תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי עוד מחשב אחד והבעיה היא בו... שיחקתי במחשב והכל היה בסדר ואז הייתי צריך ללכת אז כיביתי אותו ושחזרתי המחשב החליט לא להידלק(כנראה שהיה איזהשהו קצר בזמן הכיבוי)... אבא שלי בדק את המחשב(יש לו ידע מינימלי במחשבים)וראה שהמנורה של הספק לא דולקת(מה שאומר שהספק לא מעביר זרם למחשב)ולכן הוא הליף לי את הספק עם ספק אחר שבמקרה היה לי בבית אבל עכשיו המסך לא עובד... אני יודע שהבעיה היא לא בכרטיס מסך כי אבא שלי הוציא אותו וחיבר את המסך לכרטיס מסך המובנה וגם אז הוא לא עבד ואני יודע שזה גם לא בעיה במסך כי חיברנו מסך אחר והוא גם לא פעל... אז השאלה שלי בעצם היא מה יכולה להיות הבעיה? האם זאת בעיה כנראה בלוח אם? האם הבעיה היא במעבד? מה יכול היה להידפק כדי לגרום לכך? איך אני יכול לבדוק את …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או קיי אז קניתי ספק ג'נרי או איך שקוראים לזה 700W מחוסר ידע. יש לי מחשב עמוס מאוד במאוררים הרד דיסקים וכל מיני שטויות נוספים. התקנתי עליו XP וזה עבד רע עד שפרמטתי והתקנתי 2003 סרבר שיש לי ניסיון עם המערכת הפעלה הזאת שהיא מערכת ממש ממש טובה. קיצור גם שם המחשב ניתקע הרבה ועשה בעיות אז אמרתי ניתן לו להתקרר קצת כיביתי אותו לכמה דקות בודדות ושהדלקתי הוא עשה בום עצבני ועשה לי קצר בכל הבית ניסיתי לנתק את הכל מהספק ולהרים את הכפתור של הפיוז אבל גם אז נופל החשמל בכל הבית מה לעזאזל קרה כאן ?????? המחשב הזה עולה יותר מ 15 אלף שקל וכן עם הספק המזדיין הזה ! :bash: :bash: :bash: :bash:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המחשב שלי לרשת (ראוטר) לאחר שאני מפעיל את המחשב ומכבה אותו שוב זה מקצר את כל הרשת ואין אינטרנט !!! בכל מקום בדקתי ב3 דירות שונות !!! המחשב בתיקון יש לכם מושג למה ? הכרטיס רשת בא מובנה בלוח אם , הלוח אם שלי הוא : Gigabyte Z77M-D3H s1155 משהו תעלומהההה אני לא מבין , למישהו יש רעיון ? נ.ב (Windows 8 64 Bit)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כבר חודש כל מה שרואים במחשב מופיע לי עם מעין גלים שמתגברים שיש תמונה עם הבדלי צבעים גדולים. ניסיתי לצלם את זה אבל המצלמה לא תפסה את זה כל כך http://www34.brinkster.com/fentilon/problem.zip המערכת היא: p4 1700 256DDR לוח: jetway 845gpro כרטיס מסך על הלוח ספק ג'נרי 320וואט מסך Flatron LCD 563LE מערכת הפעלה ווינדוס 98 כל הדרייברים מעודכנים. ניסיתי מסך אחר והבעיה נשארה ואין בעיה במסך כי הוא עובד טוב על מחשב אחר. ניסיתי גם כרטיס מסך אחר והבעיה לא נפתרה. ניתקתי את הכל מהמחשב חוץ מהמינימום וזה גם לא עזר. יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל זאת, אחרי עדכון BIOS ללוח MSI P945 לביוס AMI3.7 מ3.2 העדכון עבר בהצלחה (עדכון דרך הווינדוס) המחשב הופעל מחדש (כמו שצריך להיות), ומאז הוא התחיל לצפצץ כאילו המאוורר של המעבד לא עובד, למרות שאני רואה שהוא עובד, בנתיים ביטלתי את הציפצוף דרך הביוס, וניסיתי לעשות שחזור לברירת מחדל וגם שינמכתי מחדש לביוס היישן והוא עדיין מודיע שהמאורר לא עובד וכל פעם צריך ללחוץ F1 כדי שהוא ימשיך לעלות אחרי הביוס. אולי למישהו יש עצה בישבלי או פתרון?.??? נ.ב. הטמפ כרגע קצת גבווה אבל לא מגיעה לערכים קריטים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד Lenovo, דגם: G550. כשהייתי משנה את הווליום בלחיצה על ההוט-קיס (Fn+right/left) הווליום היה משתנה בקפיצות של 10% ובקרת הווליום הייתה מוצגת על המסך (OSD volume control), עכשיו כשאני משנה את הווליום בלחיצה על ה-hotkeys הווליום משתנה ב-2% ולא מוצגת על המסך בקרת הווליום. קראתי בפורומי תמיכה של לנובו שצריך להתקין את הדרייבר של ה-Power/Energy Management, התקנתי והסרתי כמה גרסאות של הדרייבר כמה פעמים, ועדיין לא עזר. [כשהסרתי הבקרת בהירות לא נראתה, וכשהתקנתי היא נראתה. אבל לגבי הווליום לא היה הבדל - גם בלי וגם עם הדרייבר עדיין קפיצה של 2% ואין את הבקרה על המסך...] תודה רבה ויום טוב!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי Toshiba Regza 42 LCD שמחוברת למחשב דרך כבל 5 מטר DVI ל HDMI כבר יותר מחצי שנה שזה עבד לי די טוב (!!). לא מזמן זה פשוט הפסיק לעבוד, הטלווזיה פשוט לא מציגה את האות מהחשב, כמובן שחשבתי שהבעיה במחשב/ווינדווס אז לצורך הפשטות את הבדיקות עשיתי לפני הכניסה לווינדוווס פשוט במסך של הביוס (שגם עבד בסדר פעם שרק הטלווזיה היתה מחוברת לכ.מסך) כדי לוודא שהכבל (5 מטר) תקין קניתי מעביר מHDMI חזרה לDVI וחיברתי ישירות למסך מחשב של סמסנוג, הכל היה תקין ומכאן הסקתי שהמחשב בסדר גמור. בשלב הבא השגתי DVD שיש לו HDMI וחיברתי לטלווזיה וגם זה עבר, מכאן הסקתי שכניסת ה HDMI של הטלווזיה תקינה רעיונות ? אני לא יודע מתי בדיוק הבעיה התחילה אבל זה קרה קצת אחרי שהכנסתי למחשב דיסק קשיח קצת תקול ש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשמפעילים אותו, במסך אין סיגנל. הוא לא מצפצף. הספק בסדר, כי המאווררים פועלים, ונורות על הלוח אם נדלקות. אני חושד במעבד, או בלוח אם. החשד שלי סביר? או שיש אפשרות נוספת? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע אלי מחשב נייד מסוג HP COMPAQ NC6320 שעבר פירמוט ומאז הדרייבר של כרטיס המסך שלו לא עובד. המחשב עובד על רזולוציה טבעית עם הדרייבר המובנה של WINDOWS XP אבל כשמתקינים את הדרייבר של אינטל מתקבל מסך שחור. אני לא חושב שהבעיה היא בדרייבר כי גם כשאני מנסה להעלות UBUNTU מLIVECD המסך נעשה שחור כשאני מנסה להעלות רזולוציה. מישהו נתקל בבעיה כזו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק ספריות גדולות ממחשב ברשת חוטית להרד דיסק במחשב אחר ( כל ספרייה בין 20-50GB) המחשב מתחיל להעתיק מראה לי את הזמן (90דקות בקירוב...) אבל לאחר כרבע שעה-20 דקות אני מקבל הודעת שגיאה - ראו בתמונה למטה. ובנוסף לאחר הודעת השגיאה הוא לא מזהה את הדיסק הקשיח (שמחולק לשני PARTITIONS) - רק לאחר RESET למחשב הוא עולה בסדר כולל גישה לדיסק הקשיח. windows XP SP2 מעודכן. יש לי לוח ג'יגבייט GA-965P-DS4 4GB זיכרון מעבד Q6600 שני דיסקים קשיחים של WS 7200RPM רשת דרך ראוטר טוב (3COM) מחובר בכבל רשת. ספק כוח טוב. ( המחשב נקנה מתוך מחשבה של OC בעתיד...) בספריות של 100MB מעתיק בסדר גמור. ניסיתי לעדכן את הCHPISET ללוח אבל זה לא עוזר. האם הבעייה בחומרה או בתוכנה? האם בדיסק הקשיח? תודה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נוסף עם לוח אם גיגהבייט GA-8I915PL-G, לפי עזרה שקיבלתי היום פה ובאתר של החברה, הלוח תומך במעבד DUAL CORE 2.8 של אינטל. הכנסתי את המעבד החדש, שמתי עליו היט-סינק מקורי וחדש של אינטל, המחשב נדלק אבל אין שום BOOT BEEP והמסך נכנס לסטנד-ביי. עצות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חדש עם לוח אסוס H110-D3 כאשר אני מחבר את המסך בכבל מסוג DVI יש תצוגה בזמן הפוסט אבל ברגע שחלונות 8.1 מתחיל לעלות המסך הופך שחור. את העכבר רואים על גבי הרקע השחור. חיבור D-SUB עובד טוב וגם HDMI. האם זו בעיית הגדרה במאפייני התצוגה של חלונות או של המתאם הגרפי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך של VIEWTECH...4 שנים ככה. קיצר התחילה בו בעיה בזמן האחרון, כל פעם שהמסך נדלק, לוקח לו איזה 3-4 דקות עד להצגת תמונה. כאילו הוא מנסה להידלק ויש הבזקים כאלה ורק אחרי כמה דקות הוא נדלק. (זה קורה גם שאני מפעיל את המחשב, וגם אם נניח המחשב במצב המתנה ואז אני מזיז את העכבר..) יש משהו שאפשר לעשות? כי אין לי כבר אחריות עליו..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה משונה...יש פונקציות במקלדת שלא עובדות במחשב הנייד. למשל העתק\הדבק, גזור, בחר הכל.... לפעמים גם להחליף עברית\אנגלית לא עובד...תלוי ביום, בשעה ובמצב הרוח של המחשב. כל זה עבד עד לפני יומיים...לא נשפך כלום על המקלדת האם יש למישהו רעיון? תודה, אורלי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כחצי שעה, אני ישבתי ושיחקתי במחשב שלי כשפתאום הוא נכבה בפתאומיות ומאז לא נדלק יותר. לחיצה על כפתור ההפעלה לא מפעילה אותו, כך גם לחצן ההפעלה הנמצא על לוח האם עצמו. הלחצן מאיר בכחול- חשמל יש. אם אני מכבה את המפסק שעל ספק הכוח, מחכה כמה שניות מדליק ואז מנסה שוב- אותו דבר. מה שכן, שמתי לב שאחרי ניסיון הדלקה מאחד מלחצני ההפעלה , נדלקים לד ירוק וכתום ביחד וככה זה נשאר. השאלה שלי היא מה עושים עם זה? עדכון קל: קראתי בחוברת של לוח האם, שני הלדים שנשארים דולקים שייכים לזיכרונות ולגשר הצפוני כתוב בחוברת Phase Leds. משהו עם הטעינה שלהם. הוצאתי את כל הזיכרונות- אין שינוי. הוצאתי את כרטיס המסך- אין שינוי. ניתקתי את כל חיבורי החשמל של הדיסקים הקשיחים וכונן ה- SSD. לא עוזר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת windows xp ועכשיו כשהמחשב עולה מופיע לי כמה אפשרויות ומתוכם safe mod , ו - start windows xp משהו כזה עם אני לא טועה כשאני לוחץ על safe mod הוא מתחיל להריץ איזה רשימה ובשלב מסוים הוא ניתקע או שהוא מפעיל את עצמו מחדש וזה מה שקורה שאני לוחץ על start windows xp הוא פשוט נתקע לכמה שניות ומפעיל את עצמו מחדש... מה עושים עם זה? ורק אל תגידו לי שצריך לפרמט
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות HOTFLASH תקין אני כותב מילים אלו דרך מחשב שחזר מהמתים. הייתה לנו בעיה אחת: המחשב עלה וביקש שאני אלחץ F1 כדי להמשיך, והמקלדת לא עבדה. שמתי ג'אמפר על הלוח ליד המיקום של המקלדת-אינפוט והיא עבדה. הבעיה היחידה היא שהוצאתי את הג'אמפר מהFPIO2 (שזה אוסף של פינים שקשורים לכ.קול). שהחזרתי את הג'אמפר לא היה סאונד (ואני לא יודע אם היה לפני זה, כי המחשב לא עלה עד שהוצאתי משם את הג'אמפר). בכל אופן, לפני הHOTFLASH היה סאונד. הוצאתי את הג'אמפר מפה: 1 ::::::: בעקרון ה2 האחרונים משמאל לימין. 2 קראתי בחוברת של הלוח וראיתי שהמקום שהוצאתי את הג'אמפר ממנו היה VCC במספר 2, ובמספר 1 היה SPDIF-OUT. העברתי את הג'אמפר לשורה 3…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס קול שהרמקולים עובדים, יענו החיבור עובד... אבל כשמחברים מיקרופון זה לא מזהה, פעם היה לי את הדריבר של ריילטק אבל פירמטתי את המחשב ואין לי את זה כבר ניסיתי להוריד מהאתר של ריילטק את הדריבר המתאים אבל זה מוריד על 0.5 KB וזה לא בגלל האינטרנט שלי זה ככה בעוד כמה מחשבים שבדקתי... מישהו יכול לתת לי הורדה לדריבר? זה הכרטיס: Realtek ALC880(D) High Definition Audio Controller תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי את ההארדיסק שלי בSATA CHANEL 3 ועליו התקנתי את הווינדוס עכשיו איני מנסה להחליף לSATA CHANEL 1 והוא נותן לי מסכים כחולים שעולה הווינדוס.... מה עושים? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מיקרופון . חיברתי אותו ליציאה הוורודה הדלקתי את המחשב וניסיתי לשמוע את עצמי ברשמקול ואני לא מצליח... מה אני צריך לעשות? ניסיתי בהגדרות של המיקרופון: ואני לא יודע על מה זה צריך להיות...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב RICOH /16/10 והבעיה שלי היא שהצריבה עוברת את כל התהליך עד שהיא מגיעה לסגירת הדיסק ושם יש הודעת שגיאה COULDNT MAKE FIXOATION או משהו בסגנון למישהו יש רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאר חיברתי דיסק קשיח שקניתי (יד שנייה) קיבלתי הודעה מוזרה: NTLDR MISSING ומתחת לזה: לחץ קונטרול אלט דל לריסרט אחרי ריסטרט קורה בדיוק אותו הדבר. כאשר אני מחבר דיסק קשיח אחר אין בעיה בכלל. מה עושים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מכבים את האור האדום בצד ימין מלעלה שכתוב M הכפתור מאקרו בחיים אני לא משתמש בזה כנראה לחצתי משהו בטעות במקלדת והאור נדלק 30 דקות שאני מנסה לכבות את זה ואין לי מושג איך זה מעצבן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד https://ksp.co.il/?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=40881&txt_search=lenovo+idea+pad+i3&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= אני לא מצליח להתקין עליו וינדוס 7 מדיסק או מUSB , מקצת חפירות באינטרנט קיבלתי כמה תשובות כמו : שהמחשב תומך רק בוינדוס 10 , ושאפשר להתקין וינדוס 7 אחרי שמשנים משהו במצב BIOS תחת BOOT. כרגע אני לא מצליח להתקין תוינדוס 7 ואני חופר באינטרנט ולא מוצא פתרון כרגע. ברגע זה אני מוריד תוינדוס 10 כדי לבדוק אולי הוא יעבוד יש למישהו בינתיים רעיון? אני מעדיף להשתמש בוינדוס 7
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי את המסך dell u2312hm ויש לי בעיה. כל פעם אחרי שאני מכבה אותו ואז מדליק הוא מעלה לי את השגיאה הבאה: (התמונה מצורפת בתחתית ההודעה). יש לי עוד טלוויזיה שמחוברת במקביל והתצוגה בין 2 המסכים מוגדרת על שכפול (מסך אחד שמוצג בצורה זהה על שני המסכים). שאני מדליק את הטלוויזיה היא עובדת ללא בעיה. רק אחרי שאני עושה שינוי כלשהו בהגדרות של המסך, לדוגמה שם רזולוציה שונה ואז מחזיר, המסך dell חוזר לעבוד. למישהו יש רעיון? אשמח לעזרה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-