תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
היי ! לאחר יום יפה שכזה פתחתי את המחשב בשביל לנקות אבק...(כמובן בעדינות...) חיברתי הכל בחזרה אבל שום חיבור לא מגיב...אני מתכוון למקלדת ,חיבר למסך , עכבר ...רק החבורי USB מגיבים.. למישהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN7 על המחשב X64 בטעות במקום את הX84 עכשיו שאני מנסה לעשות BOOT FROM DVD הוא מתחיל את הטעינת קבצים ואז עוצר באמצע ורושם שאחד הכוננים חסר או משהו כזה והוא לא נותן לי להמשיך בפירמוט מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
קניתי DOK 16GB של חברת סנדיסק. הבעיה היא שאני מחבר אותו למחשב שלי וגורר או מעתיק קובץ מהדיסק הנשלף למחשב, או שהוא נתקע על " מגלה פריטים..." או שבאמצע או בהתחלת ההעברה הוא כותב שהקובץ שרציתי להעביר לא נמצא ושאני פותח את התיקייה של הדיסק נשלף נעלמים לי כל הקבצים. הבעיה היא רק במחשב שלי ובשאר המחשבים הכל עובד טוב. אם זה משנה זה המחשב היחיד בבית שהוא וינדוס 7. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי את הבעיה הנ"ל, מהי בידיוק ? החלפתי כבלים להארד דיסק וגם את הסלוט SATA שעל הלוח. יש מה לעשות ? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם היום שידרגתי את המחשב והמפרט שלי כרגע הוא e6750 radeon 4870 1gb 550w chiftec ספק עכשיו אחרי ששיחקתי בсod6 אחרי בערך 10 דקות המחשב קרס והופיע מסך כחול. צירפתי את הקובץ דאמפ שהווינדוס יצר אחרי הבעיה מקווה שתצליחו לעזור לי . תודה עריכה עכשיו אני מקבל מסך כחול כל כמה שעות לא קשור אם אני משחק או לא.... יש למישהוא מושג מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה עם המחשב... הוא מסרב בתוקף להישאר במצב שינה. ז"א כאשר אני מכניס אותו למצב שינה הוא באמת מתכבה אך נידלק מיד. נכנסתי לביוס והגדרתי את Wake UP on USb כמבוטל. למרות זאת לא חלפה הבעיה. בניסיון נוסף הכנסתי אותו למצב שינה ותוך כידי שלפתי את כל חיבורי הUSB החוצה. רק אז הוא נכבה ולא נדלק שוב... ההתקנים המחוברים הם רק מקלדת ועכבר... מה יכולה להיות הבעיה פה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, היום שאני בא להדליק את המחשב הוא נדלק מתחיל לעשות צליל מוזר כזה שחוזר על עצמו איזה 6 פעמים ואז יש ביפ ארוך מהלוח אם. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
בדקתי בממטסט יצא תקין יש לי דסקים של WD באיזה תוכנה מומלץ לבדוק אותם? עריכה: לא משנה בדקתי ב MHDD
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
HD SAMSUNG SPO802N דרש אתחול ללא הודעה מוקדמת הצלחתי להציל את החומר ולאחר מכן אתחלתי ואחר יום יומים הואט שוב פעם דורש אתחול הפעלתי את התוכנה HDD Regenerator והיא מצאה פגמים ואומרת שתוקנו מה אפשר לעשות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
האם מישהו פה נתקל אי פעם ב-MACHINE CHECK EXCEPTION במקרה? אני כבר תקופה ארוכה סובל מ-STOP ERRORS (מסכים כחולים) בווינדוס אקס פי 64, כשה-STOP ERROR הוא 9C יש על זה מידע נוסף פה: http://support.microsoft.com/kb/329284 הסיבה שאני כותב את זה כאן היא שה-STOP ERROR הזה - או יותר נכון, ה-MCE - מעיד באופן ישיר על בעיית חומרה (למעשה, הוא השם ה-"כללי" בארכיטקטורה הקיימת לבעיית חומרה שלא קשורה לשום רכיב "אקסטרה", ולכן בדרך כלל נוגעת לרכיבים הבסיסיים כמו הזיכרון, המעבד, לוח האם וכו') מישהו פה אי פעם נתקל בזה או הצליח לפתור את זה? הטמפ' של המעבד שלי לא מזהירות אבל הן לא ממש מצדיקות את זה (עד כמה שאני מבין)... אני רץ ב-50 מעלות ב-IDLE פחות או יותר, המעבד הוא E8400, לוח האם הוא I…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, התקנתי עכשיו לוח חדש למפרט שמימין הלוח הוא asus p5q pro turbo הכל חובר (24 פין, 8 פין, כוננים, פאנל קידמי, מסך, מתח לגרטיס מסך) אני לוחץ על כפתור ההפעלה, הספק נדלק המאוררים מסתובבים אבל אין פוסט, אין ביפים והמסך שחור... אני אודה על כל עזרה...
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום! יש לי 3 כוננים במחשב DVD CDROM וצורב שכל אחד בתורו החליט שהוא מפסיק לעבוד ואני אסביר. הכוננים עצמם עובדים, אך לא קוראים דיסקים. ברגע שאני מכניס דיסק קורא אחד משני דברים: 1. המחשב נתקע 2. הדיסק לא נקרא ע"י הכונן. יש לציין שמדובר בכוננים יחסית חדשים (כבר לא במסגרת אחריות) שלא אמורה להיות איתם כל בעיה. אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, כרגע אני בלי קול במחשב...יש לי WINDOWS 7. אז בואו אני יספר לכם את הסיפור.. כמו שאתם יודעים ווינדוס 7 בדרכ לא צורך התקנת דריברים, והוא מתקין אותם אוטומטית יש לי את המחשב הזה עם WINDOWS 7 כמה חודשים והקול עבד מצויין. עד שיום אחד בגלל שאני מפגר ראיתי שיש את הכרטיס קול של חברת IDT פועל כל הזמן ברקע אז אמרתי אני ללוח בקרה למחוק אותו.(רציתי למחוק אותו בגלל שWINDOWS 7 לא צריך שום דריבר) בקיצור לא מצאתי אותו שם ומחקתי אותו מ ה DEVICE MANAGER... אחרי זה זה מחק ושמעו נפלא אך הבעיה הייתה שמקידה במחשב לא שמעו כלום!רק מאחורה. בקיצור שום דבר לא עבד אז אמרתי אני יוציא ויחזיר את שהיה מחובר ללוח (זה הקבל של הקול ו USB הדקמי) אז עשיתי ריסטרט וזה.. ומה אני רואה אין כרטיס קול במחש…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, היתה לי בעיה רצינית לפני שבוע במחשב,הוא לא נדלק,אז בדקתי כל רכיב וגיליתי שיש לי בעיה בלוח אם,אז החלפתי אותו ללוח אחר שניקרא : ASUS COMMANDO בנוסף העפתי את הקירור מים,אין לי עצבים לזה,סתם מלחיץ אותי וגם אני חושד שזה מה שגרם לכל הבעיה בלוח,שמתי מאוורר איכותי של טרמל-טק לאחר הרכבה מחדש של הלוח והמערכת הפעלה,התחלתי להתקין תוכנות מחדש,ופתאום התחילו להופיע לי מסכים כחולים,בהתחלה מדי פעם,ואז יש מצבים שכל תוכנה קורסת לי אפילו הדפדפן,ושגיאות מופיעות בכל דבר שאני מנסה לפתוח,ואחרי שאני מאתחל לפעמים כבר בטעינה של הווינדוס מופיע לי מסך כחול שמאתחל את המחשב,זה משהו לא מוגדר,לפעמים הוא זורם שעה עד שהוא קורס. בקיצור החלטתי לבדוק את קיבצי הדאמפ.מצאתי שם קובץ אחד,ניתחתי אותו והוא רשם…
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום. :'( בחצי שנה האחרונה המחשב שלי היה בתיקון אצל טי אמ אס,+TMSFOX ואז שוב אצל TMS. התקלה הייתה רעש סטאטי שנבע מכרטיס המסך העליון. לאחר תוספת כספית גבוהה מצדי הוחלפו הכרטיסים לכרטיסים חזקים יותר במעט. המחשב עבד בOC של 3.125GHZ ובתדר לזכרונות של 1000MHZ שנקבעו מהיום בו רכשתי את המחשב דרך TMS חלק וללא תקלות. קיבלתי את המחשב שלי ב28.12.2009, כאשר כבל חשמל המאוורר הצדדי היה מנותק, כבל הS/PDIF היה מנותק, ברגים היו חסרים אבל לא נורא, לקח לי שעה אבל טיפלתי והחזרתי את הכל למקום. באותו יום בו קיבלתי את המחשב, החלו מסכים כחולים. כל יום, כל יום! יש לי מסכים כחולים. יש לי תיעוד שלהם דרך מצלמת הווידאו שלי. הנה המקבץ אותו אספתי של המסכים והקפיאות שהתרחשו, רובם סתם מגלישה תמי…
-
- 13 תגובות
- 5k צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 גיגה זיכרון פנימי HD 80G של WD המחשב עבור עבודה בלבד לא משחקים ועדיין המחשב איטי מאוד שמתי לב שהHD מאווודדדדד חם אבל בבדיקת טמפרטורה דרך תוכנה הוא מראה 39 מעלות זה בסדר? אם אני שם HD חדש המחשב יעבוד יותר טוב? יש לאחי אותו מחשב והוא רץ ממש מצויין ביטלתי את כל האפקטים מהווינדוס וזה עדיין לא עוזר אפילו לינוקס רץ אצלי לאט מה עוד אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכם! בנ-דודה שלי הביא לי את המחשב שלו שאני אסדר אותו. יש לו בעיה(אחת מכמה) שאחרי ריסטרט הHDD לא מזוהה, או סתם הוא לא מזוהה וצריך לכבות ולהדליק את המחשב. קשה לי להגיד פרטים מדויקים מכיוון שגם הווינדוס לא טוב. אני יכול להגיד בערך 9800GT E8400 לוח אם של אינטל HD של SEAGATE. אריאל
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אז זה הסיפור שלי לוח abit nf7 מאבד atalon xp אני מעלה את המחשב שהוא קודם עבד והיה בשימוש אצל סבא שלי ומוצגת לי ההודעה הבאה cpu is unworkable or has been changed please recheck-cpu soft menu בעיה נוספת זה שהמחשב פשוט קורס נכבה בוא נקרא לזה ככה ויש סירנה שיוצאת מהרמקול של הלוח , עולה ויורדת עולה ויורדת. בדקתי קירור מאבד ושמתי משחה חדשה וניקיתי הכל מאבק והמאבד בטמפ עבודה סבירה למאבדי AMD . החלפתי זיכרונות החלפתי ספק כי חשבתי שהקריסה היא בגלל הספק שהוא לא מחזיק את המערכת לא יודע מה לבדוק עוד , אשמח לשמוע עצות . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לחבר להתקין על המחשב שלו מערכת ההפעלה xp ,המחשב הגיע עם לינוקס. המחשב בעיקרון עם 16 גיגה אבל שאני מגיע לבחירת ההארד דיסק במהלך ההתקנה מופיעים לי 4 כוננים, 1. 2G 13G. 2 3. כונן קטן 8MB שרשום עליו BIOS 4. ועוד כונן קטן 8MB ניסיתי לפרמט את כונן ה13G ולהתקין עליו אבל כשסיימתי והמחשב הופעל מחדש הוא נתקע על NTLDR is missing ויש אפשרות רק לעשות ריסטרט ? מה צריך לעשות ? הבנתי שצריך למחוק את כל הכוננים לפני ההתקנה אין שום בעיה אם זה ?וגם את הכונן של הBIOS ? דרך אגב אם נכנסים לBIOS רואים רק כונן אחד של 16G ולא את כל הכוננים. אשמח לעזרתכם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית במערכת עריכה הראשית שלי- לפני כחצי שנה- המחשב היה עושה כיבוי פתאומי- כאילו הוצאתי אותו מהחשמל. פשוט נכבה... ללא שום התראה,ללא סימן, העכבר היה קופא לחצי שנייה ואז- בום... לפני כחודש המצב השתנה- המחשב עושה כיבוי, כאילו ביצעתי "כיבוי" או לחיצה מהירה על הכפתור של הכיבוי במארז- כל החלונות נסגרים מהר, ואז הוא עושה הפעלה מחדש (ושחזור נקודה אחרונה של תוכנת RADIX שמותקנת,כאילו היה כיבוי לא תקין). ניסיתי כמה דברים- ניתקתי את האל פסק והסרתי את התוכנה שלו (הוא אחראי ל כיבוי מהיר), אין אבק והמעבד לא מתחמם (אני מנקה כל חודש,ויש גוף קירור 5700), אין וירוס והמחשב לא מחובר ולא היה מחובר מעולם לרשת. מה הבעיה? מה עושים ? תודה
-
- 15 תגובות
- 5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום אני העברתי מהמחשב הישן שלי לחדש את הכונן/צורב(CD/DVD) אני לוחץ על הכפתור בשביל לפתוח אותו ולסגור וזה עובד אבל הבעיה היא שהמחשב לא קולט שיש את הכונן הזה הוא לא מזהה שיש בכלל כונן במחשב מה לעשות אמרו לי מתי שעושים ריסטרט ללחוץ על DEL בשביל להיכנס לBIOS. ולשנות שם משהו במחשב החדש ,זה קצת שונה מהישן. בישן יש לשוניות ובחדש אין... אז מה צריך לעשות בשביל שהמחשב יקלוט ויזהה שיש כונן במחשב אגב יש לי WINDOWS 7 אם זה עוזר תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום, חברים. יש לי בעיה במחשב זה כמה ימים: לאחר זמן מה שהמחשב דולק, נורת הדיסק הקשיח האדומה דולקת קבוע כל הזמן. לא מורגשת האטה כתוצאה מזה, ואחרי ריסטרט המצב מסתדר עד לעוד זמן מה. החלפתי דיסק קשיח, ולא עזר! מה שעוד עשיתי זה החלפתי לאימג' שכולל רק דרייברים ללא תוכנות, והתופעה ממשיכה גם שם! התופעה לא מופיעה רק במצב בטוח. מה דעתכם? איך אפשר לבדוק מה גורם לבעיה? במנהל המשימות אין משהו חריג כשהנורה נדלקת. מערכת ההפעלה Windows XP Pro.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לאחר שניסיתי לעדכן ביוס מה WIN בעזרת תוכנה של הלוח לוח DFI lanparty NF4 ULTRA-d המחשב נדלק המאוררים מסתובבים אין POST אין כלום. עזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה קניתי מארז חדש (ANTEC 300) העברתי את כל הדברים אני בא מדלקי את המחשב והוא לא נידלק אני בא פותח את המארז ורואה שלא חיברתי כמה קבלים והם זה הכפתורים של ההדלקה אז עכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותם ככה הם ניראים תודה לעזורים!
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי בעיה די רצינית במשחקים - ה FPS משתנה בצורה דרסטית מאוד. למשל , אני משחק במשחק Gothic 3 . (על גרפיקה בינונית ברזולוציה המקסימלית) . ה FPS הוא בין 110 לבין 60 , תלוי באזור שבו אני נמצא במשחק (למשל 110 FPS סתם בשדה , ו 60FPS בעיר עם הרבה פרטים). עד כאן הכול טוב ויפה , אבל לפעמים ה FPS יורד בצורה דרסטית , לדוגמא 7 FPS ואז המשחק נתקע לכמה שניות , ואחרי כמה שניות הכול חוזר להיות כרגיל. זה קורה לאו דווקא במפה עמוסה , זה יכול לקרות גם באזור שיש לי בו 110FPS בדרך כלל. ממה הבעיה הזו יכולה לנבוע? התחממות? לא , עשיתי בדיקת מאמץ והטמפרטורה תקינה , גם של המעבד וגם של הכרטיס והלוח אם. ואני מנקה את המחשב הזה כל שבועיים בערך. יש להדגיש ששיחקתי באותו משחק לפני כ9 חודשים עם אות…
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-