עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?! לפני חודש החלפתי את כל החלקים במחשב שלי חוץ מהארד דיסק, CD ROM ומארז . לפני איזה שבועיים התחילה בעיה במחשב . הופיע לי פתאום מסך כחול . הנה קישור תמונה שלו: http://img528.imageshack.us/img528/7033/dsc00029mq6.jpg בסדר לא התייחסתי כי זה הופיע פעם אחת ... אחרי שבוע יענו עכשיו אני נכנס למשחקים ובאמצע שאני משחק יענו אחרי כמה דקות או שנתקע לי המחשב ואני צריך להפעיל אותו מחדש או שאני מקבל את אותו המסך הכחול כמו שבתמונה או שהמחשב מפעיל את עצמו לבד ... אני חושב שזאת בעיה בכרטיסי הראם ... בדקתי את הטמפרטורה במחשב שלי והיא תקינה לגמרי ! התקשרתי לחנות ששם ביצעתי את הקניה + את ההרכבה וסיפרתי להם את הבעיה והם אומרים שזה יכול כמה דברים ... או שה - Chipset של הלוח אם לא …

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by coorva,

שלום רב יש לי XP PRO באנגלית עם SP2. לאחרונה בערך 5 דקןת לאחר הדלקת המחשב הוא "קופא". התמונה במסך קופאת והעכבר והמיקלדת לא פעילים. כשאני לוחץ במחשב על restart המחשב עולה ואז עובד ללא שום בעיה לאורך זמן. עשיתי בינתיים בדיקות עם תוכנות ייעודיות לכונן הקשיח ולזיכרון על מנת לוודא שאין איתם בעייה - והכל תקין. מבחינת טמפרטורה של לוח אם, מעבד, כונן קשיח, כרטיס מסך- הכל תקין. בדיקה לוירוסים וקבצי ריגול- תקין. האם יתכן שזאת בעיה של הספק כוח? אשמח לקבל עזרה בעניין זה.

3. היי, שימו לב לתמונה - כל הסמלים התבלגנו לינק לתמונה: http://img230.imageshack.us/img230/9493/vvoovvoota3.jpg והתמונה פה: תודה לעוזרים.

4. Started by free_me_0,

-

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  5. Started by NM,

יש לי בעיה במחשב ..אחרי שאני מכבה אותו לא טוב או אחרי שהוא דולק הרבה זמן אז שאני לוחץ כיבוי (יש לי WINDOW XP) בתפריט התחל אז זה טוען לי אותו מלא זמן איזה 5 דקות או יותר ואז שאני לוחץ הפעלה מחדש בתפריט השני אז גם לוקח לו מלא זמן בהפעלה מחדש..וזה די מעצבן כל פעם לחכות מלא זמן שאני צריך להפעיל את המחשב מחדש אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by Hotmetal,

שלום רב למשתמשי הפורום , כבר מזמן יש לי בעיה מוזרה , מדי פעם אני מקבל הודעה במחשב של NVIDIA שאומרת שכרטיס המסך שלי לא מקבל עוצמה מספקת ולכן המניח את ביצועיו .. מה שאני עושה כדי לתקן את זה , אני פשוט מוציא את הכרטיס ומחבר אותו שוב ואז הבעיה נפתרת לשבוע.. וכך התרגלתי לעשות במשך שלוש השנים האחרונות.. יש דרך להפסיק את זה לחלוטין? פרטי המחשב שלי הם: intel pentium 4 2.40 GHz 512 ram (אני לא ממש מבין בזה אני יודע בערך) אין לי מושג מה הספק כוח שלי GEFORCE 6600 GT 128MBIT תודה ומקווה שתוכלו לעזור.

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by Itsik-L,

יש לי כמה שאלות יש לי עכשיו במחשב האדיסק של 80 ג'יגה מחובר בSATA2 ויש לי פה בבית איזה מחשב ישן דפוק,אבל ההאדיסק שלו טוב אני מאמין... במחשב הישן יש הארדיסק של 40 ג'יגה בחיבור IDE בהארדיסק הישן הז מותקנים כל מיני דברים כמו ווינדוס וכמה משחקים,רציתי לדעת אם אפשר להוסיף את ההארדיסק הישן למחשב החדש האם זה יעשה בעיות כלשהן? וכשיהיו מחוברים שני הארדיסקים אז המחשב בעצם קורא את שניהם,אז איזה ווינדוס אני אראה על המסך? בגלל שזה הארדיסק ישן אז הוא יהיה איטי יותר וזה ממש יאט את כל המחשב? זה בעצם יופיע לי ככונן נוסף ב"מחשב שלי"? ואיך מחברים אותו? חיבור אחד של הIDE ללוח ואחד של הספק ,זה הכל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by SerpentMage,

שלום לכולם קניתי היום את הזכרון OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 הרכבתי אותו במחשב במקום הקיט הקודם שעבד יופי, שהוא Geil Ultra 800MHZ 2GB. מאז ההרכבה של הזכרון החדש במקום הישן המחשב מסרב להדלק. או ליתר דיוק - נדלק לשניה ונכבה מיד. לוח האם שלי הוא Gigabyte p965-DS3, גרסת ביוס F6. (מיושן יחסית..) ניסיתי להעלות מתח לזכרונות עד ל 2.2V, והבעיה נמשכה. לא ראיתי טעם להמשיך ולהעלות. האם יש בעיה ידועה של תאימות הזכרון עם הלוח הנ"ל? או שיש צורך לעדכון ביוס? עריכה: אוקיי, הסתדרתי. אפשר לנעול.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  9. אני שמעתי בגלל שיש לי פיתאום מסך שחור והמחשב נתקע במשחקים יש סיכוי שזה בגלל הספק כח יש מצב וזה נכון?

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  10. יש אתר ברוסית ושם אני מוריד וממש כמה שניות ונעלם ההורדה. והורדתי מאתר אחר משהו ואחרי 10 דקות אני לא רואה את ההורדה מוזר .

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  11. שלום. לא מזמן קניתי צורב SATA חדש LG H62N למי שמכיר. התקנתי אותו ביציאת הSATA ליד איפה שמחובר ההארד דיסק שלי שגם הוא SATA בלוח Asus k8v-se Deluxe רציתי לפרמט את המחשב, ומשום מה שנכנסתי לביוס לBoot Property כדי להגדיר למחשב להעלות דיסק מהמחשב לפני מערכת ההפעלה ומשום מה בביוס הצורב שלי לא מזוהה,ההארד דיסק שלי כן מזוהה ויש לי אפשרות לבחור אותו,בווינדוס עצמו הצורב מזוהה וגם במסך השני לאחר הפעלת המחשב אני רואה שהצורב מזוהה ומעליו ההארד דיסק, זה נראה משהו כך: RAID_OO WD-80..... RAID_01 LG-H62N.... יש למישהו איזשהו פיתרון לבעיה??! אוסיף עוד שהביוס שלי הוא מעודכן בעידכון האחרון ביותר ושטכנאי מחשבים ששאלתי אותו את השאלה אמר שצריך לשנות דבר מה בביוס ב integertent parrelar או משהו …

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  12. הבעיה: לפני שהווינדוס עולה אני מקבל שגיאה וכתוב בחלון כחול של הווינדוס "xmnt2002 not found" מה זה ואיך אפשר לפתור את זה? מצאתי כל מני דברים שאמורים לעזור בפורמים מחול אבל לא הבנתי מהם כלום... והשאלה: אם אני מתקין משחק של DX10 על ווינדוס XP שבXP זה מקסימום DX9.0C אז זאת אומרת שאני לא מנצל את ה DX10? שאני משחק רגיל על DX9 ? ועוד שאלה קטנה, קצת לא קשורה, מה פחות מכביד על המחשב וויסטה BASIC או HOME?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by bluz,

זה בלתי נסבל, שעה של משחק בSOURCE, במפות בסיסיות כמו DD2 או אפילו de_dust2_long והארטיפקטים מופיעים, אחרי 2 דקות המחשב מרסט את עצמו אם אני לא עושה את זה. כ.מסך CONNECT3D X1950 PRO.. אבל לדעתי הבעיה היא דווקא המעבד, Prescott P4, שמתחמם מהר מאוד. הכרטיס עוד באחריות. המארז פתוח עכשיו אז אוורור לא קשור.. איך לבדוק מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by Alonleibo,

לאחרונה החלפתי זכרון במחשב אחר בבית. לאחר החלפת הזכרון(הזכרון החדש הוא של PQI 2.5-3-3-6. הזכרון הישן אני לא בטוח. נדמה לי 3-4-4-8 של Kingston.) המחשב עלה, נכנס לוינדוס, עבד 20 שניות ונפל. בפעם הבאה שניסיתי להעלותו הוא עבד 5 שניות ונפל. אח"כ ניסיתי להחזיר את הזכרון המקורי, אבל המחשב פשוט לא עלה. אחרי שהמקורי לא עלה, החזרתי את החדש, ולהפתעתי המחשב פועל, אבל לא מגיע לווינדוס כלל. וגם אין לי גישה ל-BIOS, (הוא מגיע למסך שבוא כתוב ללחוץ DEL אבל לא מאפשר לי) למישהוא יש מושג מה הבעיה פה? (דגם של הלוח אם הוא 661FX-M של EliteGroup (יענו ECS). עם 2 מקומות לזכרונות...כל פעם שאני שם בשמאלי זה לא עובד בכלל. כל פעם שאני שם בימיני זה עולה עם בעיה זו או אחרת. כל פעם שאני שם בשניהם זה עושה…

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  15. אני מדבר עכשיו מהמחשב הישן שלי, אוקיי אז סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש שלי (מפרט כאן) דבר ראשון רציתי לציין ש SKYPC האלה לא כלכך אמינים כמו שאתם אומרים כל הזמן.. הם הביאו לי מארז כסף במקום שחור (החליפו לי לשחור כשהתלוננתי) ועשו לי הרכבה בלי שביקשתי.. אמרו שהיתה טעות והם מצטערים.. לא משנה היתה אי הבנה אבל העיקר הם חסכו לי הרכבה, והם לא לקחו על כך כסף. עכשיו, לענייננו: חיברתי את המחשב (הם אמרו לי שהם עשו התקנה של Windows ופירמטו כדי לבדוק שהכל עובד טוב.. אין לי מושג איזה windows הם התקינו שם ופירמטו) מה שאני עשיתי זה פשוט נכנסתי לביוס, הגדרתי את הCDROM ב BOOT שהוא יהיה הראשון שיפעל, הכנסתי את הדיסק של ה VISTA 64Bit שלי (לא מקורי אם זה משנה) וחיכיתי, וחיכיתי.. זה טען הרבה זמן…

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by yellow devil,

שלום... יש לי בעיה כבר יומיים, אתמול שמעתי שיר במדיה פלייר ופתאום נתקע לי השיר (כמו שנתקע שיר במערכת סטריאו), עשיתי הפעלה מחדש למחשב מהמחשב עצמו. ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי 2-3 שניות הוא נתקע למשך חצי דקה בערך ואז שוב אפשר להזיז את העכבר אבל רק ל 2-3 שניות. בנוסף שמעתי אתמול מהמחשב רעשים כמו תק תק וזה הפסיק לתקתק. אי אפשר לעבוד עם המחשב בכלל ! מה עושים ? מה יכולה להיות הבעיה ? אודה לכם על פיתרון.

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by owen10,

פתאום היום שיחקתי בפיפא והמחשב עשה לי רסט באמצע המשחק, זה כבר קרה לי 3 פעמיים, זה לא כל הזמן מפעיל את המחשב מחדש, מה יכול להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by oded900,

כל כמה דקות שהמחשב פועל גם בלי מאמץ הוא קורס , הוא לא נכבה,אלא יוצא למצב שינה, יותר נכון מצב קומה , כי אי אפשר להעיר אותו ובשביל להפעיל אותו מחדש צריך לנתק אותו מהחשמל. למישהו יש פיתרון לבעיה?יכול להיות שהבעיה היא בספק?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by proview,

פירמתטי את המחשב לא מזמן ו אחרי שפירמתטי הקול הפסיק לעבוד אני לא מוצא את הדיסק של הדריבר ואני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי מישהוא יכול לעזור לי?

20. Started by TheReaper,

אני כבר בערך שנה עם אותו סידור מאווררים ורק בשבוע האחרון פתאום הטמפרטורות של הכרטיס מסך קופצות לאזור ה80 במאמץ... ניסיתי לנקות את המאוורר מה שהוריד את המעלות במנוחה ב10~ אבל הטמפרטורות במאמץ נשארו אותו דבר האם יש טעם לממש את האחריות(KSP)?

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by ariel-ro,

שלום מאז שקניתי את המחשב שלי יש לי בעיה בכונן דיסקטים(שהתגלת לפני שנה כי לפני לא השתמשתי בו) המחשב לא מצליח לקרוא את הדיסקטים שיש בפנים למרות שכולם תקינים. הכונן עובד במחשבים אחרים. וכוננים אחרים שעובדים, לא עובדים במחשב. מישהו יודע מה הבעיה? תודה אריאל

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by קרן24,

שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בפתרונה... כל פעם שאני מדליקה את המחשב הוא כבה לאחר מס' שניות (עוד לפני שהוא מעלה את חלונות), ורק לאחר מספר נסיונות הוא מעלה את הווינדוס. הבעיה הזו נמשכת כבר כמה זמן. בהתחלה הוא היה נכבה פעם-פעמיים ואז מעלה את הווינדוס. עכשיו לוקח איזה 10 פעמים, אם לא יותר, עד שהוא מעלה את הווינדוס (בכל הפעמים הראשונות הוא פשוט נכבה כעבור מס' שניות). חשבתי שהדבר נובע אולי מהתחממות יתר של המחשב והורדתי את התוכנה speedfan והטמפרטורות של המחשב נעו בין 47-65 מעלות. מה דעתכם? ממה נובעת הבעיה וכיצד ניתן לטפל בה? האם יש צורך להחליף מאווררים? או אולי משהו אחר...? אשמח לקבל תשובה... תודה מראש והמשך יום טוב, קרן.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by DeadHunt,

קניתי מחשב חדש התקנתי הכל אבל אני לא מצליח להתקין את הקול.. תודה לעוזרים

24. Started by alex363,

צפצוף ארוך ואז מספר פעמים צפצופים קצרים....

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. כשאני מדליק את המחשב אני רואה שהוא מתחיל לזהות רכיבים כמו הCD-ROM אבל הוא לא מזהה את המקלדת ולא מציג כלום במסך. למשך כמה שניות ואז הוא מתחיל לצפצף מהרמקול של הביוס שני צלילים ארוכים אחד אחרי השני שזה נשמע כמו סירנה! אנה עזרו לי!!! דרך אגב לא יודע אם זה קשור אבל לפני יומיים הלך לי העכבר ועבדתי במחשב בלי עכבר רק עם המקלדת יום אחד ויום שאחריו המחשב לא נדלק.. תודה מראש למי שעוזר!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.