset. המשחקים שנתקעים לאחר כמה זמן: Keepsake Heroes Of Might And Magic 5 Demo המחשב שלי ממש חדש (בן חודש) והחלקים שבו אמורים לתפקד טוב... Intel P4 3.0Ghz 630 2Mb Sapphire X800GTO 256 GA-8I915P Duo Spectech 512Mb DDR2 קניתי את הכרטיס מסך מ KSP יש מצב שהבעיה אצלו... יש לכם מושג אולי מה הבעיה ??? הינה טמפרטורה של המעבד (למה אני לא רואה את הטפרטורה של הכרטיס מסך?) http://img159.imageshack.us/img159/3160/untitled7vc.gif ועוד שאלה מזה החיבור הלבן שיש בכרטיס מסך שלי (בתמונה בצד ימין) צריך …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הGEFORCE GT620 שלי לATI 4870 RADEON והלוח אם שלי לפי הDXdiag זה Gigabyte to be filled by O.E.M (לא שאני יודע מה זה אומר) איך אני יכול לדעת אם הלוח אם יקבל את הכרטיס הזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA-GeForce2 mx/mx400 (עד יום שישי שיגיע הרדאון 9500 פרו) ואני מעוניין לחבר תמחשב למקרן העיניין הוא שאני מחבר את זה לרסיבר (המקרן וכול שאר פרטי המערכת קולנוע מחוברים לרסיבר) הוא מצליח לזהות שיש חיבור השאלה שלי היא איך אני מעדכן תמחשב להציג או למעשה שיראה לי? מערכת ההפעלה שלי היא הXP מי שיכול לעזור לי אז בבקשה שירשום לי את המהלכים שעליי לבצע לאחר שחיברתי את המחשב לרסיבר כלומר איך אני מעדכן מהמחשב...... תודה מראש adam-pc
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אז ככה יש לי בעיה במחשב ש כשאני מדליק אותו אז כשהPOST עולה המקלדת מגיבה טוב ואם אני לוחץ על הCAPS LOCK אז הנורה נדלקת אבל ברגע שהוא מתחיל להעלות את מערכת ההפעלה אז הוא ישר מנתק את המקלדת והעכבר וככ אין לי גישה לשום אפשרות , ראוי לציין שכבר ניסתי להשתמש במקלדת ועכבר אחרים , ומהסוג הישן , וניסתי להיכנס בSAFEMODE וניסתי להעלות שחזור בRECOVERY ופשוט כלום אז למישהו יש מילים אחרונות לפני שאני הולך לקנות הארד לוח אם חדש?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה מדגם lg oled 65cx אני רוצה לחבר אותה למחשב אבל הוא לא מראה כלום יצויין שמסך מחשב מחובר ועובד תקין מה עושים? ניסיתי גם בחיבור לכרטיס מסך וגם ללוח אם סטרימר שמחובר לטלוויזיה מציג תקין
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 80 מגה פנוי בכונן של הוינדוס (כן כן לא תאמינו פשוט לא חילקו לי טוב את ההארד דיסק) וכל הזמן הוינדוס מודיע שיש קצת מאוד מקום פנוי בכונן של הוינדוס ומומלץ שיהיה לפחות 200 מגה פנוי השאלה שלי היא האם האינטרנט נעשה איטי בגלל חוסר מקום פנוי? ומה הם עוד הדברים שיכולים להגרם כתוצאה מחוסר מקום פנוי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זורק את הסוגיה באוויר - לא מאמין שזה פתיר... (אגב בפוסט יהיו המלצות על תוכנות) יש לי התנגשות בין אפליקציות (חינמיות) שמשגעת אותי. אז ככה: יש ברשותי את התוכנה Xmouse button control - מאפשרת לשלוט בצורה מדהימה בעכבר. יש לי את תוכנת עכבר הגיימינג שלי, Logitech G603. נקראת Logitech gaming software - גם היא מאפשרת לתכנת את העכבר, אך מאחר והפונקציות של XMOUSE הרבה יותר רלוונטיות אליי - אני משתמש בה רק כדי לפתוח באמצעות כפתור אחד בעכבר (שXMOUSE כלל לא מכיר בקיומו) -כדי לפתוח את החלון של ווינדוס. עוד ברשותי - Task bar hide . ווינדוס הרי מאפשרים רק למזר את שורת המשימות, אבל אם אתה מרחף עם העכבר קרוב לשם - שורת המשימ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-